There is no ”I” in team…

Egoina:

Jag jobbade på kontoret igår och när jag skulle gå hem såg jag en lägenhet som är DRÖMMEN. Jag ringde direkt, erbjöd 100K över och fick förhandsvisning. Väl på plats var jag redo att signa, men så var det en liten grej som fick mig att tveka och jag sa att jag ville tänka.
Sedan började jag googla när jag kom hem och insåg att det nog är ganska dyrt ändå (kvadratmeterpriset ligger mycket högre än andra sålda objekt) och nu vet jag inte vad jag ska göra. Alltså helt seriöst vet jag inte hur en person som jag någonsin ska kunna ta ett så stort beslut som att köpa en lägenhet. Jag är alldeles för lite yolo för det.//Egoina

Ja, det kan man fråga sig…
Antingen så letar hon en lägenhet för egen del eller så har hon och pojkvännen en liknande situation som Nicole Falciani och Eric Saade hade när de köpte sin nya lägenhet – hon skrev på för lägenheten själv eftersom han var ute på turné.
Nu kanske inte Egoinas pojkvän är på turné med sitt band, men han kan ju fortfarande vara otillgänglig för att skiva avtal.

Och om det nu är en fnurra på tråden eller rent av tagit slut med pojkvännen så verkar inte Egoina vara redo att dela med sig och berätta om det, och alla som varit med om att en relation tar slut kan nog relatera till hur jobbigt det, eller hur?

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Skillnaden är att normala personer som gör slut inte går runt och hintar om olika ledtrådar till sina vänner. Egoina säger alltid en sak men aldrig den andra.

      Fast vi är ju inte hennes vänner. Hon kanske sagt till dem hur det är men väljer att inte gå ut med det på sin blogg just nu, eller aldrig. Hon behöver ju inte dela med sig även om hon nu ”hintar” som du säger. Kanske är det ett sätt för henne att bearbeta genom att långsamt ”komma ut” med det eller så vill hon bara dela med sig av saker från sin egen person där hon aktivt väljer att inte nämna honom mer. Kanske vill han inte bli nämnd i hennes blogg längre?

      Vi är läsare, inte hennes vänner. Hon har antagligen pratat med sina närmsta vänner, men att skriva ut sina kärleksproblem på internet samtidigt som man befinner sig i dom är nog inte speciellt smart för förhållandet. Hon svarade i en kommentar att hon inte vet hur det kommer bli mellan dem (sen raderade hon den). Så det är väl klart man inte vill sitta och skriva detaljer om det då. Det hade ingen normal människa gjort.

        Nu menade jag inte att vi är hennes vänner. Jag menade att hon förmodligen inte hintar så till sina vänner som hon hintar till sina läsare. En vän till henne kanske säger: jag ser inte att F syns speciellt mycket på bloggen varav Egoina svarar: Nej vi har en fnurra på tråden. Vännen frågar sedan: vad är det som har hänt? Och Egoina svarar: det säger jag inte.

    I kommentarerna på det inlägget så har hon svarat en som undrar & hon svarar att hon kommer köpa lägenhet utan F & att hon inte vet hur det ligger till med dom. Men givetvis tycker jag att folk kan sluta spekulera i kommentarsfält & låta henne berätta om sitt förhållande när hon känner sig redo <3

      Har hon tagit bort det? Ser inget om det

      Jag såg också de innan men nu när jag gick in och kollade igen så haft hon raderat både kommentaren och hennes svar.

    OT – Kan du inte berätta vad som har hänt mellan Clara Hallencreutz (@clarahallencreutz på instagram) & miljardären och H&M arvtagaren Nils Tham? Dom har skiljt sig har Expressen gått ut med? 🙁 Sorligt!

      Oj, det var väl inte alls länge sedan de gifte sig? Så himla sorgligt!

    Hon har även raderat alla kommentarer om ämnet F.

      Plus bilder på Insta. Och inte sagt ett ljud om deras årsdag i tisdags (blev nyfiken på hur länge de varit tillsammans och hamnade i det här inlägget)

      http://egoinas.se/2017/01/17/min-mandag-4/

    Kan också vara att förhållandet är komplicerat jusr nu, och de ännu inte helt vet vart de står med varann. Istället för att ändra status på Facebook till ”komplicerat” väljer de nog bara att hålla tyst. ?

      Ja, ungefär så skrev hon i den raderade kommentaren. Hon vill inte gå ut med någonting eftersom hon inte vet hur det kommer bli mellan dem än.

    Jag vill inte att det ska ta slut mellan dom ?
    Jag har följt Regina så länge att hon nästans känns som en lillasyster. Jag vill att hon ska vara lycklig och hitta den stora kärleken! Sjukt hur ledsen man kan bli för någon man inte ens känner. ?

      Samma här (fast storasyster pga yngre). Tycker de varit väldigt söta ihop, och vill så gärna att hon ska få vara lycklig som du säger. Tycker hon är en jordnära och härlig tjej som förtjänar det ?

      Håller med! Har följt henne länge och tycker att hon borde få ha det bra i livet snart, det känns som att hon möter väldigt mycket motgångar. Jag hoppas att allting löser sig för henne på bästa sätt <3

      Tycker såklart också att hon förtjänar att hitta den stora kärleken, och det snart! Men har alltid tyckt att F har något riktigt creepy över sig så det var ngen större skräll att han inte var den rätte.

    Fitnesscollection skriver på insta att Blondinbella är NORDENS största influenser…hur har man räknat ut det? Tex Kenza har ju över 1 mille följare o BB har drygt halva på instagram…
    Storhetsvansinne är bara förnamnet…

      Bella är väl UNIVERSUMS största influencer?
      Hon har ju t ex ett eget IMPERIUM så då är väl universum inte att ta i?

        Ändå smidigt! Man vill vara något och så skriver man bara lite här och där att man är just det.

      Det är kanske Head of Numbers and Counting Followers som räknat fel? ?

    Någon som vet hur det går för gabjoss? Inte ett ljud sedan de berättade att dottern har ett hjärtfel. Är så orolig för deras skull och hoppas så att allt går bra!

      De är inlagda och övervakas på sjukhuset.

        Vet du någonting om hur illa hjärtfelet är?
        Har själv två döttrar och är gravid med en tredje, kan inte ens föreställa mig hur de mår just nu.

        Åh, tack för svar! Jag tänker på dem och ber för att allt ska gå bra. Har själv en liten nyfödd dotter i famnen och hjärtat värker när jag tänker på vad de måste gå igenom! All kärlek och styrka till familjen joss ❤️

        Tack för svar! Vill verkligen inte tvinga mig på i ett så känsligt ämne men vill verkligen att allt ska vara okej med dem och bebis. Ingen förtjänar den oro som de måste känns just nu. Tycker så synd om dem och hoppas verkligen att de fått positiva besked! ?

      Har man följt Gabriella från start så vet man att hon brukar gå ut med något och sen ta några dagars paus (för att öka spänningen). Hon lär uppdatera nu i helgen.

        När det handlar om ens sjuka barn tror jag inte man har en genomtänkt paus utan man skiter nog i sociala medier helt enkelt

        Usch sanna vilken osmaklig kommentar. Hur tänkte du när du skrev de där orden?

        Så osmaklig kommentar Sanna! De ligger inne på sjukhus med sin lilla dotter, klart sociala medier inte prioriteras då!!!

        Usch vad osmakligt. Även om hon gjort så tidigare med andra saker betyder det inte att hon gör så nu. Hade detta hänt mig så hade uppdatering på den blogg jag då haft varit en av de sista saker jag tänkt på. Ibland glömmer nog folk att blogg och läsare inte är allt! Hon fokuserar säkerligen på sin familj!

    Alla som genomgått uppbrott eller haft en jobbig tid i förhållandet vet hur jobbigt det kan vara.

    Antingen har/ska de göra slut/har en jobbig tid just nu, eller så vill F helt enkelt inte vara en del av sociala medier just nu. Många människor (tex jag) vill inte vara en del av offentligheten. Egoina har en stor blogg och F kanske inte vill vara en del av offentligheten om det påverkar hans jobb eller liknande negativt.

    Finns många aspekter. Låt det ta sin tid, hon berättar nog tids nog. Jag tror inte hon mår bättre av att folk tjatar på henne om förklaringar.

    Och egentligen, vad spelar det för roll för oss läsare om hon är tillsammans med killen eller inte? Ingenting. De enda som påverkas av Egoinas kärleksförhållande är de själva (och möjligen någon nära anhörig). Läsare ska inte behöva kräva en förklaring här och nu. Det är ingen TV-såpa vi följer!

    OT CAMCAM – du måste skriva om lowengrips release event igår!!!!!!!! Den finns fortfarande kvar på deras stories…. Jisses Amalia, skämskudde deluxe. Sååååå otroligt oproffsigt så jag har inga ord. Du kan inte missa detta!!!

      Kan inte någon spela in för oss som inte har insta?

        Man behöver inte ha Instagram, så länge kontot är öppet! det är bara att använda den här sidan: https://storiesig.com/stories/isabellalowengrip

        Byt ut isabellalowengrip till den användare du vill kolla på. Det går även att spara ned klipp och bilder därifrån, tips till Camcam! 🙂

          Åh tack 😀 Har inte instagram och visste inte att man kan kolla ändå 🙂
          Där var dock rätt många, vilken var det som var pinsam :O

      Tycker inte att det var speciellt farligt?
      Skämskudden vill man väl ta fram på alla firmafester efter några timmar om det är alkohol inblandat. De ser ut att ha kul

      Blev besviken, tyckte inte alls man behövde ta fram skämskudden när man kollade på det. ? Av din kommentar förväntade man sig något riktigt pinsamt/dåligt liksom.

      På vilket sätt är det oproffsigt? Jag kanske är trög som inte fattar vad du menar, men min skämskudde ligger kvar intakt.

    OT- Sandhra har i sin instastory markerat en liten text som lyder något i stil med ”det finns inga belägg för att vissa folkslag skulle vara bättre än andra”, följt av en ??-emoji. En kan ju hoppas att hon tog upp det som samtalsämne med Calle där på planet.

    Vill egentligen inte spekulera (förlåt alla!) men du öppnar ju minst sagt upp för det.
    Kan ju vara så enkelt som att de kommit fram till att det passar dem bäst att vara särbo?

    Men vad är skillnaden mellan Egoina och Blondinbella? När BB tydligen hade det jobbigt (innan folk visste någonting) så spekulerades det hejvilt om någon varit otrogen, om Bella var själv i Thailand o allt vad det nu än var. Du skrev själv flera inlägg om det som uppmuntrade till diskussion. Tex inlägget ”Turbulent.”, så klistrar du in en kommentar där Bella skriver att de haft det turbulent, men att hon ska återkomma till detta senare. Du skriver något i stil med ”tycker ni att Bella ska lägga alla korten på borden för att få slut på spekulationerna?” Kan man inte applicera denna mening på Egoina då också?

    Hur kommer det sig att Bella inte fick ta den tiden hon behöver? Varför är Egoina speciell? I inlägget ”Fnurra på tråden?” spekulerar du huruvida Bella och Odd egentligen har det i sin relation då Bella postat ett citat på bloggen, månader innan de själva valde att gå ut med skilsmässan. Men du skriver ingenting om att Egoina raderat alla bilder på pojkvännen på instagram?

    Så ja, vad är skillnaden?

      Var det inte lika med Tyra? Eller blandar jag kanske ihop det med en annan blogg?

      Hon har inte raderat alla bilder på honom, finns ju bilder på hennes instagram om man scrollar ner

        Mja man får scrolla väldigt länge för att hitta en halv bild på honom, så jo hon har raderar ”alla” bilder på honom.

          Nej, finns mer än en halv bild (antar du syftar på ’mot spa’ bilden). Antingen har man väl raderat alla eller så har man inte raderat alla? Och hon har inte raderat alla. Finns en hel del på honom i flödet. Hon kanske har raderat de senaste

            Okej. Hon har raderat majoriteten av bilderna på F och majoriteten av bilderna på dem tillsammans och alla pussbilder som fanns på dem två tillsammans. Nöjd? Tror du förstod vad som menades.

            Det finns ju knappast ’en hel del’ bilder på honom i flödet längre.

              Obs. Kanske finns det en pussbild kvar som jag inte lagt märke till!! Märkte nu att jag skrev ’alla pussbilder’ ???

              Som att argumentera med en 14åring. Varför detta behov att svara med en uppsats när du hade fel från början? Menar du majoriteten av bilderna, så skriv det då och inte alla. De som inte kollar upp det kan läsa det som att hon raderat allt spår av honom från hennes liv, vilket inte stämmer. Dumt att överdriva

                Var det ett försök till att förolämpa mig att jämföra mig med en 14-åring? Du överdrev ju själv genom att säga att det fanns en hel del i flödet?

                Dessutom kan väl några få meningar knappast räknas som en uppsats. Ta dina härskartekniker någon annanstans.

                  Varför har folk här hakat upp sig på ordet härskartekniker? Tror du att alla som inte tycker som du och säger ifrån utövar det? Vet du ens vad det är? Det är två personer med känslor, Regina och hennes kille. Sluta sprid saker som inte stämmer, enkelt. Finns både bilder och massa texter med och om honom, är ju bara att gå in på hennes instagram och kolla, så förstår inte riktigt vart du vill komma

                    Du får jättegärna tycka annorlunda. Men för det krävs det väl varken att kalla någon ’som en 14-åring’ eller att jag skulle ha ett ’behov’ av att svara med en ’uppsats’.

                    Jag förstår mycket väl att det handlar om Egoina och denne F. Jag ställer mig ju frågande till varför Egoina och Bella inte behandlas på samma sätt. Vad är det du inte förstår? Ingenstans står det VAD jag tycker. Antingen tycker jag att Camilla också borde skriva om Egoinas kärleksliv eller så tycker jag att hon borde behandla Bella lika snällt. Bella har faktiskt också känslor och hade det uppenbarligen väldigt tufft strax efter årskiftet när det spekulerades till höger och vänster. Samma med denna haj hon dejtar, som ju faktiskt vill vara anonym. Men varför är det annorlunda?

      Måste linda Regina runt lillfingret annars kan hon skriva ännu ett argt mail till camcam.

      Jag tänker ändå det är viss skillnad eftersom Reginas kille aldrig ”bett om” uppmärksamhet. Odd syntes ju jämt i bloggen och försökte själv bli tv-kock och popstjärna. Men F är kanske mer provat av sig och då blir det mer obehagligt när folk spekulerar och sprider rykten. Bara en tanke .

        Men Bellas nya ’haj’ spekuleras det ju också hejvilt om. Han verkar ju verkligen vilja vara anonym. Ändå har det spekulerats sedan dag ett vem denne kille är.

      För många är det tydligen skillnad på folk och folk.

      Kan tycka att det är ganska stor skillnad på att Bella själv skrev och hintade om det tillskillnad mot Regina som försöker hålla det hemligt.

    Skvalleerrrrrr

    Hon kanske inte själv vet helt hur det kommer bli mellan dem ännu (hon hade svarat det och sedan raderat), därför kanske hon inte vill skriva något om det. Sjukt att läsare anser att de blir lurade när de inte ens har med saken att göra.

    Lillcalle har det riktigt jobbigt just nu…
    (enligt hans insta)
    Som vit priviligerad man får han ju inte riktigt komma till tals utan att bli påhoppad för just det. Han är liksom diskriminerad. 🙁
    Starta stödgrupp? Swisha lite?
    Hjälp till nu då lite Camilla.

      väldigt intressant hur man kan anse att vara oemotsagd är samma sak som yttrandefrihet. Det är ingen som har hindrat Calle från att yttra sig utan det är han som vill tysta de som har en annan åsikt och kristiserar honom. Han är bara ovan vid att bli behandlad som alla andra i denna värld, ömtålig som en orkidé.

    På Tinder såg jag häromdagen en kille (med samma namn dessutom) som liknande hennes F. Antingen är det hans dubbelgångare eller en fejkprofil.

      Eller så är det ”Reginas F”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.