Bella och superkraften

Blondinebella:

Intervjun kommer från Amelia och tillhör dem.

Inte nog med att hon redan kallar sig för Sveriges Oprah Winfrey – nu ska hon tydligen också bli en kvinnlig Richard Branson.
Jag säger då det… Skönt att Bella har en hel massa superwomankraft på lager i dessa sjukdomstider då Gillis drabbats av vattkoppor och Salsan av kräksjukan.
En annan hade kanske velat kasta in handduken och beklaga sig lite, men inte vår superwoman-Bella, inte…
Hon torkar kräks med den ena handen, svarar på mail med den andra och kör en livesändning via Kry-appen med hjälp av fötterna!
Vilken kvinna hon är!

123 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Cringe på det här… ?
  Hon verkar sakna självinsikt.

   Hela den här intervjun skriker: Ge mig uppmärksamhet! Få mig att framstå som något jag önskar att jag vore!

   Det är verkligen helt sjukt. Jag blir på riktigt rädd av henne och vad hon tror.

    Tydligen är hennes superkraft också något som orsakar bristande självinsikt. Vet inte riktigt vilken diagnos som är relevant – eller så är hon smart och kör ”all in” så länge det håller med målet att komma på grön kvist. Jättegrön kvist… Det som motsäger detta är det slösaktiga och omogna val hon gör.

   Fyra rätt lika bilder på sig själv enbart säger rätt mycket

  Jag hoppas att hon är felciterad och inte har sagt ”jag är vegan”.

   Håller med. Blir förbannad.

    Antingen begriper inte Bella vad vegan betyder eller också använder hon ordet på sig själv för hon vet att det retar upp folk och hon får kommentarer och uppmärksamhet.
    Har man äkta pälskrage och använder skor och väskor av riktigt skinn kan man inte vara vegan.

     Haha orka

  What’s the deal med scarfen i hästsvansen på varenda bild nuförtiden? Östermalmstant lvl 9000, är det nästa heta look?

   Japp! All over the place..! Och perfekt som alternativ till oetiskt löshår…

  Soft att lägga upp hela deras artikel sådär.

  Har du sett att head of everything, dvs emma har slutat? Bella har lagt upp en bild på instastory för ngn dag sedan och tackat henne för samarbete

   Old news.

   Bella meddelade redan för kanske två månader sedan att Emma skulle starta eget.
   Synd dock att Emma inte hann slutföra jobbet med nya bloggplattformen för den fungerar inte särskilt väl ?

   Tror faktiskt inte Emma slutat för att starta eget 4 månader efter hon fått ny titel och tjänst på Löwengrip Invest, var ju bara någon månad sen hon blev intervjuad och det var världens bästa tjänst. Hon har inte skrivit något om det själv på sin Instagram (eller om att hon slutar öht) och bloggen dog i augusti. Tror snarare det är något som Isabella sagt som ”damage control” och att det skurit sig på något vis, eller så är det plattformen/youtube-serien som spökar. Hur det än ligger till, så hoppas jag det går bra för Emma, hon verkar cool tycker jag!

    Tror samma, verkar märkligt att sluta precis när man sjösatt en stor satsning.

    Nej, jag tror inte heller att Emma slutade ”frivilligt”.
    Jag skrev att Bella annonserat att Emma skulle sluta för att ”starta eget” men det betyder ju inte att det var hela sanningen.
    Någon skrev väl här för ett tag sedan att Emma sökte jobb?

    30 oktober i Bellas blogg stod det:
    ”Förresten, jag älskar ju när mina medarbetare är med i intervjuer. Jag vill att dom ska se mig och bolagen som en trampolin att bygga sina egna varumärken på. På Elle.se idag kan ni läsa om Emma som började som Nanny hos mig och har idag tjänsten Branding och Business development. Emma tog fram min nya plattform som lanseras snart samt mitt youtube-koncept En fråga om framgång. Fantastisk skarp tjej. Nu är hon på väg och ska starta eget för att kunna hjälpa andra bolag med samma sak.”

     ..Emma kanske fick sluta pga intervjun som hon gav, där Isabella blev rätt kritiserad efteråt pga dåliga arbetstider osv?? För visst är det samma person …?
     Är genuint intresserad å skulle vilja veta lite mer om Isabella, liksom vem är hon bakom alla dessa perfekta ord? Finns det en annan person bakom den perfekta fasaden eller är hon så här?

  Tycker det är lite märkligt att kvinnan som intervjut henne är kvinnan som skrivit hennes senaste bok. Undrar hur Amelia reaonerade…

   Haha, ja men med Bellas spökskrivare så blev ju slutresultatet så mycket bättre än den där förargliga artikeln i DV av Martina Bonnier… Älskar ordvalen, ”en momprenör som har hjälp att strukturera upp tillvaron på hemmaplan”. Vem behöver journalistik när det finns reklam, heja!

  Fina bilder!

  Var nog en chock att komma hem från pjäxhjälp, lyxbutiker och tryffel och plötsligt ha två sjuka barn att ta hand om.

   Det är då som det lönar sig att vara vegan och besitta superkraften adhd ?

  återigen så är det här brott mot upphovsrättslagen. for f*ck sake.

   och nu efter mitt påpekande skrev du dit ”Intervjun kommer från Amelia och tillhör dem.” under bilderna…. men du måste fortf ha deras tillstånd att återpublicera hela artikeln med bilder och text i dess helhet.

   Samtidigt har vi fått läsa ett x antal inlägg om bloggare som inte reklammarkerar på ett korrekt sätt och uppmaningar om att man ska vara bättre insatt i laget som rör ens yrkesliv/ val av bransch ?

  Ligger Egoinas blogg nere eller är det bara för mig det inte funkar??

   Funkar inte för mig heller

  Om man vill bli sveriges svar på Richard Branson, en filantrop som skänkt åtskilliga miljoner och engagerar sig i människorättsfrågor världen över, bör man inte då ha något mer att komma med i kategorin ”give back” än en halvtaskig rabattkod?

   Gillar ditt nick OCH din slutknorr ?

    Ditt nick är inte så dumt det heller ?

  Fina bilder på Bella ändå! Typ jättefina.

  Snark…..WTF liksom?
  Här har ni en kvinna i skönhetsindustrin som ger tillbaka, MaryAnna Nardone (NY Skin Goddess)…..”For the last ten years, MaryAnna has given away free luxury to the women who deserve it most — the single moms, the resilient warriors of the common day battles: bills, sick kids, being pulled in multiple directions, lack of support, and sleepless nights. Her Angel Wings Project has earned her media attention, but more importantly, it has given her the chance to give back to the women who often never receive the recognition they deserve.”
  Att vara hemma med två sjuka barn är i min realistiska värld normalt, det är att vara förälder. Det finns mammor och pappor vars barn har cancer. Dom känner jag för.
  Undrar om en av Elaine’s senaste blogginlägg (Tidig kväll) var en lien pik till Isabella och andra bloggare? ”Jag kompenserar alla julklappar vi köpt genom att äta vegetariskt på julafton och dessutom köra en vit jul. Känns bra i magen och hållbart.”

  http://www.fargosisters.com

   På vilket sätt kompenserar en vegetarisk och alkoholfri dag för att man köpt massor av julklappar, på något plan? Dessa influensers har verkligen väldigt fantastifull inställning till hur man lever ”hållbart”. Man köper något ekologiskt och oups så har man kompenserat för en flygresa, många bäckar små!

    Hon har ju också skrivit om du bläddrar litelite längre ner på hon var väldigt sarkastisk med inlägget.

  …okej jag är ingen som ”bygger bolag” utan jobbar administration inom vården men så ursäkta min eventuellt dumma fråga;men varför måste hon sitta uppe sena kvällar med mail? Telefon? Vad är så vansinnigt viktigt?

  Sedan: Vegan? Måste vara fel: hon är ju inte det?

   *med administration, ska det stå. Jävla mobil som alltid strular väck ord osv

   Jag har två jobb (jurist och XX i killens bolag), jag sitter ibland till sena kvällar för att planera rättsmöten eller informera de anställda om något. Men Bella har typ 100 ”högra händer”, så vet inte vad det är som tar så himla lång tid för henne? Hon verkar ha ett otroligt lugnt jobb om man frågar mig. Hade gärna velat ha 10 assistenter som hade koll på allting åt mig.

   Inget konstigt när man driver bolag, man kan med lätthet jobba ihjäl sig. Det finns ALLTID saker att göra. Med det inte sagt att det nödvändigtvis måste ske mitt i natten men visst händer det med diverse deadlines osv.

    Jag jobbar som lärare och kan också med lätthet jobba dygnet runt, det finns Alltid ngt att göra, men inte behöver jag ”skryta” om det som isabella gör. Snarare rätt korkat, jag behöver återhämtningen på kvällen för att fungera nästkommande dag (med hämtning, lämning på fsk, handling, matlagning, inga raster osv). Men om jag under min arbetsdag kunde luncha med mina kollegor, typ planera över en härlig lunch på någon fräsig restaurang, få håret fönat innan jag kickar igång matlektionen ja, då hade jag nog haft mer energi kvar till jobb på kvällen.

     Mattelektionen* ??

  Orkade inte ens läsa intervjun. De korta raderna mina ögon föll på var tillräckligt. Bah! Trams!

  Imponerande, mentor åt tusentals kvinnor i Saudiarabien, inte dåligt.

  Kolla in dagens tävling på Andrea Brodins blogg wow!

   Men snälla..

  Ursäkta hur kan hon ha 45 anställda och inte komma ihåg folks namn eller arbetsuppgifter. Eller vem som gör vad. Vad är det för syn på ledarskap…

   Eller hur…på gymnasiet kunde man alla i klassens namn plus parallellklassens, plus alla snygga killar på skolan osv. Dessutom höll man reda på vad alla i skolan gick på för program…45 pers asså seriöst?

    Jag tror att Bella ser människor som medel för att nå dit hon själv är på väg. Att lära sig namn på någon som ändå troligen snart säger upp sig och i övrigt verkar betydelselös är förstås ett slöseri med Bellas värdefulla tid och energi.
    Hon har uppenbart inget människointresse om det inte gynnar henne själv för stunden. Bl a därför som Bella är en så dålig intervjuare – jämförelsen med Oprah Winfrey är därför skrattretande för Bella saknar både empati och genuint intresse för andra människors liv och känslor.

    OJ, höll du reda på så många? Jag kunde knappt någon i parallellklassen, ännu mindre andra programs elever och vad de höll på med. Så jag förstår Bella precis!!

   Det är ju tack vare hennes ADHD-superkraft hon inte kommer ihåg namnen!

   Låter som en tråkig vänskap på egna villkor endast, alltså inte så djup. Men alla fungerar vi olika och hon har väl tillräckligt med social interaktion via jobb och kollegor.

   Hade velat höra Odds sida av allt detta lite. Hon är så väldigt öppen med det, undrar om han är okej med det eller låter det fortgå för det drar in pengar = mer pengar till Odd i form av… vad kallas det nu när en förälder betalar den som har huvudsakliga vårdnaden av barnen?

   Ser egentligen inget fel med att hon har tillsynes storslagna mål – men får en dålig bismak i munnen när hon jämför sig med personer som visserligen har stora företag men som även ger tillbaka och visar omtanke på ett sätt vi inte sett hos Bella. Hon kanske inte tar tid med det i den bolagsexpanderande fas hon befinner sig nu i. Hade hon inte en vision om att starta nåt välgörenhetsprojekt för ensamstående mammor btw? Vad hände med det?

    Du menar att Odd får underhåll av Bella för att han fortfarande drar ett tyngre lass med barnen än Bella?
    Tja, varför inte? Det är ju Bella som har pengarna och gärna köper andras tjänster så hon kan smita iväg med sin Hamster eller vad han nu heter.

     Nej säger inte att det är så men tänker samtidigt att det är märkligt att han verkar tycka det är ok att hon brer ut så om deras äktenskap och skilsmässa. Om hur det var hennes val, hur mycket bättre hon har det utan honom (som att han var ett medvetet hinder i hennes karriär som hon var tvungen att göra sig av med) då han inte stöttade henne etc. Det kan ju absolut vara sanningen men det finns ju två sidor av ett mynt och oftast när hon uttalar sig reflekterar det negativt på Odd, om än något diskret. Det är väldigt mycket i hennes perspektiv, aldrig ”jag var inte heller lätt att leva med som en partner. Jag var inte tillräckligt där för honom medan han gjorde diverse uppoffringar som inte jag var beredd att göra tillbaka” <— nåt mer sånt där nyanserat hade ju känts mer sanningsenligt och samtidigt gett honom respekt i hennes uttalanden. Och det är DÄRFÖR jag undrar om han får underhåll och därför håller flabben. Vad är självrespekt jämfört med pengar liksom 😉 Plus han verkar ju faktiskt ha barnen mer än vad Bella har. Hon byter ju ut diverse dagar mot resor osv hela tiden.

      här var Bellas inlägg om sin stiftelse btw:
      Jag behöver hjälp med en sak. Som ni vet så hade jag som mål att dra igång min egen stiftelse i år. Den ska nog heta Isabellas önskelista. Det är ett sätt för mig att ge tillbaka, på mitt sätt. Idag har jag ju Löwengrip Invest och tanken är att gå in i några bolag i höst men förutom det vill jag ha en stiftelse också. Jag har räknat lite på det och jag kommer nog att kunna skänka 250 000 kronor i år, en kvarts miljon. Visst skulle jag kunna ge allt till en organisation men först och främst så skänker jag redan pengar till välgörenhet varje månad ändå och jag vill göra något eget.

      Min plan är att hjälpa enskilda människor här i Sverige. Jag får idag så mycket mail från ensamstående föräldrar som inte har råd med födelsedagspresenter, vinterkläder. Kvinnor som överlevt cancer, maskrosbarn som kämpar för deras drömmar. Människor som för en gång skull behöver få unna sig själv något och inte bara hjälpa alla andra. Där vill jag komma in. Precis så som Ung Cancer gjorde under julen med deras önskelista. Varje gåva kanske inte kostar mer än några tusen kronor för mig men skulle göra stor skillnad i vardagen för någon annan. Det jag är rädd för är lite hur det kommer att mottas. Och att jag på något sätt får en allsmäktig roll där jag bestämmer vilka jag kan vifta med mitt trollspö framför. Det får inte bli fel. Det ända jag vill göra är att kunna hjälpa människor som hör av sig, dels ekonomiskt men också via mitt kontaktnät som är otroligt brett. Min tanke var att skapa en ny plattform dit man får söka och så väljer jag tillsammans med en kollega (kommer inte hinna läsa allt själv) ut vilka personer stiftelsen ska stötta varje månad.

      Ju mer negativt hon snackar om äktenskapet samtidigt som Odd förblir tyst, desto mer positiv framstår han i mina ögon!

      #teamOdd

     Asså Hamster hahahahaha dog av flabb?

   Som lärare har jag ca 150 elever som jag kan namnen på och för vilka jag ska känna till kunskapsnivån. För att kunna ge betyg.

  Superpower… alltså, så trött på detta nu.
  Ja sån himla superpower i att flänga och fara och inte ens kunna/vilja ha ha sina barn HALVA tiden. O har sex dagar stup i kvarten och Sally är bara två år, ja det är en dödssynd att klaga på andras föräldraskap men fattar inte hur hon själv tänker när de är så små. Att man kallar detta för att ”kombinera familj och karriär” och bla bla bla. Vad exakt är kombinerat??

  Och sen alltid dessa intervjuver för olika tidningar med nästan samma typer av bilder, gäsp. Räckte efter typ en.

   Fattar ju att hon saknar sina barn på riktigt men det blir så dubbelt när hon väljer bort tid med dem till förmån för ”entreprenörsmiddagar” och resor med nya pojkvännen.

  När jag googlar Blondinbella får jag upp hennes blogg först av alla träff på google. Texten under är dock en kommentar som är kritisk.. får ni andra det med? Lite komiskt och dåligt med tanke på att man uppfattar det som intro till henne blogg/inlägg.. det är då följande jag får upp

  En tanke som slagit mig då Blondinbella talar mycket om uppoffringar i arbetslivet, så är kanske skilsmässan eventuellt en medveten lösning för att få mera tid till karriären? Skulle vara intressant att höra Odds …

   Ja det har hon väl mer eller mindre sagt att den var. Hon offrade familjelivet för att det saktade ner hennes karriär. Så jäkla galet att det känns som att hon är stolt över det valet. En riktigt powerwomen hade satt sin familj och sina barns bästa före jobbet. Tror dessutom inte att BB är oumbärlig för bolaget på det sättet att hon behöver vara på plats. Hon framställer sig nog viktigare än vad hon är. Pingis är chef och VD och behöver finnas på plats. Bellas jobb är att vara reklampelare samt prova olika produkter och bestämma vilka de ska börja sälja. Allt det är ett jobb som i mina ögon går bra stt kombinera med familjeliv. Men hon anser ju sig själv vara lite bättre än att leva ett ”tråkigt” familjeliv. Hon behöver lyx och flärd för att må bra.
   Någon skrev förresten längre upp att hon trodde att Bella genuint saknar sina barn när hon är borta, men det tror tyvärr inte jag att hon gör. I så fall hade hon varit noga med att se till att ha barnen och umgås med dem under sina dagar. Stackars barn!

    V ad är det du tycker är fel i valet att deras pappa umgås med dem mer än mamman? När det är tvärtom är det ingen som reagerar. Deras pappa är ju tydligen mer än kapabel till att vara en trygg och bra pappa, så vad är problemet i att Isabella strävar efter att nå sina karriärmål? Det är inte så att hon slänger sina ungar till höger och vänster utan de är med sin pappa.

    Tror folk misstolkar det jag skriver. När jag som person googlar på Blondinbella är en kommentaren som någon har skrivit det som kommer upp under headlinen Blondinbella.. det är även krass kritik.

    Exempel. Jag ska googla på kläder kvinna. Får upp Nelly först på Google. Nelly kommer upp som första resultat och ser ut såhär.
    Nelly.com
    https://nelly.com › kläder-för-kvinnor
    Nelly.com erbjuder kläder, skor, klänningar, underkläder och byxor från de ledande varumärkena. Hos Nelly.com finner du det senaste inom kläder online.

    Det är ju okej, eller hur? Men så googlar vi på Blondinbella och detta kommer upp..
    Isabella Löwengrip
    http://www.isabellalowengrip.se
    Om man går in på din blogg via Google , som jag gör. Söker på blondinbella. Då ligger någons kommentar direkt under adressen. Istället för kort info om dig. Inte bra, särskilt som det nu ligger en neg kommentar ..

    Så de har gjort något med alla kommentarer i bloggen så att hennes beskrivning på Google läser in kommentarer från bloggen.. igår var det kommentaren i min förra kommentarn och idag är det kommentaren precis ovanför..

    Ganska hysteriskt!:D

  Hon har mer tålamod när hon slipper tvätta och diska? Jag tror inte Bella har all denna hjälp pga att hon inte har tid. Jag tror att hade hon behövt hantera åtminstone disk och matlagning så hade hon inte pallat det psykiskt. Kanske hade hon stått och gormat åt barnen eller gråtit framför dem när maten bränts. Hon är duktig på att hålla en fasad men hennes babyboost avslöjar att hon är psykiskt svag i många situationer.

   eh asså som en ensamstående 4 barns mamma så JA man gormar åt barnen och gråter när maten bränns när man måste göra ALLT själv. så hade jag haft möjlighet och pengar till att få hjälp hemmet för att slippa låta delar av den mentala och fysiska belastningen gå ut över barnen så JA TACK.

    Kommentaren syftade väl mer på att det är skillnad att köpa sig ifrån allt tråkigt än att faktiskt klara av det. Power är mycket mer än pengar.

    Har själv 2 barn och drar stort lass hemma som mammaledig. Gormar oxå ibland. Gråter inte när bränns. Men när degen sviker ? nä men jag menade inte att man inte kan ha sämre dagar som mamma. Jag tog bara 2 exempel och menade att hon medvetet valt hemhjälp för att kunna hantera vardagen psykiskt snarare än fysiskt. Sen är 4 barn inte alls som 2 barn. Tanken av 4 barn får mig att nästan svimma iom jag redan med 2 känner mig slut. Sen har bella dem mindre än halvtid så hon bör i normalt fall kunna ha tålamod även om maten bränns.

   Rimligt att hon blir mer tålmodig dock, jag och min kille har bestämt att så fort vi har ekonomi ska vi ha städerska, matkasse, hemkörning av mat och jag har tittat på att lämna bort tvätt. Allt pga min ADHD. Även stöd av barnflicka vid eventuella framtida barn är givet. Just eftersom jag inte hanterar kvinnorollen och han är smått världsfrånvarande.

    Och du tycker det är en bra grund för att eventuellt skaffa barn?

     Du vet smarthetsgenerna behöver avlas på 😉 intelligenta människor skaffar för få barn. Vad är felet med resonemanget? Nå för att vara seriös jag har många vänner som jobbade extra som nannys under studietiden. Speciellt de som pluggade till förskole- och lågstadielärare och själv varit au pair i en vanlig medelklassfamilj utomlands där bristande fritids och förskoleverksamhet gjorde att det var en au pair som gjorde det möjligt för mamman i familjen att arbeta och inte vara beroende av sin man.

      Jag antar nämligen att det inte är städerska och matkassar du anmärker på då det inte har något att göra med föräldraskap.

    Jag har idag städhjälp, matkasse och hemleverans av mat. Om jag skaffar barn kommer jag definitivt ha någon som hjälper då och då pga vill också ha fritid. Har inte ADHD. Hatar bara att städa samt att handla mat. Det gör min pojkvän också. Så det har vi unnat oss. Förstår inte varför det skulle göra oss mindre lämpliga att skaffa barn som någon ovan påstår.

    Vet att det finns folk som ser ner på att man får hjälp hemma men det har jag aldrig riktigt förstått. Är man en sämre människa för det? Det är inte för att jag inte vet hur man handlar eller städar, det är helt enkelt en prioritering – och jag är medveten om mitt storia privilegium att kunna prioritera dessa saker, men det betyder väl inte att jag ska låta bli?

   Tycker dock lite synd om henne som missar den mysiga frustrationen av att slå in barnens paket själv.

    Haha, word! ?

   Ja antagligen MÅSTE hon ha den hjälpen för att det inte skulle funka annars. Odd var ju inte bara den som tog största ansvaret för hem och barn, han var ju också den som ”höll koll” på Bella lite så att hon inte fladdrade iväg alldeles. Personer med svår ADHD kan ha väldigt svårt att ”få ihop” livet och det kan krävas ganska omfattande stöd för att det ska funka (inte för alla såklart, men jag har genom mitt arbete träffat många som verkligen inte skulle klara sig utan stöd utifrån). För många kan det t ex innebära boendestöd, stöd med hjälpmedel från arbetsterapeuter och kuratorer osv, men Bella löser problemet med assistenter och hemhjälp eftersom hon har råd.

    Ja men asså jag tycker adhd-ursäkterna går för långt. Snart kommer man kunna ha ursäkt för att slippa göra prov pga adhd, kanske oxå slippa betala i kassan med ditt adhd-intyg? Ja adhd är en sjukdom men vaf*n hur gjorde man förr? Man var starkare i sinnet och hade bättre självkontroll. Nu lägger man sig lätt på golvet o förväntar sig hjälp direkt. Bella hade en otrygg uppväxt och DET formar henne till hur hon blir som vuxen och speciellt mamma. Jag växte själv upp med en ostabil förälder som kunde skälla för minsta lilla och märker att jag också beter mig så (lite mildare) fastän jag lovade mig själv att bli motsatsen. Men det kan man inte välja, man har det djupt inrotat…

     Kraven på människor var lägre förr, hemmafruar som skåpsöp och tablettmissbrukare. Det gick att sluta skolan med mellan 6 och 9 års skolgång med medelmåttiga betyg och börja arbeta. Ditt hem behövde inte vara instagramvänligt osv.

     ADHD är ingen sjukdom. Det är en funktionsnedsättning. Du kanske vet skillnaden, men många gör det inte.

  Annorlunda inställning att tänka att kravlösa relationer är bra relationer. För de flesta är det i relation till andra som man utvecklas och växer och det kan ibland kräva både konflikter och krav, man jobbar sig igenom det tillsammans liksom.
  Är sp trött på den här typen av intervjuer och texter om ”kvinnor i karriären”, de blir så stereotypiska, och den där beundrande tonen, brrr. Det är inte världens bedrift att bolla jobb och ungar, det är vardag för de allra flesta föräldrar.

   Ja det jag menar också, alla människor med jobb och barn kombinerar väl dessa på nåt sätt. Om man sen inte heller tar sina barndagar så har man väl inte kombinerat alls egentligen utan bara valt?
   Men så mycket floskler som inte genomskådas tyvärr och den där beundrande tonen som sagt; BRR.

  PS. Momprenör ? DS.

  Ok nu har jag läst igenom… typ inget som hon inte redan nämnt i sin blogg typ 100 ggr (fast förstår hon vill fortsätta tjäna pengar på det om hon kan).

  Lite roligt dock när hon skriver att hon blivit en bättre förälder då hon inte har Odd som backar upp längre… fast det har hon ju när han tar hennes dagar så att hon kan resa bort. Duh.

  Inledningen är dock hemsk ”Ur krisen föddes superkvinnan”. Och i nästa repotage skriver de väl om kvinnohälsa eller stress pga dåliga förebilder. Facepalm.

   Det enda jag tar med mig från denna intervjun – påstående om att Odd inte backar henne längre när det är exakt det han gör. Utan Odd skulle hon nog ha det rätt kämpigt. Eller ja, hon skulle bli tvungen till att resa mindre och spendera mer tid med sina barn.

  Bipolär superwoman

  Hon är 27 år
  Har två barn
  Har en omsättning i sina bolag som snart närmar sig större siffror än de vanliga av oss ens kan räkna till.

  Ska inte vi andra kvinnor backa och lyfta henne?

  Hon och hennes barn har säkert en relation som hon Odd har tänkt igenom. Hon älskar såklart sina barn. Hon har burit de i nio månader, fött dem

  Jag tycker att hon är beundransvärd som kvinnlig entreprenör och en stark profil ut mot resten av världen, från lilla Sverige.

  Backa starka kvinnor istället för att söndra

   Backa gör man väl när man håller med? Tårtbitar, ingen dötid, lyckligare än genomsnittet, äkta päls, mängder av flygresor mm kan bli lite svårstöttat. Klart hon älskar barnen förstås.

   Omsättningen nämns nästan dagligen så till slut tappar det ju sin imp-faktor.

    Faaan glömde pjäxhjälpen! Poppis grej år 2017. Eller inte!

    Ja den där omsättningen växer så det knakar.
    Och i samma andetag som Bella nämner 100 miljoner så rabblar hon sitt mantra Estée Lauder – en koncern som omsätter 100 miljarder kronor alltså 1000 gånger mer än vad Bellas ”imperium” rimligen kan omsätta närmaste åren.
    Och Estée Lauder-gruppen har tagit tre generationer och 70 år att bygga. Inte kommer Bella att ha det tålamodet, inte. Hon har inget som helst tålamod med någonting.

   Sofie! Menar du att man ska backa och lyfta henne enkom för att vi har samma kön? Det var det dummaste jag hört. Ska vi kvinnor backa och lyfta kvinnliga psykopater, pedofiler och massmördare också?
   NEJ! Man vill väl lyfta folk man tycker gör bra saker och är beundransvärda?! Människor med insikt.

   -som jag ser det är BB en fasad. En uppmålad bild och en stor lögn. En produkt för att kunna tjäna pengar. Hon säger det ena- gör det andra. Tycker alltid rätt, gör alltid rätt, hinner alltid med, väljer alltid det bästa osv osv. Hon inspirerar säkert många kvinnor men jag tror dessvärre att hon bidrar ännu mer till att tusentals unga kvinnor går rakt in i väggen. Hon ger en helt onyanserad bild av verkligheten, en ”image” som är omöjlig att uppnå även för henne själv. Och det finns ingenting beundransvärt i detta.

  Förstår helt ärligt inte hur den där jävla Bella resonerar. Jag blir så less. Har aldrig, och kommer aldrig nånsin kommentera hennes blogg, har dessutom bara följt henne senaste året men allvarligt??? Vem tror hon att hon är?
  Hon jobbar med att bli fixad varje morgon och äta lyxiga luncher och tycker själv att hon jobbar mer och bättre än alla andra? ”Människor är rädd att jag ska gå in i väggen men jag har lärt mig det där med återhämtning”. Jag fnyser, hittills i smyg men måste få skriva av mig mina aggressioner.
  Jag själv har jobbat 260 timmar i månader i tre år för att kunna köpa min egen lägenhet för 3 miljoner med ett lån på under 1 miljon. Det var 19-24 timmars pass (ej lagligt, olika arbetsgivare), UTAN RAST DÅ JAG KUNDE PIFFA TILL
  MIG. Och hon snackar om hur tuff hon är som pallar jobba så mycket när hon inte jobbar?? Sparade ihop för att kunna plugga tre år utan lån och kom in på utb och har precis gjort en termin, något slut och ibland ledsen. Så jämför jag mig med henne och kommer på hur bra jag är, för jag åstadkom något som våran egen Oprah (!) aldrig hade kunnat göra, med hennes präktiga lugna lunchade dagar. Jag är ledsen över denna kommentar men jag behövde få ur mig det till någon som ej känner mig. Haha. Tack.

   Fan vad grym du är! Jävligt bra kämpat! Men ta hand om dig❤ Hoppas du kan ta det lite lugnt snart, låter som du fan i mig förtjänar det.

   Du förtjänar verkligen en eloge. Grymt! <3

   Wow Linnea! Du är en riktig superwoman! Hoppas du njuter av din välförtjänta lägenhet nu och kan ta det lite lugnare ett tag. Kram!

   DU är definitionen av superwoman! Alla ni som kämpar på är det!

  Alltså, den som sminkade henne gjorde henne inte någon tjänst direkt… JÄKLAR vad mycket rouge, hon ser ju ut som en påskkärring!

   För du är säkert så snygg? ?

    Går du kvar på lågstadiet?
    ”För du är säkert så snygg?”
    När alla argument är slut.

  G-ä-s-p. Kan Bella inte bara flyga in i seriernas supervärld? Hon känns bara så.. förutsägbar?

  Bella är en inspirerande kvinna, hon är driven och verkar trevlig. Varför alla negativa inlägg?

   Du har förmodligen gått in genom fel dörr.
   Bellas fanclub har möte i lokalen intill. Heja!

   På vilket sätt verkar hon trevlig. Trevliga människor har kvar sina vänner länge.
   Hon är duktig och driven men på bekostnad av brist på ödmjukhet.! Det är kombinationen av många egenskaper som gör människor trevliga.

  Hon är alldeles för ego för att jag ska bli imponerad av henne och för mycket skryt om sig själv också.
  Jag gillar inte nyrika människor, det blir för mycket I längden.

  Det jag funderar på är hur hennes och Pingis fd ledord Economista går ihop med hennes nuvarande livsstil? För mig gör det inte det, men jag kanske har missat något?

   Hon försöker rättfärdiga det med att en economista inte nödvändigtvis behöver vara sparsamma utan att det handlar om att leva efter sina tillgångar. I mina ögon är hon verkligen ingen economista, en ekonomiska hade levt ett lite mindre lyxliv (men ändå inte snålt) och sparat mycket pengar och sen varit ekonomiskt oberoende efter typ 7 år, och kunnat dra ner på jobbandet och spenderat mer tid med barnen, samtidigt som ens anställda driver bolaget framåt så att man på sikt kan tjäna ännu mer pengar.

  Är så jävla trött på alla influencers som ska framställa ADHD till denna magiska gåva som gör dem bättre än alla andra.
  När det i själva verket är en daglig jäkla kamp för att hålla ihop livet för de flesta av oss med AdHD.
  Är så trött på att få kommentarer som skapat från dessa influencers framställande av ADHD.

  ”åh, har du adhad? Lyllos dig! då är du rätt pigg va?”

  Nej, jag är inte rätt pigg. Jag har ojämna energi nivåer som jag inte kan styra över själv. Jag kan också tappa bort mig mitt i samtal, bli distraherad av en gräsklippare och ibland kan jag inte sova. Så absolut lyllos mig.

  Slut på rant.

   Ja faktiskt. Har inte ADHD själv, men har jobbat med stödinsatser för personer med adhd, samt har flera i min direkta närhet med diagnosen. För de flesta jag känner är det en daglig kamp, det handlar om att kunna hålla i livets alla trådar och få ihop vardagen (sånt som faktiskt också Bella har men hon köper sig hjälp).

  Ja, jag blir lite less på det här superwomansnacket jag också. Alla har vi våra saker att kämpa med, eller mot, och de allra flesta av oss kallar oss inte superwoman för det.

  Själv har jag pluggat på universitetet en massa år, tagit doktorsexamen, fått barn och samtidigt drivit ett företag med anställda. Pluggat extra under mammaledigheten, börjat jobba heltid och startat upp ett till företag samtidigt. Varit vegetarian i 20 år. Och just ja, jag har varit kroniskt sjuk sen barnsben, legat på sjukhus till och från, lidit av depression och gått igenom 15 operationer under åren. Men superwoman, nej, det skulle jag aldrig kalla mig. Kanske om jag får tid att klämma in en hårföning på lunchen 😉

   Same♥️

   Men så är du säkert inte narcissist heller. Sånna finns lite härvar. Tyvärr sätts i princip 0 sådana diagnoser per år. Då de med störningen inte själva drabbas. Bara omgivningen. Att ha förälder med narcissism kan ge PTSD och är inte roligt.

   Stör mig dock på er som skriver att blondinbella skulle vara Bipolär. Eeeh va? Känner dolk som lider av detta. Att överdriva sina förmågor har inget med bipoläritet att göra. Att låtsas hålla på som en duracellkanin är ett av hennes marknadsföringsknep. Alltid någon hon kan imponera eller reta upp.

   Och där har vi en annan grej, hellre negativ uppmärksamhet än ingen alls. Syns man inte så finns man inte. Narcissism i nötskal.

  Allt är en fasad. Flera av bolagen har extremt dålig vinstmarginal. Bara för att man omsätter mycket betyder det inte att man går med vinst.Det man kan se på alla bolag är att det går ännu sämre för hennes ”sidekick” pingis. Kan även se att Bella inte står med på Flattered längre vilket verkar vara smart då deras siffror inte imponerar.

   På vilket sätt menar du att det går mycket sämre för Pingis?

  Med tanke på Bellas uppfattning om tid och att en månad anses vara en oändlighet i Bellas värld så undrar jag verkligen hur länge hon ”kämpade” för äktenskapet och relationen med Odd? Har en känsla av att Odd inte ville ställa upp på hennes ”spurtande” och det var tack och hej för Bella då. Det är ju såklart upp till henne men jag ställer mig tveksam till att hon kämpade i vanlig bemärkelse med tanke på hur hon brukar avsluta sina relationer väldigt lättvindigt. Jag tycker verkligen inte Bella är mer superwoman än någon annan kvinna faktiskt, som hon och en del som kommenterar verkar tycka, alla lever olika liv. Bella lever sitt och jag mitt och vi båda är precis lika mycket superwoman.

  ”jag jämför mig inte” det är väl ungefär det enda Bella gör?

  ”Jag gör, alla andra gör”
  ”Jag tycker, alla andra tycker”

  Väntar fortfarande på att någon fd vän/anställd ska ta bladet från munnen och tassla lite anonymt om hur hon är som vän/chef. Måste vara något som ligger bakom att relationer tar slut förvånande regelbundet. En del av dem läser säkert här ?

  Någon som vet hur/var man kan hitta deras försäljningssiffror eller resultat? Skulle gärna titta närmare på luftslottet.
  Har svårt att se att de skulle vara det snabbast växande skönhetsbolaget i Sverige..

   Bokslutssiffror finns på t ex ratsit.se och allabolag.se
   När det gäller Löwengrip Care & Color och Flattered så finns bara siffror t o m 2016.
   Bellas uppgifter för 2017 är bara hennes egna siffror.
   Löwengrip Invest gör bokslut per 30 juni så där finns siffror som är något mer aktuella.
   Om LCC är det snabbast växande ”skönhetsbolaget” är inte helt lätt att veta. Bella bryr sig inte om fakta utan säger det som låter bra (och är svårt att kolla). Som t ex ”1,5 miljon läsare” av bloggen – den som knappt går att läsa längre för den fungerar jättedåligt 🙁

  Kan hon snälla lägga ner att snacka om sin ADHD som något sååååååå bra och kraftfullt! Ja, det finns ett fåtal bra saker så som hyperfokus, men majorieten av den problematik som uppstår vid ADHD är bara ett rent helvete.

  Ingen julefrid här inte, dagens hack på Bella, God jul till Bella och barnen ??

  Har äntligen slutat läsa hennes blogg. Det är så befriande.

   Ja, den nya bloggplattformen kommer säkert att få väldigt många att sluta. Jag har själv inte orkat kolla mer än några enstaka gånger den senaste veckan så jag kommer förmodligen att nöja mig med att kika in här då och då och se vad Bella hittat på. Skönt.

  Jag känner inte Bella och är ingen psykiater så kan inte ställa någon diagnos. Det enda jag kan säga är att Bella har vissa narcissistiska drag och att dessa ofta genererar framgång i karriären och motgångar i privatlivet. Daniel Redgert är en annan person jag tänker på, han har byggt upp ett luftslott av ingenting och alla runt honom tror att han är gud för att han själv säger det. Jag fascineras av människans kraft att via ett enormt självförtroende få andra människor att tro att man är något utöver det vanliga och på så sätt nå enorm framgång i dagens sociala medie-samhälle. Jag känner en person med grav narcissism och det finns ingen som är lika framgångsrik som han. Men familjen lider oerhört.

  Tycker bara att det är så synd att vi har ett samhälle som verkligen premierar de här privat ganska besvärliga personlighetstyperna. De är som
  två-åringar som törstar efter beröm och bekräftelse, helt utan skam och självinsikt och tror att hela världen kretsar kring dem. Men allt bottnar egentligen i skam, som resulterar i en total skamlöshet.

   Vore intressant att veta i fall narcissismen ökat i vårt samhälle.

   Okej, det här var ju rätt lustigt, läs diagnostiseringskriterierna – huvudet på spiken liksom, de beskriver ju Bella rakt av! https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Narcissistisk_personlighetsstörning

  Sen annan sak… Varför måste Blondinbella alltid se ut som hon gör reklam för Canesten på alla bilder?

  ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.