Kärlek, kärlek, kärlek…

Trots att de båda delade bilder på när de åt på varandras ansikten på nyårsaftons tolvslag så har det dröjt till nu för Ellie B och Niclas Lij att ”be in a relationship” for realz. 
Men nu är det gjort och jag hoppas att Ellie förvarar den där imaginära ”sista rosen” under en glaskupol så att den aldrig vissnar och kärleken falnar. (Jag måste sluta titta på gamla Disneyfilmer tror jag…)

Stort grattis till de kära tu! <3

36 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad fina 💜 Ellen verkar så härlig. Fick tyvärr inte så bra intryck av honom i Bachelor men om hon valt honom så lär han ju vara bra 😃 tv vinklar ju så mycket.

  Svara

   Kolla hans Instagram så verkar han störtskön😊

   hoppas de får det bra tillsammans🎈

   Svara

    Ja det tror jag säkert 😃 har inget intresse att kolla hans instagram men tror som jag tidigare skrev att han är en bra människa för att Ellen trots allt valde honom. Menade inte att kritisera utan snarare tvärtom 😃 Fin kärlek 😊💕

    Svara

     Ellen har ju tyvärr valt killar tidigare som inte varit bra så det är ju ingen garanti. Men hoppas också att detta blir bra!

     Svara

     M

     Det finns aldrig någon garanti för någon. Man kan aldrig veta helt vem någon är.

     Svara

  Vet inte vad det är med mig men blir glad över detta. De verkar som härliga människor båda två och de verkar ha kul ihop. Blev även glad över att Denise och Oliver från TI ska ha barn. Fan vet, snart kanske jag blir glad över att få läsa att Mr. Oromance hittat kärleken. Då blir jag orolig för mig själv på riktigt.

  Svara

   Inget fel att vara motsatsen till missunnsam 😍

   Svara

    Sant så sant. Lätt att glädjas åt andra när man mår bra själv. Kanske är jag lyckligare än genomsnittet då 😉 eller hur var det hon sa, allvetande oraklet på Lidingö?

    Svara

     Synd att du inte kunde fortsätta på samma spår utan att trycka till en annan.

     Svara

     Humor…

     Svara

   Oj det visste jag inte 😃 blev också glad nu, tänk att hitta kärleken i det programmet liksom? Gulligt 😊

   Svara

  OT!

  Någon som sett Sandhhhhhhhras instastory? Hon taggar ständigt företag: Ikea, Casall och Electrolux. Ett kall efter gratisprodukter?

  Svara

   Undrar mest hur sjutton hon filmar sig själv? Vad är det för poserande och pratar hon verkligen sådär?

   Svara

  Svara

  Så trevligt par. Hoppas dom lever lyckliga i alla sina dagar.

  Svara

  Läste en gammal artikel om Blondinbella på nätet. Jag kommer ihåg att Blondinbella sade att hon inte rest som barn.

  2008 fick Per Rydberg frågan av Nöjesguiden hur den perfekta pappan ska vara. Svaret blev då att den perfekta pappan inte finns.

  – Grunden är kärlek och närvaro. Jag var ung när jag fick Isabella, lite av den barnsliga pappan som säger “Barn, har ni hört att det finns berg- och dalbanor i USA som går i 130 kilometer i timmen? Ska vi åka dit?” Vi tog en roadtrip på fyra veckor till USA, vi gick bara på nöjesfält, svarade han vidare.
  hmmmm

  Svara

  ”Jag blir mer och mer övertygad att Bella är sociopat/narcist..
  Jag tror helt och klart att hon har en psykisk störning.
  Tycker synd om hennes barn som får ha en sjuk mamma som inte ens ser sina problem.”
  ”Hon är så osmaklig. Men jag tackar henne för att hon är öppen med sitt sjuka beteende och sätt att hantera t.o.m. sina barn.”
  ”Men det det där med hot riktade mot barnen som hon totalt skiter i tycker jag att någon myndighet borde utreda, barnens bästa bör alltid sättas i främsta rum och hon gör väldigt tydligt att hon inte riktigt delar den uppfattningen när hon medvetet utsätter dom för en såpass allvarlig konkret hotbild. ”
  ”Hon är sociopat. Barnarbete och utnyttjande av barn är ett brott, men det skiter hon i bara hon får pengar. Hon är STOLT över hur bra hon är på att utnyttja sina barn och berättar om det i media, hur sjukt är inte det?? Stackars stackars barn. Hoppas Odd får ensam vårdnad, i hennes medier och intervjuer finns det gott om material som visar att blondinbella är allt annat än en bra förälder.”
  ”Tycker verkligen synd om barnen, som när de är hos Bella lever i någon slags låtsasvärld.”
  ”Kan man anmäla henne till soc? Folk anmälde ju Paula & Hugo utan problem så är förvånad att ingen anmält Isabella ännu.”
  ”Jag tycker så synd om hennes fina små barn, tur att de verkar ha en pappa som har förståndet kvar.
  Jag hoppas så att Odd nu gör det enda rätta och begär ensam vårdnad. Har själv erfarenhet av person som är psykopat och önskar ingen,framför allt dessa små barn att växa upp med en mamma som bara bryr sig om sig själv och sina pengar. Isabella tror nog att hon känner nån slags kärlek för dem, men jag tror inte hon vet vad riktig kärlek är.”
  ”hennes säkerhetsföretag rekommenderar att hon inte exponerad bilder på barnen i bloggen på hot men hon gör det ändå? Okej. Orosanmälan hos socialtjänsten på måndag då.”

  Jag har helt tappat respekten för denna bloggen och dess läsare.
  Jag kan inte ens läsa ett sånt här inlägg som ska vara glatt när inlägget under dryper av hat.
  Hur fan tänker ni? Och varför låses inte kommentarsfältet?

  Svara

   Ja, jag tycker att många kommentarer i inlägget om Blondinbella är från människor som överanalyserar Blondinbella utifrån vissa delar av hennes liv och anklagar henne för väldigt grova saker. Hon är en offentlig person, inte någon som NI känner och KAN förstå så pass bra som ni tror att ni gör. Hon är en affärskvinna och är strategisk. Mer än så vet ni inte förens ni känner henne. Detta är internet folks..

   Svara

   Med tanke på vad Bella säger i poddavsnittet så är förmodligen de här reaktionerna helt i enlighet med hennes plan så du kan nog sluta agera sekundärkränkt å hennes vägnar.
   Det här är allt hon någonsin kunnat önska sig enligt podden.

   Svara

    Du kan sluta agera sekundärkränkt å kommentarernas vägnar.

    Svara

   Som man bäddar får man ligga.

   Svara

   Varför vara så dramatisk och dra alla över en kam…😇

   Svara

    Ja, lite dramatiskt överdrivet, klart att det finns goa människor här. Inte lika många som förut dock. Tråkigt.

    Svara

   Bellas intervju med lørdagsrevyen finns ute nu. Där säger hon bl. a att hon når ut till ca 2,3 miljoner människor per DAG.

   https://tv.nrk.no/serie/dagsrevyen/NNFA02031718/17-03-2018

   Från ca 16 min.

   Svara

  Ugh.

  Svara

  Ot:
  Kollar ni stjärnornas stjärna?
  I like it!
  Bra artister, låtar man (jag) känner igen. Snäll ”jury”
  Och såklart Petra 😍

  Svara

   Zappar runt. Jag har lite svårt för Petra, tycker hon känns oäkta, överdriven och väldigt inövad.

   Svara

  Denise och oliver från temptation island är gravida!!

  Svara

   Vem är det?

   Svara

    Googla om du inte vet men vill veta. De var som sagt med i Temptation Island.

    Svara

     Vill inte veta mer…fattar inte varför denna blogg skulle skriva om okända människor. Dvs bevaka random personer med några K på insta? Eller vad de än gör?

     Svara

  Calles senaste video på instagram. Visste väl. Att han någon gång. Skulle råka spegla sig själv. När han filmar. Och avslöja att han inte alls går runt med ipad/gopro. Utan en helt vanlig. Iphone. En sån han minsann slutat. Använda. Och propagerat. För att alla andra också. Borde sluta använda. Och så lite smygreklam på det. Bra grejer. Halleluja!

  Svara

   Underbart! Älskar att läsarna av den här bloggen är en slags detektiver! Tips CamCam! Nu ska jag till Instagram 😂.

   Svara

   Har han tagit bort de?

   Svara

    Nej den är nr 4 nu. På barnet genom fönstret.

    Svara

  Hoppas verkligen på det här för Ellens skull. Tycker hon är en så genuint fin människa och har på riktigt blivit ledsen för hennes skull när man förstått hur exen behandlat henne. Hennes senaste verkade ju utåt sett vara the perfect guy, så känns som man aldrig riktigt kan veta. Men som sagt, håller tummarna för detta 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.