Sjukt kul om influencers

Sociala Medier:

Ni vet alla att jag fullkomligt och totalt älskar sociala medier, men kan inte sticka under stol med att det finns gånger då jag även älskar att hata på sociala medier.
Vissa saker är så fåniga att det nästan är ett under att man inte dör av dumhet bara av att utsättas för det och då är det extra skönt att veta att man inte är ensam.

Lajkat har publicerat en lista på 9 personer som det brunnit i huvudet på av en enda anledning.
Influencers.
Den är så klockren att jag inte ens tänker försöka återskapa en egen, och visst återfinner vi både en och två – till och med tre – saker i den här listan som jag tidigare skrivit om.
Hannalicious och hennes dessertvägran tas upp hela två(!) gånger av nio möjliga och även Natural Cycles får sig en släng av sleven här, för att inte tala om den platsbyggda bokhyllan med spegelvägg.
BAAAM, BAAAAM, BAAAAM! (Som Anna Book skulle sagt)

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tunis har lagt ut ett inlägg med en annons för en så kallad assistent. Känns som om man ska ha mycket olika skills. Undrar vad lönen är?

    Mogi åker till Åre i bil för 1,5 mille och vägrar svara på frågan om det är hennes bil. När man frågar om det är ett samarbete svarar hon nej. Men det är en bilfirma som står som ägare.

    Hahahahahahahshaha!!

      Kräks verkligen på Mogi. Just go away!

    Har ni observanta mammor? Jag piercade mig på två ställen i ansiktet för några dagar sedan och träffat mamma flera gånger efter det men hon har inte lagt märke till något överhuvudtaget. 🙁

      Var tacksam för det. När jag piercade tre piercingar i nedre läppen (snakebite & en vertikal labret i mitten. Hade världens crush på Benjamin Madden i Good Charlotte back in the days) så hotade min mamma med att riva ut alla med tång & skjuta piercaren ?

        Hahaha älskar din mamma

      Hon har märkt det. Hon pallar det bara inte just nu ?

        Bästa kommentaren idag!

      Jag tatuerade mig för typ två år sedan, mycket stort och färgglatt på underarmarna. I julas frågade min mamma om jag hade haft dom länge, haha.

      Din mamma kanske bara inte vill att du ska känna dig uttittad eller kommentera på ditt utseende 🙂

      De flesta upptäckte/upptäcker hon på en gång, både piercingar och tatueringar. Min tungpiercing åkte jag dock på en spontan utskällning för när jag var 23-24 år. Jag gjorde den när jag var 13år…. ”HUR LÄNGE HAR DU HAFT DEN?” – Ca 10år……..

      mina båda föräldrar var/är emot all sorts skrot (deras ord för piercingar) o tatueringar, jag piercade mig i läppen och det tog närmare 1 månad innan någon av dem märkte det, och då trodde dom om den var fake..

      När jag plockade ut min tandställning (räls) så skulle jag och pappa överraska mamma genom att inte säga nåt till henne. Hon märke inget trots mina leenden hahah

      Som mamma väljer man sin strider med sina barn ??

    Bästa kontot på Instagram

    https://www.instagram.com/influensaren/

      Åh, tack för tipset! ?

      Tack!

    Haha ordet influencer har blivit ett ord man ryser av.
    Föredrar bloggare, för då slipper man iaf tänka på att de har någon slags influens på folk.

    No just no. Satt nyss och kollade på ett random influencer-konto och kände så SJUKT att folk strävar efter såna liv. Såna liv som går i marmor, mässing, f-king rosvaser, grått, beige, nagelförlängningar, klackisar, snygga mackor, gröna hälsosamma j-vla plantbaserade måltider, smoothies i skålar och F A N och hans moster med sällskap.
    Jag vill se hur mycket skit de har i hörnen och känna mig nöjd med mitt EGET liv inte kolla på menlösa själslösa foton på perfekta liv som får mitt eget hem och liv att framstå som medelmåtta råttbo.
    Jag har fan ett underbart hem och liv men det är inget jvla Instagramvänligt influnsa-liv.

    Inspiration? MY ASS. Hur kan de ha så många följare när alla lägger upp samma menlösa trams??
    Förlåt för långt och irriterat språkbruk men ibland är det gött att bara gnälla av sig. ❤

      Hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete ?

    Jag såg på Annie Löofs instagram att hon liksom kompisen Blondinbella gör reklam för frisören hon går till på instastories (dvs tackar för snyggt klipp, antar att det är utan ersättning, men ändå). Partiledare och den här typen av tips känns rent spontant oetiskt tycker jag… Är det någon som vet vad som gäller? Hur är det med andra politiker som är stora på instagram, tipsar/tackar de också företag?

      Häromdagen var det på Nyheterna ett inslag om olika partier vad de tycker nyanlända bör klara någorlunda svenska språket för att få kunna stanna i Sverige och få ett medborgarskap. Moderaterna var de som la ett förslag om skärpt språk krav. Annie Lööf däremot sa att ett språktest och skärpta språk krav för att kunna anpassa sig i det svenska samhället är omodernt och irrelevant. Hoppas hon åker ut ur riksdagen hon gynnar inte sitt eget folk.

        Lägg ner. Är så trött på sådana som dig som skriker ”landsförrädare” så fort man bryr sig om människor oavsett ursprung och etnicitet. Svenskar är ingen homogen grupp, lika lite som alla från Iran är en homogeb grupp. Det innebär att Annie Lööf inte nödvändigtvis måste hålla med Moderaterna bara för att hon är svensk.

          Så du tycker med andra ord att det är fritt fram för alla att komma hit få medborgarskap leva på bidrag men inte ens klara svenska språket? Vad sänder det ut för signaler inte någonstans i världen kan man få komma och kräva nåt utan att försöka anpassa sig. Finns en del som anpassar sig sen finns en annan del som inte gör det som begår olika brott. Annie Lööf fiskar röster från invandrare. 😛

            Anonym, jag tycker du ska sticka tillbaka till Flashback där du hör hemma.

            Ser inte någon spikrak koppling mellan snacket om att man ska ställa språkkrav på nyanlända och att det ”Finns en del som anpassar sig sen finns en annan del som inte gör det som begår olika brott”. Begår man färre brott om man gått SFI? Alla svenskar som begår brått, missade de alla svensklektioner i skolan?

        Hm, jag var genuint intresserad av att få reda på mer om vilka etiska riktlinjer det finns för politiker och reklaminlägg i sociala medier. Håller helt med Annie om att språktest känns omodernt. Alla ska vara lika inför lagen oavsett kunskapsnivå och färdigheter… Tycker att det är obehagligt att det här kommentarsfältet som för det mesta är underhållande och trevligt titt som tätt kapas av ”patrioter” med en enda fråga på agendan.

        Alltid intressant* när någon som skriver om det svenska språket själv har problem med meningsbyggnad och särskrivningar.

        *)svårt att ta på allvar

    Jag tänker så mycket på barn och ungdomar som får en rätt skev bild av verkligheten. Jag är 29 och ändå uppväxt med bloggare men har egentligen aldrig haft ett ”riktigt vuxenliv” och mest sett bloggade som enda spegeln till ”verklighet”. Även om jag VET att det inte är så perfekt hos en vanlig Svensson så har jag ändå haft någon skev uppfattning kring det, vilket ju lett till att min egen självkänsla blivit sämre.

    Men vad fan händer då med barnen och tonåringarna som är i sådana lättpåverkade åldrar? Jag skrev ett inlägg här om dagen om mina skev fördomar om en ”typisk vuxen”.

    Först DÅ insåg jag hur påverkad jag blivit av sociala medier och att ha levt i en form av utanförskap sista fyra-fem åren. Tur att jag hann inse det innan jag fyller 30 i sommar.

    Fan vad jag älskar kommentarsfältet här btw, underbart (om än lite väl elakt ibland, för min smak)!

    ?

    Fan har varit borta för länge här känner jag!! Längesedan jag var inne på skvallerbloggar (din framför allt för det var den enda jag följde!) Fick ett uppehåll när alla började bli så tråkiga och vi 90-talister började ”växa upp”.

    Men en fråga som kanske redan är besvarad, varför fick du inte blogga om Nellie? var det inte något du skulle berätta om varför? eller har du gjort det redan kanske?

      Det kommer så fort jag lämnat Nöjesguiden i februari.

        När i februari flyttar du? Början/mitten/slutet?

          Mitten

    Såg ni Isabella Löwengrip göra reklam för kreditkortet Americanexpress där man kan tjäna bonus om man shoppar för 100000 kr per år eller som hon säger ca 8000 kr i månaden. Att räntan är bara 17 % verkar inte störa henne. Tror ärligt talat inte att hon handlar på kreditkort men att ha på sitt samvete att någon trillar dit i lyxfällan skulder det bryr hon sig inte om. Ett äkta economista. Även smygreklam förekommer på hennes blogg var och varannan dag idag senast för hennes produkter nylansering utan att märka att det är ett samarbete med LCC. Hur slipper de undan? Var kan man anmäla? 🙂

      Hon kan ju alltid skylla på slarv om ngn skulle hamna i lyxfällan pga amex ? Har ju funkat fint förr pfffhahaha

      Hon fortsätter gräva sin egen grop…

    Bör tilläggas reklamen för Amercian Express spelades in i en butik som heter Stylein som hon nyligen blev delägare i. Så hon ska föreställa shoppa kläder där hon redan äger ett visst delägarskap på kredit men man såg henne aldrig riktigt dra kortet. Så om man tittar noga så känns hela reklamfilmen amatöraktig 😛 😀 hehe kolla ni andra lol. 🙂

    Håller, så less på detta icke-yrke. Influencer. Va är det… lättlurade stackarem som , för pengar. Gör vad som helst.

    På tal om inredning så har ”Lojsan” och Karlssons golv vart hemma hos frisör Elin (styleelin) och hennes kille nyligen… Vågar man satsa på att dom snart kommer ha en platsbyggd bokhylla i någon grå nyans och en spegelvägg i sin nya lägenhet? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.