Kenza x Puma

Kenza:

Kenza har tidigare varit Pumas ansikte utåt för deras Luxury Pack-kollektion men avslöjar nu att hon fått designa en helt egen kollektion för dem.
Kl 15 idag släpptes nyheten trots att Angelica Blick råkade skriva i sin blogg att hon skulle på ett lanseringsevent med Kenza och Puma redan klockan 12.
Men ingen större skada skedd då Kenza redan tidigare visat upp bilder från samarbetet där man klart och tydligt ser Pumas logga, och faktumet att Kenza fått ta fram en egen kollektion verkar hon varit först med att avslöja.

Stort grattis till Kenza som nu går i fotspåren av både Rihanna och Selena Gomez som tidigare samarbetat med Puma!

50 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kenza är superfin med lite olycklig placering av mönstret kanske? Tycker blommornas ”grenar” precis ramar in grenen mellan benen så att säga. Eller så är det bara jag som är snuskig

      Absolut ingenting jag tänkte på eller tänker på nu efter att du sagt det. Nog bara du som är lite snuskig ?

      Jag tänkte precis samma sak så isåfall är vi två snuskisar här! 🙂

      Håller med, det var inte supersnyggt utformat framtill.. Ser lite ut som en suspensoar! Dock var de inte lika illa som ”aim’n”s tights där det bakifrån ser ut som att man har en string på utsidan av tightsen i alla fall. 😀

      Blommor har stjälkar. Möjligen kvistar, som här, rosenkvistar.

      Träd har grenar.

        Tack Muslima kvist var ordet jag letade efter, bra att slipa sitt växtordförråd <3

        …fast om en nu ska vara petig, så har ju faktiskt rosenbuskar grenar och jag tycker det ser ut som hon har en hel rosenbuske mellan benen. 🙂

      Borde inte frampartiet varit mönsterpassat?
      Eller är det kanske tanken bakom designen att det ska vara som det är? Blir förstås lättare i fabrikationen om man struntar i att mönstret framtill ska vara anpassat.

    Jag brukar inte vara så imponerad av gästkollektioner av människor som inte har som yrke att designa saker, men dessa var ju riktigt söta. Är det någon som vet om det brukar vara ”riktiga” träningskläder eller bara street wear?

      Fast Kenza har väl designat mycket för Ivyrevel eller? I början i alla fall? Eller kanske bara jag som har fått för mig det…

        Nä, jag har också för mig att hon designade de första kollektionerna…När det var mycket blommigt och puttenuttiga kläder. Typ dessa – https://www.google.se/search?q=kenza+ivyrevel&rlz=1C5CHFA_enSE757SE757&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjZlrCspaPZAhUE3CwKHSiGAAAQ_AUICigB&biw=1920&bih=1006#imgdii=7yvaJqIUKFu-QM:&imgrc=Z9-vQ-XrNYkZ_M:

        Kenza är ingen designer. Frånsett lite i början som Kenza skissade har Ivyrevels kläder tillverkats i Asien och designen gjorts av designers i samarbete med fabrikerna.
        Nu för tiden är det H&M som har hand om kollektionerna dvs design och produktion.

    Intressant att Kenza nu jobbar för en konkurrent till Adidas som så generöst bjöd både Kenza och Aleks till OS i Rio 2016.
    Men lojaliteterna är inte så starka och långlivade hos influencers. Och att bli bjuden på något brukar Kenza aldrig tycka innebär något annat än en present för att hon är trevlig. Man behöver inte ens tacka genom att visa bilder om man inte har lust 🙂
    Hur som helst, Adidas eller Puma. Tja, de två har ett gemensamt förflutet förstås men redan 1948 delade bröderna Dassler på företaget. Puma ingår idag i Kering fd Pinault-Printemps-Redoutor PPR.

      Fast man behöver ju faktiskt inte ens tacka om man är lust. Så är det ju med pressutskick/resor.. tycker inte man behöver något lojalitet mot det företaget bara för att man fått följa med på en pressresa. Vem hade tackat nej till ett sånt här samarbete för det liksom? ☺️

        Nej, det brukar inte stå i inbjudan till en middag att man förväntas tacka för maten efteråt 🙂

          Fast lite skillnad på att tacka för maten eller tacka på en blogg som flera 100 000 läser? Men det är bara vad jag tycker ☺️

            Det är ju det Greta menar.

      Men då borde någon på Adidas tänkt snäppet längre och erbjudit Kenza ett liknande samarbete? Kenza är eftertraktad, kul för henne.

      Om Adidas skulle vilja vara exklusiva i flera år (oavsett om det gäller Kenza eller någon annan kändis), så får de betala bra mycket mer än en pressresa. Exklusivitet är dyrt, oavsett vad det är som säljs/erbjuds. Och om nu Kenza skulle förväntas vara lojal mot Adidas, så borde isf Adidas vara lojala mot Kenza också och inte samarbeta med en massa andra Influencers – men nej, det funkar ju inte riktigt så.

    Snygg hon är! Hoppas det går bra med samarbetet. 🙂

    Stort grattis till henne men är det bara jag som trodde att det skulle vara nåt ”större” än detta?

      Men hur stort är tillräckligt? Eller vad förväntade du dig? En pressresa till Jupiter eller kanske en ”collab” med NASA?

        Ta det lugnt, kissa inte på dig nu. ?

          Jag vill också veta vad du förväntade dig, om inte detta var stort nog! P. S. Är inte kissnödig.

          Okeeej.

    Synd att bilden blev så ful och tråkig bara

      Vaa jag tycker bilden är jättebra! Komposition ljus allt 🙂

        Tycker det ser weird ut att hon står och halvsover. Annars snyyygggg

          Jag brukar också låtsas sova när någon nämner gymmet. ?

    ”Lanserar min egna kollektion”… ???

    Fan va snygg hon är!!

    Ot det är ju slut m Paulina o Lance! Har det stått på BB eller har jag missat?

    OT men,
    för några veckor sedan skrev jag om att min ätstörning och annars sjukt jobbiga tillvaro. Jag ville bara säga att jag dels tack vare alla här sökt hjälp!

    Jag har minskat jobbandet drastiskt, försökt sänka kraven på plugget och dessutom varit själv rätt mycket. Det går inte bra med ätstörningen men idag fick jag äntligen hjälp; medicin, remiss vidare, provtagning och ny tid hos läkaren. Alltså känner mig hoppfull, snälla låt mig må bättre nu.

    Tack alla, ni anar inte vad en liten kommentar eller några uppmuntrande likes gör för en förvirrad och mörk hjärna.

      ❤?

    På tal om kenza. Jag har köpt en klänning och ett par skor, vid två separata tillfällen, från Ivyrevel och jag är SÅ positivt överraskad! Snabb leverans, tydlig information kring var paketet befinner sig, returer etc och snygga grejer av bra kvalitet. Jag är inte anställd eller sponsrad, haha, bara förvånad över hur bra det är, med tanke på andra bloggares rykte angående affärer. *HostFokihost*

      *hostTyrahost* också ?

    OT! Camcam jag har en liten fråga. Jag vill inte sätta dit henne eller något då jag gillar henne men jag undrar mest om Hanna Graaf borde reklammarkera sina inlägg som hon skriver om sitt jobb hos Skandiamäklarna i Spanien?
    Det kommer ju generera fler kontakter till henne. Sen så bor hon ju i Spanien så samma lagar kanske inte gäller?

    Inlägg från idag t.ex: http://www.femme.se/hannah/2018/02/13/sagoland/

      Ja, det är hon.

      1) Marknadsföringslagen har sitt ursprung i ett EU-direktiv, så i Spanien är man också tvungen att markera sin reklam.

      2) Om ovanstående inte hade funnits: Riktar man sin marknadsföring åt svenskar, ska man uppfylla svensk lagstiftning på området.

      Läste din fråga lite för snabbt.

      Skriver hon bara om sin vardag och hur jobbet går eller marknadsför hon mäklarfirman klart och tydligt? Om det är det sista, då är det jag skrev gällande. ?

        Nja, mest så pratar hon om vissa hus som hon tagit in eller att hon har sålt. Men hon pratar även om att man kan höra av sig till henne och i senaste mailet så la hon t.o.m till sin mailadress som hon har hos Skandiamäklarna, det var därför jag undrade, så tack för ditt svar!

    Jag tycker kläderna var snygga men hade inte köpt toppen, den pushupvaddningen känns inte jättepraktiskt när man ska springa/hoppa. Jag föredrar tröningstoppar som ’plattar ut’ brösten så de guppar så lite som möjligt.

      Brukar du lägga upp bilder på dig själv när du har träningskläder på dig? Vissa träningskläder är nog mest gjorda för att se bra ut på Instagram.

        Nä…

      *jättepraktisk

    Antagligen så är det jag som inte fattar hur stort det här är, men det känns liksom som något som Kenza redan har gjort. Blir inte ”blown away” av den här nyheten men visst fan är det kul för henne!

      Jag skulle bli mer imponerad om Kenza hade skurit till och sytt plaggen själv.
      Det är inte lätt att hantera stretchmaterial – det vet alla som försökt sy i undflyende material 🙂

    Om den lanseras i hela världen är det stort, annars är det väl inte så big deal. Sedan är jag så trött på att reklam med kläder som kvinnor ska vilja köpa alltid är så sexiga.

    Tycker det är trist att det alltid är samma typ av rasifierade tjejer… guldbrun skimrande hy, brunt hår, liten näsa, fylliga läppar.

    Nu när de valde en svensk hade det varit fräscht med någon med skandinaviska drag. Blek rosig hy, tunna röda läppar, blont hår etc.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.