Väskremmar som heter duga!

Michaela Forni:


Jag hade ingen aning om vad det kunde tänkas vara, men i boxen låg en Fendi-ask med något jag klämt på länge nu…
I asken låg inte bara en, utan två av Fendis väskremmar som jag har velat ha sedan jag köpte min Peekaboo-bag från Fendi förra våren. VAD HAR JAG ENS FÖR POJKVÄN!

När vi var i Miami stod jag och provade dessa två straps inne i Fendi-butiken i Design District men jag kunde inte bestämma vilken av de två jag skulle välja och så kostar de ju en slant vilket gjorde att jag tvivlade lite. Att han går och köper båda banden i present till mig sen är så jävla fint, omtänksamt och gulligt.//Forni

Michaelas pojkvän har alltså knallat in i Fendibutiken och köpt två väskremmar till henne till den totala summan av 24 180 kr.
Väskan får givetvis man köpa till separat för dryga 35 000 kr, något som Michaela investerade i redan förra våren, men axelremmar att kunna byta mellan måste man ju ha!
Det fattar ju vilken influencer som helst värd sitt antal Instagramföljare.

Jag inser mer och mer ju längre tid jag spenderar i den här influencervärlden att det finns marknader för saker som jag inte ens i min vildaste fantasi hade kunnat föreställa mig eftersom jag oftaste är mer praktisk än stylish.
Får jag välja mellan snyggt eller bekvämt så väljer jag det senare, men vad är det som säger att Michaelas remmar inte kan vara båda?
Dyra OCH bekväma remmar! Där har vi det!

Är det tillbehören man kanske ska satsa på?
Jag borde nästan boka in ett möte med Blondinbella och hennes skoföretag för att presentera mina förslag på exklusiva accessoarer.
Fan, skit i skorna – satsa på praktfulla och lyxiga skosnören gjorda av guldtråd med ädelstenar dinglande i ändarna.
Skohorn gjort av ädlaste enhörningshorn eller skavsårsplåster som välsignats av tibetanska munkar. Sulor fyllda med päls från Tjocka Hetsätarkatten som tagit 6 år att få ihop eftersom han på sin höjd kan räknas som fjunig snarare än pälsklädd.
Här får man vara beredd på att hosta upp en rejäl slant för ägandeskapet men så är det också en ”one of a kind”.

Exklusivt, exklusivt, exklusivt är ledordet här!

120 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fornis bloggande utgör typ en folkhälsorisk. Så mycket osunt beteende förpackat i ngt slags ”vettig” paket. Det här med att hon kränger böcker om psykiskt ohälsa och ångest makes sense iom att hennes läsares ångest måste öka markant av att läsa den hemska världsfrånvända hetsande bloggen.

   Word på den!
   Har ni någonsin funderat på hur psykiskt påfrestande det måste vara att tillhöra influencergänget? Att hela tiden leva upp till sin image och bräcka av varandra när det gäller presenter från pojkvänner, konkurrens med samarbeten, lyxigaste lägenheten, dyraste resan m.m. Jag mår psykiskt dåligt bara av tanken att behöva gå runt och tänka på sådant hela tiden. Skönt ändå att ha ett någorlunda Svenssonliv <3

  Jag hade typ blivit arg på min pojkvän om han köpt väskremmar för flera tusen till mig ? Tycker det är så synd när någon spenderar för mycket pengar på presenter till mig. Men det där kanske bara är småpengar för hennes pojkvän ?

   Ja! Och vilken sjuk prestationsångest det skulle ge en själv när det är dags för nästa allahjärtansdag ( eller födelsedag/jul).

   Tänkte samma! Jag hade blivit lika glad över ett svindyrt band och glädjen hade liksom inte dubblerats om jag fått två _samtidigt_. Hade hellre fått dem vid två separata tillfällen då. Men själv får jag räkna ett ”Glad alla hjärtans-dag”-sms från min kille som att bli bortskämd, så jag har ju inte så höga förväntningar på vad som är rimligt ?

  Vad jobbar de här människornas respektive med?

   Det är så sjukt att hon har spenderat typ 60-70’ på den där väskan.

   Kreditkort ? Nej men jag har ingen aning faktiskt.

  Det finns folk som köper filmjölk som får medges ej när de ska handla. Alla har människor i sin närhet som i det tysta lider av att få ekonomin att gå ihop. Förut när jag var yngre och mer egocentrisk av mig och oödmjuk till människors situation hade jag tyckt att det var ”goals” att köpa dessa. Nu känns det bara IQ-befriat och sorgligt.

  Klart människor ska få njuta av frukten av sitt arbete. Men något är fel i samhället när det finns sådana här klyftor. Är höger och har alltid varit, men kom igen…

   Håller med, det är helt enkelt osmakligt och äckligt. Usch för att vara så egotrippad och materialistisk. Hade lämnat tillbaka snörena och gett pengarna till välgörenhet. Och pojkvännen hade jag också lämnat tillbaka!

    Vem har en sådan skev självbild och tror att man är så pass mycket över alla andra att det är rimligt att ha en sådan värdelös grej för den summan pengar?

     Each to their own. Att hon får/köper dyra prylar betyder ju inte att hon inte bidrar till välgörenhet/till samhället. De tjänar mycket och skattar därefter vilket i sig bidrar till att minska klyftor. Utan skattande höginkomsttagare skulle Sverige få det tuffare.

     Det sticker faktiskt inte alls i mina ögon att de har råd med onödigt dyra saker. Vad rör det mig?

      Jag har varit i båda situationer. Jag har varit den som överkonsumerat och den som får vända på slantarna. Det ger perspektiv. Jag kan äcklas av saker jag köpte innan då jag hade pengar. Vem trodde jag att jag var?

      Tror alla mår bra av att öppna ögonen, då menar jag inte med välgörenhet. Den där kompisen som alltid avbokar bio strax innan besöket eller nåt annat kanske faktiskt inte har råd. Det är dax för människor att börja se varandra och handla empatiskt. Små handlingar kan göra så mycket.

      Minns när jag hade pengar och var hemma hos min ensamstående syster. Storhandlade och fyllde hennes kylskåp. Det kostade inte mycket för mig då, jag hade pengar. Men det märktes hur mycket det betydde för henne.

      Visst kan du skänka pengar och print screena så alla ser på Facebook vilken givmild person du är, men det kräver mod att göra det för folk i ens närhet. Vi har lärt oss att det är nåt fult att vara beroende av andra. Så vi låtsas inte se de vi bryr oss om ofta. Det tycker jag är synd.

       Kunde inte hålla med mer! ❤️ Till lugna gatan!!!

       Jag har också varit båda. Som universitetsstudent kunde jag ha slut på kontot/få köp medges ej i kassan på ica. Nu har jag det väldigt bra.

       Självklart ska man ha förstående för andras situationer. I min umgängeskrets föreslår vi inte dyra restauranger när alla ska ses (det viktiga är ju att ses inte var), vissa har inte råd med det eller vill inte lägga pengar på det. Och det kan vi vara öppna med och förstående för.

       Bara för att jag köper en del dyra saker ibland behöver jag ju inte vara okänslig inför eller omedveten om andras situationer.

        Förlåt, men att vara fattig universitetsstudent går inte direkt att jämföra med den som inte kan påverka sin situation. Du visste ändå att det bara var en tillfällig period. Tänk att leva hela ditt liv så, månad ut och månad in, år efter år. Se dina barn växa upp utan att kunnat ge dem någonting. Sitta i samma lägenhet, med samma möbler och bara bli äldre.

         Absolut. Det var bara fyra och ett halvt år av mitt liv där jag inte visste hur jag skulle ha råd med hyran på sommarmånaderna eller mat mot slutet av månaden. Det var en begränsad tid. Därmed inte sagt att jag inte kände stress och ångest över pengar, där och då visste jag ju inte hur min karriär skulle bli/om jag skulle få jobb direkt. Jag blev klar strax efter Lehmankraschen så inget kändes tryggt eller självklart. Jag vet hur det är att ha ångest över försörjningen. Mitt första jobb var inte högavlönat heller, det var knapert.

         Och det är förjävligt att någon har det så varje dag, jag säger inget annat. Jag förminskar inte den pengaångesten så förminska inte min.

          Vadå förminska inte din pengaångest? Sån ångest har nog de flesta känt någon gång, speciellt som student och även jag. Men det är just pengaångest och inte jämförtbart med existentiell ångest på grund av total oförmåga att förändra sin livssituation.

      Onödigt okunnig kommentar. Folk i förorter gör betydligt mer godhjärtade saker och skänker mer än dessa östermalmskärringar. Forni o hennes gelikar, typ amanda hamberg gör ju typ vad som helst för att visa upp sina lovebracelets o chanelväskor. Men få vet hur mkt dom o frmaförallt deras män trixas med skatt etc för att betala mindre. På vilket sätt gynnar detta samhället?
      Dom här brudarna har tappat all anknytning till pengar o verklighet. Jag skulle örfilat min pojkvän o gjort slut på alla hjärtans dag hade han köpt såna snören för 20 lax. Forni påstår att hon jobbat med välgörenhet vilket ter sig mkt märkligt. Hur kan man motivera att bära ett SNÖRE för 20 lax samtidigt som man träffar en person som har svårt att få mat på bordet till sina tre barn? Känner man inget medmänskligt ansvar?
      Eller amanda, gud vad hon går igång på att umgås med välbärgade människor. Hon är en extrem spender samtidigt som hennes man kommer från mindre rika föehållanden, reflekterar dom aldrig över sånt? Känner han sig verkligen hel med henne eller är det iden av en östermalmsk hemmafru som gör att han accepterar detta?
      Jag röstar borgerligt, har alltid o kommer alltid göra. Men jag har oxo vett att inse att pengar o min höga inkomst endast är ren tur. Inte för att jag är smartare el bättre än andra. Visst har jag gjort karriär osv men snälla nån, ingen av oss är snillen. Vi råkade bara befinna oss på rätt platser i kombination med att vi är opportunister.

       Känner du Amanda? Låter så när du skriver nämligen. Tycker hon framstår som väldigt mycket mer jordnära och äkta än Forni.

       ♥️

       Om du fortsätter rösta borgligt bryr du dig antagligen mycket mer om att du själv ska ha det bra än andra 😉

        Frågan är betydligt mer komplex än så. Även om man vill minska klyftorna kan man även se det som viktigt att man förändrar rättssystemet i Sverige.

        Jag kan även känna att det är underligt att Sverige ger så mycket i bistånd jämfört med andra länder samtidigt som många svenska medborgare hamnar illa på grund av äldrevård och liknande. Känner man så är det ganska motigt att rösta vänster.

       Oj! Hoppla! Här var det förtalvarning.

       ”Men få vet hur mkt dom o frmaförallt deras män trixas med skatt etc för att betala mindre. På vilket sätt gynnar detta samhället?”

       Källa på det?

       Jag tror helt ärligt de skattar mer än jag gör. Men du verkar ju veta med tanke på anklagelserna du kommer med, så hur mycket skattar dem totalt sett? Tänk även på att bolagsskatt, arbetsgivaravgifter och särskild löneskatt kommer från det egna bolaget.

       Jag bor inte på Östermalm och vet inte vem Amanda Hamberg är och det är jättefint att det finns positiva/hjälpsamma krafter i förorten… Men. Du får det att låta som om alla på östermalm är hjärtlösa skattefifflare. Och så är det ju förstås inte.

        De tusen rikaste i Sverige står för en tredjedel av all skatt som göms undan i Sverige. Ju rikare ett hushåll är desto mer skatt undanhåller de. 46 miljarder kronor försvinner i skattesmitning. Det är mycket mer sannolikt att du hittar en skattesmitare på Östermalm än i en förort.

         men ditt rikspucko. De rikaste är de som skattar mest.

          Och skattesmiter mest

         Sannolikheten är nog lite högre där, ja. Jag har bara svårt att tro att Forni är en av dem.

         Sen är det ändå så att de där tusen individerna skattar oerhört mycket mer i kronor och ören än vad iaf jag gör. Man kan skrika sig hes över att någon av de där tusen personerna bara lyckats skatta 23 % men tänk på vad det är i rena pengar. Typ fem gånger min årsinkomst innan skatt. Vem har bidragit mest då? Inte jag iaf.

          Vad spelar det för roll? De smiter undan skatt som hade kunnat ge jobb för människor som i sin tur hade skattat mer.

          Men det är väl självklart att du inte kan titta på kronor. Blir oerhört missvisande när vi har ett system där vi betalar procentuellt. Vad menar du att din jämförelse ska påvisa? Att de som betalat mycket kan skattefiffla med gott samvete eftersom de betalt ”tillräckligt” redan.

       Oj oj här sparar vi inte på krutet.

       Hoppas inte det är pga dessa killar utländska påbrå du har dina förefattade meningar?! Läser både Forni och Amandas bloggar lite då och då, om jag inte fått det om bakfoten är väl Amandas man jurist?

  Jag vet inte vad jag ska säga, det är liksom väskremmar.. Vad är det för liv? Stå och fundera på vilka väskremmar man vill ha och om det är värt över 20000kr?
  Jag läste någonstans att det första riktigt dyra man köper ger ett riktigt stort lyckorus och sen är man på ständig jakt efter den kicken men den kommer aldrig igen. Så man köper mer, dyrare och lyxigare saker för att nå samma extas men man blir bara olyckligare.

   Precis som alla andra beroende. Kan verkligen rekommendera Bbc dokumentären century of the self. Att vi alla är så konsumtionsberoende är inte en slump. Den går att se på youtube mm. Konsumtion är bara ett sätt att kontrollera massorna. Sen att vissa tar det 100ggr längre är bara sorligt..

    Tack för tips! ????

   När jag började jobba efter två täta förlossningar/ mammaledigheter och fick min första lön så åkte jag direkt t apoteket o köpte en feber termometer t barnen för 600kr. En sån där till örat. Det var en investering för mig o jag var såååå tacksam att jag hade råd.

    Det förstår jag, jag hade känt likadant ?

    Tittade på såna idag. Är inte alls roligt för dom små att tempa i rumpan. Men har inte råd just nu, dom är ganska dyra dom där rackarna. Men det är en sån där ”goalz”-grej för mig ?

     obs läs på! Gjorde inte jag (jag köpte min rusig efter att ha klarat körkortet, vad är det med örontermometrar och belöningssytemet egentligen??) vår är värdelös. Alltid för låg temp. och i rumpan vill jag inte ta på dem längre så nu mäter vi inte temp alls….

  Skiter i vad folk säger men så jävla sjuk summa att lägga på något sånt! Jag kan tycka att det är galet med väskorna men det känns ju okej jämfört med detta.

  Me lite kärlen o positivitet vill jac sprida! Läste Hugos blogg för första gången på evigheter och det lilla jag läste känner jag bara: så fin han har blivit! Verkar så jävla gullig o känslosam! ?

  Usch så ledsen jag blir. På riktigt.
  Jag vill inte alls vara del av detta. Jag sminkar mig knappt ens. Vägrar iPhone. Skiter i väskor. Lockigt hår. Contouring. Allt sånt. Sprättben och dyra saker och marmor och koppar nej jag vill inte. Jag vill inte se ut och bete mig som alla andra och ju mer sånt här jsg läser ju mer går jag tillbaka till det som verkligen är jag. Så som jag ser ut. Så som jag är på riktigt, utan filter eller köpta åsikter.

  Jag sminkar mig absolut. Mascara. Jag plattar håret ibland. Jag har en förhållandevis billig jacka från Team Sportia som ändå kostade några tusen och jsg fick den när jag blev kroniskt sjuk.

  Men den här ytliga sociala medier-världen gör mig mer och mer ledsen. Jag vet inte varför.

   Jag förstår dig. Du skriver att du är kroniskt sjuk och det ger en ofta en visdom och mognad som de flesta saknar. Jag har varit kroniskt sjuk sen barnsben, kommer man i kontakt med döden förändras man. Man börjar må dåligt av yta på ett nytt sätt. Jag beklagar att du var sjuk?

   Skiter i väskor? Förlåt att jag fokuserar på fel grej här men jag är trött ?

    Hon menar att hon inte alls bryr sig om väskor. Man kan säga t.ex. Jag skiter i det, om man inte bryr sig om en sak. ?

     Tror jag inte, har då aldrig hört det.

    ?

  Det här att man måste tacka folk och säga hur underbara de är inför tusentals människor i sin blogg…det är något så ogenuint med det. Jag ser ingenting annat än att man vill upprätthålla en fasad när man gör så. Tacka personen direkt istället. Vem fan bryr sig om att du varit på middag/fått presenter/whatever hos/av någon och vill tacka den personen? Allting handlar om yta och bekräftelsebehov av totala främlingar.

   Fast jag tror nog de som tackar folk för presenter på sociala medier även tackade personen face to face när de fick presenten ? Det ena utesluter inte det andra.

  Oj, det ser ut som hakkorsmönster på ena bandet…

   Nje, det där var otroligt långsökt ?

   Ja verkligen. Sjukt av henne och framförallt Fendi att inte ha modern historia i beaktning när se skapar mode.

  Lägg till tax på det där så är det upp en tusenlapp eller två till… osmakligt

   Tax? Som i en liten avlång vovve menar du? Eller syftar du kanske på skatt? Förstår verkligen inte behovet av att trycka in engelska ord över allt.

    Överallt. Du kanske har blivit påverkad av engelskan där särskrivning är vanligt.

     Va? Vad särskrev jag?

    Nu var ju priserna citerade i USD så tax var väl inte helt osökt att dra till med ändå

  Det roligaste är dock om man går in på inlägget där hon köper väskan. Hon skriver att hon vill köpa till ”ett litet monster”. Vad det är förstår jag inte ens när jag klickar in på det. Nån fluffig liten nyckelring?! För cirka 5000 kr?!? Sinnesjukt!

   Haha, gjorde samma sak! De var ju inte ens snygga ?

  När jag kom hem idag stod det en ensam ros från maken på mitt skrivbord och min styvdotter hade gjort två fina teckningar. Jag vågar sätta min i sammanhanget blygsamma årsinkomst på att jag blev precis lika lycklig över detta som Forni av sina väskremmar 🙂 det är dock ingen tävling och om vi var rika hade min familj säkert överraskat med något lyxigt. Inget fel med det heller. Bara så länge man uppskattar det man har.

   Fint och klokt skrivet!

  Såg liknande färgglada remmar i Thailand ett par gånger. Vänta och se, H&M och alla andra klädkedjor kommer att sälja dessa för 199kr typ till sommaren ?

   Det gör de redan faktiskt hehe.

  Ot!
  Cam cam, har du sett vilket kärlekspar som är ”på” igen? ☺️

   Meeeen skriv vilka du menar istället?

  24 tusen? Det är typ hälften av vad jag fick förra året i ersättning.. Dvs 50tusen/år… Dvs cirka 4000kr i månaden…

  Hade jag haft dessa pengar så skulle jag nog istället lägga det på bilskatt, ica-kortet och bränsle..

  Somliga har det bra.

   Grymt bra alternativ-inlägg jue!
   Vad skulle ni lägga 24 000 på?

    Logiskt: In på sparkontot.

    Materiellt: Ett armband eller en väska.

    Skulle vara frestande med en robotgräsklippare och en hammock att ligga i och betrakta arbetet?

    Betala skulder. Ta barnen på badhus, någon rolig barnkonsert och till sommaren – tivoli! Och en semesterresa!

    Typ betalat varenda räkning så långt pengarna räckte och jag vet om i räkningsväg……

    (Och känner jag mig rätt så skulle jag dessutom hitta lite hjälporganisationer på vägen som hade fått en hel del av de pengarna om de kom oförhappandes. Typ jag har så det räcker iaf om jag inte slösar alltför mycket helt i onödan.)

    om det var pengar som bara dök upp så skulle jag tänka att jag skulle köpa en monstervåningssäng till barnen för det är vad vi letar efter just nu. sen skulle jag bli snål och köpa den för 5000 som vi sparar till. skulle skänka minst 10% till någon organisation typ ingen människa är illegal, det är mitt mål att kunna ge tionde men det är jag för snål för just nu.
    och så skulle jag fylla frysen med oumph!
    haha, änna små drömmar jag har va?

  Det är ju en sak att få dyra presenter och en helt annan sak att visa upp det i en blogg!
  Jag förstår att det delvis är hennes image men som tex när de köpte Cartierarmbanden – visa boxar och sen skriva typ ”gissa vad vi köpt?”….tar ju lite bort det romantiska (om det nu är romantiskt att köpa armband för mer än 100.000kr?) att göra en grej av det på IG…..

  han kunde ju ha bjudit henne på en lyxig solresa i nån vecka för de 24000 kr istället.. hade nog varit så mycket mer romantiskt xD

  Jag är nyfiken på hur ni andra firat dagen?
  Om ni firat?
  Själv fick jag tre blombuketter (har dock enbart två vaser så en står i en vattenkanna?) pga att barnen inte kunde samsas om vilken bukett de skulle välja i blomaffären?

  Min man fick en hårtrimmer (han klipper sig själv) som suger in håret man klipper/rakar av – det var mest en present till mig själv för att han alltid lyckas klippa sig i nystädat badrum?

   Barnen fick varsin liten nallenyckelring att hänga på ryggsäcken☺️

   Åh vad fint! En sån skulle min man behöva! Hur svårt kan det vara att ta bort de där håren ? Jag fick en stor puss i morse och mannen sa att jag kunde ta hans chokladask han fick i födelsedags present. Har världens finaste man ?

   Fick influensan och fick tyvärr lämna vår gulliga praktikant ensam på jobbet, dåligt samvete och låg och bevakade mejl från sängen. Tog mig ut med vovven sen har jag kollat på teve, sovit och väntat på världens gulligaste sambo som kom hem med en present. Min present är att jag bäddat rent och rastat hunden. Vi ska fira när jag är frisk, förra året var jag iväg på jobb och har världens mest romantiska kille så jag har så dåligt samvete just nu.

   Jag fick ett sms från min distansis där han skrev att han hade handlat hem min favoritost och en flaska vin till när jag ska komma till honom i helgen❤

   Jag fyller år idag, så har fått kombinationen av födelsedagspresenter och alla hjärtans dag-presenter 😀
   Blommor, parfym, sockar, smycke och en miniresa till grannbyn (hotell och hela köret) <3 🙂 Hur nöjd som helst!

   När jag var liten avskydde jag att fylla år på alla hjärtans dag, presenterna var inslagna i hjärtepapper, födelsedagskorten var med hjärtan, rosa och rött osv. Idag tycker jag om det, känns så fint 🙂

   Blev dessutom lite extra glad när jag såg några barn, typ 12 år som lekte utomhus i snön. Inga telefoner eller liknande. Då kände jag något litet glädjeskutt i kroppen, och har sedan dess inte kunnat sluta le 😛

   Har ätit ett godishjärta på jobbet. Dejten sms:ade glad alla hjärtans dag efter att ha blivit påmind om det av dekorationer på sitt jobb, hen bor utomlands. Ja, det var det…

   Min kille hade köpt champagne som stod på kylning när jag kom från universitetet. Onsdagslyx! Sedan åt vi nachos och glass till efterrätt 🙂

   Här kör man solokvist (eller iaf singel) men fick besök av kompisar och kvällsfikat bestod av gelehjärtan, bakelser och kaffe! Det händer dock rätt ofta men alltid trevligt när det sammanfaller med alla hjärtans dag eller någon annan dag i veckan för den delen med! ?

    Jag har tvättat, ätit gårdagens ärtsoppa och varit på promenad. Köpte en päronkolakvarg till mig själv som alla hjärtans dag-present.

   Jag och pojkvännen lagade mat tillsammans (vilket vi ofta göra när vi kan), tog ett glas vin och såg på en romantisk film ?

   Hela familjen ligger däckade i influensan. 3-åring, 1-åring och höggravid mamma. 40,5 graders feber för 6:e dagen i rad.. Pappan jobbar. Woop Woop, älska livet just nu

    Kämpa!
    Jag var med om samma sak förra veckan (minus graviditet då) och börjar se ljuset nu ?☀️

   Min pojkvän är på skidsemester så jag har firat ensam med rostade mackor och te. Självklart hade jag ju fått både choklad och rosor om min snubbe varit hemma. Not. 😛

   Min sambo vägrar allt sånt där. Men min 30 år äldre kusin kom med blommor, så snällt! Och i stallet bjöd stallägarna på godishjärtan. Var så mysigt att ta in hästarna och natta dem och sitta där en stund och mumsa godishjärtan medan man lyssnade på hästarna tugga på sitt hö. Alla fick såklart varsin morot av mig också. Ska det vara så ska det vara liksom. 😉

  Fick Rosor och choklad hjärtan av maken. Dessutom lät han mig sova en stund när han röjde upp efter barnbarnens lek. Jag gav honom hans älsklings mat. Korv ägg och potatis. Barnbarnen fick mysiga morgonrock och modellera.

  Oj min haka har trillat ner till knäna. Vad är ens dessa remmar till?
  Är väskan remlös när man köper den eller är det meningen att man ska variera?

   Det bästa är förstås att ha sju remmar dvs en för varje veckodag.
   Det är skämmigt att komma en tisdag med lördagsremmen på väskan.
   Vad ska folk tänka? Har hon bara EN rem, eller vad?

  Jag tycker Forni rycker fram som en provokatör (provokatös?) väl i klass med Bella. Kanske Forni rentav brädar Bella på grund av skenheligheten som Bella definitivt saknar.
  Visserligen är det i detta fall Fornis pojkvän som bär skulden för provokationen men han skulle aldrig ha kommit hem med dessa ting om han inte fått subtila indikationer på att detta var något som kunde gå rakt in i hjärtat på flickvännen.
  På något sätt hoppas jag ändå att D skickat efter dessa remmar från Kina och att de är kopior som inte har kostat mer än några hundralappar. Det vore faktiskt ett tecken på intelligens från hans sida 🙂

  Tänk vad många hungriga barn och vuxna och svältande djur man kunde rädda istället för några jäkla väskremmar. Och många tror på en bättre värd!? Jag hoppas. ❤

   Så onödigt. Precis alla utan undantag i denna kommentarstråd konsumerar långt utöver det man behöver för vår överlevnad. Så varför dra gränsen vid Fornis remmar? Varför inte någon annans bag-in-box, iphone eller ungarnas engångsblöjor?

  Jag har just blivit singel och funderar nu kring sommarens semesterresa. Har egentligen ingen vän som har möjlighet att följa med mig på resa just nu, så tänkte kanske åka helt själv. Hjälp! Vågar man?! Känns det inte ensamt att resa själv? Har någon av er rest helt själv som 25-årig tjej?

   Ja jag reser mycket själv. Är trettio nu men även när jag var yngre. Jag gillar att resa och tänker inte sitta hemma bara för att andra inte vill med? gör det! Åk någonstans du känner dig trygg först. Kanske en weekend i någon stad du känner och har besökt förut? Men gör det! Det är kul att resa själv, jag lovar??

   Samma dilemma här!

   Gör’t! Jag bodde själv i Frankrike i 5 månader och det är det bästa jag har gjort. Jag känner många som rest ensamma och tycker att det var fantastiskt. Så gör’t! 🙂

   Jaaa för fasen!! Åkt själv massa gånger och varit borta månader! Ett förslag är att åka på någon form av organiserad resa om du är orolig. Kan tipsa om Luang Prabang Yoga i Laos eller Blooming Lotus Yoga på Bali om du är intresserad av yoga retreat. Majoriteten av de som åker på sånt reser själva.

    Åh, låter kul. 🙂 Jag har främst funderat på att åka på surf Camp i Marocko. Det enda jag egentligen är rädd för är om jag ska känna mig ensam. Har lidit av social fobi tidigare, så att resa själv och träffa en helt ny grupp människor är skrämmande. Men samtidigt känner jag att jag vill utmana mig.

   Hej! Vad kul att du funderar på att resa själv! Jag reste med rosabussarna när jag var i 25 års åldern (är 30 nu). Bland det bästa jag har gjort. Många reste dessutom själv med dem så det blev lätt att lära känna någon, att man bor tillsammans på bussen underlättar ju också :p Sedan om du är mer naturmänniska så kan jag rekommendera att vandra själv. Gick en del av Kungsleden förra året (abisko-nikkalukta). Blev inte så ensam där heller, fick fasen springa för att hålla folk borta när det blivit så populärt. Men var absolut värt det och en bra etapp om man inte är så van (då är det tryggare att man vet att det kommer någon inom rimliga tidsgränser).

   Om du är rädd för att åka utomlands själv när du är 25 så låter det som att du behöver göra det. Typ igår.

   Jag fattar inte alls vad problemet är. Varför skulle du inte våga resa?

    Som jag skrev, social fobi…? Har rest mycket tidigare, men inte bara själv.

  Hur kan man se upp till såna här människor?! 24 papp på skit! Herregud! Tänk vad många munnar det hade jobbat mätta… Blir matt!!

  En ryggmassage från pojkvännen, en film ihop med favoritgodiset och med honom med stort H och ett ”jag älskar dig” :)… Inga väskremmar denna alla hjärtans dag heller men it´s all goooood:)…

  Den högra remmen var bland det mest gräsliga jag sett! ? Men gulligt att han hållit koll på vad hon vill ha. Sånt är så mycket sötare (även om det är superbilliga grejer) än alla dessa slentrianköpta rosbuketter vid kassan på Coop.

  Förstå vad mycket mat man skulle kunna få för de pengarna ?

  Det är nåt konstigt med hur Forni skriver om sin kille. Det låter som hon försöker övertala sig själv hur bra de har det och hur lycklig hon är. Jag vet inte varför men har fått en bild av att de haft det rätt dåligt ofta ändå? Att deras förhållande har varit stormig med mycket avundsjuka etc etc?

   Jag får samma känsla. Precis som om hon ständigt överkompenserar.

   suttit snett mitt emot honom på en stor middag för ett par månader sedan. Han naglade mig obehagligt med blicken under hela middagen, till den gräns att min bordskavaljer uppmärksammade det. Hon var inte där. Fick tyvärr känslan av att han inte är den trogna typen, så kan förstå svartsjuka. Hoppas såklart på att jag har fel! Michaela verkar vara en fin tjej, som förtjänar en bra kille.

    Nu kan jag ju inte säga exakt hela storyn för då outar jag ju min ”källa” kan vi kalla det. Men låt oss säga att i början av deras förhållande så var min ”källa” intim med killen vars namn början på D. Källan fick väl panik när källan dagen efter insåg vem denna D var och kände.

  Stylish…? Smaken är ju som baken men kan detta anses snyggt öht? Aja, precis som många har kommenterat är denna typ av lyxkonsumtion bara helt sjuk. Ok att det alltid har funnits folk som har råd med extrem lyx, men nu sprids det runt i bloggar så att varenda tonåring får för sig att det är normalt att köpa väskor och accessoarer för hur mycket pengar som helst och att lägga en normal månadslön på stylist, hårfrisör, extensions, fillers, naglar och massage varje månad (om det inte vore spons alltså). Det är så man skäms för att leva i denna konsumtionens tidsålder.

  Fyfan vad töntigt

  Börjar bli ordentligt provocerad av Forni.. Jag skiter i att det låter taskigt men min känsla är att Forni bara fick för sig att hon blev utbränd för att det blev ”inne”. Förstå mig rätt, vi måste såklart prata ännu mer om psykisk ohälsa men denna tjej lever i en ding ding värld. Hon var ju nyss på semester och påstår sig komma hem till en full mailkorg med maaassa samarbeten som hon måste svara på och blir då stressad.. Jag betvivlar inte att hon också har riktiga problem som oss andra. MEN åter igen. jag tror verkligen Forni och hennes gäng har levt så länge i sin bubbla att det tappat det totalt.. att världen utanför Stockholm bara existerar om det är t.ex en insamlingsgala att visa upp Fendi-väskan på.. Undrar vad de ska hitta på när de blir äldre. Undra om influensers ens tänker på att pensionsspara? Många tankar denna kväll, go natt!

  Haha wow vad mycket folk som provoceras av detta. Hur kommer det sig? Kritiserar ni alla kändisar som ständigt köper så dyra plagg eller är det endast de personerna som skriver om det som får skit? jag tyckte de var jättesnygga, kommer förmodligen aldrig ha råd med så dyra saker själv men njuter av att se på de i alla fall. kan någon förklara varför just forni är så provocerande för er?

   Om du bemödat dig med att läsa kommentarerna hade det varit glasklart för dig.

    Vilket drygt svar. Jag har läst alla kommentarer men det är fortfarande oklart varför remmarna provocerar. Det är inte så att inte alla i detta kommentarsfält ägnar sig åt onödig lyxkonsumtion ibland. Som jag skrev tidigare, så kan en smartphone eller vin ses som provocerande lyx ur vissa perspektiv. Insnöat att tro att ens egen måttstock är den rätta.

  Kommer aldrig förstå hetsen med dessa remmar. Må vara den enda men tycker dom är så groteskt fula, dom blev till och med ännu fulare nu när jag vet prislappen. Skulle aldrig vilja förstöra mina väskor med det där även om jag hade haft möjlighet.

  Åh nej, va illa…!!
  Finns det nåt värre än upptagna män som äter upp en med ögonen…?!
  Lika förnedrande som otrohet tycker jag.
  Mitt hjärta går i bitar för dom tjejer som har såna killar o dom går runt ovetandes.

  Jag hade lätt köpt dem om jag haft råd! Superkul för Forni att hon fick sådana och tummen upp till hennes kille- mycket bra val av present!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.