In i dimman

Blondinbella/Lotta Grey:

Det här är en fantastisk 2017 års anekdot och jag minns själv förvirringen när jag skulle försöka sammanfatta situationen här på bloggen.
Hade Lotta Grey fabricerat en hel intervju eftersom Bella stenhårt förnekade att den ägt rum?

Givetvis hade den ägt rum så vad Bella sysslade med den dagen hon förnekade allt vet jag inte. Kanske hade sång och dansmannen planerat in lite för många tårtbitar för chefen att fylla just den dagen eller hade hon bara sovit dåligt?
En kommentar kring detta från vår blonda influencerkompis skulle vara uppskattat men jag tror nog inte att det kommer ske.

Tack för tips, Anna!

32 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Något att uppmärksamma. Petra T har haft två tävlingar med refunder med utlovade presentkort hos Hotels. Den senare skulle vinnaren ha utnämnts på bloggen på julafton. Detta har inte skett vid någon av de två tävlingarna. Frågan är om det ens funnits något pris.. Hon svarar inte heller på kommentarer om det. Deltagande har krävt att man blivit medlem hos Refunder.

      Jag tävlade i den senaste tävlingen, där hade Petra skrivit fel datum för om man kollade hos Refunder så skulle tävlingen avslutad vid årsskiftet.

      Och förra året tävlade jag om soffklädsel från bemz på hennes blogg. Någon vinnare utsågs aldrig på bloggen. När folk frågade skrev hon bara ”vinnaren kommer utses snart”. Är helt säker på att det aldrig skrevs ut vinnare i bloggen i alla fall, jag höll stenkoll i säkert ett par månader för jag ville verkligen vinna.

    Gud hon är så konstig. Hur kan man förneka en sådan sak? Så underligt.

      Handlade det inte om att Bella hade pratat om skilsmässan innan hon ville gå ut med det i sin blogg? Kanske minns fel. Ändå skum grej att försöka förneka en intervju.

        Fast i intervjun står väl inget om att de ska skiljas?
        Dock kan man naturligtvis dra slutsatsen att allt inte är bra mellan Bella och Odd.
        Intervjun lades ut 10 maj och 11 maj skrev Bella sitt ”Skilda vägar” på bloggen:
        ”Jag och Odd vill göra ett gemensamt uttalande. Efter en tids funderingar har vi kommit fram till att vi ska skiljas.”
        (fast om det var Bella som ensidigt skickade in ansökan så kan man förstås undra hur överens de var. Bella har flera gånger efteråt sagt att det var hon som ”tog ut” skilsmässa).

          Exakt samma text som Bella la upp i bloggen om ”skiljda vägar” la odd upp på sin Facebook.

    Superbella vill ju ibland få det att låta som hon inte skulle hitta sitt huvud om det inte satt fast (så busy som hon är), så hon kan ju köra på det.

    Men camcam, har man en så stor blogg som du måste man ta sig tid att KORRA texter. Första meningen går ju knappt att läsa. ”det här faktiskt en fantastisk 2017 års anekdot….” ?

      Tack!

    Det var när jag läste om den schemalagda partiden och att Simon var den som planerade samlivet mellan Bella och Odd som jag förstod att deras äktenskap var kört:
    ”Ditt liv är ju helt schemalagt, även partid. Berätta om tavlan.
    – Odd var väldigt anti det i början, ”Gud, vi kan ju inte schemalägga det” men det är så vi får göra. Min assistent lägger in det på kvällen, alla är synkade när vi har partid hemma. Det är enda sättet. Jag maxar varenda vaken minut, det har alltid varit så.”
    Källa:
    https://www.hant.se/isabella-lowengrip-vi-insag-att-det-inte-skulle-funka/
    (alltså intervjun som aldrig gjordes)

    OT- fortsättning på Redgert/Perfect day-debaklet! Malin Eklund skriver på Instagram något om att säga upp sig 2017. Var tvungen att göra Instagram-kollen och mycket riktigt – Mandy Schulman och Hannah widell har slutat följa Malin? Vad sjutton händer?
    Amanda och Hannah känns för övrigt som två riktiga utfrysare, ni vet de där tuffa tjejerna från nian som kunde avgöra vilka som var inne eller ute och som alltid kom undan med det för att de hade en ”snäll aura”

      De följer ju henne visst? Båda två.

        Oj, märkligt! När jag kollade Malins följare så dök de inte upp, men gick jag in via H och A konto så följer de. My mistake då!
        Men resten står jag fast vid ✋??

          Haha, ja håller med!

      Har de ju inte?

      Hon sa upp sig och började på Perfect Day

        @Anonym-mus Nää, hon gick ju från Perfect Day och följde med till Daisy Grace som Hannah och Amanda gjorde! Tror att det är det hon menar 🙂

    Hon har helt klart gjort ett lyft om man jämför med denna bild, https://www.expressen.se/noje/blondinbella-om-sin-forandring-harligt/

    Hon har som många andra fått mjukare och lite hängiga bröst efter amning, inget fel med det men hon måste fixat dem sen dess.

    Förstår inte de som ”men det är omöjligt, hon har ju inte tiiiiid”
    Tror någon seriöst att något i hennes blogg händer ”live”? Så effektiv som hon är drar hon väl alla veckans inlägg en söndag och fotar outfits och förbereder texter och har spökskrivare, nej förlåt! Content manager!

      Varför är hon nu off-line för att ”ladda batterierna” under en hel vecka?
      Spökskrivaren kunde väl lägga upp tre inlägg om dagen på bloggen med lite arkivbilder om det ändå är så det brukar vara.

        Spökskrivaren är kanske också på semester?

        Så det skulle vara ett bevis för att hon inte har spökskrivare?

          vet helt ärligt inte vad det skulle bevisa, men tänkte själv (kanske lite för snabbt) att spökskrivaren vill ha ledigt (eller ville Bella inte betala biljett för resan) och därför kommer denna ”paus” (eller är det ens en paus? Är för lat för att kolla hennes blogg).

          Men jag är ganska mosig i huvudet efter några dagar tentapluggande så kan ha missförstått både ena eller andra

      Ja, hon har gjort ett lyft. Syns klart och tydligt för de som har gjort det själv också. 🙂

      Kan vi inte snälla sluta dissekera kvinnors kroppar?

        Det är ju inte hennes kropp vi dissekerar, snarare det faktum att hon enligt egen utsago aldrig skulle göra något sånt och marknadsför sig som så genuin, naturlig och ofixad osv.. Det blir en skev bild till de yngre följarna som tror hon är ofixad och som går på hennes snack i bloggen.

          Precis! Stor skillnad på att kritisera hennes personliga val och kropp och den bild på ”naturlig” som hon sänder ut till unga läsare.

      Alltså blir så trött på eviga spekulationer om kvinnors kroppar. Även om hon gjort något med sin kropp är det just HENNES kropp och inget som du eller jag har rätt att få Veta. Är dock rätt säker på att hon införskaffat en Bombshell Bra från VS men skiter rätt hårt i om hon så lyft och skaffat implantat. Good for her om hon är nöjdare så!

    Min pappa mindes inte att vi träffats på stan när han var utbränd.
    En föredetta arbetskamrat till mig kom inte ihåg vad hon gjort under en arbetsdag när hon missbrukade läkemedel.
    Minnesproblem kan ha flera orsaker.

    På andra plats som årets dimmigaste ögonblick måste ju vara när hon skrev att hon skulle vara offline i sex dagar, ta paus från sociala medier och sedan snittar 6-7(?) instatories per dag som ”offline”.

    ??‍♀️

      Det tycker jag inte är så svårt att förstå. Isabella lever på bekräftelse och att få synas. Det är hennes näring, och inte jobb,

    Min teori är att BB inte fattade att intervjun var till Hänt utan stressad som hon är trodde hon att det var någon större tidning typ Elle eller Amelia. Hon skrev ju dagen som Lotta intervjuade henne att hon blivit intervjuad av en ”stor tidning”, skulle knappast titulera Hänt som detta? Stor skvallerblaska möjligtvis. Hon trodde därför att intervjun skulle komma ut mycket senare, eft att de redan hade gått ut med skilsmässan. Större tidningar brukar det ju gå några månader innan materialet kommer ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.