Nu ska Calle Schulman minsann bara sprida kärlek och positivitet på Instagram

Calle Schulman:

Jag tog en annan bild på Calle eftersom den till det här inlägget innehöll hans son. 

Calle gör en Blondinbellsk kovändning på Instagram och ska numera enbart sprida fluff, kärlek, positivism och glädje på sitt konto. 
Jag kallar det för kovändning eftersom han spenderade julhelgen med att fullkomligt ösa skit och fullkomligt vidriga anklagelser över både sin exfru Anitha och hennes nya kärlek Joel.
Att spy galla fick precis ett nytt ansikte och det är ansiktet av Calle Schulman.

Det gick snabbt för mig att tappa ALL respekt för honom som människa och det är jag nog inte ensam om att känna så han kommer nog få jobba på bra med sitt kärleksspridande för att jag ska ändra åsikt om honom och tycka någonting annat om honom är att han beter sig som en gris. En mansgris. En julig mansgris med ett äpple i munnen.
Nöff!

97 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fan Camcam jag kan ICKE se denna karl utan att fastna i näsborrarna vilket är100% din förtjänst. ?

      Jag är hemskt ledsen. =(

      Eller läpparna ?

      Samma här, allt jag ser är ett par gigantiska näsborrar ?

    Ja han har ju Twitter. Att sprida skit på. Precis som han brukar. Toppen. Härligt. Kanon.

    Gabjoss har väl inte vaccinerat sin son mot Mässling? Tänkte den verkar ju vara aktuell nu…

      Du kan ju också påminna de födda innan 1980 att ta vaccinet också eller iallafall att de som fått det innan 1980 kompletterar med en andra spruta.

        Man kan faktiskt behöva fylla på även om
        man är född efter 1980. Jag är född 85 och för några år sedan fick jag reda på att jag inte hade fullgott skydd mot röda hund (jag vet att det inte är samma sjukdom som mässling, men det ingår ju i vaccinationsprogrammet). Jag hade ingen aning om detta. Jag gick i min enfald och tänkte att vaccinet varade en livstid.

          Hej! Var kan en kolla denna info? Jag är född 1984.

            Jag är också vaccinerad för röda hund (född 92) men när jag blev gravid för ca 2 år sedan så såg dom på mina blodprover att jag inte hade kvar något skydd alls! Så det går att se med ett vanligt blodprov.

            Kontakta VC eller den BVC du gick till som barn, de bör ha koll. Alternativt dina föräldrar (eller motsvarande).

              Nej ring inte VC eller bvc. De sitter inte på gamla journaler och absolut inte på gamla pappersjourneler. Ni ringer till ert hemsjukhus journalarkiv och ber om journalutrdag frpn den aktuella tidens bvc- journal

            Precis som Harmageddon skrivit så fick jag också reda på det när jag var gravid (eller precis efter förlossningen, jag minns inte exakt). Jag vet inte exakt vilka prover de tog på mig, men som Anonym skrev- kontakta VC och be om info ?

              Förlåt, det var ju Idainteigår som svarat. Harmageddon var under ? jag såg fel.

          Samma här hade inte heller kvar vacinet av rödahund, men fick ta det en dag efter min förlossning, jag är också född 85.

          Samma här. Är född -85 och fick nytt vaccin för ett par år sedan efter min senaste förlossning då skyddet var i princip ingenting

      Har hon stängt sitt kommentarsfält?

    Jag står inte ut med hans sätt att skriva. Oläsbart. Konstlat. Det ska inte vara så. Pratar han likadant? Kort? Uppstaplat? Någon skrev att han borde skriva en bok. Jag tvekar. Skulle. Nog. Inte. Läsa. Den.

      Hahaha… du tog orden ur mun på mig. Så jäkla märkligt. Sättet att skriva på. Som han gör. ?

      Han är en poet. Ju. Konstpauser. Konst. Pauser. Helt underbart. Han är underbar. Den där Calle. Not.

      Han och brorsan. De har ett uttryckssätt. Det manar. Manar inte. Manar inte till läsning. Det liksom äter upp en. Äter upp en ner till ben och märg. Tills man tar det sista man har kvar. Man tar det och slänger det i floden. Ser hur det guppar och flyter. Flyter bort och försvinner i virvlarna. Precis som orden här. De försvinner. Bort. Bort. Och innehåller ingenting. Alls.

        Fast jag gillar Alex faktiskt, både hans krönikor och hans böcker. Boken om hans pappa, Älska mig, tycker jag är jättebra och superfin.

          Jag gillar Alex uttryckssätt i skrift, då har han ett bra flow i språket. Men jag klarar inte av honom i podden med Sigge. Det där obehagliga och märkliga skrattet, det småaktiga och missunnsamma som kommer fram med jämna mellanrum.

          Han känns känslokall och empatilös när det inte handlar om honom.

        Uppför en sommaräng. Som aldrig tar slut.

        Tack alla som bidragit till poesin för dagens garv 🙂

        Och till slut. Så känns allt så bekant. #hurmångavarvkanmandrasammatugginnanexaktallahargenomskådatdet #skrattarhelavägentillbanken

        Oj helenan älskar ditt språkliga uttryck! Skriv mer!❤

      Exakt vad jag tänkte skriva! Antar att han tycker att han låter poetiskt när han skriver orimligt korta meningar och knarkar skiljetecken. Troligtvis också att sätt att dölja att det han skriver är blaj. Genom att få det att låta genomtänkt. Eftertänksamt. Som att han funderar. Funderar medans han skriver. Fast egentligen är det bara skit. Punkt.

      Så där skrev jag när jag var 16ish och kände mig som en missförstådd poet med dikter om naiv tonårskärlek. Så djup. Så poetisk. Så vackert.
      Sen läste jag klart svenskakurserna, läste ett par bra författade böcker och lämnade mina hundra onödiga punkter och uppstyckade meningar långt bakom mig.

        OJ. Vad pinsamt det blev när ditt svar stod rakt under! Hahah.

          Hahaha! Man kan inte ha koll på allt. 😉 Men ja, jag såg, och blev väldigt rörd! Let’s be friends! ❤️

      Klockrent! Jag tror han ska verka lite bildad i sitt språk… he he…

    Jag utgår från att han gör såhär eftersom han senaste året tappat följare i en rasande takt. Han håller på att bli helt irrelevant. Det är säkert lättare att låtsas att man inte vill vara med längre, för självbilden.

    Men Camilla, i Hänt (om det nu var Hänt?) intervjun sa du att aldrig skulle spekulera i graviditeter ( det har vi redan fastställt att du gjort) och du skulle aldrig ägna dig åt personangrepp, men är inte de sista meningarna i det här inlägget personangrepp?

      Sant, jag uppdaterade. Jag skriver inte om vad han är utan hur han beter sig. Tack för tillsägelsen. =)

      Han tappar följare mest beroende på sitt ”Bookiska beteende”… Säger du något negativt eller frågar något oönskat blir du blockad! Är blockad från såväl Calle som Alex och Drotting Amanda. Sorry – Mandis..!

        Lady Mandy har fått insikter under semestern på lyxhotell i Karibien. Hon kommer INTE att trivas i nya 20-miljonerslägenheten, förlåt VÅNINGEN, på Östermalm om inte köket omedelbart byts ut helt och hållet. Hon hade faktiskt tänkt vänta, men nej, det GÅR faktiskt inte. Vilken tur. Att hon kom underfund med det.

          Lady Mandy. En mer ostympatisk bortskämd kvinna får man leta efter. Glömmer aldrig när hon som hon alltid gör satt och bölade för att barnens rum i deras förra lya låg sååååååå långt bort från deras sovrum. Och Joker Alex som är ful som stryk gör allt för primadonnan eftersom han aldrig kommer få en snyggare kvinna. Hon är som en Badboll i huvudet när det kommer till verkligheten. NK är hennes terapi. Säger väl en hel del. Och det där hon alltid skryter om att Alex tar barnen eftersom hon tagit nätterna. Hennes ungar sover ju för fan på nätterna. Hon är som häxan i Bernard och Bianca. Hennes syrra ska vi inte alls prata om. Hon är känd för att se till att personer som kritiserar dem råkar illa ut. Skulle säga att denna familj är så otroligt elaka och går över lik om det behövs….

            Veckans Bläcka verkar ha lämnat Perfect Day ? Hade inte Margaux också en blogg där som inte är kvar? Och Värvet försvann snabbt. Och Redgert. Och varför har Malin Eklund sagt upp sig? Följer ingen Schulman Malin och Sigge längre? Så många frågor – och inga svar. Än.

              Oj, var tvungen att kolla:
              Malin Ekluuuuuuund följer alla Schulmannar, ingen Schulman följer henne, på Sigge insta ser det likadant ut..

                Hmm, är det där verkligen sant?

            A perfect match in heaven skulle jag säga, eftersom Alex är BESATT av pengar, lyx, status och makt. Han är extremt avundsjuk på alla som får synas mer eller har mer pengar.

            Jag glömmer aldrig när de intervjuade Isabel Adrian i Schulman show. En minnesvärd orgie i lismande fjäsk och drypande avund.

    Ett sånt här inlägg av honom hade man ju kanske kunnat ta på allvar om han betett sig vettigt i minst ett halvår innan. Ändra dig först, förklara sen. Inte tvärtom.

    Kan inte känna något annat än iskyla, crazy eyes, fiskläppar och litenhet från denna sorgliga människa hur mycket han än försöker övertyga sin publik om värme och kärlek. Usch vad falsk och obehaglig han är. För en vecka sen hånade han och hängde ut mamman till sina barn och nu detta? Kan inte år 2018 bli året då vi alla kollektivt bara väljer att spola hela jävla Schulmanklanen?

    Och så slänger han in en uppmuntranh atth följah Sandrah mitt i allth. Nasty

      Alla Sandhras instagramposter handlar om honom, antingen är han med på bilden eller nämns i texten. Han tänker inte glömmas bort, man får inte vara dum. ☝?

      Vad är det för stört ögonfilter hon har?!

        tror hon har en sån där ”selfie-ring/ljus” som man fäster på mobilen om jag fattat rätt.

        Det är studiolampor!! Hon går all in, kan man säga…

      Många sociala medier-kändisar med enormt bekräftelsebehov verkar ha det som sitt kall i livet – att hjälpa partnern fram i rampljuset. De måste också bli kändisar!

      Läckberg gör likadant, alla hennes män skriver plötsligt böcker och blir kändisar… (jag vet att Melin var känd innan, men inbilla er inte att hon inte låg bakom möjligheten att han kunde ge ut böcker)…

    Jag vill inte vara en nasty bitch men. Har ni höööört hur hon pratar i sina instagramvideos. Det är så himla kul. Like a Little silly girl

      Ja, jag började knarka hennes filmer häromkvällen och kunde inte sluta även om inget av det hon säger, eller hon, intresserar mig alls – fullständigt fascinerande!

        Hennes videor dyker upp i mitt flöde till och från och jag vet inte vad det är men jag blir typ indragen och ”förtrollad” av hennes videos. Vet inte om det är för att hennes röst låter så snäll eller för att hon liksom får mig att inte känna mig dum. Känner mig lugn, som en storasyster som hjälper dig fluffa luggen för första gången. Utan att döma, bara uppmuntra. Jag vet inte haha. Har sett hundratals hår/smink videos men hennes känns väldigt harmoniska för mitt sinne.

      Kolla manonmathews på insta, hon gör sketcher och i flera av dom så spelar hon en Delilah som pratar exakt som sahndrhah?

      Tycker hon har en lugn och skön röst, hon skulle nog kunna prata i radio eller något liknande.

      Vet inte vad exakt du syftar på, för jag hör inget konstigt med sättet hon pratar på? Tycker tvärtom att hon har en fin röst och pratar väldigt lugnt och behagligt. Men det är säkert individuellt hur man uppfattar sådant där, ungefär som med det mesta.

    Det är väl inte så länge sen han skulle sluta instagramma barnen.. (Ja, barnen som säljer plattänger på tjejens insta och är med på 15 av de senaste 20 bilderna.)

    Whaat? Vad har jag missat?? Vad har han skrivit om Anitha? Nu blir jag nyfien, gör ett inlägg om det?
    Denna man kommer nog aldrig sluta att överraska

      Klicka på länken. =)

    Positivism och positivitet är inte samma sak 🙂

    Och där vände sig Sven Stolpe om i graven – inte av vällust utan av äckel så klart.

    En mycket kul äckelbild du har hittat av Calle.

    Det enda dessa bröder lever på är vrede och genom den och allmän försmåddhet att häckla andra.

    Att t.ex. förtala sin mor offentligt ser jag som ett brott som borde vara värt en regelrätt stening bara det. Snyftat kunde det ha gjorts medan hon var vid liv men då höll dom käft minsann och inväntade arvet.

    Allt kring dessa två är så falskt och tillrättalagt så att jag ibland seriöst tänker på att fly landet. (något överdrivet men ändå).

    Har TOTALT missat att sonen till en ABC-trallande instagrammare dömts i ett nytt fall, relaterat till den gamla domen. Det är ju helt vansinnigt! Domen kom den 20/12, som en julklapp!

      Vad är det för dom? ?

        Dömd för sexuellt ofredande i ett fall och två fall av olaga hot (som skedde i livesändningar på insta). Domen hade straffvärde för två års fängelse men reduktion pga hans ålder. Samhällstjänst och ännu mer skadestånd att beta av för familjen. Han frikändes även för ett vidrigt sexuellt övergrepp men domen gör ändå tydligt att de tror på flickan men att med de höga krav som ställs på bevisvärde osv gör att de måste frikänna honom.
        Allt finns att läsa på Flashback

          Har läst båda domarna och är förfärad över denna unge mannens beteende! Totalt respektlös och kränkande mot dessa unga tjejer. Att sedan dessutom hota offer och deras familjer via livesändningar är ju ännu ett totalt gränslöst beteende. Vem kan han ha fått det ifrån?!
          Det sexuella övergrepp som han friades för (som innehöll både slag och övergrepp) gav ytterligare beskrivning av en otäck aggressivitet och maktutövning.

          Jag är på riktigt orolig över hur A kommer att bete sig i framtiden! Så ung och redan dömd två gånger för otroligt grova och vidriga brott. Jag hoppas att inte ytterligare tjejer faller offer för honom ?
          Bra att han snart fyller 18 så att det, om skiten fortsätter, går att låsa in honom i fängelse.
          Helt otroligt att hans mamma fortsatt visar upp ett liv ”som om inget hänt” i sociala medier samt att pressen mfl ger henne utrymme.

    OM C. har dragit in en advokat så har den förmodligen rått honom till att INTE skriva något elakt hädanefter på sociala medier och def INTE ett ord om barnens mamma. Så jag tror inte detta kommer från honom själv. Jag tycker han ser ut som en elak dvärg med jätteläppar och gigantiska näsborrar, detta låter elakt jag är inte världens vackraste själv men för det har jag åsikter om andras utseende och det har ju även han..

    Om ngn undrar var Flöööör är läste jag just att hon lever ett hästliv i en lösdrift.

    Det räcker att C mannen känner sig lite kränkt för att han ska glömma den snällheten..och vad är det för tomtar som lovebombar honom på insta?

      Ja vem är man om man supportar honom, helt sjukt..

    Jag blir på riktigt bloggspråk mörkrädd över hans agerande i sociala medier tillsammans med Sandhras ignorans och Anithas tystnad. Vad är sant och vad är taktik? Hur vågar man outa mamman till ens barn som alkoholist och soc-intagen ”utan belägg”? Som får stå oemotsagt förutom vissa vänner till A som ryter ifrån i egna sociala media.

    Anitha har massor av följare på insta. Driver en framgångsrik podd. Bloggar ev (här är jag osäker). Varför ryter hon inte ifrån? Försvarar sig?

    Och vad fasen håller Sandhra på med som låtsas som om det regnar?!?!

    Barnen. Barnen….?

      Tycker det är jätteklokt och moget av Anitha att inte försvara sig utan låta folk själva (förhoppningsvis) förstå det absurda i anklagelserna. Att inte låta det bli ett pajkastningsbråk på sociala medier är väl verkligen att tänka på barnen!

    Har inte du Camcam tappat ALL respekt för Calle för längesen det hade man kunnat tro iaf haha du verkar ha ogillat den mannen o det grövsta ganska så länge va. Eller är det för att någon skrev nästan exakt det som du skrivit hehe. Men det är väl bra om han kommit till insikt och vill sprida positivitet, han kanske kände att han gick för långt och ångrar sig och det är väl bra? Så bra att du Camcam får uppslag och ideer serverade till dig av läsare att skriva om och göra inlägg om hehe.

    Calle, i mina ögon ser han läskig ut. Nån man inte vill möta påvägen hem efter kväll ute ? sen när man läst om vad han har uttryckt sig om mamman till sina barn är oförlåtligt.

    Är barnlös själv men, är det slut mellan parterna och man har barn ihop, vill man ändå inte det ”bästa” för den andra så barnet har det bra?

    Blev lite besviken på majoriteten av kommentarer. Tänkte mig nog att det skulle vara lite av en samhällsdebatt eller varför inte bara en diskussion om huruvida en positiv inställning och less bullshit på Instagram från stora influensers kan vara bra…

    Hittade mest fula kommentarer om utseende (?!) samtidigt som man klagar över hans skrivsätt, olämpliga beteende och kommentarer från förr.

    Practice what you preach bloggkommentars läsare.

    Man kan ju tycka lite att man kanske inte ska döma någon på förhand (han kanske gör ett toppen jobb med sina positiva vibes och poesi) och sen har nedsättande kommentarer sällan någon plats bland vuxna kloka individer – vare sig dom heter Schulman eller inte.

    Jag väljer denna blogg framför nästan alla andra just för att det är en bevaknings och åsikts blogg – som ett lod i influenser mörkret som ändå förespråkar respekt i alla dess former (oftast).

    Tänker mig att många andra också föredrar bloggen av det skälet?

      OK! Utveckla gärna.

      Fattar inte vad det är du vill att vi skriver Julle. Samhällsdebatt och ”less bullshit” visst.

      Då vill jag debattera hur patriarkaliska män hänger ut sina egna döda mammor och ex fruar som alkisar och allmänt vanartiga personer (bland annat). Jag tycker att DET är ett samhällsproblem. En vacker dag är barnen 7 år och kan läsa allt själva.

      Sväng du debatten så att du själv får den utdelning du önskar för jag förstår faktiskt inte riktigt vad du lallar efter här.

        Fast kom igen. Folk har skrivit om mindre mysiga uppväxter sen urminnes tider. ’Mig äger ingen’, är ett annat exempel på en bok i liknande genre. Skulle inte säga att Alex anklagar sin mamma för alkoholism för att hon är en kvinna som tar ett glas vin? Hennes barn blev ju för fan drabbade och bortglömda stundtals.

        Förstår inte heller varför alla älskar att göra samma person av Alex och Calle?

      Hej Calle!

        Hej Calle till mig? ? Comeeeeeeee on.

          Nej, till Julle! Bloggen funkar ju inte helt friskt så då kan det bli så…

      Fast har man haft en asshole-approach i typ 20 år får man nog ta att folk inte faller handlöst för det på en sekund. Som man sår får man skörda liksom..

    Det där med att anklaga sin egen mamma och även sina barns mor för alkoholism t.ex. verkar vara ett släktdrag hos patriarkerna Schulman.

    En kvinna som tar ett glas vin ska lida pin. En man som darrar när han ska ta eftermiddagens första pinne tillsammans med en trött stor stark ska hyllas.

    Ja jag kräks även på detta.

    Jag vet att det här inte har något med inlägget att göra men jag känner mig så ensam och har ingen annan jag kan vända mig till. Men hur hittar man livslusten igen? Det är inte så att jag vill dö, men att leva känns så otroligt jobbigt och ansträngde. Hur gör ni? Tacksam för svar

      Jag flyttade till ett nytt land för ett halvår sen och kände mig extremt ensam. Jag är van vid att ha människor omkring mig och visste helt ärligt inte vad jag skulle ta mig till. Jag ljög till och med för människor hemma om ”alla nya vänner” som inte fanns. Jag har alltid haft lätt att flytta på mig och hitta vänner men den här gången gick det bara inte. Har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv, tappade livslusten totalt.

      Livslusten hos mig kom tillbaka på två sätt:

      1. Jag bestämde mig för att det var okej att vara ensam ett tag. Det skulle inte vara för alltid. Det är okej att inte omge sig av massa vänner hela tiden.
      2. Flytta hem igen.

      Var bor du? Vad jobbar du med? Vad tycker du är roligt?

      Jag bryr mig!

        Hej! Jag bor söder om Sverige och jag studerar faktiskt, jag vet faktiskt inte vad jag finner riktigt roligt. Alla dessa tankar började när min pojkvän gjorde slut med mig i somras och det välte omkull hela mig. Jag tror mest jag känner såhär för jag brukade prata med honom varje dag om alla möjliga saker och nu känner jag mig så ensam och som om det någon positiv vändning :-/

          *menade som om det inte kommer ske någon positiv vändning

          Det är nu jag saknar MSN och tiden man kunde lägga till vem som helst för att snacka lite… Har själv varit i din sits (deprimerad, noll livslust, studerande och bor i södra Sverige med).

          Finns det ingen liknande tjänst (säg inte Facebook) där man kan chatta så som man gjorde på msn?

            Går att chatta som på MSN! ?

      Besök din läkare och berätta om ditt mående. Kanske skulle du och din kropp må bra av att äta antidepressiva under en liten period.

        Tack för att ni orkar läsa vad jag skriver, ni är väldigt hjälpsamma <3

    I fördomspodden sa Calle att Sandrah absolut inte hade några som helst ambitioner att bli känd. Really?

      Could have fooled me….

      Hahahahaha skrattar så jag kissar på mig. Yeah right! Dessa har ju grava mindervärdeskomplex och vill gärna vara som Alex och Amanda. Sen att han har ett bolag med kunder som accepterar hans ständiga snedsteg är ju tragiskt. En duktig affärsman håller låg profil. Något som han nu ska göra…. vad ger vi honom? Veckan ut???

    Men varför byter inte Anitha efternamn? Har frågat henne många gånger men får inget svar. Vet ni??

      Men varför ska hon göra det? Hon heter ju Schulman nu? Eller tänker du att man bara ”lånar” ett namn som man sen ska lämna tillbaka? Tycker inte det är ett dugg konstigt att hon vill behålla sitt namn, samt heta samma sak som sina barn.

      Hon kanske vill heta samma sak som sina barn.

        Jag gissar att namnet äSchulman ger A förmåner, hon har skapat sig ett namn. Tror ej hon bryr sig alls om vad barnen heter. Om hon träffade en ny känd man med ett namn som skulle ge henne ännu mer fördelar skulle hon nog byta på studs. Av det som framgår i hennes pod verkar hon varit ihop med varenda b-kändis som hon kommit över, blev nog själaglad när hon fick fast Calle S och äntligen fick bli ”kändis”!
        I senaste podavsnittet talar hon om sin son på ett riktikt obehagligt sätt, tycker hon verkar ha en skruv lös. Både Calle o Anitha verkar ha stora svårigheter med att avgrånsa offentlighet och privatliv. Börjar tycka riktigt synd om dessa barn som snart är stora nog att själva följa allt drama som deras föräldrar håller på med. Och när Tom-Allans kompisar börjar reta honom för sjuka grejer som hans mamma berättar om på sociala medier, då kommer Anitha skylla på att andra är dumma. Sluta hänga ut era barn i podar och media era egoistiska människor vill jag bara skrika till dem!!

      Kan inte riktigt se det konstiga med att behålla efternamnet efter skilsmässan? Har inte reflekterat över folk i min omgivning som har skilt sig och haft kvar efternamnet. Det skulle nog kännas ännu märkligare och ovant om de tog tillbaka sitt gamla efternamn. Sen förstår jag också om man vill ha samma efternamn som sina barn. Tänk om man gifter om sig senare? Det blir ett jäkla bytande av efternamn hit och dit..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.