Fan, att man är så lättpåverkad

Kenza/Blondinbella:

Jag har suttit och dreglat över de här svarta lackbootsen som Bella visat upp på sin blogg ett par gången men lyckats att stå emot mitt kliande shoppingfinger.
Men vad händer så fort jag lite glömt bort att de fanns? Kenza lägger upp en annan modell av den och min hjärna minns helt plötsligt hur mycket den – och mina fötter – vill ha ett par nya höstboots.

Men vilka är snyggast? Jag lutar fortfarande mot de Bella har på fötterna eftersom jag älskar lack och lägre klack.
Och vad upptäcker man? Att de Bella har på fötterna är slutsålda OCH är de som är billigast! Jag gillar billigt.
FAAAAAN!
It’s an omen. It’s not meant to be. 🙁

Nej, vet vi vad! Jag ska finkamma nätet efter min lackisar! Jag SKA ha dem! Annars får fan Bella sälja sina till mig för allt det här är egentligen hennes fel!
Jag SKULLE ha slagit till första gången jag såg dem!

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    OT! LCC har visst börjat sälja i UK via sin hemsida såg jag på Bellas story nyss. Man såg vagt priserna och jag trodde fan att jag såg fel så jag gick in och kollade på hemsidan. Och herregud, vilken prisskillnad!

    Deras dyraste produkt (cell renewal facial cream) kostar 449 kr på apotea och 93 euro (907 kr) på deras engelska sida. De har mer än dubblat priserna på precis alla produkter ?

    https://www.lowengripcarecolor.com/en/

      Det är då typ samma som att beställa här till andra sidan potten, Finland! Har nu istället börjat köpa med mig då vi är på resa i Sverige..

        Men LCC finns att köpa här i Finland.. På pretty.fi under löwengrip

      Det är ju precis som hur vissa varor är billigare i andra länder, t.ex Converse kan man köpa för 300-400kr i England medan de ligger på 600-700kr eller ännu mer här. Har med skatt, tull osv att göra.

        Nej. Inte inom EU. Alla märken jag har handlat från på deras hemsida inom EU har haft samma pris oavsett land. Sen kan det skilja sig från återförsäljarna. Men detta är befängt, inget förekommande!

        Nej det har INTE med skatt och tull att göra inom EU:s gränser!

        Jag vet inte varför priserna varierar, däremot vet jag att den ansiktskräm som jag använder från Clarins kostar 450 SEK som billigast på nätet, 550 SEK från Åhléns men däremot motsvarande 320 SEK när jag köper den i England både online och i affär.
        Vet inte hur LCCs prissättning fungerar men dels kanske sidan/affären de säljer vill ha en högre profit dels kanske det är för att det är ett nordiskt märke och det brukar vara poppis i UK. Förra året var det enda mina kollegor pratade om var nordisk inredning, hudvård, stadsmiljö ? the nordic way

          Priserna skiljer sig från återförsäljare till återförsäljare, absolut! Vad jag reagerade på var att LCC:s egen hemsida la till en så enorm prishöjning. Handlar jag från exempelvis svenskbaserade Byredo eller Daniel Wellington alternativt danska Ganni (deras hemsida) som UK-kund är priserna detsamma som Sverige-kund. Jag tror helt enkelt LCC vill framstås som mer lyxiga (?) utomlands och tycker att det var ett fult knep att mer än dubbla priserna.

          So scandi ?.

    Tycker faktiskt Kenza är snyggast, och bär inte ens klack haha.

      KenzaS*

    Skitfula! ?

    OT: knivmicke är utslängd och letar ny tjej, efter.. en dag?

      ”I need me a super naugthy Babe tonight”, wtf?

      https://www.instagram.com/p/Ba9p2ZAB0bB/?hl=sv

        Han är ju en jäkla loser. Hoppas hon går vidare utan barnrumpan

          Ja för den självutnämnde White Trash Queen är ju ingen looser?

        Och Sindy lägger i sin tur upp en ”sexig” video på när hon ligger i solariet.
        … Så var det alltså dags för de här två att offentligt bete sig som barn igen.
        Deras relation var uppenbarligen inte så stabil som de velat ge sken av länge.
        Inte för att speciellt många trott det heller i och för sig…

          Jag förstår verkligen inte hur man kan hålla på sådär när man har förälder och har två små barn, gäller båda! Jag faaaattar inte. Finns inga argument jag köper som ska få det att framstå som något normalt. Det är inte okej!

            När man är* förälder, givetvis..

          ?? Jag syftande alltså på hennes video och hans bild samt text.

    Härmis… bara för jag har lackboots. 🙂
    Fast jag köpte mina för två år sedan.

    Bellas är snyggast. Vill också köpa dom. ?

    Bellas var sjukligt snygga ?

      Här har du Cääm, strl 37 och 39 finns kvar:

      https://na-kd.com/en/sophie-patent-leather-boots-black

        Jag vet! Jag är en fucking 38:a!!!!!

          Köp 39an och lägg i en sula. 🙂

    Vet precis känslan, gah! & så går man BANANAS på nätet i ens maniska letande (jag tenderar att även gå varv efter varv på stan). Kan. Inte. Sluta. Måste. Ha.

    Åååh jag vet! Sök med ljus och lycka, någonstans måste de finnas!!
    Tycker att just detta visar hur härlig du är som person, kan du ha typ sådana här ”lär känna camcam” på insta och på bloggen typ bevaka #metoo/ annat viktigt som INTE får hamna i skymundan, låt oss kämpa!

      Lack! Jag vill ha lack! Det är lite av en besatthet! ???

        Utan spänne dock ?

        http://m.asos.com/bershka/bershka-vinyl-chunky-heel-boot/prd/8753751?clr=black&SearchQuery=vinyl&pgesize=100&pge=1&totalstyles=193&gridsize=2&gridrow=47&gridcolumn=1

        Sök på ”vinyl boots” på Google så lär du hitta något liknande, Henry Kole kopierar nämligen alla sina modeller från andra märken!

    CamCam, jag kommer ihåg att du mailade med en klinik förut ang någon bloggare som fick sin bröstoperation sponsrad men som ej hade märkt ut det som samarbete. Kan du inte snälla göra samma sak med My Martens och den klinik hon (och Anna) opererat sig på i dagarna? Det är sååå uppenbart ett samarbete men det My har varken märkt ut någon på bloggen eller IG. Hon har gjort minst 3-4 inlägg i varje kanal men inget är reklammärkt.

    Snälla please ??
    (Eller vågar du inte vara granskande mot My längre?)

      Nääää! Är superrädd för henne. Eller vad menar du?

        men är det någon som vet varför anna verkar glömt bort att hon la in implantat i brösten i tv för några år sen?

          Haha det kan man undra. Fillers och botox har de glömt bort att de gjort också dessa ärliga kvinnor.

          Allt som inte passar in i Bokens ”jag gör det för min hälsa”-mantra, vägrar hon att nämna.

          Boken gjorde ju ett bröstlyft samt inlägg med 375 ml i varje bröst och vårtgårdsförminskning för några år sedan. Hon tog även bort fladdermushud på överarmarna samt gjorde fettsugning. Då sa hon att hon hade nått sin målvikt.

          Nu har huden töjts ut igen och hon har opererat sig igen med bröstlyft och inlägg.

          Risken att resultatet inte blir bra eller att man får komplikationer, ökar ju fler operationer man gjort på samma ställe. Att kirurgen vågar ge sig på hennes mage som opererats 17 gånger enligt Boken, är lite märkligt. Hon säger att hon haft jätteproblem med bukväggsbråck, men nu ska kirurgen ”sy ihop bukmusklerna” samt göra bukplastik. Hennes vävnad måste vara väldigt hård och ärrad. Risken för komplikationer är väldigt stor.

          Därför att hon är natuuurligt vacker vet du väl?!

        Nä, jag undrar om du skulle vilja göra samma sak med My och det uppenbara samarbetet hon har med kliniken. Du mailade tidigare en gång, men kommer inte ihåg vilken bloggare det gällde då (orkar inte söka just nu).

        Skulle vara såå fantastiskt om du vill kolla upp detta också ?

          Det är en helt ny klinik i Malmö, garanterat samarbete!!

            Edit: finns ingen logik att de annars hade rest ner ända till Malmö, där priserna på kliniken ör desamma, och opererat sig på en helt ny klinik. Då går man hellre till en som har bra omdömen och recensioner och en som inte ligger 60 mil ifrån en!

            Anonym: Anledningen till att My opererar sig på just den kliniken är för att det är samma läkare som opererade henne förra gången.

              Ja och för att de får det gratis mot marknadsföringen, det brukar dock inte ingå ytterligare operation normalt sett vad jag vet.

          Men varför ska hon maila kliniken, de kanske inte vill säga att det är samarbete även om det är det? Anmäl till Konsumentverket istället så får de avgöra om det är smygreklam eller ej!

      M: Det ryktas att förra bukplastiken My gjorde var ett samarbete, operation mot reklam på bloggen.

      Eftersom detta ingrepp tydligen är en korrigering som ingår i det förra ingreppet borde det inte märkas ut som reklam/samarbete då, camcam?

        Och vips så har Myggan reklammärkt inlägg om bukplastiken, fast hävdar fortfarande att det inte behöver märkas ut…

      Det är ett samarbete/spons men inget som är märkt med det, My skulle aldrig vara öppen med det om det inte var för att det är gratis/spons. Inte Anna heller. Så kul att de inte vill låtsas om el erkänna att de fettsugit sig för att bli smalare utan My påstår att det är korrigering och uppföljning som ingår i den förra operationen, och som om det handlar om försvagade muskler men detta är rent estetiskt och inget måste. Brukar inte ingå någon uppföljningsoperation normalt sett vad jag vet. Och Anna har opererat sig för bättre förutsättnig i sin träning säger hon haha alltså dem två.

    Vad ska du med sommarskor till vintern?

      Sommarskor?

      Lol var är det somriga?

      De ser väldigt tunna, ofodrade och halkiga ut. Fast sen bor jag i norr norrbotten och här krävs det väl helt andra skor varje årstid. Men hur som helst så är det vinter nu, även långt söderut så camcam gör bättre i att vänta till sommaren ändå:)

        Bor i Småland och här har det inte varit speciellt mycket snö på många år, varför skulle jag ta på mig värsta tjocka kängorna och riskerar att svettas ihjäl om fötterna när ett par liknande skor som dessa räcker gott och väl? ??

    Köp något snyggt istället

      Oj länkade helt fel nu

    Dom där skorna påminde mig bara om tjurväskan ???

    Tycker dem är gräsliga; speciellt klacken är så ful. Men jag såg Bella bära ett annat par, vita, liknande dessa på instastories. ? de var om möjligt ännu fulare. Tänkte på 70-talet vilket inte direkt var något smickrande årtionde, rent modemässigt. ??

    Haha detta inlägg gjorde min morgon, vet det där desperata behovet av att vilja ha något som är slutsålt ?

    Är det bara jag som tycker de, och lack i allmänhet, ser otroligt tantigt ut? ?

    Farmor Anka skor 🙂

    OT: på tal om BB, är det inte sjukt att det är just Emma som hjälper BB att planera inlägg om hennes ledarskap nu efter Emmas intervju på ELLE? Lite sjukt att de använder läget för att besvara kritiken mot BBs ledarskap och då är det ju just Emmas ansvar att planera inlägg mm.

    Mästerkatten i stövlar? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.