Calle Schulman tragglar vidare…

Calle Schulman:

Men Calle! 
Du kan ju liksom inte lägga ut ett inlägg på Instagram, sedan vänta flera dagar för att sedan lägga ut två stycken i princip samtidigt!
NÄÄÄJ!
Om du ska försöka vänja oss av med att få ta del av din instagrammiska briljans så måste du ju fasa ut dig själv likt en korg med kattungar som ska sluta dia från sin mamma och gå över på blötmat.

Då kan du liksom inte hålla oss på sträckbänken på det här viset och den dunka in TVÅ(!) inlägg inom loppet av bara några timmar.
Det enda som kommer hända då när du väl kommer ner på noll är att vi alla kommer stå och häcka framför din port i hopp om att få syn på dig och få vår Schulmanska ”fix”.

Vill du det? Va? VA?

13 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Enligt kommentarerna så kommer detta (att Calle jagas från Instagram) slå tillbaka på feministerna och metoo-rörelsen. Vavava!

      Känns som om dom överskattar Calles inflytande något….

        Det bästa är att det är Calle själv som skrev det, som svar på en kommentar om feminist/metoo folket börjar tappa sin rätt till existens.
        Samma person skriver längre ner att det är han och hans gelikar som är de utan hat i hjärtat.
        Hur får de ihop det? Va fan… lite logik tack.

      Ja herregud. När vi står där utan Calle Schulman på instagram. Då kommer vi att ångra oss. Svenska folket kommer att gå man ur huset för att hänga de dära feministerna högt. Man vet inte vad man har förrän man förlorar det.

    Jag har aldrig kommenterat en blogg i hela mitt liv men jag älskar fan dig och din humor, du får mig att tjuta ibland.

    Tycker att han fuskar när han inte tänker räkna in Insta stories i nedräkningen

    Han som hintar om att Anitha har alkohol problem, men han dricker inte så lite själv det är en hel del bilder/filmer när han dricker. Kanske inte ska kasta sten i glashus

      Jag får känslan av att Calle är den med problem, hans irrationella beteende och utspel känns som om det kan vara frukten av alkohol. Sen tårdrypande inslag när han nyktrat till och har ångest.

    Varför har Blondinbella en ring på vänster ringfinger? Är det bara ”powerringen” eller har hon förlovat sig?

    Okej jag kan inte hålla mig till 22 så jag avviker från Calle.

    Har du gjort någon granskning av Sofi Fahrmans kanaler? Jag funderar ofta på vissa tips hon ger och om hon fått någon ekonomisk vinning till följd av dessa. Vet att hon har kapital att röra sig med men jag är väl helt enkelt nyfiken bara och undrar vad du vet om hennes upplägg.

    Calle-mannens visslande, knackande på glaset och sedan väsandet att han ville ha mer skumpa på hans instastory var fanimig …. äckligare än vanligt.

    Märkligt vad han skriver i kommentarerna om feministers/metoo-rörelsens rätt till existens och att det är bäst att han inte är kvar på IG när ”det” kommer slå hårt tillbaka mot dem!?! Fattar ingenting. Konspirationsteorier??? Crazy man.

      Låter hotfullt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.