Stackars fötterna!!

Jag tror att det är dags för Bellas företag Flattered att börja producera vinterskor, för jag tror inte Bellas fossingar överlever en vinter till utan att drabbas av kallbrand. (Haha…jag KAN inte uttala det på något annat sätt nu än som man uttalar Ullared…damn you!)
Av någon förmodad reklamstrategisk plan så spelar det ingen roll hur kallt det är ute och hur många täckjackor, mössor och halsdukar Bella har på sig på överdelen, för Bella bara SKA bära små flats eller klackisar från Flattered på fötterna om det så är det sista hon gör.

Det som är lite extra spännande när det kommer till Bella, hennes fötter och sandalföretaget är hur historien ändras lite fram och tillbaka beroende på vilken sanning hon behöver just då för att backa upp en tes, förmodligen för att sälja fler par skor.

Bella borde slå sig ihop med sin nya kompis Nicole Nordin och hennes företag som tillverkar skor som skulle klara en expedition till Antarktis.
Kanske kan de ta fram en lite varmare snösandal?

Annars kommer jag börja fila på en modell direkt efter att jag lanserat mina kåtpiller så det gäller att passa på innan jag kniper det där patentet.
Bella är inte den enda anträpränören på nätet!!

 

137 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Här i Kalmar har vi snö upp till knäna, minusgrader, isvindar och ihållande snöfall tills på lördag. Lågskor känns väldigt långt bort…

  Svara

   Haha feel you! Här drar vi på oss minst vadhöga fodrade kängor för att ta oss ut nu / fellow kalmarit

   Svara

   Jag har nog bara sett så här mycket snö i Kalmar en enda gång sedan jag flyttade hit för 5,5 år sedan! Jag älskar snö, även om Kalmar kanske inte är rätt ställe för snö då snöröjningen kanske inte är den bästa!

   Svara

    Det är inte här i Norrland heller. Sundsvall, Härnösand och Örnsköldsvik är alla snöindränkta städer där snöröjningen hår minst sagt så där.

    Svara

    Snöröjning är under all kritik här (Kalmar) vägarna, inklusive E22 är ju alldeles igensnöade. Vad håller kommunen på med? Som att det första gången det snöar i Kalmar.

    Svara

   Feel you, riskerade typ livet när jag gick från stationen ut till uni på Kalmar Nyckel imorse 😂

   Svara

    Hahaha

    Svara

   Lite småtrött på Kalmar just nu. Brukar inte klaga men det här har ju gått för långt!😂

   Svara

   Haha ja samma här ca 1 h bilfärd från stockholm bara… Skulle aldrig kunna gå klädd sådär nu. Inte ens i april månad när snön börjst försvinna, skulle frysa sönder mig. Bbrrr

   Svara

  För några dagar sedan skrev hon att hon har 400 000 småbarnsmammor som läser. Intressant med tanke på att bloggen har ungefär samma antal SIDVISNINGAR i månaden. Varför ljuger hon hela tiden?

  Svara

   Fast att bloggen skulle ha 400 000 sidvisningar i MÅNADEN känns inte heller speciellt trovärdigt 😝

   Svara

    Fast den hade ju det enligt en statistiksajt i tidigare inlägg, 500 var det väl. Både denna blogg å Kenzas hade fler i jämförelse tex.
    Bella har även raderat kommentarer om att hon ej är störst. Säger det mesta.

    Svara

     Nu tror jag du blandar ihop termerna för bloggstatistik.

     Svara

     Camilla har ca 3 500 000 sidvisningar/månad.

     Svara

     Bella påstår hon har 1,5 milj läsare.

     Svara

   Haha tänker på ”400 000 euro motsvarar 40000 miljarder svenska kronor”, kanske är det så Bella räknar läsare, i Umeå?

   Svara

    Det där blev lite väl tokigt. Du har skrivit att fyrahundratusen euro är samma som fyrtiotusen miljarder. Inte ens fyrtio miljarder utan fyrtiotusen miljarder 😉

    Så är det inte. Fyrahundratusen euro är samma som lite drygt fyrtio miljoner Skr.
    Dvs 40 23320 Skr. 😊🌸

    Svara

     Haha, det där skämtet flög verkligen långt över ditt huvud!

     Svara

     Alltså anonym ovan refererar till detta – inte något personen räknat:

     Svara

     Ja det gjorde det. Förstod inte vad hen menade. Menade hen att driva med Bella eller menade hen att Bella sagt så.

     Se nedan. 😊👇

     Svara

     Äsch, det är ju bara ett räkneexempel.

     Svara

     Anonym 12,23. Tack för länk. 😃

     Svara

     Anna panda. Fast det var inte bara ett räkneexempel och det var aldrig menat som kritik till den som skrev kommentaren. Jag förstod bara inte vad anonym menade. 😊

     Svara

     Dessutom är 400k euro ungefär 4 milj SEK inte 40

     Svara

     Sant. Skrev rätt i siffror men fel i bokstäver även om mellanrummet blev fel i siffror också. Skyller på min höga feber och inget kaffe på flera dagar ☺️

     Hade dock egetligen inget med min fråga till anonym att göra. 😊

     Svara

     Sorry, kunde inte låta bli, men det var också ett SD-uttalande jag citerade.

     Svara

     Anna panda. Ingen fara. Jag är oerhört trög just nu och vill bara försäkra mig om att man inte missförstår mig eller tar illa upp. 😊

     (Har nästan 40* feber, får alltid feber på ca 39’5* när jag blir sjuk, men är som sagt otroligt trög just nu. Fått utskrivet antibiotika idag. Var tydligen inte influensa jag har)

     Sedan fick det sig din förklaring varför jag helt missat det, eller iaf glömt något som är 7 år gammalt, eftersom det handlade om SD. 😉😂

     Svara

     Jag känner alltså inte igen ditt citat heller. 😂

     Svara

     Åh det är ingen fara, jag önskar dig att krya på dig snart! ✨

     Svara

    Min fråga föll bort. Hon har väl ändå, hoppas jag, inte tagit i så mycket, eller? 😱

    Svara

     https://youtu.be/pPpcdTzALWE
     Titta på den. Sen kommer du förstå skämtet.

     Svara

     Ha ha, tack för länk. Jag hade helt missat detta uttalande. 🤯🤪

     Svara

    Haha, ja, det är ju onekligen vissa likheter mellan Bellas sätt att räkna och SD’s berömda växlingsvurpa 😀

    Svara

  Ja, Bella ändrar sin historia från gång till gång. Intet nytt. Men varför tar du upp dessa kommentarer från 2013 respektive 2015 nu?

  Svara

   Kan ju vara lite roligt se en tidslinje över hur hennes påståenden ändras beroende på vad som ska säljas. Då blir det ju förstås historik med i bilden.

   Svara

    ÅÅH, JA!!! Cam Cam jag förstår att det kan vara överklass och att du kanske behöver hjälp med detta men det vore SÅ kul att leta reda på fler såna här saker som Bella sagt/kör med och så överbevisa henne med hennes egna påstående. Tex att hon bara dejtar utomlands men sen går på Riche och Sturebadet med dejten, att hon aldrig fryser om fötterna fast hon skrivit att hon alltid gör det (ja som ovan, bara ett exempel). Att hon har 1.5 miljoner läsare men statistik visar inte på det, ja men sånt…

    Svara

    Självklart måste det finnas konsekvens i påståenden om det ska finnas någon som helst trovärdighet i bloggen. När historiken finns så är det också lika enkelt för Bella som för läsaren att gå bakåt och kolla. Men Bella bryr sig inte om vad hon sagt tidigare utan kan tydligen skriva i stort sett vad som helst som faller henne in för stunden 🙁
    Men nu vet vi som läst Bella sedan hon började blogga att hon inte är särskilt konsekvent.
    Men vem vet, fottemperaturen kan nog ändras på fem år.
    Man har t ex hört att fotvalven sjunker ned med tiden och man behöver större skostorlekar med tiden. Så fötterna kan säkert gå från kalla till varma på fem år 🙂

    Svara

  Ännu en Bella-korrigering av historiken. Ibland undrar jag över vilken del av dygnet hon lever i verkligheten egentligen….

  Det blev ju dessutom inte direkt ”lättare” sedan Hampus aka Sharkweek dök upp i hennes liv. En kille som raljerar via twitter och nu insta plus blogg med nedvärderande åsikter om ”alla” utanför sin sfär och ett ivrigt påhejande av tradingpolare över att han lyckats ”fånga” Bellan.

  Återigen. Hennes Brigitte Bardot och nu även princess Diana inspo ser jag inte som hennes egen inspiration.

  Jag vet, en människa förändras över tid och med åldern. Men hey, det ÄR inte så länge sedan vi läste om hennes liv med Odd och hur hennes ideal och tankar gick då….

  Svara

   men precis! Det finns ingen som påstått att man inte kan förändras, få andra perspektiv etc. Men att hålla på att byta åsikter lika ofta som andra byter underkläder är däremot väldigt konstigt. Jag vet ingen inom bloggvärlden/mediavärlden som ändrar sig så snabbt som Bella. Jag kommer på mig själv ibland att tänka på henne som singel och barnfri, det känns som hon utvecklas bakåt. Eller framåt. Eller båda delar. Eller åt alla håll. Inget känns äkta iaf.

   Svara

    En framgångsrik entreprenör behöver förmodligen ha någon form av linje och konsekvens i sitt handlande och tänkande. Jag har svårt att tänka mig att Bella uppskattas i näringslivet annat än som en lustig figur som har en kanal till målgrupper som reklammakarna har svårt att nå. Men någon särskild respekt för henne har seriösa aktörer förmodligen svårt att uppbåda.

    Svara

   På tal om Hajen så har jag av nyfikenhet varit in och kollat på hans insta, och utifrån det han visar upp där ger han INTE intrycket av att vara en särskilt sympatisk person.

   Svara

    Jag trodde hans insta var privat?

    Svara

     Tydligen har han två tror jag. Lifeofsharkweek är öppen.

     Svara

    Vad är det han lagt upp som du tycker är osympatiskt?

    Svara

  Halvt OT. Bella postade för några dagar sedan ett klipp på sin instastory när hon styrketränade. På klippet såg man tydligt att hon har något som kallas muskelpåverkan, vilket är en lindrig komplikation som är vanlig om man lagt implantat bakom bröstmuskeln. Inget som uppstår om man bara lyft brösten eller om man har ickeopererade bröst.

  Svara

  det känns som bella är en väldigt osäker och omogen person, hon vill så gärna vara vuxen, rik, snygg och framgångsrik för då är man någon och är man någon blir man omtyckt och då har man ju ett bra liv…
  problemet är att hon är ju inte detta, ja hon ”driver” företag men inte på riktigt det är ju inte hon som jobbar precis. det är alla andra hon bara glider runt. egentligen behöver hon en reality check.. spräcka bubblan hon lever i och låta henne jobba på riktigt typ i vården eller på en förskola så hon kommer ner på jorden lite och ser vad det innebär att jobba på riktigt.

  då kanske hon skulle få lite mer empati världen och sig själv. det är inte friskt att ändra sig totalt för en mans skull som hon gör.

  hon var gulli gull hemma fru mamma när hon var med odd, hon ville bli advokat och älskade naturen när hon var med nils. och nu är hajen en som bryr sig om status..då är bella Status!.
  alltså seriöst hon måste skaffa lite bollar och faktiskt våga vara sig själv..

  Svara

   Bella liv är ett enda luftslott!

   Svara

   Eller hur!
   Hon är som Julia Roberts karaktär i Runaway Bride, om nån kommer ihåg den. Som inte ens vet vilka ägg hon gillar själv.

   Svara

    Fast det är tyvärr inte särskilt ovanligt när det gäller tjejer. Jag har två kompisar som är exakt så, som ändrar intressen utefter vad deras nuvarande partner gillar. Sorgligt att det är så, att man inte vågar vara sig själv.

    Svara

  Tog mig typ 10 minuter innan jag fattade att det inte var kallbrand som uttalades som Ullared. Hjärnan gick på högvarv.

  Svara

   Haha, samma här! Jag satt en alltför lång stund och funderade på hur man uttalar ”Kallbrand” på samma sätt som ”Ullared”.

   Svara

    😂😂😂😂 jag också!!

    Svara

   Samma här, hur sjutton uttalar man liksom kallbrand som Ullared? 😂😂😂

   Svara

   Jag meed! Tänkte att det var med typ östgötsk dialekt eller nåt

   Svara

   Haha och jag fattade det nu när jag såg din kommentar 😂 Men fattar inte vad det är som ska uttalas om det inte är kallbrand? 🙈

   Svara

    Flatte-red 🙂

    Svara

  OT
  Vad händer med Finest?
  Är de på väg att gå i graven?

  Svara

  Off topic!
  Behöver lite råd/omdöme från er. Jag tog aldrig hål i öronen när jag var liten (kunde inte min mamma tvingat mig! haha). Har blivit lite sugen på att gå till apotek på drop in och göra det, men jag är så nålrädd och/eller rädd för smärtan. Sen vet jag inte om det är värt det om jag nu skulle få infektion eller problem med det.
  Någon här som gjort det i vuxenålder? Ont? Haft problem etc?

  Svara

   Min mamma tog när hon fyllde 50 och överlevde 😝

   Men gå till en som piercar i stället. De är utbildade på sådant ”på riktigt”

   Svara

    Jag håller med om att gå till en piercare istället för att göra det med en sån där ”pistol”. Kan lova att det är mycket mindre smärtsamt och dessutom kan du få ligga ner när du gör det. Lycka till!

    Svara

   Men herregud, om en 5-åring klarar det så gör nog du det också! 😉

   Svara

    ja jag överlever såklart. Men underskatta inte någons rädsla (kanske läser din kommentar med hårdare ton än vad du egentligen menade). Har tyvärr inte så lätt med nålar och kan svimma pga nervositet snarare än själva håltagningen.

    Svara

    Fast som femåring fattar man ju inte vad som händer..

    Svara

    Barnmisshandel att låta så små barn göra hål i öronen. Fatta sjuka människor är som låter till ich med bebisar pierca öronen :s

    Svara

     Eh, barnmisshandel att låta en femåring pierca sig? Jag blev misshandlad under flera år som liten. Den där smärtan jag fick när jag tog hål i öronen varade inte många minuter. Dessutom var det jag som ville ha hål i öronen. Och nej, att barn vill något innebär inte att de ska få det. Men att jämföra ett stick i örat med barnmisshandel är fan ett hån mot alla barn som någon gång blivit misshandlade.

     Svara

   Jag har inte tagit hål i öronen i vuxen ålder, men har däremot gjort andra piercingar i öronen. Mitt råd är att gå till en riktig piercare som använder en nål och inte en pistol. Angående smärtan så är min erfarenhet av andra piercingar att det gör ont precis när de gör hålet (det är trots allt en nål som går genom en del av örat), men efteråt är det mest ömt och gör ont om man råkar komma åt det. Det allra värsta går alltså över väldigt fort.

   Svara

    ja jag har hört det. Däremot har syster och mamma tagit med pistol utan komplikationer så tror det alternativet är bättre då jag är så nålrädd.

    Svara

     Tog med pistol i vuxen ålder. Tyckte inte att det kändes alls. Jag har iofs tryckt igenom själv någon gång också när de nästan växt igen och är väldigt smärttålig så jag kanske är en dålig referens.

     Men det går ju väldigt snabbt. Inte mycket tid att svimma. Dessutom ser man aldrig någon nål eller dylikt.

     Svara

     Grejen med att ta med pistol är att de blir ett krosshål. De blir ett rakare snitt med nål.

     Svara

     Jag rekommenderar nål alla gånger i veckan! Har gjort med båda metoderna.

     Svara

   Jag tog hål i öronen i vuxen (25 år) med pistol. Jag var livrädd innan men blev positivt överraskad. Skulle inte säga att det gjorde ont, utan snarare sved efteråt vilket gick över fort. Inga komplikationer efteråt. Gick på en drop in-tid hos en frisör. Aldrig ångrat mig, älskar mina hål! 🙂 Do it!

   Svara

    Jag gick oxå till frisör som gjorde hål med pistol. Den gick bara halvvägs igenom och frisören tryckte på 4 gånger innan det gick helt igenom. Sedan tittade hon upp mot mig och så glatt; ”Men oj va vit du är i ansiktet!”.

    Rekommenderar ej..

    Svara

   Jag tog när jag var 15. Minns inte att det gjorde särskilt ont, det sved lite. Gå till en riktig piercare! Det är alltid bättre att göra saker ordentligt, speciellt när det gäller kroppen. Känner du dig allt för nålrädd får du väl låta bli, helt enkelt

   Svara

   Håller med övriga talare att bästa alternativet är att gå till en piercingstudio, de är ju proffs.
   Alt. att gå till ett ställe med garanterat steriliserade verktyg (pistoler).

   Och – om du är väldigt nålrädd, fråga om de kan göra två personer samtidigt, dvs att de piercar eller ”skjuter” bägge öronen på samma gång. Så gjorde vi alltid med barn när jag jobbade på salong, annars fanns alltid risken att det bara blev ett hål.. 🙂

   Svara

   Du kan stryka Emla på örsnibbarna innan håltagningen i smärtlindrande syfte. Är du rädd att svimma så knip med tårna och pumpa med händerna. Ta djupa andetag. Var noga med hygienen. Du fixar det!

   Svara

   Se till att slappna av och inte spänna dig så kommer det gå bra, framförallt med en nål-pistol, då hinner du knappt märka att det görs!

   Mvh tjejen som spände sig lite för mycket och svimmade inne på guldfynd som 12-åring (absolut inte av smärtan utan just spänningen)?

   Svara

   27 år, Turkiet, 4 drinkar å killen som höll handen 😊 dom gjorde visserligen med kanyl å inte med sån där ”pistol” men kändes typ bara 2 sekunder så var de klart 😊

   Svara

   Kolla in de som tar med Blombergs. Tar med plast och bägge öronen samtidigt.

   Svara

   Kyl ner snibben med is bara och tjoffa igenom en vanlig synål som du givetvis eldat på innan. Så gjorde både jag och alla mina vänner i tonåren, och inte en infektion i sikte! ;D Har fortfarande mina hål kvar, inga problem alls 🙂

   Svara

   Fyllde 34 strax innan jul så jag gav mig själv det i födelsedagspresent 🙂
   Var inte alls så svårt med den där ”skjutpistolen”. Gjorde ont men det var ju inte en ihållande smärta. Kolla upp så att det är en bra frisör/apotek mm.
   Fick med mig rengöringsanvisningar och saker att rengöra med efteråt. Gjorde lite ont den första veckan men var noga med att rengöra och inte peta på örhängena och det har läkt fint nu.

   Så heja! Det går fintfint att göra hål i öronen även som vuxen!

   Svara

   Råder dig starkt att INTE gå till någon använder såndär ”pistol”. Gå till en riktig piercerare som piercar klittor, nipplar, läppar och allt möjligt. De KAN på riktigt och har mycket vassare nål = mindre smärta. Kommer gå toppen! 🙂

   Svara

   Jag gjorde mina första hål i öronen när jag var 15, och ett par hål till bredvid förra sommaren (är 31 nu). Båda är gjorda med pistol, första hos frisören och andra på apoteket. Jag hade stora problem med första hålen i början, jag flöjde de få råden jag fick angående rengöring osv men det blev inflammerat till och från och hålen var inte helt läkta förrän efter 1-2 år, det kliade och vätskade jämt. Jag använde mycket dåliga örhängen också och var helt utan vissa dagar vilket jag tror förvärrade det hela.
   När jag tog de andra hålen så hade jag läkörhängena av titan i 10 veckor, efter det har jag använt guldörhängen. Jag fick rekommendationen den här gången att inte vara utan örhängen mer än en timme i sträck det första året, så jag sover med örhängen på. Mina hål kändes helt läkta typ i december så efter 6 månader. Så jag läker nog långsamt. Blomdahl håltagning var det på apoteket, de tog båda hålen samtidigt så det gick snabbt och hann inte göra ont mer en än halv sekund. Jag följde deras skötselråd, förutom att jag lät läkörhängena sitta i lite längre och att jag inte använde deras rengöring förutom det lilla paketet med servetter jag fick på köpet. https://www.blomdahl.se/medicinsk-haltagning/oronhaltagning/
   Jag kan inte uttala mig om huruvida det är bättre att gå till piercare då jag inte testat, men man kan ju hoppas att det är kortare läktid kanske om man tar med piercingnål kanske.. xD

   Svara

   Gjorde om mina för några veckor sen, inga problem, känns inte ens

   Svara

  Designen på bloggen var ju betydligt snyggare 2013 än 2015 av inläggen att döma…

  Svara

   VERKLIGEN. Det går nästan inte att läsa hennes kommentarer nu och absolut inte att följa trådarna. Läste fö en intressant fråga på hennes blogg där någon undrade om det här med att läsa utifrån olika kategorier verkligen fungerar som det var tänkt. Är det någon som klickar på ”business” och bara läser det? Alltså hon lägger upp 1-3 inlägg/dag. Det är inte så jobbigt att scrolla. Men Bella är inte den som erkänner när något blev knasigt va? Bloggens intryck har dragits ner avsevärt.

   Svara

    Haha garanterat ingen som klickar på ”plattforms”kategorierna

    Svara

  Det var säkert ODD som tvinga henne att känna sig kall om fötterna när hon egentligen alltid är varm!!

  Svara

   Jaa såklart det var! Himla Odd.

   Svara

   HAHA! Lätt!

   Svara

  Hennes qoute på Instagram idag.
  ”Never be limited by others people’s
  limited imaginations”
  😀 😉

  Svara

   Bella får väl hänga på Olof Palmes uttryck och säga
   ”verkligheten är min värsta fiende”
   Synd att Bella ska behöva kämpa mot alla mediokra människor som inte begåvats med hennes geni och handlingskraft.

   Svara

  Hon kanske svettas om fötterna kanske därför hon alltid går barfota? 😀
  Men det är som bäddat för att få urinvägsinfektion i det långa loppet.
  Det är inte sommar nu liksom.

  Svara

   Man får inte uvi av kyla. Ej heller blir man sjuk av kyla.

   Svara

   Vet ej hur Isabellas kropp fungerar, men för resten av mänskligheten är det rätt omöjligt att dra på sig en UVI genom kalla fötter.

   Svara

    Fast det är inte helt sant. UVI kan utlösas (ej orsakas) av kalla fötter, sitta kallt osv. Precis som en förkylning kan det.

    Svara

     Nej, en UVI kan inte orsakas av kalla fötter. /Läkare

     Svara

   Läkare vet inte ett skit om vad som orsakar kvinnors underlivsbekymmer pga sexism / patient.

   Svara

  Varför är det ingen som vet hur det går med En quest for sucess? Bella vägrar svara på den frågan 😉

  Svara

   Ja, det undrar jag också! Var det ingen ”success” eller?

   Svara

   Jag tror den var otroligt dyr att producera med en hel stab av sminköser, stylister, ljus, ljud och kamerapersonal. Fixa locations/sponsorer att filma på. De flesta youtubes gör allt själv med relativt enkla medel och får dubbelt så många views.

   Svara

    Det som är tydligt är att visningarna inte är organiska. 250k views/120 tummar upp och ett tiotal kommentarer visar ganska tydligt att AmEx gått in med mediabudget för att pusha. Plus produktionskostnader, som säkert varit ganska låga i jämförelse med TV men fortfarande avsevärda. Plus lön till Bella.
    Så jag antar att de drog sig ur, när de inte kunde få organiska tittare. Och då tappade Sveriges Oprah lusten.

    Svara

     jag fick upp dom some trueview (sån annons man skippar) flera gånger. om nån sett den son annons i minst 30 sekunder blir det en view. för att vara sveriges oprah har hon väldigt väldigt dålig fingertoppskänsla…..

     Svara

     @Tove, det var det jag trodde. Bor utomlands så jag får inte den reklamen men är inte alls förvånad.

     Svara

   Kanske sponsorn American Express har fått kalla fötter? 🙂

   Svara

    Hahah kalla fötter =D

    Svara

    Vad de behöver är par härliga Flattered på fötterna!

    Svara

  Isabella har nu bytt kategorin ”Give back” till ”For you.” Känns lite mer passande när det hamnar om halvbra rabattkoder!

  Svara

   Hon har något samarbete nu med NA-KD likt Therese Lindgren.
   NA-KD stämmer väl ganska dåligt med den lyxiga kvalitetsimage Bella verkar vilja ha på sina outfits. Men hon ger väl tillbaka till massorna som inte har råd med dyra kläder kan jag tänka.
   Och så är ju Bella en beundrare av grundaren till NA-KD dvs Jarno Vanhatapio,
   När jag läste detta på Breakit så hörde jag precis Bellas röst och inte NA-KD-mannens:
   ”Jarno Vanhatapio spenderar en hel del tid med att fundera över hur både han och andra kan optimera sitt arbete. Långa köer och ineffektiva människor är inget e-handelsproffset har någon större tolerans för.
   Man kanske kan säga att jag försöker effektivisera all tråkighet för att kunna njuta så mycket som möjligt av annat i stället”.

   Svara

  OT förlåt, men jag kom precis hem från tandläkaren som drog ut en visdomstand och nu tycker jag synd om mig själv för det var verkligen inte roligt…

  Ni som gått igenom detta, hur länge tog det innan såret var läkt och ni kunde äta normalt etc igen? Första gången för mig så jag vet inte vad jag ska förvänta mig!

  Svara

   Uppe eller nere? Uppe är oftast lindrigare. Drog ut en uppe i oktober. Tog väl några dagar innan smärtan släppte och kanske nån vecka innan såret kändes som att det började läka ordentligt. Känner fortfarande ett litet hål om jag känner med tungan, men det blir mindre och mindre. Nederkäken är en helt annan historia, eftersom det påverkar käkbenet. Fick såret infekterat eftersom det fastnade mat, och smärtan var ganska ordentlig vill jag minnas, trots att det säkert var 15 år sen. Men ge det några dagar så brukar det bli bättre, förhoppningsvis.

   Svara

   Jag har rykt alla fyra, och ena gången två samtidigt, så jag förstår: man får verkligen tycka synd om sig själv! För mig gick det dock väldigt bra: ont i några dagar, men panodil hjälpte och äta normalt tror jag att jag kunde göra på en vecka, om inte förr. Blödde rätt mycket första dagen, men då hjälper de där tusarna att bita på. Sen tar det ganska lång tid innan hånet försvinner – men när det väl läkt hyfsat tycker jag det går bra. Koppla av i soffan, och ta det lugnt: kommer gå bra! Kram!

   Svara

    *ryckt

    Svara

   Opererade ut en visdomstand i underkäken i höstas. Åt soppa i 1,5v, sen kunde jag långsamt börja med typ potatismos etc. Hade ont i 2 veckor (gick på citodon vissa dagar, Ipren och alvedon vissa dagar, Naproxen vissa dagar.. beroende på smärta). Var som normalt efter 3v typ. 🙂

   Svara

   Viktigast är att hålla hålet rent.

   Svara

   Oj ingen aning har dragit ut två senast hos en käkkirug hade hoppats på lite ont och sjukskrivning nån dag men tyvärr sved det bara i plånboken och kunde äta normalt efter nån dag genom att tugga på andra sidan

   Svara

  Vet inte om jag drömt eller om det hänt, men har för mig att Blondinbella var i en tv-reklam där hon representerar lyx och dramatiskt gör entré med massa lyxiga skaldjur som virvlar runt, i kontrast mot en annan kändis som representerar motsatsen till lyx, kommer inte ihåg vad reklamfilmen gjorde reklam för heller :///

  Svara

   https://youtu.be/28U4DvY8Z-I

   Introt till Bella & Tyra Show påminner lite om det du beskriver, även om introt inte innehåller några skaldjur haha..

   Svara

  Men hur tänker ni egentligen? Hon skrev 2013, dvs för fem år sedan(!) att hon jämt frös om fötterna.
  Snälla ni, man KAN förändras på fem år.

  Svara

   Troligtvis inte vad gäller en sådan sak som att vara frusen av sig dock… antingen är man väl det eller inte?

   Svara

   Men då glömmer man ju inte bara det! Då kan hon ju erkänna det och säga ”japp, brukade vara frusen men nu tycker istället att det alltid är varmt” – så att hon blir lite mänsklig istället för en ljugande robot.

   Svara

   Två år?
   2015 är svaret ifrån att hon alltid är varm om fötterna.

   Svara

   Om inte hon har något fel med sin kroppstemperatur, så är det omöjligt att inte frysa om fötterna om man går omkring i princip barfota vid temperatur runt -5 med snö o blåst. Men antar att hon åkte bil och inte behövde gå många steg utomhus. Men ändå fattar inte valet av dessa skor mitt i vintern.

   Svara

  Från någon som faktiskt konstant fryser om fötterna så fryser jag bara av att se på bilderna haha

  Svara

   Jag håller med! Jag kan inte ens gå barfota hemma så här års, jag tofflar runt i raggsockor + fårskinnstofflor!
   Att gå ut utan strumpor vore helt otänkbart!

   Svara

  Vad hände med hennes kroniska nageltrång som gjorde att hon inte ens kunde sova med duntäcke? Känns ej så kompatibelt med att gå runt i smala ballerinor

  Svara

   Drygt två år sewdan lät det så här (15 januari 2016):
   ”Och gällande Elle-galan. Galan är fantastiskt pampig. Men det sista jag vill är att klä upp mig till tänderna och gå på en röd matta i skor som trycker på mitt nageltrång. Ikväll vill jag hellre ha fredagsmys med popcorn och gosa med min lilla familj. Jag älskar mitt liv när jag får vara hemma med barnen, ligga och läsa, jobba med spännande saker på kontoret och få unna mig en tjejkväll och fixa naglarna då och då.
   Mycket mer än så behöver jag inte.”

   Svara

    Fast det är ju svårt att gosa med sin lilla familj när man har barnen på halvtid och inte vill gosa med Oddan.

    Svara

   Haha ja just det. Men hon använde ju någon nagelbandsolja som hon smörjde på tårna och vips så behövde hon inte gå till en specialist varje månad för att klippa tånaglarna. Oljan gjorde också så hon kunde ha täcket på fötterna utan att vråla 😅

   Svara

  hahahahahahah

  Svara

  Varför hamnar allt i modd nu CamCam? Vanligare att än inte.

  Svara

   Hur tråkigt som helst. Vet inte ens om min kommentar är i modd eller om den bara försvann. För det har också hänt flera gånger. Eller ibland hamnar den någon helt annanstans än under den kommentar man svarar på… 😕

   Svara

    Exakt. Tidigare fick man iaf veta att den inväntade granskning. Nu försvinner det bara så är det att hålla tummarna att det var i modd den hamnade inte rakt ut i cyberrymden.

    Svara

     Också tråkigt att det tar timmar ibland innan de dyker upp. Ser ju ut som man är nonchalant och ignorerar vad någon skrivit till en.

     Svara

   Kanske jag som är satt i modd? Vet inte vad jag skulle ha skrivit för att förtjäna det 🤷🏻‍♀️🤔

   Svara

  Nu har Isabella lagt upp en instastory där hon går ute i snön I ett par stoora, varma skor.

  Svara

   Och en där barnen sitter framåtvända :/

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.