Svar på frågestunden del 3

Ja, det känns verkligen som att man antingen är för eller emot Schulmanklanen. En neutral zon verkar inte finnas för de människor som korsat deras väg på ett eller annat vis.
Att Calle är ute efter Anitha är tydligt med tanke på all skit han öst över henne och hennes nya kärlek under julhelgen, men varför det är så framkommer inte. Kanske är det så enkelt som att det var hon som lämnade honom? Vem vet?
Det här är dock en ormgrop jag hoppas att jag aldrig behöver trilla ner i.

Vad Ebba anbelangar så verkar hennes liv och familjen semester knalla på i sedvanlig lunk men om det är någon som reagerat på någonting annat så får ni gärna upplysa mig om det.

Fyyyyyyy! Jag skulle aldrig kunna välja en favorit mellan dessa två stollar. De kompletterar varandra så himla bra att en val är en omöjlighet.
Eller borde jag göra som Chandler? Välja en favorit? 🙂
Chandler: So we only have two kids. We’ll pick our favorite and that one will get to go to college.

Här på bloggen?
Oj, det är så många att jag nästan inte vill nämna några namn med risk att glömma någon.
Men några som kommenterar ofta är allas vår ”The Real Hmm”, Henrietta, Silverräven, Em.e, Victor den Store, Madelon, PrisonBeauty, Lisa, Vivvi – the one and only, Andj, Ellie, JenPen, Siri, och en hel massa andra härliga läsare som jag säkert glömt bort.
Jag har även två läsare som ofta mailar mig tips och andra trevligheter och det är Sofie och Marina!

Alla ni som gör den här bloggen levande – TUSEN tack!

Ja, det får jag men jag går väldigt sällan på sådant. Kanske om det är någon film jag vill se eller någonting barnen skulle tycka vara kul. Pressutskick uppskattas när det är saker jag kan använda till bloggen mm – alltså böcker skrivna av influensers som jag kan recensera eller liknande, men oftast betalar jag för sakerna jag vill testa för att kunna vara 100% objektiv. Exempelvis som när jag testade LCC eller Therese Lindgrens läppglans.

  1. Jag vet inte, jag är kanske lite amerikansk i det avseendet och vill att han ska göra det. Sen har jag velat reda ut lite saker med mig själv först så jag har egentligen ingen brådska med det men det är kul att pika honom lite. 🙂
  2. Ja, men inte lika mycket som i början. =)

Ni kommer får svar på det så fort jag flyttat bloggen till sin nya plattform.

  1. Sandra Beijer kanske – jag skulle vilja resa med henne över hela världen och fånga dagen. =)
  2. Oj! Svårt! Jag tycker mig se snygga saker i nästan allas hem men jag vet inte om jag har sett ett hem som hundraprocentigt fallit mig i smaken.
  3. Nej, men mängder av konton på Instagram och Youtube.
  4. Dessie – men det har hon ju också gjort.
  5. Alla bloggar som jag skriver om följde jag ju i princip innan också men en favorit? Sandra Beijer kanske…
  6. Jag kan klappa med mina tuttar, räknas det? 🙂 Annars är jag en jäkel på att städa, baka cupcakes (Inte så mycket kanelbullar inser jag nu när jag sitter här och skriver och min deg vägrar jäsa) och spela poker.

Jag vet inte, hon tycker kanske det känns surt att hon inte får den såld? Men nu har ju hennes kille i alla fall hennes kille fått sin såld så de ska bo i hennes lägenhet båda två tills vidare.

True Crime Garage
True Crime Brewery
Generation Why
Real Crime Profilers
Casefile
True Crime all the time

Jag har en jättebra relation till min familj. Min syster är 2 år äldre än jag och bor här i Stockholm.
Det stämmer att CamiMami är här inne och skriver som den gamla bloggräv som hon faktiskt är.

Nä, tyvärr inte men jag skulle gärna vilja gå. Jag älskar sådant!

  1. Stad i ljus – alla kategorier!!!!!
  2. Jag var extremt mobbad i sjuan och åttan för att jag höll på med musik mm och det tog inte sluta förrän min föräldrar flyttade till en annan stad. Läs mer om det HÄR!

  1. Mellan, Stora, Lilla
  2. Tjatte, Knatte, Fnatte
  3. Helige anden helt klart, sonen och sist fadern
  4. Hmmmm….. andra, första, tredje.

Det är nog självutnämnd titel eftersom man varken behöver ett diplom eller utbildning för att kalla sig det, men egentligen är det väl alla som har ett större antal följare som man kan påverka och kanske även tjäna pengar på det. Det är ju den påverkan företagen vill åt.

  1. Att inte dricka alkohol, mitt aktiebolag och min bok.
  2. Skit i vad andra tycker och kör ditt eget race. Lita på din magkänsla. (Så vida du inte är på väg att bli magsjuk men annars…)
  3. Börja med KBT? Haha… skämt åsido, men att våga satsa på mig själv och mitt företag och inte hålla fast vid det trygga och tråkiga bara för trygghetens skull.

Jag skulle våga gästa alla poddar. Jag står för det jag skriver och skulle givetvis så även göra mellan fyra ögon, och är det någonting jag skrivit som jag ångrat eller där jag uttryckt mig klumpigt så har jag förmodligen redan pudlat och bett om ursäkt för det här.

I början kunde jag göra det, men nu för tiden är det snarare tvärtom. Jag vet vilka ämnen och vilka personer som får folk att balla ur och de inläggen försöker jag skriva med mer försiktighet och färre triggers eftersom jag inte vill behöva sitta och radera kommentarer, sätta folk på modd och bli arg.

Anna Hibbs blev väldigt ledsen över saker som Forni sa när hon gästade Redgerts podd, men annars vet jag inte vad det kan vara? Någon annan som vet?

Jag borde ha kallat den ”en insamling till K” istället för ”en resa till K” och det får jag ta på mig. Det var mitt misstag att ge insamlingen det namnet och jag borde tänkt igenom det mer innan jag publicerade den.
Jag kommer inte skriva mer om det om inte K själv vill det.

Jag tror alla bloggar någon gång går på tomgång, det vore konstigt annars faktiskt. Ingen är på topp och på sitt A-game hela tiden.

Jag tycker han är en mästare på det skrivna språket och ibland har jag skrivit om honom här.

Magnuss släkt äger största delen av en ö utanför Svartsö där hans familj har tre hus.. Eller två hus och en gäststuga med bastu. Stollarna badade bastu och badade på nyårsafton medan jag på min höjd filmade dem. =)

Jag kände att mitt förhållningssätt till alkohol när jag drack började påminna mig om min pappas och andra missbrukares – min pappa är nykter alkoholist sedan många år tillbaka – och eftersom risken är större att jag drabbas i och med det så väljer jag att utesluta alkohol helt för egen del innan det är för sent.
Jag vill inte gå mer i samma fälla som han gjorde och då utesluter jag det hellre helt än att leka med elden.

Som tur väl är så har jag ju alltid min rumsvarma Cola Zero att falla tillbaka på om jag behöver festa till det lite. =)

Det verkar som att de hyr huset delvis möblerat men hur mycket hyran ligger på och var de får pengarna ifrån vet jag inte.

Det är faktiskt ”öppet spår-inlägget” från igår som har flest kommentarer av alla mina inlägg och det är i skrivande stund hela 438 stycken.
Wiiiiie!!!! Det gör mig så glad!!

Jag har valt bort ett par kommentarer som jag inte tycker hör hemma här eller som är dubbletter, men annars har jag svarat på alla frågor.
Om ni tycker att jag missat något är det bara att hojta bland kommentarerna.

Ps. Bullarna verkar bli bra ändå! 🙂

31 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Sandra Beijer kan ”fånga dagen” så bra för att hon inte har ett 9-till-5-jobb eller barn, tjänar skitbra och bor i innerstan ?

      Fast det krävs nog lite mer än så för att ta vara på sina dagar. Själv är jag skittråkig när jag har en ledig dag, idag har jag inte fångat dagen överhuvdtaget

        Du kanske är trött efter en 9-till-5-vecka? Hihi

          Varför kan du inte bara låta en människa vara bra på något ?

    Åh angående poddar är Thinking Sideways riktigt bra också!! ?

      Följer upp med två förslag till!
      My favorite murder och seriemördarpodden ?

    ???

    Emma och Konrad?

    Du svarade aldrig på första frågan ang katten Z

      Ah, det verkar vara bara bra mellan dem. Han vill inte synas så mycket på sociala medier av vad jag förstått så det är nog därför han inte är med på så många bilder.

    Bonusfråga. Läser du någon av läsarnas bloggar (man kan ju länka den) för att kolla vad vi är för typer

      Ibland men mest snokar jag nog på Instagram. =)

    Var inne på Gabriellas blogg och såg att hon lagt upp en bild på magen och tänkte, att sådär såg man själv inte ut en vecka innan bf men så fattade jag att det var nog en gammal bild. Varför gör man så? Snacka om att förmedla en falsk fasad, hon som så ofta skriver om hur man är fin som man är ?

      Vadå gammal bild? Det verkar inte vara en gammal bild. Hon skrev ju att de myste i soffan alla tre med en massa GOTTA (Ush för detta ord alltså).
      Gotta. Vad fasen är det för ord?

        Varför har f en helt annan tröja och j andra byxor? Magen är dessutom mycket mindre

        Gotta är inget ord

    Är det så att alkoholism är genetiskt?! Tänker att de är väl ett val man gör ifrån början att börja dricka. Att de inte är en sjukdom som uppstår bara så där. Eller beror det på att man är uppväxt med skiten o kan därifrån få det i arv?

    Ett hemskt men ack så viktigt ämne som intresserar mig, ge mej era tankar/vetskap

      Det jag har fått lära mig är att man kan ha genetiskt lättare att hamna i ett beroede. Det behöver dock inte vara samma beroende som föräldern och alla med de förutsättningarna hamnar naturligtvis inte heller i beroenden.

        Vet inte men min sambo gick från att knappt aldrig druckit alkohol till att dricka 500ml-1000ml starksprit + öl varje dag. En annan skulle ju ramlat ihop av samma volym sprit. Hans mamma är alkoholist så var även has far. Det var ett helvete och jag kan när jag tittar tillbaka inte förstå hur fan jag pallade. Nu har han varit nykter ett år, utan nykterheten tror jag han inte hade levt mycket längre. Fyfan för alkohol.

      Riskerna för att hamna i ett beroende ökar om det finns i släkten och mer ju närmare släkt. Man brukar säga att arv och miljö påverkar i pribcip lika mycket.

      (Hon som höll på att behålla ett barn MED en annan missbrukare. Tänk riskerna för det barnet…)

    Synd att getter inte kan blogga. Den lilla geten från förra året som de kallade Paulo var ju helt underbar. Gjorde ju mer hyss än Emil i Lönneberga.

    Jag har skvaller om forni men skulle nog i te publicera det här. Dessutom känner jag flera som läser här som oxo ”vet” men de kommer nog inte heller säga ngt.

    Det man dock kan säga är att hibbsan delvis har rätt. Forni har verkligen jobbat på sin image o anspelar gärna på den schyssta härliga o perfekta yta. Dock kan hon va/är rejält elak o ser gärna ner på människor men håller sig nära dem hon kan få ngt av… men så är dem alla i den gruppen spegelbilder av varandra så kaka söker maka. Tycker stundtals synd om dem… men fattar vrf andra blir avis på all denna instagramperfekta ytan dem konstant repeterar…

      Gah så nyfiken på ditt skvaller!! 🙂

        Jag är också intresserad av vad som egentligen döljer sig under Fornis ”perfekta yta” tror att det är så mycket negativ kritik som hon sållar bort heeeela tiden. Min uppfattning om henne var när jag var med i egenskap av bloggare på ett hårevent, där skulle varje bloggare blir presenterade och stylade av en ny fön. När hon blev stylad så hade hon världens mest fejkade leende och så fort stylisten vände sig bort så försvann ”leendet” och hon såg bara förbannad ut. Inga leenden, inga artighetsfraser mot oss andra whatsoever. För känslan av att hon är en sur överklass tant som låtsas var adel när hon egentligen bara en nånting på Stureplan.

    Ang Ebba von Sydow, allt är frid och fröjd skulle jag säga! Mannen, Johan, är visst med på resan (även hans föräldrar) och hjälper nog också till lika mycket med familjen – han syns bara ej i hennes sociala medier vilket jag gissar att han själv valt att inte göra. Mvh en trogen lyssnare av Ebba och Emilias podd!

      Precis, Johan verkar vara kameraskygg och är aldrig med i Ebbas bilder. Inte konstigt alls om man följt henne ett tag, jag tror hon pratat om det i podden? 🙂

    Du svarade aldrig på frågan om Ivyrevels namn 🙁

      Aj då! Men svaret är att jag tyvärr inte vet. 🙁

    Du svarade inte på vilken bloggares podd du helst skulle gästa, och inte heller vilken bloggares podd du saknar. Du kanske inte lyssnar på deras poddar iofs?

    CamCam !!!!! Om du har lust att festa till det på annat än cola zero vill jag verkligen rekommendera ”Richard Juhlin”, det är ett vitt bubbelvin, utan alkohol såklart 🙂 Är min go to då den är mest ”vinig” av de alkoholfria jag provat (varav många smakar saft…) 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.