Håll ett extra öga öppet för den här klänningen!

Michaela Forni:

Och till dig som tog min fina klänning utan att betala: Hur klarar du av att titta Theres i ögonen och fråga om du får gå och prova den, för att sedan inte komma tillbaka och betala för klänningen? Det är ju stöld. Jag var inte säker på om jag skulle sälja vidare klänningen (det är den här!) men så bestämde jag mig för att göra det i alla fall eftersom den kanske kan bli mer använd i någon annans garderob. Men att någon bara tar den utan att betala – fy fan i helvetet så dåligt gjort.//Forni

Med tanke på att folk inte har någon skam i kroppen utan kan stjäla helt ohämmat från en bloppis så gör det mig ännu mer tveksam till att Kissie skrev ut att hon skulle köpa en Gucciväska till sin lillasyster.
Jag ger mig fan på att den här klåfingriga tjuven minsann tyckte att hon hade all rätt att sno den här klänningen eftersom Michaela och hennes bloggkompisar redan tjänar så mycket pengar, men vad som inte framkommer här är att pengarna de fick in skulle doneras till UNHCR – så rent krasst stal du pengar från dem, inte från Michaela.

Jag vet inte var den här klänningen kommer ifrån eller hur pass ovanlig den här men jag kommer hålla ett extra öga öppet för att se om jag ser den nästa vår och sommar på någon tjej här i Stockholm. Gör det ni också.
Förhoppningsvis skäms tjuven så pass mycket att hon aldrig vågar ha den på sig mer men det rätta är att skicka tillbaka den till Michaela med en ursäkt. Hennes adress finns på nätet, min kära tjuv.

23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Klänningen finns väl inte i ett exemplar?

    Jobbigt läge för alla dem som äger en likadan klänning när du (och några läsare i släptåg?) ska spana efter tjuven. Jag hade INTE velat bära den klänningen!=P

    Spelar ju ingen roll som de ovan skriver, den finns ju troligen i fler exemplar. Även om du får syn på den.. Vad ska du göra? Gå fram och be henne ta av sig den? Svara att du inte tror henne när hon svarar att det är hennes? Håll utkik på blocket istället närmsta dagarna, kanske 🙂 Men låt tjejer på stan få ha sina kläder ifred haha

    Bara jag som ler lite när paow gör reklam för betteryou?

    Så du ska glo lite extra på folk med den här klänningen och hoppas att du tittar på rätt människa och att de ska förstå att du glor på dem för att de har stulit klänningen. Vattentät plan ?

      Men herregud folk, har ni ingen humor? Tror ni på riktigt att C tänkt lägga energi på att kolla efter denna klänning och sedan planerat vilket move hon skulle göra om hon såg klänningen på någon?
      Tänk till lite, hon skojar!

        Va? Vad pratar du om? Camilla är kanske den människan i hela Sverige mest benägen att driva just en sån häxjakt. Det ör fullständigt in character.

        ?

    Men det finns säkert fler änn en så man kan ju inte beskylla någon bara för att någon har en likadan på sej.

      Fast om en sej bär klänning måste man ju ändå reagera ? ???

      (Förlåt, menar inget illa, men det ser bara så kul ut när ”sig” skrivs som ”sej”)

    Sen är det ju möjligt också att sälja vidare en stulen klänning OM det var så att den skulle finnas i bara ett exemplar. Stackars ovetande köpare isåfall ?

      Eller hur? Och världen är lite större än bara Stockholm stad…

    Tips: tyras senaste instagrampost om fackliga blondinbellas slaverianställda.

      Har inte hon själv varit i blåsväder och inte betalt löner? Eller är jag helt ute och cyklar?

      Det problematiska är ju att Isabella gör samarbete med fackförbundet Unionen. De förespråkar INTE att man ska arbeta gratis. För mycket övertid tyder på att det inte finns tillräckligt med tid och resurser för att utföra de uppgifter som finns. Det är arbetsgivarens ansvar att justera det, exempelvis genom att anställa fler. Men på detta sätt håller Isabella nere kostnaderna samtidigt som assistensen jobbar flera timmar som hon säkert inte får betalt för.

    På Bellas storys ”after twelve years it’s time för a change” ”Welcome to the World of Isabella Löwengrip”…

      Hybrisen är enorm

      Också på Bellas story: hon undertecknar ett brev som CEO för LCC. Inte riktigt sant väl

    Va på loppisen och så synd att sånt här händer, SPECIELLT när Michaela redan va väldigt schysst med priserna! Jag köpte 6 saker av henne, bara fyra av dem kostar långt över tusen kroner i nypris men jag betalade bara 1000kr för allt!

    Haha den posen! Har hon svalt en kvast eller?

    Så trött på dessa falska bloggtjejer visst stöld aldrig är okej men tycker inte direkt synd om Michaela ?

    Jävligt märkligt inlägg. Klänningen finns i mer än ett exemplar. Men, visst, låt oss starta en häxjakt!
    Sen tror jag inte svinrika Mikaela lider speciellt av förlusten. Det hon kunde göra om hon var mänsklig, är att skänka pengar, tid och ”influenser-poäng” till dom som behöver det.
    Har någon sett American Psycho?

      Men, förlåt. Det enda Mikaela, Petra och deras croonies bryr sig om är yta och image. Tror ni på riktigt att dom bryr sig om annat? Det finns ingenting i deras bloggar som ens föreslår motsatsen.

      BRA att någon tjej snodde klänningen! Seriöst. Hoppas dom snor mer märkeskläder från dig Mikaela, kanske lär du dug en dag att det bara är skit med dyr prislapp och att det finns massor att hämta under vår korta tid i livet än Klong vaser och ganni skjortir, ☺️

      Tror hon gjorde dig oxh alla andra en tjänst, ?

    Underbar klänning! ?

    #kämpapuffen ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.