Fan club!

Jag vet inte vad som är märkligast här..
Att Bella får ett handskrivet brev från någon som känner sig nödgad att påpeka att Estee Lauder dog på hennes födelsedag 2004 och som även skrivit ut en bild på henne och skickat med, och som jag antar att hon vill att Bella signerar, eller att Bella faktiskt inte har några egna glansiga idolbilder att skicka till sina fänz utan tvingas signera en utskriven bild på sig själv?

Det här får ju den sjungande och dansande högra handen styr upp PRONTO!!!
Hur ska Bella kunna bli både den nya Estee Lauder och vara Sveriges svar på Oprah Winfrey med så här torftiga hjälpmedel?

Tack för tips!

68 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bella har ju såklart lärt upp någon att skriva hennes signatur. Hon har väl inte tid med sånt själv ?

      Faktiskt så skiljer sig den handstilen sig avsevärt mot hur Bella brukar skriva.

        Håller med, det var det första jag tänkte på. Kanske verkar udda att ha koll på någons handstil, men jag vet att jag flera gånger reagerat på att Bella skriver slarvigt, och det där ser inte alls ut som hur jag sett henne skriva tidigare, själva autografen ser dock ut som hennes.

    Head of Signatures…..

    Och 100% att hon inte skrivit tack-brevet själv. Hon har flera gånger genom året skrivit om att hon är vänsterhänt och skriver ”slarvigt”. Här tillexempel: https://nouw.com/svenskabloggare/lasarna-tycker-blondinbella-skyller-pa-f-8400131 orkar inte leta upp hennes egna inlägg mem där finns skärmdump på det.

      Tackbrevet till höger i bild, jo det har hon definitivt skrivit själv. Ta av er foliehattarna nu!

        Så då måste du ha varit i rummet när hon skrev tackraderna, om du vet att hon definitivt skrivit det själv.

        I sådana fall har hon lagt stor träning på att bättra på sin handstil (när hon nu skulle haft den tiden?). Hennes handstil har aldrig sett ut sådär förut nämligen.

          Så du har alltså följt och studerat Bellas handstil på nära håll under hennes levnadsår så att du vet exakt hur hon skriver? Spännande! Vem är du? Head of handstil?

      Sånt där är svårt. Ibland när jag har bråttom eller ”fel penna” så ser det ut som en tioåring skrivit. Om jag har mer lugn och ro och ”rätt penna” däremot så kan jag skriva riktigt snyggt. Skulle man jämföra mina handstilar mot varandra så skulle man aldrig kunna tro att det är samma person som har skrivit.

        Samma här! Ibland tänker jag att en handstilsspecialist aldrig skulle kunna
        analysera min handstil/fälla mig i en rättegång då jag på riktigt har typ tre handstilar beroende på penna, etc. Två semi-snygga och den stressiga som ser ut som kriget.

          Men shit, trodde jag var ensam. Skriver jag på papper direkt på bordet kan man knappt läsa vad jag skriver, men skriver jag på typ en tidning så ser det väldigt fint ut. Har nog 3-4 olika stilar.

      1. Man ser att det är annorlunda bläck på de båda lapparna (fotot och meddelandet)
      2. Hjärtanen har helt olika rörelsemönster, vilket är något man analyserar när man bedömer handstilar då det är sådant som avgör i en bedömning av skrift.
      3. Dock är bokstaven ”s” liknande, men den ena är skriven mer på höjden än bredden, vilket man också ser i signaturen. Som någon skrev så har hon flera gånger tagit kort på sin dåliga handstil, inte en chans att hon skrivit. Gör Bella något själv?

    Appropå Bella så var jag inne och kollade ennes blogg idag för första gången på länge, och funderade på några saker…

    Tydligen så jobbar någon som heter lina med att boka Bellas resor. Trodde att hennes assistent gjorde det men assistenten har alltså typ en assistent för just resebolaget. Antar att hon ingår i bellas 12 anställda. Helt jävla galet! Hon beter sig som att hon skulle driva ett mångmiljardbolag.

    Sen skrev hon ett inlägg (eller det var nog någon annan som skrivit inlägget…) om
    Nordic tech house eller va det heter och i inlägget skriver hon att det är viktigt att även prata om när företag går dåligt. Alltså har hon ingen som helst självinsikt?! Hon berättar ju aldrig när hennes företag går dåligt! Vart har tex style level tagit vägen? Och flattered går ju typ inte ens med vinst så skulle gissa att vi kommer få höra mindre och mindre om dem med. Och vad hände med de där bokningssystemet för frisörer?

      Och vad hände med A Quest för success?

    Isabella har börjat svara på kommentarer till sina inlägg igen! 🙂

      ”Isabella” har börjat svara :p

        Det är definitivt Isabella själv som skriver. Korta svar vid oregelbundna tidpunkter, ofta på kvällen eller under helgen.

          Varför skulle det vara så?
          Emma beskrev ju hur hennes jobbdagar såg ut med kvällsjobb så varför skulle det vara Isabella själv som svarar?

    OT: för ett tag sen läste jag här att man kunde skriva till något framför själva bloggadressen för att inte bidra med trafik till bloggen. Någon som vet vad det var man skrev?

    Tack på förhand ?

      Tänker du på unv.is/?

      https://unv.is

        Ja! Tack! ?

    Vet inte varför,men har en känsla av att en ut av hennes anställda har skrivit brevet.Vem skickar brev när det finns mail?

      Någon som tycker att post är kul? Jag skickar ofta brev och vykort som egentligen kunde varit sms/mail men jag tycker det är kul att få brev och tänker att andra också kan uppskatta det.

    Tyckte det var sjukt weird på någon av hennes storys för nån dag. Man såg iallafall två olika tavlor med Isabella på bild hänga på kontoret. Bara jag som tycker det är sjukt weird?

      Jag tycker inte det är konstigt, inte med tanke på att hon ÄR varumärkets ansikte utåt.

      Tycker också det är creepy. Lite american psycho vibbar…

    Jag vet att jag kanske ger bort en potentiell affärsidé nu men jag hade aldrig nöjt mig med ett foto på Isabella. Jag hade velat ha ett med ljud! Ni vet ett sånt man öppnar och så gapflabbar Isabella ?

      Åh herregud! Ett sådant kort hade gett mig mardrömmar! ?

    En i kommentarerna frågade vad som hände med Fanny, ”vi umgås inte längre” Brrrr kallt det blev ??

      Påminn mig- vem var Fanny?
      Och vad hände med Marta från hon gymade med way back?

        Fanny var Bellas makeup-artist och vän. Bella besökte bl a Fanny i Mexiko i somras när Fanny hyrde ett hus där.

        Fanny va ju hon som sminkade henne. Hon som var så fantastisk och en av hennes bästa vänner.

      Oj då. Brrr… undrar vad som hände där. Ännu en vän som Bella inte längre umgås med.

      Kan det ha att göra med att Bella ville ha en mua varje morgon och Fanny kanske inte var intresserad av att ställa upp? Gissar bara alltså. Känns som att Bella skulle kunna bli förnärmad för en sån sak och bryta kontakten?

        Mer troligt att det är för att Kissie var hos Fanny typ veckan innan Bella var där i Mexiko och att de är kompisar nu. Hade nog inte heller blivit jätteglad om någon av mina kompisar började umgås med nån som öppet hade kallat mig för gris mm helt öppet…

      Jag är inte ens förvånad. Det är omöjligt för Bella att behålla vänner.

      Hoppsan, undrar vem som kommer härnäst, Simon, Sheila eller Pingis…

        Inte blir det pingis iaf då Bella antagligen ser fler fördelar att ha kvar henne i livet än att inte ha det. Det är väl hon som sköter företagen. Skulle tippa på sheila eller grannen Mickaela. Själv förstår jag inte hur någon vill vara vän med henne då hon verkar vara en otroligt dålig vän som alltid sätter sig själv först. Tänker tex på att hon berättade att hon ältade sina äktenskapsproblem på någon tjejresa hon åkte på och då bestämde sig för att skilja sig. Undra hur Bella hade hanterat det om situationen var tvärt om, en vän som ältade problem en hel resa? Tror inte hon hade accepterat det.

          När Isabella var mammaledig med Sally var hon på något lekland titt som tätt med en granne som också var mammaledig. Var det Michaela eller en annan granne som hon inte umgås med längre?
          Det jag mest kommer ihåg från det är att Isabella fick kritik för att hon var på Leklandet för ofta.

      Ojdå, ännu en avverkad! Skulle nästan tycka synd om människan om det inte vore för att hon framställer sig själv så sjukt osympatiskt.

      Ja vad hände med hennes två grannar som hon umgicks med hela tiden? Har inte hört om dom på länge? Undra hur och lyckas förlora så många vänner, det måste ju vara minst 20 st som hon inte har kontakt med idag??

    Mellodags snart! Ser fram emot att hänga mer er i kommentarsfältet! ??

    Det verkar lite som att hon är besatt utav bli känd. Hon beter sig som att hon är känd för att bli känd, typ?
    Hon försöker tvinga på sig fame och har inte en väldig massa fans ”naturligt”. Hon har inte speciellt många followers på instagram (i jämförelse med andra influencers) men ändå ska hon använda sina företag för att visa sitt ansikte överallt.
    Hon pratar jämt och ständigt om sitt lyxliv (egen sminkör, person som gör hår, stylist, etc.). Förstår att hon är stolt över denna bedrift, men sättet hon pratar om det låter väldigt mycket skryt. Plus att det finns många som faktiskt är kända som inte har lika mycket hjälp till allt (tänk Hollywood eller skådespelare/artister i Sverige) och har båda fötterna på jorden. Eller så har de hjälp men känner inte att de måste nämna det om och om igen.
    Det är så tydligt att hon är den viktigaste person i företaget och det är mycket som pågår på kontoret som är så fånigt. Egen walk in closet på kontoret (wtf? Slöseri på plats) plus alla instastories hon gör när de har möten eller när hennes anställda jobbar på… lite respektlöst och omoget och jag är förvånad att hon slösar tid på sådant när hon är så mån om att vara ”före” alla andra. Det måste vara lite jobbigt att vara hennes anställda när allt i slutändan bara handlar om henne. Det finns ingen plats för någon annan to shine. I nybörjarkurser i business så är en av de första sakerna man lär sig att de anställda är number 1. Not in blondinbella AB…

      Nyrikt beteende helt enkelt.

        Jag är nyrik men skulle ALDRIG bete mig så.

          ”Nyrik” är ett beteende. Det innebär inte bara att man blivit med god ekonomi på kort tid.

    Jag var tvungen att googla fram Angelicas Closet, hon deltar aldrig i typiska bloggsammanhang? Inte sett eller hört något från henne på flera år men bloggen såg fin ut och verkar uppdateras ofta.

      Hon var kompis med Isabella. Sedan skar det sig hastigt och lustigt i samband med bröllopet. Har följt Angelica rätt länge, tycker alltid hennes blogginlägg är välskrivna och gillar hennes tips om stil, mode och resor. Hon verkar jordnära också, till skillnad från somliga andra…

      Hennes före detta Angelas closet är Odd Isabellas ex make kanske därför det inte funka mellan de vänskapsmässigt.

        va? hängde inte med riktigt i den meningen…

          Det syftar väl på att Odd och Angelica dejtat innan Odd och Isabella blev ihop. Vet dock inte hur allvarligt det varit mellan Odd och Angelica.
          Dessutom påstås att Angelica aldrig gett upp hoppet om Odd vilket gjorde att det skar sig mellan henne och Isabella. Finns det något som Bella kräver av sina väninnor är det lojalitet och vid minsta tvekan så avslutar hon vänskapen och förnekar ibland att den ens funnits.

      Angelica kom in i bloggvärlden tack vare hon Louise rightnow som hon hängde efter och med på alla events genom henne, hon syntes alltid på hennes Blogg typ som en plus en eller nått, sen blev hon polare med en större bloggare dvs Isabella och började hänga efter henne istället. Och när isabella och Angelica bröt kontakten hade hon inte längre någon som tog med henne på event verkar de som hehe

        Angelica började väl som bellas stylist?

          Ja hon blev nog det efter att ha hängt efter Louise i något år eller två och synts massor i hennes blogg, de var så hon träffade Blondinbellan gissar jag på. alltså på de eventen o festerna hon gick på

    Isabella har garanterat skrivit tackbrevet själv. Hon har riktigt dålig handstil. Men de tar vän för mycket tid att anstränga sig för att skriva snyggare

    Kollade inte förra veckan så har ingen koll på om det brukar vara såhär, men rösten som pratar i bakgrunden förstör ju för farao allt! Fattar att det är någon slags tolkning för blinda, men det förstör ju programmet!

      Oj, fel inlägg!

    Men vilket märkligt brev. Ännu märkligare att bella lägger upp en bild på det, har hon ens läst brevet?

      Varför skulle hon inte ha gjort det?

    Hahaha guud tack för kvällens skratt! Vilken skräckprodukt! Tänkte på den här scenen i Easy A:

    https://thoughtcatalog.files.wordpress.com/2013/08/tumblr_lvpgffj61u1qmlrk1o1_500.gif?w=500&h=230

      Det här skulle alltså vara svar till Sanningströssel, vars kommentar fick mig att spruta loka ur näsan

    Bella och Elisabeth Fritz har många likheter.

      På vilket sätt?

        Hänsynslöst ambitiösa kvinnor kanske?

          Det skulle vara intressant med lite fler detaljer från en f.d. anställd.

      Håller med

    Önskar jag kunde gilla kommentarer här nu faktiskt. Det där med handstilen var EXAKT det som jag reagerade över också. Bella har visat mer än en gång hur hon skriver och det är absolut inte sådär? Jag har svårt att se hennes vänsterhand, med tidigare handstil i åtanke, skriver så. Det går inte ihop. Men sen som någon mer kommenterade… hon sköter ju inte sina sociala grejer ensam. Känns pinsamt. En sann Operah skulle väl isåfall svara att genom en hälsning ifrån Bella istället för att utge sig för att vara henne.

    Gud, hur mycket skvaller-hemligheter sitter hennes verksamhet på egentligen? ? Har de anställda sekretessavtal på allt detta? ?

    Kan det inte vara en lite äldre människa som har skrivit brevet då? Det känns osannolikt att barn och ungdomar skulle skicka handskrivna brev till sina internetidoler (även om det särskilt händer), men jag vet att till exempel Elsa Billgren ibland får handskrivna, långa brev av gamla tanter. Tycker det är lite gulligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.