Fan ta mannen!!!

GabJoss:


Becky Stells babydaddy har Gucci-brallor med en glittertröja på sig lite casual så där…. Det skulle jag vilja se Fjordingen i också! Wauwauwiiiiiiwau!

Nej, nu låter jag jättebitter. Förlåt! Bara massor med tankar som poppade upp i huvudet. Det är ju en fantastisk resa att få vara gravid med. Men det är inte enbart fantastiskt hela tiden. Speciellt inte mot slutet tycker jag.

Hann iallafall bli så sur och bitter inatt så blev nästan rädd för mig själv ? Jag kikade på en ”gravid vecka för vecka”-video med Rebecca Stella där hon pratade om att hon blivit bitter och känner sig irriterad på sin kille när han ex. kan gå ut med vänner och sådana saker medan hon nu som gravid i senare veckor känner att hon inte orkar och tycker att han ska vara hemma med henne. Jag känner lite samma men mer gällande att F kan sova så skönt hela nätterna! Låter som en psykopat kanske men alla dessa hormoner gör mig tokig. Är så känslig nu så det är inte klokt och skulle kunna gråta på kommando. Förstår inte hur någon orkar med mig just nu för jag orkar knappt med mig själv. Och så värkar halva nätterna på det. //GabJoss

Både GabJoss och Becky Stell är mer eller mindre höggravida och båda två är irriterade på sina män som hittills inte behövt bidra till deras graviditeter mer än i form av en spermadeposition vid rätt tillfälle. 
Ja, det låter faktiskt sjukt orättvist! Och tänk på de stackars männen som inte får känna sig delaktiga, det måste ju kännas sjukt orättvist för dem, tror ni inte?
Man borde ta fram någon typ av graviditets-simulator förutom den som finns och som Margaux lät männen testa på sitt Youtube-party så att männen får chansen att känna sig mer delaktiga i gravidprocessen.
När den gravida kvinnan tvingas kissa varannan timme eftersom bebisen minimerat deras urinblåsa till en myggas storlek så borde männen få uppleva samma sak – allt för att känna sig delaktiga.
När bebisen ger mamma en stor, fet ”Bend it like Beckham-cykelspark” i revbenen så borde pappsen får känna av en likadan så att han inte känner sig utanför.
Alla Hans kläder borde bli för små och han borde inte kunna sova på annat sätt än på magen med en 20 kilos viktväst på sig och givetvis varken alkohol eller tobak för dem heller. Så får de ett programmerat tjuvnyp i ena pungen.
Snacka om att kunna bonda med sitt ofödda barn redan i magen!

Vad tror ni? Jag jag en affärsidé på gång här?
Tror ni Bellas nya företag Nordic Tech House skulle vilja investera i min produkt?
Jag tror stenhårt på den!

Åh! Jag är en äntröprenööööööör!!!!

99 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nej det är inte orättvist. Dock borde nog killarna stötta mer. Kanske ta initiativ till att försöka underlätta för deras höggravida tjejer. Det uppskattade jag när jag var höggravid med vår yngsta son. Då fanns min sambo där och tog initiativ till att få mig på bättre humör ?

    Inga såna där västar och värksimulatorer kan ens ge ett hum om den niomånaders tortyrbergodalbana vissa gravida har oturen att få.

    kommer aldrig någonsin gå igenom en graviditet, just på grund av all smärta, hormoner och allt annat som hör till. kudos till alla gravida/mammor där ute.

      Äsch, så farligt tycker jag inte det var.. Har gått igenom två graviditeter.. Var bara jäääättetrött att ha en fet mage i slutet, men har aldrig mått dåligt eller haft smärta! 🙂
      Så kanske du också har tur!

      Äh lägg av.. jag mådde prima! Precis som vanligt, behövde inte kissa en endaste natt, sov som en gris och mådde inte illa en endaste gång. Hade bara en mage dom växte! Sen om man nu skulle må piss så är deg övergående.. det är 40 veckor av ditt liv, ganska liten del av livet egentligen… det är det häftigaste som finns, att ha en bebis inuti magen som växer! Synd att du väljer bort det pga att du nojar över hur du eventuellt kommer att må under din graviditet..

        Jag kräktes i snitt 30ggr/dag i nio månader, hade urinvägsinfektion, järnbrist och kunde knappt gå i en trapp sista 20 veckorna pga förvärvar. När ingen dessutom ville ut i vecka 24 och en förtidig förlossning stannades upp två ggr. Ja det var övergående och värt det men när jag satt med noll ork hos en mödravårdspsykolog och grät över att jag inte ens orkade läsa saga för min äldre dotter så var det fruktansvärt och jag kommer aldrig någonsin ens överväga att bli gravid igen. (Till A- jag verkar dock vara extremfall och väldigt ovanlig så använd inte mig som generellt exempel).

        Det där med kort period av livet etc är nog mer regel än undantag, de flesta har nog nån grad av bestående besvär. Mvh Foglossning och hemorrojder from hell 2 år efter de där 40 veckorna

          Har också hemorrojder eller hade! Har opererat bort dem så det går att lösa!

    Du jagar alltid upp dig när du skriver om blondinbella, herregud lugna ner dig människa

      Hon härmar ju Blondinbellas stil?

        Vadå bellas stil?

    Inget med inlägget att göra men är egoina fortfarande tillsammans med sin kille?

      Ja

      Gå in på hennes blogg och kolla? Senaste inlägget handlar ju om att dom firat nyår tillsammans på ett Spa + två bilder på dom

      ??‍♀️?

      vilket jävla tjat, ingen bryr sig… fråga henne!

      Hon gör allt för klick uppenbarligen. Hon nämner honom ingenstans i flera inlägg och sedan skriver hon om det föregående året och alla händelser men nämner inte honom tills hon plötsligt lägger upp en bild på de tillsammans.

        *nämner inte sin pojkvän i varenda blogginlägg*
        ”Hon gör allt för klick!!!!!!”

        Han kanske har bett om att få vara med mindre på bloggen? Alla vill inte vara så offentliga.

          Precis, om jag inte minns fel så har hon till och med själv skrivit ut att det är så.

          Till er som spekulerar under varje inlägg, om ni följer henne på Instastories så dyker han upp där iaf en gång i veckan ungefär, det kanske kan stilla er F-abstinens något

      Jag har sett den här frågan under tre olika inlägg nu … vad är grejen? Vill du åt endera parten? Alla svarar alltid att hon verkar vara det. Sluta tjata.

    Tänker mest, va fasen har snubben på sig… Men vet knappt vilka de är för övrigt.

    OT. Ge mig era bästa tips på att få bort håret från fiffi utan att få hundra rakfinnar och tio inåtväxta hårstrån som blir röda och fula. Ni som lyckats, vad är receptet???? Obs, diskussion om hårets vara eller icke vara undanbedes vänligen.

      Enkelt. Vaxa på salong.

        Testat vaxa hemma med utslag som resultat. Är orolig att det blir samma på salong bara dyrare. Men du menar att man slipper röda finnar och annan skit om man gör det på salong? Hmmm kanske får testa då…

          Sockring säger jag! Har inte haft ett enda utslag eller problem efter att jag gick från vanlig vaxning till sockring på salong. Tycker inte att det känns lika mycket heller.

      Kokosolja direkt efter rakning ?

        Tack. Ska testas

      Cellgifter ?

        ❤️❤️❤️

          Jag trimmar iofs bara fiffin nu förtiden men när jag rakade så gjorde jag detta och det funkade för mig:
          Håll duschmunstycket mot fiffin med ljummet/varmt vatten för någon minut för att mjuka upp håren.
          Raka medhårs.
          Skölj fiffin med kallt vatten när du rakat klart.
          Smörj in med RFSUs rakningsgel, håller länge och ger en skön kylande effekt.

          Har du långt hår rekommenderar jag dig att trimma håret på muffen först så det inte blir så mycket för rakhyveln att gå igenom.

            ?? Tack. Missat det kalla vattnet och rfsu gel tidigare ?

              Lycka till! Bifogar en länk till gelen jag prata om 🙂

              http://www.rfsu.se/sv/Private-Area-Mini-SIte/Produkter1/Nice-n-Cool/

        Hoppas allt blir bra!

      Epilator ?

        Fick riktiga bölder av det. Det kommer jag aldrig att göra om ? plus att det gjorde överjävligt ont också..

      Det enda som funkar för mig: Duscha länge och varmt innan du börjar raka. Skippa lödder och använda istället Maria Åkerberg babyolja. Använd Mach 3 rakhyvel, herrmodell. Hyveln är viktig!! Efter rakningen torkar du torrt och smörjer på mer olja där du rakat. Undvik trosor med kanter som skär in minsta lilla i närheten av där du rakat, skav/tryck på rakad hud ger irritation och finnar. Good luck!

      Jag har nyligen börjat dutta med alsolsprit efter att jag rakat, funkat jättebra varje gång nu.

      Lasra eller vaxa är det enda som funkat för mig!

    Graviditeten var det värsta jag någonsin gått igenom i livet. Min karl var stöttande på alla sätt och vis men har sagt att den dagen han kan vara gravid åt oss kan vi skaffa fler ungar.

    En simulator kan nog aldrig simulera nio månaders konstant helvete. Männen skulle ”vara i” simulatorn en vecka och ba ”neee så jobbigt var det inte, sluta gnäll”. Mmmmmhhh prova nästan ett år, sen kan vi snacka.

    *bitter*

    jävla gnäll… var glada vatt ni kan bli gravida och få bära erat barn..lång ifrån alla får den chansen..

      Jag hoppas att du en dag får bära ett barn och gnälla allt du bara orkar om du behöver

        Men ni som inte kan bli gravida har minsann rätt o gnälla högljutt över det?

          Jag har barn och gnällde som fasen eftersom jag kräktes varje dag i 9 månader, hade migrän varje vecka, foglossning, yrsel och förlossningsdepression.

            Bhuuhuuhuuuuuu!du kräktes varje dag i 9 månader?DU menar helt seriöst att det ska vara värre än att vara ofrivilligt barnlös? Du valde ju att skaffa barn,jag och många med mig har inte ens ett jävla val!Vad fan gnäller ni för? Ni får vara med om livets stora mening ( enligt mig)

              Shit. Lugna dig lite. Snacka om att förminska andra. Jag misstror dig inte att det är jävligt att inte kunna få barn om man vill det och dina kommentarer visar rätt tydligt på att du tycker att det är jobbigt. Men du måste sansa dig lite och inse att andras liv inte är en dans på rosor alltid heller. Jag är avundsjuk på dom som har det inte jag har men för den sakens skull så trycker jag inte ner dom och skammar dom för att dom också mår dåligt ibland.

              Ser inte att jag någonstans har skrivit att det är värre? Varför tror du att jag tycker det? Du kan läsa mina andra kommentarer och återkomma sen.

          Vem fan har gnällt högljutt menar du? Jag svarade på era kommentarer som handlade om en massa jävla gnäll. Ni beter er sjukt dåligt..

            Ja, vi gnäller på jobbiga barn och graviditeter för det ät något som vi varit med om dom ja, är jävligt jobbigt ibland.. du har säkert varit med om annat dom du tycker är jobbigt och gnällt på! Chilla ner och inse att vi är med om olika saker och gnäller bäst fan vi vill på vad VI/JAG tycker är jobbigt!

      Varför utalasig om saker du inte har någon aning om… suck! Finns alltid folk som har det värre, din logisk är inte genomtänkt!

      Finns de som har det värre än ofrivilligt barnlösa också. Varför ska det alltid bli en tävling i vem som har det värst?

      Fast sluta! Man gnäller om det man själv tycker är jobbigt i sitt egna liv! Jättetråkigt för de som inte kan få barn MEN för oss som kan måste det va ok att gnälla! Vi alla är olika människor med olika förutsättningar och får man inte gnälla över jobbiga graviditeter osv får man fasen inte gnälla om något för det finns alltid saker som någon människa kan känna sig träffad av.. jag har varit gravid 2 gånger, fått två barn och dom är rent jävliga emellanåt och jag får va trött på detta ibland även om det finns de som inte får egna barn! Eller tycker du att vi bara ska le, va tacksamma, nöjda och glada med vår tillvaro trotts att vissa dagar inte är annat än gnäll och bråk? Tror du att det alltid är så jävla fantastiskt med barn? För det är deg INTE alltid! Man får lov att gnälla på va fasen man vill i sitt egna liv! OBS! OBS! OBS! Jag ÄLSKAR mina barn!! ❤️

        När det är ens eget val (t.ex. att skaffa barn) så tycker jag faktiskt att man ska gnälla lite mindre. Hemskt förresten att du säger att dina barn är ”rent jävliga” ibland…!

          Varför ska man gnälla mindre för man gjort ett medvetet val? Ingen kan veta innan hur det är att ha barn! Och ja, jag säger att mina barn är jävliga ibland! IBLAND! När de (ibland, vissa dagar, vissa stunder på någon dag, ibland) konstant medvetet retas, bråkar, slåss, lipar för att päronbiten är lite lite fel skuren då, eller dom gör exakt motsatsen till vad man säger (dom är annars ganska väluppfostrade) är de inte roliga! Dom är då jävliga! Och vet du, jag är nog långt ifrån ensam att känna denna känslan, jag sätter dock ord på den! Och vet du en sak till? Jag älskar mina barn över allt annat på jorden och ångrar dem inte en sekund, inte ens under deras jävliga period! Dom är vårt liv ändå!

            Det finns de som har det värre och som inte har valt det. DE har rätt att klaga, i alla fall större rätt.

              Fast vem avgör vem som har det värst då?! För mig är mina saker värst och för dig är dina saker värst! Det är ingen tävling! Om nu någon varit gravid och haft ett rent helvete 9 månader är detta det värsta för denna personen medan nästa person tex inte kan få barn och detta blir då det värsta för denne.. men båda har exakt lika mycket rätt till att gnälla om en vill det..

                Bara för att man medvetet valde barn betyder inte det att man medvetet valde hur livet med barn blev.. du väljer barn, inte olika jobbbiga saker som kan komma med att skaffa barn.,

                  En person som skaffar barn och inte är medveten om att det kan bli svårigheter av olika slag skulle jag kalla för oerhört naiv.

                    Det är totalt omöjligt att föreställa sig hur livet med barn är innan man har barn. Den som säger något annat ljuger.

            Det finns inga barn som medvetet beter sig illa, att någon ”lipar” för att päronbiten är felskruren är det barnets alldeles egna känsla som hon eller han har rätt till. Istället för att säga att barnet lipar i onödan så varför inte bara bekräfta känslan? ”Oj, idag skar jag den inte så som du ville, jag förstår att det känns jobbigt, vi gör ett nytt försök nästa gång!”. Jag har också barn och den ena testar viljan hela dagarna nu, men jag och hon bråkar aldrig. Hon får känna sina känslor, vara ledsen, arg eller besviken och efteråt så pratar vi om vilken känsla hon hade. Sen säger hon ”Anna arg!” Och visar varför. Det är fint att se. Hur känns det nu när du får en kommentar om att du inte ska gnälla som gravid/mamma? Gör inte detsamma mot dina barn som gnäller över något DU anser vara orelevant/ondödigt/litet m.m. Min man däremot, fightas hela dagarna med den lilla och tycker att hon gnäller över småsaker och gärna berättar att det är småsaker också. Hon blir förbannad och jag förstår henne, jag blir också det när någon förminskar mig.

              Jag förstår hur du menar och jag tillåter såklart dem ha sina känslor, va ledsna och pratar med dem om det! Självklart förminskar jag den inte utan detta är något jag skriver utefter mina känslor! Detta visar jag ju såklart inte för barnen utan förstår dem, tröstar dem och sen pratar vi! Vi bråkar sällan heller utan jag är väl medveten hur jag ska handskas med dem i deras närvaro! Sen är det väl lite skillnad på förståelsen på ett barn och en vuxen människa? Visst är barn smarta men tänker inte alltid så långt utan är här och nu. En vuxen kvinna som ej kan få barn borde väl ändå kunna tänka steget längre, att vi som har barn måste få tycka det är jobbigt utan att hon ska känna sig förminskad och också tycka det ör okej samtidigt dom vi med barn förstår deras sorg? Alla känslor är tillåtna men vi måste också kunna inse det! Varför ska jag ”skämmas” och inte få tycka mammalivet är jobbigt bitvis för att jag eventuellt lan trampa någon ofrivilligt barnlös på tårna? Det är MIN min känsla!

                Fast om alla känslor är tillåtna så får hon väl känna så som hon gör? Vi har ju ändå barn, vi har gnällt och kommer säkert att gnälla mer så vad gör det om hon tycker som hon gör? Hade jag varit i hennes sits hade jag förmodligen känt exakt likadant så jag vill absolut inte ta ifrån henne känslan. Min bästa vän kämpade att få barn i 7 år, hon skulle aldrig någonsin klaga. De orden åt hon upp i vecka 6. Jag tror inte att ursprungakommentaren syftade på att hon kände sig förminskad utan kanske mest frustrerad, jag tror inte att hon egentligen heller ville förminska någon. Att vara ofrivilligt barnlös är en sorg som vi med barn aldrig kan förstå.

                  Om du menar mig så är jag verkligen inte ofrivilligt barnlös! Däremot står jag fast vid att vissa föräldrar klagar alldeles för mycket på hur jobbigt deras barn/föräldraskapet är. Det ÄR (oftast) ditt eget val att skaffa barn, det kommer du inte undan, och då finns det andra det ÄR mer synd om, som lever med svårigheter de INTE valt.

                    Jag syftar på kommentaren som startade det hela och jag håller med att det klagas för mycket på barn och föräldraskap men inte graviditet. Den kan vara fruktansvärd.

                  Vilken lugn och fin människa du verkar vara!❤️

                    Min svägerska kunde inte bli gravid. De försökte i 10 år och kunde inte glädjas åt vår graviditet och tog vår och vår familjs glädje ifrån oss eftersom det var mest synd om henne som inte kunde få barn.
                    När hon väl lyckades med hjälp av behandlingar och ivf så var det ett fruktansvärt gnäll. Allt var jobbigt och fel. Och hon tog varje tillfälle i akt att skylla på en jobbig graviditet för att slippa göra de mest enkla vardagssysslorna.

                    Jag hade också en jobbig graviditet med sjukskrivning från vecka 20 pga att smärtsamma sammandragningar men jag gnällde inte och gick ut med hund och storhandlade och skötte hemmet efter bästa förmåga.
                    Alla graviditeter är olika och man upplever det olika från person till person.

                    Man får gnälla och tycka en graviditet är jobbig trots att det är ett medvetet val i många fall.
                    MEN det är inte alla som gör det!
                    För i slutändan är det värt det!

                    Man gillar inte sina barn alla gånger, men man älskar dem villkorslöst! ❤️

                    Tack snälla och detsamma för att du skriver en sån kommentar ❤️

          Sorry du får inte klaga på din kassa chef för du visste ju att chefer kan vara dåliga, du borde inte velat ha ett jobb från första början.
          ?

            Och tänk på de som inte har ett jobb. Hur ska det kännas för dem när du klagar på dåliga chefer eller dålig arbetsmiljö??

              Precis! Akta så ni inte trampar någon känslig på tårna.. ☝?

      Och en del dör när de föder så sluta gnäll, de hade nog gärna levt som du gör nu.

      Vem har rätt att gnälla då? Du kan inte få barn men du har i alla fall mat på bordet. En annan svälter men har i alla fall ett hem. Den tredje bor på gatan men är i alla fall frisk. Den fjärde är allvarligt sjuk men har i alla fall pengar. Osv. Vem har det värst och har ensamrätt på att gnälla?

    alltså vad fan går dom på sig?! ?

    I detta inlägget skrev hon på sin blogg (gabjoss) att hon va jättesur och irriterad på fjordor för han kunde sova så gott.. men va faaasen!! Varför skulle han inte sova gott om han kan? Och vad är det att bli sur över? Va glad för hans skull att han kan sova! Nu känner jag ju inte denna tjej (kan inte kalla henne kvinna, hon känns inte tillräckligt mogen för det) men hon känns extremt omogen och väldigt svår att leva med! Som att man får tassa på nålar för attvinte väcka björnen i henne.. hon öser mest skit och missunnsamhet över sin stackars man mest hela tiden känns det som.. vill bara ruska om henne och be henne landa i verkligheten och sluta ta sin man/slav/betjänt för givet hela jävla tiden!

      Håller med, hur skulle det hjälpa någon att båda två ska gå runt och vara trötta och griniga hela dagen?
      Det är väl bra att maken sover bra så han orkar sköta om sonen och hemmet så hon kan vila lite extra.

      Haha men hela inlägget är ju skrivet med en skämtsam ton och som att hon vet att det är en sjukt irrationell grej att bli sur på men att hon inte kan hjälpa det pga hormoner och sömnbrist, inte som att hon är en bortskämd snorunge som vill att hennes kille ska sova dåligt. Känner exakt likadant när jag har pms + är hungrig och blir upprörd på min kille över helt orimliga grejer. Skulle aldrig agera på det eftersom jag är en normalt funtad människa som vet vad känslorna beror på, men de finns ju där likväl

    Tittade på Sanhdhrhahhhhs ögonskuggevideo på insta. När hon säger att skönhet kommer inneifrån, är det bara jag som hör Tiffanys Perssons röst i huvudet som säger att om skönhet kommer inneifrån så är det inte ifrån den lokalen (när hon är på Viktväktarna) ? ?

    Skulle bli mer bitter på hans outfit. Tur han inte är fattig.

    Menar du inte sova på rygg? ?

    Förstår inte varför folk känner de måste skaffa barn. Det är 2018 nu, det finns 1000 mer meningar med livet än barn. Folk måste sluta hetsa upp sig att livet kretsar kring barn för det gör de inte.
    Ingen kvinna ska behöva känna sig tvingad till att skaffa barn varken av vänner, familj eller mannen!!!

    Om de inte ville offra 9 månader av lidande som graviditet oftast innebär så skaffa inte barn!
    Man kan inte bli sur på killar pga av hur evolutionen har gått till och att det är kvinnan som blir gravid. Det man däremot kan göra som kvinna är att leva utan barn med helt egen fri vilja ✨✨✨✨✨✨

      Tror att många skaffar barn utan att reflektera ordentligt över vad det kommer att innebära. Och sedan glömmer de att det är ett val i livet som de har gjort.

        Mina två ungar är det bästa som hänt mig i hela mitt långa liv, ni vet inte vad ni snackar om. Ja kärleken till dem slår allt annat.

          Patetiskt säga barn är de bästa som finns, en sak som
          Föräldrar bara säger för att försöka känna sig bättre och överklassiga alla som inte har barn. Många som skaffar barn tror att de gör dem till bättre människor. Sorry men de gör inte dessa personer till några fantastiska personer, snarare är de extremt egoistiska som fortsätter att överbefolka vår jord som redan har för mycket människor. Vi är flera miljarder människor för mycket reda. Borde bli lag i alla länder att folk Max får skaffa ett barn per person. Folk förökar ju sig värre än bakterier som min tjejkompis sa haha!!

            Ha ha.,?! Nä, det va inte speciellt roligt sagt, mest drygt och omoget..

              Det är ju dock sant, folk förökar ju sig precis spm bakterier/virus. dessutom är jordens resursers sedan länge förbrukade så vet inte vad alla som skaffar barn tänkt att deras barn ska kunna leva av eller kunna få värdiga liv när de är gamla.

          + vill man så gärna ha barn i sitt liv finns det miljonstad att adoptera. Bara ren egoism att skaffa massa egna biologiska barn när hemlösa barn lider världen över!

    Blev helt matt av detta kommentarsfält…… för tidigt på morgonen för riddare av alla slag ?

      Annars verkar du gilla att hänga här och skriva förargliga kommentarer till andra.

        Du tänker nog på en annan M….. ?

      Blev oxå helt matt! Framförallt när jag läste kommentaren att man inte får tycka barnen är skitungar ibland – ”De försöker bara uttrycka sina känslor”. Har jag kommit in på familjeliv??!!??

        Hahah agree. Mina syskonbarn är riiiktiga snorungar ibland och jo barn kan absolut vara jävliga för att jävlas. Gäller att som förälder ha en känsla för när de faktiskt är på riktigt, lyssna och förstå barnet SAMT lära barnet vad som är rätt och fel.

        Familjelivs folk, please stay away

        Tycker min unge är förjävlig minst en gång om dagen….. men jag är väl en dålig mamma som ska vara tacksam att jag lyckades bli gravid. Jag får ju inte uttrycka mina känslor det får ju bara barnen göra ?

        Antar att ni menar mig, man kan leva ett liv utan att tycka att ens barn är skitungar, jag och mina barn har det jättebra ??‍♀️
        Och m, ingenstans har jag skrivit att man inte får klaga på sin graviditet, uttrycka sina känslor eller att man är en dålig mamma. Varför är det provocerande att någon säger att barn också behöver uttrycka sina känslor? Det borde vara självklart.

          Snälla O, det är ingen som sagt det men det är sällan som Miss Goody Two Shoes-personer framgår som särskilt sympatiska.

            Tycker du att du själv framstår som sympatisk? Särskilt när du anser att barns rätt att uttrycka känslor hör hemma på familjeliv.

            Och jag vet inte var du läste att du inte få tycka att dina barn är skitungar, inte i någon av mina kommentarer i alla fall, så snälla på dig själv.

    Själv ska man föda barn imorgon!

    08,30 blir jag igångsatt eftersom lillkillen stannat två veckor över tiden.

    Kan inte gå mer än tre meter på grund av foglossning och svanskotan är nära bristningsgränsen. Fifan.

    Så snälla bebis kom ut välbehållen och snälla högre makter låt mig inte spricka från Ystad till Haparanda.

      Lycka till! Och kom igåg, det ÄR ok att gnälla! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.