Som ett obstinat barn…

Calle Schulman:

Jösses, vad det är synd om Calle Schulman!
En elak och uppviglande bloggare påpekade att han gör smygreklam och därför ska han sluta med Instagram, men inte nu på en gång. Nej, nej! Om 111 inlägg.
111 inlägg för honom att gnälla på för att hans fänz ska kunna berätta för honom hur oumbärlig han och hans Instagramkonto är för dem och på så vis smöra hans stukade ego en smula.
”Inget dramatiskt alls” kallar han det att räkna ner sin sorti med 111 inlägg.
Herregud, han är mer dramatisk än Ibsen och Shakespeares alla verk tillsammans.

Han är alltså sur för att jag påpekade att han gjorde smygreklam på Instagram så nu ska han byta till Youtube istället. 
Tror ni han förstår att man inte heller där får göra smygreklam eller kommer ett sådant påpekande också vara en komplott och vendetta från Nöjesguidens sida?
När jag flyttar min blogg i februari – tror ni han fortfarande kommer jiddra om Nöjesguidens agenda att jävlas med honom när han blir tagen med handen i kakburken eller kommer han förstå att det enbart har med honom att göra och att min blogg endast råkade ligga på en sida som han inte gillar och som han fått för sig är ”ute efter honom”?

Men jag kan hålla med honom…
Det ÄR taskigt att han inte får hålla på med sin olagliga reklam ifred. Hur har jag MAGE att påpeka det och varför ger jag mig BARA på honom och ingen annan? För jag skriver ju inte om någon annans smygreklam än just Calle Schulmans. Har är my one and only target och det är SÅ orättvist!

 

59 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vad bra att han bestämt sig för 110 inlägg till. Då kan smygreklamen fortsätta ett tag till.
    Ps. hoppas ingen blev kränkt nu.

    Haha nä allt kretsar inte runt det du skriver, tror inte Calle har tagit det beslutet pga dig. Hoppa ner från dina höga hästar ?

      Nä, verkligen inte… 😉
      ”Jag försöker förutse en eventuell hatattack från typ Nöjesguiden eller nån annan gaphals och så gör jag vad jag kan för att undvika det men så blir det så ändå”.//Calle Schulman

      *galopperar iväg på min höga häst*

        Jag säger det igen, Bloggbevakning är Gargamel och influencer smurfar. Vilken smurf Calle är vet jag inte riktigt, Buttersmurfen kanske?

        Haha du tar det väl som en komplimang hoppas jag?

        Konstigt att han inte räknade med hans ”fanclub” på Flashback samtidigt ?

          Ja, gud ja! Jag har smått hybris här hemma just nu! =)

            Haha jag kan bjuda ner dig till hans tjejs hemort så kanske du får se honom live i sommar.

            Ps. Hoppas att du satt ner när du läste detta ?

              WHAAAAAAAA!?!???!?!?!!?!

                #guldplatskarlsborg ✌?

                ?

    Det här är Calles följare på Instagram:
    50% – Människor som tycker att TA & Penny är amazing.
    49% – Människor som vill snoka och gotta sig i hans pinsamma drama han skapar hela tiden.
    1% – Hans ”fäääänz” ??

    Det är P & TA som gör hela din Instagram intressant Carl Morgan. Allt annat är bara så himla negativt och tråkigt. Speciellt detta falska förhållande du försöker måla upp som helt fantastiskt. Så jag gissar på att han kommer promota plattångstjejens instagram i 110 inlägg eller så blir det tryckt stämning där hemma. ”Men älskling, du skulle ju göra mig känd ju.”

    Jag. kan. inte. sluta. fnissa.

    Intressant att han har så otroligt svårt för både kritik och olika åsikter.

    Det här är så fjantigt…varför skriva ett långt inlägg om att han ska sluta? Varför inte bara sluta? Och varför 111 inlägg innan han slutar? Jag vill bara skrika SLUUUTA NUUUU!

      En attention whore är inte kapabel till sånt.

    Medan Calle räknar ned sitt Instagram så kan han väl leta efter kvitton från Mauritius-resan förra året (den med Turkish Airlines).
    Det vore ju bra om han kunde lägga upp foton på Instagram (helst med skärpa så man ser belopp och datum).
    Han hade ju inte behövt lova att visa upp kvitton om han inte ville men när hon nu lovade så är det inte ok att bara strunta i det.

      han lovade alltså 🙂

    Tror mest att anledningen att han ”lägger ned” är för att han själv märker att hans följarantal störtdyker. Från att ha över 220 000 följare så ligger han nu på 188 000 följare, han har nästan tappat 40 000 på 6 månader. Jag antar att han vil sluta med ”hedern i behåll”.

      Säkert även en hel del köpta följare som Instagram rensat bort.

    Så otroligt fånigt. Sluta nu. Direkt. Han kommer att få de där 110 inläggen att räcka i två år.

    Skiter ärligt i Calle.
    Han kan lipa bäst han vill…

    .. NU det viktiga. Flytya från nöjesguiden?
    Vart?

    Va va va?

      Stämmer, jag flyttar härifrån i mitten av februari. =)

    111 inlägg? Världens sämsta rage quit någonsin.

      Verkligen sämsta mic dropen ever 😀

    Han gav sig ju in i kommentarsfältet och sa typ: hör av er till företaget, det gör mig noll osv.
    Obv not..

    Men herregud. ? Ditt inlägg handlade om reklam som inte var utmärkt. Det är deras (Calle och ALLA ANDRAS) förbannande plikt att märka ut reklam. Att sköta sitt jobb. Jag förstår inte problemet, hur kan det vara så O E R H Ö R T känsligt? Han gör ju 500 hönor av en fjäder – märk bara ut samarbeten så får han inget hat/kritik/ointelligenta/dumma/elaka och allt vad det nu är-människor ”efter sig”.

    Väx upp.

    Kanske inte bara handlar om smygreklam då det inom ramen för denna blogg diskuterats ex-trashande, analyserats huruvida ett förhållande är äkta eller mest för att show-off, ifrågasättande av syfte med välgörenhet eller engagemang. Vissa saker är säkert berättigade, vad vet jag? Men förstår att man ledsnar och ur hans perspektiv förstår jag verkligen att och varför det känns som ”hatstormar” och attacker ibland.

      Behöver ju inte vara någon specifik händelse eller någon som gjort fel, utan hur mediet fungerar. Rent generellt är det väl inget konstigt med att man känner att man med tiden börjar begränsa sig själv (välbehövligt eller inte) i hur man skriver på instagram och i bloggar, börjar fundera på hur allt kommer landa innan man publicerar, hör kritiken i huvudet osv, och att det kan göra ett texter blir tråkiga och platta när man slänger in brasklappar överallt.

      Det är ett nagelfarande av alla ens uttalanden och text är lätt att misstolka. Kommentarsknappen ligger nära till hands, och oups är det någon som reagerat på någon nyans i ett uttalande. Därför blir ju många influcencers tråkiga i text, och roligare i poddar och youtube, där de vågar släppa loss lite mer.

      Omärkt reklam däremot, är väl inget att gnälla om att man får kritik för…

    Tänk om ens största problem här i världen var Instagramkontons vara, eller icke vara. Vilken sjukt skön tillvaro det måste vara.

      Eller helt jävla miserabel iom att det får bli så viktigt.

    Ska detta alltså föreställa en vuxen människa? I’m amazed.

    Jag är sjukt trött på dessa ”klaner” som huserar i Stockholm, vars enda mål är att kränga grejor till läsare.
    Allt, PRECIS ALLT handlar om pengar.
    Tjäna pengar på allt och alla. Ibland genom att försöka kringgå lagen.
    Äckligt!

      Ja det är exakt så det fungerar.
      I Stockholm är allt så dyrt från bostäder till kläder och mat. Därför lever folk i Stockholm huvudsakligen på att lura folk boende utanför Stockholm (den sk landsorten) att köpa allehanda varor och tjänster. Detta påprackande äger i första hand rum på sociala medier men även i form av annan reklam i mer traditionella medier.

      Det krävs många Ääääääälsklingar numera för Hannah och Amanda när de klättrat högt upp på bostads- och konsumtionsstegen.

    ?? (emojiversionen av att spela på världens minsta fiol)

    Ehum förlåt Men Calle har byggt sin karriär på att precis som Alex mobbas och håna andra. Visst dom har ingen mobbarbligg längre men har man en gång gjort sig känd på det …

    Synd att han inte slutar på en gång.. Kommer bli skönt att slippa få upp hans inlägg på Insta.

      Att avfölja är också ett alternativ.

        Tyvärr dyker ju kontot upp ändå när man kollar under det där förstoringsglaset.

        Man kan även blockera om man inte vill ha upp dom i sökflödet

    Hur ska vi överleva. Tur att vi har 110 inlägg kvar att ”glädja” oss åt. CamCam kanske kan ha en dramatisk nedräkning? För övrigt så behöver inte alla vara likadana i sociala medier, man kan ju utmärka sig POSITIVT. Genom att följa lagar och regler samt att sprida äkta kärlek, klokskap och positivitet. Men denna man har ju svårt att göra något utan att direkt eller indirekt håna någon.

      En räkna ner-kalender? Men jaaaaaa!!!!!

    Men alltså HAHAHA! Vilken clown!

    Så oerhört sjukt egentligen, att vi kommit till en tid när man måste ha nedräkning och skriva långa avskedsharanger för att man ska lägga ned EN social media.

      Påminner mig om South Park avsnittet var de jämför att ta bort sitt tvitterkonto med att ta sitt liv, börjar inte kännas så sarkastiskt längre, det är verkligen dödligt allvar att ta bort ett konto ?

    Fan vad trött han är. Varför pratar han om hatstormar? Det är ju fö17 han som sprider hat (har han glömt bort vad han gjorde mot anitha??)
    Buuu huuuu stackars ynkliga man. Vi ber honom sluta på en gång istället.

    https://ng.se/artiklar/calle-schulman-slutar-med-instagram

    Hahahahhaha vad är detta? Speciellt sista meningen NGs hatattack hittar du HÄR. Hahhaha alltså va?

      Oj, känns sådär att Nöjesguiden hänvisar till bloggbevakning som en hatattack.

        Det är ju svinkul!!! 🙂 Fast egentligen var det detta inlägget som var hatattacken – https://blogg.ng.se/bloggbevakning/2018/01/vem-ar-daren-egentligen

    Men så tramsigt!!! Varför 111 inlägg först, innan han slutar? Är han 13 år gammal, eller? Eller desperat? Han kanske hoppas att det ska bli sån ENORM läsarstorm över beslutet, att han ser sig ”tvingad” till att fortsätta trots allt.

    Vilken tramspelle.

    Märklig, jag har ett stort instagramkonto, nästan i närheten av Calles och jag vårdar verkligen mitt varumärke och mina följare, har alltid ett trevligt tilltal och får aldrig några elaka kommentarer. Kan det vara så att man får vad man ger?!?
    Stackars Calle ser inte sitt eget ansvar i det hela utan skyller på allt och alla. Moget?

    ”Eller skall jag ha en podd?” Han hade ju två poddar nyss, en med Gårdinger och en när han intervjuade folk. Vad hände med dem?! Calle känns inte så konsekvent och bra på att fortsätta med projekt han startat?

    Men alltså. Varför just 111? Har det talet någon speciell betydelse för han? Ja menar det är inte ens ett jämt antal. I need answers god damit. ????‍♀️?

    När Calle hade ett inlägg häromdagen om att det inte var coolt att jobba mycket och talade om vad han tyckte var coolt o.s.v. likt moralens väktare.
    När man då skrev att det inte är coolt att tala illa om sina barns mamma/pappa blev man blockad…
    Han vill bara ha kommentarer som stryker honom medhårs men anser sig själv ha rätt att häva ur sig som en åsiktsmaskin och klaga på det ena eller andra.
    Som någon skrev – han är inte konsekvent i sitt beteende. Växlar mellan elakhet och Dalai lama liknande texter.
    Har tänkt många gånger att NU har han ändrat sig men nähä tillbaka till ruta ett.
    Jag hoppas Calle att det som du sa om att sluta med att instagramma är ett löfte som du håller och gör något som är äkta på riktigt

    ”Inget dramatiskt alls” ?

    Kolla på ”Siri på banan” på svtplay! Avsnitt tre handlar om vad en jättebebis är! (Så mycket Calle) Underbart program. (Ok, det är ett barnprogram men både sambo och jag är som klistrade tillsammans med dottern!)

    Hahahha jag dör. Vilken idiot. Om han nu så desperat vill lämna, GÖR DET DÅ. Jag ser det mer som att han nu har 111 inlägg på sig att ändra sig…

    Fortsätt häng ut skräpet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.