Stackars, stackars vänster hand…

Blondinbella:

Efter alla otaliga gånger som Bella refererat till Sång och dansmannen Simon som ”sin högra hand” så förstår jag givetvis att det är honom hon menar att hon haft möte med, men min hjärna kan liksom inte låta bli att dra det ett steg för långt.
Jag ser Bella framför mig med en latte och någon slags svårtuggad veganskorpa framför sig på bordet. Hon kanske artigt frågar sin högra hand vad den kan tänkas vara sugen på samtidigt som hon blänger på den vänstra handen som ouppfostrat kräver hennes uppmärksamhet genom att trumma med naglarna mot bordsskivan.
”Nej du! Idag har jag lovat att äta lunch med min högra hand och ge den min fullständiga uppmärksamhet! Vi kanske kan äta mellis lite senare?”

Kanske är det på grund av alla gånger någon dragit skämtet om flickvännen ”Lena Handén”?
Kanske är det för att min hjärna är aningens mosig efter den här veckan?
Kanske, kanske inte men det var betydligt roligare att föreställa sig Bella och sin hand än Bella och Sång och dansmannen.
Kanske ville handen ha en latte? Decaf, no whip, no foam? En croissant?
Vem vet…


Obs! Bilden är ett montage.

 

 

 

52 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Va?

      Bella har använt uttrycket ”högra hand” fel. ”Right hand man” hade varit rätt, men nu låter det som att hon åt frukost i sällskap av sin högerhand istället för Simon.

    Hihi OT men tentapluggar i kvalificerad juridik just (en 7,5are) och i den ingår att läsa om digital marknadsföring. Lite roligt att Kissie, Bella samt Alex och Amanda Schulman kommer upp som exempel på hur man INTE får bete sig vad häller marknadsföring. 🙂

      Urk, sorry för slarvig stavning. Får skylla på stress.

      De har noll koll… pinsamt. Hade aldrig jobbat med dom i något sammanhang eller rekommenderat kund att göra det.

    Jag kollade upp en del personer på Linkedin idag och passade på att kika på Stefan Edsinger.
    Den minnesgoda känner igen honom som den ”toppchef från finansvärlden” som började jobba som operativ chef för Isabella och Pingis i somras.
    Här är informationen om rekryteringen:
    https://www.breakit.se/artikel/7681/isabella-lowengrip-hamtar-ny-toppchef-fran-finansvarlden
    Vad ser jag om inte att denne Stefan efter sju månader vid utgången av 2017 inte längre jobbar för LCC. Någon särskild information om detta har naturligtvis inte kommit från Isabellas sida. Hon är mer intresserad av folk som börjar än av folk som slutar. Men Stefan var ju någon som höjdes till skyarna när han började så…
    Stefan Edsinger anger ”Interim Chief Operating Officer” eftersom han slutat. Vet dock inte om det var avtalat om en tidsbegränsad anställning från början eller om det var en provtjänstgöring som inte ledde till tillsvidareanställning.
    Undrar just hur stor den egentliga personalomsättningen är i Bellas och Pingis olika bolag.
    Rent generellt brukar unga människor sällan stanna så länge på ett företag om de inte känner att de utvecklas och har möjlighet till avancemang.

      Vad sjutton betyder ”Interim Chief Operating Officer”? Vet vad orden betyder var för sig men ihop säger det mig absolut ingeting,

        Att han bara är där tills de hittar en permanent skulle jag tippa på

        En interimschef är egentligen en provisorisk chef som man anlitar (för det mesta, men det går ju att anställa dem också. De flesta är dock konsulter) när man bland annat gör en stor förändring i företaget. När företaget växer snabbt, när två avdelningar slås ihop etc. I startup bolag är de tex jättevanliga. Det är en person som kommer in under en begränsad tid och ”styr upp”, lär upp och coachar. Ett jättebra sätt för att få in koncentrerad kompetens.
        Som interimschef behöver man absolut inte sitta kvar tills en permanent chef börjar. Utan man har sitt uppdrag i ett visst antal månader, man gör det man ska sedan går man vidare till nästa företag.

      Tänkte direkt när de anställde honom att det inte skulle bli långvarigt. Vilken karl skulle orka meddet flamsgänget förutom Simon då?

      Intressant! Går man in på deras hemsida finns ingen COO (operativ chef) listad vad jag kan se, bara en CFO (ekonomichef) Mikael
      Snabb. Om man är tillfällig COO bör man väl jobba tills en ny COO kan ta över?

      Vill inte avslöja för mycket, men min kompis känner Stefan och han sa upp sig innan jul för att han inte stog ut längre… även Emma sa ju upp sig då för att starta eget.

        Har man sagt A får man säga B. Du vet du det är i bloggvärlden 😉

        Please tell us more! Vad stod han inte ut med?

        Du måste berätta mer!

        Emma startade inte eget, hon är Audience Manager på Alma Talent. Allt enligt hennes blogg.

          Det var Bella som skrev i sin blogg att Emma slutade för att starta eget och hjälpa andra med det hon gjort för Bella dvs jagat runt efter gratiskläder, packat upp resväskor och dokumenterat trams på sociala medier.
          Det fanns tydligen inte så stort behov på marknaden för en sådan tjänsteande så Emma sökte och fick ett riktigare jobb.

    Paow och Lance back together på Instastories ??

      Men guud…. skäms de inte??

      Trodde det haha och trodde att det bara var ett tillfälligt break, trodde de skulle bli ihop igen.

    ”OBS! Bildern är ett montage”
    Otroligt kul, tänk om det INTE hade varit det!

    Anna Book nämnde Bloggbevakning precis i sin live. Du har tydligen arbetsmyror som filmar hennes live så att du har material till din blogg, samt hon läser den inte själv men personer i hennes närhet skickar länkar till henne. Haha!

      Vill se den liven, finns det några arbetsmyror som har filmat? 😉

      Kollade också men kan inte sluta stirra på hennes tröja.. Ser ut som det står IS haha antar att det står 21 eller 12 kanske… Orkar inte tänka

      Hon brukar kalla dem för mina ”minioner”… =)

        Arbetsmyror som samlar material till dig sa hon nu sen en blick in i kameran haha

    Svårtuggad veganskorpa….. De flesta skorpor är veganska ?? Inte hittat någon som inte är det… Men att skorpor är svårtuggade håller jag med om haha

      Skorpor bakas med både mjölk och smör vanligtvis, Och då syftar jag på riktiga mejeriprodukter.

      Alla färdigpackade skorpor du köper på Konsum brukar vara veganska (precis som bröd) för att öka hållbarheten men ska du köpa på ett bageri/café så är det antagligen animaliska produkter i ?

    Camcam, jag som älskar din blogg får inte den att synas på Bloglovin. Inga utav dina nya inlägg kommer upp i min lista!!! Hur gör jag?? Det är ju det enda jag ser fram mot under dagarna hahaha ???

      Jag behövde söka om Bloggbevakning och följa den nya. Den gamla ger inte de nya inläggen 🙂

    Älskar hur hon filmade simon i sin instastory också – medan han höll på att lista ut vart han egentligen skulle knäcka sitt frukostägg, och en sekund var påväg att använda sin handled, sedan kanten på filskålen! Kunde inte sluta bläddra tillbaka haha

      Comedy gold! Jag skrattade också så att jag höll på att dö… på jobbtoan.
      Undra vad kollegorna trodde!

    Händer hit och händer dit. Fötterna då? Utfodras inte de?

    Jag undrar.. om det nu är så himla skönt att få vara ifred och dejta i lugn och ro utomlands.. varför berättar hon en v i förväg om Köpenhamnsresan? Varför taggar hon hotellet de bor på och baren/resaurangen de är på på sin instastory? Va?

      En vild gissning från min sida är att hon älskar uppmärksamheten och önskar att hon var förföljd av fotografer och skrikande fans.

      Det är vida känt vid det här laget att Blondinbella älskar uppmärksamhet för tänk om någon glömer vem hon är Gud förbjude. Tycker nästan lite synd om henne.

    OT!
    Men paow och Lance hänger igen, middag ser det ut som på respektive instastory.

    TACK för att du gjort texten mindre! Älskar bloggen men den stora texten gjorde det nästan outhärdligt att läsa. Bättre nu 🙂

    Haha bara jag som har snuskig fantasi då?
    ”Breakfast meeting with my right hand”, tycker det låter som en fancy beskrivning för att onanera lite på morgonkvisten ?

    Mitt huvud gick direkt till onani. Kom igen. Lunchdejt med sin högra hand? HALLÅ. Jag hade en kvällsfika med min högra hand igår och det var SÅ GIVANDE. Tihiii!

    Haha! Alltså jag vet att det är löjligt, men jag har alltid störts så mycket av att hon kallar honom för sin högra hand! ?
    Det kan ju vara charmigt och snällt av henne att göra det någon gång ibland typ ”Simon är verkligen min högra hand” men nu är det som om det vore hans yrke…!

    Går det att ordna så att man ser om man har gillat en kommentar? Innan så blev ju tummen en annan färg när man tryckte på gilla t.ex. Inte världens biggie men ändå…

      Precis, och kanske också så man kan ångra sig och dra tillbaka sin gillning? Som sagt, ingen stor sak och fattar om det inte funkar, men man kan ju alltid fråga.

      Varje gång jag trycker gilla så ökar gillamärkningarna med 2 också 😮

    simon verkar bli snyggare på sista tiden. Kanske har de en romans? är simon med i köpenhamn?

      Då blir det nog trångt i sängen om de ska vara tre…

    Bara jag som får onanivibbar?

    Det viktigaste av allt: Är Bella en hob, eller varför behöver hon två frukostar? Först äta frukost med barnen, sedan frukostmöte?

      Äh, jag äter frukost två gånger varje dag 🙂

      05:00 frukost hemma
      09:00 frukost på jobbet

      Mums!

    Haha älskar kommentaren
    Obs bilden är ett montage ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.