Den supereffektiva Bella strikes again

Blondinbella:

Allas vår Superwoman vet minsann hur man maximerar tiden på bästa sätt och visar nu prov på detta på Instagram.
Man KAN hinna med allting i livet om man bara lägger manken till och inte slösar någon tid på att njuta eller bara ”vara” i nuet. Effektivitet är A och O i en Superwomans liv!!!
Lägga barnen – check.
Bada fem minuter – check.
Jobba och självtorka samtidigt så man hinner jobba maximalt mycket – check.
KLAR!

(Va? Kan man lägga upp bilder i efterhand? Nä, inte va? =)

Tack för tips, M!

72 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Man tröttnar när du driver om samma människa flera dagar i rad.

   Inte jag!

   Förutom inlägget igår kväll så har det inte skrivits om Bella på flera dagar.
   Tips – ta en vinterpromenad så hinner det nog dyka upp ett annat inlägg under tiden.

   Bella är väl den enda influencer som det är kul att driva med? Hon är själv en parodi så det är bara att returnera bollarna på volley 🙂
   Försök att driva med Kenza, Janni eller Forni får du se hur lätt det är!

  Jag tycker det är höjden av lathet att inte jobba i badet.

   Exakt! Dansmannen S kan väl hoppa i badet oxå så kan dom synka samtidigt.

  Blir inga fem minuters bad där inte. Badkaret är ju inte ens fyllt än… Fast å andra sidan, om hon bara badar i någon cm vatten kommer det ju gå mycket, mycket snabbare att torka sig sedan. Sådan briljant effektivitet har väl knappast skådats sedan Gunde Svan lärde sig att gå från fullt påklädd till nyduschad och torr på under 90 sekunder.

  I senaste inlägget, det om huset så hintar hon om att hon vill bo kvar några år innan hon köper hus med havsutsikt. Med Isabellamått mätt så är väl ”några år” snarare inom ett år.

   Sjö- eller havsutsikt på Lidingö kostar 20-30 miljoner så det vill nog till att många världen runt smörjer in sig i Bellas perfekta produkter:)

   Och för någon månad sen så ville hon ha en lägenhet igen då hus inte är hennes grejj….

  Men det äääär så ointressant när du trackar på sådana här saker, som bara grundar sig i att hon inte lägger upp direkt på insta stories.

   Okej.

   Så man får inte ha lite kul?
   Bella börjar inte gråta över lite skoj för hon tycker att det värsta som skulle hända henne är att ingen ger henne uppmärksamhet och att det plötsligt blir tyst omkring henne.
   Eller som han skrev eller sa Oscar Wilde:
   ”There is only one thing in life worse than being talked about, and that is not being talked about.”

  ”Unna sig” och ”det är jag värd’ är lika uttjatat som Superwoman. Bara lev utan att analysera?

  Ibland blir jag sååå fundersam över denna kvinna har aldrig riktigt gillat henne eller följt hennes blogg och fann henne pintrsssnt sina första år.
  Och nu när hon uppenbarligt byggt upp sig några steg på den ekonomiska biten bla vekar hon nästan tro hon är odödlig eller något?
  Skulle vara såååå intressant att få skrapa lite på ytan in i hennes hjärna och själ för och veta vem hon är och varför detta extrema behov växt fram

   För att inte ha följt henne sen dag 1 så verkar du pinsamt besatt sen dag 1.

   Kan tänka mig att det hänger ihop med att hon var i princip osynlig som barn. Hon har ju skrivit mycket om att hon fick klara sig själv, ta för mycket ansvar (som hon själv bedömer det), fick alltid packa sina egna gympapåse osv. samtidigt som hon var mobbad och kände sig utfryst speciellt på gymnasiet. Sen skapade hon ju en rollfigur i Blondinbella och i början var ju bloggen fiktiv… hon har sagt att hon hittade på ett liv hon inte hade. Det blev väl roligare och nu har hon svårt att släppa tanken på hur mycket bättre livet är med konstant uppmärksamhet, och hon skiter i vilken sorts uppmärksamhet det är.

    Rätt trist ändå, att hon har den uppväxten, och så i Amelia-intervjun nedan så berättar hon stolt hur hon lär barnen att klara allt själv. Tycker naturligtvis inte att barn ska bli curlade, men visst kan man hjälpa en två/fyra-åring att hämta ett glas vatten? Känns ju bara som hon återskapar sin egen barndom med en förälder att beundra och se upp till, men som inte riktigt är där för en, så man får klara sig själv. Svårt att bryta mönster.

     Ja, vi blir ju alla formade av vår uppväxt och de människor vi har omkring oss, på ett eller annat sätt och hon har själv skrivit, och nämnt i intervjun vad jag såg, att hon inte har så mycket självförtroende när det kommer till mammarollen. Ingen blir ju automatiskt supermamma bara för att man får barn, tror det flesta provar sig fram och gör sitt bästa, inklusive Isabella, men man är olika bra på att utvärdera och reflektera. Hon tycker ju inte om att reflektera (igen, enligt henne själv) utan kör mest bara och då blir det ju lätt på ren instinkt eller så som man tycker att det är ”roligast” att göra.

  Sluta med detta drev nu. Hon jobbar hårt vad är problemet?

   Haha fast hon jobbar ju inte så hårt. Hennes ”jobbresor” består av lite mingel, ”dagens outfit”, shopping och att besöka olika lyxrestauranger/klubbar.

    Som alla andra influensers då. Däremot jan jag tycka att tex hon och Kenza jobbar hårdare än vissa andra då de har bolag inom mode och skönhet till skillnad från många andra influensers som mest verkar resa och ta bilder på sina rumpor på instagram ?

   Snälla förklara hur hon arbetar hårt. Allt som inte är sömn är arbete för Isabella. De flesta egenföretagare jobbar minst lika mycket som Isabella, hon arbetar på att få mer bekräftelse, det verkar vara hennes huvudsysselsättning.

    Fast har hon någon gång sagt att ” Jag jobbar mer än alla andra som har eget företag ”? Har hon sagt att hon jobbar mest i Sverige? Nä. Att hon berättar att hon hellre jobbar och svarar på mail och sånt än tittar på tv som många andra gör är väl ingen big deal. Hon lever för sitt företag och det mesta hon gör är jobbrellaterat.

    Förstår inte varför man måste gnälla hela tiden.

  Flytta runt ett ljus …

  Fast hela poängen med Instastory är väl att ladda upp ”i ögonblicket”. Varför laddar man då upp gamla bilder?

   Många influencers känner ett behov av att dagligen höra av sig på Instagram. Man är förstås livrädd att bli avföljd och med färre följare följer svårare att få betalt för reklam.
   Har de inget nytt att kommunicera så tar det något från arkivet. Resor kan t ex användas som skafferi – plocka fram lite gamla bilder och blanda så läsaren inte begriper någonting. Var du inte i Rom och nu lägger du upp en bild från New York? Igår var du ju i Hongkong…
   Vanligaste sättet att smita är att göra en throwback – på torsdagar kan man t ex vara helledig genom detta påfund med TBT.
   Hur många bilder från bröllopet har Kenza lagt upp senaste halvåret? De flesta inläggen på Instagram från henne sedan bröllopet har varit skåpmat. Fusk!

  Åh vad roligt med blondinbella uppdateringar. Läser inte bloggen längre för vill inte ge klick men samtidigt så är man nyfiken på denna fantastiska superwoman. ?

  Blondinbella skriver att Odd har köpt hus i närheten. Kanske är gamla nyheter?!

   Att han var intresserad av att köpa hus har jag hört tidigare. Men inte var och – framför allt – hur. Minsta hus på Lidingö kostar ju 10 miljoner och utan medfinansiär är det svårt. Fast Odd har kanske hittat någon ny dam med fet plånbok?

   Är orimligt nyfiken på Odds nya liv! 🙂

    Jag med ??‍♀️

    Skulle gissa på att han lever ett helt vanligt Svenssonliv just nu. Jobbar 8h/dag mån-fre. Umgås med sina barn de dagar som är hans och bara lever rätt chill när de inte är där.

    Om man får gissa fritt och så ??

    /Också nyfiken innerst inne

     Ja, det är ju så man får möjlighet att köpa sig ett hus på Lidingö 🙂

      Han har väl tagit sig ett lån…

      Han fick kanske både en fin fallskärm (hushmoney) och underhåll från exfrun,

   Två radhus i Gångsätra har slutpriser under november.
   Ett har slutpris på 6,9 mkr, det andra på 6,5 mkr.
   Det låter som två möjliga objekt. Om det verkligen ligger i ”närheten” av Bellas hus. Annars är ju Lidingö stort.
   Vi får se.

  Tänker ibland på denna superpowerbetterthaneverybodyelse-kvinna.

  Jag tvivlar inte på att hon jobbar på ordentligt, men det är det många, många som jag. De flesta skulle jag till och med vilja säga. Hon varken sminkar eller ens väljer kläder (!) själv, hon lagar inte mat, hon städar inte, hon bokar inte sina resor själv, hon skriver antagligen inte i sina sociala medier eller någon annan stans heller, själv. Jag tvivlar på att hon lyfter fingrarna operativt öht, utan enbart jobbar strategiskt, vilket innebär typ möten.

  Tycker bara inte att det är SÅÅ himla fantastiskt att hon orkar öppna datorn på kvällen och vara på lite mail som hon inte hunnit medan hon var på SPA eller fixat naglarna där efter alla möten.

  Okej om hon skulle gjort någonting utöver det vanliga, men detta är ”bara” en driven ung kvinna som driver företag. Hon är inte unik.

  Och som sagt – tvivlar inte på att hon jobbar mycket men det är ju bara det hon lägger ner sin energi på, då är det väl inte orimligt att man orkar mer?

  Ber om ursäkt för ev svamligt inlägg.

  Jag tror Bella är som jag var förut. Livet går i 200 km/h, jobba som en dåre, vara social på kvällar och helger, hobby/intresse som också tar tid (i mitt fall var de trimma motorer), å sen kommer den dagen.. då man sitter i soffan å stirrar rakt ut å inser.. att de funkar inte. Väggen som vissa kallar de. Bryta ihop som jag kallade de. Knappt hunnit andas på några år. De är så de blir för dom flesta tror jag till sist

  hahah nej detta är ju jättekul, mer parodi på Bella! OCKSÅ, en undran, varför ger löwengrip care & color ut en massa produkter till småsmå instagramare? Flera i min hemstad som har kanske en sådär 1000-2000 följare (väldigt mkt wannabe-influencers) som lägger upp bilder på hennes produkter och skriver ”i samarbete med Löwengrip care & color”. Why?????

   Omsättningen går trögt i Sverige och apoteken har dragit ner på antalet referenser de säljer eftersom en stor del av sortimentet från LCC inte säljer alls.
   Varför skulle LCC annars behöva sälja produkter på Gekås?
   Det här med utlandssatsningarna är för att kompensera för att omsättningen inte längre verkar öka särskilt mycket i Sverige.
   Utan bred varuhusdistribution och fler kedjor blir det svårt för apoteken att öka mer. Vi får se om Åhléns kan ta in LCC på fler varuhus nu efter julhandeln – om resultatet blivit bra på de största varuhusen som nu tagit in LCC på prov.

    Finns LCC på Åhléns? Det slog mig nu att jag inte sett det där, men borde vara den givna återförsäljaren? Eller Kicks?

    Jag tänker att framtoningen för LCC, att det är ”bra för miljön, för känslig hud, svensktillverkat och med rena produkter” inte slår speciellt högt för medvetna konsumenter! Se allra flesta som letar efter rena, miljövänliga och icke allergena produkter väljer ekologiska produkter. Att slå sig fram på en marknad med dessa säljargument då det finns så otroligt många och mycket bra produkter som är ekologiska är för mig rätt verklighetsfrånvänt! De köpare som månar om dessa värderingar (som LCC säger sig stå för) väljer ekoprodukter alla dagar i veckan!

     *de allra flesta…

   Hon kanske kör en DW, vem vet?

   Det var väl en av hennes investeringar? Kommer inte ihåg vad det hette nu men det gick ju ut på att man skulle anmäla sig om man ville göra reklam för LCC i sina sociala medier för att de skulle få gratis exponering ute i landet. Kommer inte ihåg vad hon skrev att det var för minimum på antal följare för att man skulle kunna anmäla sig men det kanske var 1000 då?

     Ja, tack!

  Jag tänker på Isabella om så där 30 år… när hon sitter i sitt hus… nerlusad med pengar… och undrar vart livet tog vägen.

   Prince ea la ut på IG; ”money is numbers and numbers never end. If it takes money to be happy, your search for happiness will never end.”

   Tänkte på Isabella med en gång.

   Hon lever ju livet, hennes liv är rikt på många plan verkar det som.

  Det är väl klokt av henne att lägga upp ”badbilden” EFTER själva badet då hon förmodligen var ensam vuxen i huset med sovande barn. Skulle vara dumt att lägga upp allt i realtid när det funnits hot riktade mot henne.

  Jag är på riktigt nyfiken på hur Isabellas 40-årskris kommer att ta sig uttryck. Ni vet: ”Vad har jag hittills åstadkommit som verkligen är viktigt?” ”Var det här allt?” ”Vad lämnar jag efter mig?” ”Hur kommer mina barn att komma ihåg mig?” ”Var det här verkligen vad jag ville med mitt liv?”

  Fundersam kring Bellas produkter… Har endast provat torrschampoot och även om det luktade gott, så blev håret bara frissigt (i flera dagar efter!) och dagen efter hade jag eksem i hårbotten på de ställen jag hade sprejat. Hur är hennes andra produkter? Någon som har liknande erfarenhet?

   Enbart testat silverschampo/silverbalsam och hårinpackningen. Gillade inte doften på hårinpackningen, tyckte inte heller att den var bättre/sämre än billigare märken. Silverschampot var helt okej men ett från Schwarzkopf jag testat innan var det mer krut i. Kommer inte köpa hennes produkter igen då jag tycker de är väl dyra, har inte heller något ”problemhår”.

   Jag har testat serien för ansiktet och fick eksem och klåda av dem, så jag kan inte använda produkterna alls.

    Vet flera som drabbats av eksem av produkterna. Synd att de inte håller högre kvalité när de är så dyra.

   Jag älskar torrschampot! Doften och texturen, mycket bättre än de jag provat förut.

    Du är den första jag hört säga det tror jag…

     Jag gillar det också. Bästa jag provat. Och ansiktsrengöringen är grymt bra faktiskt.

   Har testat ganska mycket av LCC just av nyfikenhet. Hudvårdsprodukterna fick jag utslag av. Har inte speciellt känslig hy annars. Hårvårdsprodukterna, ganska mjäkiga. Lika bra/dåligt som det man kan köpa på Willys te.x.

   Har testat en hel del. Body lotionen gillade jag väldigt mycket, väldigt bra för det låga priset. Dock är Rituals ännu bättre. Deon var bra i början, sen fick jag eksem i armhålorna… Och håret slutade växa. Lite obehagligt. Bytte till Biotherm och hår kom tillbaka och eksem försvann, haha. Ansiktstvätten Clean & calm gillade jag inte alls, tog inte bort något smink över huvud taget och huden kändes väldigt torr efteråt. Torrschampot är helt okej, men ger inte riktigt den rena effekten jag vill åt som många andra (billigare) märken gör bättre. Body scruben var TOTALT värdelös, knappt några skrubbkorn i. Reklamerade och fick en ny, var samma skit där. Duscholjan gillade jag fram tills de gjorde om den, inte köpt den igen sedan dess. Den gamla var i alla fall riktigt återfuktande och skön, min känsliga hud gillade den skarpt. Ögonkrämen har jag också testat och den känner jag bara ett stort frågetecken över. VARFÖR gör man en utan koffein i??? Totalt värdelöst. Åkte i soporna ganska omgående. Det sista jag testat är det enda jag fortfarande använder; hårserien the cure. Dvs schampo, balsam och inpackning. Gillar den faktiskt riktigt mycket, håret känns rent och mjukt efter. Dock funkar det inte riktigt på vintern, det är för lite fukt i. Får komplettera med en riktigt fet hårinpackning från ett annat märke. 🙂

   Provat back to balance shampo och balsam. Inget speciellt och kommer inte köpa igen. Köpt även hair oil då mitt hår är väldigt torrt men de la sig som en fet hinna över håret.

  Det som irriterar mig mest med denna Bella är hon på allvar tror att hon är den enda som bollar eget företag, barn, hus etc. Newsflash! det är vi många som gör – och med bravur!
  Däremot är hon nog den enda som inte lyckas klara det utan städhjälp, middagshjälp, sminkhjälp, klädvalshjälp, headofwhateverhjälp samt 3 spabesök i veckan.
  Hon är en riktigt fet förolämpning mot alla kvinnor därute som faktiskt klarar allt, och med mycket sämre ekonomi och förutsättningar. Dessa kvinnor som, hujedamig, kanske också hinner med att slänga sig i soffan med en påse chips och kolla en Netflixserie utan att tycka att de är mindre ’Powerkvinnor’ för det.

   Så bra kommentar, sammanfattar det väldigt bra. Det som stör mig så oerhört är att hon ALLTID kör på kvinnor-kortet när hon som du säger förolämpar alla andra kvinnor i sina uttalande jämt. Blir så arg på henne, skulle på riktigt vilja fråga henne hur hon egentligen tänker!!!!

   Ha! Ha! Men hur bitter och avis är du då?

  I inlägget om nattvaket…
  Typ nått om att ..Sömnen fick vara ddaaah
  Ja så är det med sjuka barn ?

  Tanken slog dig inte att hon möjligtvis tog den första bilden på badkaret när hon hade klivit ur? Vilket då inte alls gör det konstigt att hon 5 minuter senare sitter i soffan.
  Blir så tråkigt att läsa när du bara letar fel på människor, speciellt på henne.

  JANTELAGEN.

   Men seriöst…. Så fort någon skriver så talar det bara om för allmänheten om hur obildad man är.

    Men kan man inte bara låta andra människor leva sina liv precis så som de vill leva sina liv? Man ska väl förrän få peppa sig själv och kalla sig superwomen om man känner att man blir styrkt av det. vad spelar det för roll? Hur blir du drabbad? Vem är egentligen obildad här? Snarare alla ni som enbart klagar på andra människor som har det lite bättre ställt än er själva. Visst ni hade kanske inte gjort de väl hon gjort och ni hade kanske skänkt alla era pengar till välgörenhet och varit så duktiga. Vem fan bryr sig? Alla gör som de vill med sitt liv, sina pengar och sin lediga tid. Sen är det väl klart att hon skriver om det på SIN blogg som handlar om HENNES liv.

  Jo, man kan lägga upp i efterhand på sin instastory 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.