Ben avslöjar att Marcelo ska vara med i Paradise Hotel

Trots att produktionsbolaget försökt tjata hål i huvudet på Herr Mitkus så kommer han inte vara med i Ex on the beach, trots att han är just ett ex till deltagaren My och skulle alltså rent logiskt kunna uppenbara sig där på stranden, men nej. Icke!
Dock avslöjar han i videon att Marcelo åkt iväg för att spela in PH – Paradise Hotel – och frågar Nicci vad det egentligen är för ex de har.
Ja, det kan man ju fråga sig…

Marcelo som försökte sälja in att han skulle vara offline i en månad eftersom han förlorat ett vad. Paha!
Var det någon som gick på den eller? Endast under regelrätta hot eller total isolering i en villa i Mexico utan kontakt med omvärlden kan jag tänka mig att Marcelo skulle kunna låta bli sociala medier. Han behöver det lika mycket som syre tror jag, men vem gör inte det? 🙂

Jag måste ändå lyfta fram sättet Ben resonerar kring program som Ex on the beach och anledningarna till att aldrig skulle vilja vara med.
Så jäkla sunt att äntligen få höra en lite yngre kille som trots att gjort sig en karriär på sociala medier, tacka nej till ett program som visserligen skulle kunna ha givit honom ännu mer exponering men där han skulle kunna riskera att framställas i en riktigt dålig dager eftersom han inte har någon som helst kontroll över klippning och vinklingar.

Men om vi ska återgå till Marcelo.
Efter Paradise Hotel – vad finns egentligen kvar för honom att medverka i?
Fyll gärna på listan om ni har några uppslag….

Tack för tips!

62 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vad ser tjejer hos marcelo? Jag har förstått att vissa tjejer gillar svin.. Men då måste man väl svinet vara snygg oxå? Marcelo gör mig spyfärdig, både utsidan och den fula insidan. Sen så pratar o låter han som en bortkommen 11 åring. Men smaken är väl som baken .

      Tror hans kassa insida gör att utsidan blir motbjudande. Räcker med att se hans namn i inlägg för att göra mig illamående.

      Jag håller med.

      Ben däremot, han verkar så vettig och som en otroligt skön och trevlig prick. Jag tror fan nästan att jag börjar bli lite småkär i honom. ? Han är så himla gullig och resonerar så klokt trots att han är ung och kille!

    Fånarna på fortet, given plats i något lag med andra kännigendisar

    Lyxfällan

    Sett att många av dessa ”influensers” tycker det är schysst att använda skor inomhus. Antagligen för att visa upp sin outfit i guess.
    Men detta tog ändå priset, hallå vem fan har skorna på sig i sängen!?

    Biggest Loser.

    Gifta vid första ögonkastet
    Are you the one?

    När avslöjar han det? Orkar inte kolla i en halvtimme

      Typ 2 min in i klippet

      Vid 04.00 (svarar mig själv ifall någon annan undrar samma sak hehe)

        Jag har satt videon på att börja spela där han pratar om Ex on the beach och sen om Marcelo.

    Har inte med inlägget att göra men fick upp jockibois senaste video som förslag på Youtube så kollade på den och huset verkar ju vara helt katastrof.

    Jag har aldrig köpt hus eller lägenhet så jag vet inte hur det går till mer än att man som köpare (väl?) Ska ta dit en besiktningsman. Vad kollar en sådan? Har de ens tagit dit någon? Och har den gjort ett bra jobb om de hittar fel överallt??

      Älskar ditt nick! The sims for life!

        Haha taack älskar ditt nick också?

        Hahah, tyckte väl att jag kände igen namnet!

      De har tagit dit en besiktigtningsman innan de köpte huset.

        Fast.. besiktningen är gjord ett ÅR innan inflytt. Mycket kan hända på ett år och det känns väl minst sagt rimligt att ta dit någon att besiktiga huset något mer nära i tid också..

          Kan så mycket ha hänt på ett helt år??

          Det är väl säljaren som tog dit besiktningsman. Som köpare får man ju ta dit sin egna besiktningsman och det har de inte gjort.

          Vet inte om allt det där kan ha hänt på ett år men en hel del ändå. Och som sagt är det säljarna som tagit dit besiktningsman, för ett år sedan.. dumt att inte ta eget ansvar när det gäller så mycket pengar!

    Robinson?

      Hej Greta!

        Hej Greta och Lena.

          Hej tjejer ?

    Marcelo i Farmen eller Robinsson ? Hahahahaa grabben vars soffa man inte fick sitta i utan att byta om !

    Svårt att köpa Marcellos argument om förlorat vad när deras gemensamma hund (Annica och Marcello) varit hos Annica enda sen han skrev så och nu när hon är borta är den bortlämnad till någon annan. Annars har dom ju hjälp varandra när någon ska iväg..

    Hjälp mig! Vill göra slut med min sambo men vågar inte för är rädd att han inte kommer vilja lämna lägenheten och kommer bli arg och göra illa mig, detta har hänt tidigare ( att han gjort illa mig) hur ska jag kunna göra detta på bästa sätt för att inte det ska uppstå bråk?

      Gör slut på sms! I såna här fall är det ok. Åk hem till en kompis eller förälder där du känner dig trygg och skriv att han ska ha hämtat sina grejer till imorgon, eller liknande.

      Kan du ha någon med dig hemma när du gör slut? Annars så packa en väska så du klarar dig ett tag och var hos någon du litar på, sen skickar du ett sms som de andra skrev. Skriv det bara rätt på, inget som kan omtolkas eller manipuleras. ”Det är slut, jag vill att du flyttar ut nu.”

      Är det eran gemensamma lägenhet? Om det är hans så skulle jag nog ta nåt tillfälle då han är borta några timmar och helt enkelt ta mina grejer och dra.

      Om det är din lägenhet så byt lås medan han är borta. Sedan ber du någon eller några du känner dig trygg med att bo med dig ett tag så det finns vittnen… Eventuellt att du bor hos någon annan 🙂 beroende på grad av våldsamhet tänker jag.

      Jag skulle ta hjälp av polisen. Hoppas allt går bra. Kram.

      Ta hjälp av en kompis eller familjemedlem, skicka ut aset från lägenheten och ta ifrån honom nycklarna tillsammans med denna person. Sen låter du en kompis bo med dig i lägenheten så att du aldrig är ensam den första tiden.

      Ring till någon som har koll på allt det juridiska och prata igenom det praktiska. Exempelvis till en jurist, kvinnojour (kvinnofridslinjen är ibland bemannad med kunniga) eller om socialtjänsten har en rådgivningstelefon i din kommun (som gäller annat än försörjningsstöd). Då du skriver sambo är det nämligen så att det inte spelar någonroll om lägenheten är din och ska tillfalla dig vid en sepreration – är han folkbokförd där har han rätt att uppehålla sig där tills HAN skriver sig någon annanstans (är låset bytt kan polis till och med komma och tvinga dig släppa in honom). Att skriva ut någon från sitt boende mot deras vilja är en rätt knölig process. Lämna bostaden under den tiden även om det känns surt ifall det finns risk att du blir utsatt för våld.

      Tveka inte att ta hjälp av nära och kära – de vill ofta hjälpa mer än man själv tror. Svälj stoltheten om det känns svårt att be om stöd.

      Ta hand om dig ❤

      Bra att du tänker lämna. Själv blev jag nästan ihjälslagen innan jag lämnade. Ha med dig en vän eller förälder när du gör de. Lycka till!

    Förresten, egentligen ska det ju vara hemligt vilka som är med i PH. Hoppas han blir utkastad nu pga att det läckt. Mvh PH-fan men orkar inte med karln

      Kanske därför som Ben avslöjade det. Orkar inte med PH, hur kul är det zznaark…

      Eller så är det spekulation från Bens sida och inget han har fått bekräftat.

    Totalt OT men sitter o grubblar över detta nu : visst har Ida warg kommit ut med att hon är gravid? För att hon har rätt stort mage i instastory som alexander pärleros la idag ?

      Nej ida Warg är inte gravid. Och hon ser inte gravid ut heller.

      Huh? Inte hört att hon skulle vara gravid?! Följer visserligen enbart hennes youtubekanal, men där har hon då inte nämnt något.

      Om hon nu är gravid, och barnet är önskat från de båda, så önskar jag de all lycka i framtiden ?

      Hon har inte alls stor mage någonstans. Ida har till och med en stor tjock tröja så hur kan du se hennes mage?

      Därför frågan. För mig ser det ut som hon har gravid magen under tröjan plus att hon drar åt den och försöker gå undan från bilden.
      Inget illa menat

      Hon har kanske bara fått i sig, gud bevare oss, gluten!!!!!

      Det skulle kunna stämma. Annica Englund skrev för någon dag sen detta i sin blogg:

      ”Den här dagen startade så bra. Jag mötte upp en tjejkompis på Mahalo hälsocafe för lite frukost och sedan blev jag även uppdaterad om hennes lilla bebis. Vi båda hade svårt att se oss själva med barn för bara några månader sedan men när jag fick reda på detta så kändes det så naturligt och så bra, jag blev så glad att jag började gråta! Hon och hennes kille kommer bli grymma föräldrar och jag längtar efter att få träffa den lilla människan. ”

      Japp, ute idag på Pärleros insta att han i Ida ska bli föreldrar.

    Marcelo har väl inget ex ..mer än Annica 🙂 🙂

      Nicci då? Sen har han kanske haft någon tjej före Annica också 😉

      Spelar väl ingen roll. Är inte ex on the beach han ska va med i 🙂

    Om man får hoppas: Total Makeover (någon som minns det programmet?) men att de då fokuserar på insidan i första hand.

    Förresten, kollade på Are you the one idag och kände så väl igen Shad, vad har han varit med i tidigare?

      Gladiatorerna!?️‍♂️

        Tack, det retade mig att jag inte kom på det.

    Går ju två olika dejtingserier på trean nu, har du missat det! Are you the one är ju det nya, har dock inte tittat på det ännu.

    Mycket smygreklam på instastories nu, där passar vissa på…Myggel.

    Vi i femman? ?

      Haha underbart!

      Kanske roligare med ”är du smartare än en femteklassare?” eller måste den som ställer upp ha en chans för att få vara med ?

    Tycker att Nicci och Ben verkar så söta tillsammans ❤

    Men! Ben har ju varit med i Ung och bortskämd! Vad tycker vi om det?

      Jag tänker att dels var det längesen, och dels var han så himla gullig i programmet. Liksom naiv och dum, gullig på hundvalpsvis.

    Bachelor kanske?

    Alltså åhh, Ben å Nicci är ju verkligen supersöta ihop. Hade inte alls tänkt kolla hela vloggen men det slutade med att jag gjorde det i alla fall. 🙂 Bra att hon droppade Marcelo!

    Jag upplever att Ben är en fin och ödmjuk kille med båda fötterna på jorden.
    Han tänker innan han handlar och har en lika fin tjej vid sin sida. Alla har vi ex som kräver en ”skämskudde” ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.