Finns tydligen fler ”f*ttpetare”?

Andrijano ”Adinator” Mijanovic/Ex on the beach:

Det finns alltså fler män än bara Andrijano ”Adinator” Mijanovic från Ex on the beach som gör sk ”otrohetstest” på sina flickvänner? 
Jag har nämligen ingen aning om vem denna man är som dömts för att ha stuckit upp två fingrar i underlivet för att kontrollera huruvida hans flickvän varit otrogen mot honom på en julfest, däremot vet jag en som sagt en annan man som erkänt att han gjort exakt samma sak – den enda skillnaden var att hans flickvän sov vid genomförandet av testet.

Minns ni? Inlägget som behövde en chiffernyckel för att bli begripligt? Som han skrev på sin flickväns blogg?
Det inlägg om den handling som hans flickvän Anna-Lisa senare försvarade på Instagram?
För att friska upp minnet lite som kommer här ett litet citat från denna hyvens kille som publicerades i sin helhet här:

Jag checkar på google hur tar man reda på när en tjej är otrogen så ser jag någon som skrev att man ska stoppa in ett finger i deras pussy och om det är jätte varmt så har hon haft sex. så jag stoppar in ett finger i hennes pussy checkar om det är varmt, det var jävligt varmt och slemmigt så jag tar ut mitt finger och luktar på det för säkerhetskull o det luktade inte som hennes..//Adde

Åh, vad jag önskar att alla dessa män som håller på med sån här skit blev polisanmälda och dömda!
Ett otrohetstest? Från google? Vilken raketforskare!

Tack för tips!

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ÄCKEEEEL!!!!

    Hur jävla pantad är man inte om man inte fattar att en slida är naturligt varm???

      Så jävla lite vem män om slidan…

    Karljävel. Det där är ett övergrepp. Idiot.

    Det är tydligen inte allt för ovanligt, min sambo sa att hans kompis sa att han gjort så på sin (nu ex) flickvän efter en fest min sambo skratta åt det tills jag fråga om han är dum i huvvet och förklara varför det bara är fel fel fel!
    Tydligen skulle de varit ett skämt från kompisen sida men det vette fan om han bara försökte rädda kompisen från att se ut som en douche.

    Så jo det finns som gör otrohetstest…

      Det är så nedslående att män som i övrigt lyckas ta sig fram i livet med jobb och liknande inte fattar att det PR ett jävla övergrepp att stoppa upp sina fingrar i kvinnor som inte gett sitt samtycke till det. Har de ingen empati eller mentaliseringsförmåga?

    Hur sjuka är männen idag???

    Jag tappar fan hoppet om killar/män av allt som kommer fram nu och tas upp i media/sociala medier. Är alla helt störda? Föds dom så? HUR är det ens möjligt att vara så äcklig mot sina medmänniskor som många män är? Varför är nästan inga kvinnor på det sättet?
    Får panik och orkar seriöst inte

      Håller faktiskt helt med, är inte bitter eller nått sånt men undrar helt allvarligt om de verkligen finns 100% reko killar och så få som de är, hur stor är chansen att man träffa en utav dem och dessutom klickar och blir kär. Känns som den chansen är slim to none ????

    Vilken jävla idiot!

    hahahhaahahah förlåt, men vad.fan ÄR DET HÄR??? Sjuka är ju att en inte ens blir chockad längre.

    Vad i helvete läste jag precis? Kvinnan har varit otrogen om det är varmt i slidan? Man tappar ju fan hoppet av dessa oerhörda kunskapsluckor i somliga mäns hjärnor. Må han aldrig komma närmare än 10 meter till någon kvinna igen.

    Alltså jag är i chock. Är detta på riktigt? Hur har män som beter sig så här blivit uppfostrade?!?! Jag fattar inte hur man kan vara så jäkla svinig och pantad och idiotisk ?

    Jag vågar inte ens tro att det finns killar med denna inställning? Var gick allmänbildningen fel? Hur sjuk inställning har man till hela samlivet om man dessutom lyckas googla fram ”tipset” (kräks) och sedan delar med sig av denn”teorin” till vänner och i sociala medier?!

    Det här är en regelrätt mardröm både vad gäller min 13-åriga dotters och min 11-årige sons framtid. Fy fan! Ett uttryck jag vanligtvis aldrig använder. Men nu vaknar lejonmamman på allvar. Fy fan!

    Avskum!!!

    Spyr ?

    Skär av och vik in kanterna.

    Insane

    Både att män faktiskt tror att det är okej och det faktum att de måste ha otroligt kunskapsluckor är upprörande…

    Alltså förlåt för ot men ni vet ju allt.

    Det är så att jag inte kunnat ha sex på ganska många månader pga en ganska omfattande förlossningsskada. Så en dag för typ 1.5 vecka sedan så gick det bara helt plötsligt från ingenstans och nu är jag rädd att jag är gravid igen. Har ju inte orkat fixa ppiller igen eftersom det varit en krigszon där nere och in the moment tänker man väl inte så långt.

    Så jag undrar väl mest om det ens är möjligt att jag har symptom redan? Inbillar mig molvärk och ömma bröst. Och hur tidigt kan man egentligen testa? Har ju gjort allt det här nyss men minns inte.

      Vet du när du hade mens sist?

        Har inte haft koll alls men gick i efterhand igenom smsen och hade bett sambon köpa bindor 14 dagar innan så kan ha prickat äl ganska exakt.

      Det finns test som du kan ta innan bm, det står på
      dem hur många dagar innan du kan göra det. Dock så är det ju så att du får det mest tillförlitliga svaret om du väntar till bm eller helst några dagar efter. Alla kroppar reagerar även olika på hormoner och graviditet.

        Okej, tack för svaret 🙂 har inte alls haft koll på hur mensen kommit men antar att jag får vänta åtminstone en vecka till då.

      När jag blev gravid med barn nr två fick jag superömma bröstvårtor redan några dagar efter ÄL, och det är inget jag brukar ha så det var ett väldigt tidigt tecken. Hoppas på det bästa för dig ✊?

      Embryot fäster i livmoderslemhinnan 5-7 dagar efter befruktning och då börjar hcg utsöndras. Dock tar det ett tag innan mätbara halter uppnås. Om det var 10 dagar sedan äl skulle du kunna få ett positivt resultat om du testar, men det kan också vara negativt trots att du skulle kunna vara gravid eftersom hcg-halten inte är tillräckligt hög. Testa till helgen säger jag! ?

      Har din mens varit igång länge efter förlossningen? Jag upplever nu, när mensen blivit regelbunden, en helt annan påverkan av hormoner än innan jag fick barn. Får sjukt ömma bröst, molvärk i mage och ända (efter just omfattande förlossningsskada). Det hände gradvis efter mensen kom igång, alltså inte lika starkt första gångerna. Blir nojjig vid varje mens, men sen inser jag att nej. Vi har nämligen inte riktigt fått till sexet efter förlossningsskadan än, högst sporadiskt även om det blir något bättre för varje gång. Någon njutning skulle jag dock inte kalla det än…

      Vänta en halv-en vecka till och testa då om mensen inte kommit. Visst kan man testa väldigt tidigt med vissa tester, men det är ju inte säkert att resultatet blir helt tillförlitligt om det är på gränsen för hur mycket hormoner kroppen hunnit börja producera. Tidiga graviditetstecken kan jag inte uttala mig om eftersom våra barn blivit till med IVF och jag varit fullproppad med hormontillskott som ger exakt samma symptom.

        Sorry för att jag bryter in här, men jag hade en blödning 7 dagar efter äl (10 dagar innan min mens) som varade i 3 dagar ungefär, väldigt rött, alltså inte mensaktikt so to speak, hur faaaan vet jag om det är nid blödning/mens/mellanblödning? Har bm om 2 dagar ska jag ta gravtest då?

          Men ta ett test och se om det är positivt – är det negativt kan du ju bara ta ett till om några dagar!

          Jag är iallafall living proof på att man kan bli med barn på första ligget efter en förlossning (trots amning och minipiller)?

          Mindre än 11mån mellan kidsen här?

    Hur dum är man om man inte fattar att kroppen är naturligt varm…? Eller är han någon mutant som får förfrysningsskador på fingrarna när han torkar sig i arslet?

      Så kall som han verkar vara på insidan så kanske.

    Sjukt obehagligt men med det där resonemanget så låter det som att han mest haft sex med… lik.?

    När man trodde att man hade hört allt… Fy fan vad äckligt. Vad skönt att den där mannen blev dömd i all fall, och skitbra att kvinnan anmälde!

    Förutom att det är helt otroligt korkat och ett övergrepp tänker jag på den stackars tjejen som har levt i ett förhållande med en man som är så svartsjuk att hon inte ens kan gå på fest utan att han måste ”kontrollera” att hon inte varit otrogen.

    Absurt, på SÅ många plan

    Har han aldrig haft sex själv eller?

    Om min pojkvän ens skulle komma på en sån sjuk idé att genomföra… jag vet helt ärligt inte hur det hade gått för honom då. Inte särskilt bra iallafall.

      Säger samma om min man. Mest troligast hade varit att jag hade blivit dömd för mord eller något. Nog för att han var svartsjuk i början men se han fick snällt bestämma sig för att lita på mig eller använda ytterdörren en sista gång. Karlslokar.

    Vidrigt. Jag undrar också: detta kunde han ju dömas för (BRA!!), varför är det så jäkla svårt att fälla för våldtäkt?

    Beviset på att vi behöver utveckla sexualkunskapsundervisningen för dagens ungdomar. Samt samlevnaden och respekt.

    Inte ett okej, beteende att göra så.

    Och han konstaterade att hennes underliv luktade annorlunda? NÄHÄ?! Den skiftar ju fan lukt från dag till dag! Ph’t skiftar ju beroende på om man rakat sig, använt tvål där nere (ska man aldrig), vilka trosor man haft på sig mm mm.
    Hur kan vuxna män veta så otroligt lite om hur kvinnokroppen fungerar ? Just de dom bryr sig ju inte och ser det snarare som deras ägodelar.

    Sådär gjorde mitt ex på mig med. Men han visste inte vad flytningar är så han trodde det va sperma. med andra ord var jag otrogen enligt han.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.