Kollektionerna släpps på löpande band

Igår var det Petra Tungården som fick sin kommande kollektion för Nelly synad i sömmarna efter hon haft ett releaseparty för sina vänner, och sanna mina ord om det inte är dags för ännu en influencisk kollektion att släppas fri på nätet.
Den här gången är det Hannalicious som släpper sin tredje kollektion tillsammans med NA-KD och efter att ha kikat på både hennes första och andra kollektion så måste jag villigt erkänna att det här är den absolut bästa hittills.

Jag älskar färg och mönster så det här passar mig som handen i handsken och jag tycker att bilderna där hon själv bär plaggen är mycket finare och inbjudande än studiobilderna.
Kläderna får verkligen komma till sin rätt där i Sydafrika och det finns flera plagg som gärna skulle få flytta hem till mig.
Och ja! Jag vill ha sommar NU!!!!

21 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Härliga färger och mönster! Är inte en playsuit-person själv men ser fina ut!

   det hon refererar till i sitt senast inlägg om otur kanske?

   Tycker så synd om Kissie, såg hennes video på hennes blogg. Vilket jäkla straff, så orättvist faktiskt. Inget hemskt fult brott liksom och hon har inte gjort mer fel än många andra, och andra kommer undan. Och så annan sorg och besvikelse i samma veva, stackars Kissie.

  Äej jag vettefan alltså. Skulle ha väldigt svårt att köpa något en influence har designat/skapat. Känns som att de bara gör det för pengarna och att kvalitén är sämst, särskilt när man ser vilka material de har använt sig av. Iaf när det är typ NAKD och liknande märken som de har samarbetat med.

  Okej har inte med inlägget att göra. Men Youtubehuset. Vad är grejen med det? Är det youtubers som bor där och bara filmar helt enkelt eller är det nåt speciellt med att det ens finns ett sånt hus? Jag förstår verkligen inte vitsen och det hela låter väldigt onödigt tycker jag?

   Det är en kopia på ett amerikanskt upplägg (Team 10).

  Min syster köpte från Hannalicious förra kollektion hos NA-KD och fick skicka tillbaka allt. Kläderna var dåligt sydda och det glansiga tyget gick inte att få slätt när det en gång rynkats i frakten, trots ångning, strykjärn, vädring osv. Jag är skeptisk mot kvaliten. Men kläderna ser fina ut på henne!

   Konkurrent? 😉

  Hmm jaha! Aldrig hört talas om. Tycker dock fortfarande det verkar sjukt onödigt men som tur är slipper jag bo där?

   Äääh skulle vara svar till M

  Influencerna har börjat nyttja dig nu, smart. Och så behöver det inte reklammärkas heller hehe.

   Ja precis! Hela mitt kontor är fyllt från golv till tak med Petras klänningar, Hannalicious jump suits och Jockes böcker! Det är så fullt att jag knappt kommer ut härifrån.
   Kan inte någon hjälpa mig innan jag drunknar???

    OJ så skoj, rolig du hehe. Det är nog ingen här som tror att du får kläder och böcker så att du drunknar men liiiite mer i lönekuvertet kanske 😉

     Eftersom de är den plattformen jag ligger på som betalar min lön baserat på antal sidvisningar…Tänker du att det är de som skulle betala mig extra för att skriva om Jockes bok eller är det han själv som skulle smyga till mig pengar under bordet?

     Grejen är den att jag får förfrågningar hela tiden från företag som vill skicka varor till mig – senast igår var det Nordic Feel som ville skicka mig alla Therese Lindgrens produkter eftersom jag skrivit om dem men mitt svar är samma som alltid: Jag vill köpa alla produkter jag testar och skriver om själv eftersom jag inte vill kompromissa objektiviteten.

     Av dina kommentarer att döma så verkar du inte riktigt ha samma moraliska betänkligheter då du verkar öppen för både smygreklam och svarta pengar.
     Varför tror du annars att jag uppmanar dig och andra som misstänker att jag gör smygreklam att göra en anmälan till RO eftersom ni då skulle få svart på vitt att det inte rör sig om något samarbete överhuvudtaget.
     Visst, det skulle ju bli lite pinsamt för dig eftersom du verkar så säker på din sak, men tomma tunnor skramlar oftast högst, och om jag ska vara ärlig så tror jag inte att du skulle våga anmäla mig till RO eftersom du å det grövsta riskerar att tappa ansiktet och vad ska du då härja om här inne?
     En liten fegis är vad du är! 🙂

     Men alltså @bloggbevakning, tagga ner. Ja det var en trist kommentar, nej du behöver inte vara lika kass på att hantera kritik som Elaine är.

     Kom igen nu, ny plattform, nya tag. Lacka inte ur så snabbt och bli så sur.

     Men sluta nu med dina löjliga försvarstal! Och sluta blocka och inte våga släppa fram kommentarer som avslöjar dig och svarar dig, är inte det fegt om något eller vem är en liten fegis? Du har blivit bra på att manipulera och du har blivit lik vissa andra inlfuencers, gör samma sak nu döljer kommentarer som avslöjar. Och hur får du det till att jag är öppen för smygreklam och svarta pengar? Var bland det löjligaste du skrivit, hur tänkte du där? Pinsam är du och jag tror att du känner det själv, otroligt löjlig och så mycket som du gjort bort dig. DU är feg och en bluff! Pinsamt!

     Eller bokförlaget kanske 😉 men troligtvis inte under bordet höhö. Har för mig att du skrivit nyligen att du kommer behöva ha samarbeten för att få in lite mer lön, eller var det inte så? 😉 Just kläder och böcker är väl lite lättare att ”dölja/smyga” med men det är nog flera som förstår och tror detsamma men so what 😉

  Gillar inte ett enda plagg. Tycker alla ”influencer/kändis” kollektioner för NA-KD ser i princip likadana ut, dessa plagg ser ut som något NA-KD lika gärna hade kunnat släppt själva utan Hannas medverkan. Gillade Petras kollektion för Nelly bättre.

  Jag är uppriktigt superintresserad av att se försäljningsstatistik gällande influencers och kändisars produkter. Hur bra säljer de egentligen? Och till VEM?

  Precis som jag alltid har undrat vem som köper kändisars vin, särskilt med tanke på att varenda kotte verkar ha gett ut ett vin. Men sedan hittade jag en artikel i SvD där det stod att de säljer ”enorma mängder” och att t ex Laila Bagges vin hade sålt 579 049 liter. Så kändisbranschen är uppenbart lukrativ!!

  Alltså förlåt, men allting jag kollat på är 100% polyester. Vem vill bära 100% polyester, egentligen? Tycker jag ofta ser med med bloggsamarbeten, och var det inte tungårdens Adoore (eller vad det hette) som skulle vara naturmaterial, så var det mesta också laminerad polyester? Det ger väl bättre marginal att lägga på att köpa klongvaser och avokados.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.