Är det här någonting för er?

Nu har Ullareds motsvarighet på skohimlen – ”Flattered” släppt sin vårkollektion skor och hur får man reda på det?
Genom smygreklam på Bellas blogg så klart!
Allt annat hade gjort mig besviken..

Förra året gästdesignade Michaela Forni en sandal för Flattered som absolut var snygg men som såg ut att kunna halka av foten om man inte knep någonting alldeles förfärligt med tårna.
Samma sandal verkar återkomma i sortimentet även i år men i en ny färg. Gul har bytts ut mor vinröd. Också riktigt snyggt!
Det kan jag tyvärr inte säga om årets vårkollektion som i mitt tycke är på tok för tantig med märkliga färger och materialval.
Även här tas det in en gästdesigner och nu är det den norska modeinfluencern Annabel Rosendahl som stått för framtagandet av de här sammetsklädda skorna som mest ser ut att vara hemmahörande på 1920-talet.

Jag kan förstå att företag vill ta fram skor som är lite mindre snygga och kanske lite mer bekväma, men måste de vara så urbota tantiga?
Går det inte att göra snygga OCH bekväma skor?

Vad tycker ni själva om kollektionen?
Priserna har jag inte ens gått in på än. 😉

99 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Skriv om att Bella kallar sig för maskrosbarn (se IG-story).

      Maskrosbarn?? For realz?? Trodde hon kom från hyfs välbärgad familj med relativt goda förutsättningar. Herregud, vad är jag då, ett gatubarn? Kom ner på jorden nån gång!

      Ja! Detta är helt sjukt provocerande! Varken hon själv eller skribenten kan ju inte ha en aning om vad som är ett maskrosbarn. Blir ärligt riktigt illa berörd.

        *kan ju ha en aning om…

      Håller med. Det inlägget borde kommit istället för detta..

      Men ett maskrosbarn är någon som skulle ha blivit så som dom är oavsett bakgrund. Starka människor som inte påverkas så mycket av omgiviningen, motsats är orkidébarn som antingen blomstrar i en bra miljö eller förstörs i en dålig.

        Jag tror knappast att det var så Bella menade. Hon försöker mest troligt plocka poäng för sin ”otroliga resa” från slummen till toppen. Typ.

          Vad spelar det för roll? Hon säger inte fel

          Vad det spelar för roll? Tänk efter lite.

    Jag hade älskat designen om det hade varit med rundad tå. Men med spetsig tå, uhh tant.

      Men jösses, har människan inga gränser..

      För att förtydliga, jag syftar alltså på själva formerna, färgmässig är de hemska och det prismässigt så är 1500 kr för mycket för ballerinaskor, jag köpte ett par dyra ballerinas i skin för 500 kr för snart 10 år sedan, vilka har hållit sig bra med hjälp av färgad skokräm trots att de varit mina ”huvudskor” sommartid , så förstår inte behovet av att köpa dyrare.

    Hu, tur att folk har olika smak. Skulle aldrig lägga 2k på dessa, tycker de är fasligt tantiga. Men det finns säkert de som gillart!

    Jag tycker också att de känns tantiga. Eventuellt är det jag som inte förstår mig på mode.? Av de på bilden är det bara ballerinaskorna högst uppe till vänster som jag kan tänka mig att använda. Resten är så långt från min stil man kan komma.

      Men skulle inte betala över 1500kr på ett par ballerinaskor så jag kommer antagligen aldrig använda något från Flattered.

      Jag tror att de ballerinaskorna är genomskinliga. SÅ fula!!!

        Jepp, så en reklamfilm om dem och bar tvungen att kolla ett par gånger extra… De är alltså genomskinliga och i filmen ser man hur tårna liksom blir vita där de trycks mot skorna. Sjukt fult!

        But whyyy?

    Fula, precis som alla hennes lögner.

    Inga skor i min smak, men skorna med klack ser faktiskt bekväma ut jämfört med det ”klack-mode” som har varit. Färgerna är helt klart gräsliga men smaken är ju som baken …delad. Men om man nu ska ge någon positiv feedback så tycker jag det är modigt att sticka ut lite.

    Jag gillar iallafall att de är ett knäppe över foten, jag har för smal fot för att kunna ha ballerinaskor, klackar osv som inte sitter fast på foten. Dock kunde designen varit lite snyggare och modernare ja.

    Jag är tant och de enda skorna som skulle kunna komma hem till mig loaferna… om de var gratis. Resten är skitfula, tycker jag.
    Jag gillar loafers och har ett gäng, men jag har ALDRIG betalt över två tusen för något par. Skulle aldrig heller göra.
    /En äkta ekonomiska

    Nope, detta skulle jag inte betala för. Skulle nog inte använda om jag fick dom i present heller… Jag gillade inte designen eller materialet.
    Jag gillar dock deras första inneballerina, och velat köpa men sen avbrutit köpet varje gång just för prislappen ?

    Inte min smak, spännet på sammetskon ser ut som ett hundhalsband.
    Hade det varit i samma färg och material hade det inte sett så knasigt ut tycker jag. ?

    Nja, inte min stil. Känns också som att det finns miljoner skor i den här prisklassen som är snyggare/bättre kvalitet/kommer från mer välkända märken, men vad vet jag ?

    Jag kan stå ut med att ett par skor är osköna om de är snygga och sexiga i gengäld. Men dessa skor ser ju både fula och osköna ut: tunn sula utan stötdämpning garanterar ont på trampdynorna efter en kort stund, och den spetsiga tån klämmer ihop foten. Nä detta är ju det sämsta av alla världar!

    Jag är 36 år gammal och snuddar på tant. Lägger mer än gärna, till min mans förtret, pengar på skodon men dessa… Dessa tror jag inte ens min mormor hade ansett varit ”hippa” nog för henne.
    Fornis sandaler, designen gillade jag dock, men tänker varken stötta henne eller Bella med mina pengar, framför allt inte när man kan få bra skor eller riktiga designermärken till samma pris.

      Eller hur. För de pengarna kan man köpa Gucci.

        Snälla skicka länk till stället du hittar gucci-skor för 1000/2000 kr

    Helt ärligt, bland det fulaste jag sett. Tycker knäppningen sitter på ”fel” ställe på något sätt, och materialet och färgerna är inte heller något jag gillar.
    Nae. Inget för mig??

    Är dessutom inte spänneskorna och de två färgade någon sorts värre rip-off av hennes Chanelskor? Förstår i så fall varför hon promotade de tantskorna till förbannelse för att sen få in i sina fans huvuden att dessa är sååå fashion och framför allt exklusiva.
    Alltid kappan efter vinden, eller fläkten mot kappan.

    Hade någon bara postat mig bilderna och frågat mig vilken målgrupp dessa skor vände sig till så hade jag hade svarat 65+ . Att någon, som Bella då, som inte ens är 30 fyllda skulle bära dem skulle jag aldrig tro. Klackhöjden är ju iofs bra, men resten? Nej, bara nej!

      Nope, inte ens min mormor nästan 90 hade velat ha dem. Inte ens om hon fick dem…… Så de är inte ens tant. De är värre…..

    hahaha, just det också; skon längst ned till höger, grön sammetsaktig modell, ser ju ut som något som en karl hade på fötterna anno 1622. hahaha 😀

    Varför läser jag att Bella inte fått flyga som barn här? Är det något hon sagt? Har jag missat något? Hon har ju sagt att de åkte varje år!

    http://www.isabellalowengrip.se/2013/06/bamseklubben/

    Till och med hoppas att barnen ska ”får uppleva min barndomslycka på samma sätt som jag gjorde.”

    ???

      Alltså är hon en fullfjädrad mytoman eller vad är det frågan om?? Kul att ha en sådan till chef.

      Tror inte det handlade om att hon påstått att hon inte fått flyga som barn. Tror det handlade om någon artikel där de kallade henne ”maskrosbarn”, vilket vi vet att hon inte är

      De kanske tog båten till USA?

      Om alla nu hittar saker kring Blondinbella som inte stämmer, stör sig på henne, tycker att hon ljuger och prioriterar fel saker osv osv osv, varför fortsätter alla ni läsa?

      Inte riktat till någon direkt, la bara kommentaren här då det länkades från hennes blogg. Nyfiken helt enkelt på vad det är som får folk att fortsätta läsa 🙂

        Är väl inte säkert att personen följer bloggen bara för att hon läst ett påstående här och sedan gått in på bellas blogg och använt sökfunktionen 😉

          Jag som postade ursprungskommemtaren och du har helt rätt. Läste Bellas blogg fram till ’plattformsbytet’ men alltså inte nu längre. Därav min undran varför jag läst bland kommentarerna här att hon aldrig fått flyga som barn. Om jag missat nåt. Sedan slog jag upp Google och skrev in ’löwengrip bamseklubb’. Inte svårare än så. Så jag har faktiskt ingen aning hur/vad hon säger nu för tiden. Men jag har ett minne som fungerar utmärkt och minns att hon skrivit om årliga resor förr.

        Vem säger att alla här läser hennes blogg?? Jag får reda på saker hon gjort och sagt via Bloggbevakning. Folk blir förbannade av lögner. Svårare än så är det inte.

      Hon fick bara flyga charter, stackars barn, fullständigt försummad. Verkligen en solskenshistoria hur detta maskrosbarn blivit framgångsrik entreprenör, trots bamseklubbtrauma!

      Men hon flög inte BUSINESS CLASS och fick en filt att sova under. Ingen som fattar att det är detta hon syftar på? Charter vs business class.

    Jag gillar att ankelremmen börjar på det där ovanliga stället vid klacken. Har inte sett det nånstans förut, så jag tycker det känns fräscht. (Sen är jag inte ett modeorakel så det är fullt möjligt att nån har gjort det redan och jag har missat det). Jag gillar också att klacken är bred och inte så hög. Känns som man skulle orka ha den på sig en hel dag på kontoret utan att bryta fötterna.

    Dock hade jag föredragit om tån hade varit rundad. Jag personligen tycker inte det är snyggt med spetsiga skor…nånsin. 🙂

    Sammetsskorna är fantastiskt fula. Övriga är väl ok om man gillar den stilen men inget kan få mig att tycka att de är prisvärda.
    Å

    Apropå BB, sjukt osmakligt inlägg igår om hur hon ”offrade sig när O inte ville samarbeta” för att hon var så mån om barnen. Om hon nu är så mån om dem kanske hon kunde offra sig på att inte skriva ut massa mög om deras föräldrars skilsmässa till allmän beskådan…

    De gråa uppe till höger ser ut som nått min farmor (underbar tant med ruter i på 87 sköna år) har undangömt i garderoben nånstans

    Nej, det här är inga 20-talsskor tyvärr, På 20-talet hade man inte så spetsiga skor och absolut inte såna fula klumpiga klackar.

    Fantastiskt fula faktiskt. Förstår verkligen inte vem som skulle köpa. Galet pris dessutom. Har hon designat själv eller?

    Jag har tyvärr breda fötter med knöl vid stortårna och därför skulle hennes skor sannolikt skava. Tråkigt att man måste ha smala fötter för att kunna ha hennes skor.

    Isabella själv passar i skorna och jag tycker de är snygga men vilka gräsliga färger!

    Haha! Jag är över 30 och totalt ointresserad av mode – men det där kan även jag se bara är SKITFULT. Tantigt är milt uttryckt…

    …förlåt men jag måste också påpeka en annan sak med denna kollektion. Jag upplever det väldigt märkligt att dels ha massa olika material, färger, glitter etc. För att vara en kollektion så är bristen på symmetri något iaf jag reagerar på. Känns som om någon raffsat ihop lite av allt och sedan producerat. Verkligen jättekonstigt. Så otroligt fula.

    Vad tror ni maskrosbarn betyder egentligen??
    Man behöver verkligen absolut inte ha haft en fattig uppväxt för att vara ett maskrosbarn.
    Maskrosbarn är barn till föräldrar som har ett missbruk eller mår psykiskt dåligt på något sätt. Alltså barn som har haft en tuff uppväxt på grund av föräldrars beteende men som klarat sig bra trots allt. Som en maskros som bryter sig igenom asfalten och blommar ut.

    Om man går på vad som sagts om Bellas pappa skulle jag säga att hon är ett skolexemplar av ett maskrosbarn

      Skolexemplar? Har hennes pappa någon psykisk sjukdom? Ett missbruk?
      Sluta nu.

      Fast Isabella hade inte det svårt hemma med en förälder som missbrukade eller mådde så psykiskt dåligt att de inte kunde ta hand om henne. Försök inte förminska det ordet. Jag har förstått att hon haft en knepig relation till sin pappa, men ett maskrosbarn är hon inte!

      Jo tack, jag vet vad maskrosbarn betyder. Och att Bellan kallar sig ett sådant är inget mindre än ett fucking hån mot de barn som växer upp under såna förhållanden. Totalt verklighetsfrånvänt, precis som allt annat i hennes liv.

        Jag har också en pappa som är en fruktansvärt dålig förälder (och make till vår mamma när det begav sig). Vi har alla brutit med honom. Men ingen av oss skulle någonsin påstå att vi är maskrosbarn?? Då måste ju socioekonomiska faktorer också spela in. Bella är advokatdotter som fick prya på advokatkontoret som tonåring, åka på årliga semestrar långt bort och fick bo i en mysig innerstadslägenhet på helgerna. Sen skar det sig med pappan som även var hennes manager. Knappast ett maskrosbarn.

          Bellas pappa har aldrig varit advokat – han har en juristfirma som sysslar med bolagsbildning och affärsjuridik.
          Advokat är en skyddad yrkestitel som bara medlemmar av Advokatsamfundet får använda.

      Visst KAN det vara så att Bellas föräldrar (eller en av dem) var fullkomligt olämplig som förälder, t.ex. missbrukade, var våldsam, psykiskt terroriserade barnen, m.m. men det är i så fall ingenting något annan än den familjen vet om. Det Bella har sagt offentligt är att pappan försökt kontrollera hennes framgång/företag, tjäna pengar på henne, varit pushig, m.m. men nej, går man på det hon själv har sagt så är hon INTE ett maskrosbarn.

      Jag ser inte ens mig själv som ett maskrosbarn. Mina föräldrar hade båda ett alkoholmissbruk, men det fanns alltid mat på bordet och de var aldrig arbetslösa. Visst var det en tuff barndom och jag är idag högutbildad och ”lyckad”, men maskrosbarn är verkligen de som får slå sig fram. Morgan Alling är ett fint exempel jag kommer att tänka på. Jag kände mig ändå älskad och önskad som barn, trots skiten runtom, det var aldrig han som skickades mellan olika fosterhem m.m.

      Visst är ”maskrosbarn” diskutabelt som begrepp, lite vagt, men tycker man ska vara försiktiga med att göra det urvattnat när så många barn verkligen lider där ute men ändå lyckas ta sig fram och skapa lyckliga liv.

      Bella byggde ju företag med sin pappa upp i vuxen ålder, det är inte att vara ett maskrosbarn.

    Vänta lite.. För någon som inte är insatt i Bellas affärer – är det meningen att det ska uttalas ”flattered” som i ”Oh, I’m so flattered” och inte ”Sven bor i Flattered”?
    Herre.. Jag har sagt Flattered (på småländska) i mitt huvud varje gång jag läst det. 🙁 så besviken.

      Det va nån bland kommentarerna på denna blogg (för jäkligt länge sen) som skrev att hen uttalade det som Ullared och ända sedan dess har jag inte kunnat uttala det på nått annat sätt

        Precis samma här ??

    Hujedamej tocka skor di har i Flattered!

    Har nu sett två filmsnuttar på BBs insta där det är någon annan som kör bilen. Förra helgen i en biltvätt och i morse på väg in till stan. Har Hampus flyttat in eller har hon numera även chaufför?

      Hampus har väl flyttat till Stockholm, så han sover säkert över osv.

        Med tanke på hur ombytlig Bella är med både vänner och relationer så är det lika bra att han maxar sina 15 minutes of fame.

        Jo, fast i morse hade hon ju barnen. Är han redan introducerad för dem?

          jag tror hon presenterat barnen för honom 🙂 var de inte ute och åt allihopa för ett tag sedan. Inte jättekonstigt om så är fallet då de träffats över ett halvår typ.

          De var alla fyra i Vasaparken redan för ett halvår sedan så nog är barnen bekanta med Hampus alltid.

    Namnet Anabel är väl det enda som är passande, de är lika skrämmande (fula) som filmen Annabelle.

    Är 30 år men gillar faktiskt en del av skorna. Tänker att de är schyssta till en speciell typ av kläder. Typ som skorna i mitten till höger- de hade ju varit snygga till en visst typ av jeans och en instoppad skjorta och snygga smycken.

    Kan bara säga att de här skorna ser ut att hålla för typ en promenad på max 500meter innan de faller isär.2000:- spänn för ett par ”engångsdojjor”.Nej tack.Titta hur tunt tyget i de skära skorna som BB har på sig är.Tårna nästan nöter hål på tyget bara genom att finnas där.Har alltid tyckt att Flattered skorna platsar på Ullared där de borde kosta max 99:-

      Jag saknar också bl a Antonia Ax:son Johnson och Cristina Stenbeck.
      Vet inte vilka kriterier man använt sig av.
      Att Bella inte är listad har jag inga problem med. Hennes företag omsätter som en hyfsat populär pizzeria 🙂

        Haha nej med bloggen inräknad osv så omsätter hennes företag bra mer än en pizzeria ?? Men sen kan jag förstå att hon kanske inte är topp 20 på kvinnliga företagare som omsätter mest

        Lcc omsatte 44 mkr 2017, med hennes övriga ftg totalt ca 75 mkr. Det vill säga betydligt mer än en pizzeria, dock långt ifrån denna top 20 – lista.

    Kul att Panter Tanter säljer merch!

      Pantertanter**

    Balancelot visar upp sina tavlor på Paows blogg.. oh lord……….

    Kan inte påstå att jag är förtjust i färgerna. Ska jag dessutom köpa skor för så mycket pengar ska dom vara både bekväma och snygga.

    Jag tyckte att de ljusrosa högst upp till vänster var fina. Men inte för det priset

    Såna där skor hade farmor.

    Nja, påminner mig om pappas farmors skor. Som var fula redan då, Finns gammeldags skor och kläder som är snygga, Retro snyggt. Dags för grisskära, tjocka, trosor, Nej just heter underbyxor då.

    Inte ens när min mycket damiga mormor var 89 år hade hon så tantiga skor. Tantighet har visst väldigt lite med ålder att göra,

    Tantskor och lite till- kanske bekväma lite finare skor för 80+ och med rullator på väg till kafferepet.
    Skitfula med andra ord!

    Haha, så in i helvete fula. Inte ens gammelmormor Agda skulle ha de där!

    Skitfula!!!

    Den klacken är INTE rolig, usch vilken tantig höjd. Man vill ju att skon ska förstärka siluetten, inte fula till den!

    Om målgruppen är: ”Vi som ville, men aldrig fick, vara med i Lets dance och nu passerat 75 bast” så är den mitt i prick tycker jag.

    Så otroligt fula. Ser ut som något en 90-åring med mycket dålig smak och syn skulle ha på sig.

    Vad hände med Emilia de Porets samarbete?

    Alltså jag tycker faktiskt att de är skitsnygga haha. Men så har jag alltid gillat lite fula saker. Kan ofta se klädesplagg eller inredning och tänka ”fyfan vad fult. Jag älskar det”. Så jag har ju en grej för fulsnygga grejer och även tantiga saker hoho. Sen är ju inte BB alls operativ i det företaget, det är andra begåvade människor som driver flattered. Hon är väl inte mer än någon som investerat i det nuförtiden 🙂

    Jag är bellallergiker men jag gillar skorna!

    Jag tycker Prada-ripoffsen ser ut som skor med säkerhetsbälten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.