She strikes again

Blondinbella:

Hon har tidigare anklagat Bella och Pingis för att ha snott hennes logotyp och använt den till Löwengrip Care and Color och nu är hon igång igen.
Den här gången anklagar hon dem för att ha stulit omslaget till sin senaste bok från henne samtidigt som de ska ha saboterat både hennes utbildning och företagande. Alltsammans på Pingis Facebooksida.

Förlåt mig om jag drar lite förhastade slutsatser här men vem är det som är besatt av vem här egentligen?

Tack för tips!

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon är ju psykiskt sjuk

    Nämen usch- herregud! Hemska människa.

    Oj ?

    Fler konstiga storys från BB nu… ingen paus från sociala medier mao. Hon vågar inte, tror jag. Men hon är verkligen hopplös utan sin content manager… eller head of content eller vad titeln nu är i Löwengripska imperiet. Kass!

      ”Think is gonna rain” som hon skrivit på en bild, haha förlåt men hon som reser så mycket och pratar mycket engelska i sitt arbete måste väl ändå kunna formulera en sån enkel mening. Sånt man lär sig när man börjar läsa engelska i skolan. Och på hennes story när hon filmar sig själv och ler och putar med munnen mot kameran. Hon ser så creepy ut.

        Affärsidé till blondinbella! Säg att du har dyslexi, kläm gärna in också (även fast vi vet att det är en lögn) att du inte har problem med engelskt tal, du har kunnat det sen du var tre år gammal!

        Sen kan du börja skänka en slant till stiftelsen Carl Filip har med sin prinsessa Sofie för forskning om dyslexi. Så kan du börja umgås kungligt. Mer publicitet. Mer wow!

          Hon har redan ”umgåtts” med prinsessan Sofia… Nåja, de två verkar ju göra vad som helst för att få vara i rampljuset så de passar varandra.

        Ja, de där selfiefilmerna är faktiskt något av det mest cringe jag sett. Hellre att hon tar en stilla bild där hon poserar, men att se henne stirra in i kameran med galna ögon och konstlat le i rörlig bild gör så jag får rysningar.

      Om jag hade varit på Malediverna hade jag aldrig ätit lunch i en restaurang under havet. Men det var väl det dyraste stället. Sex dagar på Malediverna tillbringar man väl på stranden eller på havet, möjligtvis snorklar/dyker man. Men en kärleksmiddag i en glasbur under vattnet, Nej tack!

        Det hade jag lugnt vela uppleva dock! Såg hur coolt ut som helst

    hon är en sån psykisk sjuk människa som inte ska vara på internet, precis som en som heter Barbro Bruhn och har trakasserat djurfotografer i flera år (hon anmäler dem till länsstyrelsen för djurplågeri eftersom de fotar djuren och i hennes värld är det tortyr).

    spä inte på denna kvinnas psykos!

      Vill tom minnas att denna Barbro bruhn är en hundskojareav rang och ökänd för just det? Någon som känner igen?
      Mvh orkar inte googla

    ”Onanera framför min blogg” ? vad fan betyder det? /grötig post-julhjärna.

    Det här är uppenbart en person med psykisk ohälsa. Sprid det inte.

      Vilken farbror, ser betydligt äldre ut än 27 år.

      Hahaha men alltså vem är det som skrivit texten?! Myyyyyyys

      ”I samma veva ska Hampus och Isabella även ha åkt ner till hans familj i Skåne där de hade riktigt mysigt med promenader, Champagne och mys.”

      ”Källan berättar även att Isabella verkar redo att bli offentlig med sin nya kärlek – så kanske får hennes bloggläsare och fans snart bekanta sig ännu mer med Hampus.”
      Jag tror att det är Hampus som inte vill figurera i sociala medier. Han har ju i flera år velat vara anonym på Twitter så det är säkert ett dilemma för honom att Bella är precis tvärtom och gärna vill synas överallt hela tiden.
      Undrar just hur de ska fixa det om de fortsätter att träffas?

        ”Källan” är säkert någon av Isabellas anställda som hon strategisk bett berätta exakt det där för media.

    Snälla, radera det här inlägget. Texten som personen har skrivit vittnar om psykossjukdom, inte snällt eller omtänksamt att exploatera eller sprida vidare.

      ❄️

      Jag håller med! Människan är uppenbarligen sjuk och verkar inte må så bra. Hon anklagar allt ifrån Yogagirl, via Blondinbellan till Obama för diverse konspirationer, ”förutspår” terrorattacker osv. Personen ifråga behöver troligen vård, vem som helst fattar väl att ytterligare exponering inte är så bra i detta fall.

    Vart har hon skrivit paus från sociala medier? Var väl paus från bloggen???

      I hennes eget inlägg på bloggen (”Dan före dan”) skriver hon: ”Jag kommer faktiskt skippa sociala medier därifrån, det blir mina första sex dagar offline på flera, flera år. Det är ni som peppat mig till att våga det, tack!”.

        Lyckas inte kopiera adressen till enskilt inlägg på hennes nya portal via mobilen, men precis vad som står här ovan ⬆️ skriver hon ordagrant ”sociala medier” och ”offline”.

    Tycker inte man behöver sprida detta, hon som skrivit kommentaren verkar som sagt vara sjuk.

    Varför skriver du om detta?!

    Ökänd stalker.

    Så här snackade en fd kollega till mig när hon varit manisk en längre period och det slog över i en psykos, eftersom hon inte tog sin medicin (bipolär). Hon trodde att hon var förföljd, att någon stal hennes idéer osv.
    Varför ge det här uppmärksamhet? Hon är sjuk och behöver läggas in så hon får vila. Inte exponeras som en stalker/något att flina åt ?

      Håller helt med. Detta är en person som mår väldigt dåligt och troligtvis inte har fått den hjälpen hon behöver.

    Hon behöver; psykiatrisk tvångsvård, LPT

    Nödvändigt med tvångsvård i vissa fall

    En person som har en allvarlig psykisk störning kan tvingas att bli vårdad mot sin vilja med så kallad psykiatrisk tvångsvård.

    Det är ett stort ingrepp i integriteten att tvingas till vård, men ibland kan det vara nödvändigt om man till exempel är psykotisk och har självmordstankar, eller är farlig för andra människor. Då kan man behöva vård dygnet runt på ett sjukhus, så kallad sluten psykiatrisk tvångsvård.

    Ibland kan man få vården inom det som kallas öppen psykiatri.

    Om det är nödvändigt kan även barn och ungdomar vårdas med stöd av lagen om psykiatrisk tvångsvård.

      Hur kan du (som antagligen inte är läkare) över internet avgöra att en annan människa behöver tvångsvård när du aldrig träffat människan i fråga?

      Tvångsvård tar man till som sista alternativet när en person anses vara en fara för sig själv eller någon annan och när den motsätter sig vård! Att vårda någon enligt LPT innebär att man får isolera patienten från andra patienter och bälta denne. Sluta trolla och sprid okunskap.

        Tvångsvård är inte att man blir isolerad från de andra partierna eller att du automatiskt ska bli bältad. Bältad kan du bli utan lpt. Jag hade lpt under 2 år till och från, jag blev aldrig bältad och fick vara bland det andra patienterna. Så nu kan vi sluta sprida okunskap

          Att man FÅR isolera/bälta skrev jag. Välj inte att misstolka bara för att jaga likes, please.
          Att bälteslägga någon är en sista utväg! Och när Sofie skriver om att personen ska ha tvångsvård och sitter och sprider sin okunskap så vad skapar det? Jo, att fler tror att det är okej att tvångsinta en person och vårda den mot dens vilja för att den skriver en (faktiskt) harmlös kommentar på en blogg. Det var det jag försökte få fram, att vårdas enligt LPT innebär att man får vårda med tvång. Något som defintivit inte behöver få sämre rykte än det redan har!

            Jaga likes? Herregud andas människa… Bli inte så arg ? då tolkade jag din kommentar fel,
            Fast du får bälta någon utan lpt så du vet. Och en sista utväg, ja du behöver som sagt inte tala om det för mig när jag bodde på psyket under 2 års tid.. Jag kan grejerna

    Uppenbarligen inte en frisk person (troligen psykossjukdom). Snälla Camcam, ta bort inlägget och uppmärksamma inte detta mer! Det känns inte okej att skratta åt.

    Hej. Jag vet vem denna kvinna är och hon mår inte bra just nu. Snälla sluta publicera inlägg om henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.