Basha inte Bollnäs!

Den här skribenten – Anna – framstår som någon som på fullaste allvar skulle kunna fråga om man måste koka kranvattnet först innan man kan dricka det så fort man kommer utanför tullarna, och som bokar tid på vårdcentralen för att vaccinera sig inför Gotlandsresan.
En stackare som känner sig så hjälplöst vilse så fort klockan på NK-huset försvinner ur synfältet att det bästa nog ändå hade varit att aldrig lämna varuhuset överhuvudtaget.
Dock känner jag mig lika förvirrad över den här kommentaren som Tjocka Hetsätarkatten gjorde första gången han kunde slicka sig på pungen efter att hans stora kagge försvunnit. (Och med pung så menar jag en sorglig liten skinnpåse som mest liknar en skrumpen ballong på golvet dagen efter en fest)

”Finns väl ingen idag som tar på sig såna?
De passar nog bra i Bollnäs så du behöver inte byta om. ?”

Det är här jag känner mig förvirrad. 
Anna framställer sig själv  som en stadsråtta av rang, som är om sig och kring sig och som föraktar landsbygden så till den milda grad att till och med Bollnäs får sig en släng av sleven och vars invånare får representera allt som är fult och o-hippt.
Har Anna varit medvetslös de senaste månaderna tror ni?
Det är nämligen den enda förklaring jag kan komma på till varför Anna tror att ingen – förutom Bollnäs-borna då – tar på sig sådana byxor idag eftersom det är bland det trendigaste plagg du kan sätta på dig just nu.
Jag tycker inte heller att de är snygga men att de är trendiga, det vet jag…

Så nej, Kissie behöver nog inte byta om när hon åker till Bollnäs eftersom jag antar att modeflugan nått ända dit.
Kanske att Anna skulle be om att få följa med nästa gång för att snappa upp lite tips på aktuella trender så att hon slipper gör bort sig i framtiden.

Här är ytterligare några tips på saker som är trendiga just nu.
Koncentrera dig nu, Anna för det kommer läxförhör på det här sen!

You’re welcome!

 

 

33 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Alltså vet inte varför, men känns som Kissie försöker så mycket med sin stil? Känns inte naturligt som hennes stil. Men kan vara jag som är kvar i ”Kissie 2012” typ.

    Jag bor i Bollnäs och jag lovar, här klär sig folk i vad man trivs med och inte vad alla andra tycker är snyggt. Har för övrigt aldrig sett någon här klädd i byxor som Alexandra har på bilden. Älskar människor som klär sig som de själva vill och inte som andra tycker?

      Känner du dig kränkt å Bollnäs vägnar av Annas kommentar? 🙂

        Jag känner mig inte kränkt. Jag är själv från Skåne och har fortfarande vissa fördomar om bollnäsbor sen jag flyttade hit, fast jag har bott här i 10 år. Men denna tjej verkar tro att folk som inte bor i Stockholm klär sig i sånt som stockholmare anser vara fult? Att det passar i en småstad men inte i Stockholm. Låt Alexandra klä sig som hon vill, i det hon själv trivs med!

        Jag är född och uppvuxen i Bollnäs. Fick mig ett gott skratt av ’Annas’ kommentar med tanke på att jag och mina syskon alltid fick låna ’fulkläder’ av vår mormor när vi var små och skulle till morföräldrarnas stuga någonstans mitt ute i Hälsinglands skogar. Jag brukade använda ett par liknande jeans som Alexandra bär på bilden. ’Anna’ trampade på en öm tå. Fy vad kränkt jag känner mig nu!!!

      Hahah jag är inte från Bollnäs men från en annan stad i Hälsingland och kan inte låta bli att skratta ihjäl mig! Haha tycker alla vanföreställningar om folk från landsbygden är vannsinigt roliga!! (Jag är uppvuxen på gård i skogen och är definitionen av landsbygdsbo, så tolka inte detta fel!)
      Haha älskar detta inlägg!! ???

      Men hon klär sig inte som hon vill, hon klär ut sig i det hon tror andra vill se. Kissie har aldrig haft någon egen stil (förutom att visa mycket naken hud). Hon har inget sinne för stil och mode, hon vet inte hur hon ska klä sig och kör därför på med alla plagg som hon tror är inne just då och sånt som hon sett andra influencers ha på sig. Oavsett om kläderna passar henne, med varann eller tillfället. Hon försöker alltför hårt att se trendy och fashion ut. Resultatet blir nästan alltid pannkaka.

    Heja THK du är bäst du är den vi gillar mest. Med eller utan pung. ?

    Snälla rara…det är mars kan hon inte ha heltäckande skor i alla fall. Fryser ju bara av att se det där?

      Nej nej! Bella har myntat en ny trend – ”Anklar med kallbrand”…

        Aaah, nu fick du mig att googla kallbrand för att se om det verkligen orsakas av kyla och bilderna, bilderna jag fick se…

    Haha! Jag är ifrån Bollnäs och det är definitivt ingen modestad ? Har man något på sig som ”sticker ut” från mängden så får man alla blickar efter sig och man känner sig udda. Känns som om att de flesta är lite ”nerklädda” hemma i Bollnäs. Men däremot tycker jag att Alexandra passar bra i byxorna! Sen tycker jag att alla får klä sig hur f *n dom vill bara dom själva trivs i det. Jag skiter fullständigt i om det är mjukisar från Ö&B eller en klänning från Prada ?

    ??

      Hej!
      Vem är du? Om du är vad ditt namn antyder, vill du maila mig? Har haft 3 st och skulle gärna utbyta erfarenheter. Vill ogärna lägga ut min mailadress här, kanske kan du få den via camcam?

        Om du klickar på namnet kommer du till vederbörandes blogg.

    Alltså en liten fråga från en totalt modeointresserad lantis. Varför är kläder på modevisningar ibland så fula? ÄR det faktiskt trendigt att gå runt som på bilderna?

      Detta är något jag också har funderat på. Eller att det egentligen inte spelar någon större roll hur galet eller opraktiskt ett plagg är, så länge det är rätt designer. Men vad vet jag, en simpel lantis från Smålands mörka skogar? ?

      Ytterligare en lantis som funderat på samma fråga här.

      Kläderna på modevisningar är stylade för att vara spektakulära och att i de flesta fall bäras lite mer uppblandat med annat. Det är PR. Egentligen är det väskor och parfym som säljer bäst. Men kollar man på många modebloggare och streetstylebilder är normcore och 00-talets basgarderob som hängt kvar inte trendig. Jag tycker personligen Kissies stil är rätt nedtonad och tråkig på bilden. Antar att hon som skrev kommentaren aldrig sett man repeller eller Gucci senaste åren…

        Haha, googlade Gucci 2018. Inte någon minimalistisk stil direkt, men cool!
        Jag håller med om att Kissies klädstil är tråkig och ”wannabe”. Hon klär sig dessutom i för kalla färger som inte passar henne. Skulle även tro att hon passar i en varmare hårfärg, varför inte honungsblond istället för den där kalla tonen?

      De stora high fashion-visningarna är ju inte med kläder som är tänkta att bäras utan kanske en fingervisning om vad som anses eller kommer ses trendigt framöver. I bilderna som CamCam lagt upp kan vi kanske utröna att scubamaterial, fransar och storblommigt blir trendigt, inte att folk ska gå i våtdräkt.

    Första jag såg på bilden var fläcken Alexandra står i, hoppas det är en hund som kissat ??? Och jaaaaaa jag veeeet att jag inte är helt normal, har lite lätt bacillskräck ???

      Första jag också tänkte på, fan står hon i hundpiss?! ? ISCH

    Mode ska vara roligt… heja folk som inte vill se ut som dom ska på begravning 356 dagar om året! ?

    Hur kan hon inte frysa om fötterna?

    Du skriver nedan att du har Sveriges största blogg. Men det säger väl Isabella och Kenza också? Vad gäller och hur kan ni alla tre hävda samma sak?

      Bloggportalens siffror ska man ta med en nypa salt men den visar bloggrankning.
      https://www.bloggportalen.se/BlogPortal/view/Home
      Där kan du se att jag har fler läsare än Kenza just nu men det brukar skifta lite fram och tillbaka tillsammans med Magdalena Graaf.
      Bella håller sin statistik hemlig men det går att få en uppfattning även där. Den kan du se här. https://bloggbevakning.se/2018/03/08/vad-ar-egentligen-sanningen-med-blondinbellas-alla-lasare/

    Den märkliga ”ha på sig jackan men ändå inte” trenden hänger sig kvar alltså…. lika märklig som att ha öppna skor i minusgrader. Men fäshån before comfort som man brukar säga ☝?

    Är från grannbyn Guldbyn (dom som fattar dom fattar) och alltså det är svin kallt här uppe, så nej hon skulle inte kunna ha dom där byxorna på sej haha! Varmt i solen men kallt i luften. Som en vanlig svensk sommar med andra ord typ. Hehe. Eller så är det jag som fryser konstant, för det gör jag.

    Vem bryr sig om byxorna. Jag ser bara kissfläcken som hon stor i haha.
    Såg hon inte den innan hon publicerade bilden?

    Tävling! Vinn en drönare! https://www.buslabbet.se/tavlingdronare/

    Tänk att alla tar förgivet att hon är ”Dryg Stockholmare”™ , hon kan väl lika gärna vara göteborgare eller malmöit egentligen 😛

      Eller utflyttad från Hälsingland kanske ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.