Är det lämpligt att låta en sexåring se filmen ”It”?

Alex Schulman:

16.25 in i podden berättar Alex att han sett på filmen ”Det” tillsammans med sina barn och Sigges reaktion är ”Oj!”.
Ja, det skulle man kanske kunna säga. ”Oj!”

Alex motiverar detta med att hon trodde att den skulle vara ”vänligare” än den faktiskt var men erkänner nu att det fanns vissa scener i den som barnen har burit med sig sedan dess. 
Om jag förstår det hela rätt så fick barnen se en halvtimme av filmen och blev sedan skickade i säng medan Alex (och Amanda eventuellt) kollade klart på den.
Han sitter själv och säger i podden att filmen innehåller scener som absolut inte passar för en sexåring, men ändå så fortsatte de låta barnen se filmen.
En film som rekommenderas från 15 år låter alltså Alex sina barn att titta på.
Det känns ju lämpligt!

Varför låter man barn se en film som stundtals blir så otäck att man som förälder behöver vara beredd på att trycka ner ungens ansikte i en kudde för att de inte ska bli skrämda?
Två föräldrar och ingen av dem sa stopp?
Inte innan, inte under och tydligen inte ens efter att filmen tagit slut slog det någon av dem att det här var en riktigt dålig idé.
Varför skulle han annars glatt berätta om det i podden?

Helt jäkla sinnessjukt!
Stackars barn!

Tack för tips!

101 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fattar inte, först står det att de såg 30 minuter och sen hela filmen utan att föräldrarna ångrade sig?

      Jag lyssnade på en intervju med Amanda för några månader sedan och hon sa att Alex alltid överdriver rejält i podden för att det ska låta mer intressant. Till exempel sa han att hon var långt mer gången i graviditeten än hon verkligen var för att en historia skulle bli mer spännande.

      Kan mycket väl tänka mig att det där är en grov överdrift.

      Såg nu att de bröt pga läggdags

    Många av mina elever spelar GTA och andra spel med 18-årsgräns.

    Dom är sju…

      Många av mina ”barn” också, de vet allt om han Mikael Mayer, Freddy och Jason i deras filmer och de är också 6-7 år..

    Men han säger ju att de fick avbryta efter 30 minuter så indirekt säger han att det var en dålig idé att de ens fick titta på den. Jag har älskat skräck hela mitt liv och fick lov att titta på filmer som egentligen inte var rekommenderade för min ålder. Min lillasyster var mycket mer känslig och fick inte det.

    Herregud, att ni orkar moralisera om en sån här sak. Varje förälder väljer väl själv vad som är bäst för sina barn.

      Inte den där nu igen ”varje förälder vet bäst”. Nej alla gör verkligen inte det, därför så många barn far illa på olika sätt

        Ja det finns barn som far illa och föräldrar som beter sig som skit, men i denna situationen passar det snacket inte in.

          Det kan det visst göra, läs längre ner tex. Barn bör inte se vad som helst eftersom de inte kan hantera det som en vuxen.
          Däremot behöver inte allt vara av skada

      Vissa kan tydligen inte det.

      Det mest överanvända uttrycket som finns, att alla föräldrar vet vad som är bäst för deras barn. Nej faktiskt inte. Finns massor av barn som får illa på andra sätt än genom regelrätt misshandel eller övergrepp. Det finns en egoistisk övertro till att så länge föräldrarna lägger upp sitt liv på ett sätt som passar dem, så mår automatiskt barnen bra. Så är det inte.

      Alltså har du sett filmen? Den lämpar sig inte för barn. Inte alls! Att säga att föräldern vet bäst är skitsnack i detta sammanhanget. Varesig de lät barnen se 10 minuter eller hela filmen är det galet att de ens tyckte det var en bra idé .

      Snälla någon! Jag såg The Shining och Arkiv X varenda jävla torsdag när jag var sex år! Jag har inte traumatiserats av detta.

      Vilka ”trauman” västländska barn går igenom…

        Jag såg The Shining när jag var tolv och mådde otroligt dåligt lång tid efteråt. Barn är olika.

        Jag såg The shining som 14-15:åring och tyckte den var vidrigt läskig, tycker det fortfarande och måste skjuta bort tankarna. Ingen av oss fungerar som måttstock för resten av befolkningen.

        Jag är 29 och undviker nyheter som pesten. Om jag ser/hör/läser om mord, krig svält etc kan jag inte sova på veckor. Det triggar min ångest och depression enormt. Det var värre när jag var liten. Jag har fortfarande mardrömmar om de taskiga snubbarna i E.T, liksom.
        Folk är olika

      ”Varje förälder väljer väl själv vad som är bäst för sina barn.”

      Hur kan det vara bäst för sina småbarn att låta dom titta på en film med åldersgräns på 15?

      Uppenbarligen inte…

    Som sagt i inlägget under, jag vad nio år när jag såg orginalfilmen. Vi bodde då i en enrummare och när föräldrarna såg så kollade jag med. Skulle säkert eg ”sova” men såklart så skiter man i sånt när man är liten. Jag såg även en massa annan skit som jag inte fick se, men barn trotsar sina föräldrar och ser/gör saker som vuxna inte tycker att de ska göra. Vet ni vad? Det blev människa av mig också! Helt normal vuxen person med jobb och vänner. Jag hatar clowner men vem fan gör inte det.

    Det här är nog inte vad jag skulle benämna som ”helt jävla sinnessjukt”.

      Hahah menar det. Sjukare saker har hänt liksom ??

      Hahaha! Olämpligt och lite omdömeslöst möjligtvis. ”Helt sinnessjukt” nej.

    Vem har inte råkat se en för läskig film när man var liten som föräldrarna fick stänga av

    Önskar verkligen att föräldrar tänkte på vad barnen får se och spela. I min dotters klass har en psykolog varit tvungen att närvara under långa perioder dagligen eftersom barnen (läs främst vissa pojkar) är brutalt elaka mot varandra både fysiskt och verbalt. Just nu handlar det mycket om just ”Det”. Jag var precis på öppet hus på skolan och noterade att mycket som skapas i tex bilden och när de skriver berättelser handlar om mörker, våld och död. Barnen är 9 år! Är det rimligt?

    Och om någon undrar. Bor i ett princip helvitt medelklassområde med bra skola, men tyvärr gör vissa föräldrar allt för att förstöra sina och andra barns skolgång. Suck!

      Varför i hela friden är det relevant för dig att poängtera att du bor i ett ”helvitt” område?

        För annars kommer nån och skyller på invandringen?

        Antagligen för att det brukar vara i invandrartäta områden det härjas hejvilt annars.

        Så fort man pratar om såna saker (stökiga skolor) så är det nån som skyller på invandring och förpassar problemen till ”stökiga förorter”. Typ ”det där gäller inte oss” (vit majoritetsbefolkning) och min poäng var att det gäller alla. Därav beskrivningen av området.

        ?

      Precis. Helt konstigt med alla kommentarer om vad man fick se när man var 6 år och ”det blev människa av mig också” Fast det kanske hade blivit en tryggare människa av dig om dina föräldrar åldersanpassat tittandet. Att man inte får stora trauman av sin barndom betyder inte att allt ens föräldrar gjorde var rätt. Tycker det är hemskt att läsa om vad relativt små barn är bekanta med i form av våld, sex etc. I en ålder när deras hjärnor och sociala förmågor utvecklas som mest så låter vi dem titta på extremt våld och porr? Själv såg jag härom veckan till att snart 5-årige sonen inte skulle se sexualiserade kvinnobilder på Instagram. Inte för att han ser nåt sexuellt i en halvnaken utmanande kvinna, men tycker inte att han ska vänja sig vid den kvinnobilden överhuvudtaget.

      Runt 8 år brukar barn bli medvetna om döden och att världen större än de trott och inte alltid är god. Det är inte helt ovanligt att de uttrycker det i text och bild. Minns själv att jag alltid ritade skelett iställt för människor i olika sammanhang i den åldern och jag är inte mer rubbad än någon annan. Sen kan det så klart gå för långt när ingen vuxen bromsar och förklarar utan de istället låter filmer spel elda på de fantasier (och rädslor) som barnen har.

    Är lite kluven, blev skyddad från allt som kunde va det minsta läskigt som barn, och idag älskar jag såna filmer.
    Tror det viktigaste är att föräldrarna är där hela tiden och förklarar vad som är på riktigt, rätt å fel mm. Till en viss gräns förstås.

    Tycker du det är roligt att ständigt moralisera över andras val?! Förstår du inte att du uppfattas som en tråkig käring? Du är inte ens 40 men uppför dig som en bitter 70-åring i ditt moralpredikans. Tröttsamt! Ett tips är att hålla dig till roliga inlägg där du kan briljera så du slipper framstå som så torr.

      *moralpredikande

      Ok du tycker så, inte håller med, men bete dig!

        Vad är det för jä*la uttryck, ”bete dig”?! Det heter ”uppför dig”. Man kan ha ett beteende men ”bete dig”?! Nee, där har det verkligen brustit i språket.

          Så man kan inte bete sig på ett visst sätt?

            Där sa du ju det själv, ”man kan bete sig på ett visst sätt” men ”bete dig” finns inget som heter. Det är ju något som 14 åringar säger.

      Åh, men jag bryr mig inte om hur andra människor uppfattar mig..
      Vissa kanske tycker att jag borde göra det men tyvärr så gör jag inte det. Jag tror inte jag hade kunnat jobba med det jag gör om jag hade tagit in i beräkningen hur jag uppfattas, eventuellt uppfattas, kanske uppfattas eller borde uppfattas som av alla de som läser det jag skriver, eller så hade jag lagt all min vakna tid på att försöka vara alla till lags och det har jag inte den minsta lust med…

    Jag fick se filmen besökarna som barn och var livrädd sen, mest för att alla garderobsdörrar var öppna varje morgon efter det. Senare visade det sig att det var min bror som smög in när jag sov och ställde de på glänt. Jag tror man glömmer hur enorm fantasi barn har och hur lätt man kan skapa sig olika rädslor, jag tror att det är schysstast att bespara barnen det.

    ”Två föräldrar och ingen av dem sa stopp?” Om de skickades i säng efter 30 min så sa ju föräldrarna stopp.

      Så uppfattar inte alls det Alex säger utan att de gick och la sig eftersom det var läggdags – inte för att filmen var för otäck.

    Alltså det är ju en himla skillnad på att vara 10-12 och få se 15-årsfilmer med föräldrar jmf med att vara sex år och titta på IT. När jag var sex var jag livrädd när färgerna blev röda eller gröna i random Disneyfilm liksom (typ elden i Djungelboken, hokuspokus i Anastasia etc). Det är sjukt att låta en sexåring titta på detta. På riktigt.

      Precis! Minns att jag såg skönheten och odjuret när jag var sju, och jag var livrädd!

      Åldersgränser finns av en anledning!

    Fick som barn se skräckfilmer, mest för att jag gillade det. Jag gillade att göra det min syster gjorde helt enkelt.
    Men det jag inte förstår är hur de trodde filmen skulle vara mer barnvänlig när regissörerna velat göra den så läskig som möjligt?

    ”Helt jävla sinnessjukt”

    Snälla sluta använda så extremt stora ord när du förklarar saker som på sin höjd är ”lite märkligt” man tar inte inläggen seriöst när det blir så tydligt att du försöker hetsa fram ditt budskap och göra det värre än det är.

      Eftersom clownen i Det äter barn är det om något helt jävla vidrigt att visa det för 6-åringar. Det är inte alls att överdriva att tycka det.

      Har du barn i sex-årsåldern? Antagligen inte. I så fall hade du nig tyckt det låtit helt sinnessjukt. Tänkte exakt samma sak. Hade aldrig visat det för mina tjejer.

    Tror iaf det är ganska lätt att som vuxen inte tänka på hur ett barn kan reagera. Man vet ju själv att det inte är någon fara och allt är överdrivet, men så behöver ju inte barnet ”ta det”.
    Efter jag och sambon fick barn rensade vi faktiskt ut det mest sjuka från vår filmsamling haha. Sånt som eg inte lämpar sig för någon

    Har bröderna Schulman någon slags intern tävling om vem som är sämst farsa eller?

    Med tanke på att Alfons Åberg, skrämmer skiten ur barn, så var väl detta lite för mycket, det finns väl en anledning till åldersgräns och rekommendationer för film ?

    Tänker inte moralisera över att Alex lät sina barn se den filmen, eftersom jag tror att cirka 3% av det Alex säger i podden är sant. En sak som jag dock reagerat på är att Alex alltid nämner Charlie när han pratar om något av sina barn. Varje gång han berättar en fin historia om sin dotter så är det henne det handlar om. Det var ju förståeligt när hans andra dotter var liten och det inte kanske fanns något speciellt att berätta. Men nu är ju ändå Frances rätt stor, men Alex har typ aldrig berättat något fint om henne. Säkert älskar han dem båda lika mycket och kanske finns det en orsak, men jag tänker om döttrarna vill lyssna på vad deras pappa gjort när de blir äldre så måste det ju bli väldigt skevt eftersom den ena nämns i så mycket större utsträckning än den andra. Även när det inte är någon speciell historia utan bara något som allmänt rör hans barn så är det Charlies namn som både Alex och Sigge nämner.

      Har också tänkt på detta flera gånger. Enda gången han nämnt Frances är typ att hon blev sjuk och förstörde en semester genom att smitta alla andra i familjen. Har aldrig hört honom återberätta en enda historia där han upplevt något tillsammans med Frances, bara med Charlie. Gör så ont att tänka på att hon om några år lyssnar igenom sin pappas gamla pocasts och upptäcker detta…säger inte att det behöver vara så men spontant kan man inte tänka annat än att det är en avspegling av verkligheten.

      Exakt! Blev så paff när det här inlägget dök upp för jag trodde alla tog hans anekdoter med rätt många skopor salt…

      Kan nog vara så att han har ett närmare förhållande till äldsta barnet, alltså har umgåtts mer med henne, då det är vanligt att pappan hänger med det äldre barnet när litet syskon kommer och mamma fokuserar på det.

    Vet inte hur gamla hans barn är, men min 4,5 åring blir rädd av Bamse så hon hade definitivt inte fått/kunnat kolla:) Är själv väldigt lättskrämd och tyckte filmen var väldigt otäck.

    Min son på 6 snart 7 år skulle garanterat bli riktigt, riktigt rädd av att se Det. Han frågar mycket om filmen, ballongen osv då det är flera barn i hans klass som uppenbarligen har sett den, ganska sjukt tycker jag. Vi jobbar ju hela tiden för att våra barn ska känna sig trygga i alla olika situationer och jag tror verkligen inte att filmen Det ger någon större trygghet i tillvaron faktiskt.

      Jag har också en son på sex år, sju i sommar, och jag kan inte ens föreställa sig hur han skulle må efter att ha sett en sån film. Det känns på riktigt helt absurt att veta att det faktiskt finns föräldrar där ute som låter sina (små) barn få se såna här filmer.
      Att det dessutom finns föräldrar som låter barn spela GTA och liknande gör mig bara illamående. Jag kanske är extrem men min son får inte ens leka krig. Varför glorifiera krig och död och göra något roligt utav det? Fy FAN

        Min 6åring snart sju ser skräck som jag gjorde som 6år. Min första var om en levande docka hans var chuckie. Han tycker fortfarande inte npgon är läskig efteråt. Han är som jag hoppar till ibland. Dock har vi kollat mycket på klipp hur tex monster sminkas hur blod kommer osv osv.

          Wow. ? Ja, vad ska man säga…

          Det är väl det som kallas WT

            Varför om jag får fråga? Fick intresset för skräck som liten verkar även han ha fått. Han är inte rädd. Han vet att det är på låtsas. Varför skulle det vara wt? Min son har både adhd och autism och får special intressen. Elektronik är ett av dom, superhjältar det andra (ninjago, batman, superman, gröna lyktan osv) men sen vart skräck även ett. Såå.. Hur gör det oss till wt? Att jag förklarar saker och visar hur de går till? Han vet även hur man gör spel är det lika wt?

              Eller hur. Folk är olika. Jag är 26 och ser inte ens deckare eftersom jag ej kan sova då. Min lillebror som är 11 älskar skräck och har sett läskigare och läskigare filmer och läst läskigare och läskigare böcker i små steg, så märker man ju hur han reagerar, känner in honom och utgår ifrån det,

              Jag är forfarande arg på folk som berättade läskiga spökhistorier för mig som barn, t ex i skolan på halloween, tycker det är så sjukt omdömeslöst för när man är barn förstår man inte att man har rätt att gå ut ut klassrummet om man tycker spökhistorien är läskigt. Men en del barn älskar läskigt och då jämför jag ju inte med mig själv, utan utgår från hur de reagerar (sen finns det såklart massor av läskigt jag aldrig skulle låta honom eller någon annan unge se, beror på vilket sett det är läskigt på).

              Så länge han mår bra bekymrar jag mig inte särskilt mycket om någon tycker det är ”wt” (jag har ändå inte särskilt höga tankar om människor som tycker att man måste specificera att vissa sorts skräpmänniskor är vitt skräp, som om standard vore att skräp/ trash var svart…)

                Älskar personer som dig! Han blir mer upprörd av lego filmer än skräck där blir han inte alls upprörd. Men ta ninjago lego filmen vi såg där grät han. Så som du säger alla är olika. Känner vuxna som inte heller klarar skräck osv alla är olika. Har även lärt min son att inte berätta för andra barn läskiga saker då de som du säger finns barn som blor rädd.

          Oj! Min 14-åring kom in och sov hos mig efter att ha sett It, han var livrädd. Men han är väldigt empatisk och inkännande och föreställde sig att vara i barnens situation.

    Jag är 27 och jag såg IT för 2 månader sen och jag är fortfarande skiträdd. Helt jävlig film, speciellt i början när Pennywise biter av den lilla pojkens arm AEHHH FY FAN SÄGER JAG BARA blev helt traumatiserad av den filmen

      Instämmer! Hade svårt att somna i flera veckor efter jag sett den filmen och då är jag ändå vuxen. Kan bara tänka mig hur jag reagerat om jag var barn…

        Min son såg den. Ingen fara och han somna mitt i för att han var uttråkad. Men däremot träffar han en geting kan Han ej sova på kvällen (blev attackerad med sin farmor en gång) summa summarum beror helt på vem du är och hur känslig. Hade precis likadant som liten va dem ej läskiga enligt mig somna jag

      ????????

    Men sluta! Klart dom inte såg filmen med barnen…. han drygar sig ju bara!

    Fattar inte hur mina föräldrar lät mig se Hitchcock när jag var liten, typ 7-8 år men jag älskade dom filmerna! Blev sen stor skräckfantast som vuxen o om jag är ärlig så skrämmer verkligheten mig mer än horror på vita duken. Glömde dock aldrig en scen där fingrar skulle huggas av o minns att jag funderade en del på den scenen när jag skulle sova. Men visade aldrig mina föräldrar om jag blev skrämd för då fattade jag att jag skulle bli skickad i säng ?

    Onyktra, taskigt omdöme.

      Varför skulle de vara onyktra, folk gör fel saker även nyktra

        De är väl allt som oftast onyktra…obs ej fakta utan utgår från bilden de gett från sitt liv

          Det får stå för dig, bättre att hålla sig till fakta

    När jag var liten blev jag livrädd för ett fat med grisblod som visades i någon tv-serie, Marie Fredriksson sjöng ”Sparvöga” samtidigt och efter det var jag rädd för henne också. Barn blir rädda för massa saker, ibland helt obegripliga. Nej det är klart att det inte är lämpligt att små barn kollar på skräck men jag tror att det viktiga är hur resten kring barnet är. Finns det vuxna där som pratar och tar sig tid att känna in barnen? Finns det någon som förklarar på barnets nivå? Sånt tror jag är mkt viktigare.

    Jag såg The shining när jag var typ sju år och fy fam. De där himla tvillingarna har stått i alla korridorer jag någonsin varit i som barn. Alla är väl olika även som barn men att visa skräckgrejer för småttingar fyller ju verkligen ingen funktion och kan bara skada. Det är jäkligt obehagligt att vara rädd ju. Idiotiskt.

    OM nu detta är sant så är det ju ett jäkla dåligt beslut av Alex och Amanda. Fattar inte varför vissa föräldrar verkar tycka att det är lite kul och lite härligt att de är så avslappnade att deras barn får göra saker som inte alls passar deras ålder. Vad får en 6-åring ut av DET mer än mardrömmar och en massa nojor? Min 10-åring som är tuff och inte rädd för nåt nästan har fortfarande aldrig sett en skräckfilm eller ens en actionfilm. Överbeskyddande? Nä. Hon får mer ut av att se en familjekomedi eller en Pixar-film så varför skulle jag föreslå en skräckfilm?

    När jag var 6-7 år kollade jag på När Lammen tystnar, Lida, Fåglarna, Carrie och andra rysare. Med min mors vetskap. Utan att bli skadad för livet 🙂

      Säg inte det, säg inte det!
      En vacker dag kanske du vaknar upp med ett omåttligt sug efter att flå din närmaste granne och bära hens ansikte ovanpå ditt eget som en lite mysig variant av Fantomen på Operan?

    OT Tyckte denna var bra: (till Bella?)

    https://www.instagram.com/p/Be__0LKjK1x/

    Med tanke på herr Schulmans förmåga att hålla sig till sanningen så skulle jag tro att det som inträffade i verkligheten var att barnen såg hitta Nemo, och nåt barn blev lite skraj för hajen, på sin höjd typ… han har väl inte orsakat några provocerande rubriker på länge…

    Som psykoterapeut till barn och ungdomar kan jag säga att filmer påverkar barn betydligt mer än man kan tro! Jag har haft barn i terapi som kommit in på läskiga Youtubeklipp som gjort att dom inte kunnat sova/vara ensam hemma på år! Högst olämpligt att låta en 6 åring se Det.

      Som någon tidigare kommenterat så sprids detta också i skolan och de som bara hör talas om något kan bli jätterädda. Vi hade massor av samtal för en tid sedan när det var clownhysteri, barn som är rädda för slender man efter att ha hört andra berätta om det. Och de som fått se filmer/saker på nätet kanske berättar som en del av att bearbeta det. Barnen är 10-11. Vi i skolan får lägga mycket tid på att bearbeta saker som händer på fritiden och ibland med någons vårdnadshavares goda minne.

        Jag funderade på att bli lärare en gång i tiden, för äldre barn, men när jag såg hur mycket tid som går åt att reda ut saker som händer på ungarnas fritid, konflikter osv. så blev det inte längre aktuellt för mig att bli lärare. Skulle aldrig orka. Jag tycker inte att undervisningstid ska gå åt sådant. Jag tycker inte det är ämneslärarnas uppgift. Jag förstår inte hur kunskapsmålen kan uppnås när hälften av undervisningstiden går åt till annat. Man får väl sänka kraven hos eleverna tillslut.

        OT men känner en unge som drog nytta av clownhystetin genom att säga att han var så rädd för clowner att han behövde gå hem från skolan (….?), så gick han hem och spelade dataspel och käkade godis. Fröken ringde till modern och skällde för att hon låtit barnet skrämmas. Men så lättlurad fröken kanske inte du är? Hehe.

    Jaaa… alltså man behöver inte få moralpanik. Calle Schulman brukar väl gå på vuxenfilmer på bio med sina små. Det är bara en skräckfilm ju.

    Slappna av i skinkorna. Vi hade Ika Nord och vi överlevde.

      Älskade Ika i rutan!!! Var dock livrädd för Oledolyckan.

    Precis som att Alex Schulman inte vet vad Stephen King har skrivit för böcker ?. Nog mest för att provocera, och det funkar ju……..

    Usch kommer ihåg när min storebror, jag och vår pappa skulle hyra film när jag var runt 7-8 år kanske. Pappa röstade på George jättegorillan men min bror ville se munkens återkomst och eftersom min bror var min hjälte röstade jag också på mumien. Mitt i filmen gick jag ut får vardagsrummet och grät av rädsla, var så livrädd och fick mardrömmar om att mumien skulle ta mig i flera veckor efteråt.

    Och det är ändå en komedifilm. Stackars barn som fick se ”it”! 🙁

      Haha munkens återkomst hade nog varit något ännu bättre men menar ju mumiens.

    För det första så är alla barn olika och för det andra, vad är det för fel att låta barn vara barn den korta tid de är små?
    Antar att det finns en åldersgräns på filmer av någon anledning. Det finns ju så många härliga filmer, böcker och sagor som roar barn i olika åldrar.
    Monster under sängen vill väl ingen ha?

    Jag lät inte min 12-åring se IT.
    Är det jag som är överbeskyddande?!
    Tycker att det låter som vanvett att en sexåring får sen en film där en clown äter barn.

    Om.barnen ärvt Amandas psyke är det absolut en dålig idé…hon får ju ångest av att åka på lyxsemester…

    En rolig sak i Alex å sigges senaste pod; där gnäller de över att de gör sån stor grej över att jidhe slutar på nyhetsmorgon. De menar att det är töntigt att de har en avskedstund och att tilde snyftar indirektsänding i och med att han ska fortsätta synas i tv och på en annan kanal. Har han inte hört sin frus pod? De satt ju å snyftade å prisade tiden i poden i sista avsnittet. Och de ska ju heller inte försvinna. De ska ju starta en ny pod redan nästa vecka. Med andra ord – han tycker att hans frus sista podavsnitt va sjukt töntigt

      För att inte tala om hur töntigt det är att göra en STOR affär av att man ska lägga ner sin pod, med avskedsföreställningar och allt, och sen starta en ny en vecka efter att den gamla slutat. Som dessutom ska vara ganska exakt likadan, efter vad de själva sa i sista podden.

        Men va?! Varför? Vad är meningen med det om inte bara försöka få PR? Är det PR geniet Redgert sista idé innan han fick sluta? Många frågor.

    När jag var 6 år var jag traumatiserad av TRAILERS av Blair Witch project och mumien (lol). Började älska skräckfilm och kunna hantera det vid 15-16. Finns definitivt åldersgränser för en anledning

    Ok, filmen börjar med att en liten kille får sin arm avbiten, en extremt stark, detaljrik scen. Man ser liksom sällan barn bli skadade på det sättet i en film. Och de låter barnen se typ 25 minuter till efter det? Det är så.jävla.sjukt.

    Ett så jävla moraliserande kommentarsfält att jag vill spy.

    Mina barn har fått sett i stort sätt vilken skräckfilm de vill och vet ni vad? De har vuxit upp till snälla, skötsamma barn som både har ett stort hjärta och presterar jävligt bra i skolan. Kanske pga att jag inte behandlat dem som fragila små offer och placerat dem framför Bolibompa och vägrat dem allt som har med intellektuell utmaning att göra.

    Öholm applåderar er från kistan! Usch och tvi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.