Instagram-Kissie har gått i graven

Kissie:

Om man hade fått önska sig någonting här så hade det varit att retucherings-Kissie skulle gå i graven samtidigt som hennes gamla instagramkonto men det är nog att hoppas på på tok för mycket.
Den dagen Kissie pensionerar sitt photoshop-program är jag benägen att äta upp min hatt. Och min högra sko.
Baam, Baam, Baam!

27 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”Active feminist” lol på den. Kissie är verkligen den typ av person som gör saker för att de är populära, t.ex. att vara feminist, att träna, att ha en YouTube kanal osv osv. Förr så provocerade hon för att det var det man skulle göra för att generera klick. Hon försöker så desperat att hålla sig relevant.

      Minns jag jättetokigt eller försökte hon vara vegetarian ett tag med? Höll i en vecka tror jag.

      Eller så har jag drömt

    Vill bara säga att jag tycker du är så bra, camcam 🙂

    OT: Vet att många stör sig på Tess M, men jag blev rätt glad över det här inlägget (http://tessm.metromode.se/2017/10/25/post-birth-body-1-month-later/). Jag har aldrig varit gravid och har ingen aning om hur min kropp skulle se ut efter. Men det är något väldigt befriande med en influencer (speciellt en modell) som visar upp sin mage efter graviditeten trots att den inte följer ”idealet”. De flesta förstår väl att alla inte ser ut som Fotballfrue direkt efter graviditeten, men ändå skönt att se det i sociala medier.

      Det där inlägget var väl ändå inget speciellt alls? Hon är ju smal och visar upp en gravidmage med kläderna på. Förväntade mig mer verklighet i form av eventuella bristningar och lös hud av ditt inlägg, sådär ser min mage ut efter en portion ärtsoppa 🙂

        Ok, det här ämnet är ju inte det bästa om man inte vill trampa någon på tårna. Men det har gått en månad sedan hon födde, jag läser hennes blogg sporadiskt och när jag såg bilden trodde jag att hon inte hade fött än. Så jag tänker att det borde vara rätt känsligt att lägga upp en sådan bild.

        Men ja, jag håller med om att bristningar och lös hud behöver bli mer normaliserat i sociala medier också.

          Tror faktiskt inte det är så känsligt, bilden är tagen en månad efter graviditeten och magen är långtifrån stor. Vad som var häpnadsväckande är att hon räknar ner att hon har 5 kg kvar till sin ursprungsvikt. Hon vill alltså aktivt gå ner och bli underviktig igen. Kollade upp att hennes längd som är 165 cm, vilket då ger henne ett BMI på 17,26 = undervikt.

            För BMI är ju ett så tillförlitligt mått…

              Delade meningar men det ger en övergripande bra översikt. Har jobbat på ätstörningsenheten tidigare och där gick man tex helt efter BMI när det kom till olika vårdbeslut, så det säger absolut en del. Men visst är det annorlunda om någon tränar och är muskulös, för då visas istället en övervikt. Uppenbarligen är detta inte fallet här dock.

                Men kanske det inte är ett så jävla stort problem för henne att gå ner något kg?! Jag är underviktig enligt BMI. Äter hälsosamt, så beror på det. Om jag hade ätit pasta, bröd och godis hade jag nog haft ett ”normalt” BMI – men hälsosam? Nej.

                  Gud ursäkta mig, ville inte sekundärkränka någon..

                    Hmm, fast var ju du som från början var sekundärkränkt av Tess. 😀

                      Om du läser från början ser du att jag svarade på kommentaren som tyckte att det var befriande med en influencer som inte följer idealet. Däremot är idealet precis det hon följer och förespråkar i sitt inlägg.

            Har du ens kollat på hennes bilder?? Jag har sett henne irl och hon ser verkligen inte underviktig ut! Smal men hälsosam, absolut inte mager eller sjuklig. Jag tror dock inte att höjden stämmer, hon ser kortare ut. Snarare 160 än 165, vilket innebär ett normalt BMI, om det nu är så viktigt för dig. Alla modeller brukar plussa på några cm.

    Roligaste är väl ändå videon där hon försöker övertyga oss om att det endast är bra vinklar hon använder sig av när hon fotar sig själv och sin kropp. När alla redan vet att hon möblerar om sig själv i Photoshop haha.. Stackarn <3

      Haha jag förstår verkligen inte varför man inte bara erkänner det? Vad skulle det vara för vinkel och grad som gör en helt oigenkännlig till den graden som dessa två bilderna tagen under en och samma resa:

      https://www.instagram.com/p/BanfIX4FRzZ/
      https://www.instagram.com/p/Bai-frgjXnz/

        (Ignorera min sjuka grammatik) ?

    Paow har skrivit ett långt blogginlägg om henne och Lance!

      Och vem bryr sig om Paow? Hon är ju bara tragisk.

      Snälla Cam, skriv INTE om det. Hon gör det så självklart att allt handlar om uppmärksamhet. Hon har förstått att enda sättet hon kan få uppmärksamhet och en plats (ett inlägg) härinne är om hon skriver om honom.

        Hon skriver att han golvat henne rejält, superlativen flödar och att hon känner att hon vill vara med honom för resten av livet typ.
        Hon skriver att det är tätt mellan uppbrottet från sitt ex och folk tror att L är ett rebound men då försäkrar hos läsarna om att det hade hon redan hunnit med när hon träffade L.
        Hon saknar honom jämt och är superkär jada jada jada.

          Påminner så mycket om hennes och Hugos PR-trick/romans, den stora skillnaden är väl att Hugo gått vidare och verkar förändrats rejält sen dess, Paulina verkar fortfarande likadan

    Knivis utslängd på gatan enligt inlägg på Instagram

      Har han och Sindy gjort slut? Eller är det något som skett nu? Frågan är då vad en kan ha gjort som gör att man blir utslängd och akut hemlös…

        Det råder det tydligen delade meningar om i hushållet.
        https://www.instagram.com/p/Ba6YBq8B6Os/?hl=sv&taken-by=knivmicke

          Jag är så jävla nyfiken på det här att jag uppdaterar bloggen lite väl ofta för att se om något kommer skrivas. Älskar deras drama. Ja det är elakt men så är det…

      Kollade hans insta för första gången på evighete, shit vad han försöker kopiera en annan rätt känd tatuerate i sthlm med motiv/stil/foton/bildtexter woah ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.