Är du en jäkel på att packa upp kläder?

Blondinbella:

Kan du packa upp kläder och filma små snuttar när din chef svassar förbi?
Då har jag drömjobbet för dig!
Nu kan DU söka tjänsten som Blondinbellas livegna ”head of unpacking and småklipp” och få arbeta på en arbetsplats utan varken kollektivavtal eller fasta arbetstider.
Låter det som en dröm?
Ansök HÄR!!!

Tack för tips, Natalie!

133 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Man ska vara flytande i engelska, men annonsen i sig är verkligen inte på bra engelska. Ok

      Tänker att personen som skriver annonsen kanske inte behöver leva upp till kraven i den. Det är ju inte hen som ska utföra det jobbet.

        Det ger ett rätt oproffsigt intryck, vilket är vad folk reagerar på.

          Kanske är det Odd som knäcker lite extra?

            Varför tror du det? Länma odd ifred utan löjliga, elaka påhopp, eller har han varit elak mot dig?

              Nu var det bara ett litet skämt med tanke på hans senaste försök till annonser i Bellas regi. Ta det lugnt och andas Lina så ska du se att det finns en viss humor i det, och gör du inte det får du helt enkelt gå vidare 🙂

        Men det är ju pinsamt lägga ut en annons och kräva vissa saker och samtidigt ha sådana problem med språket hela tiden. Borde vara en basic-grej. Känner folk som är arbetssökande och hela tiden fnular på sina presentationer, att det ska se så bra ut som möjligt och vara just korrekt.

        Ingenting från Löwengrip känns ju speciellt proffsigt gjort utan de tar dem enklaste (billigaste?) vägarna hela tiden.

        Fast uppenbarligen ska ju den ha kunskap i engelska språket eftersom annonsen är skriven på engelska? Så då borde det ju krävas av den personen som utför jobbet att skriva annonser också!

      Varför är annonsen på engelska ens, personen de anställer skall väl kunna svenska också?

      Det är väl inte så dålig engelska i annonsen? Exempel tack

        Ok ”prestige less” var väl en smula svengelskt ? men i övrigt tycker jag väl det verkar vara en person med flytande engelska.

        Meningsbyggnaden blandas friskt. Tex:
        ”We’re looking for:
        – Driven prestige less and result oriented personalities
        – attention to detail
        – your English is fluent – Swedish too”

        Och bara allmänt märkliga meningar tex.
        …Turn your words to inspiring texts

          Ok var lite trött igår ? nej inte felfri men absolut förståelig? Är lite trött på svenskars hackande på andras engelska. Jag jobbar varje dag med internationella leverantörer från Södra Europa och generellt har alla där halvtaskig engelska men uppför sig som att de är världsbäst ? de kan liksom göra sig förstådda och det är väl ändå definitionen avsatt prata flytande, inte att det ska vara perfekt?

            Nej det är inte definitionen av flytande engelska.

        ”Sound work-life balance”… man kan inte ens säga så på engelska!! ?

    Man ska vara utbildad journalist också. Undrar vad lönen ligger på?

      Finns ju en hel del journalistutbildade (och kommunikatör osv) utan jobb som nog hellre tar det här än sitter hemma och väntar på erbjudande om bra lön och fast anställning.

      Vi har ganska många journalister hos oss (som alltså inte arbetar med just det) och de har inte någon superlön. Tror inte att det är någon självklarhet att man tjänar bra bara för att man läst journalism.

        Journalistik…

          Ja haha jag insåg också det efter att jag tryckt på skicka men går ju inte att ändra. Som tur var läste jag någon annat när jag pluggade. 😉

          Min poäng kvarstår. Man får inte inte automatiskt bra lön bara för att man pluggat något specifikt.

    Jag gillar: ”using your time in a smart and efficient way to create strong results while allowing for a sound work-life balance” – har man inte kollektivavtal som ska se till vissa rättigheter och att man inte jobbar ihjäl sig får man ta på sig det ansvaret själv!

    Jag vet att kollektivavtal inte är en garanti för hälsa egentligen men bara intressant att hon driver just det när man hört om att det förväntas att de anställda ska arbeta så länge som krävs, jobbar övertid osv. Och den där tjejen som blev sjukskriven och sen slutade? Det var nog minsann hennes ansvar att hon inte såg till sin egen work-life balance.
    Nä, tbh hade jag aldrig sökt det jobbet p.g.a. den meningen. Låter fishy för ett företag att skriva ut det.

      Kass svenska.
      Är trött.
      Borde plugga istället.

        Man ska inte plugga när man är trött – det medföljer en väldigt ineffektiv inlärning. Struktur och goda förutsättningar är a och o.

        // Säger hon som aldrig pluggar, inte ens hon är pigg…

          Hej rapport! Tack för dina ord! Jag tog dem till mig och gjorde en äggamacka och satte på Netflix istället. Kan plugga extra länge imorgon istället. Ser framemot det!

            Det var klokt! ??

    Young professional with 3-10 (!!!!!!) year of working experience?! ?

      Regerade på det också. Young professionals brukar oftast vara personer som har 0-2 års erfarenhet inom yrket.

      +8år räknas som senior..

        Fast nu stod det inte att man skulle ha jobbat så länge inom det yrket.
        Att man har jobbat flera år när man är ung är inget konstigt, inte om man har haft sommarjobb, extrajobb under studierna mm
        Tror att det är det som är intressant, att man har jobbat, inte inom vad

    Är det möjligtvis en 8-åring som har skrivit arbetsannonsen? Aj, mina ögon…

    Skrämmande att det inte verkar finnas någon på det där företaget som i alla fall läst engelska A på gymnasienivå…

      Inte så konstigt, ägaren har inte ens gymnasieutbildning.

        Och ändå har hon en grymmare karriär än du ?

    Låter som skitgöra. Vad betala det? Misstänker mycket gratis övertid osv…

    Finns nog många som vill ha jobbet som pluggat journalistik. Det är en tuff bransch

    Jag föredrar demenssjukvård ❤️ Snart dags för nattskiftet ?

      Tack för att du tar hand om våra äldre, ni är sådana hjältar i mina ögon!

      Du gör ett fantastiskt jobb! OT men apropå demensvård, creepypastan ”Saten” är en utav de läskigare jag läst/hört på länge! Efter att ha hört den i Creepypodden ger blotta tanken att arbeta natt mig kalla kårar!

        Haha, kan faktiskt säga att jag (och många kollegor) inte allt trodde på övernaturliga saker förut. Men efter fem år som undersköterska på ett boende och sedan tre år som sjuksköterska på en medicinavdelning så är jag inte tuff på nätterna längre. Så mycket man inte kan förklara (trots att jag är den som ska finns vetenskapliga lösningar på allt). Där hörs steg, röster, ljud från saker som rör sig och dörrar som öppnas (trots att inget har rört sig eller någon fysisk dörr faktiskt öppnats). Vet inte vad jag ska tro, men är ganska (läs: galet) skraj ibland…

        Oh har länge letat efter en ”Supernatural pod”. Tack för tipset. Gott Nytt År!

      Håller med! Vårdyrket ger mig den stimulans jag letat efter (såklart både på gott och ont ibland), så lär aldrig byta bana. 🙂 /Sjuksköterska

    Kollektivavtal eller ej, att ha fasta jobbtider i teorin men inte i praktiken är (tyvärr) rätt normalt. Jag jobbar på ett medelstort bolag med kollektivavtal, det är ett kontorsjobb med 40-timmarsvecka. VD:n anser dock att han kan ringa sena kvällar (ibland nätter) eller helger ändå. Samtal vid midnatt eller halv tre på natten utan att man avtalat om det innan har hänt more than once om man säger så. Även på ett tidigare jobb (stort bolag) hade de förväntningar på nåbarhet på kvällar/övertid. Isabellas bolag är (tyvärr) på inget sätt unika.

    Teori och praktik skiljer sig verkligen åt på många arbetsplatser. Stora bolag är inte särskilt mkt bättre, ibland tvärtom då de lever på att många vill jobba där. Många skiter i arbetsmiljölagstiftning.

      Måste du svara när han ringer? Genuin fråga.

        I teorin, nej. Jag har ingen jour i mitt avtal (eller arbetsroll) och jag har sagt ifrån. I praktiken ringer han dock om och om och om igen tills det är mindre stressande att bara svara. Han respekterar heller inte om du smsar och säger att det inte passar, att du är på söndagsmiddag med familjen, han fortsätter. En lördag vaknade jag till sex missade samtal, två mejl, sms och facebookmeddelande. Not kidding.

        Antar att ”Byt jobb!” blir ditt nästa svar. Och jag ska göra det. Tror dock kraven på övertid och att vara nåbar kommer kvarstå i viss mån även hos nya bolaget. Det är lite så arbetsmarknaden ser ut om du siktar på en lite högre roll.

          Nej, mitt svar är inte byt jobb utan att den här chefen verkar inte helt lämplig för sitt jobb, alternativt behöver få veta att det där beteende är olämpligt. Stäng av telefonen (om du har en jobbtelefon) och prata med din chefs chef/kollegor/facket whatever för det där är varken sunt eller lämpligt. Och även om man behöver va nåbar finns det ingen poäng med att ringa sex gånger på en söndagmorgon om inget väldigt väldigt allvarligt har hänt. Ta hand om dig!

            Får han inte tag på mig på jobbmobilen försöker han privat. FB/Messenger och privat mobil. Bytt nummer nu iaf och gjort det hemligt/ej sökbart. ?

            Det värsta är att arbetsmarknaden drar mer och mer åt det här hållet. Oreglerad arbetstid/ingen övertidsersättning men konstant övertid/ständigt nåbar. Och det förväntas.

              Jag undrar verkligen vad det är för bolag där VDn är så oprofessionell att hen är vän med sina anställda på fb. !! ?

                Eller hur. Min chef har sagt till alla på företaget att han inte kommer att acceptera vänförfrågningar på facebook av oss då han inte tycker det är lä’mpligt, men uppmuntrar att vi anställda ska ha en bra kontakt mellan varandra och blandar sig inte i det. Tycker det är jättebra och det känns faktiskt bättre att ha en chef som bara är chef än någon som försöker vara kompis med alla för det slutar aldrig bra.

                Vi är inte vänner på FB, vill inte ha någon kollega som fb-vän i överhuvudtaget.

                Men när han inte kunde få tag på mig (jag sov) skickade han en request (denied!!). Och meddelande på fb messenger. Så det var bara en desperat åtgärd för att nå mig. Fb messenger har han använt flera ggr. Det är också över gränsen. Håll dig till jobbmejl. Punkt.

          Låter som en riktigt gränslös chef, inte friskt och kan knappast vara ett smart sätt att behålla bra anställda på ?

          Förlåt men din chef låter som en riktigt obehaglig person!

            Inget att be om ursäkt för. Han är en känslomänniska som är väldigt impulsstyrd vilket sen blandas upp med maktutövning/härskarbeteende. Kommer han att tänka på något måste han få svar, nu, nu, nu. I 9,9 fall av 10 hade det kunnat vänta till nästa arbetsdag men han jobbar inte så. Han ringer även folk med små barn sent. För att visa att han gör vad fan han vill.

            Man ska ju inte leka hobbypsykolog med diagnoser…. men utöver härskartekniker så finns det nog ett par bokstäver här.

              Han är ingen känslomänniska, visst kan psykopater verka som det innan vi andra förstår vad dom är och hur dom fungerar. Dom är impulsstyrda, men känslor saknar dom.

              http://WWW.psykopati.se

              Ta hand om dig själv, din chef parasiterar på dig.

                Du har nog rätt!

          Har ni inte en arbetsmiljörond som görs en eller två gånger per år? Där medarbetarna anonymt rapporterar in till arbetsmiljöansvarig om hur de upplever arbetsplatsen? Eller ett system för avvikelssehantering? En chef ska inte vara undantagen regler gällande beteende på jobbet. Annars kontakta facket. Har VD:n en chef över sig? Tala med den. Osv. Hen borde få en varning eftersom hen beter sig olämpligt och du redan sagt ifrån utan resultat

            Och ni tror att en hög chef blir avsatt pga av detta? Hör nog till ovanligheterna. Mer sannolikt att man får veta vem som är missnöjd och vips är hen utan jobb. Kollektivavtal eller ej. Arbetsmiljölagstiftning, skyddsronder, Arbetsmiljöverket, fina policies och handlingsplaner till trots så är det svårt att komma åt den här typen av problem om man inte har en extremt medveten ledning. VD är kanske t.o.m. ägare/delägare, ska mycket till att en anställd vinner i en arbetsmiljöfråga då.

              Exakt så! Inte ens om styrelsen vet händer något. Det finns en politik bakom där pengar/fallskärm, aktier/röstvärde, ägarstruktur, vänskap/”bäste broder” etc. väger tyngre.

            Jag har pratat med dennes chef (styrelsen sökte faktiskt upp mig och frågade om arbetsmiljön). Ett rejält/brutalt ärligt snack. Det hjälpte inte. Fallskärmspolitik (pengar!) går alltid före fotfolk och arbetsmiljö. Så är det.

            Vi har ingen enkät om ledarskapet och den enkät om psykosocial miljö/stress som finns vid hälsokontrollen vartannat år vågar man inte svara ärligt på. Få går vid varje gång och resultatet presenteras som en total men tillsammans med en lista över vilka 9-10 stycken tjm som gick då så det går i princip att lista ut vilken klick som svarat mindre positivt. Och frågorna är så dåligt utformade ändå.

              Alltså, när jag läser din beskrivning undrar jag om inte vi har haft samma chef?

              Det kan, eller rättare sagt FÅR inte finnas fler som han…. Psykopatiska drag med mer än en bokstavskombination och noll känsla för gränser.

              Jobbar du möjligtvis på en skandinavisk hotellkedja?

                Nej, jobbar inte inom den branschen och det har han inte heller gjort. Dock tror jag att det tyvärr finns rätt gott om störda och maktfullkomna chefer med psykopatdrag. Deras sätt att vara har många gånger hjälpt de slå sig fram och som bekant har män (för ja, det är ofta män!) kommit undan med mycket skit historiskt sett.

          Miranda Priestly-vibbar deluxe ?

      Samma här! Har jobbat på två tidigare arbetsplatser där en är ett medelstort företag och ett stort välkänt. Båda hade kollektivavtal men sjuk arbetsbelastning och ingen övertidskompensation (utöver en extra veckas semester) och ingen flextid. Arbetstagare och arbetsledare som ofta ringde under helgen och en del gånger mitt i natten och ville ha hjälp med att lösa problem som uppstått. Och ja, jag förväntades svara.

      Nu jobbar jag istället på ett mindre företag utan kollektivavtal där det är självklart att jag tar ut min eventuella övertid i ledighet. Där det är fritt fram att vara ledig mer än sina 5 semesterveckor utan gnäll, där jag kan ta ut föräldraledighet utan sura miner, där jag har bättre lön än på de andra ställena med kollektivavtal, osv.

      Så kollektivavtal är inte likamed bra arbetsplats, precis som utan kollektivavtal inte är likamed dålig arbetsplats. Kan dock tillägga att jag inte tror att Blondinbellas företag är ett speciellt bra företag, varken med eller utan kollektivavtal.

        Jag jobbar också på ett litet företag utan kollektivavtal där jag har det precis som du, alltid kan flexa ut extra timmar, aldrig behöver ta samtal på kvällen (alla är OK med att man stänger av jobbmobilen osv). Även de som är karriärsinriktade har fritid, min chef mejlar inte heller på kvällar eller helger.

        Men jag vetefan om Bellas bolag har den inställningen, eftersom hon säger att ”man går hem när jobbet är klart” att folk gråter när hon ger feedback och att de har många förmåner typ gemensam gympa (sämsta förmånen jag hört).

          De har en godisautomat på kontoret också. Det måste väl kompensera både det ena och det andra?

        Fattar inte heller det här med att kollektivavtal = guld och gröna skogar. Mitt jobb har kollektivavtal och vi har typ noll möjlighet att löneförhandla utan vi får en standardhöjning på någon liten summa varje år. Min mans jobb har inte kollektivavtal och han kunde förhandla sig från 60k til 75 på ett år…

          Jag har kunnat löneförhandla utanför kollektivavtalet varje år, så det går. Jag har hamnat mellan 5-15 % då, dvs över de fackliga 2-2,5 %. Man måste dock ev bli lite påstridig/om sig och kring sig för att komma dit så det kräver ju lite av dig.

          Men överlag håller jag med. Kollektivavtal är väl tryggt ur tjänstepensionshänseende men utöver det skiter många bolag i det fackliga ändå.

          Bor ni i Sverige? I så fall har din man lön som ca 2-5% av befolkningen har. Dvs hans lön är bättre än ca 95-98 % av Sveriges befolkning. Grattis!

          Ca 90% av befolkningens lön är på ca 38 000 kr eller lägre.
          (År 2015 så var det endast 3% av befolkningen som tjänade mer än 50 000kr)

          Beroende på vilket län du bor i så är genomsnittslönen för en VD ca 37-70 000kr (rikssnittet ligger på ca 63 000kr)

            Ja vi bor i Sverige.

            Vet inte alls vad du vill säga med din kommentar men… tack? ?

              Det jag ville säga med min kommentar är att de gånger som någon nämnt sin lön här på BB när den är bra så ligger den varje gång på över 70’. En gång var det t o m så att båda i familjen tjänade mer än 70’.

              Jag vill att de som läser här ska få en korrekt bild över vad folk tjänar i Sverige och att det är endast ca 2% som har en dylik lön.

              Jag vill ge en rättvis bild. En motbild till sociala-mediabilden. ?

                Ok ja jag vet att han är höginkomsttagare. Han har en lön jag aldrig kommer komma upp i, men jag har världens roligaste jobb så det gör inte mig så mycket ? det underlättar ju såklart att ha en partner som tjänar bra, men jag försöker att inte jämföra mig alltför mycket med andra, särskilt i min bransch! Det är nog nyttigt

                  Fast att du är helt fri från att jämföra dig har jag lite svårt att tro på.
                  Om det var så hade du tex kunnat nämna lönelyftet din man fick mer ”anonmt” i % eller bara i skillnaden i kr dvs 15’. Inte nämna totala månadslönen.

                  Mao uppfattar jag det som att du är medveten vad folk har för lön.

                  Dessutom så har det har gjorts flera undersökningar på att folk är väldigt dåliga på att placera sig i rätt lönegrupp och att många underskattar sin lön. (Och ska jag vara ärlig så har jag svårt att tro på att alla här som påstår att de har en månadslön på 70’ uppger korrekt uppgift.)

                    *Anonymt

          Kollektivavtalet sätter bar botten, företaget själva sätter toppen. Att du inte lyckats få upp din lön beror inte på kollektivavtalet utan på att företaget du jobbar på ehöt enkelt inte vill ge dig mer. Simple as that. Du kan ju fundera på vad du hade fått utan kollektivavtalet… Jag gissar på noll.

      Finns ju typ flygplansläge på telefonen, alternativt stänga av den.. Try it!

    Man undrar ju vad Emma hade för bakgrund/utbildning när hon fick tjänsten, vs. de krav som ställs nu.

    Off topic. Men varför ska man betala för en DW klocka när alla får dem gratis.

      Med tanke på hur bra DW går så måste ju en och annan person betala…

        Daniel Wellington omsatte över två miljarder sek 2016 (osäker på årets omsättning eftersom det inte finns några officiella uppgifter).
        En så billig klocka som omsätter så mycket måste innebära att de faktiskt säljer väldigt många – men visst, att alla influencers får klockor och exponerar dem hej vilt ökar kännedomen men knappast exklusiviteten. Men visst är det smart marknadsföring när det finns så många andra udda klockmärken i den prisklassen som för en tynande tillvaro 🙂

      Till solvarg; VERKLIGEN så trött på se reklamen på insta överallt! Skulle inte ta på mig klockan om jag ens fick den gratis.
      Sönderavlad annons.

      De finns på Ali för 15-20 kronor.

    Varför skrivs deras annonser alltid på engelska? Det är väl en svensk som skriver dom och de söker väl inom Sverige..? Är det bara för att det ska verka tjusigt och internationellt eller finns det nått annat syfte?

      Som BB’s Insta.
      Där skrivs det alltid på engelska.
      Why liksom

    Om de inte kan skriva en korrekt annons på engelska borde de helt enkelt låta bli. Nu vet vi av tidigare annonser att de inte kan få ihop texter på korrekt svenska heller, men det här blir för pinsamt. Jag förstår inte hur de inte kan bry sig om texterna de lämnar ifrån sig, de reflekterar företaget och som de är skrivna ger de ett amatörmässigt och slarvigt intryck.

    3-10 YRKESverksamma år ovanpå en (minst) 3-årig utbildning, landar på sökanden i åldern 25-35. Med erfarenhet av ledande poster men samtidigt ’prestigelös’, dvs slava dygnet-runt i Bellas kommentatorsfält och lyda minsta vink med ett leende på läpparna. Därtill ”eget ansvar” att få tid över för familj, barn och en meningsfull fritid.
    Skulle väldigt gärna vilja ta del av vad en dygnet-runt-uppkopplad senior marknadsföringsspecialist på 30+ i Sthlm landar på för lön i Bellas giriga små grisögon.

      Ja, det var min tanke också! Utbildad, med erfarenhet av ledarskap osv, det kostar.
      Jag jobbar med content/social media, men skulle aldrig få för mig att söka, de lär ju aldrig betala en rimlig lön.

    Prestige less = prestigelös?

    Jag döööööörrr…. hahahaha

      Om man skriver ihop det är det faktiskt ett riktigt ord, även på engelska. Prestigeless. Men det används väldigt sällan och definitivt inte i de här sammanhangen, på svenska har det ordet en positiv innebörd men uppfattas annorlunda i den engelskspråkiga världen.

    Handlade lcc på rea idag på Lindex. Dom skulle sluta ta in produkterna och sålde ut dom. Hörde även om att det fanns lcc på Ullared. Hur bra går det för dom egentligen? Är lite nyfiken.

      Isabella har ju slutat att göra reklam för deras kläder i bloggen så de såg väl inte längre att de fick ut något av samarbetet med henne och valde därför att sluta ta in hennes produkter (som de tog in i utbyte mot att hon var vandrande reklampelare för dem – win/win). Ullared förklarade Isabella med att förpackningarna ska bytas…

      Visste inte att de såldes på Lindex.
      För övrigt undrar jag om det inte får anses vara ett stort misslyckande att INTE sälja produkterna på Åhlens eller Kicks. Eller säljs de där? Jag har inte sett det iaf. Säljs de inte där är det fan nåt fel.

        De har väl valt att bara sälja på apotek. Det skulle visst signalera kvalitet. Och på Lindex medan Bella fick gratis kläder där. Och på diverse webbshoppar. Hmm…och i diktaturer. Och i slumpmässigt utvalda frisörsalonger.

          Men hur kan de välja att inte säljas på Åhlens där alla stora och dyrare märken säljs? Det är helt ofattbart för mig.

            “Valt”

            Säkert bara blondinbella som formulerar det så. Åhléns kanske inte vill ha produkterna.

            Tror något större åhlenś har börjat sälja hennes produkter, har för mig hon skrev om det för ett tag sedan..

              LCC finns på Åhléns City i Stockholm och Göteborg sedan början av december.
              Jag är osäker på om det är ett försök eller om det är bestämt att Åhléns ska ta in LCC på ytterligare varuhus.

        Kedjorna brukar inte vilja ta in märken som inte gör media och inte ställer upp på butiksaktiviteter och olika kampanjer. LCC säljs bara genom reklam på sociala medier och kedjor som Åhléns och Kicks brukar prioritera kända märken med bra mediauppbackning i press, tv och andra traditionella kanaler.

      Jag var i Ullared idag. Det stämmer att hennes produkter finns där. Hade klistrat in foto om det hade gått 🙂 Extremt stökigt och väldigt billigt såg det ut.

      Haha ja jag såg LCC produkterna i Ullared, på Gekås nu innan jul. Det såg ostädat ut på den hyllan och flaskor låg omkullvälta, såg inte ut som om många skyndade dit för att shoppa dem om jag säger så…

    ”sound work-life balance ” Alltså jag skrattar så jag gråter. Sound = ljud. Jag gissar att de översatt sund (healthy).

      Sound betyder även frisk/sund så det är en bra mening =)

        Som i uttrycket ”safe and sound” t ex 🙂

      Sound fungerar absolut här. Det betyder inte bara ljud.

      Lite pinsamt att du förlöjligar någons användande av engelska när du uppenbarligen inte kan engelska själv. ?

    Snart är den här. Nyårsafton. Alla visar upp glättiga bilder i sociala medier på glitter, glamour, god mat och umgänge.
    Ännu ett år när jag är ensam och ser alla skåla i glädje.
    Varenda år slutar i ångest över att jag är så ensam. Varenda år börjar i ångest över att jag är så ensam.
    Ångesten har redan börjat. Jag som trodde att detta år (liksom förra… och året därförinnan osv) skulle bjuda på förändring. Nästa kanske…

    Till alla där ute; var rädd om era vänner, fira ärligt och var glada för minsta lilla bjudning.

      Massa kärlek och lyckönskningar till dig Emma! Jag hoppas på riktigt att ditt 2018 blir helt fantastiskt <3

      Skickar virtuella kramar. Du är inte mindre värd. Du har bara andra omständigheter.

      Hej Emma!

      Var bor du? Du är välkommen att fira med oss! 🙂

        Var bor du ? Du är jättevälkommen att fira med oss ! Vi bor i Stockholm

      Önskar dig ett Gott Nytt 2018 ❤️

      Hej vännen, jag är också ensam. Har varje nyår en förhoppning om att kommande år ska bjuda på en förändring… Men icke. Jag vet inte vad jag gör för fel, är omtyckt på jobbet och rolig, men saknar helt vänner utanför 🙁 Jag försöker verkligen men det blir liksom aldrig som att jag är den man vill vara med. Alla har redan någon.

      Instämmer i att alla ni som har vänner och är bjudna på saker, ta tillvara på det 🙂 Det måste vara underbart.

      Jag är iaf glad över min familj och mina hästar.

        Är samma för mig. Vart bor ni andra?

        Detta skulle kunna vara jag. Jag har min familj och jag har 2-3 vänner som jag umgås med ibland. Då oftast med barnen eftersom det är via barnen vi lärt känna varandra. Tillhörde ett tjejgäng men var aldrig egentligen med på riktigt. Nu när jag glidit bort helt har jag alltså knappt några vänner kvar. Jag försöker också. Är glad, positiv, peppande och inte svår på att hänga med. Men ändå så är det så svårt. Min telefon är tyst, födelsedagshälsningar uteblir och en sån banal sak som en kommentar på instagram blir till en grej eftersom de kommer så sällan. Ibland funderar jag på vilka som skulle komma på min begravning. Hade jag inte haft min
        familj hade jag varit ensammast i världen.

          Aj din kommentar träffade mig rakt i hjärtat. Särskilt den sista meningen. Jag har själv känt av ensamheten när den varit ofrivilligt vald. Vill du på något sätt skriva vidare någonstans? Kram

          Ja jag känner igen mig helt och hållet. Hade jag inte haft min sambo som i sin tur har sina vänner vi kan fira med hade jag varit ensam. Ja eller så hade mina föräldrar bjudit in mig lite pliktskyldigt, men ändå.

          Innan jag blev tillsammans med min kille sedan 7 år var jag dock ensam. Var alltid sån jävla ångest. Låg och tryckte inne på mitt rum (bodde hemma då) och läste om alla som var ute och festade. Det var det man förväntades göra, men det var alltså inget jag fick vara med om.

      Man får jättegärna fira med mitt häng också, bor i Karlstad!

      Ska vi fira virtuell tillsammans? Är inte sugen på att ens lämna min lägenhet på söndag men livrädd för vad tankarna på att ”man bör” fira då går: för man måste ju skjuta raketer (hatar raketer), skåla i champagne (dricker ändå inte) och kyssa någon på tolvslaget (är ändå singel) för att ha ett värdigt nyår. Med andra ord behöver jag göra något för att minimera risken för återfall i droger.

      Så, hur ska vi fira Emma? ?

    Engelska är mitt modersmål och mina ögon blöder av att läsa den här annonsen. Om man nu nödvändigtvis måste ha annonsen på engelska in man väl åtminstone kortläsa eller betala en riktig översättare för att få till språket.

    Nu får ni ge er med detta jävla änme, är ni helt tappade i golvet eller?

    Varför tror ni att det är så? DÄRFÖR ATT TJEJER OFTAST HAR INTRESSE AV ATT LEKA MED DOCKOR MEDANS KILLAR HELLRE SPELAR SEL OSV.

    När ni var små och ville leka samma lekar som killar, blev ni stoppade då och tvingades att leka med dockor? Nej, jag tror inte de.

    Mina bonus barn är en pojke på 7 år samt en flicka på 5 år, flickan älskar att sminka sig, leka med dockor måla osv. Medans pojken älskar att spela dataspel och kolla på fotboll.

    Vi har alltid uppmanat dom till att göra de som dom tycker är kul, och då väljer dom att göra de dom själva vill.

    Pojkar och flickor har olika intressen, det ÄR så bara hur mycket ni försöker få det till något ”alla är exakt likadana” för det stämmer inte.

    Själv växte jag upp med 2 bröder och jag föredrog alltid att göra ”killgrejer” som att köra cross osv, och min pappa stoppade aldrig mig för at tjag var tjej.

    Sluta vara så lättkränkta. Dagens samhälle är en skam, barn svälter och här sitter ni och klagar på en sådan här sak. Skärpning!

      Fel inlägg?

      Men snälla du. Jag är också uppfostrad ”som en pojke” och det var aldrig något problem i min familj. Tittade aldrig åt dockor och sådant, men ändå skulle det inhandlas varje jul och födelsedag av släktingar.

      Men det är inte så farligt att vara en pojk-flicka. Värre är det om en pojke vill sminka sig, ha på sig klänning m.m

      Min son på 3 år önskade sig en baddräkt, min bror höll på att gå i taket. Men att hans flicka gillar att ha på sig grabbiga kläder är helt ok.

    Alltså.. på Bellas senaste instastorys (när hon har en vit klänning på sig), hon m å s t e ha gjort en bröstoperation? Två barn med amning och de är inte så fylliga efter något sådant.. blir mest besviken då hela hennes image byggts upp av ”du ska älska dig själv som du är”.

      klart hon har! vad dåbesviken, herregud har du inte fattar att hon ljuger som en häst travar om allt! Osäkrarekvinna får man leta länge efter… Det hör ihop med hennes sjuk bekräftelsebehov.

      Sen kan absolut fatta att man inte vill ha hängbröst som 27-åring, inget konstigt med det!

      Och när skulle Bella ha varit ledig 10-15 dagar för en bröstoperation?
      Och framför allt, varför har hon inte nämnt något om ett samarbete med en klinik? Även om hon skulle vilja hålla en bröstoperation hemlig så har jag en känsla av att hon inte skulle dra sig för att göra ett samarbete för att slippa betala själv. Hon förnekar sig sällan.
      När Bella skulle operera sin närsynthet skrev hon mycket om det i bloggen med länk till kliniken osv innan hon till slut bestämde sig för att inte göra någon ögonoperation.

        @Sia; du har säkert rätt i att hon ljuger, men det känns fel bara eftersom mycket av de åsikter hon hade om kvinnokroppen gjorde att många fastnade för henne från början. Kan även tillägga att jag absolut inte är emot skönhetsoperationer utan tycker att varje person själv ska få bestämma, menade mest i sammanhanget till hennes varumärkesprofil.

        @Louise; Hm.. så är det kanske. Tänker bara att hon alltid lagt upp mycket bikinibilder i närbild, men nu ingenting. & att det verkligen hade skadat hennes image på något underligt vis. Men men. Den som lever får se!

        Klart hon har tid till det. Hon är inte operativ i företagen och alla bilder osv. till bloggen behöver ju inte vara tagna där och då. Klart en spökskrivare eller head of content kan langa fram lite inlägg åt henne i två veckor eller att hon själv skriver från soffan och lägger in gamla bilder.

          Egentligen behöver ju ingenting vara verkligt i det vi ser av Bella i sociala medier.
          Det är nog en Truman Show alltihop.
          Och att hon skulle vara på Maldiverna nu behöver inte heller vara sant.
          För med greenscreen kan man ta bilder som sen läggs in i olika miljöer. Det är nog så allt är gjort – åtminstone de senaste åren.

        Man behöver inte vara ledig 10-15 dgr för en bröstoperation ??

        Bella skulle lätt kunna gjort en operation utan att ngn läsare märkt ngt.

        Angående att hon inte lagt ut ett samarbete kring operationen är såklart för att det skulle skada henne mer än hon skulle tjäna på det. Hon har tidigare byggt ett varumärke kring att man ska vara nöjd med hur man ser ut, och kommer jag inte ihåg helt fel så har hon dessutom sagt att hon aldrig skulle kunna tänka sig att operera brösten. Det finns ju fortfarande en klick människor som tror på det hon säger vilket gör att det hade skadat hennes image att gå ut med en operation. Sen har hon ju visserligen gjort en helomvändning från ”att vara nöjd med dig själv imagen” och kallar ju sig själv nu för tiden för beauty blogger, så hennes operation hade kanske passat in i hennes image nu ändå.

          Minns jag inte fel har hon väl t.om ”skrutit” om hur hängiga de är. Men det var då det.

          Bella har verkligen ändrat sin image och inriktning sedan hon började fronta LCC. De senaste två åren är hon helt annorlunda än de tio föregående.
          Men så länge hon inte visar upp sig i bikini är det svårt att veta om det är en Wonderbra eller något annat som gör att brösten ser ut som de gör.

            Är ju flera som sagt de har ”säkra källor” på att hon lyft brösten. Inte lagt in implantat men gjort ett lyft. En sådan operation gör att du kan gå på möte dagen efter med smärtstillande utan problem.

              Ja har hon gjort något så är det förstås ett bröstlyft för någon förstoring var inte aktuell.
              Men utifrån sett kan naturligtvis t ex en Wonderbra ge samma siluett som ett kirurgiskt bröstlyft. Så någon visshet har vi inte.
              Men visst, i synnerhet nu efter skilsmässan tror jag säkert Bella är mån om att se så bra ut som möjligt. Det har vi alla kunnat se under de senaste året.

      Bara att kolla på det här inlägget (och jämföra) från henne i fjol… http://www.isabellalowengrip.se/2016/06/alskade-brost/

        Känns så surrealistiskt det där är skrivet av Bella för bara ett år sen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.