Här tar man i från tårna!!!

Blondinbella/Isabella Löwengrip/Sveriges svar på ”Oprah Winfrey”:

Operativ chef? Dra på trissor!
Vår sång och dansman is all grown up now och tar i från tårna med de stora orden i sitt mail till Brucepass – ett företag som redan anammat samma idé och upplägg som det företag Bellas nya investering sysslar med.
Operativ chef? Smaka på orden…
Head of operations alltså..

Du kan få vilken titel du vill, Simon, men i våra hjärtan kommer du alltid och för evigt vara sång och dansmannen – mannen som gav korridordansen till Abba ett ansikte och som tog vid när Isabella inte längre kunde texten till detta svenska mästerverk som är Björn, Benny, Agneta och Frida.
Du fanns där – inte bara för Bella – utan även för oss. Alla vi som förhäxade satt framför våra skärmar och följde denna flams och trams-sändning som om det vore den amerikanska valvakan i ett Trump-tower nära dig och bara önskade att vi också hade kunnat få vara med och dansa.
Du dansade för oss Simon och vi älskar dig för det! De stora orden till trots så vet vi att du innerst inne är en enda stor teddybjörn.
Head of teddybjörning.

Sashas titel! Jag dog precis i en fnitterattack här hemma.
Tack för tips!

127 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hahah

    Tycker du tog ditt förlöjligande av honom ett steg för långt. Han är ingen offentlig person så förstår inte varför du gör narr av honom på detta sättet. Okej att du visade upp mailet osv, men din text var bara elak.

      Säg mig, var var texten elak?

        Men har du ens läst texten? Jag kan förstå att man ifrågasätter vad han skrev i mailet osv. Men att börja förlöjliga honom som person på det sättet är fan elakt. Jag kanske är den enda, men jag fick nästan ont i magen av att läsa det.

          Då erbjuder jag nästan en panodil. ❄

            Nästan en supp med smärtstillande kan vara nästan bättre, så bråkar man inte så mycket med den onda magen.

              ❤️

      Jag hade nog inte velat jobba för Bella med risk att förlöjligas och hängas ut här. Tycker faktiskt att det är ganska så elakt av dig Camilla. Han är varken offentlig eller tjänar pengar på sina sociala medier

        Ja alltså jag tror inte direkt att någon frivilligt syns här eller på något sett kopplas ihop med Cam och hennes blogg.

        Han har dock startat en podd, och vill antagligen ha lite lyssnare på den. Tänker att han gärna är med i sociala medier världen. Men kan såklart ha fel 🙂

    men alltså, det känns som om jag missat något, vad var det för bild? Man får lägga bilder bäst man vill på Bella utan hennes godkännande om man äger bilden, eller har tillstånd av den som äger bilden (dvs vanligen fotografen). Eller va?

      Ja det är ju en ganska viktig detalj, vad var det för bild? Och vem äger rättigheterna?

      Antagligen har fotografen inte godkänt att dom använt bilden. Fotografen hade antagligen velat ha betalt för att dom använder hens bild och ingen jäkel vill betala för bilder, de flesta tycker gratis är gott. 😛

    Men vad i helvete är det med folket på det företaget? Hela tiden nås nya höjder av trams. Plattformen som utformats på Bellas blogg var det värsta jag sett på länge; på min android, s8 samsung, så går det överhuvudtaget inte att läsa?? Det kommer bara massa kategorier och sedan…ja inget mer. Som om allt ligger bakom kategorierna. Och det där om att hon skulle vara en motsvarighet till Oprah ? Va? Fattar ärligt inte alls vad som menas. Och de som jobbar på Lcc, Simon bland annat, verkar fullständigt tappade. Vad är det för skämt egentligen? Kan ingen få stopp på idiotin?? /jävligt dåligt morgonhumör

      Oj sök hjälp. Hur kan man vara så besatt av någon annan och dennes liv?

        Vilken typ av hjälp tycker du att hen ska söka? Du tror inte att det finns andra personer i behov av vård i det här landet? Lägg av med såna löjliga kommentarer.

        Du kan erbjuda Bella att söka hjälp istället. Inte jag som lider av storhetsvansinne.

      Så blir det för mig också med min Samsung & när jag skrollar neråt så ser jag att alla inlägg ligger bakom alla kategorier. Och en annan sak jag reagerade på nu när jag var in på datorn är när hon går över gatan & lutar sig mot en husvägg är att hon bär på en bukett blommor. VARFÖR? Det hela hade blivit mindre pinsamt om hon skippat blommorna.

      På Samsung s7 kan man läsa utan problem ?

      Hahaha! Jag kan inte skylla på dåligt morgonhumör, jag tycker dock du har så jävla rätt. Helvete vad hon svävar bland molnen nu Bella, hon verkar tro att hon är någon världskändis? På riktigt asså ??‍♀️

    OT; Marguax använder bilden med männen i black face (svarte petter som de menar att det är) i hennes senaste vlogg… efter ursäkten på sin blogg. Det är inom första minuten.

      såg inte det

        Vid 0:48 ungefär. Efter hon berättar om högtiden.

    Vem är Frida i ABBA? ?

      Anni- Frid kallas Frida

      Va? En av de fyra medlemmarna.

      Tänkte detsamma ABBF?

      Anni-frid ska det vara. Det blir inget abba utan sista Aet

        Men vadå ”ska det vara”? Hon kallas Frida. ”ABBA-Frida”. Var kommer det här ifrån?

    Tycker verkligen inte den här nivån på dina inlägg är acceptabel, tycker du är sjukt taskig mot personerna du gör inlägg om ibland. Undrar verkligen hur det var att gå i skolan med dig, var du likadan då mot de andra eleverna i din skola? Du känns elak… Har försökt sluta läsa din blogg pga detta men kommer alltid tillbaka då du har bäst uppdatering. Men tycker verkligen inte ditt sätt att skriva om andra människor är okej.

      Ja, detta var faktiskt otroligt elakt. Jag vet inte vad för människosyn man har om tycker att det är okej och roligt att göra sig lustig över någon annan såhär. Det hade väl räckt att lägga ut mailet och kanske ta reda på vad det var för bild. Men att göra sig lustig på någons bekostnad är inte roligt. Han är liksom dessutom inte ens offentlig, han är en vanlig människa som antagligen inte blir speciellt glad av att se detta. Det finns faktiskt en gräns.

        Ställer man upp på en flams och tramsvideo med sin chef som är Blondinbella så får man tåla att man skojas lite med. Simon verkar för övrigt asmysig!

          Varför skulle han behöva tåla detta för det? Förstår verkligen inte hur du kan tycka att ditt inlägg är okej eller roligt.

            Tåla? Han borde se det som en komplimang – det var så det var menat. Hade jag inte gillat honom och hans stil så hade jag knappast tillägnat honom ett helt inlägg. Simon är ju superhärlig!

              Detta var ingen komplimang överhuvdtaget. Du sitter och förlöjligar en annan människa, och skyller på att han borde bli glad och ta det som en komplimang?. Börjar undra om du också flyttat in i någon slags drömvärld, precis som Isabella.

              Detta var ingen komplimang överhuvdtaget. Du sitter och förlöjligar en annan människa, och skyller på att han borde bli glad och ta det som en komplimang?. Den logiken funkar inte. Börjar undra om du också flyttat in i någon slags drömvärld, precis som Isabella.

          Men nu blev jag besviken, trodde åtminstone du hade ett bättre argument än så. De flesta ställer väl upp på nåt en chef ber en att göra? Som många andra sagt tidigare så hittar du på nya regler och riktlinjer på vilka det är ok att skriva om här helt efter vad som passar dig för stunden.

            Ja, självklart gör hon det. Det är hennes blogg. Du bloggar om vad du vill och camcam bloggar om vad hon vill.

            Haha, ”Ställer upp på det chefen ber om..” då måste jag beklaga den totala avsökande av integritet, både hos den anställda OCH chefen.

              *avsaknaden

      Camilla har själv varit mobbad och borde veta hur det känns att bli utsatt.

      http://www.barometern.se/nybro/flytten-till-nybro-blev-raddningen/

        Urvattna inte ordet mobbing är du snäll. Och som du säger – jag om någon vet vad mobbing är.

          Detta var elakt. Och att någon som själv blivit utsatt för elakheter gör såhär kommer jag aldrig att förstå, oavsett om du försöker skämta bort våran kritik eller inte. Osmakligt.

          Varför skriver du så dumt om vissa då?
          Vissa inlägg du skriver är riktigt elakt. Göra sig ”rolig” på andras bekostnad är så sorgligt! Jag har också varit mobbad, retad, hånad ect ect och många av inläggen, kommentarerna gör riktigt ont att läsa.

            Ja, men just på grund av det så kanske du läser inläggen och lägger dina egna känslor och värdering i det istället för att läsa dem objektivt och se dem för vad de är. Jag gjorde samma sak under lång tid men det är bara destruktivt och någonting som tog lång tid att få bort.

              Alltså välj dina fighter? HUR orkar du, är det inte bättre ibland att bara be om ursäkt? Om du finner något roligt och som en komplimang men märker att många läsare på din blogg inte tycker det…. är det bättre att konstant käfta emot? Kan du aldrig bara skriva ”detta föll inte väl ut – jag trodde jag var rolig men fick många kommentarer som gjorde att jag tånkte om” eller nåt? Du börjar verkligen bli svår att tycka om pga din totala oförmåga av att lyssna på läsare.

                Jag tycker direkt illa om härskartekniken att säga att någon ”käftar emot” när hen väljer att bemöta kritik och förklara sig men när det inte faller kritikerna i smaken,dvs en rejäl pudel, utan att man förklara hur man inte håller med, ja då får man höra att man käftar emot bara för att man står på sig.

                Det är inte någons skyldighet att tycka som ni gör bara för att ni har sagt hur ni ser på det. Det är fortfarande tillåtet att tycka annorlunda än ni gör.

                Nej CamCam käftar inte. Hon förklara sin synpunkt på det hela och det borde ni vara tacksamma för att hon tar sig tiden att höra. Inte passa på att trycka till henne för att hon visar hur hon känner.

                CamCam skulle med er retorik lika gärna kunna säga att ni käftar emot. Framförallt som ni ifrågasätter sanningen i hennes påståenden om att hon gillar Simon.

                Nej sluta med era härskartekniker utan framför kritik sakligt och lägg nu jävligt noga märke till att jag inte har framfört någon åsikt ifall jag tycker det här var elakt eller inte.

                  Hon har en grym plattform som hon borde värna om, denna blogg vore ingenting utan kommentarerna och det vet hon men ändå gör hon inget åt det. Alla andra bloggare förstår att publiken är viktig och värnar om den. Man kan skriva ”vi har olika humor, hoppas nåt annat inlägg passar bättre, tack för att du läser! kram” istället för att bli en kaxig fjortonåring.

                  Och du TRH, riddaren av Bloggbevakning, är så jobbig! Kram!

                    Att någon som tycker CamCams svar var som en trotsig 14-åring och inte en tydlig samt utförlig förklaring på hur hon ser på det, och som använder härskarteknik som att ”käfta emot” samt inte gillar att någon steppar in och säger ifrån när det behövs, tycker jag är jobbig tar jag som en merit. ??

                    PS Du har inte hängt så länge här va? För då hade du inte kallat mig för riddare av BB ?

                    PS2. Förlåt på förhand för att jag käftar emot dig. ?

                      PS3 Och hade hon skrivit som du skrev så hade fått höra att hon är undflyende och inte bemöter kritiken och hon hade fått titeln ”nya Dessie” samt anklagats för att spydigt vara passivt aggressiv med att avsluta med en ”kram”.

                      Ditt sätt hade verkligen inte vunnit något gehör, det kan jag lova.

                      Och där kom bloggbevaknings egna domare och moderator in. TRHs åsikter framförs och bör tas som om det är det enda korrekta. ?‍⚖️

                      Hej Madelon!??

                      Hahaha, det är INTE jag som är ”anonym”som skrev kl 13:30.
                      Vill bara förtydliga det.

                      Dessutom läser jag inte längre inlägg från den omskrivna personen så jag vet inte vad det gäller. Men jag kan ju gissa mig till det…

                      Du läste ju det här, så visst vi säger så Madelon. ???

                  @anonym; Du har seriösa problem med läsförståelsen. ?‍♀️?‍♀️

                    @anonym kl 13.30 alltså.

                  Absolut, jag såg mitt namn när jag läste DE ÖVRIGA kommentarerna.

                  Kanske CamCam kan ställa upp och rentvå mig? Hon kan intyga att jag inte är ”anonym” kl 13:30. Om det är något jag ogillar så är det att bli falskt anklagad.

                    Japp, jag kan intyga att det här ip-numret inte skrev någon kommentar vid 13.30.

                Var det min svordom som gjorde att jag hamnade i modd? ?

              Fast om du har blivit mobbad och utsatt så vill man inte ens vara i närheten av något liknande oavsett muntliga ord eller skrift. Vill poängtera att det absolut inte gäller alla dina inlägg, många är väldigt bra! Men att läsa negativt om Löwengrip är inte kul. Man kan ju också lyfta upp det som hon faktiskt gör bra lite mer.
              Du kan väl intervjua henne? Tror inte hon är så hemsk som många påstår.

        Men ge er, det är inte mobbning. Visst, tonen kan absolut vara rå. Men det handlar också om vuxna människor som frivilligt lägger ut sitt liv till allmän beskådan för att få andra att konsumera etc. Då får man tåla kritik och att bli kritiskt granskad. Och nej, Simon är ingen influencer. Men han har frivilligt valt att jobba för en och då får även han, i form av representant för företaget, räkna med kritik och granskning.

    Skulle vara intressant att se vad det var för bild, finns ju en mängd olika rättigheter när det gäller användandet av bilder

    Jag är Operations Manager. ? Min chef är Head of Operations Management. Jag har en känsla av att det vi gör på dagarna inte riktigt är samma sak som det Simon gör. ?

    Tillta rättsliga åtgärder? Är det ordet vidta han letar efter kanske?

      Ja, det gör ont i ögonen av all denna dåliga svenska (och engelska) som förekommer i samband med BB:s olika kanaler. ”Tillta rättsliga åtgärder”?? Vidta är precis ordet han borde använt. Tillta = öka, vinden tilltar. Finns det ingen anställd i BB:s bolag som kan skriva på riktigt? Nej, just det, hon anställer bara talanger utan utbildning.

      Man brukar säga ”vidta rättsliga åtgärder”

      Var typ det första jag såg! Gah, måste man inte vara bättre på att skriva när man är COO?

        Det är en tradition hos Isabella att hennes COO skriver dålig svenska. Tänk bara på rekryteringsannonserna som Simons företrädare Odd satte ihop!
        Något får mig att tro att kravspecen för posten som COO i Löwengrip Invest inte är helt genomtänkt.

          Jag tror tvärtom att den är väldigt genomtänkt, men inte desto mindre oprofessionell för det.

          Hon verkar bara anställa unga, tacksamma förmågor som i utbyte mot att arbeta i princip gratis får förmåner såsom hittepåtitlar och ett och annat yogapass på arbetstid. Ingen människa med gedigen utbildning och erfarenhet skulle ställa upp på hennes cirkus och det fattar hon såklart, men det gör henne nog inte så mycket. Min uppfattning är att hon vill omges av människor som ser upp till henne, som är tacksamma att tillhöra hennes lilla imperium och som kan hålla luftslottet levande. Det är en del i hela idoliseringsprocessen. Hon vill inte ha folk som gjort det här innan och kan sin sak ”på riktigt”, dels för att det skulle kosta pengar och dels för att hon då plötsligt inte längre skulle vara top dog – den oövervinnliga karriärkvinnan som lyckas med allt hon företar sig trots trasslig barndom, diagnoser och bristande utbildning. Ingen får överglänsa Bella för bilden av henne som någon slags superwoman kan bara upprätthållas om man inte synar att hennes imperium egentligen är ganska amatörmässigt.

    Vad är det för trams med alla dessa ”head of”-titlar. Mig veterligen så måste man ha folk under sig för att vara ”head of” något, ex chef på ekonomiavdelningen är ”head of finances” men är man den enda ekonomiansvarige så är man bara ekonomiansvarig. Inte head of något. Herregud vad bajsnödigt.

      Vet en som jobbade som mötesbokare, hans titel var Key Account Manager. För mig hade det mest känts förnedrande att ha en en fancy titel när man jobbar lågavlönat och inte har något större ansvar eller mer komplexa arbetsuppgifter. Men antar att företaget på nått sätt försöker attrahera personal genom att man får en fin titel?

        Det värsta är nog att man aldrig kan veta vad någon har för jobb/ansvar längre utefter titeln. Jag brukar t.ex. bli kontaktad för div. super fina titlar inom marknadsföring som senare visar sig vara dörrförsäljning/liknande..

        Jag har jobbat som sales advisor. Ja, ni hör ju vad fint. Det är vad det heter när man står och räknar hur många plagg folk tar med sig in i provhytten, viker (nåja) 150 tishor i en hög och står bakom kassan på H&M. 🙂

          Borde väl istället heta Head of Customer Preference Merchandise Selection
          kan man tycka.

      Isabella verkar vara en allmänt bajsnödig person…

        Bella har slutat bajsa för att det tog för lång tid. Under tiden hon annars skulle sitta på toaletten hinner hon nu besvara ett par dussin mail och läsa ut minst två böcker. Heja!

          Inte undra på att hon är bajsnödig då, haha dör lite

          Bara jag som blev ohälsosamt nyfiken på om Isabella jobbar medans hon sitter på toaletten? Tidsoptimering liksom…. 🙂

      Nja, underställd personal måste man ju inte ha. Det är väl huvudansvaret för något som åsyftas. Sedan vet jag inte varför alla i hennes bolag måste vara ”head of” nånting, kan inte Sascha bara vara stylist och fotograf, t ex? COO eller operativ chef orkar jag knappt kommentera, det är ju en förolämpning mot alla som har dessa jobb i ett ”riktigt” företag.

        Fast där beror det sig på. Om han har fått befogenhet att fatta likande beslut som endast Bella får ta i egenskap av CEO så är hans titel på COO korrekt. Det beror alltså helt på hur arbetsbeskrivningen ser ut. ?

          Tror du verkligen att det finns en arbetsbeskrivning? ?

      First impression manager kallas ibland en hotellreceptionist nuförtiden.

    Camcam! Du glömde blurra Simons efternamn på bilden längst ner…

    Elakt mot Simon 🙁

      Jag tycker han ska ta det som en komplimang. Det var nämligen så det var menat. Ta av er elakhetsglasögonen! ❤️❤️❤️

        Exakt hur är det en komplimang?

          Han man gjort ett så pass tydligt avtryck hos människor att man kan skojas med så har man lyckats bra! Det är ju inte som att han ogillar att synas. Han startade ju precis till och med en podd också. Det är ju bara roligt om folk fattar… Hey Barberiba hade varit dötrist om de gjorde parodier på saker som ingen känner till eller igen. Nu ska jag och plågas hos kiropraktorn och återkommer när jag slutat skrika i en kudde av smärta. Hej så länge. ???

        Men seriöst, det där är ju för fan ett Martin Timell-argument. Tala inte om för andra hur de borde uppfatta dina ord.

    Gah hans sånger i pårrpodden gör mig tokig.. tyst och snacka istället!! Han nämner ju sitt efternamn i podden så han bryr sig nog inte

      Han är ju aas mysig ju, Älskarrt!!!

      Hahah Simon sjunger var han än är. Det jag minns av honom är att han sjunger, festar eller flirtar med tjejer

      Podden ju Bra! Tycker inte att han sjunger konstant!

    Hon skriver ju att han finns ”i våra hjärtan” och att vi ”älskar honom” och att han egentligen är ”head of teddybjörning”? Om man läser det med glimten i ögat är det ju gulligt. Jag tror inte att Simon tar illa vid sig av det här. Han ställer ju upp och sjunger och dansar i Bellas sociala medier, då kanske han ändå räknar med sånt här och tycker det är lite kul/okej. 🙂

      Tack! ÄNTLIGEN någon som fattar! ???

        Men det är ju bara hånfullt. ”Head of Teddybjörning”. Hon gör ju narr både av honom som person och hans jobb. Seröst, hur kan ni inte förstå detta?

      Camilla brukar ju allt som oftast skriva med ironi så det är inte självklart att detta var välmenat.

    Jag känner Simon lite sen gymnasiet och jag kan inte tänka mig något annat än att om Simon får se det här inlägget skrattar han och ler! Ni kan alla vara lugna. Den mannen har mycket humor och självdistans.

      Att bl uthängd och förlöjligad av någon man inte känner, på en av Sveriges största bloggar behöver inte vara roligt oavsett hur mycket självdistans man har 🙂 Även han vill nog bli tagen på allvar.

        Det var ju Simon som blottade strupen genom att på ett töntigt sätt hota någon.
        Kan knappast vara andras fel om vi unnar oss lite roligt när han servade så dåligt.
        Hos Isabella ska man väl ha roligt? Hahaha.

          Men självklart kan man ifrågasätta mailet (dock har vi inte all information om vem som äger rättigheterna till bilden) MEN detta inlägget gick över gränsen. Han är ingen offentlig person och det fanns ingen anledning att göra narr av honom på detta vis.

            Han blir väl offentlig nu, eller?

        Om han vill bli tagen på allvar så kanske han ska agera på ett sätt som gör att det går att ta honom på allvar ?

        Läser kommentarerna lite fascinerat och känner verkligen att wow, vad man kan tolka olika. Jag har läst Camillas inlägg ett par gånger nu för att verkligen försöka hitta när hon förlöjligar honom men ser mest ut som att hon skojar lite med hans stränga mail vs hur spexig han är som person. Det är ju en rolig kontrast och det kan jag tänka mig att Simon också tycker. Gör han inte det så får han ju maila Camilla såklart så tar hon säkert ned inlägget.

        (jag gick bokstavligen och checkade ut ur mitt hotellrum mitt i kommentaren innan jag skrev vidare så att jag postar för snabbt är ett skämt)

          Han tänkt på det där med Du skriver för snabbt.

          Tror att det handlar om hur snabb man är från att man avslutat kommentaren till att man trycker på Skicka.

    Hela Löwengrip”eran” känns förbi och lite….misslyckad. Hon hade en stor och populär blogg men ville mer för fort och nu går det så fort att hon inte ser hur dåligt det går, av just farten.

    Jag beundrar henne dock, hon är grym som kommit dit hon är, bor som hon gör, kör bilarna hon kör, resorna m.m Men jag förstår inte riktigt vart pengarna kommer ifrån? Lokal- och personalkostnnaderna enbart borde dra iväg rätt rejält. Flattered går kanske bra men man hör inget om märket och det känns inte som att det slog så stort som hon fick det att låta.
    Inte heller LCC verkar gå så bra som hon vill påstå om man ser till omdömen på nätet och hur lite LCC omtalas i övrigt.
    Jag har ingen väninna som någonsin köpt något från serien och jag själv skulle inte lägga en krona på det efter alla usla omdömen.

    Jag är en vanlig kvinna med en medelinkomst som spenderar en del tid på sociala medier och anser mig vara en av de hennes ”brand” riktar sig till. Ändå är jag inte övertygad.

    Jag får inte ihop det.

    Men trots det önskar jag att allt går vägen för Bella, jag tycker hon är värd det alla gånger.

      Var kan jag se omdömen ?

        Kolla valfri sida som säljer LCC och sedan omdömen/betyg/recensioner

    Att vara ironisk i text är jäkligt svårt. Ställer mig också undrande till hur du väljer att vara rå och ironisk när du inte vet ifall mottagaren kommer att ta illa vid sig. Finns bättre plattformar som tex en stand-up scen.
    Sista fråga Camilla,hur definierar du mobbing?

    Underbart inlägg! Men innebär det att Sasha tagit Emmas plats? Jag hänger inte riktigt med, har jag missat nått? 🙂

      ”På Elle.se idag kan ni läsa om Emma som började som Nanny hos mig och har idag tjänsten Branding och Business development. Emma tog fram min nya plattform som lanseras snart samt mitt youtube-koncept En fråga om framgång. Fantastisk skarp tjej. Nu är hon påväg och ska starta eget för att kunna hjälpa andra bolag med samma sak.”
      Enl Bellas blogg
      Emma slutar hos Löwengrip Invest för att pröva något annat. Sascha är den som jagar kläder åt Isabella och ”stuyar” henne inför fotograferingar osv vilket Emma gjorde tidigare.

        ”stuyar” = ”stylar”

        Hur skall det gå när Emma slutar? Känns som om hon står för mycket av Isabellas förändring det senaste året.

        Oj, om Emma tagit fram nya plattformen som väldigt många verkar ogilla så är det ju ingen bra referens inför att starta eget :S

          Tänkte samma. Att sluta samtidigt som man sjösätter någonting verkar skumt. Ungefär som att vara redaktör och säga upp sig när första numret av ett nytt magasin kommit ut. Vill man inte hinna få feedback och chansen att förbättra och förändra?

    Kanske dags att skaffa sig en ny namnskylt på jobbet, ”CAROLINA – HEAD OF SJUKSKÖTERSKA”. Så top notch!

    Tyckte endast det här inlägget var förlöjligande och onödigt. Har inga ”elakhetsglasögon” på mig (?) – endast sunt förnuft. Höj dig 🙂

    Har slutat läsa kommentarerna (som är en av anledningarna till att denna blogg är annorlunda) på de flesta inläggen nu, för det är 90% kommentarer om hur elak CamCam är mot allt och alla. Eller hur hon fjäskar för nån bara för att hon skriver något snällt…. mobbar den ena och den andra. Sjukt tröttsamt. Tycker verkligen inte att CamCam förlöjligar eller mobbar, men jag läser väl med samma glasögon som CamCam ?

      När man läser kommentarerna så kan man verkligen undra varför folk ens läser bloggen. Camcam är elak, skriver bara om bella, fjäskar för den ena och mobbar den andra. Finns ju andra bloggar att läsa om nu precis allt camcam bloggar om är fel…

      Jag gillar camcams inlägg men jag har nog också ”rätt” glasögon 🙂

        Haha ”krom”, så uppenbart att du svarar på din egna kommentar. Exakt samma sätt att skriva och du upprepar precis samma saker igen. Gulligt ?

          Nja, det finns de som kommenterar som inte kan formulera egenhändigt komponerade kommentarer. De tar meningar lite här och där och knåpar ihop så det ska låta ”bra”. Men det märks att det bara är plagiat. Det syns bland kommentarsfälten i alla bloggar.

          Oj ursäkta så mycket. Mitt misstag. Trodde det var ok att hålla med andra som kommenterade här. Men det är visst bara tillåtet att skriva om man har en annan åsikt än den man svarar. Eller vad menar du?

    Varför är alla så lättkränkta numera?

    Såg även på LinkedIn att hennes COO Stefan har lämnat Löwengrip Invest efter bara ett halvår, hon verkar inte så bra på att behålla personal direkt! Är väl ingen som pallar att jobba för henne särskilt länge…

      Spännande info! Han var väl den enda i hennes team som faktiskt hade erfarenhet. När han väl insåg vilket dagis han hamnat på så slutade han, antagligen.

      Där ser man. Nu undrar jag ännu mer hur hon är som chef ?

    Simon verkar vara riktigt härlig och jag tror inte han har någonting emot att vara nämnd här på bloggbevakning! Alla borde lyssna på hans podd! PÅRRPODDEN ?

    Hahah head of teddybjörning….jag trötthetsskrattar på ett lite orimligt sätt i min ensamhet.

    Men det jag egentligen skulle skriva var: jag blir nyfiken på VAD för slags operativ chef? Liksom, jag är operativ BUTIKSchef medan han är…chef i största allmänhet? ?

    Latest sports news headlines from India and world. Check out today’s most recent & up-to-date news coverage, videos & photos at thesportsrumour.com
    sports news

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.