Bella och barnen

Blondinbella.

Tillägg: När jag kommer hem har barnen och jag lediga dagar fram till 8 januari. God jul på er!//Bella 24/12 2017

Nu befinner jag mig på flygplatsen i Male. Snart är det dags för fem timmar till Doha i Qatar och sedan sex timmar till Stockholm. Väldigt smidigt. Middag och läsning första sträckan och sova andra. Vi landar 06.00 imorgonbitti, ser fram emot att hämta barnen och ha en till vecka ledigt (!).//Bella

När Bella skrev sitt inlägg den 1 januari – det som står här ovan – så tolkade jag det som att Bella skulle ha en hel vecka ledigt tillsammans med barnen eftersom hon varit på Maldiverna i 6 dagar men så verkar inte vara fallet. Jag la till hennes text från julafton också…
Frågan är om Bella uttryckte sig otydligt eller om Odd satt käppar i hjulet för det för hennes helg är nämligen helt barnfri och hon har spenderat den med utgång, bruncher och vänner.

Jag har en barnfri helg i Stockholm. Jag hade egentligen velat ha dom tills på måndag men vi har tre dagar var och går man utanför det som jag gjorde i Maldiverna får man ha förståelse för att O vill utnyttja sina dagar med barnen. Det är tufft men något jag måste respektera. Det viktigaste får mig när det kommer till kritan är att varje gång vi ses så har de min fulla uppmärksamhet.//Bella

Enligt Bella gör det inte så mycket – det viktigaste enligt henne är att hon är helt närvarande när hon väl har barnen och enligt henne själv så genererade ju två timmar på Diensy on Ice hela två timmar karma till henne. Logiken bakom det förstår jag inte, så den som gör får gärna berätta hur hon fick ihop det i sitt huvud.
Tid med sina barn=bra karma?

Läsarna är riktigt oense i alla fall.
Vissa tycker att Odd är självisk som stenhårt håller på sina dagar när Bella varit borta, medan andra tycker att Bella är självisk som reser bort själv på sina barndagar om hon inte kan få byta till sig dagar från Odd.
Med tanke på det jag skrev i det här inlägget om Bellas resonemang kring sina barn och sin mamma-roll så tror jag – alltså min åsikt – att hon inte är så brydd.
Träffar hon barnen så träffar hon barnen men hon har ingenting emot att resa bort på sina dagar och ge sina dagar till Odd.
Hon älskar säkert sina barn, men de verkar inte få komma i vägen för varken karriär, egentid, Maldivernaresor eller andra tårtbitar som ska fyllas, utan får anpassa sig till hennes liv. Inte tvärtom.
Hon kan publicera vilka spökskrivna kärlekshyllningar till barnen som helst men som alltid återkommer jag till en enda sak:

173 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så jävla segt att man räknas som ett ’nättroll’ och ’missunnsam’ så fort man säger att BB är koko.

    Hon var min idol när jag var yngre. Nu är hon läskig. Alltså vore så skönt om Odd fick hela vårdnaden och hittade någon stabil dam så barnen bara kan träffa BB ibland som ”den roliga farbrorn”.

    Hahaha har inte läst hennes blogg sedan ”selfmade billionaire” suck vad det var patetiskt. Alltså spontant undrar man ju hur hon hade klarat av en intervju som väljer att fokusera på hennes uttalanden och beteende.

      För vem vore det skönt om Odd fick hela vårdnaden? Rätt säker på att det inte är barnen du syftar på i alla fall.

        Jag tänker självklart på barnen. Hellre ett stabilt hem med rutiner än två där det ena är blondinbellas. Jag hade seriöst skämts om jag var mamma och ens fick tankar att göra som hon gör, än mindre utföra det.

          Jag tror inte att du förstår vad instabila hemförhållanden innebär.

          Hur vet du om hur barnen har det hos odd?

    Why granskning?! Vad har jag gjort

      Det blir så ibland bara 🙂 för mig med!

      Tror det kan vara något ord som fastnar i filtret. Igår var 1/5 av mina inlägg på granskning och jag kommenterar sällan öht så borde inte skrivit något dumt 🙂

    Oj fy fan vilket elakt inlägg. Så en bra mamma är endast en kvinna som tar mer ansvar än mannen för sina barn? Och du kallar dig feminist?
    Skulle vilja se dig skriva ett sådant här inlägg om någon man och kalla honom en dålig pappa.

      Hahaha vadå mer ansvar än mannen??? Vad fan hade feminism med det här att göra??

      Hon tar ju knappt något ansvar alls, reser iväg osv och säger att Disney on ice är karma-poäng. Sjukaste jag hört.

      Kommentera inte alls om du ska skriva såna dumheter

        Du kanske ska skita i vad andra kommenterar?

        Nu var det ju inte Bella själv som skrev om ”karma” utan något som CamCam tog sig friheten att skriva, men ok, annars är jag med.

          Nä, hon publicerade det på Instastories. 2 timmar på Disney on Ice = 2 timmar karma. Så nej, inte jag som hittat på.

          Bella skrev att det var karma på sin instastory.

      Det handlar inte om att en bra mamma tar mer tid till sina barn. Snarare handlar det om att om hon inte åkt iväg på semester hade hon haft sina tre dagar med barnen. Hennes prioriteringar verkar inte vara helt rätt . Hon verkar vara en mamma som tror att man tar igen all tid om man bara leker 110% med sina barn en stund. Så är det så klart inte, barn behöver rutiner och en förälder som finns där och är närvarande.

      Det är ju ingen som påstått något sådant. Hallucinerar du eller har du svårt med läsförståelse?
      Sen känner inte jag till många pappor som skrytbloggar om att de skippar tid med sina barn. Men du kanske följer många sådana bloggar.
      Vill du hugga mot din idols kritiker med påhittade argument och upprört nonsens är inte detta rätt forum att göra det oemotsagt. ?

    Så jävla segt att man räknas som ett ’nättroll’ och ’missunnsam’ så fort man säger att BB är koko.
    Hon var min idol när jag var yngre. Nu är hon läskig.

    Alltså vore så skönt om O fick hela vårdnaden och hittade någon stabil dam så barnen bara kan träffa BB ibland som ”den roliga farbrorn”.

    Hahaha har inte läst hennes blogg sedan ”selfmade billionaire” suck vad det var patetiskt.

    Alltså spontant undrar man ju hur hon hade klarat av en intervju som väljer att fokusera på hennes uttalanden och beteende.

    Hej!

    Jag är mamma till två, och är gift (fortfarande). Detta inlägg var inte elakt alls. Isabella valde att åka på privatresa på sina barndagar. Självklart ska Odd ha barnen då. Bättre att pappa har barnen än att ha barnvakt! Om min man och jag skiljer oss skulle jag vara väldigt glad om han åkte iväg och missar sina dagar. Fler dagar till mig! Schemat rullar på oavsett vad föräldrarna väljer att göra. Barn är ingen arbetsuppgift du kan arbeta ikapp. Varför ska den andra föräldern ändra på schemat bara för att den ena föräldern väljer att missa sina dagar? #teamodd på denna. Utan tvekan.

      WORD.

      /Trebarnsmamman (dock ff gift med barnafadern)
      samt skilsmässobarn since 7års ålder.

        Härligt! Vi väntar faktiskt barn nummer tre. Det känns så spännande att gå från två till tre 😀

          Grattis!

          För mig var trean amazing. Bara njutning. Önskar dig detsamma. ??????

      Så sant! Jag är separerad och en sak jag inte förstår med BB är att hon planerar in resor när hon ska ha barnen. När jag och min nuvarande vill göra något bara vi så planerar vi in det den helgen barnen inte är här, det är inte svårt. Förstår inte varför det är så svårt för BB? När vi har barnen vill vi ha barnen, inte lämna bort! :/ Det har hänt att vi haft barnvakt (om pappan inte kunnat) kanske två eller tre gånger på fyra år och då har det handlat om bröllop eller dylikt då det inte går att planera. Har hoppat över mer firmafester osv. än jag kan räkna för tiden med barnen är helig!

    Jag ser inget konstigt i hennes inlägg. För mig låter det lite som om hon tycker det är lite synd att hon kommer tillbaka just när det inte är hennes barndagar men att hon accepterar det och inte så mycket mer med det hela.
    Jag vet inte var några karmapoäng kommer in (läser aldrig hennes blogg) och varför någon tolkar det som att Odd inte låter henne träffa barnen.

    Bella skriver ju att hon har en vecka ledigt inte en vecka med barnen! Det finns fler bloggare där barnet får anpassa sig efter mammans liv, där mammas karriär och liv är viktigast..men så länge man älskar sitt barn och skriver kärlekshyllningar så är det tydligen okej för vissa.

      Camcam refererar till fel inlägg. I ett annat (tror det är från 24/12) skrev hon att hon ”jag och barnen har lediga dagar fram till den 8 januari, så härligt” typ. Kan väl inte tolkas på nåt annat sätt än att hon menar att hon ska ha barnen då?

        Nja fast ledigt från jobb och förskola. De har ju tydligen barnen tre dagar var och inte hela veckor.

        Ja, det kan betyda två saker och man kan välja vad man vill tolka det som.
        Antingen att barnen helt enkelt är lediga fram till den 8 januari då de börjar förskolan eller också
        att Bella och barnen ska ha en vecka tillsammans (vilket läsarna tycks ha trott då det verkar logiskt eftersom Odd hade barnen en hel vecka medan Bella var på Maldiverna).

          Fast hon svarade på en kommentar att hon skulle ha dem till den åttonde

            Men så dök kusinen och hajen upp och då blev de roligare att leka med än barnen. Så praktiskt då att Odd ville ha sina tre dagar under helgen då Bella hade annat som var kul.

            Eftersom att någon annan svarar på hennes kommentarer och skriver hennes inlägg är det väl inte konstigt om det blir fel ibland?

    Håller helt med dig, tyvärr.

    Jag tror genuint att Bella tycker det är praktiskt att inte vara heltidsmamma… Tror hon älskar dem till döds och jobbar för dem så att de ska ha ett bra liv, men det är praktiskt att kunna göra som hon vill samtidigt som hon är förälder

      Det tror jag också, precis som jag tror att en annan bloggmamma som ofta varit ifrån sitt barn 2-3 veckor i sträck då hon åkt på resor och annat, och som brukar skriva och påpeka att hon inte kan förstå att folk gillar egentid och varanann vecka – Men det är så tydligt att hon gillar det och trivs med det, att hon trivs bäst när hon är barnledig. Men klart de älskar sitt barn för det. Bella känns inte riktigt lika falsk, känns lite ärligare ändå och har väl iaf inte varit ifrån sina barn någon längre tid.

        Vem tänker du på?

    Camilla, precis som du blurrar barns ansikten här i bloggen så undrar jag om det inte är dags att kapa inläggen om Isabellas barn. En vacker dag kanske Gillis googlar och hittar alla dessa spekulationer och gissningar, anklagelser osv. Jag vet att allt detta förekommer i hennes blogg också, skillnaden är att hon inte bjuder in till den diskussion. Tänk dig själv om din sambos barn kunde hitta liknande läsning om fin sambo och deras mor, jag antar att det inte skulle kännas helt bra. Det måste finnas annat att bevaka än detta föräldraskap. Hur mycket man än går igång på hennes tårtbitar. Fundera på det i alla fall.

      Håller helt med! Vi kan diskutera föräldrarskap och ansvarsfördelningar mer hypotetiskt, utan att det ska vara kopplat till just till ILs barn. Hade ju hellre varit igenkänd med mitt utseende än ökänd pga mina föräldrars beteenden. Och jag skulle absolut inte vilja kunna läsa om det

        PS, till CamCam också ?? (Om du lyckas läsa denna kommentar av alla :))

      Håller verkligen med. Det finns ingenting som befogar den här sortens kommentarer. Och kom nu inte med att man får förvänta sig jada jada eller att det är hennes eget fel. Det är fan vidrigt beteende att sitta och ha den här typen av åsikter om någons föräldrarskap när ni egentligen vet väldigt lite i frågan.

      Jag håller med dig. Tycker inte att dessa diskussioner är något som hennes barn ska behöva läsa i framtiden. Många kommentarer kring hennes föräldraskap är direkt elaka och dina blogginlägg kring detta ligger på gränsen ibland..

        Jag håller med. Förstår inte dessa inlägg om Bellas barn eller om Bella som mamma. Det är kränkande och direkt elakt att disdkutera hennes mammaroll och barnen utifrån några inlägg på instagram. Vi vet inget om detta. Låt det vara.

    Det som lyser igenom mest är väl att det finns en eller flera anledningar/agg som gör att Odd och Bella inte klarar att kommunicera. Det är ju inget konstigt att trixa lite med dagarna om ena föräldern åker iväg. Känns mer som man vill stjälpa än hjälp och det går åt båda hållen, men det är väl inte så konstigt om det nyss tagit slut och allt genomsyras av en bitterhet.

    Hur byts dagarna av? Lämna de vuxna barnen hos varandra eller lämnar en på förskolan och den andra hämtar?

      De verkar byta kl 16 antingen genom att ”pågående” förälder hämtar på förskolan eller om barnen inte är på förskolan ”levereras” barnen av ”avgående” förälder.

    Hur många dagar i rad har Bella haft dem som längst på egen hand?

      De hade väl hela veckor under sommaren så det kan ha varit fem nätter eller så.

      I somras hade de varannan vecka så hon borde ha haft dem 6-7 dagar i rad

    Jag är benägen att hålla med dig i det du skriver. Varför tog hon inte med sig barnen på resan? Och varför kan man inte som föräldrar vara lite flexibla. Låna/byta dagar osv. Självklart älskar hon sina barn men hur är hennes prioriteringar undrar jag. Klart är i alla fall att det går ingen nöd på henne barnfria dagar.

      Normala personer kan säkert vara flexibla att byta dagar då och då för att vara snälla mot den andra föräldern. Men om Odd skulle låta BB göra detta skulle hon styra allt, resa när hon vill och sen ta dem de dagar som passar henne, utan någon som helst rutin. Om han skulle ge ett finger skulle hon snabbt ta hela armen, så jag tycker han gör rätt som håller hårt på schemat och deras respektive dagar.

        Så tror jag lite också det är. Därav måste Odd vara den vuxna föräldern som håller på det som är sagt. Det låter kanske hårt just nu att Bella inte får göra som hon vill och rodda med sina tårtbitar men skulle hon tillåtas göra det så skulle troligtvis barnen påverkas mer i om att allting ska anpassas efter Bellas resor och hittepå. Men vi ser ju enbart det Bella skriver i bloggen och känns sunt av Odd att dra sig tillbaka från det offentliga och ge barnen en någorlunda normal barndom 75% av tiden.

        Tror jag med.

        Sen, helt ärligt… hade jag varit Odd hade jag förmodligen varit bitter, men vet inte hur han tänker om saken. Men Odd gifter sig alltså med BB. De skaffar barn. De fungerar inte ihop (vilket inte förvånar mig) i det långa loppet. BB ber om skilsmässa. Han får flytta. Hon skriver hon inte ska kommentera skilsmässan; men vad gör hon? Kommenterar och pikar utav bara den. Hur allt var HENNES beslut, hur HON inte fick leva som hon ville etc etc etc. Detta får alltså spridning till miljontals människor. Jag hade känt mig uthängd, men han verkar mogen nog att inte gå ut till motattack eller försvar (eller om det nu är så att han är helt ok med det?). Sen dessutom så är det, som CamCam så bra lägger fram det; hon prioriterar ju bort sina barn. Och det inte sällan. Har haft svårt att sätta fingret på det men det är som CC skriver att hon anpassar sig INTE efter barnen eller sina barndagar, utan de måste passa in i hennes schema. Det känns faktiskt något hjärtskärande. Med det sagt tror jag helt klart att hon älskar sina barn, men egot kanske tar lite väl mycket plats. Men hey, egoboost right?

        Odd gör helt rätt för övrigt. Varför ska han ge bort av sina dagar för hon åker på glassiga semestrar eller affärsresor i första klass hela tiden istället för att ta sitt 50/50 ansvar som förälder?

      ”Grundschemat” behover fungera på ett stabilt sätt om man ska kunna vara flexibel och generös med varandras och sina egna dagar. Om man ser att den andra föräldern i alla lägen prioriterar barnen är det inte så svårt att byta dagar osv. Men om den personen för det mesta prioriterar sig själv, sitt jobb och sina nöjen blir det helt omöjligt att följa med och vara flexibel i det kaoset. Då får barnen aldrig några rutiner.

      Det kan lätt bli infekterat när man skiljer sig. Jag vet en familj som hellre anlitar barnvakt än låter den andra föräldern ha barnen en endaste extraminut. Har hänt flera gånger att någon av föräldrarna har behövt åka på jobbet eller liknande och då fixat barnvakt.
      Småaktigt? Ja
      Synd om barnen? Ja
      Något de vuxna reflekterar över? Nej

      Har man gemensam vårdnad om ett barn krävs medgivande från den andra vårdnadsgivaren om man vill ta med ett barn på utlandsresa.
      Kan ju helt enkelt vara så att Odd vägrar lämna medgivande till att Bella åker ensam med barnen.
      Å andra sidan tror jag aldrig det var aktuellt att barnen skulle åka till Maldiverna. Det är inte ett barnvänligt resmål och Bella hade andra avsikter med den resan än att bygga i sanden med hink och spade 🙂

        Skulle nog påstå att Maldiverna i allra högsta grad är ett barnvänligt resmål. Fantastiska stränder, härliga bad och fina fiskar i vattnet att titta på? Lägg till alla spännande djur som ödlor, krabbor och flygande hundar. På ön vi valde att semestra på fanns det även en liten barnklubb och andra arrangemang för barnen. Vi nyttjade dock inte detta då det var så mycket annat spännande att utforska på land och i vattnet. En fantastisk familjeresa helt klart och vi skulle åka varje år om det inte var så dyrt. Som tillägg kan jag säga att våra barn var ungefär i samma ålder som Bellas.

          Men jisses, Bella var ju där för att ”gosa” med sin nya kille, inte passa barn.

            Så kanske det absolut var, men det ändrar inte på att Maldiverna är ett barnvänligt resmål?

          Ja, de får väl ha flytväst på sig då dygnet runt om de ska vara i en overwater bungalow med swimmingpool 🙂

            Eller så väljer man att bo i bungalow på stranden om man vill resa med barnen ?

          Barn under fem år trivs förmodligen bättre i Bamseklubben på Gran Canaria än på Maldiverna. Har man så små barn ska man som förälder välja resmål efter barnens behov och inte efter vart man ville åka innan barnen kom.

            Vilken tur att alla barn är olika ❤️? Då får jag umgås mer med mina eftersom de inte väljer barnklubben oavsett Maldiverna eller Gran canaria?

        Nej det behövs inget tillstånd. Jag har rest med mitt barn utan min man, ingen frågade någonting.

      Men om det är tal om att byta och trixa varje gång någon ska ha barnen så tröttnar man ju? Om man tex i början ställt upp och alltid ändrat på sina planer för den enas skull (eller för sina barns skull). Skulle det vara tvärtom skulle pappan bli uthängd som dålig föräldrer och vi alla måste ju förstå att det inte går att ändra bbs schema och att hennes jobb alltid är viktigare och går före hans?!

      Skulle aldrig släppa iväg mina barn utomlands utan mig 😮

        Får jag fråga varför? Är barnets/barnenss pappa en urusel förälder?

    Undrar hur reaktionerna hade varit om LD hade skrivit detta inlägg? ?

    Lustigt nog verkar hon alltid boka in resor på hennes dagar.

      Bellas reseschema för de närmaste tio åren skyndade hon sig att spika innan hon och Odd gick ut med att de skulle skiljas. På så sätt blir det inga diskussioner om att Odd ska ta extra dagar för att Bella är bortrest.

    Vad ledsen jag blir ändå över kommentaren som tyckte det var småaktigt av Odd. Jag lever med en man som har barn sedan en tidigare relation och han skulle aldrig få för sig att ge upp hans dagar för att mamman gett upp sina för att göra annat. Varför? För hans hjärta går i tusen bitar så fort de åker, är fler än en gång jag behövt trösta honom för att han gråter när de åkt. Han vill ju ha dem hos sig hela tiden. Go Odd! Har man barn får man faktiskt sätta dem först och fråga sig själv vad som är viktigast, en kärleksresa eller en vecka med sina barn ?

      ja såklart, det är inget konstigt med att Odd vill maxa sin tid med barnen. Han älskar väl att vara med dem. Knäppt att ”Karin” som skrivit första kommentaren inte ens kan föreställa sig att en pappa kan vilja ha kvar sina egna dagar, utan tror att Bella måste ljuga. Alla pappor ser inte barn som en belastning.

        Ja, det verkar som Odd uppfattar varje extra dag med barnen som en förmån och ett privilegium och Bella ser för mycket tid med barnen snarare som ett hinder i hennes självförverkligande.
        Perfekt om de kan ha det så och alla blir nöjda – inklusive barnen förstås.

        Tror att väldigt många av Isabellas läsare är väldigt unga, kan inte förklara glorifieringen av alla Isabellas val på annat sätt än att de är så unga att de inte vet bättre pga brist på erfarenhet. Det är ju helt klart så att vi inte vet vad som sker bakom kulisserna men även den blinde borde väl vi det här laget sett ett mönster i hur Bella väljer att göra annat på sina barndagar. Sen kan hon försöka bortförklara det med att hon är 800% närvarande när hon träffar dem, men det förändrar inte faktum att hon valt bort dem. Sen blir det säkert folk av barnen ändå, precis som av de flesta som haft en frånvarande förälder och en som tagit huvudansvaret.

    Om/när vi skiljer oss hoppas jag att vi båda kan släppa våra egon och göra det som är bäst för barnen. Vill pappan åka på semester med barnen skulle han få de extradagarn och förhoppningsvis ”bjuder” han igen om jag vill ha med dem på semester/kalas what so Ever på hans dagar. Våra barn är äldre än deras så de skulle nog klara omställningen enklare

      Och ni kanske inte reser på utlandsresor 1 gång i veckan som BB?

      Eller så kan man göra som min mans ex gjorde nyss, boka in en utomlandsvecka med barnen på delvis hans vecka, utan ens fråga om det är okej. Hon skickade ett sms (för hon vill ju inte prata med honom) TRE dagar innan de skulle åka och berättade och ville att han skulle lämna dem en viss tid dagen innan resan för att de skulle packa. Jag skulle gått i taket men han har tyvärr ingen talan där.

      Jag och mitt ex har en mycket bättre relation. Jag frågade om det var okej att jag tog med vårt barn på resa och han ska åka iväg två veckor (alltså på min vecka) med sin pappa i vår men jag tänker att om man är lite schysst för igen sådant sedan.

        Jag tänker att det i grund och botten handlar om vad som är bäst för barnen, inte vad som är rättvist för en vuxen. Kommer ungen ha kul på en resa med sin mamma? Låt då ungen åka och sätt egna känslor åt sidan.
        Men såklart skulle exet meddelat om det där tidigare än 3 dagar innan. Och självklart kan man inte rucka på rutiner hela tiden för att en förälder är spontan.

        Många kommentarer här handlar om hur synd det är om en vuxen som missar dagar med barnen. Fel fokus enligt mig.

    Tycker det är helt rädd av Odd som verkar tänka ”rätt ska vara rätt”. Missar hon sina dagar från hon skylla sig själv. Tvekar inte på att hon älskar sina barn, men hon verkar ju inte bry sig om hur mycket hon träffar dom..

    Och två timmar karma, vad menar hon? Fy

    Som jag skrev i en kommentar under ett tidigare inlägg så funkar det inte heller som Bella säger, att hon kompenserar för att hon inte träffar barnen så mycket genom att vara fullt närvarande när de väl ses. Det kommer ju inte är funka. Speciellt eftersom de är så små hennes barn. En vecka från barnen och sen tre dagar där hon drillar dom i engelska och tar med dem på Disney on ice. Det kompenserar inte tiden ifrån barnen.

    Jag uppfattade karmakommentaren som lite skämtsam, inget att lägga någon större vikt vid.

    Och varför är ni så hårda mot att hon väljer att åka på en resa som sträcker sig över hennes dagar? Med tanke på att de har 3 dagar var åt gången är det ju väldigt svårt att åka på någon resa alls om man aldrig ger upp några dagar. Och vem vet, Odd kanske inte ville att barnen skulle följa med på resan och att det var därför de inte gjorde det.

    Tror säkert hon är ledsen över att hon inte fick ha barnen längre denna vecka men vad ska hon göra åt saken? Hon kan ju inte mycket annat än att försöka se det positivt ändå

      Precis min tanke också!

      Det handlar ju inte om EN resa utan att det händer konstant

      Isabella gär ju naturligtvis som hon vill/har möjlighet när det gäller hur mycket tid hon tillbringar med sina barn, är ju bara Odds och hennes angelägenhet egentligen. Det jag personligen tycker är fult och falskt är att Isabella i princip manipulerar sina läsare.

      När Odd först hade barnen 6 dagar (pga av Isabellas resa till NY?) så var förklaringen att de skulle ha det så pga julhelgen, sen så hade Isabella barnen 4-5 dagar, sedan hade Odd dem från julafton till 2 januari, sedan Isabella tre dagar som vanligt. Helt ok, de gör som de vill, men hela tiden har Isabella betonat 6 dagar på maldiverna, barnen lediga till 8 januari, vilket för mig som läsare lät dom att de skulle ha två 6-dagars pass var, när det nu visar sig att det var mest för Isabellas resa det ändrades och Odd har haft dem mer en vecka mer.

      Som sagt Isabella gör som hon vill, men hon(eller hennes försvarare) kan ju inte klaga på att folk anmärker på att hon inte är med sina barn, när hon de facto väljer bort sina dagar. Om man skiljer sig med barn under 3 år som för deras bästa ska byta var tredje dag, är det ju ingen mänsklig rättighet att kunna åka iväg en vecka till maldiverna. Som vuxen människa kanske man får vänta tills barnet fyllt 3. Nu kunde ju Isabella åka bort, men hon ska inte framställa det som att det är Odd som krånglar, eller att de delar lika. För så är det inte.

      Jag tror att det många reagerar på är att hon sätter sin egna intressen, mål och drömmar först. För de flesta föräldrar är det otänkbart att prioritera sig själv framför sina barn. Man förstår liksom inte hur hon kan göra det eftersom man inte gör det själv. Och det är nog inte heller någon uppoffring utan något som kommer naturligt och då är det svårt att förstå hur en människa kan prioritera annat än tid med barnen – speciellt eftersom hon bara har dem halva tiden.

      Hon verkar inte förstå att en skilsmässa innebär fler kompromisser i livet, att vardagen blir lite svårare. Hon fortsätter ha sig själv som prio 1. Och det får hon ju såklart. Barnen mår säkert utmärkt. Men eventuellt kommer relationen till dem längre fram vara annorlunda än den mellan 100 procent närvarande föräldrar och deras barn.

        Det är delvis pga detta som jag och min sambo inte kommer skaffa barn, ingen av oss är särskilt sugna på dom livsstilsförändringarna som ändå kommer med barn. Att tro att livet mer eller mindre ska se ut som innan kids känns lite naivt. Barn behöver närvarande föräldrar vars största intresse är just dom. Vill man (som jag och min sambo) förverkliga sig själv genom karriär och ett relativt kringflackande liv med nya arbetsorter/länder om vartannat så är det inte helt lämpligt att skaffa barn helt enkelt.

          Helt enig. Tycker barn förtjänar 120 procent och det är jag i nuläget inte villig att lägga.

    Fascinerad av att så många engagerar sig så hårt i något som en person bloggar och instagrammar om. Det är ju inte på riktigt! Man visar valda delar och det riktiga livet som spelar roll för personen, barnen och exet osv visas inte upp. Det är ju en fasad bara, litet som att spekulera i hur karaktärerna i vilken tv-serie som helst bör tycka, tänka och göra. Det är ju bara en kuliss, business?

      Hahaha ja jag sitter och garvar åt att alla tar detta på största allvar när de inte har all info eller något med det att göra.
      Tiden vi lever i är fascinerande och kräver mycket popcorn

      Hur kan det vara konstigt när det är Bella själv skrivit om spaltmeter om tårtbitar, kombinera familj och karriär, egentid mm? Hållit föreläsningar.

      Går ju inte att vara influncer om ingen bryr sig?

      Ändå är du härinne, på en bloggbevakning…..

      Haha well… bloggen du är inne på heter ju Bloggbevakning och bevakar just de sakerna du tog upp? Så känns ju föga förvånande att engagemanget visar sig här 🙂

    Tack och lov att mitt mödraskap inte granskas likt BBs. En gör så gott en kan men det är tamejfan aldrig gott nog.

      Exakt. En pappas föräldraskap granskas aldrig på det här sättet. Men så fort en mamma är mer karriärinriktad än mannen tar det hus i helvete.

        Det skulle det nog nu för tiden om pappan var influencer med livet utfläkt på nätet

          Som Mickan skriver. Nu är ju influensers gravt överrepresenterade av kvinnor. Hade exempelvis Calle Schulman skrivit som Bella kan jag lova till 99,99% att han hade fått lika mycket kritik =) Iaf på denna blogg! Kanske inte på sin kanal i fråga dock.

    Ja, det är tydligen så att Bella aldrig menade att hon skulle ha barnen en hel vecka efter Maldiverna. Det är läsarna som har tolkat det så eftersom Odd hade barnen en hel vecka över jul och nyår.
    Jag begriper då inte hur Bella och Odd ser på det där med hur de delar på barnen. Verkar som om Odd gärna tar extra dagar och Bella försöker få så få dagar med barnen som möjligt för att maximera sin egentid.
    Men om det nu är så att Odd gärna tar varje extra dag med barnen han kan få för att han ser tid med barnen som en förmån snarare ’än ett tvång, så kan man väl tycka de två kompletterar varandra nu när de är skilda. Alltid något. Bara barnen mår bra så är det inget problem att man delar tårtan lite snett 🙂

    Hon älskar nog sina barn, men hon älskar nog inte att spendera tid med dem. Hade hon gjort det hade hennes prioriteringar sett helt annorlunda ut. Man kan säga att man älskar någon eller något, men visar man inte det i handling känns det mer som tomma ord.

    Alltså tycker nog det sjukaste är hennes kommentarsfält under det inlägget. Jag lägger ingen värdering i hennes föräldraskap MEN nog tror jag att detta (det vill säga hur hon först sa att hon ska ha barnen, sen att hon inte ska det etc) var noga uttänkt hur det skulle locka mest kommentarer och åsikter. Tycker det är löjligt hur hennes ”beskyddare” inte ser detta.

      Det kommer förmodligen att bli fortsatta diskussioner om hur Bella och Odd delar på barnen. Det är många år kvar innan barnen själva kan välja hos vilken förälder de vill bo så följer man Bellas sociala medier de närmaste tio åren får man förmodligen hålla till godo med detta konstanta kommenterande och vad som sagt eller inte sagt, rättvist eller inte rättvist osv.

      Samma sak här på bloggbevakning, konstigt att hennes kritiserare inte ser det.

    Var det inte så att Bella ville åka på en resa med barnen men att det inte gick ihop då Odd inte ville ändra schemat så de kunde komma iväg en vecka?

    Hon svarade på kommentarer under tidigare inlägg där folk frågade om barnen och de missade dagarna, där hon svarade att hon skulle hinna ha dem en vecka när hon kom hem. Antingen tyckte hon att hon var vag nog så att om det blev så, så toppen och blev det inte så så kunde hon skylla på Odd och planera in något annat.

    Jag tror att barnen har det toppens Odd, de var ju på FaceTime med honom när de var hos henne sist så vill ju uppenbarligen prata med honom och der var ju honom de tillbringade mest tid med innan skilsmässan. På det sättet tror jag inte att dessa barn har det dåligt på något sätt men jag tror och hoppas att Isabella förstår att när dealen sen är varannan vecka så måste hon step up the game och faktiskt vara där på sina veckor.

    Ingen skriver så mycket om uppdelningen av barnen som Bella själv.

    Om jag hade mina barn halvtid så skulle INGET kunna hålla mig borta från de dagarna. Men Bella väljer Sharkweek, jobbet, resor mm. Visar tydligt vart hennes prio ligger, tror inte hon ”pallar” en hel vecka när det finns så mycket annat hon vill göra.

    Det samma redan innan skilsmässan blev känd, ute varje kväll och folk undrade varför bara Odd träffade barnen. Han är uppenbarligen den stabila. Bella dyker upp ibland och då ska det lekas till 110 %….

    Jag trodde först att hon kanske refererade till ”barnvecka” som i att hon kommer ha barnen i veckan enligt deras överenskommelse istället för att skriva ”mina barndagar” meningsuppbyggnaden ”min barnvecka” blir konstig när hon har barnen var tredje dag? Då har hon ju barnen något varje vecka.. Eller? Då är det barnvecka varje vecka ? Nu är hennes barn såpass små men senare tror jag det blir svårt för både henne och Odd att förklara vad mamma gör istället för att vara med dom på sina mammadagar. Föräldrardagar borde man säga.. Båda är ju lika mycket föräldrar och har gemensamt ansvar för sina barn.

    Det är självklart Bella som är självisk. Jobbresor är en sak men att resa i väg till maldiverna på semester och missa sina tre dagar med barnen är själviskt och inget jag skulle tänka mig att göra.

    Jag läste inlägget på BBs blogg, men där står inget om att de två timmarna ger Karma?

      Det om Disney on Ice o karma var på Bellas instastory…

    Tycker hela grejen känns olustig.
    Hon skrev också när hon kom hem att hon fick vänta till 16 innan hon kunde hämta barnen, men på julafton skulle de lämnas vid lunchtid till pappan?

      Kl 16 var för att Bella till varje pris ville få tid med träning, pedikyr och manikyr.
      Bra att skylla på att Odd insisterar på att vanliga bytestiden kl 16 skulle hållas.
      Bella är duktig på att vinkla så att det verkar som att det är Odd hela tiden som hindrar henne från att träffa barnen utöver schemat när det snarare är Bella som använder schemat för att få extra tid för sig själv.

    Bb är formad av sin egen uppväxt. Det behöver man inte va hobbypsykolog för att förstå. En bra mamma väljer inte sin nya framför tid med barnen. Punkt. Hon gör medvetna val baserat på sina egna referenser fr barndomen.

      Jag tycker att vi måste sluta belasta Bellas föräldrar för att hon gör konstiga prioriteringar som vuxen! VAD är det hennes föräldrar gjort galet?! Jag har följt hennes blogg jättelänge, läst intervjuera och allt möjligt men jag kan inte identlfiera en enda riktigt galen grej som föräldrarna gjort? Det värsta är att pappan lämnade henne i i lgh när han gick till tvättstugan en gång? Det har hon skrivit ett snyftinlägg om, men i övrigt har dom väl slitit på som föräldrar gör mest?

    Suck, alla föräldrar borde veta att små barn har det bättre på hemmaplan än i ett flygplan. Tror med all säkerhet att hennes barn kommer få följa med precis när dom vill när dom blir större. Ska hon skita i karriären för att vara en mamma som passar in hos er?
    Dessa barn verkar ha det hur bra som helst. Jag rasa rätt ner och hade knappt mina barn under ett helt år.. så hoppa på mig också! Varsågoda

      Fast nu var ju trippen till Maldiverna ingen ”nödvändig” businesstrip…

      Vilken förälder som helst kan ha det kämpigt och kanske inte möjligheten att ta hand om sina barn, man är inte en dålig förälder för det. Sjukdom, arbetslöshet, etc. saker kan ske som man inte kan göra något åt utan bara kämpa på och hopas det blir bättre.

      Kritiken kommer väl från att Bella har alla förutsättningar ekonomiskt, har tagit bort alla ”jobbiga” saker i vardagslivet och ändå hellre åker iväg med nya pojkvännen istället för att umgås med sina barn. Det är skillnaden.

        Jag drog till new york & Lettland med min nya.. Jag bjöd han på resorna till och med.. Jag mådde skit! Såg knappt vad som var rätt eller fel. Jag tror Bella mår skitdåligt och då gör man galna saker! Man försöker desperat att fly från sorgen, sätter upp ett fastklistrat leende & säger att allt är så jävla bra! Det blir inte bättre att folk hugger på en då, det blir bara värre.. Det Bella behöver ( tror jag ) är stöd & någon att prata med. Hon har extremt mycket ansvar som ligger på hennes axlar.

        Är uppriktigt less på denna hemska häxjakt på henne. Folk är så fruktansvärt elaka. Dom yttrar sig en jävla massa.
        Det ingen tänker på är att ord gör mer ont än något annat.

        Jag hade hellre blivit huggen med en kniv än huggen med ord.. knivsår läker men aldrig någonsin läker ord som folk säger.. det finns kvar för evigt! Trodde camcam hade livserfarenhet av vad ord kan ställa till med..

          Ursäkta men Isabella LEVER på att skapa denna förvirring. Hon har bokstavligt talat tipsat andra om att det är såhär man får många läsare, under sina egna föreläsningar. Hon är säkert inte alltid nöjd och glad över granskningen hon lever med och hur folk kommer med olika synpunkter men hon kan i morgon välja att bara skriva om det hon vill ska vara offentligt. Hon riskerar ju halva läsarskaran – men vad är väl en lite mindre lönecheck den månaden mot att slippa de huggande orden?

          Eftersom hon provocerar vidare så får man ju anta att hon värderar pengarna högre än att slippa få åsikter om hennes föräldraskap.

            Och det get folk automatisk rätt att klanka ner på hennes roll som mamma, människa, vän, flickvän, företagare ect ect ? Jag tycker inte det. Alla borde nog titta i backspegeln & se om deras liv är helt fläckfritt. Varför ska man sparka på någon som redan ligger ner? Mår man själv bättre då?
            Jag förstår ärligt inte varför!

              Men sluta!! Om Bella inte vill bli ifrågasatt och kritiserad så kan hon sluta skriva skit och massa provocerande, löjlig smörja. Hon har på sina föreläsningar själv erkänt hur hon skapat sin blogg genom att skriva massa sjukt, provocera och ljuga. Hon har byggt sitt märke på ljug och provokation. Nu har folk tröttnat.

              Vad får dig att tro att Bella ”ligger ner”? Hon om någon är väl på topp med sina superkrafter, lyxresor och kvalitetstid med barnen.

    En fråga.. Om man inte skriver att man har barnen betyder det då att man inte har dom? Måste man skylta med att nu minsann har jag mina barn? Man kan väl ha barnen hos sig och inte uppdatera om det? Varför ska man behöva uppdatera om att man har sina barn? Har man gemensamvårdnad/barnen på halvtid så indirekt vet man att föräldrarna har barnen lika mycket? Vad den ena eller andre gör med barnen är väl ganska ointressant..

      Du undrar alltså varför Bella hela tiden skriver om vem som har hand om barnen av henne och Odd?

    Uppfattade också som om att hon skulle vara ledig en vecka ihop med barnen men icke. Kasst beteende men barn märker sånt tillslut.. så hon får stå sitt kast när barnen blir äldre tbh. Blir så med egocentriska kvinnor som bland annat väljer sina nya partners före barnen!

    Dina inlägg roar mig ibland men allt oftare gör de mig illamående…. Kanske sedan du startade med bloggen på heltid och har behov av att ”hitta” på fler inlägg hela tiden för att hålla dina följare nöjda? Att gång på gång förlöjliga och helt sänka en annan människa är inte OK. Oavsett vem det är. Jag inser att min röst inte påverkar dig men jag kan iaf välja att sluta följa din blogg. TROTS att du ibland roar. Det här var droppen. Att tjäna pengar på att dra igång häxjakt och smutskastning om andra kan knappast vara ett bättre sätt att tjäna pengar på än den där omärkta reklamen du tjatar om hela tiden. Kunde jag anmäla dig för att vara en rätt crappig medmänniska så skulle jag trycka på den knappen per omgående.

    Artikel i Expressen idag om Anna Books lägenhetsförsäljning. ?

    Har odd vägrat att ge bort sina dagar till blondinbella pga av att hon missat sina egna dagar så förstår jag honom till fullo. Odd kanske vill ha struktur och rutin för sina barn, fasta dagar som han inte vill rubba på. Skitbra för barnen! När det endå är så ikke rutinmässigt för barnen o träffa mamman utan dom får träffa henne när det passar henne. Då har dom iaf pappan som deras trygga punkt. Bra Oddan 🙂

    Skrev inte Bella något om att hon ska till Moskva den här veckan också? Hennes och Odds schema skulle ju helt fallera om han lät henne diktera villkoren. Tror inte hon vill vara utan dem länge men att hon gärna skulle ta bara en dag här och var, och det förstår jag att han inte går med på.
    Fattar inte hur hon tänkte med sin nyårsresa, verkade helt oberörd av att lägga 1,5 vecka på Sharkboy (som det ju blev med tredagarsschemat). Hur kan en dejt bli en sådan dominant tårtbit?

      På torsdag 11 januari ska Bella visst åka till Moskva. Då hinner hon faktiskt med sina tre barndagar innan hon åker. Kors i taket.
      Från april (då Sally blir tre år) ska det tydligen bli hela veckor. Får se hur det går. Bella har knappast hittills visat att hon kan ha bägge barnen i en hel vecka.

    Jag tycker vi ska ge Bella ett break, hon fick barn relativt ung och har redan gått igenom en skilsmässa, hon kan behöva lite egentid. Hon verkar vara en kärleksfull förälder som gärna hittar på saker med barnen. Hon bråkar ju inte med O om barndagar, hon bara konstaterar. Och att hon skriver om karma och disneyonice tyder nog på att hon har lite dåligt samvete och vill kompensera. Inget fel med det, händer alla föräldrar!

    Tycker det är spännande att Bellas försvarare hänger upp sig på att odd är ’självisk’, på feminism osv. Barn behöver struktur, inte engelskalektioner och en utflykt som mamman använder för att bevisa för sig själv att hon är en ’supermom’. Har de glömt ägen åren innan skilsmässan där Odd gjorde ALLT och Bella jobbade och reste hela tiden? Tur för barnen att de har hemska småsinta oförstående Odd!

    Skrev inte Bella att Odd skulle ha barnen över jul för att dom skulle åka upp till Idre (?), med Odds släkt, som dom alltid gör i hans släkt… IOM detta passar BB på att dra en kärlekshank med hajen en vecka på maldiverna. Med andra ord var det nog så från början att BB och barnen skulle vara tillsammans fram till 8/1 men antagligen så klarade hon inte en vecka med dom själv och när det sedan kom fin besök till helgen fick Odd snabbt rätta in sig och ta sina dagar och 3 dagars reglerna är skrivet i sten !

    Någon som vet vart Odd flyttat och med vem?

    Men helgen med vänner och kompisen Linus födelsedag måste ju ändå varit planerad? Så tanken var väl aldrig att ha dom till 8 jan. Det var noga uträknat.

    Förstår verkligen inte alls varför någon ens kan tänka tanken att Odd ska fortsätta anpassa sitt liv efter sin exfru.
    1. De har uppenbart ett fast schema, fröken ”superplanerar-effektiviserare” kan ju planera utifrån det.
    2. Odd kanske också planerar saker på de dagar han har barnen. Han kanske inte helt otippat vill flytta på dessa bara för att exfrugan ska flyga iväg med nya kärleken och sen kommer på att hon gärna vill både ha och äta kakan.
    3. Tycker Odd har framstått som flexibel flera gr med att hjälpa Bella när hon ska flyga iväg tidigt/komma hem sent etc. men varför skulle han alltid behöva göra detta, han är inte hennes nanny.

    I slutändan handlar det inte om att Odd har några skyldigheter över huvud taget utan om Bellas planering och prioritering. Jäkla skillnad om något akut/allvarligt/oförutspått hänt eller om de gemensamt flyttar om bland dagarna, annars ligger detta helt på Bella och ingen annan. Det är absurt att prats om att Odd ska vara ”flexibel” och planera sitt liv utifrån Bellas nöjestripp.

    Ta en som Carolina Gynning tex. . Hon reser typ aldrig utan sina barn. Trots att pappa finns på hemmaplan och faktist skulle kunna ta hand om dem medans hon åker iväg. Tänker främst på hennes Italien och Ibiza resor. Alltid barnen med men maken lyser ofta med sin frånvaro.

      Så det är så det ska vara menar du för att en kvinna ska ses som en bra mamma?

        Ja.

      Säger väl mer om honom än mamman i fråga i så fall?

    En stilla undran, om Isabella och Odd bytt plats – hade diskussionen sett likadan ut? Eller är det att vi 2018 fortfarande tycker att en mamma ska ha större ansvar än en pappa? Nu menar jag inte att jämföra Odd kontra Isabella för han verkar vara en mycket närvarande pappa.
    Precis som någon skrev, detta är en blogg. Alla som driver en sådan gör val om vad man vill visa. Och allt är säkert inte 100% korrekt utan friserat för att bättre passa in med den ”offentliga” bilden.
    Sedan är det många som på hennes blogg säger saker som att ”du skulle ju aldrig…. och nu är det exakt det du gör” osv. Tjejen är kring 25! Vad hon tyckte vid 18, 20 osv ändrar sig säkert radikalt beroende på vad livet bjuder och vilken utveckling som sker.
    Tjejen har byggt upp ett bolag med rejäl omsättning, hon har lyckats ordna en socialt och ekonomiskt stabil miljö, och ingen av oss vet hur hennes egentliga vardag ser ut. När hon fortfarande var gift tycker jag mig minnas att kommentarerna om Odd var hårda; att han höll henne tillbaka, att ryktena sa han behandlade henne illa osv. Och nu är kommentarerna helt annorlunda. Madonnan har blivit en fallen kvinna och fritt villebråd. Smakar lite illa i min mun hur snabba vi är på att gå på kvinnor som lyckas

      Jag tycker det är lika illa med pappor som försakar sina barn som mammor och förstår inte varför målet i samhället blivit att försumma sin familj eller sina relationer för att alla ska göra karriär…

      Kvinnor som lyckas? Alla kvinnor där ute lyckas väl på ett eller annat sätt. Hade Isabella varit hemmafru för att hon ville det så hade hon ju lyckats med sin dröm om att vara hemma med barnen. Finns många kvinnor där ute som lyckas ta hand om barn helt själva eller som lyckas skapa härliga liv trots motgångar eller svårigheter och jag förstår inte varför folk alltid drar in ”ja men om det hade varit en man…” i samma mening som ”bara för att hon är framgångsrik” som att man bara lyckas om man gör det på ett klassiskt ”manligt” vis. Beter hon sig som en man är hon framgångsrik och tar hon hand om sina barn är hon för kvinnlig för hallå, en man hade ju inte fått kritik för det?! Jo tack. Av mig hade han fått samma kritik. Har man barn så är ENDA sättet att lyckas här i livet att göra det med sina barns hälsa i behåll. Det lovar man sig själv och sina barn i samma sekund som man sätter dem till världen.

      Hade det varit ombytta roller, hade det med största sannolikhet diskuterats kring ämnet på samma sätt.
      För det vi diskuterar är ju Bella som person och hennes värderingar och prioriteringar.
      Inte Bella som kvinna.

        Really? Visa mig gärna ETT exempel på en pappa som kritiseras för att han inte är nog närvarande eller prioriterar bort sina barn. Tvärtom blir ju män hyllade och kallade best dad ever så fort de leker lite med sitt barn på en bild, eller varannan-vecka-pappor som är roliga och hittar på skojiga saker med barnen fyra dagar i månaden och två veckor på sommaren blir inte kallade dåliga föräldrar. Vad de gör resten av tiden spelar inte så stor roll. Men bevisa mig gärna fel med ett exempel där en pappa kritiseras som Bella.

          Först får du lov att visa mig en storblogg som handlar om en pappa som väljer bort sina barn på löpande band till förmån för nöjesresor och skönhetsbehandlingar.

            Jag tror att min poäng helt flög förbi dig. Nåja, ha det gott! ?

              Nej, det gjorde den inte. Men det är ju ett bekvämt sätt att slippa möta ett motargument.

          Så här är det! Frågan som ställdes handlade om hur det skulle resonerats om Bella och Odd bytt plats, om det skulle diskuteras på samma sätt.

          Min teori är att svaret är Ja, för som jag skrev:
          Diskussionen handlar om Bella som person, om hennes värderingar och hennes prioriteringar, inte om Bella som kvinna.

          Så jag behöver alltså inte ge några exempel på en random pappa som kritiseras, då andra människor (flickor som pojkar, mammor som pappor, hästar som grisar,) inte är relevanta i ämne Bella, Odd, Odd Bella.
          Comprende?

        Och varför diskuterar ni Bella som person?! Det är verkligen inte ok! Diskutera IDÉER istället, inte personers fkn privatliv!!

          Så snart hennes blogg handlar om idéer i stället för hennes privatliv så aspelut!

          Hennes IDÉER om föräldraskap är vad jag stör mig på. Att man skulle kunna kompensera sin frånvaro genom att vara extra närvarande de få dagar man träffar barnen. Finns inget stöd för de tankarna i någon forskning. Särskilt när barnen är så små är det extra viktigt med kontinuitet och inte för långa frånvaroperioder. Hennes idé att framställa sig själv som en ensamstående supermom som fixar både jobb och karriär börjar krackelera ganska rejält, så det vore bra om hon fick någon ny idé om vilken image hon ska ha.

          Helt enkelt för att det är personen Bella vi diskuterar, jag har följt henne sen dag ett.
          Jag diskuterar aldrig hennes yrkesliv, hennes utseende och heller inte hennes mödraskap.
          Jag diskuterar henne, som individ alltså som person.

    Hahah det här är ju underhållande att läsa. Folk har typ mer koll på Bella och odds barnbyten än sina egna barn, ni vet exakta tidsscheman över lämningar, dagar i rad med barnen, vem som hade barnen tredje veckan i juli förra året och vem som bytte dag på vems initiativ i julas. Strongt! Jag har knappt koll på var jag själv var i förrgår.

    Hennes mantra kombinera familj och karriär tycker jag bara ter sig allt lustigare. Vad kombinerar hon exakt? Vill hon åka så åker hon, resten outsourcas hemma?
    Ja, jag stör mig på hennes floskler och osanningar.

      Skilsmässan blev ju ett kvitto på att det inte gick att kombinera karriär och familjeliv.

    Tyvärr tror jag att du har rätt. Bella älskar garanterat sina barn, men misstänker att det var Odd som ville ha dom. Bella visar ju tydligt att hon inte är villig att anpassa sig ens under småbarnsåren för deras behov ?

      Ja, det har framkommit genom åren att det var Odd som ville ha barn tidigt och i snabb följd. Bella verkar ha tyckt att det var en bra idé för hon har ofta nämnt att hon hade unga föräldrar och det verkar ha varit något hon ville kopiera för egen del.
      Att sen Odd trodde att Bella skulle bli mer familjeinriktad när hon blev mamma verkar ha slagit fel. Bella blev snarare mindre och mindre intresserad av familjelivet men det berodde säkert också på att hon och Odd inte längre hade något bra äktenskap. Och i den takt Bella blev mer och mer självfokuserad blev också barnen sekundära.
      And the rest you know. Som det heter 🙂

        And the rest is history?

          Nej, resten är det som vi diskuterar här och nu 🙂

    Fattar inte hur föräldrar tänker, måste vara hur lätt som helst, att planera efter sina barnveckor/barnfriaveckor. Åker man på semester när man har barnveckan, så tar man med barnen. = noll tjafs. Nu kanske det mest är dom, som kommenterar som har problem, med hur Bella o Odd gör.

    Om Bella: Jag måste bara anmärka på en sak som jag störde mig på under hennes nyårsresume. Hon skrev om när hon tog beslutet om att skilja sig vid poolen under deras thailandresa och går man och läser den veckan så skriver hon såhär endast 2 dagar före ”beslutsdagen”

    ” Jag har kommit fram till en mycket saker under denna resa, en sak är att jag ska bli snällare mot mig själv och sänka kraven mer på att räcka till. Jag har varit noga med att Odd och jag ska gå tidigt ihop och hämta barnen tillsammans, fint men inte tidseffektivt för fem öre. LCC står inför en enorm tillväxt just nu och export så jag kommer att tillåta mig själv ha längre dagar när det behövs i veckan – Utan det minsta dåligt samvete eftersom att Odd hämtar. Eller i alla fall försöka att inte få det. Vi har pratat ihop oss om vardagen och har en plan. Det känns skönt ”

    Det känns snarare som att det var en efterkonstruktion nu när hon skulle skriva en känslomässig historia om hur HON tog det stora beslutet och vilken powerkvinna hon är..

      Det var efter Thailandsresan som Bella började sova i en lägenhet på Östermalm och Odd slutade jobba på Löwengrip Invest.
      Så det verkar i alla fall som någon form av beslut blev fattat i samband med Thailandsresan.

    Herregud! Det är barn det diskuteras om! Oskyldiga små barn som hamnar i kläm och diskuteras om deras mamma verkligen älsksr dem ellet inte och varför hon inte vill umgås med dem och bråk mellan deras föräldrar! Detta är att gå över gränsen och inte alls ok att spekulera i, ingen har ned det att göra! Diskutera gärna henne, men lämna barnen utanför!

      Men det är ju just det Isabella måste sluta med. Mata läsarna med privata överenskommelser och exakt när barnen är där och inte. HON måste sluta dela med sig av detta för att läsarna skall sluta diskutera det. Hon vill ju uppenbarligen att hennes liv och barn skall finns tillgängliga för alla att prata och ha åsikter om.

    Om det skulle vara omvänt då..?
    Undrar om Bella skulle ställa upp så mkt ifall Odd reste så mkt. Hennes jobb och schema skulle ställa till det ordentligt då kan jag tänka mig.
    Nu är det ju Odd som får anpassa sig mkt fortfarande efter hennes schema och inte vise versa. Så hon ska vara tacksam över det istället för att skriva sådär..

    Nu är det heller inte endast jobbresor Bella åkt iväg på, utan hon skrev ju även att hon blivit bjuden på reser världen över på hennes dejter.

    Så jag tycker odd gör helt rätt. Hon kan ju inte helt plötsligt ta fler dagar nu för att det inte passade när hon var på maldiverna.
    Tror även att hon egentligen var rätt nöjd med sina 3 dagar.

    Men fy vad hårda ni är. Jag har växt upp med en frånvarande förälder, som inte ringde på julafton, kom när jag fyllde år och som jag träffade typ några dagar i månaden. Att jämföra Bella, som man ser genuint älskar, kämpar för och bryr sig om sina barn med detta är ju bara absurt. Man kan inte hårddra exakt 100% av alla val en förälder gör och ställa det mot ”men du kunde ju varit med barnen den tiden”.

      Eller hur. Då är det mer problematiskt när Lady Dahmer skriver att hon hatar 8-åriga pojkar, beskriver sitt självvalda liv som flerbarnsmamma som ”ett helvete” eller berättar att hon ”skriker på barnen” konstant. Nästan läge för orosanmälan där.

        Skrev en kommentar till lady D ang det och tyckte att hon iaf gav ett fint svar tillbaka.

    Jag tror (obs! tror) att för Bella med sin problematik samt personlighet skulle det passa henne bättre att ha barnen tex långweekends typ tors-söndagen varannan vecka – pappan till min son är lite som Bella och har själv valt att ha varannan helg för han ”klarar” inte att vara en bra pappa längre än så.
    Problemet blir uppenbart när det inte finns ngn annan förälder där som stöttar upp för den andres brister (och tvärtom).

    Men att säga att barnen tycker kvalité är viktigare än kvantitet är att ljuga för sig själv – mina barn har ofta kvalitetstid med deras pappa (vi reser, bio, teater, shoppingturer, massa lek med 100% fokus) medan jag mest har kvantitetid med barnen (inkl hämtning, läxor, mat osv) och alla tre barnen är ”mer för mig”, det är i princip alltid mig de vänder sig till, vill ventilera med osv

    Tror ni det är Karin, Bellas största fan som kommenterat?

      Karin kommenterar med både namn och bild☺️

      Menar du hon ”junitjej”? Minns hur hon trakasserade Linda Blom i evigheter, skrev massor med elakheter. Tror LB fick kontakta hennes man till slut för att få stopp på det.
      Hon verkar ha en osund ”relation” till bloggarna, vissa hatar hon, andra hyllar hon.

    Sluta. Trakassera. Kvinnor. Eller är det dags att dra igång Metoo Vo.2 som handlar om hur kvinnor blir nätmobbade av ”feminister”?
    Vad fan har du eller Blondinbellas läsare att göra med hennes privatliv?

      Hon väljer ju själv att ingående beskriva sitt privatliv. Förstår inte dessa kommentarer om att man borde respektera hennes privatliv när hon själv väljer att sälja den för lite reklamplats.

      Isabella väljer ju det helt själv. Punkt.

      1. har någon här utgett sig för att vara feminist, eller ”feminist”?
      2. har någon nämt detta i samband med feminism?
      3. vad har detta med feminism att göra?

    Ganska uppenbart att hon förstorat läpparna.

    Alltså hennes moral är så brutalt dålig. Snacka om att ej hålla principer!

    Jag ger blanka fan i ifall folk opererar sig, men att folk ändrar sig utan moralisk kompass på vad de tidigare sagt osv usch. Jag skulle aldrig kunna ha en sådan vän. Stå för nåt förfan!

    Hade jag skilt mig hade jag varit överlycklig om jag fick barnen extra dagar. Och aldrig bytt bort dom för nån Maldivernaresa! När Skall fyller 3 ska de ju byta till varannan vecka, varför inte åka då!? Seriöst. Dra iväg å rulla runt m nån karl ist. Nä fy. Men Bolla anser ju inte att kvantitetstid är viktigt heller. Kvalitetstid är hennes måtto. Två h Disney On ice motsvarar två veckor av normalt familjehäng där man gungar, läser, lagar mat å tömmer en diskmaskin ihop. Snart är hon mer en fräsig lektant än mamma.

    Om vi ändrar synvinkel lite. Barnen…de är ju inga blommor man flyttar mellan två hus direkt. De är trots sin ringa ålder medvetna varelser med egna viljor. Kan det helt enkelt vara så att barnen inte ville vara med mamma längre? Efter tre dagar var det gråt och tandagnisslan. De ville tbx till pappa som trots allt verkar vara deras fasta punkt….bara en tanke.

    Nice post you shared with us.

    ”dailyouth” stands for to give you latest information whatever about daily news, trending fashion and many more. Through this website we would like to inform you also about how to live healthy life as well as harmful effect of our daily unhealthy food and good life style.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.