Ni kan andas ut!

Egoina:

Som ni har oroat er för att Egoinas pojkvän inte synts till i bloggen på ett tag.
”Var ääääär han!?!? Är det slut? Vad händer”?!?!?!
Ni kan andas ut! Han lever och återfinns just nu i Egoinas senaste inlägg på bloggen där han erbjuder vår influencer och sin sambo massage, så han lever definitivt!
Vem ska vi nu hetsa upp oss över?

Phew!

54 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Förslag på hets: Bella lyfte skivstång på IG-storyn, har hon kanske inte op brösten ändå? En ska ju inte träna på några månader efter en op… mysteriet tätnar… var videon bara fejk, kanske hon inte tränade på riktigt?

      Men det kan ju ha gått ett antal månader sedan den eventuella operationen?! Eller har det spekulerats om när/datum då ingreppet skulle gjorts?

      Om hon opererades i oktober, som det ryktas, då kan hon definitivt lyfta en stång nu. 🙂 Min bästa kompis tränade som vanligt efter ungefär 3-4 veckor.

        Rekommendationerna är dock avvakta 2-3 månader

      Alltså på tal om hennes tyngdlyftning. På mitt gym väger plattor av den storleken hon har typ 20 kg. Hon har fyra sådana + en stång på 10. Vadå, hon lyfter 90 kg över huvudet? Eller det kanske finns vikter som är typ fyllda med luft så de ser större ut? För jag blev heelt chockad och det känns totalt orlimligt hahah

        Har inte kollat klippet, men finns dels såna riktigt tjocka ihåliga ofta vita femkilos. Den sorten finns också som röda 2,5 kilos. Sen är det även vanligare med fullstora men tunna varianter i samma vikter. Man vill ha just den storleken för att stången ska ha rätt avstånd från marken. De tjocka är generellt avsedda för teknikträning.

          Printscreenade och zoomade in. Ser ut som att det är 25kilosvikter hon har längst in på stången. Eftersom man inte ser ändarna på stången så skulle jag gissa att hon har sällskap på gymmet och lyfthjälp. 🙂 Hon skojar väl till det lite. 🙂

          Kan ju vara 2,5or också, som du sa. Svårt att se ett kommatecken där. Mvh no-lifern.

        Kollade nu, det är 2,5 kilos vikter på en 15 kilos olympisk stång. Så totalt 25 kg, inte så dåligt faktiskt 🙂

        //Lyftarn

          15 + 2,5 + 2,5 = 20 ?️‍♀️✌

            Hon har ju två vikter per sida. Så 25 är rätt ??‍♀️

      Det känns ju onekligen som att Bella la upp det där bara för att det spekulerats i huruvida hon skaffar fejkttuttar eller ej. Har hon gjort det under den tidsperiod som vissa andra spekulerar kring så är de läkta nu och hon får träna hur hon vill, eller iaf med viss försiktighet. Hon gör ju inga reps på boomerang-bilden utan bara en gång.

    Men alltså, hon har ju skrivit hur mycket som helst om att de tittar på lgh och även varit nära att köpa. Inget man direkt gör om det är slut eller på sluttampen av förhållandet…

      Fast hon har ju också aktivt ”plockat bort” honom i ca en månad utan ett ord, inte svarat på kommentarer (isf hade det ju varit enkelt att skriva att han inte ville vara med längre bara men att de fortfarande är ihop) m.m.
      Anar antingen att någon hänt eller så har hon tagit efter sin idol Blondinbella lite väl mycket och ville skrapa ihop lite fler klick innan året var slut.

        Samt skrivit att hon mått dåligt och hintat om att något hänt, varit ute mycket med vänner etc. Men det betyder ju inte att de gjort slut, man kan ha problem i ett förhållande utan att ha gjort slut

        Fast det är bara jävligt oförskämt att fråga sånt. Vore det så så hade hon ju själv berättat när hon var redo.

          Fast varför skulle man ens behöva berätta för främlingar på internet om problem i förhållandet överhuvdtaget

        Fast det där med att skapa mysterier på sociala medier för att få visningar och klick är inget nytt. Se på hur Bella håller på hela tiden för att locka fram följarnas spekulationer.

        Men hon har ju tidigare blivit ”hånad” när hon lagt ut, vad vissa anser, för många inlägg om honom.
        Det är inte lätt att vara influenser… aldrig är folk nöjda.
        Egoina är älskad för att hon har ett så normalt liv, men när hon skriver om det så blir det ”jaha, skriver du om detta igen”. Well, de flesta av mina dagar är snarlika varandra med.
        Och skulle man som Blondinbella leva livet i 260km/h så får man kritik för det.

    Vem har tagit bilden?!?!?!?!?

      Hon själv ser det ut som

    Kan du inte skriva om Underbara Claras senaste Expressen-krönika? Så tröttsamt och uppenbart att hon hatar Stockholmare. Mycket grova generaliseringar om att vi stockholmare ”kolonaliserar” Norrland….

      Inget nytt. Det skriver Clara i alla sina krönikor, varenda en.

      Vad babblar hon ens om, vem är kränkt? ?

      ”Stadsbor är som vita kränkta män”, jajamen där bevisade du hennes tes ??? Sedan kan man önska att folk ska lära sig skillnad på strukturer och generaliseringar, men 2018 kanske för med sig det 😉

      Och, bara för att detta är så roligt: att du direkt likställer stad = Stockholm. Det säger också en del ?

        Om du läser krönikan så är det faktiskt Clara själv som skriver om just Stockholm.

          Nej, hon ger ett (av flera) exempel där Stockholm används men hennes resonemang handlar om stad kontra landsbygd i stort, inte Stockholm i synnerhet. Rekommenderar att läsa Po Tidholm för mer förståelse i ämnet!

            Hon älskar ju NY men tycker Stockholm är odrägligt så jag vet inte riktigt jag… tror nog hon som många andra har ett generellt agg mot huvudstaden.

      vilka sinnessjuka priser!

      Verkar ju faktiskt vara ”hennes” lägenhet sett till storleken och lägenhetsnummer. Dessutom matchar tapeten i vardagsrummet Annas tapet.

        Tapet + lampor + ljusgrejer som är bokens. Ska hon flytta närmare slottet tro?

      Ägs av svärfar. Kanske har fått nog av allt som händer i familjen.

    ?

    OT: Flora Wiström och hennes pv har gjort slut

      Eh? Vem?

          Personen som fråga var inte seriös..
          Ingen är intresserad

      Är det så? Jag hade misstankar om det och försökte för någon vecka sen googla för att få det bekräftat (…)
      Har hon gått ut med det någonstans?

        kolla FB

      Ser inte att hon skulle ha skrivit om det någonstans.

      Om du syftar på att hon varit ledsen i flera månader och vill slänga 2017 över räcket på Västerbron så kan jag bara poängtera att hon bloggade om Isak senast på julafton. Bilder och allt.

        Saker kan ju hända snabbt, så det är ingen garanti för något, men jag fattar inte riktigt varför folk rent allmänt tror att de gjort slut.
        Men – hoppas att Flora mår bättre snart oavsett vad som hänt. Hon är så gullig tycker jag, och förtjänar allt gott. <3

      De firade ju jul ihop för typ en vecka sen? Hur vet du det? Eller är det bara elaka spekulationer nu när ryktena om Egoina visade sig vara falska

    Hade jag bloggat hade jag inte heller skrivit en massa om min partner. Den andra personen kanske inte alls vill synas så mycket online (min pojkvän har så privat fb som det bara går och har inga andra sociala medier) och tar det slut så är det lättare då att få gå igenom det lite mer privat än om alla läsare vet allt om förhållandet/personen.

    Nej tack ingen hets eller stress detta år. Det är inte bra för kropp eller själ. Ibland kommer det rykten Inn bland kommentarerna som inte stämmer för fem öre. Dont like that.?

    Angående alla dessa yogaresor som yogaföretagen gör i samarbete med influencers, skulle inte du camcam kunna maila dem och fråga hur de motiverar att sätta ett gäng personer och flyga dem tvärs över hela världen? Hur det passar in i deras bild med att vara moder jord-älskare och älska natur och miljö…

    Tror bara jag sett en som trott att de gjort slut. Däremot har det varit märkligt hur hon helt hoppade över jul på bloggen? Alltså inga bilder, ingen text (förutom under inlägget om podcasten där hon säger att de åt tapas). Inga bilder från julen med pojkvännen. Inte ens något om firandet med mamman. Det var som om det inte ens hänt?

      Något har hänt men hon ger sken av en perfekt fasad för alla andra gör det samt det hon inte säger genererar fler klick. Hon är nämligen bra på att säga a men inte b ungefär som när man gick på högstadiet och det blev: Jag måste berätta en sak! Och när personen frågar vad det gäller sade dem: det får jag inte säga.

      Firar hon jul ens då? Hon kommer väl från en religion som inte firar jul?

    Egoina: Tror dom har det riktigt dåligt. Verkar som den vanliga ”hej, lägger upp en bild på oss så är allt fine”-syndromet.

    Och om Isabella. Vad är egentligen värst, att hon gjort brösten trots att hon skrivit massa skit om operationer eller att hon hetsar till träning genom att skriva ”landade för fyra timmar sen, nu lyft!”. Vetifan alltså. Rätt sinnesssjukt båda två.

      Om Bella. Det är väl inget konstigt att vilja träna efter att ha suttit på ett flyg massa timmar? Jag tvingar mig skälv att träna helat både innan och efter långflyg. (De få ggr jag flugit långt) annars får jag ont i kroppen och är/blir sjukt stel.
      Tycker inte det hetsar..

    Jag tror de ännu är tsm, men tyckte det var askonstigt att hon inte nämnde honom överhuvudtaget då hon summerade 2017. Hon räknade upp en massa bra och dåliga saker med sina relationer och jobb osv men inte ett ord om ”F” (så jääkla töntigt när bloggare skriver sådär)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.