33 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Känns som detta skulle kunna uppdateras i inlägget nedanför, så blir det inte massa små-inlägg.

    OT:
    Men är det någon som kan tipsa om en bra hudlotion? Jag är torrast i hela världen och min hud flagnar nästan i kylan:( vill ogärna ha parfym och massa skitoljor..

      Gå in och prata med dem på Lush. Har du ingen butik där du bor, ring dem och de kommer skicka dig en massa testers.

      Allt handgjort och mycket är vegsnskt. ?

        För mig funkade rapsodiens fuktkräm, köpte den på apotea 🙂 använder dessutom hemmagjord scrub för att få bort torr död hy med hjälp av antingen kokos & farinsocker eller lime, rapsolja & farinsocker. Hoppas du hittar något som hjälper!

          Rapsodines*

      För ansikte: Avène skin recovery cream
      För kropp: Biotherm lait corporel

      Tyvärr rätt dyra (med mina mått) men de är magiska för min übertorra hud.

      #ejsamarbete

      För kroppen:
      Clinique deep comfort body moisture
      Burts bees ultimate care body lotion

      För händerna:
      Neutrogena hand cream (unscented)

      Dessa krämer är perfekta för mig som har extremt torr hy, samt är överkänslig mot parfym! Prova dem!

      Jag har atopisk hud (dvs askänslig och torr hud) och det enda som funkar är Fenuril…. Inte så glam, men jag slipper känna mig torr och svidit i huden efter ett par timmar från insmörjning och alla torra partier känns nu mjuka!

      Fenuril köps på apotek 🙂

      Gå in på apoteket och köp en Lotion för torra bebisar! Gör det! Du kommer inte ångra dig. Varsågod 🙂

      Jag har jättetorr och känslig hy! Tål inte några produkter med paraffin (parafinum) i. Kanske samma för dig? Jag kör eko kroppslotion för känslig hy. Tror det bästa är att leta dig fram efter just DINA behov. Kan tipsa om Apotea och Lyko som har bra eko-sortiment med fri frakt ?

      Mitt tips är:
      Hth Skin protection body cream (blå tub). Kostar ca 55kr och är helt underbar! Hjälper min torra och känsliga hy i ett nafs 🙂 Sen så är den rätt så dryg och går snabbt in i huden, man blir inte sådär jobbigt kletig som andra mjukgörande krämer har en tendens att bli.

      Ett annat tips för riktigt torra partier är: Locobase, antigen ”fet kräm” som mjukgörande eller ”reapir” som hjälper huden bygga upp och läka sig själv.

      Lycka till och hoppas du hittar någon kräm som hjälper dig 🙂

      Mini derm ?

      Jag har haft torr hud hela mitt liv. Flagnar året runt, värst på vintern. Mitt liv var en plåga fram tills jag var 15 och gick till hudspecialist och fick Calmuril utskrivit direkt. Det går att köpa utan recept. Jag är verkligen jättetorr, svider direkt efter dusch under vintern i princip, flagnar väldigt mycket. Innan jag fick Calmuril så var det lotion kvällen innan, på morgonen och på toaletten i skolan innan varje idrottslektion. Jag önskar att någon hade tagit tag i det tidigare, någon av alla de läkare som jag träffat i andra sammanhang som alltid skulle kommentera min torra hy kunde ju påpekat det till mina föräldrar. Var hos en hudspecialist som liten och de sa till mina föräldrar att man inte kunde göra något. Anledningen till att jag skriver halva min livshistoria är för att jag hoppas att det kanske är någon som känner igen sig och kan få hjälp av det.

      Kallpressad kokosolja.

    Förlåt för OT men nån som vet vad Jean-Pierre i Farmen var med i från början/hur han blev känd från början? Vet att han var med i ung och bortskämd men var var det först – var han med i BB eller i PH?

      Googla vettja ?

        Men så organell och snäll du är då. ?

          *Originell

            #organellochsnäll

              Skrattade högt rakt ut. ?

      PH var han med i!

        Tack!

      Tror ung och bortskämd var det första sedan var han med i PH eller liknande.

        Nej, tvärtom. Ph först och sen UoB. Och nu Farmen hehe..

      Han var med i Idol 2005 också

        … och 2014!

      Han var med i ph när Alex Schulman var programledare. En av tjejerna som var med i årets bachelor vann det året? mvh ph-nörd

        Försökte googla – vem av tjejerna var det?!

          Kristin! Hon kom in sent i säsongen och vann tillsammans med en kille som heter Emanuel.

    Idag har du inte haft en bra bloggdag, om du frågar mig. Var länge sedan du levererade så många tråkiga och totalt ointressanta inlägg som idag. Hoppas på nya tag imorgon, för bättre kan du CamCam!

      Så kan det vara ibland… =)

    Haha, jag tyckte detta var lite småkul ändå.

    Kan inte inträffa bloggskandaler varje dag, ju! Se det här som bloggbevaknings motsvarighet till tidningarnas ”då kommer värmen!” eller ”din hosta kan vara allvarlig sjukdom – så kollar du” eller ”de tjänar mest i din kommun – vi har listan” rubriker. Ibland får man fylla upp. Yolo.

    Jag tycker det är extremt kul att du skriver om ben och skulle tycka de va kul me lite mer nyare ”influensers”.
    Kul också med YouTubers som omväxling från Bella, boken o Calles nedräkning haha. Har följt bloggen länge men aldrig skrivit en kommentar, nu såg jag att du fått lite kritik för dagens inlägg så ville att du skulle se att de finns folk som uppskattar en frisk fläkt då o då 😉 älskar din blogg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.