Bingo Rimér: ”Små pojkar kan stoltsera med sin nakenhet medan flickor ska skyla sig”

#metoo/Bingo Rimér:

Edit – fan, damned if you do, damned if you don’t. Ni är vissa som kritiserat mitt inlägg om Bingo som bara innehöll den första delen av det inlägg jag skrev för att inte verka för velig, men jag känner mig verkligen otroligt kluven i frågan så jag publicerar hellre inlägget i sin helhet så kanske det framkommer mer hur jag tänker. Eller så är det också åt helvete, men då har jag i allla fall försökt  

Pappapanelen på Nyhetsmorgon med bland andra Bingo Rimér tar upp #metoo-kampanjen och vilket ansvar de som fäder har för vår nästa generation.
Många verkar tycka att ”vad gör Bingo där” med tanke på sin sliskiga bakgrund som flickfotograf och det är en av sakerna som han faktiskt tar upp. Hur han – när han fick ett dotter – började reflektera över vem han varit och vem han vill vara.

Kanske, kanske inte…
Jag har hört talas om att Marie Plosjö ska ha anmält Bingo för våldtäkt och att Katrin ska ha skrivit ”sanningen om det ” på sin blogg – aningens märkligt då jag tvivlar på att hon var där – men jag kan inte hitta någonting om det. Maries blogg är borta och i alla artiklar som finns om det så framgår det inte vem som ska han våldtagit henne. Det enda stället det står om det är på Katrins gamla blogg på Finest där hon skriver om det.
Att Marie och Bingo mötts i en rättegång vet jag, men då handlade det om bilder som Marie och systern Monia ansåg att Bingo skulle ha sålt utan deras vetskap och då friades Bingo.

Så – jag väljer att skriva det här inlägget med två olika vinklar eftersom jag inte kan hitta någon info om den här anklagelsen och det hände innan jag flyttade till Sverige och faktiskt inte har hört talas om detta förrän nu.
OM det är så att Bingo faktiskt har anklagats för våldtäkt så har han ingenting i soffan att göra. Då riskerar Pappapanelen och det viktiga budskapet i det de pratar om överskuggas av den anklagelsen.
Sitter ni inne på artiklar eller liknande som kan bringa klarhet i sanningshalten i ryktet så vill jag gärna se dem? En skärmdump från Maries blogg där hon anklagar Bingo vore bra att få se. Eller ska jag dra iväg ett snabbt mail till Marie själv och fråga? Tror ni hon skulle vara ens?

———ungefär här slutade mitt tidigare inlägg ——-

Men..
Om det nu är så att han inte anklagats så är min ståndpunkt följande:

Är inte det att se som någonting positivt att någon som Bingo Rimér som faktiskt många gånger uppvisat tvivelaktig kvinnosyn kan sitta och erkänna det samtidigt som han vill och har förändrats?
Nej, han har uttryckt sig dumt många gånger – inte minst när han ville göra sin dotter tjock så att inga killar skulle vilja ha henne – men säg den förälder som inte sagt någonting dum någon gång? Han gjorde misstaget att lägga ut det för tusentals personer att se, men han är nog inte den enda.

I min värld är det bättre att någon som Bingo med sin bakgrund tar ställning för #metoo än en man som är som ett vitt papper utan åsikter. För i slutänden så är det ju män som flickfotografsBingo och Hugh Hefner som sprider dåliga värderingar på ett betydligt större spektra än någon som är helt okänd.
I en värld av Leif GW Perssons och Jan Guillous så behövs det män som Bingo Rimér som går emot strömmen, till skillnad från dessa andra två herrar som mest är stickassistenter till den enorma offerkofta som Fredrik Virtanen försöker gömma sig under.

Att göra fel är inte bra men att försöka göra rätt efter att man gjort fel – borde inte det lyftas fram som någonting positivt istället för att bara hänga kvar vid gamla meriter. Om samhället ska kunna få förändras så måste väl även Bingo Rimér få göra det, eller?
(Som sagt, om det visar sig att han ”bara” haft en flickfotografs tveksamma kvinnosyn – inte om han är anklagad för våldtäkt. Då är det bäst för alla att han inte är där överhuvudtaget.)

Här hittar ni klippet.

90 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men vad är det här för ryktesspridning? Och du säger själv att du inte har en skvallerblogg? Det är väl en sak om du hade citerat en anklagelse, men nu har du för dig att du läst något. Verkligen inte samma sak.

      Ja, alltså jag har läst Katrins blogg där hon påstår detta.

        ”Det enda stället det står om det är på Katrins gamla blogg på Finest där hon skriver om det men av erfarenhet ska mycket av det som kom från Katrin på den här tiden tas med en stor nypa salt.”

          Ja, exakt. Och jag skriver inte ATT han är anklagad för våldtäkt, jag skriver att OM han är det så borde han inte sitta i den där panelen och diskutera #metoo.
          Hur är det med läsförståelsen egentligen?

            Men han är inte det. Finns ingen annan källa på att det är honom det gäller mer än Katrin så isåfl är den enda som anklagar honom Katrin… Och inte ens hon anklagar honom utan försvarar honom mot anklagelser som inte finns… Iallafall inte utåt. Eh, rörigt

            Jo, min läsförståelse är utmärkt. Jag är speciellt bra på att läsa mellan raderna, ungefär lika bra som du är på att antyda skulle jag säga.

        Hör du inte hur dumt det låter? Det ENDA som finns kvar är det som står på Katrins gamla blogg, som du sen i samma mening säger att man ska ta med en nypa salt. Hallå, DETTA om nåt ä bara skvaller o tvivelaktiga rykten.

      Tycker också att detta var ett riktigt vidrigt och lågt inlägg av Camilla. Att sprida rykten och ge plats för spekulationer som inte går att styrka bara för att ha ett smaskigt innehåll att fylla bloggen med. Bingo har en dotter gammal nog att läsa bloggar som denna och tycker i alla fall att du kunde ha henne i åtanke innan du spider rykten om hennes pappa. Om du är en nyhet som denna på spåren och tror dig ana sanning bakom detta, så gör lite research innan du postar ett inlägg, så du har något att backa upp detta med. Att skriva att ”Jag hörde talas om” räcker inte. Riktigt lågt Camilla.

        Vet du, jag hade skrivit ett annat i lägg tidigare som jag ändrade. Jag borde kanske lägga upp det istället? Det är gjort. Nu ska jag på Gröna Lund och smyga på spöken. ??

        Fast här är det ju Bingos före detta sambo som går ut och namnger att det är han allt handlar om. Marie har inte sagt något, inte heller Bingo. Men det är uppenbart att han gett sin tillåtelse att låta Katrin berätta ”sanningen” om Plosjö på sin blogg

        ”Bingo: Nu är hon ute och kör sin jävla grej igen.
        Jag: Kan jag inte få berätta om hur hon håller på?
        Bingo: Näe, fan jag orkar inte. Skit i det.
        Jag: Ok.

        Inte längre. Jag ska nu berätta för er om hur det gick till när Bingo och Marie Plosjö lärde känna varandra och hur de började ha sex med varandra och hur det hela slutade med att hon nu sitter och hittar på att han våldtagit henne och hon gör detta för att tjäna pengar. ”

    Skriv ett mail till henne och till bingo.
    Då har bägge möjlighet attbekräfta eller dementera.

      Exakt

    Om du får en anklagelse är du skyldig då?

      Vem menar du? Bingo Rimér, Fredrik Virtanen, komikern som alla vet vem det är, Martin Timell eller vem?

      Om det handlar om våldtäkt är du förmodligen det, ja

    Marie skrev om det på sin blogg men använde aldrig namn. Tror det finns en tråd om henne på fb och om man tittar bakåt mot 2010 finns endel citat från hennes blogg där.

    Googlade runt och absolut att det finns artiklar där hon pratat om våldtäkt men den som outat att det skulle vara Bingo verkar vara Katrin själv. Hittar liksom inget om honom innan hon blandade sig i. Så… Kanske har hon anklagat Bingo, men hon verkar inte ha gjort det i tidningar eller utåt utan det verkar Katrin fixat. Svårt att veta hur ryktet gick 2009, men kanske gick det rykten i interna kretsen eller i viktiga kretsar för dem och därför Katrin skrev som hon gjorde? Sen hennes inlägg… Hon målar ju själv upp Bingo som att han inte vill lägga sig i eller prata om det, hade det varit en tydlig anklagelse mot honom hade han ju dementerat det själv antar jag.

    Gör man en snabb-googling så finns det inget som pekar mot att hon skulle ha gjort någon anmälan mot honom kring en våldtäkt utan om bilderna som har använts olovandes. Det som finns är rena spekulationer på högst tvivelaktiga bloggar…

    /Linda

    I facebooktråden om Lyxfällan-Patrik och Bygglovs-Matte så kommenterar en tjej i produktionen att hon hörde ett samtal mellan Matte och Bingo när deras mickar var på och de pratade om hur lättfotade blondiner var och att de bara dög till att sätta på osv.. Vet inget om sanningshalten i påståendet men låter rimligt.

      Läste det först som att du ansåg att det var rimligt att blondiner var lättfotade och tänkte som naturlig blondin gå bananas på dig. Men antar att du menade att det var rimligt att de sagt så ? Tycker inte man ska spekulera så mycket dock vad personer sagt om man inte själv hört samtal eller inspelningar om samtal. Man vet inte om källan har andra anledningar till att starta rykten eller inte

        Haha, såg nu vad du menade! Grymt syftningsfel ? Men ja, det är ju som sagt bara nåt jag läste så vet inte om det är sant. Men kan tänka mig att Bingo har den typen av åsikter.

          vad bra

    Men det är klart att pojkar kan stoltsera med sin nakenhet då dom inte sexualiseras på samma sätt, Bingo rimer har själv hjälpt till att se till att tjejer inte har den friheten. Han fotar tjejers nakna kroppar i sexuellt syfte och då blir det så att varje gång en tjej är naken så tolkas det sexuellt. Hur ofta har vi sett kvinnor vara roliga nakna? Är det någon som minns Seinfeldavsnittet med nudisttjejen och vilket problem det blev när hon gjorde vardagliga saker naken, det sexiga försvann då. Lite så är det, män är rädda för att se en kvinnokropp för vad den är och kämpar så hårt för att behålla bilden av den sexiga kvinnan och det går inte hand i hand med att ge kvinnor friheten att stoltsera med sin nakenhet på ett humoristiskt sätt tex. Men vi kvinnor ska få bestämma själva om och när våra kroppar är sexiga, inte män och bingo har rätt i att det är skevt men fattar verkligen inte varför eller sin egen del i det.

      Oj, blev visst en roman, sorry ?

      Så jäkla bra skrivet! Spot on.

      Minns det avsnittet av Seinfeld. Bra vs dålig nakenhet, tror jag det handlade om. Tjejen hostade naken och Jerry blev avtänd för alla hennes ”osynliga muskler” aktiverades. Han försökte få henne att klä på sig genom att själv demonstrera dålig nakenhet; genom att ligga naken på alla fyra och slipa golvet ?

        Haha jag älskar verkligen Seinfeld, just det avsnittet var länge sen jag såg men visst var det att Jerry ville att hon skulle fortsätta vara naken och hon kunde inte sluta tänka på hur osexig han var naken?

      Sluta prata om kvinnor som offer!!! Ingen har tvingat dessa bimbos att bi fotad nskna, dom saknar bara självrespekt!!

        Sluta se kvinnor som offer samtidigt som du anser att kvinnor som fotas nakna saknar självrespekt? ? då är dom ju offer för din usla kvinnosyn och inte utmålade som det av mig, ditt megapucko.

        Ooops. Synd att halka så med logiken.

    Alltså på riktigt, vadå inte ”har i den panelen att göra” bara för att han eventuellt har blir anmäld för våldtäkt? Vilket år skulle det ha skett isåfall och hur länge ska man bli stämplad för det?
    Min kille var narkoman i flera år och höll på med saker man absolut inte ska, men är idag en underbar pappa till vår son.
    Men han kanske ska få vara det då? För han har ”förbrukat” sin chans för att han har gjort misstag tidigare i livet?

    Så länge man inte är dömd är man oskyldig så det här inlägget känns bara så fel och rent av manshatande.

      Kan hålla med dig i sak Anna.
      Har du läst Bingos självbiografi, En flickfotografs bekännelser. Han är långt ifrån feministers våta dröm (lite sköj)

      Vissa påtalar dotterns läskunnighet, i syfte att censuera Bingo. Hans kvinnosyn är vidrig. Han reducerar kvinnor till små ärthjärnor i sina memoarer. Tagit bild på Gynning, då hon rakar musen och publicerar den utan tillstånd, i boken som läskunniga Nova kan förkovra sig i…

      Vet i tusan vad han har i pappapanelan att göra. Våldtäkt, eller ej. Hur fan tänker tv fyra egentligen?

    Katrin var den som outade att dethandlade om Bingo. Elita Löfblad skrev också om det här, och var på Bingos sida

    https://nyheter24.se/noje/kandisar/168834-marklunds-vassa-kritik-mot-katrin

    https://hemligamorsan.wordpress.com/2009/08/12/man-kan-inte-valdtas-inte-slampor-heller-helt-uppenbart/

    Om man inte får chansen att göra om och göra rätt så ligger nog hela mänskligheten rätt pyrt till…

      Ja förlåt alla sexualförbrytare och mördare som ångrar sig ?

        Du förstår inte riktigt. Handlar inte om förlåtelse, utan det handlar om att de ändrar sig och gör rätt för sig. Ingen behöver förlåta vad de gjort. Ingen behöver ge dem utrymme ens. Men om någon som mördat bestämmer sig för att aldrig mer mörda eller uppmuntra till det, eller någon som våldtagit säger att han aldrig mer ska göra något fel – så är det bra. Inget man måste förlåta. Hade Bingo varit dömd för något av det hade han inte suttit i en pappapanel. Din kommentar är helt onödig i sammanhanget.

          Det är en väldigt konstig jämförelse och den håller inte.

            På vilket sätt då? Man behöver inte förlåta för att låta människor göra om och göra rätt.

              Fast hur låter man tex en våldtäksman ”göra om, göra rätt”? Han har redan våldtagit och för minst en person så kommer han alltid att vara en våldtäksman, varför ska han få ”göra om, göra rätt” när offret inte har den möjligheten eller ens fick bestämma själv från första början. Jag kan acceptera att en våldtäksman har tjänat sitt straff men samtidigt har han försatt sig i sitsen själv och jag tycker inte det minsta synd om honom ifall det biter honom i röven fler gånger under hans livstid. Då är han i alla fall nästan på samma nivå som en utsatt tjej.

    Oj.. Nu blev det tvära kast med uppdateringen av inlägget. Jag förstår hur du tänker i det sista du la till, men det är också viktigt att anklagelserna har någon grund. Att bara bli anklagad räcker inte riktigt, har han aldrig våldtagit någon finns det ju inget han ska förändra. Tänker jag. Jag kan ju anklaga vem som helst för våldtäkt nu, vore synd om de aldrig mer fick en chans pga mina påhitt. Fortfarande tycker jag att det här inlägget blir lite fel, då den enda som nämner Bingo är Katrin. Utan hennes inlägg hade det bara varit två stycken främmande män (eller om det är samma man två ggr…?) anklagade för våldtäkt.

    Det är INTE bara rykten/skvaller. Om ni minns Elita (utvikningstjej) så skrev hon också ett inlägg på sin blogg på den tiden om hur Bingo inte baren våldtäktsman. Jag tycker mig minnas att Marie skrev om det på sin blogg på den tiden och att det var det som startade det hela. Kommer ej ihåg att hon namngav Bingo utan typ sa flickfotograf eller något sånt. men på den tiden drev jag också en blogg och Marie var inne och kommenterade den och tackade att jag försvarat henne i Katrins attack, där jag skrev att hur kåt man än är och hur många trekanter man än har så KAN man bli våldtagen och att Katrin inte har en aning om vad som försiggick i det rummet.

      Förlåt att jag ifrågasätter men, hur gör det någon skillnad i frågan om det är ett rykte eller inte? Det där blir ju bara ett skvaller med fler inblandade…

        För att förtydliga det är inte ett rykte att Marie anklagat honom. Huruvida det är sant eller ej vet vi ju så klart inte.

          Men det finns ju ingenstans att hon ska ha gjort det? Svårt att tro att alla kåta medier skulle ha missat det? Kanske får gräva djupare i arkiven…

            Marie har talat om att hon blev våldtagen, det finns på Aftonbladet men hon namnger inte honom där, dock insinuerade hon/skrev ut det på sin blogg som nu är borta. Det kan finnas flera förklaringar till varför andra medier inte snappade upp det. Men liksom varför skulle Katrin skriva (med hans godkännande) att hennes pojkvän blivit anklagad för våldtäkt av Marie om det inte var sant? Förstår inte riktigt kritiken mot CamCam.

              Jag har inte kritiserat henne? Är det något jag är kritisk till så är det väl vad som är sant? Jag är inte så skitnödig av mig, kan t.o.m tycka att skvaller är kul så för min del får hon gärna skriva vad hon vill men man måste väl få diskutera ämnet? Tror inte hon tar illa upp.

                EM.e: Nej nej syftade inte på dig, bara generellt bland kommentarerna ?

                  Okej AL ? Då är jag med

              Men just att han blivit anklagad för det är väl sant men om han sedan gjort det är en anna fråga. Anmälde hon direkt eller flera år senare? Och när den anmälan kom så var det väl i samband med en annan konflikt de hade? Varför ska Camcan dra upp detta nu så att han smutskastas? Lika bra att alla män blir anmälda och avskedade på sina arbetsplatser, bort med alla män i tv och i media. Förlåt men tycker detta med #metoo gått till överdrift och ja jag är själv kvinna.

                Men det är ju just det, det är oklart om hon ens anklagat Bingo. Katrin skriver att det är Bingo och gamla följare till Marie vittnar längre ner här om att det var Katrin som outade att det var Bingo och inte Marie. Och jag hittar artiklar om att hon gjort en anmälan, men inte att det skulle vara Bingo hon anmält

                NEj, #metoo har inte gått för långt. Det är män som gått för långt i väldigt väldigt många år nu och som nu faller som dominobrickor.

    Fattar inte vad du vill med inlägget?? Varför starta rykte om att Bingo våldtagit genom att skriva ut det här, när du inte alls vet om det är sant ens en gång som du ju själv skriver MEN det blir ju ändå ett elakt rykte. Så jävla lågt. Och varför skulle han ha dålig kvinnosyn för att han har varit flickfotograf?? Har han tvingat tjejer att klä av sig framför kameran menar du? Har kvinnor som gillar att se bilder på lättklädda eller nakna män dålig manssyn? Skämtet om att göra dottern fet betydde att han ville ha dottern för sig själv och det är väl bra att föräldrar vill umgås med sina barn och inte skiter i dem, även om det nu kan tolkas på ett dåligt sätt om man vill leta fel. Och varför skulle han inte sitta i panelen, han är väl för fan förälder även om han anklagats för saker? Jag tycker han verkar vara en fin och bra pappa och en trevlig och go person.

    Det börjar bli läskigt att mer och mer inse hur galen du är Camilla. Din dubbelmoral i allt du skriver är sjuklig. Du skrev följande igår: Igår publicerade jag ett inlägg som visade på Eric Hagbergs behandling av en främmande kvinna på en halloweenfest och nu har hans försvarstal kommit.
    Och…i vanlig ordning så hyllas han för att att han insett hur vidrigt han betett sig – ungefär som när man bekände sina tillkortakommanden under #ihave.
    På samma sätt som jag inte förtjänar några hyllningar efter att jag insett att jag behöver sätta ner foten kring mitt kommentarsfält, framför allt när det kommer till LD så gör inte Eric det heller.
    Det är bra att han (och jag) insett saker men inte fan ska man berömmas för det?. DU SKRIVER IDAG: Är inte det att se som någonting positivt att någon som Bingo Rimér som faktiskt många gånger uppvisat tvivelaktig kvinnosyn kan sitta och erkänna det samtidigt som han vill och har förändrats?
    Nej, han har uttryckt sig dumt många gånger – inte minst när han ville göra sin dotter tjock så att inga killar skulle vilja ha henne – men säg den förälder som inte sagt någonting dum någon gång? Han gjorde misstaget att lägga ut det för tusentals personer att se, men han är nog inte den enda.
    I min värld är det bättre att någon som Bingo med sin bakgrund tar ställning för #metoo än en man som är som ett vitt papper utan åsikter. DU GÅR ÖVER LIK CAMILLA. DU BIDRAR TILL SÅ MYCKET MOBBNIBG OCH KRÄNKNINGAR. DU SNACKAR OM KÄLLKRITIK OCH HUR VIKTUGY DET ÄR. DU SNACKAR OM HUR BINGO SKREV OM SIN DOTTER. DU KONSPIRERAR UPP ATT BINGO ÄR EN VÅLDTÄCKTSMAN SOM NU DOTTERN SKA SITTA OCH LÄSA OM? DU MÅSTE STOPPAS!!!! NI ALLA SOM LÄSER DET HÄR!!! VI MÅSTE GÖRA NÅGOT VI KAN INTE STÅ LCH SE PÅ!!! VI ÄR DÅ EN DEL AV DET HÄR FATTAR NI INTE DET? KAN INTE NÅN STARTA EN FACEBOOK GRUPP STOPPA BLOGGBEVAKNIBG SÅ KAN VI PRATA OCH HJÄLPAS ÅT? ALLA HÅN OCH RYKTEN LIGGER KVAR PÅ NÄTET I EVIGHET OCH CAMILLA OCH VI SOM LÄSER FÖRSTÖR FOLKS LIV!

      Vadå ”kan inte nån starta en facebookgrupp”? Varför gör du inte det själv om du är så mån om det att du bokstavligt måste skrika ut det?

      DET ÄR AS JOBBIGT ATT LÄSA SÅN HÄR TEXT OCH DEN SOM FRAMSTÅR SOM GALEN NÄR MAN GÖR SÅ ISTÄLLET FÖR ATT SKRIVA SAKLIGT ÄR TYVÄRR DU

        Det är också asjobbigt med särskrivningar.

      Och du – Det är skillnad på att hylla någon och låta någon förändras. Vi behöver tex inte hylla Camcam, bara respektera att hon tänkt till. Osv.

      Du inser väl att din kommentar ter sig ytterst paradoxal.Samtidigt som du kritiserar hårt mot vad du anser vara mobbing, uppviglar du till drev.
      Har själv varit kritisk till bloggbevaknings förhållningsätt till pressetik. Då talar jag om uthängningar av namn, som inte har valt att framträda ännu, eller personer som inte har blivit dömda. Men det handlar om övertygelser som går isär. Åsiktsfriheter. Ingens åsikt är mer rätt än den andres.
      Detta är en viktig demokratisk rättighet, som enkom gör oss klokare.

      Cam utgår från sina övertygelser. Hon är logisk, och hon är vass.
      Hon svarar kritik med rannsakning av sig själv, samt redogör för det som hon anser vara rätt eller felaktigt. HON STÅR UPP FÖR SINA ÅSIKTER, UTAN ATT VARA ANONYM.
      Jag personligen anser att det är högaktningsfullt.

      Skriv det inne hos Katrin också

    Jag följde Plosjös blogg när det begav sig och ja hon anklagade Bingo för våldtäkt.

    Skrev en kommentar som var riktad till Vi måste stoppa detta. Men den verkade försvinna.
    Hursomhelst är den personen enhälligt paradoxal i sin åsikt, då denne uppviglar till drev.

      Skriv den igen. Vederbörandes kommentarer flaggades som skräppost och försvann men jag har släppt på dem igen

        Lycka till på grönan ? ? ? ? ?

        Tänkte det. Den var nämligen borta när jag skulle kolla min kommentar. Den rök med lixom.

    Jag vet en närstående som råkat ut för Bingos tafsande händer, på Stureplan. När den närstående sa till vakerna, blev HON utslängd från krogen och ”Slisk-Bingo” fick stanna kvar.
    Jag ger inte ett skit för honom.

      Oj så fruktansvärt med tafsande händer på krogen, fick hon men för livet, blev hon skadad? Kanske ansåg vakten att hon var för onykter och därför slängde ut henne? Jag har själv blivit tafsad på på krogen ett stort antal gånger, även ”våldtagen” på ”mildare sätt” men faktiskt inte haft en tanke på att anmäla. Kan berätta en sak; det finns tjejer (jag är själv tjej) som sitter och spanar in killar och säger ooh han med smör på, och tjejer/kvinnor som säger till killar du din lilla sexmaskin och det finns tjejer som tar på relativt okända män och säger oh vilka muskler.. JA Breaking news!! Ska kvinnor som kommer med sexanspelande skämt, sms och kommentarer också avskedas, tänker t.ex på Kikki D som just nu i ett populärt tv-program sagt flera saker med sexanspelningar till sina manliga kollegor.. att det bara fått sändas alltså. Förtåt men tycker en del gått till överdrift. Snart vågar man knappt krama sina vänner el syskons barn för då kan man bli anklagad för att vara pedofil eller att man ofredar.

        Anonym, du missar målet. Med väldigt, väldigt stor marginal. Det är en stor skillnad på män och kvinnor, rent strukturellt och det är också skälet till att det ÄR mer problematiskt med män som utnyttjar sin makt och sina positioner. Visst finns det kvinnor som objektifierar män men det är, som sagt, en stor skillnad. Fortsätt du att förringa det som händer dig – men låt andra kvinnor ha sina upplevelser och sina känslor ifred. Du har liksom inget tolkningsföreträde i det.

        /Linda

        Hon var helt nyktert hon precis kommit dit, men blev förbannad.
        Och tycker du att tafsande är OK, ställer väl inte upp på #metoo heller va? Du kanske tycker att det är helt normalt med män som tar på okända kvinnor?
        Fine för dig, men vi andra vill inte bli tagna på rumpa, bröst eller på andra ställen på kroppen.

          Nej tycker inte det är okej med tafsande, inte okej med okända män som bara kommer fram och tar en på brösten eller börja trycka sig emot en men det är inget jag springer till polisen och anmäler. Jag ogillar särskilt att bli förföljd av män och att få hem brev från okända och att bli tafsad på på krogen och på stan på ljusa dagen (ska inte nämna vilka nationaliteter de flesta män (typ alla) haft som gjort detta, då kommer många här att bli arga). Men jag tar inte särskilt stor skada om killar jag är bekant med skickar skämtsamma sms med sexanspelan el bild på sitt kön, tar ingen skada av det alls men skulle en chef göra det skulle det såklart kännas lite skämmigt och jobbigt kanske lite beroende på. Tycker det är så mycket värre med våldtäkter och gruppvåldtäkter särskilt mot barn och ungdomar, än en klapp i rumpan på en vuxen kvinna på krogen. Försvarar inte svinigt beteende men tycker som sagt att en del gått till överdrift och menar att varför ska bara män hängas ut och avskedas, men ja visst är det vanligare att män begår övertramp. Låter absolut andra ha sina upplevelser ifred öh.

            Oj oj oj…

            Du har fel. Du är ju tokskadad av det. Så skadad att du tror att det är ett så pass normalt beteende att du inte ens anmäler. Det är riktigt beklämmande att läsa men det är inte ditt fel. Samhället uppfostrar oss att tro att det är normalt, till och med att försvara det och, som du gör, se ner på kvinnor som sätter ner foten. Så jodå. Skada tar du allt. Enorm skada ❤️

    Jag minns också anklagelsen på Plosjös blogg utan namn och att Katrin var den som outade honom i sitt försvarstal på sin egen blogg. Vill minnas att Elita också skrev om det. Detta var i samma veva som det hon faktiskt anmälde honom för, upprättshovet till bilderna.

      Precis så! Det var Katrin och ingen annan som outade honom – definitivt inte CamCam.

        Vad menar du med att Camcam skulle ha outat honom? Folk reagerar (reagerade, tonen ändrades en del efter inlägget ändrades) väl mer på att det skrivs om det nu utan att det behöver vara sant? Om någon tycker att Camcam outat kan de ju krypa in under stenen igen, inlägget där Katrin skriver att det är han är ju t.o.m länkat

          Folk här skriver att CamCam gjort något olagligt och att hon mobbar/sprider något falskt om Bingo. Det var dock inte hon som outade honom utan skrev om vad Katrin skrivit. Var det jag syftade på.

      Minns att Marie i sin blogg kallade förövaren för ”spider” eller något liknande när hon skrev om händelserna. Kan inte minnas att hon namngav honom även om det var relativt enkelt gick att förstå vem som avsågs…

    Rätt kul att ingen visste vem det handlade om innan Katrin outade vem det var.

    Elitas puckade inlägg

    ”Idag går snacket runt Katrins inlägg i sin blogg.

    Folk som inte känner vare sig Marie, Bingo eller Katrin uttalar sig och tycker till.

    Jag vill bara säga att alla vi som var med runt den här karusellen vet exakt vad som hände.”

    ”Bingo är ingen våldtäktsman. Jag har kännt honom i 9 år. Vi har varit vänner, vi har varit ovänner och vi har till och med haft en kort liten romans ihop för många herrans år sedan. Han är den mest underbara fadern ni kan tänka er och en fantastisk människa. Han har aldrig vare sig utnyttjat mig eller försökt att våldta mig. Marie och Bingo hängde ju tom långt efter den sk våldtäkten…

    Ta inte det här fel, Marie är supertrevlig, men det här sättet att behandla mina närstående gör mig så jävla arg och ledsen.”

    https://web.archive.org/web/20090814203946/http://www.nattstad.se/Elita?id=840807

      Definitivt puckat. Alla våldtäktsmän har såklart haft vänner, relationer, andra personer i sin närhet som de inte våldtagit. Vad är det för försvarstal egentligen

    https://linusfremin.wordpress.com/2009/08/16/slampor-kan-inte-valdtas/

    ”Katrin Zytomierska outar något oväntat sin pojkvän Bingo som den som Marie Plosjö hävdar har våldtagit henne. Hon gör det för att rentvå honom. Med såna flickvänner behöver man inga fiender. Katrin hävdar att Bingo är helt oskyldig. Det kanske han är, vad vet jag, men Katrins argumentation övertygar inte. Den bygger på att Marie Plosjö är en slampa (eller, med Katrins egna ord, ”en översexuell hynda som vill spela in porrfilm”), att hennes mor haltar och att hennes syster är fet.”

    Katrin får stöd av Elita Löfblad (fråga inte mig vem det är), vars inledning ”Jag vill bara säga att alla vi som var med runt den här karusellen vet exakt vad som hände” sätter min fantasi i rörelse. Hur många var egentligen med vid den påstådda våldtäkten, som väl i varje fall var ett samlag? ”alla vi som var med” låter som en hel orgie.

    https://hemligamorsan.wordpress.com/2009/08/12/man-kan-inte-valdtas-inte-slampor-heller-helt-uppenbart/

    Verkar inte finnas några domar eller utredningar dock. Allt verkar väldigt löst

    Ingen utom Bingo eller Marie vet väl vad som har hänt mellan dem sexuellt. Hade hon haft underlag för att anmäla en våldtäkt borde hon ha gjort det, hon anmälde honom för kontraktsbrott angående rättigheter till bilder. Och förlorade i rätten. Tycker inte det är någonting att spekulera i. Tycker inlägget ska tas bort.

    vette 17 om du ska kontakta Marie P…men hon har verkligen antytt något om våldtäkt…men alla vill nog inte delta i metoo, vissa sår läker andra inte..men jag tror inte Bingo är speciellt ”ren ”….

    Jo det stämmer att det varit rättegång.Bingo blev friad.Marie skrev om det i sin blogg.Hon beskrev ”våldtäkten” som att hon kände sig tvingad att ha sex m honom för att inte gå miste om utvikningsjobb typ.Hennes syster ska visst också ha anklagat någon inom utvikningsbranschen för sexuellt utnyttjande.

      Jasså du, källa på det eller bara lösa anklagelser?

    Han blev alltså friad för att hon inte sa nej utan gick frivilligt med på att ha sex för att hon trodde att det skulle vara bra för karriären.Sen ångrade hon sig i efterskott och kände sig utnyttjad…

      Och det här erkände hon i rätten och blev dömd för falsk angivelse menar du?

      ”Sex år efter våldtäkten polisanmälde hon mannen.
      – Jag fick nog, till slut. Jag blev äldre och argare och längtade efter att vinna tillbaka makten över min kropp.

      Mannen dömdes inte – det fanns inga bevis så många år efteråt – men för Marie blev polisanmälan en viktig vändpunkt.”
      https://www.aftonbladet.se/wendela/article11942566.ab

      Sedan startade hon, tillsammans med bland annat Cissi Wallin, initiativet ”Våga anmäl” där hon delade med sig av sin historia

      ”Även om jag precis som många andra utsatta fått sitt mål nedlagda under omständigheter som inte känts rätt så är anmälan det bästa jag gjort. Det var som att jag stod upp för mig själv. Därför är en anmälan det bästa råd jag kan ge. Det satte delvis punkt för det förflutna och tillät mig att öppna dörrar för framtiden.”

    Jag gillar inte herr Rimer, tycker han är sliskig och med en fjantig röst.

    Tycker du gör helt rätt som ifrågasätter Rimer. Det som har varit bra med Me Too är att män som har fått hållas i åratal trots att ’alla’ har vetat har hängts ut och nu har rättvisan kommit ikapp dem. Sådana män gör det tyvärr sällan bara en gång. All respekt och fortsätt med det du gör!

    Han är en äkta psykopat, och sanningen borde komma fram om hur han tjänar pengar på att skicka tjejer till rika amerikanska gubbar och får betalt för det. Enligt svenska lagen kallas detta för trafficking och han borde sitta inlåst. Han är en hemsk och avskyvärd människa! Jag vet då jag varit omkring denna människa och vet HUR han tjänar sina pengar. Tv och media är inte speciellt ärliga och pålitliga som låter en person som honom i denna soffa. Jag kräks och hoppas innerligt att tjejerna går ut inom kort och säger sanningen om hur äcklig och vidrig han är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.