Dr Jekyll and Mr Hyde?

Calle Schulman:


Jag kommer nog aldrig att förstå mig på Calle Schulman på riktigt tror jag.
Inte för att jag tror att våra vägar någonsin kommer korsas på ett sätt där jag ens behöver förstå mig på honom – jag hänger mycket sällan på Sturekompaniet och befinner mig ännu mer sällan på Riche vilket jag har förstått är lite av hans vattenhål.

Jag har under de senaste dagarna försökt sätta fingret på vad det är han sysslar med på Instagram, där han ena dagen anklagar sina barns mamma för att vara alkoholist och dricka sig full när hon har barnen och att hon utreds av socialtjänsten, för att nästa dag hjälpa till med insamlingar till sjuka barn och som i fallet här ovan – stötta den ideella föreningen ”Sluta Stirra”.
Det tog några dagar och inlägg från honom för att slutligen slå huvudet på spiken.
Han är ett klockrent exempel på Dr Jekyll och Mr Hyde – lite det Elaine anklagade mig för en gång i tiden.
Att klappa och slå samtidigt, det är exakt vad han gör fast på olika personer.

Han beter sig fullkomligt fruktansvärt mot sina barns mamma och tillika hans exfru för att sedan vända helt om och erbjuda sitt Instagramkonto som plattform för diverse insamlingar.
Tänker han att hans goda gärningar ska kompensera och väga upp hans vidrigheter mot Anitha?
Jobbar han med de berömda vågskålarna? Lite hat här kan kompenseras med lite good will här?

Han känns lite lynning, den där Schulmannen.
Kanske borde han inte vänta 103 inlägg till innan han släcker ner sitt Instagramkonto utan drar ut pluggen nu på en gång? Han har ju alltid flickvännen Sandhras konto att luta sig tillbaka på om han skulle känna ett start behov av att hänga ut folk och kriga på nätet.

Och som ett exempel på min väl underbyggda teori så publicerade han det här inlägget på Instagram som tvingat honom att stänga av kommenteringsfunktionen på sin sida.
Och som om det inte skulle vara nog så försöker han kasta skulden på Lady Dahmer – som på sin höjd gillat inlägget.
Han svingar tydligen åt alla håll när han blir trängd, den lille mannen!

40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Han framstår som galen, på riktigt. Lynningheten, de tvära kasten, behovet av konstant bekräftelse. Varför i herrans namn fortsätter han hålla på så här? Varför säger ingen i hans närhet till honom att bara sluta? Underhållande ja men helt förödande för karln som person.

    Medan han hyllar äktheten i Los Angeles i ett försök att fjäska för Blankens i kommentarsfältet…ha ha..ja LA är ju känt för att vara autentiskt. Och tror han verkligen att personerna som har serviceyrken i USA hade varit så trevliga mot honom om dom inte var beroende av hans dricks???
    Sen såg jag i hans instastories att han flyger i kavaj??? Vem flyger långflygning i kavaj??? Jo ängsliga typer som vill att folk ska tro att dom har pengar…

    Tittade på en repris av Parneviks för inte så länge sedan, då han och Anitha var gäster. Vid middagen där så sa han själv att han gillar att provocera andra människor och att han kan säga saker enbart för att dra igång ett drev, även fast han egentligen inte tycker det han uttalar. Säger väl allt om en människa kan jag tycka.

      Precis, han gillar väl uppmärksamheten har får. Självklart kommer han säga att han bara skojar och att hans följare förstår hans vrickade humor.

    Jag har inte hängt med helt – när, var och hur har han hängt ut Anitha som alkoholist?

    Håller för övrigt med om att han inte verkar helt stabil….minst sagt!

      I kommentarerna till ett av sina instagraminlägg på julafton/juldagen, bläddrar du tillbaka har Camilla skrivit ett inlägg om det

    Han är så obehaglig. I mina ögon upplevs han som en översittare med noll självinsikt. Trots mina känslor för honom så kikar jag in på hans instagram allt för ofta. Troligtvis för att jag ogillar honom och blir provocerad. Det e den med sociala medier man följer de man gillar och de man ogillar. Problemet med att man följer de man ogillar är att man göder deras ego. Måste fan sluta. I synnerhet Calle Schulman.

      Varför följa folk man inte gillar? Calle har öppen instagram precis som dom flesta ”kändisar” så avfölj men gå in och läs om du blir nyfiken.

    Fast har du själv betett dig så särskilt bra mot hans exfru, är det bra att du sprider vidare ett rykte om att hon skulle vara alkoholist och utreds av socailtjänsten? Du behöver kanske rannsaka dig själv lite för du gör samma sak själv – klappar och slår samtidig fast på olika personer.

      Att lyfta upp och synliggöra vad han håller på med – och främst mot Anitha – kan väl knappast vara negativt? Det är snarare att backa upp henne. Det verkar i alla fall hon tycka sist jag pratade med henne annars hade hon nog ha nämnt det, tror du inte?

        Kul att du pratat med henne och att det är no hard feelings mellan er men det tar inte bort det faktum att jag tycker du skrivit illa om Anitha förut och att du sprider ett rykte genom att skriva det här, och att du behöver rannsaka dig själv.

          Jag sprider inte en enda rykte. Jag lyfter fram faktumet att Calle gör det – lite av vad min blogg handlar om…

            Jo tyvärr kan det vara så att du sprider vidare ett rykte, för du har väl betydligt fler läsare än Calle och kanske inte så många som läst det där, det läses här däremot. Fint att du gillar Anitha numera iaf, att vinden och kappan har vänt det är bra, jag har själv försvarat Anitha tidigare på denna blogg när jag tyckte hon fick oförtjänt med skit. Rannsaka dig själv är en bra idé hur som helst.

    Ni vet iPad-förbud för barn? Mmm, precis! För Calle också.

    Calle Schulman är troligtvis ”kändissveriges” skam! VAD är han känd för? Bra skribent? NEJ! Bra på PR? VERKLIGEN INTE! Vis och klok? HEJ DÅ NEJ! Vettig? DRA ÅT HELVETE NEJ!

    Han är en osäker mobbare. Han måste alltid hävda sig, prata som att han har knäckt koden till allt här i livet. Han ska mansplaina och berätta för oss om vad som är ”inne” och vad som vi ”bör veta.” Han försöker skriva filosofiska texter som faller platt.

    Så han ter sig till mobbning. Han måste alltså mobba, kränka och vara allmänt äcklig för att finna sin lilla plats här på jorden. För vem är han annars? Ingen? Och det kan faktiskt inte vara lätt att vara han, att hela hans identitet ligger i att hävda sig.

    Det ENDA han är bra på är att vara pappa, det tror jag och skulle aldrig förmå mig att kritisera det. MEN, han verkar vara en ganska kontrollerande partner, en osäker kollega och en person helt utan vänner.

    VARFÖR GER VI IDIOTER SOM HONOM LUFT I VÅRT AVLÅNGA LAND? VARFÖR VARFÖR VARFÖR?

    Stäng bara ner kontot Calle. Och gå sen och träffa en psykolog för DU. ÄR. INTE. NORMAL. INTE. ENS. HÄFTIG ONORMAL. SNÄLLA. FÖRSVINN.

    Det här är den andra nr 3 han postar, den första handlade om varför han stänger ner sin instagram ?

    Isabellefriberg på insats samarbetar med alexsbutik (också insta) som säljer massa fejkprylar typ ”LV” väskor mm. Är inte det väldigt olagligt?

      Menar du den här tjejen? https://www.instagram.com/Isabellefriberg/
      Med 32 följare på sitt nya konto med 212 000 på sitt gamla? Varför har hon bytt?

        Den du länka camcam har inte varit aktiv sen okt 2015 🙂

        Nä sorry isabellefribeerg, tänkte alla visste vem det var med isabelle Friberg ? Bild 31 räknat ovanifrån (publicerat 13/11-17 så ett tag sen) har en väska som är taggad med alexsbutik, en ”gucciväska”..

          Japp! Tack! Jag ska grotta ner mig lite i det… =)

            Varför stöttar Hannah Graaf AA-kopior av märkesväskor?

            WT.

              Jag vet! Det kommer inlägg om det i morgon bitti…

            Apropå kopior som säljs på instagram, kolla detta konto camcam.
            https://www.instagram.com/fashionbyxoxo

              Ja, där lär jag nog aldrig beviljas inträde kan jag tänka.. =) Men man kan ju alltid försöka..

    Dricka sin full?

    Jag avskyr hela klanen Schulman. Även Anitza eller hur hon uttalar sitt namn och dom som är ingifta. Ryser av obehag. Vill inte se dom mer.

    Varför inte oroa sig för barnen i stället som kanske har en mamma som inte går upp på morgonen och passar dom på grund av bakfylla. Bli inte arg på Calle utan tänk om det faktiskt är så.

      Och vad baserar du det på? Calles rabiata utspel på Instagram?

        Han skrev ett lugnt och fint inlägg på instagram före jul som var handlade om att han hade sett vad alkoholen gjorde med vissa människor dagen efter. Vissa sov och struntade i allt. Han skrev inte vem han syftade på, men jag tolkade det som att han var orolig för sina barn. Att slå bort allt han skriver kanske vi inte ska göra.

          Om man är orolig för sina barn och har goda grunder för sin oro, är man som vårdnadshavare skyldig att skydda dem. Det kan man initialt göra genom att hålla dem hos sig och sedan ansöka om ensam vårdnad, boende och umgänge vid tingsrätten där man bor. Pajkastning på sociala medier löser inte frågan eller barnens situation, om det nu skulle finnas brister hos den andra föräldern.

            Håller med. Inga barn mår bra av en offentlig pajkastning där mamman och pappans brister hängs ut för allmän beskådan. Någonstans har man börja använda barnen som vapen och sköld i ett krig de inte SKA vara delaktiga i utan man sköter det snyggt, för barnen. Man behöver inte älska varandra, absolut inte, men att låta allmänheten se hur man använder barn som slagträn och sprida rykten även om barnen inte kan läsa så kan föräldrar till deras förskolekompisar göra det.

            Det är synd om de barn som måste stå mitt i ett separationskrig, de har inget där och göra oavsett hur arga mamma och pappa är på varandra.

          Så du tänker att när Anitha firade jul och nyår hemma hos Joels föräldrar söp Anitha skallen i bitar så att hon var oförmögen att ta hand om barnen? Hans familj oxå kanske? Och när dom var ute och fiskade och grillade i skogen med hans släkt var hon i själva verket ett vrak som vältrade sig i bakfylla.
          Jag anser att tillräckligt många av hennes vänner har gått ut offentligt och dementerat ryktet för att känna mig säker på att det är taget i luften. Skulle där funnits någon sanningshalt i påståendet hade dom nog valt att vara tysta istället.
          Jag är ingen fan av Anitha men jag tycker det är otroligt lågt av honom.
          Hon verkar ju i alla fall ha ett nätverk av vänner och Joels släkt runt sig. Hade hon haft problem tror jag att dom fångat upp det. Det är värre om man isolerar sig och inte jag något umgänge.

          Han pratade om sin mamma.

            Inte bara hans mamma.

    Så jävla obehaglig människa. Sök hjälp Schulman.

    Credda 1337likes kanske?

      Det står ju till och med att bilden kommer från deras konto – behöver jag verkligen stava ut det hela?

    Vore kul om nån kunde hitta videoklippet han gjorde där han gör narr av mitt utseende och kroppshår.

      Nej det vore det inte. De flesta trycker på Calle nu för att de tycker att det är fruktansvärt vad han sagt och gjort mot Anitha innan jul. Det är värre när han hoppar på sin exfru som är mamma till deras två små barn. Det är fruktansvärt och osmakligt av honom, det är faktiskt helt ointressant vad han som man tycker om din kroppsbehåring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.