Calle hjärta Instagram

Calle Schulman:

Mannen som gav ”räkna ner-kalendern” ett ansikte verkar ha insett att han behöver Instagram och människors likes och kommentarer lika mycket som han behöver syre att andas eller vatten att dricka.
Varför annars skulle ha helt plötsligt lägga ner sin dramatiska – dock extremt utdragna – sorti i form av den nedräkning han drog igång här för ett tag sedan?

Enligt egen utsago så ”skiter han i siffror” och det kan visserligen vara sant, men jag tror snarare att det beror på att han återigen agerat helt och totalt irrationellt på sociala medier och nu vill ta tillbaka sina ord om att lägga ner Instagram.
Herregud, sötman av den inkomst alla samarbeten han lyckats kränga på Instagram smakar förmodligen allt för gott för att kunna läggas ner.

Vad tror ni kommer vara Calles nästa drag för att försöka rädda sin heder i denna ångrade Instagramhärva? 
Att säga att han kommer sluta med Instagram men att det minsann inte behövs någon räkna ner-kalender?
Att det bara var på skoj?
Att han fått så många mail, kommentarer, DMs och liknande om att han inte får sluta och att ha bara försöker vara sina ”fänz” till lags?

Tack för tips!

27 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Janni Delers klänning var helt fantastisk på Elle Galan! DÖÖÖR.

   Haha kollar alltså igenom EG bilderna. De skriver ju namn under varje bild (nämner i många fall bara ”kändisen”, tex står det bara Calles namn på en bild på han och tjejen) En tjej som var med i PH för ett par år sedan posar själv på en bild, men texten under är helt blank…inget namn… fann det komiskt.

    Tyckte också det var lite kul, å andra sidan står det inget namn under tex bilden på Elisabeth Massi Fritz och hennes dotter heller, så det handlar nog mest om en miss. Jasse (från PH) var ju uppenbarligen inbjuden till galan så helt okänd i kretsarna kan hon ju inte vara 🙂

  Calle ser sjukt berusad ut på alla bilder från Elle-galan. Jag tror mer på att det är HAN som har problem och inte ex-frun.

  Dessutom. Maken till irrationell människa har aldrig skådats?

   Han var dock inte så berusad, träffade honom och hans tjej på East efteråt och då verkade de vara helt normala 🙂

    Fast nej.

  Förlåt. Vill inte vara ålders-hitler. Men tycker alltid det är så lol att läsa hans captions. En 39-åring som försöker komma på fyndiga och ”””ungdomliga””” captions till sina bilder…. Gäller inte bara Calle dock. Amanda Schulman gör likadant tex.

  ps VARFÖR tror den medelålders mediakretsen i Sthlm att det är coolt att ta bilder i profil när man blickar mot nått, typ alla bilder på Sigge och Malin Eklund?

  sorry för grinig, kanske satt jag hela kvällen igår blickandes mot Grand Hôtel och tänkte ”vad är väl en bal på slottet”………………

   Förlåt, brukar inte läsa Calles texter så det kanske är något annat än det i inlägger du stör dig på. Men jag ser inte riktigt vad som skulle vara särskilt ungdomligt i hans språk.

    Nej det var inte specifikt i denna post.

  Eller så ville han väl kanske bara visa upp att han minsann var på den fina Elle-galan och träffade fina storheter som Zara Larsson. Så vacker Sandrhhha är btw.

  Tror att han var prutt-full och inte orkade ta reda på vilken siffra i räknanerkalendern han var på.

  Tycker att det är komiskt att han raljerat om att han backar Alexander Bard, som i sin tur skrivit om ”the Zara Larsson-syndrome”…… Såg ett inlägg om det på insta https://instagram.com/p/BeJXklNB3aR/

   ELLER HUUUR

  Hur tipsar man dig? Vilken mejl eller så?

  Tror mest han var full och inte visste vilken siffra det skulle vara

  Det mest intressanta med den här bilden är ju att han står bredvid Zara Larsson. En kvinna som han tillsammans med Bard har trackat ned. Eller ja, Bard tweetade om ”The Zara Larsson-syndrome” att hon hatar män, trots att hennes producenter och sångskrivare är män (hahahah bra argument bard….) samt att han har hånat #metoo som Calle rövschulman sedan har hyllat, han har alltså HYLLAT Bard i hans utsägande. Ändå ber han Zara Larsson att vara med på ett kort så att han och sin lilla flickvän kan få likes på instagram. Blir så jävla arg, att priviligierade män med stora plattformer får göra vadfan de vill och bete sig precis som de vill, medan mäktiga feminister sen får ge sig vika och ställa upp på kort pga ej vill skapa drama antagligen. OBS! Ingen kritik mot Zara Larsson. Calle rövschulman är en så vidrig liten person som gör tamejfan ALLT för att stå i rampljuset och få likes, trots att han blir hatad för det. För han är ju en vit kändpriviligerad man, så han får bete sig hur han vill. Tydligen. Så hade det ALDRIG varit för en vit priviligerad kvinna. Aldrig.

   Kan ju också vara så att Zara inte har en aning om vem snubben är som vill ta kort med henne…

    Tror nog hon känner till Calle, hon är väl rätt tajt med Schulman-klanen.

     zara följer varken calle eller sandrhaha på instagram men hon följer åtmisntone Anitha hahah tycker ändå det är roligt

      Haha, där ser man.

   Jaa Hanna du satte ord på ALLT jag tänkte! Han är ju komplett galen. Och jag önskar att hon aldrig hade ställt upp på bild med honom:(

  Vad är det med underbara clara? Så bitsk och arg så fort nån ifrågasätter hennes reklam för narural cykles eller korsetter och spanx osv hon verkar inte förstå att folk tänker/tycker/känner olika och totalsågar folk som inte hyllar henne känns det som. Gillar inte hennes stil längre, har läst hennes blogg sen hon startade

   Nyfiken på varför du bara copy-pasteade in första halvan av din kommmentar här inne hos bloggkommentatorerna? Anpassning efter olika forum?

    Jag har inte skrivit hos bloggkommentatorerna?

  Kan folk bara skita i Calle och fokusera på att diskutera blondinbella igen?

  Är det bara jag som tänker att han kanske menade ålder som siffra och menar att han gärna hänger med Sandhra, Zara och övriga ynglingar..?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.