Vinn 3 VIP-biljetter till Marcus & Martinus

Tävlingen är i samarbete med mitt bankkonto då jag köpt biljetterna själv. 🙂

Eftersom livet kan komma i mellan även i det mest organiserade av hem så sitter jag nu här med 3 st biljetter till Marcus & Martinus spelning i Globen – i morgon kl 20.00.
Det här är inga vanliga biljetter utan de är del av ett ”Hot ticket package” som innehåller följande:

 • Sittplatsbiljett på läktaren för att se Marcus & Martinus live
 • Paketköparen får också· Merchandise gåva särskilt framtagen för paketköpare
 • Souvenir Marcus & Martinus Laminate och lanyard
 • Check in med VIP concierge team

Vad ska man då göra för att vara med och vinna biljetterna?

Dela något? Nej.
Tagga någon? Nix.
Följa någon? Nope.

Barn under 12 år måste vara i sällskap av en vuxen besökare med giltig biljett.
Värdet på de här biljetterna är 4 125 kr och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Resa till och från konserten och/eller boende är inte inkluderat i priset.
Jag ser därför gärna att vinnaren bor i Stockholm med omnejd då konserten är redan i morgonkväll.

97 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag skulle vilja vinna dessa biljetter då det är min dotter absoluta idoler som hon skulle svimma för att se 🙏
  Hade varit en dröm om jag skulle vinna dessa fröken Gervide 😘🙏🙌🌟
  Stor puss och kram på dig

  Jag vill så gärna ta med min 6-åriga lilla tjej på konserten! Hon älskar Marcus och martinus på det där härliga sättet att hon inte är ”kär” i dom. Istället sitter hon och hennes bästa kompis och leker att ”dom är” killarna och kan alla texter på småbarns-engelska/norska utan att egentligen fatta orden. Man ba dör, så gullit är det!

  Vilken dröm att få överraska min 9-åriga son med detta!! Han älskar M & M och är så avundsjuk på några kompisar som ska gå. Han är världens bästa storebror och så duktig med skolan och träning, han är verkligen värd en drömkväll utan småbrorsor tillsammans med mamma och pappa <3

  Jag och min dotters pappa håller på att separera men vi försöker göra detta så bra som möjligt för henne. Så skulle jag vinna skulle jag ta med min 5-åriga dotter som fullkomligt älskar dessa killar samt hennes pappa. En kul grej vi kan göra tillsammans som jag hoppas hon skulle minnas med kärlek.

   Så fint av er! Tänk om alla kunde resonera såhär under en separation 🙏🏼

  Mina plast-syskonbarn berättade att deras kusin skulle gå men inte dom, vilket dom var väldigt ledsna för.. biljetterna tid slut väldigt snabbt och dom hade mer än gärna gått eftersom båda är helt tokiga i M&M! Så jag hade gärna vunnit biljetterna och gett dom till sötaste Lova och Ellen!

  Jag skulle vilja vinna då min bonusdotter som är 13 år just tagit beslut att hon bara vill vara hos oss varannan helg istället för varannan vecka. Detta var ett svårt beslut för henne att ta men ett beslut vi respekterar men jag skulle vilja gå med henne själv som bonusmamma för att visa min uppskattning gentemot henne samt att det var väldigt länge sen bara hon och jag gjorde något tillsammans eftersom det finns tre barn till i bilden. Hon har det tufft som det är med konkursens och tränar hårt och pluggar mycket så hon skulle verkligen förtjäna att få koppla av och bara ha en rolig stund. Den tredje personen som skulle följa med får hon välja som en valfri person.
  Vi bor i Eskilstuna så sträckan är inget problem

  Kram

  Åååh snälla skulle bli så glad om jag vann detta så jag fick ta med min älskade dotter och systerdotter (7 år)
  på konserten! dom skulle på riktigt tuppa av av lycka, speciellt eftersom att jag hade lyckats få tag i biljetter till konserten men blev lurad av tjejen som sålde på både biljetter och pengarna och dessutom hade jag redan sagt till tjejerna att vi skulle gå dit så förstå besvikelsen!

  Så vi skulle verkligen verkligen VERKLIGEN vilja vinna ( håller tummar och tår)

  Jag skulle vilja ta med mina två äldsta barn (5 och 6 år). I en familj med många barn är det guld värt att få chansen att göra nåt alldeles särskilt med en eller två nångång. Vardagen innehåller så mycket stress och just vardag, vilken grej att kunna göra nåt sånt här helt spontant! Och så bor vi i Stockholm 😊

  Om jag vinner så vill jag ta med mina två döttrar, Lily 8 år och Vida 5 år. En riktig drömmig lyxkväll för bara oss tjejer som jag tyvärr inte har råd att bjuda dem på själv. Jag är student sedan ett par år och nu ser hela familjen fram emot min examen i sommar 👍 är äntligen klar med sportlovets obligatoriska hemtenta och har lovat tjejerna en tidig morgontur i längdskidespåret imorgon bitti – tänk om jag då fick överraska dem med konsertbiljetter för att se idolerna 😍😍

  För att mina grannbarn älskar dom, och dom behöver verkligen nåt upplyftande och roligt pga familjeproblem! Dom har haft det så kämpigt så länge, jag försöker förgylla deras vardag så gott jag kan, men utan en krona själv så blir det lite svårt att ge dom något, mamman behöver verkligen det också speciellt nu när hon bryter sig loss.

  Jag vill vinna dessa biljetter för att min 7-åriga dotter fått alla sina evenemang (konserter, julavslutningar, teater, innebandyträningar o s v) inställda på grund av sin ständigt sjuka lillasyster. Hade varit fantastiskt att få överraska min Vilja och hennes pappa och bara göra något vi tre!

  Hej å hå jag vill gå! Det vill mina småsyskon också- (även om dom är 20 och 30 år gamla!) jag har flyttat till Göteborg, så vi syns alltför sällan och nu är det evigheter sen vi gjorde något kul tillsammans. Som av en händelse är jag på besök i storstaden imorgon! Jag slänger in ett SNÄLLA, tindrar lite med ögonen och håller tummarna.

   NEJ la in fel email adress först. Känner mig som en på blocket med ”lånad mail”

  Men vilken dröm för barnet mitt som är ett galet stort fan av M&M. Men måste berätta att jag har en baktanke, då jag mamman tycker det vore sjukt najs att pappan i familjen får ta med sig barnet, så mamman i sin tur får en kväll helt solo. Win win för hela familjen.
  XXX

  Efter att ha studerat på komvux och sedan sista terminen på femårig lärarutbildning, har inte bankkontot vuxit lika snabbt som barnen. Det skulle verkligen ge sönerna något kul att minnas (istället för nej och tentaplugg). Hepp, trevlig helg!

  Jag skulle gärna vilja vinna och ta med min 13 åriga lillasyster. Hon är mitt uppe i en utredning för ADD och skulle verkligen behöva göra något kul. Hon har aldrig varit på en konsert förut och älskar M & M.

  Min 5åriga tjej hade verkligen blivit överlycklig över att få gå på deras konsert. När hon hör dom på radion eller när vi spelar musik hemma så sätter hon igång att dansa och sjunga direkt! Hon har precis börjat dansa på en dansskola och sätter ihop olika danser till sina favoritlåtar av Marcus & Martinus. Man verkligen ser hur hon strålar inifrån ut och jag vet att detta hade hon uppskattat till tusen!

  Min bästa vän tog sig ur ett våldsamt äktenskap för några år sedan och lever ensam och lycklig med sina två tonårsbarn.
  Hon har pluggat hårt, arbetat och försörjt barnen och gett dom väldigt bra år efter skilsmässan.
  Nu pluggar hon vidare för att kunna jobba med barn och tonåringar som sitter i samma sits som hennes barn gjorde för en tid sedan.
  De lever knapert nu men är nöjda ändå. Barnen kräver aldrig något utan är kloka och säger att de är glada bara över att få vara fria och leva utan ständiga hot.(sonen är så cool! Han ska starta en pod för tonåringar som heter ”mamma svarar” där han ställer typiskt pinsamma tonårsfrågor till sin mamma som helt enkelt bara ska svara. Sjukt bra idé!)

  Jag är en sån som vill ge till de som inte ens uttrycker en önskan om materiella saker. Som de här två barnen. Så jag önskar mig inte biljetterna själv utan vill så klart att min vän och hennes barn kan få en kväll ihop utan att behöva tänka på plugg eller pengar för några timmar.

   Hälsa honom är det finns en till här som tycker att hans poddidé är briljant! Så härligt när unga människor har ett sånt tänk och driv, hoppas att det går bra för honom!

    Ja det ska jag absolut göra 😃

    Det som är extrakul är att han är väldigt inåtvänd och pratar ogärna med främlingar eller ”bekanta”. Ändå vill han göra sånt här för att han tycker det är viktigt för andra. Hans mamma är dessutom fenomenalt rolig och klok i sina svar. Hon trollbinder skolklasser när hon pratar om sådant som andra tycker är pinsamt (sexualundervisning exempelvis). Jag hoppas verkligen detta blir av för den är både viktig och rolig.

     Så tufft av honom att våga 🙂 Heja honom!

  Jag vill vinna biljetter åt min man! Då får han gå med våra barn och plågas! Han får gå på M&M och mamma får egenkväll med ett glas rött. Ingen win-win direkt men sånt är livet. Hahahaha

  Min dotter Philippa skulle leva på detta länge! Vill ge henne möjligheten att få en dröm att gå i uppfyllelse.

  Hej!
  Jag skulle göra min snart 6-åriga son så lycklig. Han älskar dessa killar och vid frisörbesök har han med en bild så han får se likadan ut. Men mest vill jag vinna för att han har legat sjuk i feber hela veckan och missade förskolans pyjamasparty och fick inte visa upp sig i sin nyinköpta pyjamas med varmkorvar på som han var så stolt över. Och där dom skulle dansa och lyssna på M&M.
  Vi bor några mil utanför Stockholm men var i Stockholm idag senast då han hade tid på Astrid Lindgrens barnsjukhus för sin felställning i foten, när vi passerade globen pratade vi om deras konsert. Skulle vara kul att endast få göra något med honom utan lillasyster.
  #hejaoss

   Okej det har inte med inlägget att göra men en pyjamas med varmkorv på?!?!?!?! På riktigt – vill ha!! Störtcoolt ju😍🌭

  Jag vill vinna dessa biljetter till mina två tvillingsystersöner och deras mamma, min syster. De älskar Markus och Martinus.. och kan sjunga alla deras låtar utantill. De är även fem år gamla. Den ena även säger alltid att han känner dem, just för att han kan alla låtar utantill. De bor även inte så långt ifrån Globen.
  Deras frisyrer är även lika M&Ms… och de vill bli sångare också just för M&M.

  Jag sitter här och blir gråtfärdig bara av att läsa det här. Herregud tänk att få överraska mina underbara döttrar med dessa biljetter. Detta skulle betyda allt för dem. Varför jag vill vinna detta. Dem (och även jag i smyg) älskar M&M, jag vill se deras reaktion när jag berättar om den fantastiska vinsten. Kan utlova en video på deras glädjefnatt. Samt vill jag bli mom of the year 😉

  Vill egentligen skriva någon snyfthistoria, men här kommer min anledning till varför jag skulle vilja vinna: Har en dotter som kämpat med ångest, oro och panikattacker under 2017. Vi famlade i mörker och tog hjälp av psykolog och kämpade tillsammans som en familj. Men det har varit TUFFT för oss alla. Nu år det så att det var HON som gjorde grovjobbet och har kämpat sig ”tillbaka” och vågar nu göra ”sånt som andra 10 åringar gör” och det är så underbart att se!!! Tänk om man fick ge henne denna belöning! Hon sa: 2017 var mitt värsta år någonsin. Kanske vore detta ett BRA sätt att börja 2018 på? 😀❤️

  Jag skulle hemskt, hemskt gärna vinna dessa biljetter. Det vore fantastiskt att få ge dem till en väns barn, och ta med mig dessa på konserten. De har inte på något sätt en möjlighet till liknande upplevelser i vardagen. Att få tiden med dem, och för dem att få uppleva detta, vore ett minne för livet. Vi bor i Stockholm alla tre. Stort tack på förhand, och för att du ger någon, oavsett vem, denna möjlighet!

  Jag skulle ta med min 4-åriga systerson som fullkomligen älskar Marcus och Martinus. De är hans första idoler och han älskar varenda låt. Jag tror inte riktigt att han förstår att de finns på riktigt och därför skulle det vara så himla roligt att överraska honom med en konsert där de faktiskt står livs levande! En gång när min systerson inte ville gå på toaletten innan vi skulle gå ut frågade jag honom om han inte trodde att Marcus och Martinus gick på toaletten och han blev helt fnissig och sa bestämt att såklart inte de behöver bajsa (kan tänka mig att det var lika svårt att föreställa sig för honom som det är för mig att till exempel kronprinsessan Victoria sitter där på toaletten precis som oss vanliga dödliga). Min sjuåriga son skulle få den tredje biljetten.

  Det var generöst av dig Camilla. Du hade kunnat försöka sälja dem istället för att tävla ut dem. Bra gjort.

  Jag skulle vilja vinna dessa till mina barns gudmor , hon är en hårt kämpande sjuksyster som har en man som inte drar många strån till stacken när det gäller ekonomin, deras dotter älskar m& m och skulle bli superlycklig då dom tyvärr inte har råd att ta henne på dessa saker med endast en sjuksköterskelön som inkomst ! Både mamma och barn är så värd detta 🙂!

  Sonen som nyss fyllt 13 har aldrig varit på konsert och längtat efter att få gå med morsan eller farsan som är flitiga konsertbesökare. Vore superkul att överraska med en kväll med konsert istället för mello på tv😊

  Wow vilken grej CamCam! Jag vill inte vinna, bara hurra för att någon kommer att få världens överraskning

  Hej, va kul med tävling!

  Jag älskar allt som har med musik att göra, älskar konserter och hysterin som uppstår när idoler kommer in på scen. Om jag vinner att kunna bjuda med mig lillebrorsan och hans kompis ju blir bara win win. Nöjd brorsa är lika med nöjd syrra (och att jag kommer bli världens bästa syrra är bara bonus!)

  Håller alla tummar & tår men vet att ifall jag ej vinner, att livet vidare går!

  Jag skulle vilja vinna dessa biljetter, inte för min skull utan till min syster och hennes två barn. De har efter en lång period av fysiskt och psykiskt våld äntligen kommit ifrån det, och jag tror att de skulle må bra av att få gå på konsert, sjunga och dansa tillsammans.

  Därför att livet kom emellan här med och Morfar, som är ett stort fan av både musik och min son, skulle följa med på vår Thailandresa om två veckor men var tvungen att ställa in den. Morfar som förlorade sin sambo i cancer efter 27 år förra året har nu själv drabbats och ingen förtjänade en resa till sol och värme mer än Morfar. En helkväll med Morfars största idol, min son, för att se min sons största idoler skulle ge dom båda en kväll att minnas länge länge. Om inte hela livet då det isåfall blir sonens första konsert nånsin och just för att dom är världens finaste och mest omaka jättebästisar ❤️

  Helt klart min 4-åring! Med tanke på glädjefnattet som bröt ut när han fick en Markus och Martinus-tröja i julklapp kan jag inte ens föreställa mig glädjen av att få se dem på riktigt! Lyckan skulle vara total och det skulle både han och jag leva på länge. Sen skulle såklart storebror få följa med också!

  Alice 7 år skulle älska att få gå med sin bästa vän (som man kan bli för livet av en sån här grej) men jag har aldrig lyckats få tag i biljetter innan dom tagit slut. Men efter att ha läst gråtfesten här ligger hon inte bra till.
  Kram till er och din fantastiska blogg.

  Jag skulle ta med min son Alexander på 5 år och hans kusin Max, oxå 5 år. Killarna skulle stå med gapande munnar och inte riktigt förstå att dessa killar faktiskt finns på RIKTIGT 🙂 Jag kan inte rimma eller skriva fina dikter, jag är inte bra på att skriva texter och jag har ingen ”snyfthistoria” om min son och/eller hans kusin utan jag tycker bara det vore SÅ coolt att få berätta för dom att vi ska åka tåg och se M och M på riktigt, få en störtskön lördagskväll, jag och mina två små grabbar, dansa, sjunga och uppleva MoM på riktigt 🙂 Förstå vilka minnen som de skulle får uppleva tillsammans <3

  Men dröm!! Jag skulle vilja vinna så jag kan bjuda mina två småsyskon på konserten. De har oturen att ha väääärldens tråkigaste storasyrra som är evig student och aldrig har råd att hitta på något kul. Det vore så kul att bjuda dem på något roligt och plocka lite poppispoäng!

  Marcus o Martinus vilken grej!
  Skulle betyda lycka för en 7årig tjej.
  Men att fixa biljett var inte alls lätt, kanske går det på detta sätt?
  Till min systerdotter som kan bli att hon vill, astronaut ,fotbollsproffs o lite till…..
  Vill ge henne hopp om att allt är möjligt och att tvekan om annat bara är löjligt.
  Ibland slår ens önskan verkligen in, kanske är det så att nu är turen min?
  Fingers crossed ….

  Jag önska att jag kunde ge min underbara bonusdotter och min sambo dessa biljetter.
  De behöver få ha lite far&dotter tid tillsammans.

  T (6 år) fick en liten lillasyster i september och livet som nybliven storasyster är ju inte alltid en dans på rosor när det kommer in en skrikig liten bebis i bilden. Att vi dessutom behövde ställa in hennes discoklas för att lillasyster behagade att komma tidigare, gjorde ju inte det hela bättre 🙈 Underbara älskade unge som alltid ser till att lillasyster har det bra även om det tyvärr ibland blir på hennes ”tid”. Det här vore det perfekta tacket från mig o lillasyster, för att hon är världens bästa storasyster ❤

  Jag vill vinna dessa för att min yngsta syster verkligen förtjänar dom! Hon är inte bara en fantastisk lillasyster, utan en grym kompis, exemplarisk i skolan och framförallt en grym moster till min son. Trots att hon bara är 10 år är hon min idol, hon är så klipsk och smart och himla omtänksam. Hon är verkligen en guld tjej! Lär ju inte ena behöva nämna att hon älskar dessa gutter, så hon skulle balla ur totalt om hon fick se dom live!!!

  Jag hade velat vinna dessa till min kusin och hans bonusbarn. Han gör ett enormt jobb med både hus och hem och hade älskat att kunna ta med bonusbarnen på en rejäl överraskning ❤️

  Hej!

  Jag vill gärna ta med min dotter för att hon de senaste åren har varit ”sjuk”. För att förklara närmare, hon tappade i vikt, hade svårt att inte bajsa på sig och hade noll energi. Frustrerade föräldrar, arg dotter men som tur var en tålmodig storebrorsa. För 3 månader sen fick hon diagnosen glutenintolerant och vi har fått ett nytt barn! Full av energi, glad och som älskar dansa till elektrisk 🙂 Så jag vill helt enkelt ta med henne så hon kan dansa och även hennes storebror som kan äta snack 😉

  Jag har två fantastiska små kusiner på 11 och 8 år som bor i Stockholm och gissa om jag skulle bli deras favorit om jag vann! Dom är ju bara bäst och jag sörjer varje dag att vi bor så långt bort ifrån varandra och jag inte riktigt hälsar på så ofta som jag borde sen mina egna små knoppar kom till världen. Men det här skulle ju ge mig genvägen rakt upp till toppen igen 😊

  Mina döttrar på 13 och 12 skulle bli överlyckliga då vi inte lyckades köpa biljetter. Bor inte i Stockholm men avståndet är inget problem.

  Jag vill inte ha biljetterna men jag skulle önska att du väljer vinnare utan att ta hänsyn till hur många likes kommentaren fått. 💚

   Det kommer jag… Jag kommer ta hjälp att välja ut en vinnare för jag vill att alla ska få en biljet..

    Men usch så svårt. Så många fina människor här i tråden som skriver så fint om sina käraste. Blir helt rörd av att läsa. Och stor eloge till CamCam som ger bort biljetterna.

  Det vore helt otroligt om jag kunde överraska min dotter Hedda med en sådan fantastisk överraskning. Särskilt som vi inte ens visste att de skulle spela i Sverige och biljetterna redan var slut när vi fick reda på det. Jag skulle bli världens bästa mamma!

  Skulle såklart vilja vinna dem och överraska 8- åringen. Hon är arg som ett bi här hemma över att ha fått ta ett steg tillbaka då lillasyster föddes prematur i somras och behöver vår uppmärksamhet.

  Tänk vilken lycka att få gå med henne på detta!

  Jag skulle vilja ta med min 7-åriga systerson. Han har det jättetufft i skolan, nu mer än vanligt. Det skulle vara underbart att få överraska honom med att få se sina absoluta idoler! Lillkillen behöver all uppmuntran han kan få <3

  Jag vill inte själv vinna biljetterna då jag kommer befinna mig i sälen, kanske åkandes på en snowboard men mer troligt sittandes med något gott att dricka och hålla koll på att barnen kommer ner utan brutna ben och handleder. Biljetterna skulle jag ge till min ex sambos dotter, jag vet ingen som skulle bli gladare än hon och jag skulle bli så lycklig av att kunna göra det här för henne. Då när vi bodde ihop spelades dessa killar alltid på högtalaren, planscher var uppsatta, mobilskal mm mm. Vi har inte bott ihop på ett tag nu men har kontakt på instagram och hon tävlar och följer och trånar, jag kommer ihåg känslan från när jag själv var 12 och jade idoler bara det att mina idoler var Magnus Uggla, Celine Dion och Westlife 🙄 kunde aldrig bestämma mig riktigt där.
  Därför skulle jag verkligen vilja vinna dessa biljetter till Alva

  Wow! Jag är helt säker på att jag skulle bli årets mamma i sonen ögon om jag tog med honom och kompisen till Marcus & Martinus konsert. Vem vill inte bli det.
  Flera klasskompisarna ska gå så lyckan skulle vara total om de också fick gå.
  Hoppas på turen nu att bli vald! 🙃

  Det vore ju en dröm att ta med min bästa väns barn! De älskar grabbarna, Martin och Martinus. Hon är nog till och med lite kär i en av dem ☺️. Men främst skulle det vara en dröm att ta med barnen för att ge min bästa vän tid för sig själv. Hon förtjänar verkligen det och jag skulle verkligen bli glad över att kunna ge henne det. ❤️

  Jag skulle vilja vinna biljetterna till mig, min 10åriga dotter och hennes bästa vän. Dagen biljetterna släpptes födde jag hennes lillasyster så jag hann inte knipa biljetterna till hennes största idoler! Detta senaste året har hon dessutom fått stå tillbaka en hel del till förmån för lillasyster och min återhämtning. Hon skulle bli helt salig om hon fick uppleva detta!
  Vi bor i Örebro, men inga problem att ta oss dit om vi får veta det i relativt God tid imorgon! Håller alla tummar och tår jag har!

  Blir det något Öppet spår?

  För att 4-åringen lyssnar på Elektrisk på repeat och hoppar upp och ner i soffan så katten går och gömmer sig. För att Markus & Martinus är hennes första riktiga idoler (innan har det bara varit Frost), och jag minns än idag när jag gick på min första konsert med min första riktiga idol Carola på Johanneshovs Isstadion (tror Herreys var med också, men Carola var ju det enda som gällde).
  En första konsertupplevelse som blir så stor i ett litet liv – som man alltid kommer ihåg!!

  Åh jag hade så himla gärna velat vinna dessa biljetter!
  Min mans lillasyster på 11 år älskar dessa herrar mer än något annat och har varit ledsen hela dagen då hon inte kunnat se dem. Vi skulle ge henne biljetter i julklapp men självklart var biljetterna slut!!
  Att få se hennes två idoler skulle betyda allt för henne och om hon får chansen att se dem live tillsammans med hennes bästis och mamma skulle vi nog ha världens gladaste tjej hemma! Nästan alla hennes kompisar gick på konserten idag och skulle vi vinna vinna inte bara biljetterna utan de andra fina också skulle nog du CamCam bli hennes nya idol! Plus att vi kanske slipper köpa femtioelva tröjor och mobilskal till henne 🙄😂

   Och vi bor i Stockholm 🙈

  För det skulle vara sjukt kul att överraska pojkvännen med detta! Är student och har inte nån större ekonomi så vore kul att för en gångsskull överraska honom med en konsert 🙂

  Jag har ingen anledning som är bättre än någon annans men min son som älskar Marcus och Martinus skulle bli så glad! Han brinner för dans och musik och har haft det tufft med kompisar i skolan p.g.a. det, det är tydligen inte coolt. Att få uppleva en riktig (första) konsert tillsammans och drömma oss bort en kväll i hans värld och dröm om framtiden skulle vara magiskt. Tyvärr tillåter inte plånboken sådant som studerande. Vi bor i Stockholm och lillasyster skulle också få följa med om vi hade turen att vinna.

  Jag skulle vilja överraska min 8-åriga dotter och ha en riktig mamma-dotterkväll!

  Min femåring har haft det lite tufft då vi nyligen flyttat. På ett halvår har hon bytt förskola och haft det lite svårt att komma in, samtidigt som hon fått ett till syskon. Eftersom hon är äldst hamnar hon lite i kläm. Det skulle vara fantastiskt att låta henne få lite egentid med sin pappa och samtidigt få se sina stora idoler.

  Jag vill vinna dethär för att dessa killarna betyder allt för mig! och jag vill mer än allt vinna det skulle betyda sjukt mycket att jag kanske får chansen att tacka dessa killar för vad de gjort för mig! jag skulle också ta med min bästa vän som ett tack för vad hon gjort för mig i alla år!❤️ och nu hoooppas jag på det bästa

  Edit by CamCam: Hej Alva. Jag tog bort din hemadress och mail från kommentaren men sparar den ifall det blir du som vinner biljetterna.

  För två år sedan var jag med min son och hans kompis på Grönan. Runt lunch blev det sjukt mycket folk och runt fem-tiden var det så galet mycket att jag sa till killarna att vi åker hem och åker tillbaka en annan dag. Vad jag (och de) inte hade förstått var att Marcus och Martinus var där och att de hade stängt inträdet till Grönan för länge sedan. Snacka om snopna killar när vi kom ut och insåg detta. Det skulle va superkul att få ge sonen och hans kompis en ny chans att få se killarna.

  Åh underbar tävling! Jag skulle vilja vinna biljetterna så att jag kan överraska min 7åring och hennes kompis med detta! De älskar Marcus och Martinus och jag tycker det är så grymt att de har hittat sina första idoler som dessutom verkar jävligt gulliga och har fötterna stadigt på jorden. Mina första idoler krökade och slog sönder hotellrum så jag är minst sagt tacksam att M&M är de som fyller mitt dotters hjärta <3
  (PS vi bor i Sthlm nästgårds Globen;)

  Åh, det hade vart så kul att ta med barnen på! De älskar Marcus & Martinus! De har haft en liten tung period då vi skilt oss under 2017, och man märker att de inte tycker att det är bästa utvägen. Så det vore så kul att få överraska dem! ❤️

  Åh jag skulle vilja vinna så att jag kan ta med min son och hans kusin på deras första konsert! Jag älskar att gå på konsert och att få chansen att ta med sonen på hans favoriter vore så kul.
  Jag hade tänkt ge detta i present till honom men då jag pluggar så har jag tyvärr inte råd.

  Min familj och framförallt mina 3 barn och man har haft tre riktigt jobbiga år. Jag är den enda av oss som inte drabbats av allvarlig sjukdom. Det handlar om bland annat cancer, epilepsi, hjärnhinneinflammation, hjärtfel, fyra operationer, varav två gått fel…

  Nu börjar vi äntligen se ljuset i tunneln, men jag har fått någon slags stressreaktion och är helt slut, efter att ha haft konstant stresspåslag de senaste åren, och är just nu inte den roligaste mamman.

  Jag har lovat att fixa en överraskning, nu när den senaste ( och vi hoppas sista) operationen är gjord, vilket var i januari. Jag ligger efter här med alltså.

  Killarna som är 6 och 8 har önskat att få gå på yoump, men detta skulle slå så mycket högre.

  Oavsett vill jag tacka dig för bloggen, den har hållit mig sysselsatt alla vaknätter jag har haft. ❤️

  Min killes gudbarn älskar dessa norska pojkar! Själv har jag noll koll på dessa norska guttar men jag är villig att lära mig & gå på denna konsert med dem! Det vore en jätterolig spontan utflykt för gudbarnen! Ps bor i Eskilstuna

  Jag skulle vilja vinna biljetterna till min bästa kompis. Hennes 5-årige son älskar Marcus & Martinus och jag vet att hon verkligen vill gå med honom men dom fick inte tag på några biljetter. Skulle vara så kul att få överraska dom med detta!

  Åh gud, Camilla! Vilken tävling👌🏾

  Bland alla rörande kommentarer tänker jag skriva detta…

  Marcus & Martinus, to norske guttar.
  Mina kusiner till deras låtar varenda dag skuttar.
  Elektrisk, My love, du vet – de är många – och med sitt sväng, de kusinerna fånga.
  Att se dessa små grabbar irl – alltså på riktigt,
  är för mina kära kusiner väldigt viktigt.
  Inte för något framtida äktenskap eller så (vilket de iof kanske drömmer om och tänker på🙃),
  utan för energin det ger att se musik live,
  indoktrinering av musik i tidiga år är high five🤙🏾
  Nu är det slut på denna lilla vers,
  Please, please give us the tickets and we promise you en liten bärs (eller vin! Eller mjölk eller vatten eller vad du än önskar😉)

  Puss och GRATTIS till din frihet🎉

  Hej!
  Jag älskar din blogg!! Vilken härlig och generös människa du är!
  Jag skulle gärna vilja ta min dotter och systerdotter till M&Ms konsert.
  Tänk att få se deras miner när jag berättar att de ska få deras stora idoler! Jag fick tyvärr inte tag på biljetter och vilken besvikelse det blev här hemma! Så de skulle få bästa överraskningen. De är underbara tjejer som verkligen är givmilda, generösa och fina individer och detta skulle visa att livet ler tillbaka när man är ödmjuk mot sina medmänniskor. Finns många som förtjänar att få biljetterna och vi är glada oavsett vem som får dessa och önskar den en härlig upplevelse!
  Kram

  Jag vill ta med min son som älskar dom, fast egentligen är det jag som älskar dom mest. Men otroligt skönt att ha ett alibi.

  Skrev fel mail!

  Så skriver min kommentar igen:

  Jag vill ta med min son som älskar dom, fast egentligen är det jag som älskar dom mest. Men otroligt skönt att ha ett alibi.

  Jag skulle vilja vinna åt min bästa vän då hon försökt få biljetter till sig (men var lite för sen med att köpa) och sina småbröder. Dom släppte även några extrabiljetter men dom han hon heller inte få tag på!
  Så skulle jag vinna skulle hon bli så glad och hennes bröder ännu gladare!
  Kram

  Vad snällt av dig! 😊
  Jag skulle vilja vinna så att jag (för en gång skull) kan gå med äldsta dottern och hennes pappa, utan lillasyster. Hon förtjänar allt här i världen och egentid med mamma och pappa står högt på listan. Sen att hon gillar M&M är ju bara en stor bonus 😉

  FYI! Är det vip-biljetter är de personliga vilket innebär att köparen måste vara på plats för att biljetterna ska kunna nyttjas!

   Nej, det räcker med en kopia på min id-handling. 👍🏻

  Åh vad du är snäll som lottar ut istället för säljer 🙌🏼

  Jag skulle vilja ge dessa till mina ”styvsystrar” som är 8 och 12 som har det ganska tufft just nu i livet pga av sin pappa.. deras största idoler är just Markus och martinus och ekonomin har inte funnit för att gå på konserten som dom gärna ville ja biljetter till. Jag skulle ge dom till min pappa och hans tjej och barnen då och ge dom en oförglömlig kväll som dom verkligen skulle behöva!

  Att se på Marcus och Martinus dansa och sjunga på scenen,
  Skulle få mig och mina döttrar att dansa och hoppa upp och ned på benen.
  Då har inte varit lätt
  Att få tag på nån biljett.
  Skulle vi vinna dessa skulle nog mina döttrar gråta en skvätt,
  Och fira med att på popcorn äta sig mätt.
  Jag hoppas att vi vinner så ska vi släppa lös
  För med Marcus och Martinus blir det alltid fullt ös!!!!

  Min dotter älskar dessa grabbar och är så besviken. Vi hade köpt 3 biljetter, trodde vi. Stod och väntade på säljaren innnan konserten igår kväll taggade som bara den men säljaren kom aldrig så inga biljetter och ingen konsert men 2 väldigt besvikna barn. En riktigt mardröm, att få göra dem glada igen skulle vara fantastiskt🙏🏻

  Jag skulle så gärna vilja ta med mina stora barn på 8 och 5 på konserten. De fullkomligt älskar killarna, och min pojk som är 8 blir lite retad i skolan för att han har tröja med deras logga på och gillar dem ”för det gör ju tjejer”. Vore så roligt att få dela det här med honom och hans lillasyster .

  Omg!! Letar frenetiskt efter biljetter till kvällen.. lagt ut trådar på lokala ( nacka/Värmdö) fb sidor, blocket, vänner, nätet..- där hittade jag dig!!
  Jag skulle bli så himla glad om jag vinner, eller mina barn på 9 Resp 10 år skulle bli ännu gladare🌟💞
  Ha en fin dag,
  Therese

  Lägg av, det här skulle vara den absolut bästa presenten till min dotter och hennes bästis. Önskar att vinna så jag får se hennes lilla pre-teen nuna lysa upp i ett leende o bli ”fett glad asså”. Det var länge sen vi gjorde nått bara tjejerna, typ sen lillebror kom för 1,5år sedan som vi hade en helkväll ihop (sen lillebror kom, jag är ensamstående varannan vecka).
  Bor i sthlm och har passande nog barnvakt till lillebror ikväll!!!

  Jag skulle vilja vinna dessa biljetter till min 9-åriga lillasyster, hon älskar de här två killarna och har tvingat mig att se deras musikvideos allt för många gånger 😂 Kan varenda låt utantill vid det här laget haha! Det är ganska stor ålderskillnad mellan oss (jag är 25) så det vore så himla roligt att få hitta på något tillsammans med henne som hon genuint uppskattar! Och eftersom det är tre biljetter så kan henne fantastiska mamma (tillika min bonusmamma) följa med så kan vi ha en riktigt kul tjejkväll! 🙌🏻 Vore såå kul!

   Och jag bor i Stockholm 🎈

  Jag skulle vilja vinna biljetterna till min 16 åriga son som gjort en jätteresa.
  Han har haft svårigheter med dysleksi och adhd och homosexuella läggning i grundskolan och gick inte ut med fullständiga betyg. Nu har han blomstrat då han går på Stylistlinjen ( sk förberedande klass) och gör makalösa resultat . Han är vad dom säger ett stort framtidslöfte, jobbar gratis varje helg på olika uppdrag för att lära sig mer, naglar & beauty är hans specialité, och musik är hans stora intresse. Ligger i ekonomiskt underläge just nu då jag blev precis uppsagt, så skulle vara underbar chans!

  Min gulliga lilla kompis dotter skulle DÖ!! Av lycka. Hon älskar de två högt och att få ta med henne dit vore en liten dröm/ jag skulle bli rätt poppis… vill liksom skriva en lång gripande story men allt som gäller är att hon älskar dem och jag älskar henne.
  //frida

  Skulle vilja vinna dessa biljetter då det är min dotter och hennes bästa väns idoler. Som mammaledig har jag ingen haft råd att att köpa biljetter till dottern oxh hon vill så gärna gå på och se dom. Håller alla tummar och tår att jag faktis kan vinna detta❤️

  Jag skulle så gärna vilja vinna denna för min syster och hennes två döttrar. De ÄLSKAR Marcus och Martinus.
  Hon har haft det otroligt tufft under hösten och att ensam ta hand om två barn samt byta jobb för att få råd att få vardagen att gå ihop har slitit otroligt på henne. Jag vill att hon för en gångs skull ska kunna ta med sina barn på något de annars bara kunnat drömma om!

  Jag kommer stå för buss/tunnelbanebiljetterna. Och om inte hon orkar ta med sina barn så kommer jag göra det!

  Efter över ett års kämpande med en flytt som 11-åriga sonen ej mentalt fixat, vi har bytt boende, han har fått byta skola och bryta upp all trygghet han hade, strul dagligen för honom i nya skolan och svårt med nya kompisar.. Nu äntligen börjar han få ro, fick se hans vackra leende för första gången på ett år för bara ett par dagar sedan, han har trots sitt tunga inre alltid funnits där för sin 4-åriga bror och värnat om honom och hans välmående. Hade jag haft möjlighet att ta med honom till en av hans favoritartister som är M&M, så hade det varit den galnaste och gladaste gåvan för sonen och en nystart på en ny mer leende framtid 🙂

  Jag skulle vilja vinna biljetterna åt min yngsta dotter. Hon kämpar med sin ADHD varje dag och hon har dessutom ODD och det gör inte saken bättre. Hon har förlorat sin älskade resursperson i skolan för att kommunen snålar. Vi föräldrar kämpar dagligen för hennes rättigheter, men det är ett hårt jobb som sliter på oss alla. Hon har inte så många vänner pga sin funktionsvariation.
  Hon älskar musik och hennes största sysselsättning i sin ofrivilliga ensamhet är att göra videos på Musically-appen. M & M går på repeat konstant från hennes rum också.
  Hon fyller år den 6 mars och detta vore en superbra present från hennes mammas idol Camcam och kissekatterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *