Ringshopping

Katrin Zyto:

 

Imorgon är jag helt ledig. Jag tänkte att jag ska gå ner på stan och köpa en julklapp till mig själv. Jag vet precis vad jag önskar mig, en diamantring som jag hittat. Är det fel att köpa en svindyr ring till sig själv om man inte har någon annan som köper den till en?//Katrin

Katrin gästbloggar på Magdalena Graafs blogg då hon är iväg på hemligheter och Katrin ställer frågan om det är okej att köpa en svindyr ring till sig själv om det inte finns någon annan som kan göra det åt en.

Jag har två frågor:

1. Är det okej att göra det?

2. Varför kan inte Katrins kille Alex köpa henne en ring? Är detta hennes sätt att berätta för världen att hon är singel?

Jag vet i alla fall vad Bella hade svarat på fråga 1. 🙂 Hur många ”powerringar” har hon inte vid det här laget?

Tack för tips! 

 

67 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det står ju inte att ingen KAN köpa den till henne, bara att ingen gör det. Jag vet ju inte om dom fortfarande är ihop men Alex kanske inte tycker det är värt att köpa svindyra ringar bara.

    Alltså bilden på Anders Timell nedan i artikeln om att han lämnar radion ???. Den som lagt bilderna har inte mycket till övers för honom

      Menar du Martin eller finns det en osmickrande på Anders med?! 😮

        Kom upp en med systemetkasse nu när sidan laddade om… heh.

          Ja jäklar vilken passande bild, där fick de till det – han ser lite deppig ut och har en systembolagpåse bredvid sig och så texten AT lämnar Mix megapol… vi får hoppas att han inte super ner sig iaf och att det håller med tjejen och att allt är bra med barnet. Hata mig inte nu please.

      Nöjesguiden har humör! Artikeln ”Välkänd krogprofil får sparken efter sexuella trakasserier” ligger ihop med ”Anders Timell lämnar Mix Megapol”. Plus i kanten för den osmickrande bilder på Lotta Bromé.

    Jag trodde aldrig att jag skulle kapa en tråd men nu gör jag det. Har provat på Familjeliv redan och vet inte var jag ska vända mig.

    Jag undrar om någon känner till någon salong i Stockholm som utför behandlingar med snigelslem? Och vilka märken är bäst?

    Tack! 🙂

      Vad i hela. Snigelslem?? Är det något modernt kodord man bör känna till?

        Men alltså haha, det är ju den senaste super-ingrediensen i ansiktsmasker och krämer.

          Senaste? Det har funnits hur länge som helst.

      Är det på riktigt snigelslem? Herregud människan har verkligen inga gränser för att utnyttja de stackars djuren ?

        Är det okej om jag plockar upp mördarsniglarnas slemspår som dom lämnar efter sig och kletar i ansiktet? Är det oetiskt?
        Spanska skogssniglar ska dessutom inte ens finnas här, så man rekommenderas döda alla man ser. Det gör jag gärna.

        Läser detta, det skadar inte sniglarna:

        ”Snigelsekretet som Mizon använder i sina produkter utvinnss i snigel-vänliga laboratoriemiljöer där sniglarna får krypa runt fritt och producera sitt hudnyttiga ”slem”, inga sniglar kommer alltså tillskada. Sedan samlas, renas och pulveriseras snigelsekretet innan den används i deras anti-aging produkter.”

          Låter som att man dragit vinstlotten i sniglarnas livslotteri om man får jobbet som slemproducent. Jmf random snigel som slaktas med trädgårdssparde, i alla villatomter landet runt.

            Tove den var bra ?

      Varför inte åka hela vägen till Sydkorea istället och skaffa galla som de dränerar björnar på när du ändå är i farten?

        För att hon vill ha snigelslem och inte björngalla. Det framgår i hennes kommentar.
        Men du kanske ska åka till Sydkorea och protestera mot björngalla. Rimligtvis gör du då mer nytta där än här med din kommentar.

        Gud..känner verkligen att jag måste tillbaka till Seoul och shoppa. De har så jävla bra aktiva hudvårdsprodukter till bra pris.

        Tack för påminnelsen!

      Bland det roligaste jag läst snigelslem ??

    Som svar på fråga 1 säger jag: ja naturligtvis, klart man får köpa vad man vill för sina egna pengar!

    Svaren på frågorna under punkt 2 är: han får köpa vad han vill till henne för det är hans egna pengar. Om detta sedan är hennes sätt att klaga på att deras förhållande inte är seriöst nog så bryr jag mig faktiskt inte ett skvatt. Man kan visa sin kärlek/självständighet på många sätt.

    Om det nu är så att någon vill ha en svindyr ring/ett frieri av sin kille/sambo så är väl det bästa sättet att säga det direkt till killen ifråga istället för att komma med vaga hintar i en blogg som läses av en massa kärringar.

    Killar och tjejer pratar ofta olika språk och det kan inte bara vara en persons ansvar att förstå vad den andra menar. Ibland tror man att man är hur tydlig som helst fast man inte är det.

    Prova med ett ”varför vill du inte gifta dig med mig/överraska mig med en svindyr ring/visa din kärlek”?

    Du kanske blir förvånad över svaret, eller inte.

    Skiter fullständigt i ringköp ??

      Jahapp.

        Ha orkade inte tänka på ringköp, när man nyss kollat nyheter, ang senaste gruppvåldtäkten i Malmö, så förbannat sorgligt ? att det sådana odjur går lösa ?

    Självklart kan man göra det! Så gammamodigt att mannen SKA köpa ringen, det hör det förgångna till. Vill man ha en ring – köp en ring!

    Klart man kan köp en ring till sig själv om man vill ha en! Man köper ju andra ringar och smycken till sig själv 🙂

    OT. Kan du se vilka kommentarer som fått flest likes camcam? Hade varit kul med ett inlägg som samlar typ årets 10 bästa kommentarer. 🙂

      Lite kul om din kommentar skulle ligga i topp då hehe.

    Bella har slarvat bort alla ringar.
    Undrar vart de tagit vägen?
    Såg att Odd har en ny Jeep Wrangler så han har kanske sålt ringarna som han hittat när han dammsög?

      Haha ????

    OT men har NG gjort nåt med hemsidan? Att kommentera känns så mycket mer smoooth nu

    Det låter ju nästan som att det skulle vara slut mellan dem, men visst kan man köpa ring till sig själv.

    Klart man kan köpa en ring till sig själv ?

    Klart man kan. Av min sambo kommer jag aldrig få smycken för att 1. Han vägrar köpa smycken då han tycker det är onödigt och 2. han väger gifta sig då det är citat ”löjligt hittepå för att människor ska äga varandra”. Så istället köpte jag en ring för 32000 till mig själv i somras och graverade in barnens namn.

      Tycker att det var fint gjort av dig!

      Jag blev dock jättenyfiken (ingen aning varför), vilket finger har du ringen på och på vilken hand? 🙂

      Låter som att vi är tillsammans med samma karl. ?

      För han tycker det är onödigt, herregud! Hur står mat ut med en sån pajas!

        Jag tycker inte att han förtjänar att bli kallad pajas bara för att han tycker det är onödigt med smycken.

        För att man kan vara en fin människa trots att man tycker att ringar är onödigt kanske

    Klart man kan. Jag köpte just en ring för 11.000:- till mig själv. Har tidigare köpt en för 12.000:-. Har även vigselring för 50.000:- som är betald med familjens pengar så har ju ”betalat halva”.

    Folk är typ chockade över detta men för tusan min bil kostade 200.000:- ny och ingen av mina kollegor har en bil för under halvmiljonen tex.

      Märklig sak att bli chockad över men det handlar om hur märkligt människor resonerar kring pengar. Om du hade köpt en resa för 11.000 kr och sedan ytterligare en resa för 12.000 så hade INGEN blivit chockad eller reagerat.

      När jag kom till jobbet med min mest exlusiva klocka blev alla också jättechockade. Samtidigt hade en kollega bokat en 3-veckors resa till Thailand över jul och nyår för ungefär samma belopp?!

      Upplevelser i all ära, men klockan kommer jag att ha resten av livet (eller kan sälja för nästan fullpris eller t.o.m med vinst, beroende på efterfrågan och samlarvärde).

        Jag skulle aldrig känna igen en svindyr klocka ?

          Man har olika intressen. Själv jag ser ut som ett frågetecken när folk diskuterar bilar och slänger ur sig att de har en ”rs 6 turbo g4” eller liknande och jag ba ”Mmm, jahaja” 😀

    Varför ska man vänta på att någon köper en ring till en? Heja Bella å Katrin!

    Hörde att det är slut mellan Katrin och Alex. Men ryktet kommer från en av de unga tjejer hon utnyttjat som gratis arbetskraft (en så kallad ”praktikant”) så jag kan inte uttala mig om sanningshalten.

    Samtidigt, varför ljuga om en sådan sak? Finns ju annat att dra igång rykten om för den som bara är ute efter att sprida skitsnack.

      Hon skriver ju i Maggans blogg om Alex som sin kille, så har svårt att tänka mig att det är slut då.

        Skriver Katrin det så måste det ju vara sant. Eller så har de krisat men lyckats lappa ihop det igen? Katrin är ju inte den som skräder orden när hon är förbannad på någon så i stundens hetta…

        Fast var i Maggans blogg skriver hon om sin kille Alex?? Hon skrev om Alex sin exman däremot men om sin senaste Alex har jag inte sett, var har du sett det?

          Hon skrev om att vakna på natten och något i stil med ”min kille tänker så”… lär inte vara Alex Schulman ?

      Lyssnade på en podcast när hon var gravid och de hade varit tillsammans i typ ett halvår och hon sa att det är helt omöjligt att det kommer ta slut mellan dem. Lätt att tänka så efter ett halvår, tuffare sen såklart.

      Måste erkänna att jag alltid tyckt att deras förhållande är märkligt. Man ser Bingo bra mycket mer och oftare än vad man ser Alex. Skillnaden är ju att Alex inte vill synas men det framstår ibland som han inte är med överhuvudtaget på saker. Nä det är nåt konstigt med det.

        Fast det där tog Katrin och Bingo upp i sin podd, d.v.s. att så många undrar var Alex håller hus när de gör saker ihop och att folk inte fattar att Alex ofta är med bara att han inte vill vara med på bild eller bli omnämnd. Det är väl inte så svårt att fatta?

          + att Alex ofta är utomlands i jbbet och reser!
          De ska ju nu innan jul åka till Thailand allihopa…!

    Klart man kan köpa en ring till sig själv. Fick en hel drös med pengar när jag tog studenten och bestämde mig för att för dessa skulle jag köpa en ring till mig själv. Väldigt nöjd med det inköpet

    Jag har köpt en diamantring till mig själv en gång. Varför skulle man inte kunna? ??

    De är inte skrivna på samma adress enligt ratsit. Men det kanske alltid varit så.

    Alex följer inte Katrin på instagram heller.

    Har Alex ngt IG?

    I senaste poden ”mitt i livet” berättar Katrin att när hon ska flyga skickar hon sms till Bingo och ber honom ta hand om Falke om hon dör (de talade om dödsångest), konstigt att hon inte ber Alex ta hand om Falke.

      Och säger sist i poden att hon har yttre saker som påverkar henne negativt just nu, de kanske har separerat?

      Fast det skrev hon ju bara för att hon och Alex satt på samma plan (till Tokyo) så då skulle de ju båda två dö vid en ev. krasch. Så detta inte konstigt

      Men de va ju för att hon och Alex var i Japan tillsammans då!! ahh

        Åh!! Tack för klargörandet! ? ingen anledning till frustration S, du kan bara förklara utan irritation?.

    Katrin flög ensam till Tokyo och mötte upp Alex som redan var där. Så att hon messar Bingo före Alex när det gäller Alex barn är ju lite mysko..

      Men en fråga till, var Katrin o Alex i Japan utan sin 9 månaders bebis???????!!!!!! Eller var Alex redan där med bebben och hon kom sen? För annars, faktiskt sjukt att åka så långt från sitt spädbarn, då förstår jag om hon fick panik.

        Alex va där på jobb och bebisen stannade hemma i Sverige med nanny/släkt antar jag. Bebisen va inte med på resan iaf.

        Hon var väl inte borta särskilt länge, Camilla Läckberg och Simon åkte ju också bort på längre resor flera gånger under Pollys första år och senast förra veckan, men nu är hon ju 1 1/2 år.

          Ojojoj, om det är det priset man får betala för att hålla kärleken vid liv med en ung älskare håller jag fast vid min karlslok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.