Likheten är slående

Det tog ett tag innan jag kom på vem Hannalicious är lik i den här filmen som kommer från hennes Instastories, men slutligen föll poletten ner.
Det är ju FRITZ!!
Golden Retrievern som är världs-sämst på att fånga mat!

Visst, visst?
Dock måste ni hålla med om att Hanna är snäppet vassare än vad Fritz är? Medan hon verkar lära sig av sina misstag så är Fritz mer av en oföränderlig individ helt utan indikation på förbättring.
Det är tur att han är söt. <3

https://www.youtube.com/watch?v=6w2UxDdhZPk

33 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag har nog aldrig identifierat mig lika starkt med någon levande varelse som jag gör just nu med Fritz. Det där hade lika gärna kunnat vara en film där jag tvingas genomlida bollsport eller annan sport som kräver koordinationsförmåga. Folk som tycker att brännboll och kubb är lättsamma och roliga sysselsättningar vid varenda sammankomst under sommarmånaderna är satans avkomma och borde tvingas spela brännboll barfota på ett golv fyllt med legobitar.

      Amen!

        kunde inte säga det bättre själv

      Kubb är ingen lättsam sysselsättning… det är dödligt allvar,
      http://www.barometern.se/nybro/gervide-svensk-mastare/
      / Gift med den svenske mästaren i singelkubb 2017.

      Själv tycker jag att det är aptrist.

    Alla med omöjlig kärlek, säg till mig att det går över ?

      Samma här 🙁 tänker att det bleknar lite… Men kvar finns det alltid

      Det gör det. Tillslut vänder det, men det sker gradvis och tillslut, en dag, tänker du ”Men va? Jag har inte tänkt på X på flera veckor?” eller att du kommer på dig själv med att inte gråta mer. Jag trodde att jag skulle leva med sorgen resten av livet men det gjorde jag inte. Jag har kvar fina minnen men jag lärde mig också något.

      Det kommer du med, kram!

      Ja hade all kärlek för 10 månader sedan, sedan en dag från absolut ingenstans hann ja bli av med all kärlek jag någonsin känt. Det har tagit 10 månader, jag mår bättre men livet är långt ifrån bra, men det kommer, det går bara extremt jävla sakta, så de kommer gå över för dig, det handlar bara om att acceptera och till slut lära sig leva utan de. Jag tror stenhårt på dig <3

      ”Happiness is the best revenge.”

    OT

    Jag måste passa på att ge dig credd CamCam för vare sig du legat på sjukhus eller varit sjuk på annat sätt så har du alltid producerat inlägg. Jag fattar inte hur du gör det för nu när jag varit sjuk så länge som jag har så kan jag inte gå till toaletten och kryper fram och tillbak för att inte nämna hur svårt jag har att författa en förstålig menig.

    Så bravo till dig! ???

      Jag också dålig. Hatar att ha förkylning typ bara vila och vänta ut den. Nej för mej är det som att ha pest. Vet inte hur mycket ingefära jag tagit. Och kvällarna och nätterna värst. Släpp feber men har allt det andra som hör till och ont i kroppen. Kramar till er som kämpar med förkylningar för det behöver vi. ??❤

        Krya på dig själv!?

      Därför du varit så tyst!

      Stackare! ❤️

      Kanske inte just det du behövde m tanke på din familjs mående, just nu.

      Styrka och kram till dig/er.

      ❤️

      Moa

        Tack och ja det är det. Tror tyvärr att det var när jag besökte min släkting som jag blev sjuk. Skulle ju egetligen behövt vara där för dem men nu har jag fullt upp med själv att försöka komma på fötterna.

        Igår hade jag t o m kunnat lägga upp värsta influenser bilden med dropp i armen på akuten. Lite galghumor så här. ?

        Kram tillbak. ?

          Pics or it didn’t happen! 😉
          Krya på dig din stackare!

          Har faktiskt en bild men den får ni inte se. ?

          Tack, ?

          Stackare, bra att du sökte vård, kan bli illa om man är ”för” tapper hemma. #visaverfarenhet?
          Krya på dig och ta det lugnt❤️

          Ja, som vanligt kan man bara konstatera att ” Det är livet som pågår och ingen har utlovat någon rättvisa på den färden”.

          ❤️?

          Styrka till dig!

    Men stackarn. Inte lätt det där. ??

    Calle Schulman på aktuellt har slutat använda sin smartphone. Märkligt att hans instagram kan uppdateras med hans nya Nokia.

      Han har en iPad

    Hahahahahha dagens roligaste!!!! HUR är det möjligt att han missar så!? Stackarn ? Men så söt!!?

    Blondinbellas bagage är försvunnet ? missade-flyget-gate fortsätter!!

      Hahaha! Förlåååt men jag kan inte låta bli att känna mig skadeglad

        Roliga är att någon kommenterade tidigare idag att just det där bolaget ofta tappar bort bagage ?

          Oavsett hur mycket jag ogillar Isabella så kan jag absolut inte vara skadeglad över något sånt. Jag är TOKRÄDD över att bli av med mitt resebagage. Jag är orimligt fäst vid mina prylar 🙁

    OT, har någon här pluggat i Leeds? Blev antagen till en utbytestermin till hösten (universitetet) och är LIVRÄDD. Har någon tips, råd, erfarenheter att dela med sig av?

      Hej! Jag har inte pluggat där själv, men min kompis gjorde det i två terminer (nånting inom media/journalistik, ingen aning vad programmet hette). Hon trivdes iaf jättebra. Jag var där och hälsade på henne i en vecka och blev rätt så avundsjuk? Leeds är en jättefin stad och jag skulle gärna vilja åka tillbaka. De verkade ha mycket aktiviteter för studenter, och många roliga klubbar på kvällarna, om man gillar sånt. Jag tycker det är en lagom stor stad. Inte så långt till andra städer med tåg/buss, om du vill se dig om lite. Lycka till och NJUT!!

        Tack!!

    OT!!

    Vill först börja med att jag älskar dina öppna spår inlägg (och hela din blogg ) camcam! En sak jag och kanske flera andra skulle uppskatta är att ibland göra sånna här öppna spår inlägg med en röd tråd t.ex ett öppet spår där folk får dela med sig av psykisk misshandlad eller ett öppet spår där folk berättar om hur de stärkt sin självkänsla osv. Öppna spåren är jätteroliga som dom är men om man nån gång då och då skulle göra ett öppet spår om specifika ämnen så skulle det underlätta många om flera samlades på samma ställe för ett önskemål. Kram!

    Ot
    Katrin o Bingo verkar ha det väldigt trevligt på den gemensamma skidresan med barnen???På Katrins instastory nu ikväll serhon ganska ”in löööv” ut när Bingo filmar henne… Är känslorna på väg tillbaka, månne?

    På tak om hundar, Fritzl och lögnare.

    Ser att Virtanen har bytt namn. Numera heter han Karl Fredrik Ramqvist.

    ”Same shit, different name.”

    OT – var inne på Anitha Shulmans insta nu och HERREGUD vad mkt smygreklam. Alltså sinnes. Plz gör ett inlägg om detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.