Folk är fan sjukare i huvudet än man kan tro…

Elaine Eksvärd:

Ja, inte alla givetvis men vissa…
Elaine har nämligen stött på ett praktexemplar av sällan skådat slag som hon berättar om i ett blogginlägg.
Hon har kontaktats av en man som tydligen känner sig så pass hotad och provocerad av att kanske inte få fortsätta med sitt pedofilande i fred att han gör allt för att stoppa henne och Treskablinoll.
Som en dålig kopia av Janne Josefsson har han ringt runt till varenda förskola och expert i förskolebrevet eller idrottsbrevet i ett försök att inte bara svartmåla Elaine utan även för att rentvå hennes pappa.
Är de kanske till och med kompisar? De verkar ju sannerligen vara av samma skrot och korn.

På sin Instagram har Elaine lagt upp en ljudklipp med den här ”Pedofilernas Florence Nightingale” men eftersom jag inte riktigt vet om jag får lägga upp det här så får jag istället hänvisa er dit för att ta er en lyssning. (HÄR hittar ni inlägget)
Någon borde ju rent krasst känna igen den här rösten med tanke på hur många läsare jag och Elaine har tillsammans och ju fler som lyfter fram frågan och länkar till hennes inlägg desto bättre är det.Här har vi alltså en man som känner sig pass hotad och provocerad av en kvinna som jobbar MOT pedofili att han lägger ner timmar, dagar och säkert veckor på att smutskasta henne.

Hur obehagligt, tragiskt, läskigt och fruktansvärt den här mannens beteende än är så tror jag knappast att Elaine hade kunnat få en tydligare indikation på att det arbete hon, Patrik och resten av Treskablinoll gör börjar ge resultat.
Pedofilerna måste känna sig rejält omskakade och provocerade, varför skulle de annars skicka ut den här dåren på ett korståg i akt och mening att försvara sin rätt att begå övergrepp på barn?

Så in och lyssna!
Nog fasen borde vi kunna skaka fram den här människan ur sin håla och få en identitet på honom?
Elaines blogg hittar på adressen dit du ska maila om du känner igen rösten.

59 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Att sitta och gissa vem rösten kan tillhöra känns inte jättesmart. På inspelningar/telefon kan man låta väldigt olikt vad man gör irl och folk kan ju låta som varandra. Hoppas inte en oskyldig människa får en polisanmälan på sig för att någon påstår att det är hans röst.

      OT. Engla kör en bloppis på 6 jackor. Får ju en att undra hur många hon har kvar, lär ju knappast sälja alla? Jag har…1 vinterjacka, en friluftsjacka, en vår/höstjacka och en skinnjacka. Alltså, tro vad hon försöker shoppa sig lycklig för?

      Att ’få en anmälan på sig’ som du uttrycker det, är inte graverande eller ens särskilt problematiskt. Det är utredarens arbete att avgöra om någon rimligtvis är skyldig inte anmälarens.

        Agreed, inte som att folk blir åtalade bara för att polisen får in tips om att de kan gjort något brottsligt.

    Han är från Skåne. Mest troligt Lund, Malmö eller Näset.

      Definitivt inte Malmö (i vart fall inte född där). Lund eller Näset (gissar på Lund).

        Tycker han har samma dialekt som Ranelid.

          Inte Malmö. Lund eller Näset. Det vi i Skåne kallar överklasskånska.

          Ranelid talar å andra sidan inte heller som någon från Malmö. Hans dialekt är inte som någon annans. Skånska med rullande R. Vem talar så??

            Håller med om överklasskånska. Tänker att de finns på Limhamn och Erikslust?

            Ha ha, ja men han har väl lagt till sig maner för att förstärka sin poesi eller vad tror du? ?

              Det är där jag bor men jag kommer från Lund det är därför jag hade sagt Lund.

              Håller med. Ranelids mindervärdeskomplex är ganska tydligt.

                Ok ?

              Låter mkt mer Lund än Malmö imo, har bott och gått i skola i båda så är rätt van vid dialekterna.

              Nej han är inte från Malmö! Jag är från Malmö, född och uppvuxen i Limhamn, och vi pratar ingen överklasskånska där 😛
              Tycker att den här snubbens skånska låter som Lundska.

              Erikslust representing ? whoopp whoopp
              Är du gammal malmöit TRH?

      Måste bara försöka få svar på en sak jag undrat länge haha. Jag dejtade en kille 2012/13 han var från Viken i Skåne. Född och uppvuxen där. Pratade inte skånska alls. Utan mer hm typ rikssvenska kanske. Eller mer åt stockholmska. Så himla märkligt. Frågade aldrig honom om det och vi är inte vänner idag så kan inte fråga nu heller haha.

        haha jag har ganska många vänner från Viken och många pratar någon typ av rikssvenska där.

        Viken är en rätt speciell plats. Speciellt på rätt sida av vägen ? En del föräldrar lär sina barn rikssvenska. Sen finns det säkert en del från Stockholm som flyttat dit och bildat familj så barnen kanske tar efter föräldrarna:-)

        Viken är ett ställe där många överklass svenskar bor. Oftast har de flyttat dit från alla delar av Sverige. Det är liksom lite finare att bo i Viken. Inget jag märkte på mina kompisar dock. Fantastiskt fina människor som inte pratade skånska bara för deras föräldrar var mer uppifrån. Kanske förklarar saken.

      Skulle tippa på Lund, eller området just omkring. Ingen aning om vart näset ligger, men har jobbat i telefon i tillräckligt många år för att känna mig relativt säker på att det är just runt Lund han kommer ifrån. Sen är det så klart inte säkert att han bor där nu.

    Fast va? Gissa rösten? Jag och mamma har så pass lika röster så ingen hör skillnad på oss på videoband eller när vi svarar i telefon. Känns inte helt rätt. Var inget utmärkande heller, hade han haft röst som Gw eller Peter Harrysson hade det varit lättare

      Det klart att det inte är n vattentät metod. Men det kan ju ge vissa indikatorer om flera personer nämner samma namn tex, och det kanske kan underlätta polisens arbete..

        Som tex alla Sherlocks här som ger indikationen ’skåning’.

          Haha ja att människan är skåning är en lågoddsare ;D

          S Du vet tydligen inte hur det här fungerar på att sätta igång folks associationsminne?

          Samt inte funderat på att kommentarerna också fungerar som att han känner sig mer inringad och kanske lägger ner för att man inte ska komma honom närmre i vem han är?

            Tillägg. Om vi är flera som säger att han är från Skåne så kommer det öka intresset från dem som är Skånigar att faktiskt klicka in sig på inlägget och lyssna pga nyfikna om de känner honom och då ökar chansen att det är någon som känner igen honom.

              Wow?

                Hur menar du? Wow vad? Wow att jag väldigt gärna vill att han åker fast, eller hur menar du?

                  Talar endast för mig själv: wow att du även framställer dig som tvärsäker expert på skånska dialekter och slänger in en dryg fråga om lite associationsminne som om det var en självklar del av allmänbildningen. Fast egentligen borde jag inte vara förvånad.

                    Tvärsäker!? Du läser in för mycket i det. Mitt ”självklara” svar till S var i relation till vad hen skrev. Du vet orsak verkan. ?

                    PS Har av alla ställen jag bott också bott i Lund. ?

                      Jag kan väl också tillägga att jag är rejält trött på alla som vill motverka eller har negativa åsikter om alla försök att få fast alla äcklet och då kommer min irritation inte hindras från att lysa igenom.

                      Då får du lov att vara redigt irriterad på mig. Jag anser att detta är en urusel idé liksom lynchmobbar i allmänhet, oavsett de goda intentioner de påstår sig ha. Jag tycker rättssamhället ska finnas kvar. Om denna lynchmobb är ok så måste även Soldiers of Odin få vara det. De anser sig nämligen också företräda den goda sidan.

                      Du tänker alltså samma när någon går ut med en bild och ber om hjälp att ta reda vem det är? Eller frågar om vittnesuppgifter?

                      Spännande. Att be allmänheten om hjälp att hitta någon är alltså pöbelmentalitet.

                      Vi tycker olika kan jag ju säga.

              Han kanske inte bor i skåne, då hjälper det inte så mycket om skåningar klickar sig in. Han kan ju bo i Solna lika väl ? Gäller ju att hitta personer som umgås med honom dagligen typ för att träffa rätt

                Sant. Men det ena utesluter inte det andra. ??

                Anonym ovan får ett svar när CamCam har tid att släppa loss från modd. ?

    Att folk är helt sjuka i huvudet har jag vetat länge, så ingenting förvånar mig.

    Låter som han som brukar vara ”livscoach” i lyxfällan. Är såklart inte han men samma tonfall på något sätt.

      Filip? Ja han är från Limhamn.

        Han bor PÅ Limhamn!!!

          Fast nu skrev jag inte var han bor. Jag skrev var han är från. ?

            Jag vet, skulle bara göra lite narr av alla infödda limhamnsbor 😛

              Ha ha ok. ?

              Ha, ha, jag som började fundera på om jag sagt fel under de åren jag bodde i Limhamn…. för jag sa alltid i…. ?

    Tycker han låter som att han kommer från Falsterbo/Höllviken/Skanör eller eventuellt Österlen sidan.

      Nope. Definitivt inte en infödd österlenare.

    Men på riktigt!?!?
    Finns såna här människor? ?

    Förbannade as. Tacksam som fan för att rösten inte säger mej ett skit, även om det såklart bara är en hänvisning och inte något att gå på som sådant. Kan man inte leta IP-grej och spåra så gott som alla telefoner och datorer nuförtiden? Så kunde man iallfall ringa in i vilken stad fanskapet håller hus?

      Han har kommenterat på Elaines blogg nu så det borde gå att spåra IP adressen. Även tips till dig Camcam om hans kommentar. Vidrig.

        ”Man” kan inte spåra IP-adressen. Internetleverantören kan lämna ut det till polisen om brottet har minst två års fängelse i straffskalan och det finns en altiv förundersökning. Och en IP-adress kan ofta vara helt värdelös i att identifiera en person.

        Kan ju vara vem som helst som kommenterat. Hon får inte fram så mycket på ip, men stad och internetleverantör är smidigt att få fram

    Gud vilken obehaglig person! Man med eftergymnasial utbildning, troligen vid universitet i Lund (Många börjar helt plötsligt tala så då). 35-65 års ålder (men gissar 50-års åldern).
    Jag skriver min upplevelse av honom för jag tror att det kan få andra att lyssna på klippet, om de känner någon som passar in. Att ni nämnde skåning fick iaf mig att lyssna.

      Pratar man på ett specifikt sätt på universitetet i Lund?

        En del av dem som tror sig vara lite finare för att de är akademiker. Faktiskt ?

          Intressant. Ja man kanske kan hitta hans wudder

        Ja, definitivt ?

    Tänkte direkt på den här galningen Mårtensson https://www.youtube.com/watch?v=RJQWyLMwA_k . Låter ganska likt tycker jag?

      Du har skrivit om den här charmknutten som jag menar camcam https://blogg.ng.se/bloggbevakning/2016/10/cissi-wallin-anmaler-tobbe-fran-malmo-sexuella-trakasserier . Säger inte att det är han men ju mer jag lyssnar…

      Hehe, nu känns det som du klumpar ihop skåningar? är def inte Tobbe Mårtensson

    Åååh vad jag känner igen rösten! Men jag kan inte sätta fingret på den. Kan också vara att jag känner igen rösttypen – bor i Lund och har gjort det länge. Så gissar härifrån, precis som en del redan skrivit…

    Vilken märklig känsla det är, att vilja känna igen rösten och samtidigt vara överlycklig över att inte göra det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.