Kissie ska köpa en Gucciväska till sin lillasyster

Kissie:

Idag var vi iaf i Kulturhuset så lillan fick leka lite, så himla smart att dom erbjuder lek och aktiviteter gratis. Kan tänka mig att det är svårt att hålla barnen sysselsatta ifall man inte tjänar så mycket pengar, så då kan man gå hit ibland. Tycker det är fint. Barnen kunde både få måla med nyånfärger, läsa böcker, göra egna instrument mm. Men imorgon blir det annat, då ska vi shoppa gucci-väskor tänkte jag! Hon ville gärna ha samma väska som jag fast en mindre variant så det är klart hon ska få en sån. Tänk vad gulligt vi kommer matcha ?//Kissie

Kissie ska alltså köpa sin lillasyster en Gucciväska så att de kan matcha gulligt.
Herregud, jag skulle aldrig släppa iväg en liten flicka med en så värdefull väska med tanke på hur klåfingriga folk är och hur svårt de har att skilja på mitt och ditt.
Jag undrar om Kissie inser att hon kanske utsätter sin lillasyster för fara genom att berätta att hon kommer traska runt med en väska värd otaliga tusenlappar?
Eller kommer hon bara få ha på sig den när hon är hemma eller i sällskap av en vuxen? Dock – fortfarande väldigt enkelt att rycka den från henne om hon tar några steg bort ifrån den vuxna.

Herregud, köp ungen en enhörning om du vill – var och en lägga sina pengar på precis vad de vill, men ligg kanske lite lågt med att basunera ut det.
Folk är gränslösa, det har ju Kissie tyvärr själv blivit varse då dörren till den lägenhet hon bodde i tidigare vandaliserades med grisblod.

 

39 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Provokation. Hon vill att folk ska reagera och skriva om det. Klick, klick, klick ✔️

      håller med, otroligt genomskinligt.

      Ja, med tanke på hur hennes blogg sjunkit det senaste så gör hon väl allt i panik nu.
      Tänk vad jobbigt det måste vara i fall att bloggen fallerar & hon inte har någon utbildning att falla tillbaka på.. vad händer då?

        Man står ju och faller i för sig inte med en utbildning. Är ju snarare i så fall perfekt för Kissie om hon skulle vilja börja plugga nu? Säkert sparade pengar och bra ålder att studera. Vi är många utan utbildning som inte fallit döda ner pga det när livet tagit vändningar.

          Problemet är väl bara att hon vant sig vid ett liv med sponsrat hår, sponsrad botox och fillers och sponsrade resor. Har mycket svårt att se Kissie leva på studiemedel….

          Tror inte att det är hennes stora dröm att studera heller… hon har ju skrivit flera gånger att hon vill bli programledare. Skriver ofta om auditions men aldrig hur det går vilket väl innebär att det inte gick så bra.

          Men – killen verkar ju var en riktig entrepreneur och kanske hittar han på något gemensamt projekt där de kan suga ut det sista av ”Kissie”.

            Du tror inte hon har ett par millar sparade ?

              Nej, var skulle hon ha fått dem ifrån? Hennes bolag har inte gått med sådan vinst att hon kunnat ta ut några stora summor i lön eller utdelning.

                Hon har väl snarare skulder på miljoner? Tänkte efter att hon åkte dit för smygreklam..

      Och CamCam går såklart på det… Börjar nästan undra om Kiss och Cam gått in i någon typ av samarbete? Varför skulle hon annars skriva om Kissie, som ingen är intresserad av, minst en gång om dagen? Hmm..

    NYÅNfärger … nyån … färger. Garvar så jag nästan kissar på mig ?

      Hahaha menar hon seriöst neon? Tänkte att jag missat en ny sorts färg som hette nyån (ny-ån-färg)

        Jaaaa, jag garvar fan fortfarande.

    off topic men minns att det tagits upp på denna bloggen om Petra Tungårdens stela leende. Har sett en del bilder och videos på Linn Ahlborg, och inser att hon ler exakt lika märkligt. Är det någon influencertrend precis som tofshållning och sprättben att le på detta vis?

      Det kallas botox. Iallafall för Petras del, ingen aning om vem den andra är.

        Man ger inte botox i/vid läpparna. Dock ger för mycket juvederm/restylane ett stelt och tillgjort utseende.

          Jag menade runt munnen – mungipor, etc. Hon har sprutat in nervgift, det ser man tydligt.

            Man ger inte botox vid/runt munnen. Dit tillhör mungiporna. Men det blir lika stelt och onaturligt med fillers.

              Jo det gör man visst, väldigt vanligt när det kommer till botox.

              http://www.stureplanskliniken.se/behandlingar/rynkor/botulinumtoxin/

                Ok – jag ger mig. Finns tydligen läkare som lägger botox överallt i ansiktet…

                Jobbar åt en läkare på klinik. Hon skulle aldrig ge botox på andra ställen än panna, mellan ögonen, vid sidan om ögonen, sidor av näsan. Läskigt med botox runt munnen.

      Jag stör mig så mycket om att Petra bloggar om hur hon ska blogga men hon kommer aldrig med inläggen. ”Oj nu hann jag inte skriva mer, men det kommer upp senare idag” och så kommer det självklart inte upp något. Skriv då inget?!? Är hon likadan i jobbet/relationer så är hon ju en hemsk människa? Hoppas att detta beteendet enbart missgynnar oss bloggläsare, och inte arbetsgivare/vänner.

    Är det bara jag som INTE tycker om Gucciväskorna som varje influencer går med?! Sjukt dåligt och dyrt köp med tanke på att de är trendiga den här säsongen och väldigt ute nästa år.

    Vet ej hur gammal hennes syster är, men redan i mellanstadiet började en del av mina klasskompisar med Gucci och Louis Vuitton-väskor. Vissa var såklart fejk, men många äkta. (Vilket jag såklart var väldigt avundsjuk på haha) Och så ser det ju ut i vissa delar av Stockholm nu också. Så tror nog inte det är någon större fara för rånrisk.

      Lillasystern är väl ca 7-8 år..

    Vad gör Booken för ingrepp pa reformkliniken???

      Magen

    Men sånt uppenbart provokationsförsök. Zzzz.

    Är det verkligen någon som bryr sig om vad hennes lillasyster har för väska? Vet inte om jag kan tycka att det är en provokation, ingen bra iallafall. För jag kunde då inte bry mig mindre

    Om hon har pengarna till det så varför inte? Tycker bara att det känns lite onödigt för någon som är så liten. Vi skulle kunna köpa otroligt mycket mer saker till vår lille om vi vill – men varför?

    Är det inte bättre att spara pengarna och låta dem investera de i något ”ordentligt” när de blir större och faktiskt har glädje av pengarna.

    https://nouw.com/missj

    OT men är My och Book sponsrade i sina ingrepp? Sista kortet på dem i bloggen – Happy halloween!

      Jag ska anmäla dem till KO och RO imorgon så får de avgöra saken.

    OT,
    Camcam kan ibte du göra en sammanfattning PM metoo? Vilka som uppmärksammats hittills etc? Det är så många som kommer fram nu att jag känner att jag ibte hänger med

      Det känns fel att göra så. Virtanen, Kroner och Timell (får inte fram rätt e av någon anledning) är de som är namngivna. Bläddra bak i bloggen eller googla för att få fram andra

    sorry för OT men mår så dåligt just nu… Min pojkvän från 6 år tillbaka har helt plötsligt tvivla på sina känslor och vet inte om han fortfarande vill vara tillsammans med mig eller inte 🙁 vi har haft det lite upp och ner på sistone, mestadels har det handlat om att han vill vara ute o träffa vänner medan jag har velat vara hemma o mysa på helgerna (vi bor ej ihop och träffas inte varje dag). När han instämmer valt vännerna framför mig har jag blivit sur. Vi träffades när vi var väldigt unga och han känner att vi glidit igen varandra. Jag har sagt att jag gör allt för att värt förhållande ska bli bättre och att jag inte förstått hur viktigt det har varit för honom att få umgås med sina vänner på helgerna utan att jag ska bli sur (ganska uppenbart vet jag ju bu i efterhand). Lever i någon form av ovisshet nu och mår skitdåligt! Behöver pepp eller vad som helst 🙁

      Usch vad tråkigt
      ❤️ uppbrott suger ju alltid och aldrig kul att få höra sånt där. Har du pratat med killen och han definitivt inte vill satsa mer på er? Förstår att det kan kännas som att världen rämnar just nu men har du tänkt på att ni kanske kan ha växt isär? Oavsett vad som händer, försök tänka också på vad du vill och vad du ser dig själv i framtiden, du är värd någon som bryr sig om dig och gör dig lycklig!

        Vi har pratat och det enda han säger är att han inte vet om han vill satsa på oss eller inte eftersom han inte vet vad han känner just nu… han verkar väldigt förvirrad i sig själv och jag tror att det mesta bottnar i en osäkerhet hos honom. Alla börjar bli vuxna runt omkring oss och gifter sig osv, kanske bottnar hans förvirring i det..?

      Alltså sånt här är ju så svårt. Men försök att komma ihåg att DU är bra, oavsett vad din pojkvän vill eller vad som händer med ert förhållande. Om han inte vill längre så finns det inget i hela världen som du kan göra åt det, mer än att försöka leva ett bra liv för dig själv. Hoppas du mår bättre och att allt känns lättare snart ❤️

    Ja hennes syster kan ju försöka likna Kissie med gucciväskan, men utseendemässigt….

    Snart blir även Gucci Farstaglitter…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.