Margaux och Viktor Frisk i Let’s Dance

Margaux Dietz/Viktor Frisk:

Margaux smider sannerligen medan järnet är varmt medan Viktor Frisk mer går i sin musikaliska partner Samirs fotspår för båda två är nämligen klara för nästa säsong av Let’s Dance.
Lagom till att Maggis sambo Jakob tar över den Arnoldiska stafettpinnen och går på sin pappaledighet så släpper de nyheten att Maggis byter bajsblöjor mot BossaNova och glittriga klänning.
Margaux har ett naturligt och avslappnat sätt att gå genom kameran och jag har en känsla av att det kommer hjälpa henne att gå riktigt långt i tävlingen och detta är jag beredd att kasta ur mig utan att ens veta om hon kan klappa händerna i takt till musik.

Andra program som jag misstänker att Margaux kommer gästa under 2018:
– Fångarna på Fortet
– Stjärnhoppningen
– Stjärnkusken
– Kändis postkodmiljonären
– Parneviks (Om de gör en säsong till)
– Arga snickaren (Vid en eventualitet att det marmorfyllda badrummet rasar ner till grannen på grund av att det väger alldeles för mycket för ett stackars tak ska orka hålla emot)
– Resterande ”kändis-program” typ Kändishoppet, Kändisbarnvakten, Hela kändis-Sverige bakar, syr, målar om, leker och så slutligen…
– Klasskampen där hela Saltis sluter upp vid hennes sida och avslöjar pinsamheter från gymnasietiden.

Hon kommer ha att göra under 2018, det är en sak som är säker! 🙂

Tack för tips!

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Helt seriös fråga : vad är Margaux känd för? Hajar ingenting när det kommer till henne, enda jag hört om henne är att hon livesände (väl ?) sin förlossning? och sedan fått nåt pris av Elle.

      förstår inte alls hajpen över henne.

        Håller med!!

      Undrar samma. Skönt att man inte är ensam om att ha noll koll på henne. Jag har sett lite videos med henne men känner fortfarande inte att jag vet vem hon är

        Tänkte samma! Är hon bloggare eller influencer? Mvh vet ej skillnaden ?

      Innan hon blev gravid hade hon runt 1000 följare på instagram ( hon är en ”bekant” till mig). Sen blev hon gravid och då växte henne hennes mage och följare i samma takt. Vet att jag var ute på hennes insta när hon släppt nyheten och då hade hon 1500. Nästa gång jag kollade, v 30 ish hade hon flera tusen.

      Hon är känd för att hon driver en instagram och blev gravid. Sedan hängde hon med ”rätt folk”. 🙂

    Postkodmiljonären är redan bestämt! Hon ska tävla med Daniel Redgert som blev inbjuden att ta med en känd kompis. De hoppas att de kommer vara bättre än Daniel Paris och Kenza

      Hon har skrivit att det redan är inspelat 🙂

      Ja just den var inte så svårt att lista ut eftersom det visats i en vecka på tv4 att det ska sändas 😉

    Varför blir det på något sätt mindre roligt att följa personer ju kändare de blir? Har alltid gillat Margaux och följde henne innan förlossningsvideon med men det går liksom inte riktigt att relatera till på samma sätt längre… Kul för henne, men inte lika kul för mig, hehe ?

    Någon som har tips på några sköna lite mindre tjejer att följa? Där instagramflödet inte är så polerat/fyllt av reklam och sammarbeten utan känns äkta?

      Jag gillar Norrskenet, massa Stockholmstips och pastelliga färger!

        Norrskenet är sjukt fake, hon har köpt 80% av hennes följare, kolla upp Norrskenet på Socialblade så ser du hennes enorma spikes i hennes statistik där hon köper 1 – 5000 följare per gång. Hon känns inte ett dugg äkta.

    Förstår inte hur det blev officiellt att Margaux ska vara med i Let’s Dance. Nyhetsmorgon brukar ju presentera alla deltagare med pompa och ståt. Både Viktor Frisk och Gunde Svan har ju varit där och blivit intervjuade men har inte hört ett ord från TV 4 om att Margaux ska vara med. Det fick jag se på Viktors Instagram…

      Tv4 postade på sin facebook att Margaux ska medverka, jag såg det en bra stund innan hon la upp det på sin blogg

    Såg på Maggans insta igår att hennes danspartner var väldigt lämpligt matchad. Ung, stilig och charmig. Ingen slump va!

    Let’s Dance… Trodde målgruppen för Let’s dance var lite annan? Menar, man undrar ju hur många som ser på programmet som vet vem det är ens?

      Fyran försöker desperat få en yngre målgrupp och någon som vill titta på tv4 play… så de tar in youtubers.

      Tänkte detsamma. Hur många 40+are vet vem maggan är egentligen? Viktor frisk kanske de sett i mellon men Margaux känns så otippad på något sätt. Kul för henne dock!

        Jag vet vem hon är… trots 60-plus. 🙂
        Dock tittar jag inte på programmet.

      Jag känner två stycken som tittar på let’s dance, de är 8 respektive 10 år gamla. Så det är väl inte bara ”gamlingar” som gillar programmet. Eller så har de mogen smak 🙂

    Varför får man känslan av att hon njuter mer av 15 minutes of fame än att hon blev mamma för snart 1 år sedan. Om någon så är det Arnold hon ska tacka för dessa 15 minutes :-/ Så sorgligt.

      Men snälla… Hur kan du veta det?

        Just av den enkla anledningen att hon pushat fram Arnold i alla bilder och videos som hon publicerar på bloggen, youtube, instagram då hon vet att det är han som småtjejerna på Youtube vill se vilket = mer följare, mer views och mer likes. Hon använder Arnolds som ett bete för att håva in följare vilket känns smaklöst. Vad hände med att respektera barnets integritet?

          Tycker i för sig att typ alla föräldrar håller på så. Vanliga dödliga utan stora följarskaror maxar väl också sina ungar överallt, varför skulle Margå älska sitt barn mindre för att hon blir känd i samma veva?

            Margå :’D

            Men du kan ju seriöst inte jämför ”Vanliga dödliga utan stora följarskaror” med en person som har en following på sociala medier? Det som gör det osmakligt är att Margaux använder Arnold för att tjäna pengar. Hon vet att ju mer hon exponerar honom i sina olika kanaler, desto fler views, likes och följare får hon vilket = samarbeten och pengar. DET är skillnaden.

              Varför tror och tycker så många att alla kändismammor är ondskan själv i smyg och ”exponerar sina barn för likes och samarbeten”? Dom tycker väl om sina barn och vill visa upp dom. Det finns en massa att diskutera kring vad som är okej att lägga upp och inte men det är tröttsamt med all hets mot kända mammor som ofta läggs fram som att ingen av dessa EGENTLIGEN älskar sitt barn och bara vill ha views. Tror vi får lugna ner oss lite.

      Har hört av vänner till henne att hon under tiden hon var gravid sett hennes graviditet/kommande moderskap som något som skulle generera mer kändisskap. Det är ju såklart någon som sker per automatik om man som influencer blir gravid, men hon verkade se de på en nivå som även fick några vänner att finna det osmakligt..

      men hon har ju alltid hört till ”de populära” sen barnsben så hon om någon vet ju hur man nästlar sin in till toppen 😉

        Exactly my point, alla hennes inlägg genomsyras utav den här nästan desperata känslan att hon vill synas och bli bekräftad, se mig, hör mig! Hon ska vara precis allt och ingenstans med ingen större fingertoppskänsla vad hon egentligen vill. Man har hunnit tröttna på henne innan hon ens startat. Bara faktumet att hon startat 3 olika podcast inom loppet av 1 år säger en hel del..

    Just det britt ekland ska vara med och det tycker jag blir jättekul.

    Vem är hon?

    Att hon ska vara med i Postkdmiljonären var väl kanske inte så svårt att gissa med tanke på att det visats reklam många ggr på tv4 för det programmet där hon och Redgert är med hehe ska väl sändas ikväll tror jag. Kul för henne att hon ska vara med i Lets dance. Verkar inte som att Samir & Viktor räknar med att vinna mellon för förstår inte hur det ska gå ihop med Lets dance isåfall, om han skulle gå långt där, för det pågår väl fortfarande nr Esc går eller? Kanske inte då.

    Jag vet inte varför men jag gillar henne som fa-an! 😀

    Hon håller även på med något som kallas Partitempen, och är det bara jag som tycker att typsnittet på själva Partitempen känns väldigt tv4. https://margaux.elle.se/nar-man-ar-forberedd-kan-man-vara-spontan/
    Detta är ju ett smart knep att få unga att gå och rösta, vilket är JÄTTEbra. Men sen blir det ju lite trist när en person är med i allt och i alla hörn. Vad är det härnäst, Samir&Victor och Margaux är med i nästa års ännu sämre Så mycket bättre?
    Jag gillar Margaux men nu är hon med överallt!!

    Hoppas bara hennes kille behandlar henne bättre nu.

    Skall Marcelo vara med i lets d. ???

    Kan vi inte bestämma att
    Maggan = Magdalena Graaf
    Måggan = Margaux?
    Är så gammal att två Maggan förvirrar mig väldigt.

    Jag vet uppriktigt sagt inte vem människan är. Har svårt att tänka mig att hon kommer nå långt i tävlingen. ”Okända” brukar åka ut rätt fort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.