Paow strikes again

Paow lägger upp film på film på Instagram när hon är ute och festar med ett gäng killkompisar medan man på Lance konto ser att han är hemma hos mamma och käkar ostbågar eftersom han inte kommer in på krogen än.
Någonstans här verkar det ha gått snett för det ack så kära paret där den ena till och med tatuerat in den andres namn på kroppen som en överraskning.
Varför jag tror att det har gått lite snett?
Därför att Lance och Paow avföljt varandra på Instagram, vilket är lite av ett standardförfarande när det gäller dessa två.
Paulina har även avföljt Magdalena Graaf, den svärmor som hyllade henne för bara några dagar sedan med orden:

Självklart har jag varit orolig att åldern ska ge dem problem. ”Paulina är på krogen och Lance väntar på sparkcykel utanför” MEN istället? Avstår Paulina från krogen, och lever hälsosamt med Lance. ÄR INTE DET FANTASTISKT??? Två unga människor som tar hand om sina kroppar? Och respekterar varandra. HELLRE det än en suput, som röker hasch, snor bilar och driver runt och gör skit. Jag kan ha fel….?//Magdalena

Den här gång verkar dock inte Paow ha nöjt sig med att bara avfölja Lance och hans mamma utan hon toppar det hela med att lägga ut hans telefonnummer med en uppmaning att ”terra” det här numret som vid en enkel sökning visar sig vara registrerat på Magnus Hedmans företag – alltså Lance pappa – vilket betyder att det med största sannolikhet är Lance nummer hon lagt ut.

Låter det här bekant? 
Så klart det gör…
Det här är nämligen inte första gången Paow gör något sådant här.
När hon bråkade med sin förra pojkvän Mattias så la hon även ut hans nummer med uppmaningen till sina följare att ”terrorisera” honom.

En gång är ingen gång, men Paow börjar sannerligen etablera lite av en rutin här.
Hur ska detta sluta?

106 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon är ju (ska föreställa) vuxen, men skulle behöva tas om hand. Har hon familj omkring sig?

    Herregud vad barnsligt att be folk ”terra” någons nummer. Kan inte komma på en enda situation där det skulle vara ett moget alternativ.

    Verkar inte klokt. Vad håller dom på med. Det verkar ur jobbigt .

    Men å, kärlekstatueringen hann ju inte ens torka…

      *läka

        Roligare med torka

    Typiskt tonåringar, fast just ja Paow är vuxen.
    Var lite uttråkad och tittade på deras you tube kanal, och där var planen att flytta ihop till marbella, undrar om det blir av ?

    Jag tycker så synd om honom…
    17 år och får ta ansvar för hennes jävla fjortisbeteende!

    Hon verkar vara en charmig ung kvinna, 25 år gammal och agerar fortfarande som ett litet barn vid motgångar.
    Borde ha fått lite hederlig kamratuppfostran på ett internat eller kanske gjort lumpen.

    Hur som helst bör denna lilla gosse Sör Lance ta sitt pick och pack och fly hem till mamsen igen då Paow är destruktiv, har väl förstört alla sina relationer både med kompisar samt partners….

    Vilken diagnos lider hon av?

      Förvuxen bebis-syndromet.

        Love it Lo alltså din kommentar ??????? kan inte annat än att asgarva ???

      Nu ska man inte slänga med diagnoser hit och dit men tycker det verkar som att hon mår rätt dåligt, tror hon skulle behöva professionell hjälp.

      Antagligen en hel j*vla del.

    Alltså, är jag den enda som ser en person med grava problem? Jag hoppas verkligen att hon kan få hjälp för detta känns inte hälsosamt. Lider med henne ändå, även fast det inte är ett acceptabelt beteende

      Problemet är att hon måste inse själv att hon har problem. Det kanske hon gör innerst inne. Man får väl hoppas det.

    Nja sådär beter sig knappt barn. En sandlåda m småbarn i trotsåldern är trevligare

      Hahahaha ja Ella jag håller verkligen med dig ???

    Men kära nån då. Undras just hur ”lilla mamsegull” som skulle ”morra” om nån sa nåt dumt om P reagerar på detta?? Morra lite på den gulliga fina svärdottern kanske?

    Synd att de inte har en vuxen i sina liv som kan få lite rätsida på detta, mamsegull borträknad.

    Skulle hon inte sluta dricka alkohol?

      Man kan ju börja igen ?

      Är väl som med Bella och veganismen. Jag kan också leva en vegansk livsstil – en timme eller en dag om jag så vill det. Borde ju kunna tillämpas på detta också? Många är ju nykterister 5 dagar i veckan i alla fall 😉

        Eller som Paow själv och alla gånger hon blivit vegetarian.

    Men va fan? Vad är det här, seriöst? Vad håller hon på med? Jag kan knappt tro på det här.

    Förresten: Bra inlägg Cam! Känns som att du har grävt lite mer i det än bara att skriva exempelvis: Då har ”kärleksparet” avföljt varann igen.

      Hon fick tips om det dock! 😉

    Nu hoppas till och med jag att Lance inte tar tillbaka henne igen! Hur lågt får en människa sjunka? Hoppas hon skäms rejält & tar sitt förnuft till fånga & söker hjälp. Detta beteende är inte friskt

    Uppmana folk offentligt att terrorisera någons nummer????? Är det ens lagligt? Det låter fruktansvärt illa. Riktigt, riktigt lågt.

      De e så sjukt ?

    Vad vill hon att man ska säga när man ringer?

      ” en vesuvio & en hawaii tack ”

        Hahahaha ??

    Tycker nog fan de verkar lika korkade båda två efter att ha kollat deras inspelningar. Vi tycker vi har klarat oss bra utan att gå på gymnasiet… jaha baserat på vad? Jag ser enbart fritt förfall

      Alltså hur vet Lance att han klarat sig bra utan gymnasiet? Enligt hans ålder har han inte ens gått ut ännu. Han skulle kunna säga så när han är 30 och är på en bra plats i livet.. men när man är 17!?! Makes No sense!

      Paow – inga kommentarer. Vi har nog ganska olika syn på vad ”klarat sig bra” är…

    Fy så barnsligt att bete sig på det viset.
    Paulina -dags att växa upp

    Lance kära du – gå nu innan du blir helt insyltad i en massa skit ❤️

    ”Sitter och pratar med ett fyllo och försöker förstå vad hen säger” skriver Lance på sin instastory. Undrar just vem det kan vara ??

    O hennes status på ig nu ”i was Saving you bit you was killing me”.
    Dvs hon skapar sin sanning i varför inte detta förhållandet (heller) gick vägen.
    O självklart är det inte Hennes skuld nånstans

    Jag undrar vad som orsakar att det blir så här gång på gång. . Svartsjuka från något håll? Någon som försöker sätta koppel på någon?

      Kanske att bägge är omogna som sågspån?

        Ja det verkar inte bättre. .

        Jag tror inte de kommer mogna tyvärr, de är nog bara pantade.

          +1

          Grabben är sjutton år – att säga att han inte kommer mogna blir ju väldigt konstigt. Det är Paow som har stannat i sin mognad för länge sedan. Lance kommer gå om henne med hästlängder inkom kort och när han är 24 år så kommer han vara en mogen man med sina bästa år framför sig. Förvaltar han sig själv väl så tror jag han kommer bli en riktigt bra människa på alla plan. Och jag tycker inte heller han är pantad – han är sjutton år som sagt. Då tillhör det att man är mer än lovligt naiv gällande kärlek och förälskelse. Been there done that liksom.

    Riktigt omoget beteende

    Väntar med spänning på reaktion från Maggan!

      Me toooo ??

    Är det lagligt att göra så här? Det borde väl vara någon slags trakasseri eller uppvigling?

    Jag över deras relation: ?

    Men oj. Alltså hon behöver hjälp. Ibland känns det lite som att bloggare och influensers kan säga att de provocerar medvetet för att få klick och därmed pengar men jag kan helt ärligt inte se det som en legitim anledning att bete sig som man gör. Oavsett om det är ”skådespel” eller inte. Fortfarande, om inte än mer, patetiskt. Paow skulle verkligen behöva åka in på nån rehab för sin personlighet känner jag. Tycker NÄSTAN synd om henne. Lumpen som någon skrev kanske hade varit ett bra steg i rehabiliteringen, men med hennes supande och drickande är väl inte fysiken tillräckligt bra för att komma in.

    Nu vet ju ingen här vad som hänt så det är väl osmakligt att anta att allt är Paulinas fel

      Oavsett vems fel det är så beter hon sig som en 12-åring när hon raderar bilder och avföljer två ggr/månaden

        Säger som Amanda vi vet inte vad som hänt. Verkade vara Lance som avföljde först, och Paulina verkade vääääldigt kär, hon såg så kär så kär ut OCH tatuerade in hans namn. Om ni såg vloggen så verkar Lance lite lynnig och tjafsig faktiskt, så det behöver inte vara Paulina som startade bråket, eller så handlar det om Magdalenas uttalande kanske. Synd. Men visst var det omoget att lägga ut nummer och uppmana att terra. Hon var nog onykter och sårad dock. Det har nog raderats ganska omgående också.

      Tror du att någon tvingade henne att lägga ut Lance nummer och uppmana folk trakassera honom?

        Men vi vet ju inte vad som har hänt innan. Oavsett så är det osmakligt att gotta sig i andras olycka.

          Om de inte la ut varenda jäkla tur fram och tillbaka på SOCIALA MEDIER (för att bl.a. tjäna pengar på läsare när det passar) så skulle de enkelt undvika att folk la sig i!!

    Varenda gång dom gjort slut tycker jag att det dyker upp sammarbeten på deras sociala media. Kanske inte alls så som jag tycker mig tro, men har reagerat på det

    OT OT

    Se hit alla (mest veganer/veggisar):

    Det börjar ju gå framåt i teknikens värld och nu kanske vi ser ljuset av labbodlat kött i slutet av året. Jag tycker att det är bra nyheter eftersom det distanserar oss från dålig djurhållning och förbättrar miljön på många sätt såsom metangas och skadan på mark och skog.

    För om vi har teknologin att producera mat utan att skada djur, är det inte oetiskt att inte göra det? Jag är köttätare och skulle aldrig sluta äta kött och mejeriprodukter (var dock vegan i 5 år när jag var ung) och jag skulle alltid välja labbodlat kött om jag kunde! Ju tidigare vi har kött som odlats fram, friskt och billigt desto bättre.

    MEN jag undrar vad ni veganer tycker? Skulle ni kunna äta kött som skapats utan att skada djur eller miljö? Ni som är muslimer/judar skulle ni kunna tänka er att käka odlat bacon?

    Är supernyfiken på svar eftersom jag bor utomlands och bara hört vad folk tycker i det landet! Vill höra vad ni tycker ?

    En källa för er som vill ha det: http://www.independent.co.uk/news/science/clean-meat-lab-grown-available-restaurants-2018-global-warming-greenhouse-emissions-a8236676.html

      Menar såklart att det kommer gå ut till affärerna om många fler år, men frågeställningen är ändå intressant ?

      Och så jobbigt när ens första kommentar dyker upp efter man skickar en till. Cam, du kan ta bort den andra ?

        Som vegeterian skulle jag absolut kunna äta labbodlat kött! Jag valde att sluta med kött på grund av att man nu dödar kött för mat, vilket jag inte vill.

          För att kunna få fram labbodlat kött så måste man ändå slakta djur för att sedan kunna använda deras celler för att påbörja själva labbodlingen. Det som är positivt med detta är ju att man inte behöver föda upp och slakta lika många djur men det kommer ju ändå ursprungligen från ett slaktat djur, så egentligen borde även vegetarianer/veganer avstå labbodlat kött om anledningen är att värna om djuren rättigheter och inte av miljörelaterade själ.

          För att svara på den andra frågan så tror jag knappast att religiösa muslimer, judar och hinduer kommer äta varken fläsk eller nötkött, eftersom det är en regel inom deras religion att avstå dessa saker. Så det spelar nog ingen roll om det är labbodlat eller inte.

      Jag kommer aldrig äta labbodlat kött och alla andra veganer som jag känner säger detsamma. Vi känner olust och äckel inför det. Men kanske bra att det finns för andra, exempelvis köttisar som ju gillar kött!

      Btw – bacon kan man göra bumsenkelt själv. Marinera tunt skuren tofu i marinad av soja och liquid smoke. Stek hårt. Smakar som bacon men utan allt det andra…

        Smakar absolut inte precis som bacon men håller med om att det är ett bra alternativ för oss som inte vill äta kött men som saknar bacon något oerhört.

          Nu skrev jag faktiskt inte ”absolut precis som” utan ”som”, eftersom det faktiskt smakar ”som” bacon. Fast mycket, mycket godare! ? ?

      Jag äter av religösa skäl inte all sorts kött, men skulle inte heller äta det labbodlat.

      Däremot tycker jag att det vore ett väldigt bra alternativ till resten av befolkningen.

      Skulle kunna äta det om det var något jag serverades, så länge det inte är animalier på bordet så försöker jag äta det som bjuds. Men skulle nog själv aldrig själv köpa/beställa det. Är helt avvand med att äta kött vid detta laget. Ser inte kött som mat längre. Så något som var i princip identiskt med faktiskt kött (jämfört med t.ex. sojaprodukter och så) skulle nog ge mig äckelkänslor.

      Men håller med om att det är jättebra att det kommer som alternativ för de som fortfarande gillar köttsmaken men vill avstå animalier. Dock kommer det nog dröja ett tag till då det är på tok för dyrt för de flesta i nuläget.

      Jag hade inte ätit det, jag tycker kött känns äckligt. Avstår även från vegetariska alternativ som är för djurlika ?
      Däremot tycker jag att det är fantastiskt att forskningen går framåt och jag hade gärna serverat labbkött till andra om jag ska arrangera något event (se bröllop/dop).
      I dagsläget hade jag serverat veganskt.

    Tips camcam! I ben mitkus senaste vlogg diskuterar han och nicci om att My ska vara med i dokusåpan och ben svarar att han inte kommer vara med. MEN dem avslöjar också att Marcelo kommer att vara med i ph nu och det har väll Marcelo förnekat?

    Efter att sett Paulina i Temptation Island, hon behöver verkligen ha hjälp. Någon som kan hjälpa henne med sitt beteende så hon kan få rätsida på sitt liv. Lycka till tjejen.

    Men hur e det möjligt?? Paow skrev ju att de skulle vara tllsammans hela livet!

    Jag var ju tvungen att kika deras Instagrams.. Om han är minderårig är det mindre smart av honom att öppet, på live, sitta på Eataly och dricka öl. Eller ja… Mindre bra för stället iaf.

      Är det hans öl då?

        Man såg honom dricka och hans kompis frågade honom om han skulle beställa in en ny öl åt honom.

    Jag känner mig faktiskt elak nu, men varför nöjer han sig med Paow? Han är stilig, ung, har en boxningskarriär på G. Herre gud… stackars pojk, hon innebär bara drama för honom.

      Dålig självkänsla kanske, tycker inte han förtjänar bättre. Uppvuxen med drama i sitt liv/har blivit skadad av att växa upp i det offentliga ljuset och kan inte skilja på sjukt beteende/drama och vad som är ok.

    Alltså oh lord. Bråka på, avfölj varann bäst ni vill.. men att lägga ut någons nummer med en sån uppmaning, när man når ut till så många som P ändå gör? Nä fy vad lågt. Det har slagit slint, igen.

      Lågt och korkat gjort, men när alkoholen går in går vettet ur.. och så kanske sårad på det, hon verkade väldigt kär häromdagen, kanske man ska tänka på.

    Slutar aldrig förundras över vilken tragisk person den där Paow är.

      Fast man kanske ska tänka på att hon verkade väldigt kär och kanske var sårad..och onykter på det. Jag har då inte sett något nummer och uppmaning så det verkar inte ha legat uppe länge.

    Grad av förvåning att det är slut: 0.

    Neeej vad jobbigt det måste blivit för Maggan nu… hon hade ju en sådan trevlig barnvakt flåt svärdotter.. Mumin kan de kanske ringa efter så de slipper ödsla sin dyrbara jobbtid på sina barn.

      Mumin är redan där , De har ju gäster som Maggan tjatade dit i princip trots att det är såå mycket att göra med jobb ,flytt , ungar och hundar ! Så var ska sleven vara om inte i grytan ?? men underbart för barnen att de har Mumin alla fall .

    Detta kan väl inte vara lagligt? eller är det?

      Tänker precis samma. Är inte det olagligt.. och, vad har människan gjort för att förtjäna en sån behandling? Instabilt beteende minst sagt.

    Undrar också hur Magdalena ska hantera detta efter alla lovord hon öst över Paulina ….. väntar med spänning….

    Paulina är ju sjuk, sånt här beteende är ju inte normalt! Om hennes 12 år gamla kille håller på och muppar sig så är det en sak eftersom han är fortfarande ett barn och inte vet bättre men Paulina är seriöst störd. Flickungen behöver hjälp!

    Verkar som att det blir en BaLancelot underboob tat iaf ??

    Tycker synd om nästa tjej Lance träffar, Paulina kommer ju trasha sönder den stackaren offentligt.

    Men neeej undra vad som hänt nu då, så kär som Paulina verkade vara i Lance för bara några dagar sedan, hon såg så otroligt kär ut i Lance i vloggen ju och så gjorde hon ju tatueringen. Så himla synd att det blev bråk igen. Men helt ärligt så verkar ju Lance lynnig och tjafsig..och killen verkar oerhört pengakåt. Nu vet ju inte jag vad som hänt som gjorde att Paulina gick ut och festade men hon verkade ju väldigt kär, kanske tog hon illa upp av vad Magdalena skrev, P kanske missuppfattade en del och kände sig dum o besviken. Men M skrev ju också bra om P och att hon nu älskade henne. Så synd detta tycker jag. Jag trodde Paow mognat också, har tyckt det verkat så och hon såg så kär och kärleksfull ut, så synd hon gjorde något dumt MEN var och NÄR lades numret ut, måste varit väldigt kort för jag följer henne och har inte sett det? Och yt-kanal som de just startat.. synd det blev såhär nu.

      Vad skrev M som P kan blivit sur över? Jag har bara läst lovord över P från M? ?

    Jag undrade varför Lancelot kallade sin kompis ”wingman” på insta igår…
    Måste vara sjukt tröttsamt att hålla på såhär. De har varit tillsammans sen sept/okt (?) och gjort slut minst en gång i månaden ?

    Nej nu blir det LPT. Gräsligt beteende.

    Nu tycker jag vi missar något här.

    Varför är numret till Pappans företag? Jag misstänker att företaget betalar mobilräkningen, vilket då måste ses som en förmån (alltså en överföring av värde mellan företaget och privatpersonen Magnus).

    Så antingen förmånsbeskattas Magnus för detta, eller så undviker han medvetet att betala skatt.
    Så tipsa skatteverket om detta och be dem undersöka om företaget rapporterat denna förmån.

      Du driver va?

    Nu blire Balancelot!

      Tack för den kommentaren Moa du gjorde min kväll ?????????

    Borderline ?

      D E L U X E

    Maggan och Lance följer forf Paow iaf ?

    Och nu är senast inlagda bilden på Paows Instagram raderad så nu är de väl tillsammans igen efter att mamma Magdalena morrat lite 😀

    Nu skrev jag faktiskt inte ”absolut precis som” utan ”som”, eftersom det faktiskt smakar ”som” bacon. Fast mycket, mycket godare! ?

      Hamnade helt jävla fel.

    Jag undrar varför Lance har lämnat upp den där YouTube-länken i hans IG profil. Kanske är allt bara en bluff för att få klick på videon?

    Påminner om min ena dotter medfd pojkvän. Att man måste göra slut så fort man är osams. Killen 17 och dottern 14. Trodde att man mognat efter 20…

    Vilken jävla töntig barnrumpa hon är. Varför har hon följare? Varför skäller folk inte ut henne så hon får in vett i huvudet och kanske inser hur dåligt hon beter sig? Jag skäms

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.