Humor på hög nivå!

Blondinbella/Isabella Löwengrip:

Och, förresten vad roligt att ni gillar nya sidan. Det är massa buggar som alltid när man gör en står förändring, vi får ta lite tålamod. Men fortsätt att komma med feedback.//Bella

”Vad roligt att ni gillar nya sidan?”
Alltså, förlåt, men är vår alldeles egna ”Oprah Winfrey” helt tappat verklighetsförankringen eller?
90% av alla kommentarer jag har läst har låtit ungefär så här – vilka är det som gillar sidan?
Hon och hennes team?

123 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tycker det är konstigt att det står ”about Isabella” följt av en text på svenska…

      Men orkar inte! De har ju tagit bort all narcissistisk trams om att hon är Oprah och gud vet vad! ? Vart är det?!

        Finns på den engelska iaf. Eller fanns, för 30 min sen. Skämskudde.

        Den där sajten var verkligen inte lyckad. Engelska presentationen har stavfel, svenska har meningar långa som svåra år, bloggtexten lägger sig så jag inte kan läsa hela meningar, det är en superrörig layout där man inte alls förstår var man kommer hamna eller vart man ska, för stora bilder, den märkliga bilden på en stor näsa på Beauty-kategorin… Den som designat har helt tydligt inte haft mobilen som prio 1, och finns det verkligen en enda person som går in och läser via en dator?
        Gör om gör rätt.

        Det står på den engelska versionen ?

          ”Today the 27-year old entrepreneur has an audience of 1,5 million followers that she communicates with and has over the last four years managed to create the fastest growing beauty company in Sweden, to name just one of her many success stories. You could call her a modern “Oprah Winfrey” as she empowers and uplift women through her digital channels. Her blog can be read in four languages.”

            Och att man sätter ett personnamn inom citationstecken! Va?

            Oprah Winfrey???? Hahahahahaha!

            På tal om citationstecknena: https://www.reddit.com/r/suspiciousquotes/

            Man blir lite matt … ”1,5 million” ska vara ”1.5 million” och ”uplift” ska vara ”uplifts”. Utnämn mig till head of language management and damage control, så fixar jag resten också.

        Dom har även ändrat grejer på den svenska sidan efter att ha läst kritik på kommentarerna här. T ex det stod tidigare att ”som 14-åring flyttade från familjen” vilket nu ändrats då det undrades varför det inte stod att ”flyttade hemifrån”.

    Vad är det med människor med narcissism och att ljuga…. Cringe

    Selektiv syn, man läser det man vill. De flesta barn har selektiv hörsel 🙂

      Trodde de flesta barn va helt utan någon form av hörsel.. kanske bara är mina.. ?

        Min bonusson verkar ha något konstigt hörselsyndrom då han bara hör när man har upprepat sig ca 3-4 ggr.

      Mitt barn borde önska sig revaxör i julklapp…

    Mer och mer narcissistisk!

    Oj, vad de måste ha ändrat efter alla kritiska kommentarer här i bloggen! Det där om Oprah försvann fort, likaså de långa meningarna och felstavningarna. Proffsigt ändå.

    (Men jag är inte särskilt imponerad oavsett – men jag är trött på Isabellas blogg också)

    Hade förväntat mig något annat faktiskt. Och Oprah, asså var kom det ifrån. Så opersonlig plattform. Synd för jag gillar att följa Bella.

    Tips @camcam Brucepass la för 8h sen upp en story på sin instagram där Simon från Löwengrip invest har skickat ett väldigt otrevligt mail om att de har lagt upp en bild på Isabella utan tillåtelse. Okej om de kanske ägde bilden vet inte hur det funkar, men Bruce lyfte upp att hon gick in och investerade i fitnesscollection och typ kul med konkurrens. De tvingades ta bort inlägget för annars kommer Simon vidta rättsliga åtgärder. Då lär ju folk inte vilja köpa fitnesscollection om de tjafsar så…

      Tyckte inte alls att det var otrevligt. Väldigt formellt och sakligt.

      bra ju. man ska inte sno bilder.

      Så himla fånigt skrivet.

        Av Simon dvs ej dig.

      Skickar hon sina anställda som juridiska ombud efter alla som använder hennes bilder i mindre bra syfte? Orkar. Vad kan Simon ens om immateriella rättigheter.

      ”Tillta rättsliga åtgärder”. Ska man skicka hotfulla mejl kanske man kan googla fram rätt ord ändå.

        ”Hotfulla mail” men snälla ???

          Ja, han hotade med att ”tillta” rättsliga åtgärder = hotfullt mail. ?? på dig med ❤

    För övrigt har bloggportalen blivit sämre nu. Läser på samma iPhone 8 i safari, och nu är massa text borta i kanterna och kommentarerna är mini. Hur kunde man göra det värre?
    För övrigt gillar jag skarpt att jag kan få det viktigaste här. Sammanfattningar är fint. Tack!

    Hela bloggen känns som en dagbok om hur Isabella skulle vilja vara, inte den personen hon faktiskt är. Det känns som en tom och opersonlig reklam film. Jag tror hon skulle tjäna mer på att gå tillbaka till att vara äkta och mer ödmjuk mot sina läsare. Utan hennes läsare är hennes varumärke inte värt något. Det är inte produkterna som betalar hennes resor.

      Hon började väl blogga för att fly verkligheten och sin bristande självkänsla så jag tycker cirkeln är sluten nu. Hon är precis där hon var som 14 åring, i sin drömvärld aka bloggen.

      Spot on!

    Hon påstår att hon har 1,5 miljoner läsare, och ändå ät det typ 20 000 endast som ser hennes serie. Känns icke trovärdigt.
    Finns det NÅT vår nya Oprah inte överdriver om?

      Kan inte tala i någon som helst slags sanning här, och tycker också 1,5 miljoner känns väldigt mycket MEN jag läser och kollar ej på hennes serie. Helt enkelt för att den inte tilltalar mig eller faller mig i smaken. Så inget jag skulle lägga dyrbar tid på att se. Såg lite av första avsnittet för att få en feeling men blev inte särskilt imponerad. Känns väl som en rätt platt och tråkig version/försök till TED-talks och Oprah. Men hon får ju pröva sig fram.

      Hennes förskönande Trump-beskrivning av sig själv i tredje person skrattade jag högt åt. HERRE GUUUUD

    Förebild inom den digitala eran? Vad syftar de på? För övrigt är den nya ”plattformen” hemsk… Ful design och alldeles för plottrig, jag trodde det var nåt fel på min telefon först. Jag tror jag ska nöja mig med den info jag får här fortsättningsvis

      Undrar också på vilket sätt hon är en förebild för den digitala eran? Kanske missat något. Däremot är hon en av föregångarna till bloggandet/influencers/sociala medier blablabla pallar inte skriva mer ska sova nu

        Sociala medier och bloggande tillhör väl den digitala eran?

    Haha ja, det är komiskt. De sitter säkert febrilt och läser alla kommentarer här och bara ”ojoj vad ska vi göra nu!?”

      Tror inte de ”bryr” sig så mycket men vill nog rätta till det värsta för att inte förlora läsare iaf

    Nä nu fick jag en push i baken att faktiskt sluta läsa hennes blogg. Himla massa scrollande förbi kategorier jag inte vill se, kommentarer jag inte vill läsa, reklam mellan inläggen (som normalt inte stör men nu blir det ännu mer scrollande). Slutade också läsa Fokis blogg när hon ändrade om då för längesedan, har inte varit tillbaka där en enda gång sedan dess.

    Med ett så fantastiskt digitalt team borde de ju veta vad en enkel användbarhetsanalys är för någonting… Testade de ens sidan innan?

    Men HERREGUD mina ögon BLÖDER. Vem tänkte VAD när de designade det där?? Jag har läst en kurs om Ux (user experience) och BB:s sida bryter mot typ alla rekommendationer. Att i 2017 ha en sida som inte går att läsa mobilt och samtidigt kalla sig själv för en förebild inom ”den digitala eran” är ju helt sjukt. Varför i all världen ska jag skrolla skrolla skrolla för att läsa ett inlägg OCH kommentarerna? Så rörigt, så användarovänligt och faktiskt rätt pinsamt för en av Sveriges största bloggare. De har väl hållt på med det här sen i somras och borde ha testat siten noggrant.

      Men hon gillar ju att anställa folk som jobbar gratis så personen som byggde det här kanske har gått en kvällskurs på Medborgarskolan. Men billigt var det!

        Haha precis – eller så har någon av hennes stackars praktikanter fått knåpa ihop något från någon bok för att få titeln ”Head of Platform Design and the Internet”.
        Har länge hejat på Bella men det här bevisar ju bara vilket skämt hon är och vilket luftslott hon byggt upp omkring sig.

    Jag har inte skrattat så här mycket på länge. Hon är ett skämt. Hennes team är ett skämt. För någon som skryter HELA tiden om vilken superentreprenör hon är och Hur mycket pengar hon tjänar så är det här ett skämt. Hon har ju fullständigt tappat det, lite läskigt måste jag erkänna. Något i hennes “nya” image känns sjukligt och obehagligt. Verklighetsfrånvarande och överdrivet barnsligt. Överdriven hävdelsebehov, som att hon ska överbevisa att hon minsann kan.

    Kenza har fått mångmiljoninvesteringar från jättar som Zalando och HM. Hon ÄR miljonär på riktigt. När var sista gången man hörde henne ens nämna HM Elle Zalando eller PENGAR överhuvudtaget.

    Och att jämföra sig med en SVART KVINNA som kom från fattigdom i USA visar bara på att hon 1) inte har utbildat sig och lever i en mycket skev värld och 2) För någon som läser, ursäkta, “speedläser “ allt så är hon mycket, mycket, MYCKET IGNORANT!

    Emma, om du läser det här…vi att du gör det. Sök ett annat jobb för snart VET vi att Isabella kommer hitta en ny docka att leka med. sorry att jag är så hård men kolla på henne. She’s a train wreck!

      Hobbyanalytiker eller ?

        Jag är faktiskt en riktig analytiker och ur ett business perspektiv så kan jag lungt säga, hon gräver ett hål för sig själv.

          En riktigt analytiker, som sitter och skrattar och förutspår elände ?

            Man slutar ju inte vara sitt yrke eller besitta sina yrkeskunskaper för att man formulerar sig ledigt och informellt i en kommentar.

            Som ekonomistudent tycker jag det är intressant att läsa kommentarerna om Isabellas företagande, speciellt de från människor som besitter kunskap och här ”släpper fram” sina funderingar ohämmat.

      Wow jag kommer nog aldrig förstå mig på hur osunt besatta och provocerade vissa av er verkar vara av Bella och hennes arbete (+anställda?). Lite obehagligt faktiskt att läsa kommentarerna under inlägg som handlar om Isabella.

    Jag håller med om att sidan är KAOS på mobilen, men när jag var inne och läste imorse så såg jag nästan uteslutande positiva kommentarer. Kanske folk läser mer från datorn på morgonen och sen mobilsurfar på jobbet? I don’t know.

      På min Samsung fungerar bloggen bra.

        På min iPhone 8 plus också 🙂

    De läser definitivt här. Även grejen att hon gjort allt -helt ensam, har de plockat bort. ?

      Klart dom gör, camcams blogg har ju till och med vart omnämnd i en tråd på sharkens twitter 😉

    Simon mail alltså. ”Operativ chef”.

    Undra om de har samma kriterium som andra företag på den titeln…

    Sång och dansmannen är väl hans titel ändå?

    Alltså dessa människor kommer aldrig få jobb någon annanstans efter att ha skämt ut sig såhär mycket, dessutom på internet där allt sparas.

    Länge sedan man såg Katrin Z Alex II på bild, typ senast i september, var inte med på kalas osv nyligen så är det typ slut?

      Fanns visst bilder från november 😉

        Katrin sa i podden att han helst inte är med på bild.

          Ja, det kände jag till men det har ändå varit födelsedag osv och var mest en reflektion att han inte verkade vara med särskilt mkt 😉

            Ibland känns det som hon och hennes yngste son umgås mer med Bingo haha. Sen är ju ej sociala medier livet iofs.

              Precis vad jag också tänkt!

                Så här skriver KZ på Maggan Graafs blogg(

                ”Är det fel att köpa en svindyr ring till sig själv om man inte har någon annan som köper den till en?”

    Bara jag som inte hunnit se det där om Oprah? Eller kan någon berätta?

      ”Today the 27-year old entrepreneur has an audience of 1,5 million followers that she communicates with and has over the last four years managed to create the fastest growing beauty company in Sweden, to name just one of her many success stories. You could call her a modern “Oprah Winfrey” as she empowers and uplift women through her digital channels. Her blog can be read in four languages.”

        Neeej skrev hon på riktigt det där????? Jag kan inte mer! ? driver hon med oss? Är detta årets practical joke?

          Copy + paste (tyvärr).

          Känns som att ett 15-årigt superfan fått förtroendet att ordbajsa fritt. Eller så har hon tappat det.

          Lärdom: omge dig inte med ja-sägare. Fyll inte ditt företag med likasinnade, inom samma åldersspann och med lika (lite) livserfarenhet. Det leder till det här.

            Precis så. Detta är vad som händer när man anställer folk som vill jobba ihjäl sig gratis. Som inte har varken utbildning eller erfarenhet med får stå för projekt de inte kan hantera och har en chef de inte kan (får?) säga nej till. Bella stoltserar så med hennes unga och ”superduktiga” team men tyvärr avslöjas deras totala inkompetens gång på gång. Bella verkar tro att för att hon inte gick ut gymnasiet och ändå klarade sig genom fake it till you make it, så behöver hon inte anställa folk som faktiskt kan något. Hon verkar tro att alla bara kan lära sig på vägen men utbildningar/lärlingsplatser finns av en anledning. Suck!
            Nu ska jag sova.

        Alltså a modern Oprah winfrey.

        Vet Bella ens vad Oprah winfrey gör? Eller har hon bara hakat upp sig på talkshowen och att Oprah har galna mängder pengar? Har Bella koll på något engagemang som Oprah har/haft genom åren? Hon om någon har väl ändå investerat i sin publik och gett tillbaka till samhället? Bella driver ett litet företag men verkar vilja ha Nobelpriset i både ekonomi och fredspriset för att hon anställt mellan 20 och 50 människor?

          Och vilka kvinnor är det Bella har lyft upp? De hon känner som gjort en karriär har ju gjort det fristående från Bella, antingen före eller parallellt. övriga stackare som blandats in byts ju ut på band? Och de få som faktiskt pratar om det efteråt är ju inte så fina saker (e.g. economistapraktikanten) och de andra som inte säger nåt negativt verkar ju inte direkt skryta med hur fantastiska erfarenheter det varit att jobba där heller?

            Bella gör faktiskt raka motsatsen. Är det någon som på något sätt kan utmana henne, då är det att hon gör allt i sin makt för att dessa inte ska lyckas. Jag vet det här med garanti, eftersom min kollega (som startade eget) kördes totalt över av Bella.

            En annan sak är att hon endast pushar, postar och delar inlägg om influencers som är mycket större än henne på sina sociala medier. Det här självfallet för att hon vill nå deras läsare också (kolla ett av hennes senaste inlägg på IG med någon känd influencer från Italien med massor miljoner följare på IG). Jag har aldrig, mark my words, aldrig sett Bella gratis bidra med inlägg, foto, kommentar eller något annat som i sin tur bidrar till växt för en liten företagare och framför allt inte om det är en kvinna. De kan ju utmana Bella. Och då inser folk vilket skämt hon är.

              Precis, det är så tydligt att Bellas läsare endast finns till så att hon kan tjäna pengar på dom. Hon verkar inte bry sig speciellt om dom i överigt.

              Skönt att någon annan är öppen med hur hon verkligen är som haft riktig kontakt med henne.

        Omg omg omg… stod det sådär på riktigt? Alltså jag skojar inte att jag fick FYSISKT ont i kroppen av att läsa det. Fy. Fan. Vad. Pinsamt.
        Oprah Winfrey… vi vet ju att hon länge haft en dröm om att bli (framstå) som Oprah men att hon låter det där skrivas om henne i tredje person som att det där är någon slags allmänt vedertagen jämförelse är ju bara helt jävla galet. Totalt tappat fotfästet om sig själv? Har aldrig hört eller läst någon jämföra henne med Oprah mer än just BB själv. Nä fy Sören vad pinsamt. Jag gråter blod.

          Hon måste ha tänkt ”hon är rik = jag”.

          Oprah föddes i en stat med djupa rasistiska rötter, växte upp i extrem fattigdom, utsattes för incest som barn, födde som tonåring ett barn som dog, skickades till flera fosterhem men lyckades genom allt det plugga sig till där hon är idag.
          Hon har en syrra som dött av en överdos, en bror som dött i Aids och har skänkt sådana otroliga summor pengar till välgörenhet och byggt en skola för flickor i Afrika. Älskar fan Oprah (märks det?).

          Men VAD har hon gemensamt med BB?!

            Hon kanske tror att det enda som krävs är att man ska starta en talkshow. Då är du Oprah!

              Tror Isabella hade lyckats bättre om hon försökt bli Ricky Lake istället

                ???

                Hahaha! Rolig kommentar. Fast det hade aldrig gått, hon hade inte kunnat sitta där som seriös programledare utan att gapflabba?

            Oprah är en varm och ödmjuk människa. .

      finnas kvar på den engelska översättningen

    Vad har hänt med Katrin z och hennes hunk? Han hörs och syns inte någonstans? Nu har hon bytt halsband också, från det hon fått från Alex som hon alltid har haft på sig och aldrig skulle ta av….

      Hon har nämnt i podden att han inte vill synas. Men nått avsnitt nyligen sa hon också att hon mår väldigt dåligt psykiskt just nu. Och nån skrev en kommentar förut att Bingo sa ”Alex ja alltså Katrins eller ja Falkes pappa alltså”. Och hon sa nått i podden om hur skönt det är att komma hem när städerskan har varit där och ingen annan än hon kan stöka till det eller nått sånt. Lät skumt iallafall. Ja jag analyserar kanske för mycket småsaker.

        Ja det vet jag. Men innan så såg man honom när hon filmade (för det gör hon jubhela tiden, både hon och bingo, filmar morgon, middag, kväll. Jag älskar båda personerna så gärna för mig 🙂
        Men innan när hon svepte över rummet så såg man ju alltid honom. Precis dom man gör med katrins mamma eller nanny, filmar inte rakt i ansiktet men man fattar att hon inte sitter själv med barnen.
        Som du skriver så har hon uttryckt att hon mått dåligt 🙁
        Och då brusar hon upp över folks kommentarer, typ senast när någon klagat på hennes städning (det är inte lika pedantiskt som det brukar vara). Det har hon inte gjort innan…

    Förövrigt ”en av de yngsta” stämmer väl inte riktigt heller? Finns väl massor av yngre influencers nu för tiden? Bella är ju nästan 30

    Varför fokuserar du enbart på Blondinbella, när det finns SÅÅ mkt annat att skriva om i bloggvärlden?

    här är några exempel;

    – Sandra Beijer skaffat bf?
    – Att Sandra Beijers ex nuvarande flickvän har öppen profil på instagram, där bilder på sandras ex visas öppet
    – Dasha och hennes kille får inte sålt sina lägenheter till önskad pris?
    – Dasha och Petra klarat uppkörningen genom sponsring. etcetc…

      Vem tusan är ens den där Das..?

      Isåfall har hon stängt kontot väldigt snabbt 🙂 ej öppet nu

      Är den fortfarande öppen (Ch*nnas instagram alltså)? Isf har hon blockat mig lol, inte kunnat se den sen förra helgen

    Denna nya sida var det som gjorde att jag en gång för alla tog beslutet att sluta läsa. Blir bara så frustrerad och nervös på den där kvinnan. Hon är en superwoman och så jäkla duktig i sin mammaroll, som kvinna och som allt! Höjer sig till skyarna och har så skev verklighetsbild.

    Som CamCam skrev, dra nu inget ”du är avundsjuk”s-kort. Då blir jag galen. Men när hon börjar dra dravlet med hur mycket hjälp hon behöver hemma för att lägga ”all sin tid” på barnen när hon är ”ledig” och att hon ”alltid” jobbar osv osv och ändå klagar på saker. Hur hon lyfter kvinnor och människor i övrigt, jag anser att hon på riktigt pissar på dem. En vanlig dödlig har jobb, kommer hem och lagar mat, hänger den tid som finns över med sina barn och ändå fixar städning osv. Det är supermänniskor. Hon är ingen supermänniskor som får allt fixat för sig. Hon tar ju knappt hand om sina barn.

    Usch, inser att jag borde slutat läsa för läääääänge sen! Den info jag får härifrån är nog kanske det jag max kan sträcka mig till utan att själv förlora mitt förstånd. Så många gånger jag går in till min egen dotter och tänker att ”okej, vi har inte alla pengar i världen, mamma och pappa måste laga mat och städa och att du får all uppmärksamhet pga det. Men all annan tid är din och du är viktigast för mig oavsett”. Medan hennes barn kommer på delad första plats (2:a plats enligt mig) med hennes jobb (?). Tycker så synd om hennes barn! Får på riktigt ont i hjärtat när man läser mellan raderna på hennes blogg då hon skriver om sina barn. Nej huvva! Går sönder igen bara av att tänka på det. Nu år det slut på detta!

      Som nu när hon i typ senaste inlägget skrev; ”vi har gjort om julledigheten så nu är jag borta från barnen sex dagar”.
      Jaha?! Tycker hon det e kul eller? Använda dem som något slags tjaffsjippo på en blogg. Inte klokt!

        Ja det är ju sinnesjukt?! Jag själv har pusslat och kämpar järnet med mina studier samtidigt som dottern får vara ledig och hemma med mig/oss så länge som möjligt från förskolan. Det innebär plugg på nätterna nu med examensarbete men det är så värt det då det innebär kvalitetstid med mitt barn i över en månad. Mitt barn som tog så lång tid att få, som vi kämpande så för, som jag grät över att sakna innan vi väl fick gåvan att få ett plus. Det finns de som är ofrivilligt barnlösa och skulle kunna offra allt och inge rikedomar i världen skulle betyda något om de bara skulle få ett barn. Hon har två, som hon aldrig är med i princip och som hon så tydligt skriver att hon inte har tid med. Aaah, ont i hjärtat igen!

      Tack för att du sätter ord på det jag tänker 😉 Skrev liknande kommentar under första inlägget om Bellas plattform. Tycker på riktigt att det är så tragiskt att vissa personer anser att hon faktiskt är en superkvinna när hon får hjälp med precis allt. T o m min knappt 4-åring gör ju mer än vad hon gör när det kommer till vardagssaker.

      Har läst Isabellas blogg i många år men slutade läsa helt för några månader sen. Känns tyvärr som hon är på väg att spåra ur helt och hållet, skrämmande att se.

        Ja det är ju det. Okej, att det hade varit skönt att slippa städa eller göra sådana saker. Men samtidigt så är det ju sånt som hör livet till. Som du säger, din 4-åring gör mer. Min dotter är inte ens 2 och vi har hjälpts åt att städa idag, då det är något man gör. Det år viktigt för oss att hon är med i det vardagliga, det finns väl fasen forskning som visar att det är sånt som är bonding med sina barn och den tiden som de uppskattar. Hur kommer hennes barn att bli som tonåring/vuxna? Ser bara framför mig hur en 15-åring får utbrott i ett tv-program liknande unga bortskämda för att hon eller han måste städa eller tvätta.

        Jaadu, det blir spännande att se vart det slutar. Skulle vara otroligt intressant om hennes blogg hade blivit bojkottad totalt. Vad som skulle va kvar av henne då och hennes ”imperie”. Den är då bojkottad hos mig nu och det känns så bra! Vill inte se mer av det hjärtskärande situationerna med hennes barn. Gör för ont!

    1,5 miljoner läsare och 900 000 av dem bor i Umeå… ?

    ojoj nej huhhh kommer inte läsa hennes blogg mer. Så jobbigt och hon framställer sig som en drottning! Vilka kvinnor hjälper hon?? Inga va jag sett genom åren. Usch!

    Läste hennes presentation på engelska. Wow, alltså… Herrgud hittar inga ord. Sjukt konstig beskrivning och upprepningar. Oprah, What the F kom det ifrån? Empowers women? Alltså?

    ??‍♀️

    ”Klarast lysande stjärnan under den digitala eran”, eh, hm, lite hybris kanske? Det som skrivit texten förstår inte order era, det är liksom inte de senast 10-15 åren. Suck!

    Språket… Det är under ALL kritik. De blandar nutid och dåtid i presentationen till exempel. En resa kan inte *börja* med att någon *flyttade*. Den kan däremot *börja* med att någon *flyttar*.
    Dessutom tycker jag det låter konstigt att hon är en förebild inom en era. Vet de att era är ett tidsspann? Låter som om de tror att det är en bransch.

      De menar ”digitala sfären” eller ”digitala världen”. Era är ett tidsspann och är fel ord i sammanhanget. Lite som alla andra ord som står i beskrivningen. Hade det inte varit coolare och mer jordnära om det istället stod något i stil med ”följ med mig på en resa i min vardag och fest….” som förstapersonsperspektiv, och skippa hela det löjliga snacken som att någon annan talar om B.

        Men hon har ju ingen vaaaardag :p

        Det hade varit mer jordnära om beskrivningen stämt överens med verkligheten.

        Hon är sjukt duktig på att blogga och har ett företag som går okej tack vare bloggen och andras hjälp. Varför överdriva? Sanningen är tillräckligt imponerande och inspirerande.
        Det var väl inte jätteoväntat att the shitstorm skulle bryta ut när människan beskriver sig som en mediemogul som bidrar till kvinnors rättigheter, välmående och framfart. Det är ett knytnävsslag i ansiktet på dem som på riktigt kämpar för flickors och kvinnors rättigheter och utbildning.

        Så vitt jag vet kränger hon kräm på burk, ger 0 kr till välgörenhet, lyfter inte/stöttar inte en enda kvinna offentligt, bjuder in en kvinnohatare till sin webbserie och ställer inte en kritisk fråga, gör inget gratis/av goodwill och utnyttjar ”systerskapet” när det gynnar henne själv.

        Man kan fejka sig till succé men hon har nog missuppfattat vad det betyder.

          EXAKT så!

    Dubai, Bard, Oprah, förskönande av allting. Jag är less och kommer inte läsa en rad till. Men hoppas på att fortsätta ha lite koll här ? Onekligen underhållande ur ett perspektiv

    Tycker hennes nya plattform är det bästa som har hänt!
    Äntligen kan jag en gång för alla sluta läsa hennes blogg. En sådan där amatörmässig, omodern och användarovänlig design var verkligen den spark i baken jag behövde!

    OJ! Den ser verkligen katastrofal ut i desktop. Miniatyrtext (måste vara typ 7-8 pt) och alla kommentarer läggs slickade mot vänsterkanten. Utan radbrytning. Haha det ser helt galet ut, som att ingen formatering är med.

    Undrar vad hon betalt för sidan? Gissar att det inte är marknadspris i alla fall. En riktig webbyrå skulle inte låta en sajt gå live om den såg ut så.

      Gissar att det är någons kompis brorsas pojkvän eller liknande som programmerat? Finns nog ingen riktig verksam webbptogrammerare som inte kan mobilanpassa ordentligt. Det är verkligen inte svårt.

        Eller lillasysters klasskamrat/pojkvän som precis börjat programmering/webdesign på gymnasiet? vi alla vet ju hur lite man får som studiebidrag, så all summa utöver bidraget är ju toppen!?

    Antalet läsare och omsättningen i bolagen ökar varje gång hon skriver. För 2017 var målet 55 miljoner och nu är det plötsligt 100 …

    Slutade läsa hennes blogg från och med igår.

      Lite som att hon alltid måste dra upp ”40 anställda!” oavsett vad det handlar om.

    Har en grandios självbild (till exempel överdriver framsteg och talanger, förväntar sig att bli betraktad som överlägsen utan lämpliga meriter).
    Är besatt av fantasier om obegränsad framgång, makt, briljans, skönhet, eller perfekt kärlek.
    Tror sig vara ”speciell” och unik och bara kan bli förstådd av, eller bara borde umgås med, andra speciella eller högstatuspersoner (eller -institutioner).
    Kräver stor beundran.
    Har oresonliga förväntningar på speciella förmåner eller omedelbar respons på egna förväntningar.
    Är manipulativ, det vill säga utnyttjar andra för att uppnå sina egna mål.
    Brist på empati; är ovillig att känna igen eller identifiera sig med andras känslor och behov.
    Är ofta avundsjuk på andra eller tror sig vara föremål för avundsjuka från andra.

      Exakt så.

      Finns två sätt att hantera en narcissist:

      1: rätta dig efter narcissisten och bete dig precis på det sätt narcissisten önskar.

      2: bryt kontakten helt.

    Då tackar jag för mig och slutar klicka mig in på hennes blogg. ??‍♀️

    Är väldigt underligt hur ofta hon skriver om att hon flyttade hemifrån som 14-åring med tanke på att det inte är sant. Jag har följt henne länge och minns att hon skaffade en lägenhet med någon i gymnasiet, men att hon efter några månader flyttade hem igen. Och sen bodde hon kvar där tills hon flyttade ihop med Nils.

      Samma här, har följt henne till och från i princip sen dag 1 och hennes ålder då hon flyttade hemmifrån har sjunkit från ca 17 år till 14 år. Dessutom ligger blondinbella.blogg.se fortfarande kvar och där bor hon hemma fortfarande när hon fyller 16 tror jag.

    Jag har laddat ner Mikz-appen och då KAN jag inte ens läsa hennes blogg.
    Så fort jag scrollar… rullar det bara upp till hennes kategorier.

    Hennes nya portal? Vad händer, allt är rörigt & detta med Oprah?
    Vad hände med fötterna på jorden? Gillar din blogg & vill jag veta något om BB kan jag lika gärna gå in här.
    Ha en härlig helg!

    Emma sa igår i sin instastory att det är hon och samma byrå som designat de nya förpackningarna som har utvecklat hemsidan.

    Vad jag gillar med bloggar är att man kan ligga och scrolla enkelt i mobilen utan ansträngning. Nu krävs det fullt fokus och skarpt sinne för att ens förstå nya hemsidan och alla knappar och beskrivningar överallt. Men jag kanske är omodern…

    MEN HALLÅ?! Hon flyttade ju hemifrån när hon var 16, inte 14. Det är en efterkonstruktion från senare dagar, då hon insett att det är mycket mer häpnadsväckande internationellt sett.

    Inte så knivskarp design precis.

    Jag slutade läsa BBs blogg i samband med hennes idiotiska ursäkter gällande Saudi-Arabien och känner verkligen inte att jag saknar det. Det här känns verkligen som ett steg närmare klippans kant. Tar NÅGON verkligen BB och hennes företag på allvar? Har de några investerare? Jag undrar verkligen om detta beteende kommer att gynna LCC i längden. Den svenska marknaden är ju mättad och jag vet inte hur utlänska investerare/partners ser på ”Oprah Winfrey” i stylad outfit och ett hov av 21-åriga ”heads” utan utbildning som en förtroendeingivande businesspartner.

    det hon skrivit om Oprah på bloggen står ju på biografin på hennes LinkedIn också xD

    Det är en myras piss i havet om jag avföljer henne, dessutom gammal tant som jag är. Men hennes blogg har varit en ”himla med ögonen”-historia som har kittlat lite. Nu gick det för långt. Trovärdighet och intressant lika med noll. Tack och adjö. Synd på ett i början något lovande men sedermera allt häftigare missbrukat varumärke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.