Vad händer med Kissies blogg?

Kissie:


Ja, Kissie har sjunkit som en sten på Bloggportalen
men jag misstänker att det handlar att Kissie antingen tagit bort ”bloggportalknappen” på sin blogg och/eller att hon bytt bloggportal då hennes blogg ser annorlunda ut nu från tidigare när hon hade Tourns logga uppe i hägra hörnet. Då kan det ta ett litet tag innan trafiken börjar mätas igen.

Att Kissie skulle ha tappat alla sina läsare ser jag som lika osannolikt som att det kommer bli 25 grader och strålande sol på Värmdö i morgon.

54 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag som trodde alla de stackarna som fortfarande besöker hennes blogg hade kommit på bättre tankar och insett hur tråkig och fake hon är utifrån och in

    Hon gör nog en blondinbella och ska byta ut varumärket Kissie till Alexandra Nilsson, har ju ryktats länge bland min syrras kompisar att hon försökt köpa loss Alexandra Nilsson namnet på insta.

      Har inte instagram, men hon skrev idag att hon bytt namn på instagram idag

        Den tjejen som hette Alexandranilsson på instagram innan har lagt till ett a och en punkt i sitt namn.

          Och hon fick pengar för det?

            Det har jag ingen aning om hon fick.
            Såg bara det när jag gick in på instagram.
            Men är nyfiken på om hon fick några pengar för det..

            Fått bekräftat från källa nu att kissie köpte domänen för 5.000 kr

    Förlåt för ot men folk brukar vara så snälla här och jag vill bara ventilera. Min mamma har fått cancer. Jag får sån ångest och bryter ihop bara jag tänker på den meningen. Vad gör man? Har gråtit hela eftermiddagen och kan knappt ta mig ur sängen.

      Jag har tyvärr inga bra tips att komma med, jag hoppas att hon tillfrisknar. Jag hade gått under om jag fått samma besked. Gråt och gråt hur mycket du vill. Krama om mamma. Cancer är fruktansvärt, fy fan

      Så tråkigt att höra 🙁 det är aldrig lätt men det som hjälpte mig var att prata med andra om det, om du inte sett det innan finns något som heter WarOnCancer där man kan prata med andra i samma sits. Hjälpte mig iaf

      Jag fick samma besked för några år sedan och gick såklart sönder. Idag är min mamma cancerfri (friskförklarad om ett år) och mår bra. Hel vet jag aldrig om man blir efter ett sånt besked, jag är det åtminstone inte än.. även om min mamma mår bra idag. Vad man gör? Man gör det man behöver. Gråter, pratar, är tyst. Tar hand om sig själv och sin mamma efter bästa förmåga. Försöker att inte tänka katastroftankar och ta ut sorgen i förväg. Det är tidvis helt outhärdligt men på något sätt går det att komma igenom.

      <3

      Min man fick ett cancerbesked för några veckor sen. Hjärntumör steg 3. Hans sjukhusrädsla gör att han inte går på sina läkartider. Han struntade i sin operation.
      Jag höll på att gå sönder inombords. Till slut kom en kväll då vi båda bröt ihop och grät sönder våra ögon.

      Nu har han tagit kontakt med en privatklinik utomlands och vi ska dit snart för operation.

      Ibland kommer jag på mig själv att planera livet efter hans bortgång.

      Följ med till läkare osv om du får för henne. Det har hjälpt mig med nära anhöriga som haft cancer. Det är jobbigt hur som helst men har självt tyckt att det iallafall varit lättare att vara en del av det. ❤❤❤ Hoppas det går bra. Kram!

      Min mamma fick cancer när jag var 18, för 4 år sedan. Jag vet inte hur man gör. Jag tror att jag stängde av, jag minns inte ens om jag grät en enda gång (och jag gråter av allt). Nu kan jag inte höra ordet cancer utan att få en ilning av panik (och jag pluggar till läkare så jag hör det en hel del). Det är så jävla svårt. Man får ta en dag i taget och finnas där för varandra. Jag önskar er allt det bästa <33

      Jag är jätteledsen för dig och din mammas och din familjs skull. Jag hoppas att din mamma har fått en typ av cancer som de kan bota, för nu förtiden är det många som botas.

      Jag vet precis vad du går igenom för min mamma drabbades av cancer, för många år sen, men tyvärr upptäcktes det för sent.

      Som anhörig behöver man också någon att prata med, känner du inte att du har det inom familj eller vänner, kolla med jobb/skola om de kan hjälpa dig.

      För att orka sörja måste man också få vara glad. Var det någon som sa till mig. Det var något som hjälpte mig, jag tillät mig vara ledsen men samtidigt tillät jag mig vara glad leva som vanligt.

      Hoppas allt kommer gå bra för din mamma.

      Kram till dej. Du ska veta att många med cancer blir helt friska. Försök tro det bästa. Ta hand om dej och ha hopp om framtiden. Du klarar det. Och kram till din mamma med.?

      Även jag har fått beskedet för ca 3,5 år sedan.Har nog aldrig känt mig så ensam och hjälplös som den kvällen hon ringde och berättade.

      Jag tror det bästa du kan göra är att vara där för din mamma. Hjälp till extra mycket om du ännu bor hemma och ring extra ofta om du flyttat ut. I övrigt tror jag faktiskt att din mamma vill att du ska fortsätta ditt liv som vanligt. Det ville min i alla fall.

      Och glöm inte att ta hand om dig själv också! Sök hjälp och stöd, för det finns att få. Och behåll hoppet. Jag vet inte vilken diagnos din mamma fått men de allra flesta som insjuknar i cancer överlever trots allt. Sjukvården går framåt hela tiden! Också min mamma är frisk idag, även om det varit en lång och jobbig resa.

      Styrkekramar!

      Mycket tråkigt att höra. Finns där för henne, så mycket hon behöver och vill.
      Min dotter fick cancer förra året, då var hon inte ens ett år gammal. Hon blev frisk i våras och det verkar som att cancern håller sig borta i framtiden också.
      Jag hade en vän, vi hade varit nära kompisar sedan 2003, men när jag berättade om dotterns cancer i vintras så slutade hon abrupt att höra av sig. Det här har jag hört av andra, som själva haft cancer eller anhöriga som drabbats, att ”vänner” bryter kontakten när de får höra om sjukdomen. Det är så lågt att jag inte finner ord.
      Kram❤️

        Jag tycker detta är fel att tala om att det är ”lågt” av vänner som inte håller kontakten efter ett cancerbesked. Du vet inte vilken relation de har till sjukdomen. Själv skulle jag inte orka hålla kontakten med en cancersjuk vän efter att ha gått igenom två täta dödsfall i cancer inom närmaste familjen för bara tre år sedan. Dete

          Jag tycker det är förbannat lågt att skita i andra när de har det svårt, speciellt utan en förklaring. Men det är vanligt bland svaga själar som du att resonera som du gör.

            Du låter som en riktigt otrevlig människa så det är nog annat som gör att dina vänner lämnat dig utan förklaring…

          Känner likadant. Jag har mist tre nära anhöriga med några års mellanrum (Hög ålder också) och något år efter backar jag tio steg bara av ordet cancer.. Man orkar inte :/ Så försök att inte ta illa upp om någon inte finns kvar där, de kanske helt enkelt inte klarar av det. ❤

    fast helt ärligt så har jag läst hennes blogg flera gg i veckan i kanske 7år, fram tills hon skaffade sin nya kille. Nu är den helt ointressant.

    Att hon skulle ha tappat -alla- sina läsare är det väl ingen som har påstått, men nog fan tappar hon läsare. Hon är inte intressant längre och har inte varit det på flera år.

      Ja det gör hon, hon brukar ligga under Pernilla. Men det har väl bara gått neråt det här året…?

      Håller med, den är tråkig och ointressant att läsa. Tror hon skulle behöva göra något annat också, för att ha något intressant att blogga om. Typ flytta utomlands, plugga till något yrke som hon kan skriva om etc

    Appropå nåt heeelt annat fast ändå liknande: varför bloggar inte cissi wallin på mama längre? Jag saknar hennes blogg massor 🙁

      Tidigare hade hon skrivit ett inlägg om att till det var möjligt att mobilblogga med bilder så tog hon en paus. Men är hela hennes blogg borta nu?

        Finns inte kvar…jag hittar den iaf inte. CAMCAM HJÄÄÄÄLP!

    Menar du ”lika sannolikt som att det kommer”, annars blir det väl fel eller är det jag som är för trött efter jobbet?

    Angelica Lagergren sälger sin söndertrasiga,smutsiga og svettiga haloweendrakt…lite dårlig stil…

      Fast det är ju inte så att hon tvingar någon att köpa den. Den personen gör ju det helt frivilligt i sådana fall ?

      Finns folk som säljer sina smutsiga och svettiga trosor. Varför skulle det vara dålig stil?

        ???

    Myggan åker till Malmö ikväll med en väninna för att göra magplastik. Kan sätta min fotvårta på högra tån att väninnan är Tooken. ?

      Nina, onödigt..är det så vedertaget ord att folk måste kalla Anna Book så?

      Ja det är Booken, det vet alla redan sedan länge.

    Eftersom Kissies blogg numera endast består av bikini-kläd-spons-outfits-bilder blandat med löjliga videoklipp där hennes sambo och lillasyster sminkar henne eller hon dem så förvånar det mig inte det minsta att bloggen sjunker som en sten

      Fast har du läst inlägget? Inte förstått vad det står? Hon har måhända tappat lite läsare men bloggen har inte sjunkit som en sten, det beror på att något med bloggen gjorts om !

    Ja bloggar lever väl inte hur länge som helst.. Alla dom som tex läst kissies blogg växer väl upp skaffar sig liv och har inte så mkt tid över till att följa andras liv tänker jag.. Jag läste kissies blogg i några år för många år sen, och blondinbellas osv.. Nu har jag hus och man och barn och har varken tid eller intresse att följa någon annans liv. Denna blogg är den enda jag läser, den ger mig skvaller så det räcker och blir över 🙂

      Hoppas du har tid att skita också! Larvigt att säga att så är såååå upptagen… Livet handlar om prioriteringar!

        Haha what? Varför så arg… Nej faktiskt så får jag ofta inte ens skita ifred längre. Ja precis livet handlar om prioriteringar, helt enig. Och att lägga massa tid på att följa folk jag inte känner på internet har jag varken tid eller prioriteringar för. Du behöver inte bli arg för att jag prioriterar annat i mitt liv nuförtiden. XD vilken skum kommentar.

        Haha va ilsk!

    Är det ngn som tittat på hennes senaste video? Erkänner hon att hon redigerar sina bilder eller försöker hon på fullaste allvar snacka bort hela redigeringen med att det ”bara” är poserande?

      Verkar som att hon försöker ”snacka bort” alla kommentarer om att hon bör sluta photoshoppa sina bilder.

      Förstår inte varför en tjej som ser ut som en normal och söt 25-åring känner behovet av att retuschera midjan så att den är smalare än ansiktet.

      Är väl någon annans fel det också antar jag. Mammans, pappans, uppväxten, patriarkatet, gamla pojkvänners, eller nåt.

        Håller med dig! Camcam, kan du inte ta upp hur Alexandra bemött kritiken på allt redigerande? Genom att göra en ännu falskare video och fortfarande låstas som ingenting..

    Blondinbellas kontorsansvariga får gå och köpa chefens lunch varje dag. Fina titlar på företaget men känns som mindre fina arbetsuppgifter ibland…

      Herre gud! För att inte tala om slösigt med pengar!

        Fast om man har pengar är det väl ändå upp till en själv vad man lägger de på? Det är nog mååånga som går ut och äter lunch varje dag och om de vill ’slösa’ är det väl upp till dem?

          Silla menade kanske att betala en anställd för att köpa lunch istället för att bara köra Foodora? I vilket fall, jag jobbar på ett stort företag, nära VD:n, och alls köper sin egen lunch och tar pauser. ”Är inte det slöseri med VD:nu tid då?” Nej. Man jobbar bättre och effektivare om man får vila hjärnan under dagen = bättre för företaget.

    Många på listan har så otroligt tråkiga bloggar.

    Nu outas den kända svenska komikern som är misstänkt för flera våldtäkter i komikerkollegors pod. Hörs 38 mim in ungefär.

    https://podtail.com/podcast/mandag/

    Ja dessa bloggare, är de inte fantastiska?
    Är de inte smygreklam, retuscheringar så är det insamlingar till goda föremål;)

    http://www.monasuniversum.se/beratta-comhem-hur-tankte-ni-har/

      Till goda föremål? Inte till goda ändamål då? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.