Paow och Lance har börjat vlogga

En sak som slog mig när jag tittade på Paow och Lance första blogg är deras engagemang. Det är riktigt imponerande! (Ej ironiskt)
Paow skriver på sin blogg att hon precis köpt en kamera för att kunna vlogga vilket jag tolkar som att de har en enda kamera för ändamålet.
Jag undrar hur många tagningar och omtagningar de gjort för att få till alla filmer? Lägga kameran i kylen för att kunna filma när Lance öppnar den, sen ställa kameran i hissen för att filma när de kliver ombord på den och slutligen placera den i trappan längst ner i huset, kliva in i hissen igen och åka någon våning upp och sedan ner för att fånga ögonblicken när de kliver ur hissen.
Jag har sett många Youtubers göra liknande grejer fast då med flera olika kameror vars film man sedan klipper ihop men att göra det med en kamera. Det krävs ett viss engagemang!

I filmen visar även Paow upp sina överraskning till Lance, vilket är att hon tatuerat in hans namn under ena bröstet, viket jag personligen tycker är idioti…
Jag tycker det om min pappas namntatuering med min mammas namn och jag tycker det nu, men konstigt vore kanske annars?

Jag har själv inte en enda tatuering och kan således inte sätta mig in i hur man resonerar kring en namntatuering. Har man så många tatueringar som Paow har så är det kanske inte mer dramatiskt att tatuera in sin partners namn än vad det var för mig att klippa lugg?
Tidigare förfasades man över tatueringar eftersom man var ”tvungen att ha dem för resten av livet” men så är det inte riktigt längre. Vill man inte ha den så kan man antingen lasra bort den eller helt enkelt tatuera någonting annat över den.

Odd tatuerade ju in Bellas namn när de var tillsammans.
Jag undrar vad han gjort med den? Tror ni han tatuerat över den, lasrat bort den eller helt sonika gjort som i den där reklamen som går på tv, där en kille och en tjej går på speed dating och hittar nya partners med exens namn så de slipper lasra bort sina gamla tatueringar??

123 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det är väl samma jobb att placera kameran på olika ställen oavsett hur många kameror man använder 🤔 Men tror de flesta brukar ha en vloggkamera med sig. Smidigast.

  Svara

  Hade en vän vars pojkvän tatuerade in hennes namn över hela underarmen. Hon dumpade honom kort därefter. Han skaffade en ny tjej och den nya var minst sagt inte så jäkla glad över att se hans ex namn på hela underarmen…

  Svara

  Är jag helt ute och cyklar om jag tror mig minnas att Odds tatuering var henna?

  Svara

   Nej det var en tidigare tatuering med ett namn han ryktades ha som bara var henna har jag för mig 🙂

   Svara

   Den var riktig. Han hade dessutom exflickvännens, innan Bella, namn intatuerat.. Kanske han gjort som Jockibois I-love-hoes tatuering och bara sonika strykt över den med ett tatueringsstreck.

   Svara

  deras ostabila relation lyser igenom under hela vloggens gång. Det låter som att det ska braka loss när som helst och de pikar varandra hela tiden. Känns riktigt osunt.

  Svara

  Åh att vara ung och dum igen…..😻

  Svara

  Jag hade backat dirr om jag träffat en kille med exets namn intatuerat.

  Svara

  Blev faktiskt förvånad över hur bra de klippt ihop allt. Stort plus för deras engagemang!

  Detta formatet passar P mycket bättre, hon upplevs som så himla mycket trevligare och mindre ytlig än i bloggen.
  Och Lance, han har ju helgo personlighet och dessutom fått sin mammas humoristiska sätt.

  Tatueringen hade jag väntat ett tag med. Är ju trots allt bara ett par veckor sedan de bröt upp. Men vem är jag att döma, de verkar riktigt förälskade 🙂

  Svara

   Jag upplever ingen förälskelse alls, mest krystad yta och som
   Maria skrev här ovanför: ”deras ostabila relation lyser igenom under hela vloggens gång. Det låter som att det ska braka loss när som helst och de pikar varandra hela tiden. Känns riktigt osunt.”

   Men så här tycks de flesta andra inluensapar vara också så inget nytt, de flesta utstrålar osundhet och är mest krystade. De verkar bara vara med varandra för att stärka varumärket.

   Svara

    Varför skulle de vara tillsammans om de inte var förälskade?!

    Jag pikar min man varje dag och vi har hållt ihop i 10 år 😜

    Ett förhållande kan vara stormigt nån gång utan att det för den skull är onormalt..

    Svara

     Du kan läsa resten av min kommentar. Nej jag tror inte att varken de eller många andra par är förälskade utan ihop pga att de vinner nåt. Så de lurar sig själv. Och i videon syns ingen romantik.

     Svara

     Anonym,

     Att de bara är ihop för varumärkets skull tror jag inte alls. De är kära såklart!
     Men hur länge förhållandet varar, det är en annan sak..

     Minns själv hur det var i tonåren, förhållandena inte höll särskilt länge. Men man får livserfarenheter som stärker en i framtida förhållanden.

     Däremot är det ju smart av dem att rida på sitt kändisskap och starta en vlogg ihop. Det skulle säkert jag också gjort om jag var dem.

     Svara

   Paulina upplevs faktiskt trevligare ja, men de känns inte kära eller som att dr har det så trevligt och avslappnat ihop. Paulina känns som en mamma till en lite uppkäftig fjortonåring.

   Svara

  Lance är ju ett lätt namn att göra om.

  Kan ju bara lägga till ett Ba innan. Om det skulle skita sig.

  Svara

   Balancelot! 😂

   Svara

   Hon tatuerade hans hela namn -Lancelot.

   Svara

   ”BaLancelot”

   Svara

   Hon tatuerade in hela hans namn, Lancelot, så Balancelot kanske set lite konstigt ut😂 går kanske att ändra till Balance-a-lot🤔 kan reflektera allt jobb influenser balanserar om dagarna. 🙃

   Svara

    Fan där blev jag sist på bollen🤷🏼‍♀️

    Svara

    😂😂😂 missade det.

    Svara

    Inga problem. Det är ju bara ösa in fler namn som typ Galahad och Gawain. Då kommer folk bara tro att hon är väldigt intresserad av historien om Kung Arthur och riddarna av runda bordet. Eller Monty Python…

    Svara

     We are the knights who say NI and we demand a shrubbery!

     Svara

     Jag känner en kille som heter Gawain. Skitjobbig människa

     Svara

    Kaskelot

    Ett djur som för övrigt känns som ett bra val för cover ups

    (haha, bra val… )

    Svara

  Med tanke på vilka hängtuttar jag har så
  kanske det är bästa stället om jag ska tatuera in pojkvännens namn?? Lär ju inte synas om det nu tar slut.

  Svara

   Fast lite skojigt i videon:
   ’hur har du kunnat missa det?’
   Eeh, ja…

   Svara

   Hahaha dagens skratt 😂😂😂😂 håller så med lär inte synas på mig heller 😆😆

   Svara

   Jag skrattade högt åt kommentaren om hängpattar. Sedan frågade jag min man om han skulle bli glad av att lyfta på ett av mina bröst och se sitt namn där. Han svarade ”nej” och lade till att han skulle tycka det var grymt mycket roligare om det stod Lancelot.

   Svara

    Haha, skrattar högt här mitt i nattningen – verkligen sugen på att skriva dit Lancelot under bröstet och se när maken upptäcker det..

    Svara

  Hur som helst måste det vara kul att jobba inom åldringsvården när alla dessa människor blir gamla och intar institutionerna. Tänk er alla dessa motiv, symboler och namn och ett och annat ordspråk som dyker upp när kläderna åker av🤣 Snacka om levande historia!

  Svara

   Tror inte man kommer tycka det är konstigt då. Våran generation är ju så vana vid tatueringar redan.

   Svara

   ”Carpe Diem” på en rynkig skinka 🙅

   Balancelot Jag döör 😂😂 Helt klart hans nya namn!

   Svara

    Hahaha jag dör oxå lite 😂😂😂😂

    Svara

  Tänker inte kolla, men om hon tatuerat in hans namn permanent – vilken förbannad dåre.

  Svara

  Jag och min sambo har inte tatuerat in varandras namn. Däremot vår dotters namn. Exakt likadant på samma ställe på armen ❤️

  Svara

   Det där är mer WT än Iitalaklistermärken, väggord och vantlösa vinterhänder tillsammans i kubik! Säg att det är sirlig font + en liten fjäder undertill!

   Svara

    Fy va elakt.

    Svara

     Yass! 🙂

     Svara

    Att kalla andra WT skriker ju inte direkt superclassy heller… 🙂

    Svara

     You must be new here 😁

     Svara

     Anonym, Du har helt rätt. Det har under en lång tid funnits likefiskare som skriver elakt och beter sig allmänt WT på BB. Du hamnar i den kategorien och JJK borde känna igen dig vid det här laget. 😂

     Svara

     Det tänker jag alltid också på när folk här inte slänger sig med ”wt” hit och dit… I de flesta bildade kretsar (nej inte enbart i bemärkelsen att man pluggat i 5 år) hade man väl blivit fäst vid skampålen och utfryst för resten av livet om man använde ordet wt? Arbetarklassen kan man gärna tycka synd om (på ett lite överlägset sätt) men absolut inte håna. Men alla dessa belästa medelklassmänniskor kanske sitter här och smyganvänder förbjudna ord för att då utlopp för undertryckta aggressioner?

     Svara

     O: Jag tror inte ens att de är belästa utan bara låtsas att de är det. Jag tror att de har dåligt självförtroende och trycker till andra i ett försök att må bättre själv.

     Svara

     O, det är ju en skämtjargong efter långa trådar huruvida det är wt att ha klisterlappen kvar på iitalaglas 🙂 knappast allvarligt menat

     Svara

     Jag tänkte genrellt på kommentarerna här inne, inte specifikt den här 🙂

     Svara

     Hate to break it to you men ordet wt används faktiskt även om jag bara kan tala för Östermalms stadsdelsområde. Den standardiserade benämningen är dock ”Hökarängen” (förr även Farstaglitter).

     Men jag kan vara helt ute och cykla eftersom de kanske bor någon annanstans (de ”superclassy” som ni syftar på)?

     Ber om ursäkt i förväg om någon kommer från Hökarängen. Det är inte jag som som myntat uttrycket.

     Svara

    Nej. Faktiskt inte.
    Minns inte vad typsnittet heter men de är över hela underarmen.
    Ingen fjäder däremot de kinesiska tecknet för ”oxen” då hon är född i oxens stjärntecken.

    Svara

     Kanske ska skynda mig att säga det var ett skämt innan ni går banarnas fullständigt 👆😂

     Svara

     Bry dig inte om de så går bananas. 💚

     Svara

    Fast inte slår wt-nivån på att dissa någon annan för att vara wt och inte kunna stava till iittala.

    Svara

     Yass! Slinta med fingret på tangentbordet är mest wt av allt!!!!11ett

     Svara

     Mm, visst. ”slant med fingret”. Känns lite wt att inte kunna stå för sina misstag

     Svara

  OT såg i tidigare kommentarer att man kunde göra test på skincity för att se vilka produkter som passar ens hud. Har nu fått resultatet och har blivit rekommenderad produkter från mestadels paulas choise. Är det någon som testat dessa? Är dom bra? Prisvärda?

  Svara

   Mycket prisvärda. Lita på deras svar! Skincity är galet måna om oss kunder.

   Svara

   De är superbra. Har en fuktmask och en bha-syra som verkligen är väl värda pengarna.

   Svara

   Det är bra och prisvärda produkter! 🙂

   Svara

   Jag gillar verkligen Skincity men det verkar som att de rekommenderar Paulas Choice till typ alla som gjort det där hudtestet..Vet inte om det går dåligt för det märket och de vill pusha för det, men jag köpte ingen produkt för det kändes inte genomtänkt för min hy riktigt.. Fortsätter med Exuviance som jag älskar 🙂

   Svara

    Jag fick inte PC rekommenderat när jag testade. Letade upp märket själv och tyckte de lät intressant och gjorde ett nytt test där jag valde att det var från det märket jag ville bli rekommenderad produkter ifrån 🙂 Är supernöjd!

    Svara

   Älskar deras bha-syra!!

   Svara

   Hej!

   Jag har använt paulas choise i ett par år och ÄLSKAR produkterna. Framförallt deras Syror. Tycker även om deras lite tjockare toner. Rekommenderar varmt det märket 🙂 Om du har lite känslig hy skulle jag ta en lite mildare syra att börja med.

   Svara

   Har testat deras Skin recovery serie, med ansiktstvätt och ansiktskrämen. Har även testat Calm Redness relife serumet och är supernöjd. Jag har väldigt känslig hy och dessa produkter har varit väldigt bra för mig. Prisvärda är de också! rekommenderar att du testar i alla fall 🙂

   Svara

    Tusen tack för alla svar! Känns lite bättre att lägga pengar på produkterna nu 😊 Jag har skickat iväg en order på ett par saker som jag tror kan vara bra. Tar vän dock några veckor av testande innan man vet

    Svara

   Inte ALLA deras produkter. Men några.

   Svara

  Tycker inte det är hela världen med en tatuering av sin partners namn. Förstår inte riktigt varför folk ska tjata om att det är så permanent men att skaffa barn med någon är inte alls lika ”allvarligt”. Det om något är väll permanent haha. Jag har själv min mans namn intatuerat och skulle det ta slut så skulle jag oroa mig mer över vår dotter än min tatuering. Tänk alla barn som får växa upp i bråkiga olyckliga hem för att folk skaffat barn med fel person. Bättre att skaffa en tatuering för att visa sin kärlek då… 🙄

  Svara

   UnderbaraClaras man är ju något av en bubblare med att tatuerat in fruns namn! Har för mig att hon resonerade precis som du, att det var knäppt att folk var mer bekymrade om tatueringen än barnen.

   Svara

  Såg att även challizz har börjat med youtube ”på riktigt” nu enligt henne själv 😉

  Svara

   Hej Challizz✌🏻

   Svara

    Patetiska människa 😂

    Svara

     Challiz alltså!

     Svara

   Det har hon väl sagt flera månader nu.. att nu ska jag börja med youtube, nu ska jag äta nyttigt, nu ska jag bli frisk, nu ska jag börja plugga..händer det nåt? Näe. Sen blir det ett akutbesök av valfri åkomma sen börjar det om igen med ”nystarter”. Påminner om Tyra när hon mådde som sämst.

   Svara

  Jag hade blivit skitskraj om min on & off-snubbe ”överraskade” mig med en tatuering av mitt namn 😳 He-he oookeeej… jag hade nog svarat som Lance ändå ”jag ska göra ditt också”, sen hade jag nog mystiskt försvunnit 🙈

  Svara

  Jag tycker att videon är otroligt bra klippt och de passar väldigt bra ihop! Paulina känns mer ödmjuk och gullig nu än tidigare.

  Svara

   Hej Maggan

   Svara

    Hahaha, nej jag är faktiskt inte Maggan. Kan Camcam nog bekräfta med min skånska IP-adress med 😂

    Svara

     Ysta-maggan?

     Svara

     Ahaa okej
     Heej Maagdaleeijna

     Svara

  Efter fem år tillsammans tatuerade jag in landskapsblomman från landskapet där min man kommer ifrån. I en bukett typ. Det är väl så nära namntatueringar jag kommit 😛

  Svara

   det var smart! istället för en tattoo med hans förnamn 😉
   om förhållandet tar slut så har du större chans att hitta någon ny snubbe med samma landskapsblomma
   än att jaga någon med samma förnamn

   Svara

    eller bara strunta i att berätta för den nya killen vad blomman representerar 😛

    Svara

   Jag funderar på att tatuera in en abborre i Magnus ära eftersom han har ett hus i skärgården. =)

   Svara

    Eller en gädda på överarmen. Gäddhäng liksom

    Svara

     En gädda i en hammock? En gädda som hänger – gäddhäng! =)

     Svara

  Tjafsar om vem som ska laga mat – äter kyckling och sallad.

  Svårlagat. Jobbigt.

  Svara

   Och äter med SKED!

   Svara

    Vad babblar ni om? Helt borta här!

    Svara

     I vloggen? Som inlägget handlar om?

     Svara

    Paulina har nog inte lagt pengar på såna oväsentligheter som knivar och gafflar när allt kan ätas med sked ? ser ju inte ut som att hennes hem överhuvudet taget är nåt hon prioriterar ? Ja förutom att ha en sminkspegel då förstås 😀

    Svara

     hon kastade väll allt hon ägde ihop med exet har jag för mig.

     Svara

  Off topic, men kan man få sjukt dålig andedräkt av en visdomstand som krånglar?! Bredvid tanden har det blivit en ”ficka” dit mat fastnar. Hur jag än försöker putsa (använder också rävgiftet SB12) så försvinner inte den här ruttna smaken i min mun. Jag vågar inte vara nära andra människor när jag pratar med dem. Jag har iofs en tid bokad för att dra ut tanden, men ändå. Blir andedräkten bättre sen?

  Svara

   Hej Boken

   Svara

    Booken?! Hur tänker du?! 😀

    Svara

   Är du säker att lukten kommer från tanden? Det skulle tex kunna vara halsmandelstenar, som är en vanlig orsak till dålig andedräkt vilket många inte verkar veta om. Om stenarna blir stora kan det kännas som om man ’har nåt’ bak i munnen/halsen. Jag har haft stenar ibland o brukar bara pilla bort dem med fingret eller en tops. Googla!

   Svara

   Det blir bättre sen!

   Min mun smakade ruttet (oavsett munskölj + tandborstning).
   Drog ut visdomsstanden och smaken försvann. 🙈

   Svara

   Boka tid hos tandläkaren

   Svara

   Prova skölja med koksaltlösning, kan hjälpa för att få bort infektionen/lukten. Kan också vara såkallade halsmandelstenar, brukar ge riktigt vidrig smak och andedräkt.

   Svara

   Borsta med klorhexidingel runt tanden ( typ corsodyl) och köp en enbinelsborste och borsta ordentligt där. Annars ring till tandläkarkliniken och be de spola rent där med koksalt. // Tandsköterskan

   Svara

   Det finns en speciell liten tandborste aka tortyrredskap på apoteket som du kommer åt med!

   Svara

   Mellanrumsborste och tandtråd två gånger om dagen och glöm inte tungskrapan!
   Rom byggdes inte på en dag

   Svara

   Hej,

   Hmm, en ficka bredvid tanden? Eller menar du att tanden inte kommit upp helt och därför finns det en ficka? Varför jag frågar är om det endast är en ficka bredvid tanden så hjälper det väl inte att dra ut den friska tanden?

   Det hjälper nog inte helt med SB12, du ”maskerar” endast problemet. Det är maten (bakterier) som fastnat i fickan är det som gör att det luktar illa. Så då är det bättre att mekaniskt ta bort skiten och/eller använda bakteriedödande medel.
   Kan du försöka göra rent i fickan själv? jag fick en kanyl (utan sprutan alltså) på apoteket och försökte göra rent genom att spruta hexident/corsodyl (bakteriedödande) i och runt fickan så gott det gick. Sen skulle jag tänka mig om innan jag drar ut visdomstanden. tänk på att om du har en visdomstand som tuggar mot tanden som du ska dra ut så kommer du kanske i framtiden behöva dra ut den andra tanden också. Jag hade problem med en tandficka pga visdomstand som aldrig helt växte klart, ca 1 gång per år i 10 år innan jag gav upp och insåg att den aldrig skulle växa upp helt. Första gången jag hade problem med den så trodde jag att tandläkaren skulle dra den omedelbart (hela min kind svullnade upp pga inflammation), han bara skrattade åt mig och sa att det inte var något farligt alls.

   Obs, jag är ingen tandläkare, endast läkare. Dock har jag fler tandläkare i släkten än icke tandläkare.

   Svara

    Jag var hos tandläkaren igår för samma problem. Andra gången det blir inflammerat i tandköttet, gör ont att svälja och gapa, halva kinden svullnar upp. Tandhygienisten sa ungefär ”ah, det här kommer att vara ett återkommande problem för dig tills tanden är helt uppe. Händer att jag träffar folk i sextioårsåldern som fortfarande har det såhär. Så, då vet du det, hejdå!”. Man bara öh, tack, så återkommande problem de kommande 40 åren men inget ska göras?

    Svara

  Ja, det har väl ruttnat/blivit en infektion. 🙂 Försvinner när den är borta.

  Svara

  Vad jobbig och dryg Lance verkar! Måste hävda sig hela tiden. Tycker Paulina var gullig.

  Svara

  ”jag har inte gått i skolan, jag vet inte vad det där betyder” hahahahah, älskar självdistansen

  Svara

  Skulle aldrig tatuera in en partners namn men bär mina barns namn med stolthet, nästan. Om nu inte själva tatueringarna hade varit så himla fula hade det varit med stolthet till 100% 😂😂

  Svara

  Han känns som ett barn, omogen och barnslig. Kanske för att han fortfarande är ett barn, teoretiskt sett alltså.

  Men lite kul var det att han försökte få vloggen glammig och lyxig genom att låna in Andreas Faijerson och en Bentley i videon. Och så blev det knappt något eftersom P missade att filma Bentleyn för att hon var stressad, HAHA.

  Svara

  Säger man ”Lääncelått” eller ”lannselått” när man uttalar hans namn? Eller är det samma som Flattered… meheheheherhreewegww

  Svara

   Paulina sa Lans, jag blev lite förvånad för jag trodde han hette Läns (Lance), att de uttalade det så.

   Svara

    Kan tala om att Maggan och resten av hans familjen säger Lans 🙂

    Svara

   Lanse-lott! Med lite släpigt uttal 😉

   Svara

    Bahahahaha Lise-lott och lanse-lott

    Svara

     Och Tumme-tott

     Svara

  Minns även när Bella skrev ett inlägg om Odds tatuering. Hon slängde även in att det var helt okej att män gjorde tatueringar, men inte kvinnor. Minns inte exakt vad hon skrev men något åt hållet att det var lite WT om kvinnor gjorde det. Kan knappt vänta tills hon kommer med nya åsikter om detta med!

  Svara

  Älskar också hur ”ful” paows lägenhet är, så skönt med en fancy lägenhet mitt i stan som är helt ofixad. Hon vägrar inte bara inredning, utan möbler

  Svara

  Tycker det var en trevlig och intressant vlogg faktiskt. Att tatuera in ett namn är ju ingen större grej när man redan har så många tatueringar, en mer eller mindre liksom gör ingen större skillnad, tycker det var ganska gulligt gjort dock och skulle det ta slut så vad gör det om den sitter kvar annars är det lätt att ändra den, förstår inte varför vissa tycker hon är idiot och dåre pga det. Men Paulina, ta och köp ett litet matbord och några stolar så ni har någonstans att sitta och äta, finns ju plats i rummet. Mysig lägenhet. Ser fram emot fler vloggar.

  Svara

   Inte idiot och dåre, låter väldigt hårt. Men mindre smart då🙈🤔.

   Svara

    Varför är det mindre smart? Om man vill ha en tatuering och om man vill tatuera in ett namn på någon man tycker om så vad är mindre smart med det??

    Svara

  Tycker inte den var särskilt välproducerad så sett men kul för dem typ och de har ju försökt iaf! Kollade lite genom att spola fram. Inget jag kommer kolla på igen.

  Svara

  Zzzzzzzzzzzzz …. tristaste jag någonsin har sett

  Svara

  Jag förstår Paow. Hade också varit dö kär i Lance. Och jag fyller 25. FML!

  Svara

  Sluta att skriva om Magdalena, Lance och Paow. Ge dem inte mer uppmärksamhet, De är så tragiska..

  Svara

  Gjorde slut för typ en vecka sen. Tatuerar in namnet……

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.