Vem kan det vara?

Anitha Schulman:


Och så här fortsätter det en bra stund nedåt i budhistoriken.

Så här i mörkaste december går Musikhjälpen av stapeln – min bössa hittar ni här – och precis som många andra kändisar så anordnat Anitha Schulman och Ann Söderlund en auktion där de erbjuder sina tjänster som konferencier till den som lägger det vinnande budet.
Godheten vet inte gränser!
Men…
Om vi tar oss en närmare titt på budhistoriken så återfinns en namn som är allt för bekant. Anitha. Anitha med ”h”. Född 78.
Vilket sammanträffande!
Den man bjuder på är alltså Anitha Schulman – Anitha med ”h” – som bara råkar vara född 1978, och så är det någon typ av dubbelgångare som är inne och bjuder….
WHAT ARE THE ODDS??!?!?!

Det kan väl inte vara så att Anitha själv är inne och bjuder på sin egen auktion för att få den att öka i pris? Nä, det vore väl allt för tokigt, eller vad säger ni?
Eller är det ALLT för den goda sakens skull?

Tack för tips, Ingen!

61 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Alltså vem är anitha? Blev känd för att hon var ihop med calle som blev känd för att han var lillebror till alex som hade synts i tv lite? Och nu är hon helt plötsligt nån slags kändis? Eller? Aja xD

      Och bröderna Schulman blev kända för att deras föräldrar var kända. Och deras mamma blev känd för att hennes pappa var känd.
      Pappa Schulman blev känd för att han var vid tv och producerade Hylands hörna som blev populärt för att Lennart Hyland var känd och pratade fort. Osv 🙂

        Deras mamma hade riktig talang, de tal hon bland annat skrev till politiker var riktigt bra. Men hon fick aldrig något credd för det.

      Brukar gå till sådär när man blir ”känd” om man inte gjort sig känd på egen hand. Rätt vanligt förekommande ändå. Sen glömde du Katrin Z som blev känd pga att hon va gift med Alex…Schulmans ÄR kända så kom över det!

    Haha! Ändå fint då pengarna går till rätt sak!

    Men vad spelar det för roll, är väl bra att hon trissar upp priserna när det är for a good cause. Inget fan av henne egentligen men detta var ju bara bra.

      Budtrissning är förbjudet enligt Traderas regler.

      ”Att bjuda på familjemedlemmar, vänner, kollegor eller andra närstående är inte tillåtet.”http://info.tradera.com/sakerhetscenter/regler-pa-tradera/budtrissning/

    Om det nu är hon och ingen som kallar sig så ”på skoj” eller för att man faktiskt heter Anitha och är född -78 så tycker jag bara att so what. Årets ämne i musikhjälpen är så jävla viktigt och behöver så mycket pengar som det bara är möjligt.

    Ja vem bryr sig så länge någon pröjsar så kvittar väl det

    Jag har själv en auktion för Musikhjälpen och det står klart och tydligt i reglerna att man inte får trissa upp priserna genom bud och att ens auktion då kal plockas bort så det är bara att anmäla om man känner för det.

      Hoppas ingen anmäler 🙂

      Ska personligen skotta den person som överväger att anmäla, in i nästa vecka (och förbi julafton). Regler, fine. Men någon måtta får det vara.

      /Linda

        Kommer anmäla direkt, enbart för att se hur du ska infria ditt hot 🙂

    Hö hö, Calle Schulman har blockat mig efter att jag lajkat en kommentar där någon skrev att det såg roligt ut att Sandhrha öppnade presenten bakåtvänd ?

      Blev så nyfiken att jag sökte upp bilden på instagram för att se hur man öppnar en present bakåtvänt 🙂

      Oerhört intressant att man känner att ett så intimt och privat ögonblick måste visas upp på Instagram för en massa okända människor…

      Känns så himla tillgjort. Kolla Cartier! Kolla vilken toppenkille jag är!! Kolla vad kära vi är!

    Fnissar mest åt ”THE ODDS”… Grymt namn om Odd skulle starta ett band. ?

    (Förlåt för dålig humor men är övertrött).

      THE ODDZ om det ska vara dansband

    CamCam!! Du måste skriva något om det faktum att Daniel Redgert och Schulman-klanen inte längre följer varandra på instagram, något som hänt där? Puss hej

      Men vem ääär Daniel Redgert och vilket underligt efternamn och var äääär Marja med gräva i hålet kommentaren??

        Såg Daniel Redgert på Musikhjälpen där han promotade sin auktion ”bli ett PR-geni” eller likande. Finns det någon som kan förklara vad han gjort eller gör för att vara ett PR-geni? Jag vill ha fakta och tydliga resultat.
        Ingen annan som tycker han påminner om en ung Bard? Talar och rör sig likadant. Five med the creeps av någon anledning.

          Bard är väl bevisat både ganska rejält utbildad och intelligent – även om jag inte håller honom högt och han kastar ur sig jäkligt idiotiska kommentarer.
          Redgert är väl bara bekräftelsesökande, kändis- och pengak*t så det gör ont.
          För min del tycker jag det hela med R är att han är ”gjord”/skapad av Hanna och Amanda, inte att han gjort något vettigt för dem. Nåja, blir intressant att se vad som sker med honom nu när han inte längre är deras lilla maskot.

      Nu minns jag inte var jag hörde honom prata om detta, men han har iaf slutat på Daisy Grace för att att starta eget inom pr. Jag anade viss syrlighet i intervjun när han förklarade varför och vad. Minns att jag tänkte att det kändes som det skulle kunna finnas en osämja mellan honom och syrrorna. Annars hade han väl tackat dom i intervjun och poängterat att det inte var dålig stämning osv.

    Dasha har inte fått ett endaste bud på hennes lägenhet så nu måste de ha en ny visning på söndag:

    https://www.erikolsson.se/bostader-till-salu/OBJ13515_1607852193

      Monas Universum också! Hon kom på att det var dax att sänka priset på mögelvillan.Tror dock inte det hjälper…sänk till 13 milj då kanske hon har en chans…

        Är det på allvar mögel i villan?

        Vem f*n vill köpa Monas mögelhus ?? ??
        Haha jag tror hon bitit sig själv i arslet när hon pratat om sina problem med huset.

        Kaaaaaaarma!! ?

          Inte bara att hon har öppet pratat om alla problem rörande huset, det framgår även ett och annat i besiktningsprotokollet…

          Min far är en byggnadsingengör, började sin karriär i början av 70-talet och jobbar på konsultbasis nu när han är pensionär. Han har stenkoll på allt som rör husbygget, hela processen. Jävligt kunnig. Jag läste valda delar av besiktningsprotokollet för honom och han sa att baserat på det han hört skulle han aldrig köpa det huset. För mycket fel som kommer att kosta mycket att fixa + alla ev. fel som dyker upp först när man börjar undersöka grundligt/börjar fixa.

          Maja som hatar Mona men ändå läser hennes blogg så aktivt. Du tror inte att de åtgärdat eventuella problem med huset inför försäljning eller sänkt pris pga eventuella problem? Du tror inte att hus besiktigas inför försäljning? Har hon verkligen sagt att det är mögel i huset? Fint hus iallafall kunde man se på Hemnet. Inte så lätt alla gånger att få hus sålda.

            ”Du tror inte att de åtgärdat eventuella problem med huset inför försäljning”

            Nej. A) en del av problemen är så stora att det skulle kosta en liten förmögenhet + massa tid att åtgärda dem, b) det finns så mycket problem med huset att de omöjligen har hunnit åtgärda allt + de kostar fortfarande massa pengar att göra det.

            Att de sänkt priset med 2-2.5 (?) miljoner kr är inte tillräckligt med tanke på skicket på huset, imho.

            ”Du tror inte att hus besiktigas inför försäljning?”

            Jo, de har dom även gjort. Och det finns massa problem som tagits upp på besiktningsprotokollet + det ev. finns ytterligare problem som man inte kunnat undersöka närmare vid besiktningen av en eller annan orsak. Dvs. det kan finnas ytterligare problem men det kräver en noggrann undersökning för att se om det finns ytterligare problem eller inte.

            ”Har hon verkligen sagt att det är mögel i huset?”

            Vet inte vad hon har sagt men enligt besiktningsprotokollet finns det mögel (under källartrappan), lukt (i källaren) som besiktningsmannen förknippar med fuktrelaterade skador och risk för fuktrelaterade skador (mögel- och rötskador) på flera ställen.

              Har Du varit och undersökt huset? Tänk att Du kan veta alla problem och hur stora kostnader hmm. Det KAN finnas flera fel om man undersöker grundligt?? Ja du det KAN det finnas i många hus faktiskt. Vi sålde ett hus där det var en del fukt i källaren, inga större problem, lite fukt är vanligt i källare särskilt i lite äldre hus. Så är det! De har ju renoverat en hel del iaf ju eller hur! Jisses.

                Är det Mona eller varför blir du så upprörd över hennes vägnar?

                Jag säger det igen: om du läser besiktningsprotokollet (och öht förstår vad du läser), ser du att det inte handlar om några småproblem utan problem som kommer att kosta massor med pengar när de åtgärdas. Man behöver inte åka dit för att kolla huset själv, det räcker att man läser besiktningsprotokollet som en fackman har sammanställt efter en undersökning. Att det kommer att kosta mycket pengar att åtgärda allt som påpekats i protokollet är inte så svårt att fatta om man är den minsta insatt.

                Så du får gapa hur mycket du vill, det ändrar inte faktumet att huset har mycket omfattande renoveringsbehov som kommer att kosta mycket pengar och det finns redan konstaterade fuktskador på huset samt risk för dem. Om du hade läst besiktningsprotokollet/förstått vad det står i det om du läst det, hade du sett att mögel/fukt på källaren är bara ETT problem som finns med huset och inte det största problemet som finns med huset. Du hade också förstått att de finns fortfarande massa saker som INTE har åtgärdats.

                  Ojdå…Nej är inte Mona och har inte läst något besiktningsprotokoll, men då finns ju det så det är väl bra då för potentiella köpare så de kan se och vet om det finns saker som behöver åtgärdas. Var du spekulant eller varför detta intresse för besiktningsprotokoll och om det finns fel i huset? Det är väl ett gammalt hus? Fullt normalt eller iaf vanligt att det finns mer el mindre fukt i ett gammalt hus källare, du kan nog inte hitta ett hus som är 30 år eller mer som inte har minsta fukt i källare, det blir så. Vi hade fukt i vår källare och det upptäcktes vid besiktning, hade inte en aning el misstänkt det alls innan men det gick att sälja trots det. Monas källare dessutom (om jag förstått rätt) är väl ingen bebodd källare utan mer förråd och pannrum och dylikt och då har inte fukt/mögel lika stor betydelse. Vet inte varför ni bekymrar er så över Monas hus är väl mer hennes problem och eventuella köpare.

                    Läs protokollet och sluta tjata om fukt i källaren. Som det står ovanför:

                    ”Om du hade läst besiktningsprotokollet/förstått vad det står i det om du läst det, hade du sett att mögel/fukt på källaren är bara ETT problem som finns med huset och inte det största problemet som finns med huset. Du hade också förstått att de finns fortfarande massa saker som INTE har åtgärdats.”

                      Varför tjafsar du själv? Jag anser inte att jag tjafsar. Varför skriver du inte här vad det stora felet/felen är då?! Å andra sidan är det väl fel på allt med Mona enligt dig/er som t ex när Mona var på välgörenhetsresa och skrev att det luktade illa hemma hos en dam som de besökte ja då var det ett jävla liv på er här om hur hemsk Mona var fyy vilken vidrig rutten människa. Tänker ni lika när Aschberg och Mia Parnevik säger att det är äckligt och luktar illa hemma hos dem som de besöker på en serie som går på trean nu? Nej tänkte väl det. Tycker det gått till överdrift hur ni ska hata på Mona. Gamla hus har alltid mer el mindre problem, så är det. Rör kan läcka, fukt förekommer mm. Så länge de inte har mögel i badrum, sovrum, kök och vardagsrum iaf.. Fint hus oavsett.

        Hon som dessutom påstod att de hade ett bud och sa att de inte skulle flytta just nu.

          Hon skrev nånting om att hade fått ett bud men det blev nåt krångel angående lånelöftet för dom som budade. Att lånelöftet drogs tillbaka eller nåt sånt. Men att de inte kunde köpa huset pga. det.

      Antalet omvisningar har ökat ordentligt sista tiden i Stockholm.
      Tyvärr händer det att det ibland inte kommer någon alls till omvisningar eller kanske bara några få intresserade.
      När marknaden är som den är säger det sig självt att köparna avvaktar och hoppas att priserna går ned ytterligare. I synnerhet de köpare som samtidigt inte är säljare på samma marknad.

      Vi vet. Du skriver det ett par gånger om dagen….

      …inte fått ett bud på SIN lägenhet! Om man skriver ”hennes lägenhet” syftar det på någon annans lägenhet.

    Är Katrin fortfarande tsm med senaste barnets pappa? (Vet inte vad han heter), för han har syns ej till på länge (på sociala medier tsm)

      Troligtvis inte. Catrin förnekade för ett tag sedan att det var slut mellan dem, men vi vet hur mycket hon ljuger om allt.

      Total förvirring, Katrin är en person och Catrin är en helt annan

        Jag menar Katrin, eftersom jag skrev Katrin och inte Catrin. Tack för att du svarade på min fråga.

          Andas, Sara. S syftade på Suss kommentar där hon stavade Katrin med C, inte din

      Är det Katrin z du menar så är dom tillsammans, han gillar bara inte att vara med på bild och är därför sällan med i hennes sociala medier. Hon tog upp det i hennes o bingos podcast för nån vecka sedan

    Asså blondybells give back – rubrik och en bild på hennes gapflabb? Och sen innehåller den ett sponsrat inlägg med rabattkod??? Sjukt…

    Allmänt känt att kändisar budar på varandras auktioner. Har en av programledarna för MH sagt.

      Fast på andra auktioner har inget med saken att göra. Detta råkar vara hennes egna auktion.

    Ann Söderlund snackade ner Anders Timell på deras podd för någon vecka sen angående me too grejen och hans tafsande osv. Men sen grattar hon honom på insta för barnet. Eh….seriöst. stå för vad du säger.

      Ann Söderlund och hennes vapendragare Anitha Schulman är väl båda två riktiga kappvändare? Allt för att få ha kvar sin plats i ” rampljuset”?

        Jösses..som det tjatades här om att de borde be Cissi och andra om ursäkt för vissa saker de sade, som vissa missuppfattade.. och när de gör det då är de kappvändare. Alltså orka.

      Men snälla Anonym.. nu har jag inte hört vad hon sa men hon kan ju liksom tycka illa om att han tafsat och pratat om metoo och trots det gratulera till att han har fått barn. Men nu får du ta och hata hata på Ann för det, skandal ju. Öh.. Suck.

        Om dom nu är polare så snackar man väl inte skit om personen ifråga. Och är dom inte polare finns väl ingen anledning att gratta. Lyssna på avsnittet. Jag hatar inte men gillar inte rövslickare.

          Man kan väl förakta en persons handlingar utan att nödvändigtvis förakta personen?

          Håller med hörde avsnittet. Kan tydligen inte stå för sitt ord. Patetiskt

      Patetiskt

    Jag chockad över att det är så tyst i alla stora mominfluencer plattformar.. Gabriella skriver om navelbråck,Paula matar ut julkalendersamarbeten och Margaux är tyst som en mus.. det här är väl ett perfekt tillfälle att använda sina medier till att hjälpa barn och det borde väl rent logiskt ligga de här kvinnorna varmt om hjärtat men det är väl inte intressant om de inte får betalt..
    Alla stora mammabloggare har verkligen sjunkit i mina ögon den här veckan..besviken är bara förnamnet.
    Hur kan man välja att inte göra något med så stora plattformar när det finns så små barn som 2 månader gamla bebisar som just i detta nu blir sålda och förgripna på..
    Camilla kan du snälla forska i om det finns en enda mammabloggare som ens nämnt årets viktiga ämne i sina kanaler för jag tappar verkligen hoppet när jag letar igenom inlägg och instabilder..

    Nu verkar det stå ett annat namn i budhistoriken… var ”Wahländer” ett lite anonymare nick kanske? 😉

      Man får inte byta alias när man är med i en pågående budgivning.

    Är det någon som vet varför det är så många som tar ett kort när de biter sig i tungan sådär som tjejen till vänster? Jag förstår liksom inte, är det gulligt på nåt sätt ? Sötare än ett vanligt leende liksom? Hjälp mig lösa den här gåtan ! 🙂

    Latest sports news headlines from India and world. Check out today’s most recent & up-to-date news coverage, videos & photos at thesportsrumour.com
    sports news

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.