Två sidor av samma mynt..

Celina Rydén/Kissie/Ida Warg:

Tidigare i veckan publicerade jag ett inlägg om en kommentar som Kissie skrivit på sin blogg och som handlade om att Celina som brukade göra hennes naglar blivit jättesur över att Kissie valt att gå till en annan tjej.
Kissie menade att hon inte längre vill gå till Celina och att hon ändå är nöjd med den nya tjej som fixar hennes naglar nu.

Men som i alla situationer så finns det två sidor av ett mynt och Celina verkar tycka att Kissie ljuger – i alla fall är det så jag tolkar hennes inlägg på Facebook.
Ida Warg som även hon går till Celina verkar helt oförstående till det Kissie skrivit och har tydligen själv blivit ombedd att gå till andra om Celina inte har tid eller är bortrest.

Mhm, mhm…
The plot thickens!
Vad kommer hända i denna så kallade ”Nagel-gate”?
Komme Kissie bemöta Celinas påstående om lögner eller kommer sticka huvudet i sanden och låtsas som att det regnar nästan gång de stöter på varandra ute i vimlet?
Fejkade kindpussar eller avbrutna naglar?

Tack för tips!

57 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    OT – Jag saknar Classe-Kinzakenza bloggen! My gulity pleasure… Helt ointressant med skvaller om eskortmänniskor egentligen, men den kändes bara så förbjudet spännande att läsa. Vart tog hen vägen? ?

      Var också väldigt glada för den. Även om den stundtals var rätt grov.

      Ååååh roligaste genom tiderna!

      Vart är gilla-knappen när man behöver den? ? Classe Ek ♥️

      Inte jag. Vidrigaste bloggen. Minns när jag va inne nån gång och han(?) lagt upp en fetish bild på en kvinna i högklackat som stampade ihjäl smådjur (i detta fallet kattungar). Scarred for life. Sjuk människa om ni frågar mig. Mår fortfarande dåligt över vissa saker man råkade se på den bloggen.

      Det var Dani Karlsson som skrev Classe-bloggen, vad gör hon idag tro? Vet du Cam eller ngn annan?

      Jävligt obehaglig typ. Han postade mycket screenshots på MSN-chattar han hade med Kenza (tror hon kan ha varit i gymnasieåldern då?). I kombination med porrinlägg – alltid ”smygfilmad” sådan. Minns också en flashbacktråd luskade fram honom till en ensamstående långtidssjukskriven man i 40-årsåldern på Södermalm. Tycker det låter som ett typexempel på vad som kallades för fula gubbar när jag var barn.

    Känns mycket märkligt… Om man regelbundet gör sina naglar och sedan inte har möjlighet att passa in ett återbesök inom rimlig tid (pga ens vanliga nageltjej är uppbokad på de tider man själv kan/är ledig från jobb etc) ska man då gå med utvuxna akryl/gelenalar i över en månad (om det råkar gå så lång tid)? Ska inte naglarna vårdas regelbundet för att hållas i god form och undvika skador?

    Det är väl bättre att gå till någon annan då än att riskera skador på naglarna? Nu har jag aldrig haft ”fejknaglar” så kan inte uttala mig 100%.

    Jag tror mer på Idas och Celinas exempel.

      Kissie ljuger. Hon verkar ju het sakna skam i kroppen den människan.

        Vi har ju sett hur hon ändrar runt i sitt kommentarsfält så… Kan tänka mig att hon fick ett bättre (ekonomiskt) samarbete hos nya nageltjejen.

      Jag jobbar med fransar och vet hur kunder kan ha dålig framförhållning när det gäller tider. Oftast är det fullt om man ringer samma vecka och vill ha en tid.

      Jag tror snarare att kissie vill gå till någon billigare.

        Du tror alltså att Kissie betalar för sina naglar?

          Jag tänker att Celina ville börja ha betalt så därför bytte hon. Istället för att säga sanningen att hon inte vill betala så smutskastar hon Celina

    Alltså Kissie… Hon MÅSTE ju vara äkta mytoman isf, som ljuger om allt från stort till smått- helt i onödan.

    Har Kissies dom kommit än?

    ”Tro aldrig på något ni läser på nätet”, då ska jag alltså inte tro på hennes inlägg heller då?

      Varför ens fråga oss? Du borde ändå inte tro på vad vi svarar…

        Lögnare!

          Tro honom inte! Eller tro honom menar jag såklart förresten!

        Ja du och inte kan jag fråga om varför jag frågade er för det svaret vet jag ju inte om jag kan tro på heller =)

    Jag är också kund hos Celina och kan bekräfta att det absolut inte är några problem att gå till andra. Tvärtom, när hon åker iväg på arbetsresor och dylikt så brukar hon säga till i god tid att jag kan boka hos te x någon av hennes kollegor. Celina är alltid proffsig, glad och förstående så jag har bara positivt att säga om henne. Alexandra är ju inte direkt känd för att alltid tala sanning. Som Celina skriver, tro inte alltid på allt ni läser på nätet.

    Tänk om samma energi och upprördhet kunde läggas på tjuvjakt och handel med elfenben (samma material som naglar). Då skulle vi bli av med ett problem i världen.

      Jag tror knappast att problemet med elfenben är så lättlöst, vi kan skippa kapitalismen i stället så får elefanterna leva i fred

        Vad skulle du vilja se i stället för kapitalism?

          Anarki

        Partners in socialism:)

    Klart Kissie ljuger, det är ju det enda hon duger till. Mytta och hänga ut.

    Och Kissie visar återigen sitt fula gamla tryne. Hennes riktiga (dåliga) personlighet lyser verkligen igenom den nya ”snälla” fasaden gång på gång.

    Undra om Andreas vet att kissie gått bakom ryggen på han angående samarbete med royal design ?Hon var ju uppe på deras kontor för att skriva avtal att allt dom sponsrat med tillfaller henne om dom gör slut så kan det gå ….

      Ok.

      Kan du förklara hur det har gått till? Går det på fullaste allvar avtala bort sambolagen utan att båda parter varit närvarande och bakom ryggen på den andra parten?

      Och det här vet du för att?

      Vad har Royal design med K & A ev samboavtal att göra? Låter ju extremt märkligt att någon på deras kontor skulle kunna bistå med samboavtalsskrivningar utan båda parters vetskap.

        Då ska jag isf åka till Ikea, be om hjälp och avtala bort min sambo (utan hans vetskap) i de möbler som jag dragit kortet för till vårat gemensamma hem. ??‍♀️?

        Haha, ja men precis. Royal Design kan väl för övrigt inte lägga sig i vad A och A väljer att dela på vid en eventuell separation.

        Men det förstår ni väl? RD ger ju till hennes företag, han har ju inget med det att göra.

        En som ger gåva kan skriva ett gåvobrev som stipulerar att gåvan ska vara enskild egendom. Den egendomen undantas då från bodelningen, om jag minns rätt från familjerätten. 🙂 (Orkar inte kolla upp, rätta gärna) /juriststudent

    Kissie försöker med gamla knep att dryga ut kassan innan domen 🙂

    Kanske Kissie inte längre fick bloggrabatt?

    Alltså varför verkar Egoina vilja ge sken om att hon och F gjort slut? Tydligen är dom ju fortfarande tillsammans men hon skriver gång på gång saker som ger sken av att dom inte är det? Förut var dom på lägenhetsvisningar tillsammans, men nu är det hon själv som bjuder och tittar på lägenheter….?

      Jag undrade det samma. Och nu har hon svarat på en kommentar att hon ska köpa lägenhet själv.
      Klart man blir nyfiken.

    Men alltså, skäms hon inte?

    Tycker dock att celina isf kan berätta hennes sida ist för ”tro inte på allt ni läser”

      Det hela är väl antagligen bara taget ur luften, så det finns väl inte så mycket att förklara mer än att hela situationen för Celina är helt absurd? Vem vill ens vara nära Kissie och riskera att bli uthängd? Hon och Paow borde bli bff’s.

      Vad ska Celina förklara? Att hon inte alls blivit sur på K? Jag tycker det framgår ganska tydligt i hennes text att det Kissie påstår inte stämmer… Fast det kunde man ju räknat ut innan 🙂

    Kanske…kanskeee överskattar Alexandra sitt eget värde som kund/influencer åt Celina?

    Dom har säker missförstått varandra och båda tror dom har rätt, celina är ju inte direkt smart hon heller vad jag sett från kissies videos.

    Själv är man så himla torr att man tror det var ett vanligt missförstånd.

    Jag tror att Kissie ska sticka huvudet i sandet och inte säga något om lögnen

    Jag tror absolut att det är Kissie som ljuger. Det jag reagerade på i hennes text var att hon skrev ”eftersom jag visste att Celina inte skulle ha tid […]”. Det tolkar jag som att hon inte ens försökte boka en tid hos Celina (eller någon av hennes kollegor).

    Hahaha någon annan som också funderat över varför Kissie valt att skriva sin bloggpresentation ”About Kissie” på engelska? Tror hon att hon har några internationella följare och försöker göra en Kenza? ??

    Jag, 45 år gammal, har aldrig varit hos någon och fixat mina naglar. Det har däremot hela bekantskapskretsen. De brukar ha halvlånga lösnaglar med lite lack, glitter och mönster på. Vill inte fråga dem rakt ut och framstå som en fossil så min genuina fråga är, vad kostar detta på ett ungefär och hur ofta går man dit?

      Första gången man fixar naglarna med gelé eller akryl är det lite dyrare. Det kallas nytt sett och kan kosta allt ifrån 450kr (asiatsalonger här i Stockholm) upp till 1300kr på de ”lite finare” salongerna inne i stan. Efter det gör man en såkallad påfyllning efter 3-4 veckor. Då kostar det några 100kr mindre. Vill man ha nån speciell design tex marmor eller swarovskistenar måste man betala extra.

      Allt mellan 300-1.200

      Tack för svar! -Och ojojoj, då fortsätter jag nog med hemmameck!

    Celina och Ida är gamla vänner sen back in the days när de dansade ihop och ledde klasser på Lidingö. Bara en btw sådär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.