Dra på trissor!!!

Instagram:

Har ni SETT vem det är som vaktar Kungen och Drottningen?!?
Ica Maxi-Robban, Hångel-Robban, Pooldansörs-Robban.
Kärt barn har många namn men…

Hans fullständiga namn är Roberto Toledano Lopez – tack och amen!

Tack för tips!

58 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    HAHAHA

    Det kallar jag grannsämja ??~?

      ????

      Du gjorde min dag!

    Trådkap, hjälp mig lugna mina nerver ?
    Är på väg för att möta en tjej och köpa en märkesväska, oanvänd. Hon har kvitto och bilder på väskan och allt ser bra ut. Hon säljer den 2000kr billigare och när jag kollar beställningsnumret mot zalando så är väskan inte uthämtad ännu ?
    Ändå har hon alla tillbehör med mm skriver hon, åker 14 mil enkel väg för att titta på den nu. Hur går detta ihop, ser äkta ut på hemmatagna bilder hon lagt ut.
    Jag har varit inne i butik nu och tagit bilder och känner på en äkta nu innan iaf men allt skriker ju att något är fel

      Köp den inte om allt säger dig att det är fel. Hör också med henne om att du ser att den inte är uthämtad. Otroligt lätt att fixa förfalskade certifikat samt dustbag osv. Finns även bra a-kopior tråkigt nog.. handlar det ”bara” om 2000kr skulle jag köpt en ny där jag är säker..

      Vem åker 14 mil för att köpa en väska som är köpt på Zalando? Zalando säljer inte särskilt dyra väskor och det är väldigt enkelt att sno någon annans bilder/kvitto och hävda att det är ens egna. Jag hade inte köpt väskan av den enkla anledningen att det är onödigt att resa så långt för en väska. Ta väskans namn och googla för den kan finnas på andra hemsidor där den är billigare.

        De har ju väskor för över 20′

        Tanke – hon kanske har köpt den på avbetalning o vill gå loss pengar? Ja jag har sett lyxfällan för många ggr..

          På faktura står det på beställningen, men väskan var ju ff inte uthämtad i morse enligt zalando.
          Jag kam absolut förstå om man beställer mot faktura och sedan säljer för att få in kontanter men bilderna är dåliga, dvs bra bilder på väskan men kass bakgrundsmiljö.
          För dottern på 18 som är på väg med tåg är 2000kr mycket så detta blev klurigt.

            Avråder Starkt! Att köpa väskan om ni är oroliga.

              Ja det är vi, nu är hon strax framme så hon ska fråga och se vad svar hon får när hon frågar varför annonsen är utlagt 12 dagar innan beställningen lades.
              Får väl se det som en trevlig tågutflykt annars bara när allt nu blev så konstigt

              Tack för svar och input alla ??

                Uppdatera oss sen hur det gick! Lycka till 🙂

                  Tack!! Jag sitter och är så stirrig på jobbet att jag inget alls får gjort

                    Hur har det gått?? ??

                      Uppdatering ?

                      Jag pratade med zalando i morse kl 11 och då var inte väskan uthämtad. Men då var ju dottern redan på väg med tåget och jag fick halvpanik. Vi bestämde att hon inte skulle köpa den men ändå möta henne och titta iom att hon skulle vänta på henne på tågstationen.
                      Jag höll på och krevera här hemma av nervositet och ringde zalando igen och bad dom kolla nu vid 13 och då var den utlöst från posten ?
                      Då kändes det 100 gånger bättre tills jag tio minuter senare kom på att fan, tänk om hon hade en fejk hemma som hon bytte ut mot den nya hon hämtade nu idag på posten ?
                      Dottern mötte henne och den såg ut som den på NK som hon tittade på för tre timmar sedan så hon köpte den av henne utan att konfrontera om de konstiga datumen på annonsen kontra kvittot.
                      Hon fick inte med kartong då tjejen ju innan sagt att hon klippt av en tag och att den var öppnad så i värsta fall är det så att den vi nu köpte är den hon hade sedan innan och tog bilder på och att hon nu hämtade ut och har den äkta själv.
                      Eller så är det bara helt enkelt så att hon behövde kontanter och sålde och delbetalat via klarna typ. Inte vet jag men dottern säger att den ser jättefin ut iaf så nu är det gjort och vi får leva med det.
                      Kke kan man gå in i butik och få reda på om den är äkta om man skulle sälja den igen så man vet om man säljer en kopia eller en äkta.
                      Tack för alla synpunker

                      Svar på uppdateringen om väskan. Kunde inte klicka på svara?
                      Den är absolut fake. Om hon hämtade ut den kl 13, varför skulle hon då klippt bort tagen? Samt inte ha någon låda kvar?
                      Väldigt tråkigt.. gå till en affär som säljer sådana så det kan beträffa. Polisanmäl henne sen

                      Svar till Carolina, jag kunde heller inte svara dig

                      Jag tänkte att hon var tvungen att klippa bort när hon redan sagt det igår att det ju var anledningen till att hon inte kunde skicka tillbaka…. ?

          De har en väska för 23 000 från Versace

        Vad var det för väska?

          Tory burch Fleming

      Tänk på att 14 mils resa (totalt 28 mil) kostar dig en summa också, speciellt om du kör egen bil. Det är inte bara drivmedlet som kostar, slitaget på bilen kostar också vilket medför att den faktiska kostnaden blir högre i slutändan!

      Köp en ny väska av samma modell om du ändå bara får den 2000 kr billigare! Lita på magkänslan!

        Fast, eller fast jag bara försöker peppa mig själv här då dottern redan var på väg när jag kom på att ringa och kolla upp ordern..

          Är din dotter bra på att känna igen kopior? Och är hon duktig att om det är kopia att säga nej? Vilka summor pratar vi om på väskan?

            4500kr hon var på NK nu innan hon åkte och fotade och kände på en likadan men nej i övrigt inte. Detta skulle bli hennes första märkesväska då hon fyller 18 i veckan

              Köp inte! Är det verkligen rimligt att säljaren skulle sälja den för halva priset istället för att skicka tillbaka och få ALLA pengar tillbaka? Är det för bra för att vara sant så är det det.

                Berodde på en avklipt tag sa hon. Dottern har nästa bestämt sig för att inte köpa nu när de ses om inte hon har en väldigt bra förklaring till varför inget stämmer med datum mm

                  Jag rekommenderar Bukowskis och andra sidor som man kan köpa designväskor från. Kan även nu rekommendera mytheresa där de har fina designväskor nu för bra rabatt 🙂

                  Oj det var en konstig förklaring om väskan ej är uthämtad…

      Köp inte väskan! Om du vill köpa en billigare märkesväska råder jag dig att antingen gå in på Tradera eller köpa en på rea. Jag köpte min senaste väska från Michael Kors på Zalando när de hade 50 procent.

      Gå inte på det här!

        Tack för råd och tips ?

          Men absolut! ? förresten kan du inte googla på väskan eftersom du vet vilket märke det är?

            Jo vi har googlat på väskan i flera dagar och iom att modellen är 2017 finns det få ute på andrahandsmarknaden men gott om dom i butik från 4295kr

              Jag kan tänka mig det. Och genom det så är det verkligen en kopia hon vill bli av med för man vill alltid tjäna mer på en märkesväska man säljer.

      vad är det för väska? 🙂
      Om det är märken som mulberry etc kan hon ju alltid gå till butik och låta personal ta en titt på den.

        Hon sa att hon råkat klippa av en tag och därför inte kunde returnera. En tory burch

          Nej! Nej! Nej!
          Köp inte!

        På orten de möts finns ingen butik som säljer dessa väskor tyvärr ?

    Camcam! In och läs Blondinbellas senaste inlägg! Det måste väl vara en spökskrivare? Bella lodar runt och måste också få känna sig ful ibland..

      så hon menar alltså att man är ful bara för att man går runt osminkad hemma ibland? känns inte riktigt som att hon skulle skriva en sån grej…. hon som älskade sin helgknut och att vara utan smink när hon var ledig. hon har även skrivit förut att hon aldrig skulle kalla sig själv ful. men ja vem vet, hon ändrar ju sig i väldigt mycket nu.. :s

      Ingenting inne på hennes blogg känns som att det är skrivet av Isabella längre. Allt låter konstlat och helt annorlunda än tidigare. Speciellt inlägget som skulle vara extra ”personligt”.

      Haha, så tydligt det märktes att det inte är Bella som har skrivit. Helt annat språk! Fast inte ens säkert det var Bella som skrev innan, var säkert head of upppackning/styling/assisting/foto aka Emma.

      Det har blivit väl mycket massage, spa, pedikyr och manikyr den senaste tiden så det är helt enkelt läge för ett mänsklig-inlägg och vad vinner sympati snabbare än ett ful-inlägg?
      Låt er inte luras. Spökskrivare eller inte men den här typen av inlägg på Bellas blogg är enkla att genomskåda.

    Ojoj fint så fint att få vakta och vara nära kungafamiljen, nu måste lilla frugan Anna Book vara stolt som en tupp ojoj, ja alltså de är väl nära vänner nu också med kungafamiljen inte bara grannar hehehe..

      Ja snart bjuder hon in sig själv (läs: kräver) till Nobelfesten.

        Kungafamiljen har inte ett blått något att säga till om vem som bjuds eller inte, Nobelfesten hålls av Nobelstiftelsen och det är de som bestämmer. Se ex då de vägrade bjuda Jimmie Åkessons icke-inbjudan.

          Jag vet men eftersom det är Anna Book det handlar om så hoppar hon över reglerna!

    Fick upp kokosvattnet i näsan när jag försökte att inte gapskratta rätt ut på pendeln. Tack och amen, liksom 😀

    Svenska Akademien-Robban.

    Robban med en kriminell son!

      Ny dom på sonen. Solna Tingsrätt den 20/12 2017. Olaga hot och sexuellt utnyttjande. Sjuk kvinnosyn…

        Ny dvs en till, eller är det den första som blev överklagad?

          En helt ny dom. Den första domen har vunnit laga kraft i Hovrätten. Detta är en ny dom i Tingsrätten. Mysig familj…..konstigt att det inte har kommenterats på Anna Brooks insta.

            Det har säkert skrivits om det men de kommentarerna är nog borttagna och personerna som skrev dem blockade.

      Läste just domen. Väldigt charmig, den där ungen. Men vad kan man förvänta sig egentligen, med den mamman. Gränslöshet är ju bara förnamnet i den familjen. Hon borde lägga till det till sitt tack och amen-tal.

    Books uppassare på bild, Roberto 🙂

    Anna Stolledano Tooks äkta make 🙂

    Men vadå?
    Jag hälsade också på hos min granne i veckan!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.