I rest my case

 

Paow skriver på sin blogg att hon blir så orättvist behandlad och att alla de saker hon lagt upp på sin blogg om Saga Scott alla varit svar på tal.
Det är ju möjligt, men alla andra uthängningar då där hon kallat folk för hora, kossa mm? Var de också svar på tal?

Det mest intressanta är dock hur Paows försvarstal enbart stärker de påståenden hon försöker förklara bort.
Att i ett och samma stycke påstå på att hennes värderingar och åsikter förändrats, samtidigt som hon kallar personen som skrev kommentaren för ”Kärringfitta” gör att jag inte för en sekund tvivlar på att hon är samma gamla Paow som alltid…
Det behövs liksom inte sägas så mycket mer efter det…

Case closed.

48 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Allt detta prat om mognad och hon avslutar med ”kärringfitta”? ???

      Ja om hon vill bli tagen för en mogen seriös kvinna så bör hon se över sitt vokabulär.

    Fyfan vilken genomrutten människa Paow är.

    Ha ha,

    Under hållande men samtidigt tragiskt! Har väl inte riktigt följt Paow tillräckligt men hon måste ha haft en väldigt tuff barndom.
    Tycker faktiskt bara synd om henne och även de som drabbas av henne IRL.

    Ungefär lika mogen kommentar som Lady D lämnade här igår? Nya bästisar???

      Vad skrev Lady Dahmer här igår?

        Hon kallade en person i kommentarerna för h**a, visade hur osympatisk hon är, körde härskarteknik etc. Bara att kolla själv.

          Tja, hon kallade väl någon för typ attention whore? Inte riktigt samma sak.

        Hon kallade mig för en h.

          Hon är ju helt galen. Kanske blivit så utåtagerande och påhoppade mot hela allmänheten efter några år som provokatör. Känns som hon tappat det ”goda” hon vill brinna för och har blivit en smått galen kvinna som vill bråka. Helt otroligt att en ”feminist” kallar en annan kvinna för h**a. Blir ledsen

          Under vilket inlägg?

          Jag minns inte under vilket inlägg men vi diskuterade mord och jag anser att hon romantiserar mord eftersom hennes bloggnamn är baserad på Jeffrey Dahmer och så lade hon upp en bild på sin instastory och målade ett rött hjärta runt en bild på Jeffrey Dahmer. Då kallade hon mig för en mordh och att jag borde hoppa av mina höga hästar.

          Under inlägget där olika blogga mm diskuteras

          Nja. Hon skrev väl ändå att ni BÅDA är mordhoror, dvs personer som är fascinerade av mord & mördare. Det är vi många som är. Jag uppfattade det som en humoristisk beskrivning av oss mordintresserade. Så att säga att hon kallade dig hora som ett skällsord är att göra en höna av en fjäder.

          Precis Emma, så var det? Men man kan ju välja att missförstå.

          nej jag sa att du och jag var mordh*ror (intresserade av att läsa om detaljer kring mord) men visst vi kan låtsas att jag kallade dig h*ra om det blir enklare för dig att slå på stora trumman. Ohederligt dock.

          Sen bad jag om ursäkt och medgav att det var en dålig formulering. Men det kanske rimmar illa med offerkoftan du stickar? Smäller inte lika högt då.

          Som sagt, LD, det blir bara verkligt otrevligt när du är här. Ingen är direkt intresserad av hur du ”menade” , ordet användes. Det är inte heller så att Lisa stickar sig en”offerkofta”. Det är faktiskt du. Kan inte riktigt förstå varför du försöker hänga här, ett ställe du föraktar. Tror jag talar för många när jag säger att du sprider obehag runt dig. Bloggbevakning kan vara tramsigt och småelakt men faktiskt aldrig obehagligt. Beror inte minst på att de många hundratusentals som läser här, för det mesta, är vettigt folk som ingriper om någon är för dum.

      En kommentar? Kollade nu och det verkade vara mer som en feminist melt down därborta.
      Hela trebrev, LD, hemliga feministgrupper osv. är som gjorda för Grotesco att ta del av. Skulle stå i klass med Föräldramötet.

    Mest synd att hon verkar sakna ambitioner. Vill inte utbilda sig, inte ha ett jobb mm. 25 blir 35, tiden går fort. Lalla runt och tjafsa kommer bli mindre och mindre charmigt med åren.
    En mentor av nåt slag skulle nog vara bra nu, ganska skrämmande höra henne på Lyxfällan..

    Usch vilket vidrigt sätt att bemöta Ellas kommentar på..

    Poaw behöver professionell hjälp.

      Can’t polish a turd.

    Svärmor Magdalena Graaf har ju ”öppet fält” idag där man får ställa vilka frågor man vill ! skulle vara kul att fråga vad hon tycker om sin svärdotters inlägg , men tror nog inte den frågan publiceras . Ps Maggan hade lite inflyttningsfest igår för familj och vänner men Paulina syntes inte till ?

    Det är väl därför Maggan äääääällllskar sin genuint fina svärdotter. Igår skrev hon om hundar och honung som du nyss uppmärksammade, och idag skriver hon att killarna på Bettet yous fruar har fitt-vaddering blöja (hennes stavning)
    Det blir bara värre och värre i den där familjen. ?

      Ja för några år sen handlade mycket om bajs ,kiss och prutt ! Kiss och bajsord brukar vara populärt i 5-6 årsåldern .. Kanske Maggot inte fick uttrycka detta då , Nu har hon ”avancerat” till fitta och kåtslag av och till .

    Tycker ändå det var ganska bra svarat av Paulina, hon har en poäng i det hon skriver faktiskt, men hon borde uteslutit ordet fit******* , samtidigt kan man förstå det, men hon borde förstått att hon skulle få skit för det. Man kan/bör inte alltid skriva det man tänker och känner men annars var det bra svar på tal av Paow. Är själv betydligt äldre än Paow och fallit hejdlöst för en 17årig kille och det betyder inte att jag är pe*****.

      Varför cencurerar du pedofil? ?
      Och du blir inte pedofil, utan hebefil.

        För att vissa ord är satta på mod, alltså vissa ord släpps inte igenom så för att vara på den säkra sidan. Njaeej inte så att jag känner dragning till tonåringar utan just att man kan falla för en viss människa.

          Fast det är fan inte okej att vara ”betydligt äldre än Paow” alltså typ 30+ och falla hejdlöst för en 17 åring.

          Fast Pow är väl 24?

          Ser nu att jag nog missufattade vad Hann menade. Sorry?

          Okej o okej kanske det inte är men ibland kan man inte hjälpa vem man faller för, känslor handlar inte om vad som är okej sen kanske man inte skulle visa det eller bli ihop eller göra något typ, är absolut inte okej att ha sexuella tankar om någon under 15 kan jag väl tycka däremot. Men killen i Fo&o var väl 17 el 18 och blev ihop med en kvinna som var 46 el 47 tror jag.

    Skrev detta på hennes kommentar ”Men att plötsligt avsluta med ordet ”kärringfitta” gör ju egentligen att hela inlägget faller platt och det du precis försökte avfärda bekräftades dock i kommentaren och ordet kärringfitta. Att stå upp för sig själv och försvara sig är inte detsamma som att förolämpa och ge öknamn.” men står att den fortfarande granskas flera timmar senare.

    OT
    Utgav inte BB sig själv för att äta typ bara veganskt? Nu äter hon fisk /skaldjur nästan i varje story. Snacka om att vända kappan efter vinden föör ofta…

      Hon har skrivit om det, hon har börjat äta Fisk igen för att hon blir mättare av det än bara vegetariskt.

        Jo jag syftade mest på att det gick väldigt snabbt och hon bör nog inte nämna ”veganskt ” om det innebär nån månad. Det varade lika länge som en shake-diet där man ger upp för att magen skriker efter riktig mat. Hon vill bara verka häftig och hipp, men är istället tragisk…

          Jag har ingen aning här men hon har väl inte sagt att hon rent äter veganskt utan plantbaserat men när hon valt en vegetarisk rätt så har hon kallat den veganskt. Men jag har aldrig sett henne hävda att hon äter rent veganskt. Har jag fel här?

          Hon har uttalat sig i tidningar att hon ät vegan. En ”vegan” som använder päls, djurtestade skönhetsprodukter och äter animalier :))))))

        Självklart har hon det, hennes enda syfte med den nya kosten var att bli smal, hon skiter i båda djur och miljö.

          Hon har aldrig påstått att hon äter plantbaserat av några slags etiska skäl, snarare hälsomässiga.

    Onödigt och osmart att skriva det sista fula ordet men i övrigt var det bra skrivet av Paow tycker jag. Många skriver att Paow är omogen men då och därför passar hon väl bra ihop med en 17årig kille då ju. Tänk då på killen i The Foo som väl bara var 18 och blev ihop med en kvinna som var över 40 år. Såg förresten att Paow och Lance släpper en vlogg nu, kul.

    Med tanke på allt Paow gjort så kan hon inte förvänta sig att folk ska ”förlåta” henne eller lita på att hon ändrat sig så snabbt. Det tar lång tid att bryta mönster och vanor, inte bara 5 månader (tror det är ungefär så länge hon har varit tillsammans med Lance). Om hon vill vara en publik person med ett positivt rykte så kan hon börja visa mer hur hon har ändrats med actions istället för ord.

    Jag blir alltid lika fascinerad att det faktiskt finns nån som kommenterar hos Paow. Ja, att nån ens går in på hennes blogg. Paow är enligt mig väldigt tråkig, otrevlig person som försöker att dra till sig läsare enbart genom att vara arrogant eller skapa drama. Att gå in och kommentera på hennes blogg är enligt mig det sämsta man kan göra om man inte gillar henne – hon har uppenbarligen ingen intresse i att förändras samtidigt som man faktiskt skapar trafik på hennes blogg. Nej, bättre att bara lämna henne ifred och ignorera.

    Ser att hon tatuerat in Lancelot…

      Ja herregud. När hon nyss (!) två ggr inom en månad (!) tog bort alla foton på honom från instagram. ? Hon beter sig som en fjortonåring med fria tyglar.

      Fint gjort men jag tycker hon hade kunnat vänta ett par år med en sådan namntatuering, för då är den mer gjord av äkta kärlek. Nu är de ju i förälskelsefasen och förhållandet har ju varit en del stormigt redan.

        alla paows förhållanden är stormiga och slutar med att de bryter upp… hon är för omogen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.