Osmakligt är bara förnamnet

Det första som slår mig när jag lyssnar på Alex Schulmans intervju med Blondinbella är på vilken nivå hon manipulerar och rätt och slätt idiotförklarar sina läsare.
Alex har valt ut några kritiska kommentarer från Bellas blogg och undrar medkännande hur hon går tillväga för att hantera dem, och vad gör Bella?
Hon myser!
Hon myser och berättar för Alex att det här är helt i linje för den strategi hon har för bloggen.
Att om hon inte får runt 50 kommentarer under varje inlägg där 80% ska vara positiva och 20% negativa så har hon misslyckats.

Varje vecka tittar hon i sin kalender för att utifrån den planera det excelark som utgör stommen för hennes blogg.
Varenda blogginlägg är noga planerat för att få den reaktion av läsarna som bäst gynnar Bella och som ger det absolut största klirret i kassan.

Här kan jag bygga upp förtroende, peppa, vara positiv och verka vara bästa kompisen och med det jag ska göra här så kan jag provocera. Inte på ett gammalt Blondinbellasätt men jag vet att jag kommer göra saker som kommer få den här reaktionen.

Den här veckan ska hela bolaget till Marbella och då blir det krock i mina läsares huvuden. Flyg – hemskt, Lyxhotell – blä men samtidigt så bjuder vi med alla anställda så det blir ju jättegeneröst så då blir det svårt för dem att veta hur de ska förhålla sig till den här resan.// Bella

Den här kontroversiella nivån är alltså noga uttänkt och planerad inför varje vecka och varje vecka måste innehålla alla komponenter och då måste man således planera för att manipulationen av läsarna ska gå i lås.
Ponera att de ska släppa en ny produkt på LCC som hon vill att läsarna ska köpa.
Då måste Bella se till att ha byggt upp ett kommentarsfält som är trevligt två dagar innan lanseringen för blidka läsarna.
Om de är arga på någonting hon bloggat om så kommer läsarna tycka att produkten är skit och inte vilja köpa den.

Nu kommer jag ta några dagar att bygga upp en positivtet i kommentarsfältet så idag ska jag till biblioteket med barnen och det är ju good will för läsarna älskar ju biblioteksbesök och det är den perfekta uppladdningen inför en lyxig Marbellaresa så då måste jag ju gå till biblioteket.
Det är ju inte roligt att visa upp bilder att man hänger på Riche om man inte visar upp bilder på när man står vid ett frysfack och storhandlar.// Bella

Att Bella är både gränslös och totalt skrupelfri när det kommer till att tjäna pengar kan inte komma som någon direkt överraskning för någon som känner till henne, men att denna gränslöshet innefattar att använda sina egna barn som verktyg för att manipulera läsarna chockar till och med mig.
Inte så mycket för att hon gör det, utan sättet hon gör och öppet skryter om det.
Hon verkar snarast stolt över att ha manipulerat läsarna med hjälp av sina barn och det är riktigt, riktigt osmakligt.
Dock inte lika osmakligt som att envist fortsätta visa upp barnen på sina sociala medier trots att det finns faktiska kidnappningshot riktade mot dem.
Bella ignorerar helt rekommendationen från sitt privata vaktbolag att sluta exponera barnen under förevändningen det ju är så hon tjänar sina pengar.
Att barnen utsätts för regelrätta kidnappningshot är alltså ingenting som rör Bella i ryggen, hon tycker nämligen fortfarande att det är värt det så länge pengarna rullar in.
Pengar, pengar, pengar..
Pengar är viktigare än allt annat i Bellas liv och jag börjar undra om det finns någonting som faktiskt skulle kunna få henne att ändra sig?
Vad krävs för att Bella ska inse att pengar inte är allt? Ska barnen behöva tas ifrån henne för att hon ska inse att inga pengar i världen kan köpa tillbaka ett förlorat liv?

I den här intervjun undanröjs mina allra sista tvivel och jag känner mig säker på att det inte finns någonting i Bellas liv som är genuint eller äkta, utan alla människor är bara brickor i hennes spel för att hon ska kunna tjäna mer pengar.
Andra människors känslor, behov, åsikter och viljor värdesätter Bella ungefär lika högt som en intrampad hundbajs under skon.
Om en människa gör någonting annat än möjliggör för Bellas bankkonto att växa så avpolletteras man och förpassas ut i periferin där det förmodligen börjar bli aningens trångt vid det här laget eftersom alla som haft någon typ av relation med Bella, förr eller senare verkar hamna där.

Han som jag träffar tycker att det är lite tufft om han kanske vill berätta om sin dag och jag då säger till honom att jag inte är intresserad av att höra det, och det är ju inte så trevligt.

Om saker och ting inte är intressant så vänder jag på klacken och går. Jag skulle aldrig sätta mig på en parmiddag där vi kommer prata om något ytligt ointressant, jag gör inte det. // Bella

Likt en sociopat reflekterar Bella över sitt egna beteende och verkar relativt klar över hur det uppfattas men är samtidigt inte det minsta intresserad av att göra någonting åt det.
Att det överhuvudtaget finns människor som frivilligt vill umgås med henne utan att få betalt för det är för mig en gåta, men så har hon också skrotat både Odd och deras äktenskap som de flesta av sina gamla vänner som jag antar inte accepterade att vara del av Blondinbellas alldeles egna dockteater.
Tillägg: Hon erkänner även att hon hon inte längre kan separera sitt liv från bloggen. När hon beskriver sitt nya förhållande och hur hon kan hälla upp ett glas vin utan att längre kunna skilja på vad som är privat och vad som är till bloggen. (Tack The real Hmm)

Hon har outsourcat allt i sitt liv som hon inte tycker är kul. Att hon inte sminkar sig själv vet vi, men att hon inte ens kan packa sin egna väska när hon ska ut och resa kom som en överraskning till och med för mig.

120 000 kr i månaden lägger hon på fasta kostnader och i det inkluderas följande anställda:
En person som städar varje dag
En kock
En person som fixar hemma som inte är samma som kocken
Den högra handen Simon
Revisor
Advokat
En fotograf
Stylist och fotograf
En som bokar alla resor
En MUA

Hon erkänner att risken finns att hon kan bli verklighetsfrånvänd men att alla de här personerna behövs då hon enligt egen utsago har 150 resdagar per år.
Förlåt…. Blir?
Risken finns att hon BLIR verklighetsfrånvänd? BLIR???
Snälla nån! Slår man upp ordet ”verklighetsfrånvänd” i ordboken så hittar man med största sannolikhet Bellas bild där som ett talande exempel.

Avsnittet som kommer härnäst i intervjun där Bella berättar om hur synd det var om henne när hon växte upp och flyttade hemifrån när hon bara var fjorton år, samtidigt som hon var mobbad i skolan tänker jag inte ens ta upp här eftersom innehållet i den historien ändras lite fram och tillbaka beroende på vad som kan tänkas gynna Bellas agenda för tillfället.
Sina föräldrar släpar hon i smutsen när hon omnämner sin barndom som stökig och utan trygghet, men även detta kan komma att ändras till nästa gång hon pratar om dem, men just nu är de anledningen till att Bella är rädd för att överföra sina anknytningsproblem till sina barn så att de inte kommer ha en nära relation till henne på samma sätt som hon inte hade till sina föräldrar.

Jag vägrar leva ett liv som karriärskvinna som det går bra för utan att ha en enda person som står en nära i livet.// Bella

Jag undrar om Bella förstår, att för att ha människor i livet som står en nära så kan man inte bete sig på det sätt Bella stolt berättat om här ovan.
Det går inte att utveckla nära relationer till andra människor om man vänder på klacken och går så fort en diskussion inte är direkt gynnsam för en.
Relationer handlar om att ge och ta och om Bella aldrig gör någonting annat än tar det hon vill ha på bekostnad av andra människor så kommer hennes relationer bli därefter.
Men Bella bryr sig inte. Hon bryr sig på riktigt inte om en enda människa förutom sig själv.
Om inte ens konkreta kidnappningshot riktade mot hennes två barn får henne att ens överväga att sluta exponera dem i monetära syften så finns det nog ingenting som gör.
För på frågan om det verkligen är värt det svarar Bella med två små bokstäver som säger allt.

-Ja.// Bella

Trodde Bella att de här avslöjandena skulle vara till hennes fördel?
Hon har precis avslöjat att allt som hon tar sig för är del av en manipulativ strategi för att tjäna mer pengar och skadan detta kommer orsaka på hennes varumärke verkar hon helt omedveten om.
Det går inte längre att lita på någonting som kommer från henne eftersom allt hon gör, görs med en baktanke och hon räknar iskallt med hennes läsare är dumma nog för att inte fatta det.
Jag vill aldrig, aldrig mer höra ett enda ord till om hur elaka kommentarer Bella får eller hur orättvist hon behandlas, granskas eller omskrivs.

Nästa gång ni är på väg att formulera en kommentar eller mail om detta, kom då ihåg den här intervjun och inse att ni precis gått i den Blondinbellska fällan och hur ni inte är någonting annat än Bellas små nickedockor som springer hennes ärenden.

444 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hjälp. Vad bra att du belyser detta!

   Eller så är detta precis Bellas avsikt, att provocera under intervjun och få det här eldiga inlägget 🤣 Fattar inte vad folk upprörs över. Det är väl bara att låta bli stt läsa.

    Spelar det någon roll. Summan av kardemumman är att Bella inte är en sympatisk person.

     Summan av kardemumman är väl att folk blir provocerad, helt enligt hennes strategi. Och hon lyckades igen 🙂

   Detta inlägg och de flesta kommentarer här visar ett praktexempel på kvinnohat i sin renaste form. Ni som påstår er vara feminister här, gör en grundlig analys av inlägget och kommentarerna. Ni beter er nästan lika illa som de som lämnar hotfulla lappar på Bellas bil. Hon är jävligt stark som lyckas skaka av sig allt hat ni står för. Hur hade du själv klarat det? Hade du kunnat stå för de saker du skriver här och säga det rakt till Isabella? Hon är människa för fan. Nä usch alltså.

  Det sjuka är ju också att SÅ många av hennes fanzzz tokhyllar den här intervjun

   Fans eller anstälda eller hon själv som inser att den där podden blev helt fel???

   Kommentarer där jag ifrågasätter om folk verkligen blir peppade och inte känner sig tillsnurrade och utnyttjade godkänns inte.

    Jag tycker det var en bra intervju, verkligen modigt att vara så öppen och ärlig och bjuda på sig själv, jäkligt modigt. Och jag är inget speciellt fan och ingen anställd heller. Jag ifrågasätter snarare vad det är för typ av människa som sitter och vinklar och förvränger det mesta som sades i podden och försöker få allt till något dåligt. Verkar bittert och ganska sjukt. Ifrågasätter också om vederbörande verkligen lyssnat ordentligt och ifrågasätter vad det är för folk här som inte verkar kunna tänka själva. Här kan man snacka tillsnurrat 😉

   Jag hyllar den, även fast jag förstår precis alla hennes baktankar. Hon är smart. Människor behöver följa med i utvecklingen och tänka kritiskt redan innan hon ”avslöjas”.

  ”…och hur ni inte är någonting annat än Bellas små nickedockor som springer hennes ärenden.”

  Ja, men samtidigt är det väl också precis du gör? Springer hennes ärenden alltså. Genom att skriva negativa inlägg om henne och ”granska”. Det är väl precis det hon vill, enligt henne själv.

   Nja..jag tror inte att hon gynnas så där jättemycket av att jag granskar och slår hål på henne och hennes lögner…

    Nja är du säker på det? Folk älskar ju att hata kändisar och går säkert gärna in på hennes blogg och lämnar en arg liten kommentar efter att ha läst dina inlägg.

     Men jag tror inte de köper hennes produkter.

     Anonym, nä det har du säkert rätt i. Kanske det är hennes största inkomstkälla nuförtiden, vad vet jag. 🙂

    Det tror jag, att hon gynnas. Det ger trafik ☺️

     Jag läser dessa inlägg. Inte är jag inne på Blondinbellas hemsida för det? Inte besökt den på 2 år.

     Jag har aldrig varit inne på hennes blogg, och kommer aldrig göra det heller, läser bara om henne här.

    Jag skulle säga att det värsta för BB vore om ingen brydde sig om henne, alltså att inte kommentera med mera. Hon verkar tycka ”all publicity is good publicity”..

    Att skriva om henne och belysa hennes lögner skadar hennes varumärke. Tillslut när folk blir så trötta på BB och ser igenom hennes lögner så kommer de sluta bry sig, sluta köpa produkterna och besöka hennes blogg.

    Så fortsätt skriva o belysa hennes idioti så kommer vi nå målet med hjälp av BB:s egna självmål (så som denna intervju)

    Bella har ju manipulerat sina läsare under flera års tid, och ändrat innehållet i sina historier efter vad som för tillfället gynnar henne bäst. Att det mest är unga tjejer som ännu inte är så kritiskt tänkande till vad de läser, ofta barn, som läser hennes blogg utnyttjar hon ju till fullo.

    Jag tror att hon i podden med Alex så gärna vill visa hur ”smart” hon är, att hon helt enkelt inte kan låta bli att berätta om sina ”strategier”.

     Jag håller med. Tycker inte att det hon gör är fel dock.

     Nej fel är det ju inte, varken olagligt eller farligt (köper inte hotbilden mot varken henne eller barnen), men jag förstår inte hur de här ”avslöjandena” och framför allt utmålandet av sig själv som en vidrig medmänniska ska hjälpa till att kränga krämer och skor? Som ju ändå måste vara målet.

   Men jag tror att många följer Bella genom denna bloggen enbart. Så trafiken har minskats till hennes blogg

    Ja det är möjligt. Själv läser jag inga ”storbloggar” längre tack vare bloggbevakning.

     Åh vill du ha en kaka för det också?

     Haha jatack.

   Hade det gynnat henne hade mina kritiska kommentarer där jag tex frågar om det ska lanseras en ny produkt imorgon godkänts. Artigt frågade. Det gör den inte. Produkten lanserades nästa dag.

    @MandelBecca

   Men det måste ju belysas?? Även om hon tycker det ”gynnar” henne. Det är ju för att hon är knäpp

   Tror definitivt inte att CamCams bevakning gynnar henne alls, sedan jag började läsa denna bloggen har jag både slutat följa Bellas blogg och instagram och jag tror att jag är långt ifrån den enda.

    Samma här!

    Samma här. Tidigare beundrade jag henne lite faktiskt! Och köpte nån av hennes produkter. Nu skulle jag aldrig göra det.

    Samma här!

    Jag också!

    Samma här!

    Samma för mig!

    Samma här. Ska till och med sluta läsa hennes blogg via unvisit haha

     Samma här! Läser om Bella här!

    Jag med

    Samma här

    Samma här!

    Samma här!

  Gillar inte henne. Fler ord får hon inte.

  Som Oprah jr gör hon förvånande lite välgörenhetsprojektet?

   Nej Satan efter denna kommentar kommer det troligtvis upp ett inlägg på måndag om hur mycket hon skänker till välgörenhet .

   Tror även starkt att denna blogg ingår i hennes planering i hur hon ska blogga varje vecka.

   Hahahahaha tjejen som är på elit nivå lixom😂

  Jag kan ju bara informera om hur det är en lögn.

  Hon har 1 person hemma som heter Ida, se annonsen för au pairen. Denna Ida har ju förekommit förut som inredare på bloggen men blev sedan allt-i-allo hemma. Hon har alltså inte flera anställda som sköter markservicen. Så även det är en lögn.

  Luftslottet Isabella Löwengrip.

   Vänta! Är det sant att det är Ida inreder-Ida som är allt-i-allon? Kollade snabbt och hittade inte hennes blogg längre, ingen hemsida och instagramsidan verkar legat nere sen i somras. Hur gick det till? Inredde hon klart det förra kontoret sen bara ”du Isabella, har du något mer jag kan inreda?” ”Ja du Ida, jag funderar på att börja äta plantbaserat, hyr det du på att göra sallad till mig och lämna barnen på förskolan?”

    Ja, det är den Ida. Hon ska börja vara mer på kontoret nu, än hemma hos Bella.

     ‘Livegen AB’

    Ja, av någon anledning behövde Bella en livegen och Ida Inreder blev hennes personliga slav hemma.

    Varför hon antagligen har så svårt att skaffa nanny är ju för hon vill att den nya nannyn/au pauiren ska genomföra alla de slav-sysslor som Ida gjort, dvs tvätta, laga mat åt Bella, städa, ta hand om bud, städa lägenheten, osv.

    Angående ”vart annonsen finns” menade jag ju såklart blogginlägget där hon sökte en au pair där hon hänvisade till mailen ida@lowengrip.

   Var finns annonsen?

    Vart hittar du en annons? Har googlat men inte hittat något förutom den i hennes blogg.

    https://www.aupairworld.com/en/aupair_detail?a=4128480

    Hittade detta på aupairworld, men inget om någon som heter Ida…

   Megalomani i förening med mytomani blir till slut väldigt svårt att hantera.
   Undrar hur det ska gå för Bella om hon inte lyckas anpassa sig åtminstone gradvis till verkligheten?

   Hur vet du detta??

  Hur sjutton ska man då lita på att hennes produkter är bra? Eftersom allt annat är ett påhitt.

   Fick hennes scrub i present, min hy har aldrig varit så torr. Flagnar mer än vad den gjorde förut (dessutom har jag normal/oljig hy med yttorrhet)
   Den kastades i soporna efter halva tuben, försökte ge det en chans pga att huden jag behöva vänja sig vid produkten but no…

    Du är långt ifrån ensam om dessa erfarenheter tyvärr. Men de tillverkas väl i samma fabrik som Gunry som är ett lågprisvarumärke har jag för mig. Därför de också sålt på lågprisvaruhuset Ullared.

     Det gör Redken också det betydet inte att produkterna är skit, dock är Bellas inte värd pengarna!

    Jag fick äta kortison i flera veckor efter att ha använt hennes hudkräm. Och då ska tilläggas att min hud tål precis allt. Förutom LCC.

   Fast allt är inte påhitt! Du kan inte lita på allt som Camcam skriver eller på allt du läser på denna blogg, mycket som är lögn som skrivs här. Ver inget om produkterna men att testa dem är väl enda man kan göra för att veta om de är bra eller inte, och folk gillar ju olika, vad som är bra för en behöver inte vara bra för en annan och vice versa.

  Tack för summeringen, tycker det är fruktansvärt hur manipulerande hon är och skryter om det. Dessutom verkar näringslivet bara heja på. Ingen granskar henne undantaget denna bloggen.

   Därför är det så viktigt att inte falla i hennes fällor och diskutera detaljerna I hennes privatliv som hon vill. Se t. ex hennes senaste inlägg på bloggen om att hon vill leva själv som läsarna upprôrs över.

   En granskning av hennes “skicklighet” som affärskvinna och lögner om bolag m.m. är ju något som på allvar kan ifrågasätta hennes trovärdighet.

   👆🏻det där. På riktigt varför i helvete gör DI osv intervjuer med henne stup i kvarten? Ja, hon är delägare i några helt okej små/mellanstora företag, men knappast något som har ett reellt allmänintresse? det är som att näringslivet vill plocka feministpoäng och bara ”titta titta vi har en artikel om en kvinnlig företagare idag igen! blondinbella startade förtag, igen! gulligull!”

    Någon här inne som läst på om psykopater? Sjukt skillade manipulativa människor.. hmm..

  Tack för en bra sammanfattning så jag slipper se eländet!

  Varför så arg? Kan du inte cykla ellor?

   Detta blev lite fel va?

    Du blev fel

     Haha vilket lame försök att vara edgy

   Jag tyckte det var roligt iaf😅😅

  Tack för detta inlägg! Jag är en sån som i många år slentrianmässigt läst hennes blogg men nu slutar jag. Vill inte sponsra henne med mer pengar.

   Jag med! Osmakligt var precis rätt ord.

   Samma här!

  Jag saknar den förra Blondinbella. Den riktigt förra alltså. Har inte läst hennes blogg på många år nu och lär inte gå in där de närmaste 10 åren heller.

   Vilken menar du? Innan Odd var hon precis som hon är nu om än i något mildare form. Menar du verkligen den?

    Nä, det var hon inte alls. Innan Odd vägde hon 70 kg, åt två chokladkakor varje kväll och visade upp sina finnar.

     Nope.

  TACK Camilla för att du orkade sätta ord till mina exakta tankar efter att jag lyssnat mig genom den här intervjun. Kan tänka mig att hon var lite stolt/mallig över att lägga fram allt detta inför Alex också. Som att hon känner att de befinner sig någon helt annanstans än vi, det vanliga folket. Som att hon förstår så mycket mer än vad vi gör. Vi är enbart presumtiva kunder alternativt en del i hennes provokationer som i sin tur ska upprätthålla bilden av Isabella – den mäktiga, ouppnåeliga affärskvinnan. Kall, som Anna Wintour (?), kunnig, genomtänkt, unik och så vidare. För mig blir det bara så jäkla pinsamt alltihop. Väx upp, var en riktig business-kvinna istället. Utan att provocera, manipulera och tro att du är mer än någon annan. DÅ förtjänar du respekt.

   Om du ser en intervju med Anna Wintour så kan du se att hon, ”the ice Queen”, faktiskt är varmare och mänsklig till skillnad från Bella! Anna har en nära relation med sin dotter och är passionerad över det hon gör på ett bra sätt. Tycker inte att man kan jämföra de två alls 🙈

    Bra input 😊 – det var därför jag satte (?) för jag insåg att jag inte visste om det där med kall eg är korrekt. Får funka som metafor eller nått iaf!

  En gång i tiden var hon en av mina förebilder. Missade aldrig ett inlägg på sociala medier eller på bloggen. Sög i mig allt hon skrev. Ville så gärna ha både karriär och familj och få det att fungera. Jag försökte och hamnade i utmattning. Idag skulle jag aldrig köpa någon av hennes produkter. Jag har avföljt henne. Jag läser inte längre bloggen. Jag talar inte gott om henne. Jag fascineras av henne, men ett inlägg som det här får mig att häpna och må illa. Framförallt mår jag dåligt för barnens skull. Hon låter som psykopat.

   Men det funkar inte med båda, hon gör helt tvärt om och sen lägger hon fint till att det funkar med båda. Det är så manipulation går till. Man hör oftast den bästa meningen men man glömmer ofta av att lägga märke till detaljerna och ställa dom emot påståendet, så blir det för man litar på manipulatören, annars hade det inte varit manipulation, det vet man inte förens efter åt.

   Fast Thea lilla söta.. Inlägget du just läst som Camcam skrivit är väldigt vinklat, det är inte helt så som andra hörde och uppfattade. Camcam vinklar allt om Bella till negatvit, förstår om inlägget fick dig att häpna men om du lyssnar själv så får du kanske inte samma uppfattning.

    Men lägg ner härskarteknikerna, så ofräscht.

     Helena är det ofräscht när Camcam använder härskarteknik också? Som i inlägget ovan, hela inlägget är härskarteknik, och har sett ofta hur Camcam svarar på kommentarer med härskarteknik, men då är det okej eller? Stört…

    Fast du är ganska ensam om att inte hålla med…

  Undrar hur och när det tar slut? Hela hennes personlighet verkar vara en kompott av de egenskaper jag tycker sämst om hos en människa…

   De blir ju bara värre och värre också..

   Den blondinbellianska karusellen snurrar ju allt fortare och fortare.

  Så sköönt att ha slutat läsa hennes blogg samt slutat följa hennes instagram.

  Hur sjukt var Alex:s fascination av allt hon Sa? Han svalde det med Hull och har. “OTROLIGT!” Hade varit rimligt att ifragasatta 1.5 miljoner foljare och 120 000 kr I fasta kostnader, bland mycket annat.

   Fast tyckte stundtals att det fanns en underton av ”du är ju inte klok” i hans reaktioner. Synd bara att han inte visade det tydligare.

    Jag skulle vilja höra mer om hur Alex reagerade! Det där ”otroligt!” kan jag nog tolka som att han lite hånfullt spelar med för att trigga henne att fortsätta brodera ut. Och lite som att han provar hur långt han kan gå utan att hon ska fatta att han driver. Har han pratat om intervjun i sin pod? Hehe, orkar inte lyssna eller se på nåt själv.

   På den tiden när Schulman Show visades på Aftonbladets hemsida hade Alex för vana att fjäska ohämmat för sina gäster och sedan prata skit om dem i senare program. Jag vet inte om han håller på så fortfarande, men det skulle inte förvåna mig.

    Ja, just det. Jag skulle vilja höra om han har pratat skit om henne än, alltså:p

   Han spelar bara ”en vän” och låtsas imponerad. Det är ju en intervjuteknik för att få personen att känna sig trygg och säker, förhoppningsvis med längre och ärligare svar som följd. Filip och Fredrik använde sig märkbart tydligt av denna när de nyligen hade Bianca Ingrosso som gäst.

   Jag tolkade honom som rätt hånfull i hela intervjun, han sa ju flera gånger ”det där får du ju sluta med”, och hans ”otroligt” kändes mer ironiskt än som äkta fascination. Fick känslan hela tiden av att det var ett litet barn som träffar en ny vuxen och berättar om att hon har arton flygplan och tre vargar hemma. Han bara satt och njöt av hennes galenskaper.

   Men framför allt – hennes skratt under intervjun? Det var nästan skakande, skar inne i själen och öronen framför allt. Det lät som ett skratt hos en människa som aldrig skrattat genuint utan bara sett andra göra det och härmar.

  Jag blir så matt. Skrämmande att det kan vara såhär, samtidigt är jag inte alls förvånad över hennes strategi. Usch!

  Asså. Tror hon på riktigt att denna (ytliga, falska) livsstil är hållbar? Väntar tills dagen hon inte pallar hålla på såhär längre och allt går åt helvete. Sorgligt liv hon har.

  Ni borde söka hjälp för er Bella-mani. Det börjar bli ohälsosamt…

   Visst, bara du bjuder med Bella 😂😂🤣🤣

    Nej, bjud med Odd så att vi får lite inside information!!

    Inte det minsta! Det är folk som tröga och naiva! Tom åt hon köper likes och gilla och blev påkommen av sponsorerna! 😂

   Haha okej, Bella!

  Herrejävlar 😳

  Wow….ja jag är faktiskt mållös. Dock en fråga som väcks; vad är ytligt ointressant? Hon menar att hon skulle gå ifall detta pratas om men vad är det då? Vad är det för djupa, filosofiska funderingar Bella pratar om? För hon måste ju snacka om annat än hur fantastiskt hennes torrschampoo är….för det är min bild av henne; bara massa ytligt trams 🙄😎😂😂😂

   Exakt!!!

   Haha, bra kommentar. Hon är ju ytligheten själv. Skulle aldrig vilja hamna brevid henne på en middag.

   Säger ju en del om henne om hon tycker inlägg om att kalla sina barn lillgamla när de har ställt helt vanliga frågor. Hon är en blåst narcissist. Med psykopatiska drag.

    Åhh vad är det för fel med er som ställer hobbydiagnoser?! Blanda inte ihop personlighetsstörningar med något ur en podd som är meningen att ska provocera

     Narcissism och psykopati är de diagnoser som man inte själv går till psykologen för utredning på. Får man det som diagnos ska det ha gå jäkligt långt. Så att hobbydiagnosera folk som narcissister är rätt rimligt tycker jag?

     Skillnad på diagnoser som ej är personlighetsstörningar såsom autism, bipoläritet och Aspergers.

     Nu till svaret på din fråga, vad som är fel på mig. Jag har högfungerande autism. Kan det vara orsaken till att jag sättet hobbydiagnoser?

     Troligen inte. Dock så är jag en av dem som tagit skada av att ha narcissister i min omgivning. Jag har även känt Blondinbella för hundra år sedan. Hon har tydliga sådana drag. Det är det man får gå på som psykolog eller som medberoende…

  Själv gör jag tvärtom. Jag frågar min man varje dag efter jobbet hur han haft det. Tänker att det kan vara skönt att ventilera både sånt som har varit bra och dåligt. Sen är jag intresserad av hur hans dag har varit. Trots att vi varit tillsammans i 30 år. Och han varit på samma jobb hela tiden. Lol..

  Min numera vuxna dotter var väldigt imponerad av BB när hon var yngre. Att hon var så driven mm. Numera spyr hon galla över hon har blivit och undrar hur lång tid det kommer att ta innan hon tappar precis allt som har med sund verklighet att göra. Att läsa hennes blogg är som att råka passera en stor olycka. Man kan inte riktigt låta bli att titta fast man bara mår illa…

  Hon är ju bara smart? Och ni är korkade som gång på gång går på hennes strategier och sväljer betet med hull och hår och blir så provocerade att det nästan sprutar eld ur öronen på er. Gång. På. Gång.

   Kallar du det att vara smart att riskera sina barns väl och ve för en blogg? För pengar?
   Att sätta näsan i vädret och snorkigt deklarerar att man är komplett ointresserad av sin partners liv?

   Jaja…..Men det klart; vi är väl bara avundsjuka…

   🤪😎😂😂😂😂

    Uppenbarligen, ja 🙂

    Hahaha omg ska man skratta eller gråta åt er som kommenterar? Vad vet du om hur Bellas barn behandlas och har det i det verkliga livet? Ni vet, bakom bloggen, det Bella inte väljer att måla upp inför er? Ni känner henne inte 😂 Sorry men ni är så dumma..

     Om vi är dumma, vad gör det dig till? Som måste rusa till hennes försvar? Du har något brunt och illaluktande runt munnen.

     E, hellre det än bajsa med munnen som ni gör.

     …Och du framstår ju inte heller som speciellt bright som kommer hit och försvarar henne. 🤥🙃🙄🙄🙄 vad är ditt problem? Dra till Bellas blogg så slipper du alla oss som inte dyrkar henne

     ”Åh nej! En människa som tänker annorlunda, vi gör oss av med henne så vi kan fortsätta på som alltid”
     Sorgliga människa

    Tror inte barnen lider av att gå till biblioteket.
    Givetvis finns det ingen hotbild

    Inte avundsjuka, men i din kommentar är du tydligt sjukt provocerad av henne 🙂 rakt i fällan alltså!

    A – vilken otäck, obehaglig, sjuk människa du verkar vara. Verkar finnas många sjuka människor här, riktiga nutheads. Usch jag hade varit rädd om jag hette Camcam eller Bella att få dessa obehaglika knäppskallar efter mig. Vem vet vad folk kan få för sig att göra. Usch så obehagligt.

   Smart? Ledsam värld om detta hyllas iaf

   Lol. Tänker precis samma! Att ni ens blir förvånade? Vad fan trodde ni liksom? Att hon vaknar varje morgon, öppnar datorn och tänker ”hmm, vad ska jag skriva idag då?” KLART SOM FAN prick allt är genomtänkt och organiserat och planerat in i minsta detalj. Oavsett om hon har flest läsare eller inte, är hon bland de mest respekterade inom denna ”influencervärld”. Kenza är väl också på samma nivå, fast hon verkar mer ödmjuk såklart. Bella inger en viss pondus och respekt just tack vare hur hon utger sig att vara.

   Strateg är väl ingen som tvekat på att hon är, man kan dessutom läsa en blogg utan att man ”sväljer allt med hull och hår”. Ibland håller man med, ibland inte osv. Men detta är ju ett steg ytterligare. Detta är faktiskt osmakligt och rent motbjudande.
   Som läsare och konsument utgår man väl ändå ifrån att människor, även strateger ;), har ett hjärta och någon form av sunda tankar vid sidan av sin ”business” (eller som vissa vettiga företagare – INOM sin business). Men detta agerande och sätt att tänka är ju bara sjukt.
   Alla är brickor i ett spel, inklusive barnen. Att dessutom skryta över sin oförmåga till relationer och empati (något som verkligen inte är sympatiskt eller stärker ett varumärke) är ju bara så fruktansvärt tragiskt.
   Bella kanske ”myser” och idiotförklarar läsare och kunder, men om hon är så SMART och STRATEGISK hade hon väl försökt stärka sitt varumärke (även om det vore falskt) och därigenom öka försäljningen? Låta de som inte ser igenom det istället inspireras och ääääälska henne. Köpa hennes produkter och bidra till hennes framgång?
   Att folk blir irriterade och engagerar sig genom att slänga iväg en kommentar här några sek betyder inget annat än att man har sunda värderingar, reagerar på psykopat-liknande beteende och inte lägger en krona på hennes produkter.

    Exakt så!!

  Lyssnade också på avsnittet o hade ingen aning om att hon var så strategisk i sin blogg. Visst har man ju fattat att tankar ligger bakom men på denna nivå är det helt sjukt? Tycker att det är lite barnsligt av henne att hon känner att hon måste provocera för att ha kvar läsare? Trodde bloggarna lämnat det bakom sig men tydligen inte Bella även fast hon säger att det inte är som hon provocerade förr. Jag tar verkligen inte ifrån henne allt hon gjort o så med sina bolag det är ju hur bra som helst för henne men att hon måste göra det genom detta sätt? Måste bli så tröttsamt tillslut! Varje inlägg hon skriver nu kan man ju inte ta på allvar. Tack Camilla för super summering!

  Jag tycker hon är smart, men det är jag nog ganska ensam om 😉

   Jag håller med

   Inte det minsta! Det är folk som tröga och naiva!

   Inte alls ensam om det! Folk som är tröga No doubt.

   Hon är slug och beräknande. Jag kan inte kalla en person smart om hen inte besitter känslomässig och social kompetens, tycker att det ingår i begreppet. Vad gäller intelligens som i IQ är hon knappast någon Einstein.

  Har inte ord för henne, fy f-n.
  Men märkligt med alla hyllningar om detta i hennes sociala medier, spec när typ ingen såg hennes serie.. fejk

  När jag var 15 (22 nu)började jag följa henne och jag var så imponerad och insperad av henne. Det senaste året har jag slutat läsa hennes blogg och följer henne via denna bloggen istället. Men någon förebild är hon banne mig inte längre, otroligt att en människa kan ändras så mycket och allt för att tjäna pengar! Det ska bli så intressant och se hur hennes liv ser ut om 10-15 år, det hon håller på med nu kommer ju aldrig att hålla i längden.

  Lyssna på podden & bilda er en egen uppfattning istället. Hon är smart & det får man ge henne. Sen kan man tycka vad man vill om hur hon gör det men smart är hon definitivt & hon lyckas ju uppenbarligen.

   Jo men smart utan uns av empati. Sa hon själv. Iskall! Orkar inte lyssna ens på sin kille när han berättar om sin arbetsdag. Om nån anställd vill lätta sitt hjärta orkar hon inte lyssna.

   Sociopater och psykopater brukar också ”lyckas”. Sen att de inte kan njuta av glädjen pga helt dött känsloliv är en annan femma.

    Det vill du gärna tro i alla fall.

     Jag behöver inte tro på det, forskning bevisar det.

     Hahaha och då MÅSTE det ju vara så också för Bella eftersom DU har satt en diagnos på henne.
     Vad smart du är 👏🏼👏🏼

   Smart? Tycker mest hon låter kall och har en extrem översittarattityd där hon dumförklarar typ alla som läser bloggen.

    Hade hon bara haft bloggen tycker jag att hon är ganska smart. Hon drar trafik till bloggen och kan troligen välja mellan ganska många lukrativa samarbeten.

    Men iochmed att hon också är ägare och delägare i varumärken (främst LCC och Flattered då kanske)

     Gick för snabbt:

     — eftersom hon är ägare och delägare i produkter där det nog är en fördel att hon framstår som sympatisk och mänsklig så känns det som att hon biter sig i foten nu. Dessutom alla små detaljer som motsäger det hon marknadsför- varför behov av en hel ’full’ sminkning (foundation, concealer etc) varje morgon? Blir inte hennes hud så fin av LCC-produkterna att en lättare make up räcker? Eller måste hon dölja en dålig hy eftersom produkterna inte har någon verkan?…..)

  Shit ändå, tänk om det verkligen skulle hända hennes barn något och hon ska stå för att hon svarat ”ja” på frågan om det är värt det i den här intervjun. HUR kan det vara värt det när det handlar om någon annans liv?

  Vilken hemsk människa hon verkar vara. 🙁 Minns hur glad jag blev när hon visade sin aknehy när man var typ 16 och nu är hon bara nasty.

   Tror hon bara älskar sig själv..

   FAST NJA.. Nu var det ju inte riiiktigt så hon sa! Det är väldigt vinklat, CamCam har vinklat texten väldigt mycket i inlägget så det ska låta mera negativt och illa.

  Men om hon nu är så strategisk och uträknande med allt hon företar sig så har hon ju en strategi med att avslöja allt det här i samtalet med Alex Schulman också? Kanske nappade ni IGEN….????

   Hon har berättat detta förr men jag tror att hon insåg att det här gick för långt, därför alla positiva kommentarer i flera dagar på bloggen som inte alls är verklighetsförankrade utan de är helt orimliga.

    Var Simon ledig intervjudagen till ära, hans arbetsuppgift är väll bland annat att kliva in när frågorna går åt fel håll?

   Haha såklart dom gjorde. Jag förstår ärligt talat inte hur dum man får vara. Det är som att det går en propp hos folk varje gång Bellas namn kommer på tal.

  Bra sammanfattat CamCam. Du glömde bara en detalj där hon beskriver sitt nya förhållande och hur det är uppenbart att t o m hon är medveten att allt hon gör är för bloggen till en så enkle sk att hälla upp ett glas vin på kvällen och att hon vet att hon inte kan skilja längre på vad som är hon och bad hon gör och lever för att det ska bäst passa på bloggen. Hon säger det alltså rent ut.

   Tack! Jag la till det. =)

   Öööh alltså haha.. bra du skriver the real.. eeh hehe.. jösses var det så särskilt skanalöst tycker du.. ooh hon säger det alltså rent ut.. what a scooop någon är ärlig… HAHA

   Men hon hade iaf ändå ett resonemang kring det. Jag tänker att just den delen är rätt så mänsklig och jag tycker jag ser just det beteendet lite dagligdags hos många. Typ varför beställer jag den här acai-bowlen nu; för att den är god eller för att den gör sig bra på instagram.

   Fast där har du inte lyssnat ordentligt. I frågan om hon ångrar nått i tidigare relationer tar om upp att hon inte vet om hon druckit vin för relationen eller bloggen. Och att hon därför nu vill hålla sin releation mer privat för att inte upprepa misstagen!

    Jo då jag lyssnade men satte uttalandet i relation till allt annat hon säger och där blir det till en bekräftan att allt är en teaterföreställning och inget är äkta i livet.

    Att hon nu tar ett steg tillbak tror jag mer har att höra med att Hajen sagt ifrån.

     Ja allt är teater inget är äkta! Bella är egentligen en man och hen var aldrig gift med Odd, bröllopsbilderna är fake. Barnen är inte Bellas det är inlånade barn för bra material till bloggen. Hajen är egentligen en delfin.

  Jag skrev ett mejl till en av hennes återförsäljare precis. Frågade om de tyckte det var en bra idé att sälja produkter från henne när hon öppet sitter i en intervju och säger att hon manipulerar sina läsare för att de ska köpa grejer. Skrev även att jag skulle sluta handla hos dem tills de tog bort hennes produkter ur sortimentet.

  Har faktiskt ingen som helst lust att köpa produkter från ett företag som står bakom en sån person.

   MEN HERREGUD. Fan, skäms ni inte?

    Ska du inte fråga Bella om hon inte skäms?? Som öppet sitter och dissar sina läsare? Tycker hon kan visa lite ödmjukhet för utan läsare så hade hon förmodligen suttit kvar i Jakobsberg. ( fatta traumat)

     Haha men alltså, vad Bella än säger så slår det slint i era huvuden. Sök hjälp, det är inte friskt att vara så här besatt av någon.

     Men herrejävlar alltså jag blir rädd för folk här, sjukt obehagligt… Alltså på vilket sätt har hon dissat sina läsare??? Vad får du det ifrån och hur och varför??? Jävlar jag MÅÅÅSTEEE SLUUTA läsa denna äckliga blogg, så mycket sjuka människor här. Inte hälsosamt att läsa här gaaash alltså..

    😂 Du behöver en hobby!

    😂 Sluta skriv om henne och hela hennes värld kommer gå itu! Nog om denna sjuka kvinna!

    Vad vill du att jag ska skämmas över?

    Att jag reagerar?
    Att jag tar den tiden det tar att skriva ett välformulerat mejl till en av hennes återförsäljare?
    Att jag vägrar köpa saker från henne?
    Att jag skrev om det här?

    Hade jag köpt föremål av ett företag vars ledande person gick ut i en intervju och berättade om sina ”säljknep” och hur hon använder sina barn för att få saker sålda (trots att det utsätter de för risker och skador) – ja, då hade jag reagerat på precis samma sätt. Oavsett företag. Oavsett återförsäljare. Och nej, jag skäms inte över det.

     Då får du sluta handla helt. Alla företag som säljer produkter använder knep för att sälja. T o m din matvarubutik.

     Men lägg ner med din fritolkning. Företagen jag köper mat eller kläder ifrån sitter inte i intervjuer och nedvärderar sina kunder – det gör Bella.

     Hahah vadå alla företag manipulerar?????

     Manipulerar barncancerfonden oss att donera pengar?

     Manipulerar t ex Volvo Cars oss när de säger att de tillverkar världens säkraste bilar?

     Nej alltså. Många företag vill faktiskt skapa en bättre vardag för de som handlar av dem.

     Jag känner till exempel att jag kan stå helt rakryggad bakom mitt företag (Volvo) i dess syfte osv.

     Isabella Löwengrip, så trist att vara dig. Men nya tuttarna är ok 👍🏼

     Hahaha mk! Bilar dödar människor och förstör jorden men du för vidare det dom vill att du ska göra, nämligen mottot ”världens säkraste bilar”. Så lurad du är.

     Nej, MK, Volvo vill inte skapa en bättre vardag. De vill tjäna pengar. De har säkert gjort en kalkyl på hur de tjänar mest och om det råkar ingå i kalkylen att branda sig som ett märke ”för folket” så gör de det.

     INGA företag kan gå runt på kärlek och fluff, det är PENGAR som räknas. Sluta vara naiv.

     Alltså lol.

     Sitter ni ute i kojor i skogen och skapar era egna kläder och äter bark?

     Företag behöver pengar för att gå runt. Men det är inte samma sak som det BB gör. Provocerar öppet.Allvar. Sluta håll på nu. Ni låter som såna personer som försvarar att era partner slår er.

     När har Ica t ex provocerat öppet? Många företag vill faktiskt skapa en bättre vardag för sina kunder, inte dra in pengar på att provocera sina köpare.

     Alla företag manipulerar.
     Ica sätter godis nära kassan för du ska köpa mer. Tuggummi vid bandet för ”det är ju gott & billigt) Stora ”extrapris” skyltar vid varor som egentligen inte kostar så mycket mer.

     Barncancerfonden har reklam som är hemsk för att du ska få dåligt samvete och skänka pengar.

     Isabella vill givetvis sälja sina schampoon och har då hittat ett sätt att göra det på bästa sätt.

     Det finns INGET företag som inte manipulerar. Glöm det.

    Är du inte för kapitalism? Slutat folk handla så blir det slut på efterfrågan. Utbudet försvinner. Känns ju rätt rimligt? Tycker snarare ts här bevisar att hon tar sin makt som konsument på allvar.

   ALLA företag manipulerar sina kunder, det är pr. Bella är öppen med det och jag tror att den enda anledningen till det är för att visa sina kritiker att det är lurade. Skönt av henne tycker jag, bellas kritiker vill komma åt henne med alla sina analyser och detta fick mig i alla fall känna ett enda stort ”HA!”

    Fast det finns väl skillnader i prhelvetet? Tex att mjölken alltid är längst in, det vet väl alla att det är uttänkt men om de byggde mataffären som en enda lång korridor så att du exponerades maximalt för allt annat innan du nådde mjölken skulle du nog också reagera? Det är skillnad på att ha en strategi och att skryta om hur en använder sitt privatliv för att sälja produkter.

     Vad är skillnaden?

   ”manipulerar sina läsare för att de ska köpa grejer”

   Det är så reklam och marknadsföring funkar? Ingen BEHÖVER ju nagellack, tio par skor eller doftljus.

    Men de är så manipulerade att de tror att de själva vill ha 10 olika nagelllack, märkesväskor, marmor i hela hemmet och klongvaser. Eller ens ketchup. Äta kött. Raka benen. Jeans.
    Allt har PR byråer fått oss att tro att vi behöver och vill ha.

     chilla nu hajen, du gör dig till åtlöje!

     Måste vara jobbigt att enda argumentet man har mot de som inte gick på det är att de antingen är Bella eller hajen 🤷🏼‍♀️

     Sandra lilla är nog Du som ska chilla lite med att kalla flera här för hajen, det är Du som gör dig till åtlöje. Jisses alltså..

   Jag tycker det var rätt gjort att skriva mejlet!

   Visst, alla manipulerar sina kunder på något sätt men att dumförklara sina kunder offentligt som BB gör i intervjun är en annan femma.

   Jag tycker det är pinsamt att äga en produkt signerad BB. Skulle aldrig stödja hennes idioti med stålar.

    VAR och NÄR dumförklarar hon sina kunder?? Kunde inte höra det och jag trodde att jag lyssnade på hela podden/intervjun. Eller är det någon slags egen tolkning du har gjort Li?

   Men… ALLA företag i världen försöker manipulera folk att köpa produkter, snälla. Jag kan lova dig att den återförsäljare du skrev till skrev ut mailet och satte på anslagstavlan. Eller näe, deletade och gick vidare.

  Hon säger ju antagligen detta i intervjun för att provocera ännu mer, och ni går självklart på det på studs och börjar slå på tangentbordet eftersom ni bara är såååå arga och sååå besvikna och tycker det är såååå smaklöst av Bella. Varför envisas ni då om att dagligen läsa om henne? 😂

   Men hur tröga är somliga här?? Vi är rätt många som inte läser hennes blogg utan här svarar på Camcams inlägg om hur den där podden lät. En jävla skillnad 🙄🙄🙄

    Vart skrev jag något om att läsa hennes blogg? Ni sitter ju fortfarande inne HÄR och läser om henne, och blir nästan ohälsosamt provocerade… Det bästa för er hälsa och vägen till ett lyckligare liv kanske vore att inte läsa om Bella alls.

     Men större lol på dig då Anonym som sitter HÄR och kommenterar på kommentarer om något som du tycker är ohälsosamt provocerande.

     Vem ska söka hjälp egentligen?

   Läser inte bloggen. Inte köpt en enda produkt.

  Men hur fan ska en blogg – dag ut och dag in – annars gå ihop? Det finns andra bloggar som drivs på liknande sätt. Jag tänker direkt på Att Vara Någons Fru där det hela också är oerhört strategiskt. Jonna Jintons eller Underbara Clara ytterligare exempel på bloggar som inte är dagböcker utan kansler för någonting. Vad gäller Blondinbella så vet vi ju alla att hon säljer produkter (har själv inte testat dem) och att bloggen är ett av, antar jag, flera marknadsföringssätt. Om vi vet detta kan vi väl sluta uppröras av att kvinnan har en helt och hållet uttänkt strategi för bloggen? Vad är det med denna hang-up på just denna blogg? Jag fattar faktiskt inte.

   Eller hur! Håller helt med.

   Precis, och Camilla gör ju samma sak själv – hon vinklar och manipulerar sina läsare till att tycka illa om Bella och andra bloggare för att tjäna på det själv. Så vad är skillnaden? Camilla vinklar och manilpulerar och har självklart planer och strategier för sina inlägg och det för att tjäna pengar – så läsarna av denna blogg är precis lika tröga och korkade isåfall.

    Ja, typ skriv om Bella, det genererar alltid klick/kommentarer. Förlåt, granska…

   För att de bloggar du nämner ändå har en röd tråd och hänger ihop med bloggarens personlighet. De är proffsiga, inte manipulativa.

    Lol, du vet inte alls ifall Jonna tex inte är manipulativ. Det har du hittat på.

   Isabella verkar vara väldigt osympatiskt. Har du svårt att läsa och lyssna? Hon vägrar att lyssna när hennes kärlek vill berätta om sin dag? Eller att en bekant vill chittchatta om något Bella inte tycker är Fancy bananas, då går hon eller säger tyst. Jag bryr mig inte.
   Hur trevligt är det. Det handlar inte om att hon provocerar. Det handlar om att hon är grymt skitnödig och upplevs som synnerligen otrevlig och tillika ouppfostrad.

   Det är inte att hon har eeeen strategi för bloggen som är upprörande. Det är att hennes strategi går ut på att dumförklara de som hon sedan tänker ska köpa hennes produkter. Om vi tar Underbara Clara som exempel så har hon flertalet gånget skrivit att det är tack vare hennes läsare som hon har sitt jobb. Hon gjorde en undersökning och efterfrågade vad läsarna ville ha och hon fortsätter att leverera utefter vad just läsarna vill läsa. Till skillnad från Bella vill Clara absolut göra sina kunder glada, få dem att må bra. Medan Bella flera gånger påtalar och målar upp en bild av hur korkade hennes läsare är och hur hon vill provocera. Bella säger motsägelsefulla saker gång på gång och räknar med att läsarna inte ska fatta något. Jag kan tycka att Clara kan vara snasig och osympatisk i sina svar till en del kritik, men hon skulle ALDRIG sitta och säga att hon gör saker med sina barn enkom för att nöja sina läsare. Jag tänker då på Katrin Z som satt och sa att om hon inte får provocera är det ingen idé att hålla på med sociala medier. Samma person som tex låter sina småbarn sitta utan bilbälte medan bilen kör = det provocerar. Tycker inte superbra om den bild som Katrin Z har gett av sig själv under flera år. Men numera skulle jag lätt hellre umgås med henne än med Bella. Dels verkar Katrin Z genuint älska sina barn och verkar ha en fin relation med barnens pappa. Dels tror jag att hon skulle lyssna på min dag, även om hon nu skulle finna det ointressant. Bella däremot vill – VILL – måla upp en bild av sig själv som att hon inte är särskilt kärleksfull mot sina barn. Oavsett om det bara är för att provocera är detta bilden som hela Sverige kan ta del av. Alla barnens släktingar, kompisars föräldrar. Senare även barnens kompisar. OCH barnen själva. Inget i hela världen kan vara värt att måla upp sig som en osympatisk förälder som _inte_ älskar sina barn mer än allt annat. ”Jag måste säga att jag älskar barnen mer än karriären, annars blir folk sura” – ungefärligt citat av Bella själv.

  Det är inte hon som är smart, det är hennes följare och anhängare som är helt tappade!

   Skulle gissa på båda delarna. BB skulle inte stå på toppen där hon är idag och tjäna multum om hon inte vore smart 😉

    ”Sitta på toppen”

    Alltså allvarligt, hon har ju ingen direkt kompetens förutom sina narcissistiska drag och psykopat. Fint säga att hon är på toppen.

     Säger inte stt det är en kompetens hon besitter men i hennes bransch funkar det ju

  Obehagligt osmaklig människa🤢

  Men snälla ni. Det finns INGET KIDNAPPNINGSHOT. Hade det funnits det på riktigt hade hon lagt ner omedelbart. Snälla, tänk efter. Hon är en smart affärskvinna som vet vad som triggar hennes läsare. Hennes blogg är inte hennes liv, det är en påhittad roman.

   EXAKT! Är folk verkligen så här dumma på riktigt?

   ..känns verkligen som en slipad affärskvinna att ljuga ihop hotbilder mot sina egna barn. Friskt. Samma som att gå från bordet om ens partner pratar om sin arbetsdag eller en kollega vill lätta på sitt hjärta

   Verkligen proffsig affärskvinna. Har Bellas förebild skiftat från Oprah till den där gräsliga chefen i Djävulen bär Prada?

   Eller hur! Även om polisen mot all förmodan inte skulle reagera på kidnappningshot så skulle definitivt Odd göra det.

  Nu fick den podden dessvärre en till lyssnare på grund av nyfiken på hur illa det kan vara

   Fast det gynnar ju mer Schulman än henne =)

  Många på hennes blogg, både de positiva och negativa, går henne till viljes hela tiden utan att fatta..
  Bella är inte smart, hon är bara en god lurendrejeriare som inte bryr sig om medmänniskor. Att det hyllas av vissa är to sad.

  Har folk inte fattat detta dörren nu?! Jösses. Sluta skriv om skatan!

  Min spontana tanke när av hörde intervjun när hon berättade om dödshoten och ibland inte kunde ha barnen som planerat var varför hon inte lägger ner bloggen och Instagram.

  När man måste ha en livvakt, utsätter sina barn och sig själv för kidnappningshot och dessutom har ett panicroom har det gått för långt!

  Då har man tappat all verklighetsförankring om man inte blir livrädd.

  Hon har ju redan jobbat upp sitt egna varumärke Isabella Löwengrip och kan driva sina bolag med bra lönsamhet ändå.

  Jag har hela tiden varit medveten att hon har en strategi för sina sociala medier och läser alltid mellan raderna, men trodde kanske inte riktigt att hon var så beräknade.

   Vem vet om de inte är en överdrift just för att vi ska reagera? Tycker annars om det är så allvarligt att det är väldigt underligt att Odd inte sökt utökad vårdnad. Tex att Bella har barnen helger varannan helg om det nu är så stort som hon påstår. Kvinnan som har svårt att hålla sig till sanningen.

   Eller så vill hon inte ge in för hot? Det är inte Bella som begår något olagligt.

    Aldrig pratat om något olagligt. Men alla har vi träffar personer som förvränger och överdriver sanningen och det är precis det Bella gör. Därför har jag svårt att se hotbilden så stor som hon påstår. Och om det är så ok att utsätta sig själv men har svårt att tro att Odd skulle låta henne utsätta barnen för det. När dom ändå har möjligheten till ett normalt skyddat liv hos honom

     De eventuella hot hon utsätts för är brott, det borde stävjas, inte Bellas val i livet.

   Hon hade inte kunnat lägga ner sina sociala medier eftersom att det är det hon tjänst pengar på. Lcc hade antagligen inte haft någon försäljning om det inte vore för Blondinbellas blogg som marknadsföringsplats. Samma med alla hennes investeringar hon gör i sitt investmentbolag, hon investerar ju inte pengar i dessa företag utan byter en del av bolagen mot reklam i hennes sociala medier. Hade hon tagit bort dessa hade hon inte haft varken företag eller inflöde av pengar inom typ ett år för sen hade hon varit bortglömd.

   Hade det varit så allvarligt som hon försöker framställa det varför finns inte larmdosan med?

   Den störda jag va tillsammans med manipulerade mig till att tro att vi va dödshotade, och när jag inte blev rädd blev han förbannad och spädde på och satte regler för säkerhet så Jag till slut blev rädd.

   Allt för att skrämma för att skapa makt och kontroll och kunna spela på mina känslor för att parasitera. Det gör hon med sina läsare och sina ”nära”.

  Jag trodde inte att hon var riktigt så beräknande som hon tydligen är. Detta fick mig att se henne med helt andra ögon faktiskt. Eller ja, inte just detta men den intervjun som jag självklart lyssnade på eftersom jag är nyfiken. Men det du skriver här är en riktigt bra text, riktigt bra!

   Ja, och tror faktiskt folk är så pass smarta att de förstår att bara för att man läser om detta så betyder det inte att man måste klicka in på hennes blogg. Kommer aldrig mer köpa från nåt med henne.

  Läste marknadsföring på LNU ett tag men hoppade av. Kändes som ett treårigt program för att lära sig lura folk att köpa saker de varken vill ha eller behöver. Finns säkert marknadsförare som inte håller med om det, men så kände i alla fall jag.

   Kanske tidigare någon här rekommenderade ’the century of self’ en bbc dokumentär som finns på Youtube. Har bara hunnit se första delen, men den var mycket intressant och skrämmande, just om hur det skapas ett ’behov’ av det folk vill ha, inte det de egentligen behöver. Helgtips!

  Men har hon blivit hotad? Har barnen? Eller är det också påhitt?

   Det kan säkert va påhitt. Eller så har hon tagit en händelse å gjort den till sanning.
   Som vanligt

    Oprah har blivit hotad. Så apa ser apa gör. Kanske är hon själv som skickar hot…

  Det står hur många som kommenterat men när man ska läsa dom är det mycket mindre kommentarer. Är dom borttagna då?

  Hennes blogg är hennes företag och företag vill tjäna pengar. No news here

  Herregud släppt det. Bella använder sin blogg för PR, OCH? Det har bara varenda företag genom hela historien gjort varje sekund av dagen varje dag, och värre, det är så det funkar

   Hon ljuger to much – det är problemet

    Finns andra bloggare som ljuger mer – och Camcam vinklar det mesta, och ljuger, men det är tydligen okej för många här. Sjukt.

     Bevisa hur CamCam ljugit i Kokobellastil!

   Skillnaden är att företagsledare inte använder sina egna barn att kränga prylar…. Sibas chef Fabian figurerade ofta i deras reklam fram till att han blev kidnappad. Men inte ens han använde sina barn i reklamen. Och efter kidnappningen håller han en väldigt låg profil.

   Jag har ett företag och vill naturligtvis tjäna pengar på det, vilket jag gör. MEN jag skulle aldrig riskera mitt företags goda rykte i den branschen som jag befinner mig i och jag skulle aldrig sjunka till sådana Bellas nivå för att marknadsföra mig. De flesta företagare lever på att leverera så bra tjänster och produkter som möjligt, det är det som håller i längden, inte lögner och manipulation.

  Vad hände med hennes serie? Vad blev det, tre avsnitt? Och var hon inte delägare i ett annat klädföretag som var det bästa som fanns? Vad hände med det? Och den där onödiga bokningssystemet till frisörer, vad hände där? Och kanske fler super bra investeringar jag glömt?
  Slutade följa henne på insta nu.. varför har jag inte gjort det tidigare?

   A quest for success
   Wavy
   Style level
   Style in
   Brandbassador
   Osv

   Det vore intressant med en granskning av de företag hon är involverad i.

    Hon åkte dit på köpa likes ect av sponsorerna!

   Du får lyssna på poden där berättar hon att flera av bolagen har floppat, hon sticker inte under stol med det. Och jag har just börjat följa henne på insta 😉

  Nickedockor och folk som som springer ärenden har ju DU också! Och DU manipulerar lika mycket som Bella om inte MER som t ex i detta inlägg där du vinklar en massa och manipulerar dina läsare till att tycka illa om Bella. Du gissar och raljerar om vad Bella tycker, tänker och känner… DU vet INTE om hur hennes relation till föräldrarna har varit! Tänk om Bella skulle sitta och skriva om dig – Camcam tänker bara på sig själv hon bryr sig inte om en enda människa.

  Skäms på dig Camcam! Osmakligt är bara förnamnet!

  Bella är inte den enda som ändrar historier det finns värre, det finns andra som har strategier och manipulerar sina läsare ständigt. Bella erkänner iaf att hon har strategier och planer med blogginlägg. Finns andra som Aldrig skulle erkänna det, utan de manipulerar och är lömska och listiga än värre. Och det du anklagar Bella för gör ju Du själv – Du manipulerar dina läsare och Du vinklar massor för att få egen vinning. Du har strategier för dina blogginlägg och för att Du ska tjäna pengar. Så det finns likheter mellan er båda. Skäms Camcam! Osmakligt!

   Vilken korkad kommentar!!!!!!!

    AN vad var det som var korkat med den kommentaren? Tycker det var en väldigt klok och bra kommentar, väldigt skarpsynt och rätt. Det är lågt att vinkla och förvrida så, allt för att skamma Bella och för att det ska låta och verka negativt. Osmakligt. Tycker du verkar korkad däremot AN och många andra här, osmakliga människor här som inte verkar kunna tänka själva, och som bara vill hata och hitta fel. Vinkla och skapa fel om det inte finns några suck.. Bella var iaf ärlig och öppen och bjöd på sig själv, modigt. Folk bör nog lyssna själva och inte bara läsa denna blogg och sen tro man vet allt om Bella och att Bella är si och så och sagt si eller så… Det mesta som skrivs här är vinklat.

   lägg ner hajjen! Du är bara ett ligg och väldigt patetisk, ett resesällskap få hon inga vänner har kvar… får du betalt
   ?

    Vad menar du? Skulle jag vara hajen? Och fått betalt? Lägg ner!! Nej du jag är inte någon haj och känner inte Bella men jag förstår hur manipulerad du är och så många andra här. Snälla läs det jag skrev en gång till och tänk ett varv.. så förstår du, eller du sandra tycker det är okej att Camcam sitter och gissar Bellas tankar och känslor, tänk som sagt om Bella eller andra skulle skriva i sina bloggar att den där camcam hon bryr sig inte om en enda människa.. fundera lite.

     Vad då ”gissar”. Det är ju för f-n Kokobella själv uttryckt sina tankar och .. ”känslor”..

    Va? En till haj? 😁 hur många finns det Sandra?

    sandra vem el vad är du? Hur mår du, mår du bra? Har du några vänner, har camcam några vänner? Lyssnade du på podden så vet du kanske vilka vissa av Bellas vänner är och att hon vill hålla sina vänner privat.. men du har kanske inte lyssnat utan bara tror dig veta saker genom denna blogg och vad camcam skriver. Suck..

   Vet inte om hon ljuger. Däremot märks det att hon granskar vissa bloggare hårdare än andra. När den här Therese och botox grejen var svalde hon hennes svar med hull och hår trots att folk kommenterade saker som inte stämde. Antar det beror lite på vem man gillar och inte. Tror tex de flesta influencers planerar sitt liv efter innehållet mer eller mindre.

  Jag är väldigt förvånad över att Pingis hängt kvar så länge. Pengar sjäkvklart… men hon verkar vettig och borde väl reagerat på Kokobellas personlighetsstörning

   *självklart*….

   Tror Pingis är samma skrot och korn och det är därför de hållt ihop så länge. Isabella har ju sagt att de har en väldigt professionell relation, att de inte pratar privata saker, att de inte kramas osv. De drar fördel av varandra, och inga känslor är inblandade, alltså funkar relationen. Börjar det gå knackigt med affärerna kan det ändras såklart.

   Vad får folk att anse att Pingis är vettig? Ser det lite då o då att det kommenteras, men jag minns tydligt plaigat-skandalen hon var inblandad i. En person som kan gå så långt med fusk kan nog göra lite vad som helst för att lyckas. Var nog inte många som ville ha med Pingis att göra efter det, hon o Bella behöver nog varandra.

   Pingis är f.ö inne på Economistagruppen ibland och lämnar kommentarer som går ut på att tjäna pengar till sig själv gm att lägga upp länkar.

   Varför ställer du diagnoser i ett kommentarsfält? Sluta med hobbypsykologi!

  Ja, Man blir ju jättesugen att köpa hennes produkter. . Hon framställer sig själv som en härlig människa. Not!

   Skulle du säga att du blev… provocerad?

    Hahaha 😆

   Precis! Ångrar bittert de tre produkter jag redan köpt. Kommer aldrig köpa något igen och också avråda andra från att göra det.

  Vem vet om hotbilden mot barnen inte är en överdrift just för att vi ska reagera? Tycker annars om det är så allvarligt att det är väldigt underligt att Odd inte sökt utökad vårdnad. Tex att Bella har barnen helger varannan helg om det nu är så stort som hon påstår. Kvinnan som har svårt att hålla sig till sanningen.

   Ja jag hade definitivt gjort det. Om det vore sant. Använt det som argument, att hon mot rekommendation pga hotbild fortsätter exponera barnen
   Å vad fan gör Odd om de ger sig på honom när han har barnen? Har han köpt vakt? Har han ett panic room??

  Camilla, de 120 000 :- är nog endast för privata kostnader. Advokat, revisor, Simon, stylist m.m. avlönas troligtvis av löwengrip invest.

   Hon har inte 120000 kr i utgifter🤣 Hälften max! Sluta köp hennes bullshit!

    Det är en ganska rimlig kostnad för städhjälp, kock och hembiträde.

     Inte omöjligt om man räknar in alla avgifter och liknande.

     Jag är verkligen inget fan av Blondinbella, men förvånad är jag inte. Hon visste exakt vad hon sa i podden och vilka reaktioner det skulle bli. Se bara hur många kommentarer det är här.

     Hon är inte dum den tjejen… även om jag tycker hennes uttalanden och beteenden på sociala medier, känns väldigt obehagligt.

     Camimami – du tycker inte att det din dotter gör på sociaa medier är obehagligt, du tycker det är fullt moraliskt och rätt att vinkla och vrida på allt Bella gör och få allt att låta och verka dåligt och illa, och att påverka alla som läser det camcam skriver till att tycka och tro likadant. Det är ganska omoraliskt och sjukt att göra så. Kan tro din dotter är väldigt bitter men jag antar att hon gillar att ha den makten att vinkla och påverka folk till att tycka och gå i en viss riktning, som en sektledare. Fy fan jag hade skämts om det var min dotter. Mår illa.

     Anna, oj bäst du går till toaletten och kräks då om du mår så illa :p

    Fast jag tror att i de fasta kostnaderna är det även huslån, el, osv. Hon sa ju att hon hade 120.000:- i fasta kostnader men det var Alex som då började prata om personalen. Jag tror hon menade totala summan på räkningar varje månad. Huset lär ju kosta minst 30-40.000:- i månaden på lån, el, värme osv.

     Haha skojar du? Skulle tro max 10k.

     20.000 kr har hon sagt tidigare när hon fortfarande var tillsammans med odd. Hon svarade på det i en kommentar.

     120.000 kr tror jag inte inkluderar tex Simon. Varför skulle hon ta den kostnaden privat? Att hon sen har städ och kock privat förstår jag.

     Då måste du lägga in amortering i det också, mina föräldrar hade ett sekelskifteshus när jag växte upp, inköpspriset var kanske 1/3-del av Bellas hus, och de totala löpande kostnaderna för el, värme och ränta var ungefär 7000 kr enligt min pappa.

  Jag blir mer och mer övertygad att Bella är sociopat/narcist..
  Jag tror helt och klart att hon har en psykisk störning.

  Tycker synd om hennes barn som får ha en sjuk mamma som inte ens ser sina problem..

   Fy fan vilken osmaklig kommentar, hur kan detta var ok att skriva?

    Vad är det som är så farligt med ordet sociopat? Om du läser på vad en sociopat är så ser du Isabella.

     Jag vet vad en sociopat är och jag vet också att man inte kan sätta diagnoser på andra utan varken utbildning eller att ens ha träffat människan.
     Att säga att någon har en psykisk störning och att det är synd om hennes barn för att de har en sjuk mamma utan någon som helst grund för det (förutom hobbypsykologanalyser) är riktigt osmakligt och låter som förtal.
     Tappar respekten för denna blogg och dess läsare.

    Med tanke på vad Bella säger i poddavsnittet så är förmodligen de här reaktionerna helt i enlighet med hennes plan så du kan nog sluta agera sekundärkränkt å hennes vägnar.
    Det här är allt hon någonsin kunnat önska sig enligt podden.

     Jag tycker att hela detta kommentarsfält dryper av kränkta människor så… hellre sekundärkränkt.

   Nu borde cami låsa tråden!! Skulle detta vara LD skulle det INTE vara ok!!!!

    Håller med! Hur kan kommentaren ovan vara okej?!
    Och Lisa – hur kan du försvara någon som kallar en annan människa för sociopat, psykiskt störd och en sjuk mamma? Hur är det någonsin okej?

     Tänker samma, detta fullkomliga drev är inte okej. Lägg ner nu allihop, ett långt inlägg och 330 kommentarer (i skrivande stund) har fått fram sin poäng vid det här laget.

   Men detdär är ju inte en okej kommentar? Lek inte hobbypsykolog och hade det varit så extremt illa hade hon förmodligen inte haft kvar vårdnaden av barnen.
   Trots att Bella väcker många reaktioner förstår jag inte hur du CamCam kan tillåta dessa sorters kommentarer.. mycket märkligt

  Tycker hon är helskön 😄 Bloggbevakning skriver jämt om henne och kommentarerna går bananas. Klirr i kassan bara ju. Varför blir folk så till sig?

   Inget klirr i kassan, hon tappar mer och mer följare var dag. 3000 like på en instabild.är riktigt dåligt med all reklam som hon gör! Folk vänder henne ryggen nu, detta var spiken i kistan. UNDERBART!!!! 😁

  Värt att nämna är väl ändå att hon säger att hon har drag utav aspbergers?

   Hon lider nog både av det ena och andra. Tur att barnen har Odd!

   Säger hon ja, tror att hon vill ha det och så säger hon att hon har det. Hon vill ju vara som Saga i bron så då skaffar man sig Aspergers.

  Tänk att du har blivit Bellas verktyg till succé.
  Undrar om ni två har något form av överenskommelse som gynnar Bellas och din trafik till bloggen.

  Kalla mig foliehatt om ni vill..

   😂 Folk går bara hit och läser om Bella! Är du efterbliven?!

   Foliehatt!!!!

   Dags för lite Haldol till dig.

   Mvh/en annan invandrarkvinna

  Ytligt, ointressant = det handlar inte om henne

   Var till A här ovan om vad hon menar med att hon går om det är ytligt eller ointressant

  Fel. Den Bella vi får är den äkta. Sen försöker hon skaffa sig alibi genom att säga ”Allt är uttänkta och planerat” Hon vill ju bara ha ett freecard för sina fel och brister.

  Hon är så osmaklig. Men jag tackar henne för att hon är öppen med sitt sjuka beteende och sätt att hantera t.o.m. sina barn. Ju mer jag får veta (sant eller ej, spelar ingen roll längre) ju mer avsmak får jag som konsument och (fd) följare. Fattar hon inte att kunder som jag också ”vänder på klacken och går”? Jag hade lätt kunnat lägga x antal hundra varje månad på hennes produkter, men väljer bojkott istället. Hade hon varit SMART hade hon ”lurat mig” och andra genom att manipulera till lite goodwill istället. Då hade jag nog handlat en del Löwengrip produkter.
  Sedan erkänner jag att jag själv reagerar onödigt mkt på en person som inte påverkar mitt dagliga liv. Men jag har själv farit väldigt illa av att arbeta med två personer som är just som Bella beskriver sig själv. Det satte djupa spår i mig och många kollegor. En chef som inte är riktigt psykiskt frisk (oavsett psykopati, narcissism eller dyl – vet ju inte vad/om B ev har, bara hur hon påstår sig agera) skapar oreda. Folk avverkas hela tiden, både privat och på jobbet. Man kan bli riktigt sårad och överkörd. Därför sitter detta som en liten tagg i sidan och jag följer henne inte. Hoppas bara att hon överdriver och att inte anställda (eller vänner) börjat må dåligt i hennes närhet, utan att de bara tröttnat.

  Om jag hade haft ett ex som
  1) Säger att barnen fått kidnappninhshot men hen vill inte polisanmäla det samt vägrar lyssna på vaktbolagets råd om hur hen ska skydda barnen bättre så hade jag fan i mig rört upp himmel och jord för att få enskild vårdnad – tydligare bevis för att man inte är lämplig som förälder finns inte. Oavsett hur många bibliotek man besöker och peppande kvällssagor man läser.

  2) samma situation som ovan men det är uppenbart att exet hittar på alla hoten är lika illa och underlag för enskild vårdnad.

  Åsidosätter man barnens säkerhet så skall man agera. Punkt!

   Alltså ursäkta mig men VARFÖR i hela friden måste en hypad snorunge anställa ett vaktbolag ????

   Oj hur fick du det till att hon vägrar lyssna på vaktbolagets råd? Hon har ju vakt, larm, säkerhetsrum och visar inte barnens ansikten på bilder. Förstår inte på vilket sätt hon åsidosätter barnens säkerhet, tycker tvärtom att hon verkligen försöker skydda dem. Dessutom har hon ofta någon hemhjälp hemma och jag gissar att hon känner sig tryggare då också. Hon verkar ju inte vilja vara ensam så mycket pga att hon kanske känner sig otrygg, vill gärna ha anställda med sig osv.

  Nu VET vi att Odd lämnade henne.

   Hur vet vi att Odd lämnade Bella och inte tvärtom?

   Ja, också nyfiken på hur vi vet det?

  Låter som en person som en dag kommer bli väldigt, väldigt ensam…

   Scrooge McDuck-vibbar

  Men fy i helvete så vidrigt. Nog för att man anat hur det legat till, men detta är ju värre än jag kunde tro. Hur kan hon ha någon som på riktigt vill umgås med henne?

  Sen angående all köpt hjälp: hade Bella inte haft en massa pengar kanske hon haft hemtjänst istället för att hjälpa till att styra upp livet. Men nu har hon ju pengar och kan kalla det för ”hemtjänst”, ”högra hand” eller ”stylist”.

   Vi är många som vittnat. Varför har du inte trott oss?

    Alltså herregud vad är det här 😂”Varför har du inte trott oss” vad är ni för en sekt!! Det är bara en blogg!

  Hon postade ju ett inlägg för bara någon dag sedan där hon länkade till intervjun, men den är borttagen nu ^^ Vad trodde hon egentligen, att inlägget skulle fyllas med positiva hejrop???

   Nej, det inlägget från igår är kvar.

  Har alltid gillat Bella men tycker hennes tankesätt gällande att hon inte vill lyssna på vad som helst är vidrig! Vidrigt! Skulle min man börja sålla om vad jag får prata om och inte med honom skulle jag skilja mig på stört! Det är fan ingen människas rätt att bestämma gällande vad det DU säger är intressant eller inte! Man lyssnar och låtsas vara intresserad. Punkt!

  What goes up must come down…
  Men det det där med hot riktade mot barnen som hon totalt skiter i tycker jag att någon myndighet borde utreda, barnens bästa bör alltid sättas i främsta rum och hon gör väldigt tydligt att hon inte riktigt delar den uppfattningen när hon medvetet utsätter dom för en såpass allvarlig konkret hotbild.
  Att hon inte är intresserad av sin partners vardag osv. hur påverkar det ett barn som genom sina föräldrar lär sig hur goda relationer ska se ut och hur man interagerar.
  Blir väldigt ledsen för barnens skull , BB antingen är eller kommer väldigt ensam, hon har väl redan nu främst folk omkring sig som faktiskt får betalt för att vara det?
  Lite Scrooge McDuck på henne, hoppas hon vaknar upp om det är möjligt, pengar är inget man kan ta med sig när man dör, de sörjer inte heller på en begravning.

   Det är ju många här nu som skriver att även hoten är fejk. Kan nog stämma.
   Hon har varit hotat någon gång och låtsats nu att det hänger över henne hela tiden…

  Jag är inte något superfan till Bella men lyssnade på intervjun och känner att din tolkning på många sätt stämmer, men samtidigt på OTROLIGT många sätt är ett sätt att vrida och vända på hennes ord. Tycker alla borde lyssna på intervjun för att skapa sig en egen uppfattning. Det är otroligt intressant. Bella lever ett sjukt liv, hon är en otroligt intensiv människa och kanske inte den mest sympatiska, men tycker att bloggbevaknings ”repotage” av denna intervjun är fruktansvärt skev och ensidig, tycker personligen att det följer mönstret för journalistiken hos kvällstidningarna. Det känns som att du VILL sätta dit henne, märka på ord och få ett scoop. Det är min uppfattning efter att ha först läst ditt inlägg och sedan lyssnat på Schulman Show i alla fall.

   J – Men EXAKT!

   Camilla vrider och vänder på det mesta ang Bella. ”Glömmer” vissa delar och lägger till som hon vill.

   Sen att många här skriver ”jag läser inte hennes blogg längre, nöjer mig med att läsa på denna bloggen” är ju helt sjukt! Det blir den skeva bilden som Camilla väljer att lägga ut, som blir deras bild av Bella.

   OBS. Menar INTE att Bella är felfri, men med tanke på var hon är idag, gör hon gör något rätt och det är väl det som smärtar mest för vissa..

    Ja det är jättesynd om Bella som är så missförstådd och blir misstolkad. Jättetur du rycker ut och försvarar henne! Buhu!

   Jag lyssnade på podden först och sedan läste jag detta och håller med i att orden vänds och vrids på i detta inlägg.

    Men vi har ju efterfrågat Cams åsikter om avsnittet – inte ett referat – så hur kan ni bli förvånade av det?
    Det är upp till var och en att lyssna på avsnittet om man vill veta vad som sägs i det och läsa Cams inlägg om man vill ha hennes tolkning av det.

    Kommer detta som en överraskning för er?

     Jenna – Nä, det var ingen överraskning att Camilla skulle vrida det mesta från intervjun.

     Att ni inte hörde samma som CamCam gör mig oerhört förvånad. Jag hörde exakt samma som henne.

  De som skriver att hon är smart, varför vill hon inte vara smart och omtyckt? Hud och kroppsidealet hon drev en gång i tiden var alltså fejk. Varför vill man manipulera hela sin omgivning, om man nu inte har någon slags diagnos?

  Som jag skrev tidigare idag, det var nog ingen kräm fräs-händelse heller… 😛 Vilket märkligt sätt att leva på, eller är det inte?

  Såg igenom hennes smygprovokationer för många år, tråkigt man hade så rätt bara. Det enda jag inte begriper är hur det här på något sätt kan gynna LCC mm, kompenserar fanzens stödförsälning de som bojkottar?

  Men fy, jag är mållös.. Jag läser inte hennes blogg och kommer absolut inte göra det efter detta heller. Tycker hennes lyxliv känns raka motsatsen till spännande och ”goals” snarare dötrist. Länge leve svenssonlivet!

   Och det är ju precis där hon vet hur hon ska provocera. Jag älskar Svensson-livet, handla mat tillsammans kan till och med vara mysigt! Men då kommer Bella och ska liksom skriva hur hemskt det är… Det är så hon jobbar.

  Till er som med en frenesi utan like försvarar henne och menar att kidnappningshot mot barnen etc är bara hittepå för att skapa reaktioner/provocera – fundera då ett varv på hur normalt det verkar att fabricera såna historier? Är alltså sunt tecken att man hittar på att det finns hot mot sina barn? 😳😳😳

   Det är ju precis sånt en ”vanlis” aldrig kan begripa. Sunt förnuft har hon passerat för länge sen.

  Jag var själv i CHOCKtillstånd faktiskt när jag lyssnade på intervjun. Jag har alltid haft en 50% gillar och 50% ogillar till Isabella, framförallt efter att hon fick barn så har min sympatiska sida stärkts lite då jag kände att åtminstonde barnen var något som påverkade hennes annars obefintliga känslomässiga sida – Så fel jag hade… Jag antar att hennes val att öppet berätta om hur hon jobbar med bloggen och använder sina barn är tänkt att väcka en storm, en kritikerstorm och dra ännu fler läsare till hennes blogg – MEN TILL VILKET PRIS? Jag personligen känner att jag inte vill köpa hennes produkter om dom så är gjorda av renaste guld, fy fabian för att stötta något som den människan står bakom! Läsa hennes blogg vill jag inte heller, jag vill inte vara del av scharaden alls. Jag är medveten och accepterande inför det faktum att alla är olika, alla har olika behov och olika visioner i livet – det är HELT okej för mig, så länge man inte skadar någon annan i processen. I det här fallet har Isabella två barn som tar skadan, antar att man även kan räkna in hennes vänner och ”hajen” som får stå pall för att inte ens få berätta om sin dag?! Hur kan man vara så fruktansvärt känslokall att man avbryter någon som berättar om sin dag pga bristande intresse?!

  Ifrågasätter starkt hur mycket som är sant av sagorna, lekarna och sagorna – Hur mycket av det gör hon genuint för sina barn och hur mycket är endast för att framstå som att hon har en ”mjuk” sida? Fruktansvärt skrämmande person. Minns att hon en gång sa att hennes pappa är psykopat, det är förstås inte(?) utrett utan något som hon själv känner – Men tvivlar inte ett dugg nu på att hon själv har kraftigt psykopatiska drag.

  Eyyy lördagsunderhållning på riktigt!!

   Exakt. Sen alla som tror att vi är sååååå arga på Bella, vi ser ju även henne som nåt slags udda fenomen som är kul luska i!
   Man är mest glad och lättad över att man inte är som henne iaf!

  Hon är sociopat. Barnarbete och utnyttjande av barn är ett brott, men det skiter hon i bara hon får pengar. Hon är STOLT över hur bra hon är på att utnyttja sina barn och berättar om det i media, hur sjukt är inte det?? Stackars stackars barn. Hoppas Odd får ensam vårdnad, i hennes medier och intervjuer finns det gott om material som visar att blondinbella är allt annat än en bra förälder.

   Vad fan snackar du om ?! Jag blir fan förbannad! Utnyttjar sina barn? – hon visar inte ens sina barns ansikten i bloggen, och hon har hemhjälp för att kunna spendera mer tid med sina barn! Fatta för i helvete att Camcam vinklar och förvränger allt som Bella säger och gör för att hon ogillar (hatar?) och vill skamma Bellla och era huvuden blir förvridna, som en sekt. Fy fan!!!

    Skönt då att någon som du rycker ut från Bella sekten och sätter ned foten

    Hon har nog främst hemhjälp för att hon inte har något intresse av att göra det själv. Men sen låter det väl bättre att säga att det är för att hon ska få mer tid för banen. Eller så talar hon sanning och det bara är för barnens skull. Men, att tala sanning är ju inte direkt det hon är känd för.
    Och om hon vill spendera så mycket tid med barnen kan man ju fråga sig varför hon skaffar au pair. Visst, fint att barnen får öva engelska hemma och att någon hämtar när hon själv inte kan, men om den lilla tid hon har med barnen är så värdefull så hade hon väl dela planerat om i sitt schema (förstår att det inte alltid är möjligt) för att kunna hämta barnen, men framför allt inte tagit in en nanny vars jobb är att hjälpa till med barnen.

   Men alltså vadå barnarbete och utnyttjande av barn?! Arbetar Bellas barn? Hur utnyttjar hon barnen? Det förekommer mkt ”barnarbete” på många bloggar då om du nu vill kalla det för det. Är det brott som många bloggare begår då eller bara Bella? Bella visar ju iaf inte upp sina barns ansikten, har du missat det.

   Sluta med hobbypsykologi! Inte ok att tala sådär om mental ohälsa, särskilt oproffsigt att föra det utgående från en podd där meningen är att provocera

  Tycker verkligen synd om barnen, som när de är hos Bella lever i någon slags låtsasvärld. Att aldrig handla, städa, laga mat eller utföra andra hushållssysslor med barnen verkar helt knasigt. Är det meningen att Odd ska uppfostra och lära dem allt det de behöver för att bli självständiga människor? Medans Bella är någon slags lek & lyxtant som struntar i att hennes barn växer upp utan att lära sig vissa saker som är basic.

  Åh, bästa Bellainlägget jag går läst. Som jag har längtat!

  Jag följde henne enbart under Odd-tiden. Innan och efter ger mig allergiska utslag. Precis som hennes face mist gjorde – fast då var det min hy det var fel på 😂👌

   Hahaha jag provade den i butik, blev röd å det sved som f-n!

  Jag har tyckt i x antal år att hennes låtsasvärld är lite fascinerande. Fast det blir ju en distans, eftersom man kan ej relatera och man tar inte henne på allvar. Hon som varumärke är faktiskt inte speciellt övertygande pga det.
  Tror flera riskerar att hoppa på det tåget om man som influencer inte hinner se det komma, eller bryr sig för den delen.

  Hur kan alla bli så chockerade? Detta var ju liksom inget nytt. Tycker Alex bemötte henne bra med att säga saker som ”men det får du lov att lägga av med” när hon berättar att hon vill lägga/lägger på luren om hennes kille berättar något som är ointressant eller inte gynnar henne. Vi vet ju allt detta, efter inlägg om energy management och tårtbitar och allt vad hon nu talar om.

  Det som jag däremot tycker var intressant med intervjun är när de kommer in på hennes rädslor. Då ändrar plötsligt Bellas ton från glättig till allvarlig och jag tror att hon är genuint orolig för att inte kunna skapa nära och upprätthålla nära relationer, framför allt till sina egna barn. Hon låter åtminstone på ett sätt jag inte hört henne förr. Tycker att man måste komma ihåg att hon är en människa som uppenbarligen har vissa utmaningar men det gör henne inte till en ond person. Hon har bara aldrig fått lära sig att knyta an och antaglien inte blivit älskad för den hon är. Jag tycker lite synd om henne och hoppas att hennes terapi hjälper. Hennes kärlek till barnen är jag helt övertygad om att är äkta så tycker att det är fult att beskylla henne för att vara en dålig mamma, då vi inte vet någonting om saken. Dåliga mammor reflekterar nog inte alls över huruvida de kan knyta an till sina barn eller inte.

  En rak fråga till er som hyllar henne och tycker hon är smart; ”Om en man” (som ni brukar skriva) gjort likadant, hade det varit lika häftigt??

   Om en man hade agerat som Bella så hade ingen reagerat

    Den mest slutna kommentaren. Ge er. Ge er med avundsjuka och jantelag med.
    Tröttsamma små minions.

     Slitna kommentaren.

  Hon ska va så fin o präktig och rik och classy men jävlar vad ouppfostrad. Så omoget och vända ryggen bara för någon inte pratar om något som hon har nytta av. Och hon inte låter hennes kille prata om saker som är tufft. Vad har hon fått den energi-strategi ifrån? Är den påhittad?

   Fast nu sa hon ju inte att hon vänder ryggen för att någon pratar om något hon inte har nytta av. Hon vill inte prata om tråkiga saker, inte höra gnäll och tråkigheter sa hon, inte höra på meningslösheter. Jag förstår henne, är likadan. (nej är inte Bella el pojkvän el anställd). Gnäll kan suga energi ja så är det, likaså korkade människor.

    Hon sa att det måste va av intresse. Jag lyssnar inte heller på folk som bara självömkar men det hon prata om vad något helt annat. Det var att hon lyssnar bara om hon har användning av det.

  Kan man anmäla henne till soc? Folk anmälde ju Paula & Hugo utan problem så är förvånad att ingen anmält Isabella ännu.

   Ja man kan göra en orosanmälan om det finns en oro för barnens hälsa och utveckling.

   Eller så kanske du ska låta soc som inte har så mycket tid eller pengar över, ta hand om barn som utsätts för övergrepp, lever med missbrukare, blir misshandlade osv?
   Inte barn som har 2 fullt fungerande föräldrar som tar hand om dem.

    ”Två fullt fungerade föräldrar”? Ja jo det går ju att diskutera! Jag har självklart inte tänkt att jag ska anmäla henne. Hon får ju den hjälp hon behöver av div. hjälpredor redan. Sen när aupairen anländer behöver hon ju inte umgås med barnen överhuvudtaget längre!

     Hjälpredor har hon ju för att kunna lägga mer tid på att umgås med barnen och tid på sina bolag. Hade hon inte haft hemhjälpen så hade hon själv varit tvungen att tvätta, städa, laga mat ist för att ha tid att t ex pussla och läsa med barnen. Aupair ska åka med på resor så att barnen kan åka med på jobbresor, behöver inte betyda att Bella inte kommer umgås med sina barn. Tänk vad bra att Bella skapar arbetstillfällen, det går att se en del positivt med Bella och vad hon gör också.

   Jag satt precis och funderade på varför socialen inte handlar om det finns en tydlig hotbild mot barn och en förälder hår ut och öppet berättar att hon inte tänker göra något åt det??? HALLÅ!!!! Är det inte helt rubbat????

    Precis det jag tänkte på också. Annars finns det väl inte så mycket att klaga på som vi kan ”se” utifrån bloggen? Visst att hon använder sina barn till att tjäna pengar men det är ju inte direkt barnmisshandel. 🙂

    Men snälla Stani.. var och när har Bella sagt att hon inte tänker göra något åt det, polisen gör inget sa hon men Bella har vaktbolag, en vakt, larm och säkerhetsrum hemma. Du verkar rubbad däremot Stani. Använder sina barn till att tjäna pengar Sylvanas? Nja Bella tjänar nog mer pengar på sina inveteringar och bolag däremot, barnen visar hon inte upp så mycket men det finns många bloggare som tjänar pengar via sina barn. Bella verkar inte direkt missköta barnen nej.

   Snälla, nej. Vi behöver ju inte hitta på att det ligger på den nivån för Bellas barn. Jag växte upp med Soc besök regelbundet och det är verkligen skitjobbigt.

  Told you so, en kvinnlig psykopat. Mig chockade det inte det minsta, inte en enda del i det.

  Psykopater feldiagnostiseras ofta med adhd och Asperger.

   Alltså haha! Vad är du för jävla hobbypsykolog?! Snälla sluta! Du vet inget om diagnoser!

  Det som förvånar mig är att så många blir förvånade?
  Det hade varit intressant om du eller någon
  Som är duktig på att formulera sig analyserade schulmans ”intervjuteknik”, jämför bemötandet Bella fick med någon annan intervju.

  Cam cam? Kan vi starta en insamling för att få Odd att tala ut? Om han vägrar så blir nog barncancerfonden glada för pengarna! Eller… bara samla ihop så att du kan åka och köpa hans fåtölj haha!

   jag hade LÄTT gett pengar till den insamlingen i så fall!!

  Jag tycker så synd om hennes fina små barn, tur att de verkar ha en pappa som har förståndet kvar.
  Jag hoppas så att Odd nu gör det enda rätta och begär ensam vårdnad. Har själv erfarenhet av person som är psykopat och önskar ingen,framför allt dessa små barn att växa upp med en mamma som bara bryr sig om sig själv och sina pengar. Isabella tror nog att hon känner nån slags kärlek för dem, men jag tror inte hon vet vad riktig kärlek är. Man utnyttjar inte sina barn på det sättet om man verkligen känner kärlek och det är ju bara tragiskt att hon köper sin kärlek som hon verkar göra.
  Jag önskar att någon i hennes närhet tar tag i situationen och ser till att hon får hjälp. Isabella har säkert goda sidor också och jag hoppas att de vinner!

  Oavsett vad man tycker om Bella (och nu känner jag mig tvingad att berätta att jag inte är ett fan för annars blir man påhoppad för det också) så tycker jag att en del sv kommentarerna här inne är under all kritik. Vi har alltid tyckt olika i detta kommentarsfält och kunnat diskutera men under Bella inlägg och lady Dahmer inlägg så blir folk helt tokiga. Och här ovan skrivs det om att anmäla till soc, att hon är psykopat, sociopat, psykiskt störd, skata osv osv. Hur kan detta vara okej CamCam när det inte är ok under LD inlägg?

  Ni får tycka och skriva allt ovan om ni vill men jag tycker att det är sorgligt att vi människor beter oss så här mot varandra (och jag vet att det finns betydligt värre saker vi människor gör som krig etc). Här sitter vi, en hel drös med människor, och kommenterar elaka saker om en person – hur är det ödmjukt?

   Åh men Bella är ju Satan själv. Hon säljer ju saker och har en strategi för sin marknadsföring, ibland nämner hon sina barn. Va??!! Vilken influenser gör så !!??. Åh gråter stora tårar för hon e liksom inte äkta…

   Kan det bero på (förutom att Camilla hatar Bella och retar sig, kanske en viss avundsjuka också) att Bella inte verkar bry sig, att Bella inte verkar läsa denna blogg så därför vågar Camilla felcitera och förvränga allt Bella säger, men skulle hon göra så mot LD eller Cissi då skulle de förmodligen gå i taket, säga ifrån, bli arga på Camilla och kanske till o med anmäla. Jag hade ju varit rädd att Bella plötsligt skulle stämma om jag var C, stämma för förtal och ärekränkning. Men eftersom Bella inte verkar bry sig och aldrig reagerat (mig veterligen) så vågar väl Camilla gå på henne. Det är verkligen elakt att vinkla allt och förvränga, sen kan man tycka och tänka men att vinkla och påverka en massa är inte okej, fult gjort.

  Ha ha vilket harmset inlägg Camilla. Kanske alla nickedockor kan starta en stödgrupp? Du kan bli ordförande. Verkar ju finnas en stor grupp människor som har ”gasp” blivit såååå lurade och manipulerade av denna affärskvinna.

  Fick du svar på mailet du skickade angående blondinbellas halv miljon bloggbesökare?

   Vill också veta!

  Alltså..detta inlägg kanske hade varit något om det inte vore så att du i princip i varje inlägg om henne vrider och vänder på varje sten för att hitta någonting att störa dig på. Det blir bara fiasko enligt mig. Du bör kanske för ditt eget bästa sluta rapportera kring henne, måste vara utmattande att vara så där irriterad på någon att ALLT denna gör får det klia i själen.

   Ja vrida och vända på allt så det blir till något negativt, hittar man inga fel så skapar man felen, så jävla sjukt fiasko, Pinsamt! Bella känns som den större och klokare personen av de två i mina ögon, tycker det är Camcam som är helt gränslös och osmaklig.

  Sorry men jag fattar inte det här:
  ”Tillägg: Hon erkänner även att hon hon inte längre kan separera sitt liv från bloggen. När hon beskriver sitt nya förhållande och hur hon kan hälla upp ett glas vin utan att längre kunna skilja på vad som är privat och vad som är till bloggen.”

  Vet hon inte om hon ska dricka vin eller om hon bara skriver det? Och vad om förhållandet?

   Tror hon menar att hon inte vet om hon vill ha ett glas vin eller om det är vad bloggen vill ha..
   Lite som när hon är på dejt, njuter hon av dejten/sällskapet eller tänker hon mest på hur hon kan provocera fram nåt om det senare.. Eftersom jobbet är nummer 1 för henne så blir väl sociala medierna hennes liv, inte själva nu:et.

  Alltså. Hon har ju verkligen låga tankar om sina läsare, hon framställer sig själv som bättre än alla andra och förmer. Allt hon gör är liiite bättre.

  Detta beteende tar fram det sämsta hos mig, blir liksom triggad att ge igen med samma mynt, lite ”pilutta dig”. Så här kommer det så jag får det ur mitt system: jag lyckades i alla fall ta ett ”riktigt” körkort, dvs manuellt, trots att jag kämpade sjukt mycket precis som Isabella gjorde. Hon som är sååå överlägsen alla andra, och körde fläckfritt eller hur det nu var, klarade inte riktigt den biten…

   Ja, men du lyckas iaf inte vara bättre än henne på sättet du försöker sätta dig över henne. Men hej, grattis till ditt riktiga körkort som du ändå kämpade massor med!

  Kära värld… Vissa av kommentarerna här är sannerligen i paritet med Isabellas uttalanden, om inte värre. Någon vill på allvar starta en insamling för att få hennes föredetta man att ”tala ut”. Någon anklagar henne för att begå brott i form av barnarbete, vilket i allra högsta grad är förtal ur juridisk synpunkt. Sedan är hon tydligen narcissist, psykopat, sociopat, blåst, psykiskt störd, en hemsk människa och även en skata. Jag har inte något till övers för Isabella, men jag tänker inte bete mig som en dåre på internet för det.

   JJK, är det en förkortning av tre av namnen som sköter Bellas sociala medier?

    Det här med att beskylla varenda kotte som inte tycker som en själv för att vara antingen bloggaren ifråga eller dennes pojkvän/anställde börjar väl ändå bli lite gammalt och urvattnat?

     Nej för jag kan för all del inte tro att läsare med vett fortfarande efter denna intervju med henne kan försvara henne. Spvidate inte man är anställd av henne eller är hennes pojkvän.

     Anonym: ingen försvarar henne, de har väl bara klagat på beteenden som att kalla någon för psykopat eller att anmäla till socialen. De är beteenden som inte kan försvaras, ingen försvarar Bella. Försök öka din läsförståelse så ser du vad som händer här

  hennes säkerhetsföretag rekommenderar att hon inte exponerad bilder på barnen i bloggen på hot men hon gör det ändå? Okej. Orosanmälan hos socialtjänsten på måndag då.

   Är du helt knäpp?

    Nej. Knäpp vore man om man lät bli. Finns en uppenbar risk att barnen far illa om hon exponerar dom. Fattar inte att Odd inte satt ner foten mer. Eller så ljuger hon om hoten eftersom hon ändå exponerar dom. Ingen föräldrer med vett skulle fortsätta så. Och innan nån säger nåt om ”men varför ska hon begränsa sitt liv” Det handlar om bilder på barnen. Det handlar inte om att hon ska sluta umgås med barnen om hon inte får lägga upp bilder på dom.

     Du verkar riktigt jävla knäpp, och du verkar inte ha läst Bellas blogg. Bella exponerar INTE sina barn, hon visar inte upp deras ansikten! Så vad menar du? Får hon inte skriva om sina barn, men det är helt okej att alla andra bloggare gör det, eller? Alltså…

   Är ändå benägen att hålla med.

    Jag jobbar som socialsekreterare på barnenheten inom Stockholms stad, och all oro kring barnens situation skall man anmäla till barnenheten i den stadsdel som man hör till. Helller att anmälan än att låta bli att göra det.

     Du verkar helt jävla knäpp och begår tjänstefel om du tror att hennes barn far illa eftersom Camilla & crazy company här påstår så.

   Me vad fan håller ni på med?! Jag blir fan förbannad? Hon exponerar väl för fan inte sina barn – Bella visar inte upp sina barns ansikten – finns många andra bloggare däremot som exponerar sina barn men det är ju det Bella INTE gör! Skärp er! GE ER!!

   Jag håller med. Om säkerhetsföretaget anser att det finns en risk, så bör man ju ta den på allvar. Och då är en orosanmälan verkligen aktuellt då man ska anmäla så fort man får en oro och konstig känsla i magen. Det är mycket som inte stämmer och hade jag varit hennes barn så vet jag inte hur jag skulle må. Om min mamma uttalar sig som hon gör och det känns så hemskt.

  Alltså vad är grejen med denna hets kring specifika personer i den här bloggen? Tyra, Catrin Hedlund, Anna Book, Blondinbella… nog för att de utmärker sig på sina egna sätt som sällan är till deras fördel men den upplevda långsiktiga strategin för den här bloggen verkar gå ut på att totalsåga utvalda nyckelpersoner och sedan fylla på med allmänt fluff?

  Vägrar parmiddag där man pratar ”ytligt och ointressant”
  Men det är ju paradgrenen!!!

  Vad hände med Bellas grannsämja? Det var ju så fantastiskt att ”bara hoppa över staketet”! Barnen lekte och mammorna hade ”mammamys”!

   Förmodligen tröttnade dom på att umgås med nån som inte är intresserad av nån annan än sig själv.

   De pratade väl om en massa ointressanta saker så hon gick därifrån. Eller nått…

  Men herregud. Jag misstänker (tack och lov) att Socialen är tillräckligt kompetenta för att inte ta någons anmälan på allvar. Det finns många knäppa människor därute (och sannerligen här inne), men att de barnen skulle fara illa är bara strunt. B har minst sagt kontroversiella, för att inte säga galna strategier som tycks gå förbi en för oss rimlig gräns, men det innebär inte att barnen inte har det bra. B skriver väl i tillägg inte vart hon Ska, utan vart hon har Varit (rätta mig gärna om jag har fel)?

  Jag tror personligen att det finns föräldrar här inne vilkas barn hade varit i avsevärt större behov av insatser än vad B och O:s barn är. Man får naturligtvis alltid kritisera, men det här är mest gamigt och känns som projicerande av något eget missnöje. Vissa åsikter är mer nyanserade/inte lika rabiata, men en del av er verkar sakna något och samtidigt vara helt omedvetna om hur ni kanaliserar det?

  Alltså var tvungen att lyssna på podden själv nu, det galnaste är ju nästan hur människan garvar helt hysteriskt hela tiden? Och inte tillsammans med intervjuarna heller utan helt på egen hand…

   Men herregud klart att det är fel på att hon skrattar också – Hon skrattar åt sig själv och vad de säger, hon garvar med dem. Hade hon varit helt allvarlig och inte skrattat så hade du/NI klagat på det. Alltså ni hittar ju fel i ALLT, det är ju fel på precis ALLT Bella gör eller säger, om hon skrattar eller inte. Spelar ju ingen roll vad hon säger, om hon så har rätt i era ögon och öron så ska ni ändå klaga bara för ATT för att det är en grej för er och ni tycker att det är så det ska vara, och för att Camillas ord är eran lag. Helvetes sjukt är det. Skrämmande..

    Sekt alltså

  Men varför är så många upprörda över att någon försöker manipulera dem för att köpa saker?? Har ni inte fattat att det är precis det alla influencers/bloggare/poddare/försäljare/vilkenaffärsomhelst gör? Frågan är väl om inte Hannah och Amanda ändå fortfarande sitter på förstaplatsen???

   Exakt! Enda skillnaden är att Bella berättar öppet om sina strategier.

  Nu är det smygreklam för spetstrosorna hon gjorde reklam för tidigare i mars… Inte utmärkt på något sätt, bara en länk i texten. Hmm

   Ja, Bella nästlar sig in hos folk som har någon form av business och låtsas att de är privata vänner. Sen smyger hon in reklam i sin blogg under hänvisning till att hon skildrar sin ”vardag” eller sitt ”privatliv”.
   Förutom det aktuella fallet så vill jag minnas hon gjorde smygreklam för Foppas sambo Nicoles business för att inte tala om Ida Backlunds företag Rapunzel som Bella förr vävde in i vart och vartannat blogginlägg eftersom de var ”kompisar”.

  Det är ju faktiskt väldigt konstigt med bara 3000 likea när hon 425k följare…det ”brukar” väl vara ungefär 8-10% som gillar?
  Läst det nånstans. Även om det inte är så är det väldigt få som gillar

   Det är inte så konstigt i och med instagrams nya algoritm. Den begränsar ens möjligheter att synas i flödet och att exponeras för konton som ej följer en. Jag jobbar också med sociala medier och den förändringen har iaf tagit på min plattform på instagram ganska hårt!

  Detta skulle vara svar på en annan kommentar längre upp:)

  Herregud! Vad ska man säga.. asså jävlar vad du vinklar och förvrider.. vill man hitta fel och missuppfatta allt för att skamma och få allt att låta illa ja då kan man ju göra det men fy så lågt. Det märks tydligt att du ogillar (hatar?) Bella, det vet vi, ingen nyhet och så tydligt här.

  Måste kännas härligt med den makt du har att påverka så med vad du skriver, och du skriver utifrån dina egna tankar, känslor och gör antaganden och folk blir påverkade att tycka och tro likadant, som en sekt. Fy fan så lågt att förvränga så. Vet inte om du missuppfattar (med vilja) eller uppfattar saker så annorluda eller om det är en strategi, gissar på det sista, usch.

  Jag uppfattade inte alls Bella som skrytig, jag tyckte hon pratade klokt och att hon bjöd på sig själv och det var modigt att vara så ärlig och öppen. Hon har hemhjälp för att kunna spendera mer tid med sina barn, och det är ju bra att hon skapar arbetstillfällen när hon nu kan det. Du har väl själv sagt att du fått hot så då kan man även fråga dig, och andra bloggare – Är det värt det? Bella exponerar inte sina barn iaf, hon visar inte deras ansikte. Du är rätt bra på att manipulera själv, fy fan som du manipulerar dina läsare. Jävligt osmakligt. Usch!

  Hoppas, och jag uppmanar, alla att själv lyssna på podden och inte lita på allt som camcam skriver, för det är hennes uppfattningar och vinklingar som har ett syfte – bilda er en egen uppfattning, nu är väl de flest här redan hjärntvättade iofs, men lita inte på camcam utan lita på er själva och ha era egna tankar och känslor. Usch denna blogg får mig att må dåligt, mår illa.

   Hahahaha det är ju du som är hjärntvättad här… hur är det med illamåendet förresten, har du kräkts än?

    Varför så obehaglig/konstig ton?

     Jag frågade om Anna kräkts än eftersom hon mådde illa?

  Istället för att nöta om det så bojkotta skiten istället. Det möter sitt öde en vacker dag ändå.

  Amen to that! Jag har inte läst hennes blogg på oerhört länge och kommer inte att göra det igen. Det känns som den vettigaste vägen att gå, för att inte vara med och göda maskineriet av osunda ideal.

   Du läser inte hennes blogg, ändå kommenterar du den utifrån sekundära källor. Hmmmm…

  Brukar tycka den här bloggen är hyfsat saklig men detta var för mig helt oförståeligt. Att kunna vinkla allt till det negativa. Tyckte personligen hon gjorde ett klokt starkt intryck. Självrannsakande om tillit, släppa in människor osv. Hon sticker inte under en stol om sina mål eller hur hon tänker ta sig dit. Hon mörkar på inget sätt sin strategi.
  Tror ni verkligen att Veckans Affärer, Alexander Bard, Petter Stordalen, Annie Lööf m fl (erkänt intelligenta människor, och framgångsrika) är så lättlurade? Eller att hennes bolag skulle växa i den utsträckning de gör om hon var en bluff?
  Hon är en driftig, driven ung kvinna som värdesätter framgång. Och som reflekterar över vad det kostar. Och anser det vara värt priset. Okej? Hennes val. Inget hon mörkar. Självklart är hon annorlunda nu än i början av sitt äktenskap osv. Hon är inte ens fyllda 30! Hon ska genomgå förändringar.
  Blir ledsen, beklämd och frustrerad av illviljan i kommentarer och i inlägget. Klart hon får bli framgångsrik men blir hon för framgångsrik, då går drevet. Känns som Jantelagen gjort come back. Sorgligt!

   Jag kan omögligt tro på att du är en objektiv person och inte betald av Bella för ingen, ingen, normal person kan se på intervjun på det viset.

    Men LÄGG NER T H M!! Hur normal är Du?! Jag ser det på samma sätt, MYCKET klokt och bra skrivet Lena, håller helt med!

    Modigt, ärligt och öppet! Vad är fel med att Bella har stora mål och ambitioner? Såklart att hon har vissa strategier, som hon är ärlig med, det har andra bloggare också och Camcam har strategier och Camcam manipulerar och är gränslös, se bara hur hon vinklar allt om Bella. Sorgligt, osmakligt och skrämmande med all denna vinkling och hatet här.

    Det är säkert den högra handen Simon som kallats till Bellas trollfabrik för att skriva stöttande inlägg.

    Eller så är vi fler som inser att Bloggbevakning lider av någon sorts komplex och vinklar allt Bella säger så att hennes läsare piskas upp.

     Sorterar du in detta inlägg under samma konspirationsteori?
     https://bloggbevakning.se/2018/03/15/mycket-av-allt-2/

     Svar till Bloggbevakning:

     Om jag hade klippt in allt du har skrivit om Isabella här, och låtit en spalt vara sådant som beskrivs negativt och den andra sådant som beskrivs positivt så kan nog du Camilla se att det finns en sådan avsevärd överrepresentation av det förstnämnda att det verkar säga något om dig snarare än om Isabella. Jag reagerade när jag läste inlägget du nu refererar till för att det var första gången du uttryckte dig nyanserat och icke-värderande om Isabella. Det är alltså helt missvisande att legitimera oräkneliga hatiska och spefulla inlägg riktade mot Isabella med att du vid detta tillfälle hade en öppen och ickevärderande ton – du kunde till och med hålla med(!). Frågan är om inte det inlägget var uttänkt just för att gardera dig mot de röster som höjs mot den häxjakt du bedriver, hur som helst smidigt att länka till det nu och försöka köpa sig fri. Men det räcker inte. Det finns nog ett otal människor här som ser hur oproportionerlig och vinklande din diskussion är.

     Att du sedan i tillägg ens nämner konspirationsteori som enda svar till din bloggläsare är ju galet! Personen uttryckte sin mening i form av en fråga till andra läsare (och vände sig alltså inte till dig) som var uttryckt på samma förutfattande sätt som du själv återkommande uttrycker dig kring människor här, helt ohämmat. När personer har skrivit att du har svårt att ta kritik så är det för att det är det du visar. Ett känsligt ego som kanske blivit sårat och fuckat med för många gånger, vad vet jag. Men den här häxjakten är pinsam för dem som inte går igång på mob-stämningar, speciellt sådana där uppviglaren själv inte verkar förstå sina egna motiv.

     Camilla hade dessutom fått mkt kritik i kommentarsfälten ang sina Bella-inlägg så att det kom ett mer ”välvilligt” inlägg plötsligt va nog ingen slump…

    Har definitivt ingen relation lr kontakt med henne, hennes bolag o dyl. Däremot har jag en egen avvikande åsikt från övriga. Ibland är det as simple as that

   Det har fan inget med jantelagen att göra. Lägg ned det slitna argumentet.
   Vi är inte avundsjuka!!!

    Jantelagen handlar inte direkt om avundsjuka utan mer om att inte avvika från normen, ta för stor plats

     Ja? Förstod du inte mitt svar eller?

    Förstod absolut. Förstod du inte skillnaden mellan avundsjuka och jante?

  Skulle vara intressant om hennes barn i framtiden går ut och berättar om barndomen från deras egna perspektiv och hur mycket tid deras mamma spenderade med dom.

   Antagligen mer än många skiljsmässobarn.

  Vad hände med tjejen som peppade alla att tycka om sig själva, oavsett kropp.. som visade upp sitt osminkade ansikte fullt av acne, som verkade vilja få människor att känna att dom duger som dom är? Visst människor förändras, men så här mycket? Brukar man inte bli lite mer jordnära och ödmjuk efter att man fått kids, se livet ur ett annat perspektiv liksom? Så många frågor så här en söndagsmorgon 😅

   Bella blev som förbytt när hon startade LCC tillsammans med Pingis. Hon blev då tydligen tvungen att helt ändra stil och image. Det gick inte längre att vara osminkad med otvättat hår och loda omkring i mysbyxor medan Odd stod och stekte köttbullar.
   Till och med barnen blev i vägen för entreprenören som fått för sig att bli ”en ny Estée Lauder” bara för att hon börjat sätta sitt namn på väldigt vanliga hud- och hårvårdsprodukter. Nej, nu skulle det fönas och sminkas varje morgon och visas upp fyra-fem olika outfits varje dag.
   Personligen tycker jag inte om någon variant av Bella – varken den gamla småfeta eller den nya knäppa. Jag läser hennes blogg indirekt genom att gå in här och hennes Instagram följer jag inte längre för hennes stories är helt outhärdliga.

  Önskar att folk kunde sluta ge henne precis det hon vill! Uppmärksamhet och många läsare.
  Jag har slutat gå in på hennes blogg för längesen, -jag erkänner dock att jag fortfarande är nyfiken, men väljer att endast läsa om henne på bloggbevakning.

  Kan vi inte bara bestämma att bloggbevakning är den enda som klickar in på hennes blogg och skriver om det som Bella skriver om? Det som kan vara av intresse.
  Mao har hon en enda läsare? :’D :”D
  #dethumöret

   Och ALLA vi som tycker att det är fel med hur Camcam vinklar och vrider, och som ogillar Camcams metoder och sätt och det som förekommer här SLUTAR läsa denna blogg och slutar kommentera här !

  Undrar vad Hajman och B pratar om när de är på date?
  Skulle vilja vara en fluga på väggen och lyssna på deras djupa och meningsfulla samtal om vilken färg som passar bäst på burkarna till den nya bodyscruben,vädret i Dubai samt vem som vaskat mest gröt på Sturebadet den här veckan. Eller är det endast en enda lång monolog där B pratar oavbrutet om hur hon lyckats maxa sina tårtbitar och känner sig så tillfredsställd ,rik och lycklig just nu. Och apropå just ingenting kan du tänka dig så gjorde hon en blow dry i morse. Goals!!
  Djupet i hennes blogg når inte högre upp än till fotknölarna och ja jag blir sjukt uttråkad av den och har slutat kika in där. Precis lika uttråkad som B blir av att lyssna på människor som omger henne. Skillnaden är bara att hon varken är min vän,släkting el arbetskamrat så mitt dissande sårar ingen…..

  Tack för en klarsynt analys! Jag bestämde mig också för att sluta läsa hennes blogg efter att ha lyssnat på podden. Jag känner mig lurad med den taktiken hon kör med, taktiskt uträknade inlägg..
  Hur skulle världen se ut med endast hennes typ av företagsledare och på vilket sätt gör hennes bolag skillnad och bidrar ngt till vår värld?

  Det mest sjuka i detta är att så många verkar chockerade o upprörda?! Haha. Va?! Bor ni under en sten? O betyder Bella verkligen så mkt för er att detta är nåt att ödsla energi på? Vad sägs om att bara ta in fakta o sen gå vidare i livet:)

  Oj, detta var nog den märkligaste sammanfattning jag