Det där med att inte säga någonting alls..

Blondinbella:

Imorse när jag vaknade dök denna bild upp på Facebook ”ett år sedan idag”. En massa känslor dök upp som jag försökte sortera, men jag landar i att vi verkligen försökte. På resor och bland vänner var vi som bäst ihop. Då blev våra separata egna världar inte lika tydliga, för vi blev ju inklämda i en gemensam för några dagar. Dagar då man tittade in i varandras blick för att se om man någonsin skulle se varandra, förstå. Komma tillbaka. Ibland kom ett löfte om bättre kompromisser på hemmaplan, det blir bra nu, för nu förstår jag hur du menar! Väl hemma började kompromisserna skava för att de inte gick i linje med oss själva, egentligen. Vi blev olyckliga och ingens behov tillgodosedd.//Bella

För att inte vilja skriva om skilsmässan alls så skriver Bella extremt mycket om skilsmässan.
I lagom doser pyttsar hon ut inlägg där hon ”öppnar upp” och visar sig mänsklig och sårbar – ett bra komplement till ”Super-woman” inläggen där hon ska ta över världen och bli den nya Estée Lauder.
Det genererar klick och om hon riktig tur så plockar någon av de stora tidningarna upp det och ger henne ännu fler klick. Som Charlie Sheen skulle ha sagt:
”WINNING!!!”

Ett tips till dig Bella, om du vill ha massor av klick men kanske inte så mycket bra karma men det kanske du kan bortse ifrån – Bjud in Martin Timell och Fredrik Virtanen till nästa avsnitt av din webbserie. OJ OJ OJ vad mycket press du skulle få! Låt dem tala ut med extra många pappersservetter redo för stoooora krokodiltårar!
Du kanske även skulle få en och annan bajsblöja kastad efter dig på gatan men satan(rim!) vad det skulle klirra i kassan!
KA-CHING!

77 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ja, extremt beräknande och osympatiskt! Det har ju spekulerats om Bella är bipolär eller har psykopatdrag, men borde inte fler fd anställda ha gått ut med Info om hur dålig chef hon är då?

      De kanske har skrivit på ett sekretessavtal och riskerar stämning. Sådant lär förekomma.

      Sen när blev det synonymt med att vara en dålig chef?

        Du har rätt, jag uttryckte mig dåligt. Menade bara att vi bara genom bloggen och intervjuer sett många drag som inte direkt verkar vara bra chefsegenskaper, och om det dessutom finns en psykisk sjukdom i grunden är min erfarenhet att det lätt kan skapa dåliga förutsättningar på en arbetsplats. Utifrån egen erfarenhet, tyvärr.

      Jag reagerar på när du skriver Bipolär sjukdom eller psykopati, då dessa har absolut INGENTING med varandra att göra. Det är lika rimligt som att skriva att någon har magsår eller skoskav.

      Först och främst så psykopati är en personlighetsstörning och bipolär sjukdom är en psykisk sjukdom. Och för det andra så är symtomen inte alls lika varandra.

        Förlåt, du har rätt. Det var väldigt ogenomtänkt av mig. Camcam får gärna ta bort mitt inlägg

          Eller så är det kvar så vi ser just ett sånt uttalande kan låta och tolkas negativt. Ibland säger/skriver man något som inte låter helt bra och då är det fint att någon kan förklara det, utan att dumförklara någon och att den andre kan ta åt sig det, utan att bli dum 🙂

            Tack. Ja, jag ber om ursäkt och fattar att det blev fel.

            (Det var alltså en snabb reflektion utifrån att jag själv har erfarenhet av överordnad som var mkt dålig chef och hur det drabbade många. Känner igen många personlighetsdrag.)

    Fick lite ont i magen av detta inlägget, onödigt hånfullt.

      Var väl fakta, hon skrev när hon talade om att de ”gemensamt” valt att gå skilda vägar att hon inte tänkte skriva om det. Faktum är att hon gör det hela tiden för att få,sympatier.

        Det skrev hon då när skilsmässan var ett faktum. Saker ändras. Kan vara ett sätt att bearbeta det på. Oavsett behöver man inte komma med hånfullt mothugg.

          Bella har skrivit mycket om hur stöttande hennes nya vänner i grannskapet har varit. Att hon har kvinnliga vänner som stödjer henne när saker är tunga. Där har hon all möjlighet att ventilera och diskutera skilsmässan. Att göra det offentligt på En stor blogg där barnen senare kan läsa varenda ord som sagts är inte ok. Men när det gäller Bella är det faktiskt bara en sak som räknas: pengar. Det är därför hon så strategiskt pytsar ut inlägg om Odd, skilsmässan, lägger upp bilder på nya killen osv.

        Sympatistrategin håller jag helt med om, men att hon har ändrat sig angående att skriva om skilsmässan tycker jag bara verkar sunt så länge hon skriver så här pass nyanserat och inte hänger ut barnens pappa på något vis.

    OT

    Är det Tyra på Bingos Insta story??

      Har ej kollat men har sett på andra hästmänniskors insta att Bingo befinner sig på Elmia så det är troligt ja.

        Ja exakt! Men blev bara paff av o eventuellt se henne i ett sånt sammanhang igen.. hon(?) juckar bakom honom så är svårt o se men tkr det är väldigt likt.

          Ah jag feltolkade och trodde du menade tvärtom, bingo på Tyras insta. Ja, kanske lite oväntat men å andra sidan svårt att veta vad hon verkligen pysslar med nu för tiden.

      Tror det är Evelina Tovek, hon är taggad på senaste bilden han la upp. Ytterligare OT; LisenBF verkar avföljt Tyra på insta.. tror få som är vid sina sinnes fulla bruk vill synas med Tyra.

        Tror väl iofs få vuxna människor sysslar med avföljning på det viset…

          Det tror inte jag Matilda! Så gör folk hela tiden ? Det är så dagens vänskap värderas! Haha

            Hehe verkligen? Inte i min värld men om man undersöker saken ser man snabbt att Lisen fortfarande följer Tyra.

              Nej men gud inte i min heller! Fick erfara detta när jag rensade o förlorade några pga det ??

              Matilda, sökte på lisen, kom ej upp sen råkade jag skriva fredricson med två s därav inte hittade henne. Så fel av mig!

              Tror dock inte alls det är så ovanligt med avföljningar bland vuxna människor.. Tyra räknas också som vuxen och det är väl få saker i hennes beteende som jag kopplar till att vara just vuxen. Men sånt tolkar man ju naturligtvis olika.

        Tror du? Så lik Tyra! O Bingo lär väl ha fotat henne tidigare tänkte jag.. fler får kika! ?

          Tycker inte alls det ser ut som Tyra.

            Den första juck-filmen.. Inte? Pausade till o med och är fortfarande ”övertygad” ?

    Bellas lite sexy dans med maskkillen är borttagen från instastory. Såg den tidigt imorse men nu finns den inte kvar.

      Haha vaknade vid 04 och såg den och tänkte direkt ”den är inte kvar imorgon” mycket riktigt

    ”Rim”? Nej.

    Nu låter jag väldigt negativ, men många gånger känns det som om man redan har läst ett inlägg tidigare – orsaken är så klart att det faktiska inlägget kommer så sent, att ämnet (ofta även i stort sett ordagrant) redan dagar tidigare har tagits upp ett par varv i kommentarsfältet på äldre inlägg.

    TheSharkWeek la upp klipp på sin Twitter igår från en halloweenfest och vad dök upp i bakgrunden om inte Bellas kök, klippen är självklart borttagna nu på morgonen 😉

    Jag klarar inte av henne längre ?
    Skulle inte förvåna mig om Odd har pengar för att inte sjunga ut.

    Virtanen har fått sparken från Aftonbladet nu.

      Är detta sanningen, eller är sanningen egentligen den att han har blivit av med sitt uppdrag som kolumnist på tidningens ledarsida?

      Nej, inte riktigt. Han har lämnat uppdraget som kolumnist på ledarsidan. Så sparken från Aftonbladet har han inte fått.

    Tycker det är så obehagligt hur hon först skriver massor om tårtbitar som ska matcha, hur karriären alltid ställs som i en tävlan mot familjen. Och som kommer dessa tårdrypande inlägg som ska tala emot all tidigare egoism.

    Det är inte sunt nånstans att ge främmande människor mängder av underlag för att spekulera i en skilsmässa mm. Inga pengar/uppmärksamhet kan vara värt det, men det är det ändå på nåt sätt för Bella. Obegripligt för mig iaf.

      Det är nog olika från person till person det där med spekulationerna. Många här kan nog hitta underlag att spekulera oavsett, medan jag själv tex inte alls har känt mig tvungen att spekulera på allt det underlag hon har lagt ut. Så det är nog mest i betraktarens ögon.

        Ja jag tycker iaf att det är otroligt märkligt att hon vill att folk tjafsar om barnens dagar mm i ett kommentarsfält. Synd om barnen som känns som två pjäser som alla kan få tycka till om

        Jag håller med dig Matilda! Det är vi som läser som väljer om vi vill eller ska spekulera. Antar att det har med nyfikenhet och ”ett måste att veta allt” hos vissa människor.

    ”På resor och bland vänner var vi som bäst ihop.”
    Jaha, men den sista gemensamma resan de gjorde förra vintern till Thailand verkar ha varit en katastrof. Om det var då de var ”som bäst ihop” förstår jag varför det blev skilsmässa.
    ”Väl hemma började kompromisserna skava för att de inte gick i linje med oss själva, egentligen.”
    Kompromisser? Om man ser till Bellas liv idag så kan man verkligen undra hur det skulle gå att kompromissa ihop detta med en annan människas önskemål och behov.
    Fast jag vet förstås inte vilka krav Odd hade som Bella inte kunde gå med på?

      Det var nog så att han fick rodda 90% av hus, hem och barn och började tycka mer och mer att det inte var okej längre.

      Långt innan skilsmässan var hon ju jämt ute på kvällarna och skrev inlägg om tårtbitar och nämnde knappt familjen. Hon drog nog en gräns mot hans ”butterhet” därhemma och för att han inte förstod hennes prioriteringar.

        Jag har länge misstänkt att Odd trodde Bella skulle ändra sig när de blev tvåbarnsföräldrar. Dvs att Bella skulle vara mer hemma och ägna mer tid och intresse åt barn, hus, hem och även sin åsidosatta make.
        När Odd märkte att Bella körde på som vanligt och inte hade några tankar på att ägna familjen mer tid än hon hade lust med (och som Simon planerade in) så tappade Odd tron på att saker och ting skulle bli bättre.
        Jobbet Odd fick hos Bella var väl ett sista tappert försök att ha ett gemensamt projekt som gav dem mer tid tillsammans. Men det var förmodligen både för sent och feltänkt.
        And the rest you know som det heter i filmerna.

      Tror det är på resor och bland vänner hon mår som bäst, för det är ju där hon befinner sig oftast.

        Precis. Hon trivs inte i sitt eget sällskap helt enkelt.

    Varför hänger du upp dig så mycket på att hon skrev, för typ ett halvår sedan, att de inte skulle skriva så mycket om skilsmässan? Tiden går, folk bearbetar saker, läget förändras. Hennes läsare är ju intresserad av att läsa om den, och hon själv kanske har behov av att skriva om den. Skriv om något relevant eller kul istället.

      Fast det handlar ju mest om att Bella är så kalkylerande och alltid matchar ett ”kallt” inlägg, som hon fått kritik för (jobbprioriteringar, gråtande praktikanter, Alexander Bard etc) med ett tårdrypande (om skilsmässan, barnen etc) för att jämna ut med positiva kommentarer och se till att inte tappa läsare utan bara polarisera lite så att läsarna reagerar.

      Det är inget nytt. Och ändå går folk på hennes trick, om och om igen. Inget av den där bloggen är äkta.

        Jag har en känsla av att Bellas bloggläsare är av två huvudsakliga kategorier:
        De som ser upp till henne som en förebild och duktig ”power woman”. Dessa läsare spinner loss så fort Bella visar ”känslor”, gör sig ”mänsklig” och ”öppnar upp”. För dem blir Bella den starka svaga kvinna som de vill hon ska vara. En framgångsrik affärskvinna som också är en ambitiös mamma.
        Sen har vi de kritiska läsarna som läser bloggen för att se vad Bella hittar på nu. De kritiserar gärna hyckleriet och ser igenom de klickfiskande taktikerna som Bella sysslar med sen bloggandets början. Dessa läsare tillstår inte Bella annat än kalkylerande egenskaper och litar inte på några ädla avsikter med något hon skriver eller gör.
        Sen kan det nog finnas läsare som befinner sig mitt emellan dessa ytterligheter också men Bella är verkligen en polariserande figur som delar upp folk i för och emot. Det är svårt att förhålla sig likgiltig till henne.

    Vilket tråkigt och onödigt inlägg…. varför hänga upp sig på vad hon sa för ett halvår sedan? Kan man inte ändra sig? och varför se så negativt på allt hon skriver?
    Nää, de här var mest bara elakt…

      Kanske för att hon har två barn som när de blir gamla nog kommer vilja veta varför. Då ska de lösa om sin mamma som ofta säger emot sig själv och som säger att med nästa barn vill jag ha tid att mysa. Ďen kommer göra ont!

    O så var hon såklart wonderwoman på halloween-festen. ?

      Så klart, hon har otäcka narcissistiska drag så jag är icke förvånad ?

      Hahah ja, tyckte det var vädligt roligt faktiskt.

      ”Haj gaaajs, as jo aaaalll nå, AJ was wonder wåman on Hallåween, becas jo aaaall nå, AJ äm wonder wåman in real lajf tåå”

      :p

      Haha, var hon? Det tycker jag var väldigt roligt gjort av henne. Jag tycker Bella allt oftare visar upp en hel del humor och självdistans, faktiskt. Som när boken ”Simmar med hajar” låg i rätt riktning mot kameran en dag ?

    Senaste instastoryn hon la upp ser man tydligt att Trump-masken ligger där på byrån. Planerat eller ej tro…?

    Haha alltså jag fattar inte att man är så indragen i detta men kolla på ’tillyss” instagram. Där på bilderna från Bellas fest så ser man att hon och trump ”kramas”. Den här tjejen jobbar själv på IG markets – även där sharkweek jobbar. Dock om man tittar på hennes story så har hon filmat hampus som har en röd slips på sig – även den som ”trump” hade på sig. Är detta ett försök att förvirra oss? Jag tror nämligen det är Shark Week ändå som är Bellas nya kille.. Haha dektektivarbetet fortsätter……

      aaaah never mind. Nu ser jag på tjejens bilder att hon till och med har taggat sharkweeks privata (!) konto på en av bilderna där han är utklädd. Han var alltså inte trump. Jag tror de försöker få det att se ut som att det är sharkweek när det egentligen är hampus. Sharkweek har i sin tur på sin offentliga instagram lagt upp video på trump och bella för att spä på rykterna 😉

        Är det inte Hampus som är SharkWeek? Bilderna på hans twitter är väl på kompisar/kollegor? Som är taggade dessutom.

        Och på Bellas instastory från imorse ser man dessutom en röd slips på golvet nedanför hennes säng, samt Trumpmasken på byrån, båda vilka Hampus hade på sig på festen. För nyfiken för mitt eget bästa haha.

      Asså jävlar vad Hampus är snygg/söt i videon där han står med Margaux i”tillyss” instastory? Bra kap osv

    1. Upp till var och en att känna som den känner från dag till dag om sitt eget privatliv och välja skälv från dag till dag vad som skrivs. Jag känner ingen som är konsekvent i sånt här. Hur många ggr har man inte hört en vän säga ”nä ä han är inte värd min tid” för att sen babbla på om snubben i en timme. Eller folk som säger ”nu ska jag hitta balans i livet” men sen ändå stressar. Varför kräva/förvänta sig total logik och konsekvens från just Isabella. 2. Kan folk som läser bloggar sluta gnälla om att bloggare vill ha klick. Det är liksom poängen med en blogg: Att folk ska läsa. Det betyder inte att Isabella gör våld på sina egna gränser genom att skriva ibland om saker som hon nån annan gång sagt att hon ej vill skriva om. 3) ni är många som hånar henne för att vara kall och vem vet, kanske känner hon ett behov av att få ge sin version när alla haters målar ut henne som narcicisst? Ni är många som inte drar er för att kalla henne dålig mamma fast det enda info ni har är en blogg som ni själva brukar kalla fasad och fake. Men ändå anser ni er kunna bedöma hur hennes barn har det utifrån den osanna (enl er) bilden? Inte direkt så att Isabellas kritiker briljerar i skärpa överlag i sina argument

    Alexander bard är det riktigt risigt att hon kör på med. Liknelsen med Oprah är oförskämd. Och både när det gäller ytlig stil och politiskt är jag långt ifrån denna bloggare. Men man får väl ändå vara lite sansad i sitt gnäll?

    Apropå Bella och instagram. Försökte gå in på hennes nyss för att kolla lite, och inser till min stora förvåning att jag är blockad! ?? Har aldrig kommenterat ett inlägg inne hos henne, har inte heller gillat några dumma kommentarer ? Förstår inte riktigt hur jag kan ha blivit blockad då, men tydligen så…

    Alltså förlåt men vad är det här för jävla inlägg ? Sjukt elakt. Bara för att hon sa att hon inte skulle skriva om det betyder det inte att hon kan känna sig känslosam ibland och skriva något. Kan du räkna antalet inlägg hon gjort sedan skiljsmässan och sedan räkna ut procentuellt hur många inlägg som har handlat om detta, som enligt dig är EXTREMT mycket?

    Pengagalen, egoistisk och självupptagen, ljuger och förskönar hela sitt liv.

    Det lär ju inte hålla så länge med tanke på hur lätt Isabella verkar kunna slänga ut och in nya personer i sitt liv när de börjar ifrågasätta hennes beteende…

    Såg kommentarsfältet till senaste blogginlägget från henne. Blev spyfärdig, alla Bellapoliser som ba ”amen Bella har jobbat sååå hååårt” ”äru avundsjuk”. För helvete: Bellas arbetsdagar verkar bestå av möten varvat med manikyr, luncher med kända profiler och/eller personer knutna till Lcc. Jag har bara lust att lägga upp jordens asgarv när folk kallar detta för ”jobba hårt” . Skulle vilja se Bella rodda en arbetsdag i alltifrån affärsbiträde på Ica till sjuksköterska i vården. Hon hade behövt ”ladda batterierna” i minst 2 veckor efteråt….:-D Och hon ser sjukt ned på folk som inte jobbar som henne, hon har uttryckt så jävla nedsättande om ”vanliga” arbeten så jag mår illa. Vore så gött om folk kunde köpa hennes skit och sluta dela/läsa/lajka hennes hycklande smörja

      Men satan vad smart hon måste vara för att kunna bygga upp de företagen hon äger/Är delägare i enbart genom att glida runt och få manikyr och bli sminkad hela dagarna! Eller hur?
      Varför gör inte du likadant eftersom det är så enkelt?

        Bella blev den hon är pga hon startade sin blogg i rätt tid. Hon har öppet erkänt att hon ljugit och provocerar sig fram, genom detta skapat sig ett namn och sedermera kontakter som lett till var hon är idag. Dessutom hjälpte hennes pappa henne i början. Så nej, jag har varken lust eller möjlighet att göra detta. Jag tycker det är sjukt att folk beundrar en person som byggt sin karriär på överdrifter, rena lögner och provokationer. Att sätta mig och göra så skulle kännas helt fel.

    *sluta köpa skiten som hon producerar/skriver ska det ju stå

    Sen detta med Odd’s namn, hon skulle ju inte nämna han längre pga olika orsaker. Ändå skriver hon ut hans namn lite då och då ?

    Varför var inte Fanny bjuden på gårdagens fest?! Är det inte vänner längre pga av Fannys vänskap med Kissie?

      Funderade precis samma sak.. undra vad som hänt med Fanny?!

        Ha tanken slagit er att hon inte kunde delta?

    Ser ut som att odd ska sälja sin lägenhet på lidingö…

      Ja, det är hans lägenhet. Vad händer..

        Kanske han hittat nåt bättre bara?

        Kul att se Odds lägenhet. Fin design liknar hur Isabella bor. Undrar varför han säljer..

    Vad jag snarare inte gillar är att blondinbella väljer att ha världens brakfest och sedan dagen efter kör till brunchen (enligt hennes insta-story). Det tar ju 12h för en flaska vin att gå ur kroppen på en kvinna. Så ja, hon körde nog med promille i kroppen tyvärr.

      Jag noterade också det. Kändes klantigt ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.